A Magyarok Szövetségének eszmei alapkérdései.





A Magyarok Szövetségének eszmei alapkérdései.



Elfogadod-e, hogy a hagyományokra épített erkölcsös életmód és a nemzeti gondolat lehet a vezérelvünk? (ezért aki magyarnak született: aktív, vagy passzív tagja Szövetségünknek, ezért kizárni csak magát zárhatja ki bárki)


( Aki magyar velünk tart!)



Vallod-e, hogy a gyûlölködés, irigység és gátlástalanság nélküli lelkialkat lehet csak magyar? (Jézusi szeretet és igazságos élet!)



Elfogadod-e, hogy Szövetségünkben minden embernek hívõnek kell lenni?


(Vannak, akik az anyag, mi viszont: A szellem elsõdlegességében hiszünk!)



Vallod-e, hogy tulajdonolni csak azt lehet, amit az ember, vagy felmenõi maguk teremtettek? (Máson csak a nemzet adhat birtokjogot!)



Elfogadod-e a Történeti Alkotmány igazságos és joguralmi fõhatalmát és felelõs tagságát? (Minden hatalmat a Szentkorona tagjainak!)







Legfontosabb stratégiai feladat: népbõl nemzetet építeni, hogy anyagilag szuverénné válhasson!



1/ Itt a tudati és anyagi fölemelés sorrendje is fontos! Azért fontos az MSZ-nek az iskola, mert tudati emelés nélkül nem képes a nép megszerezni az eddigi anyagi veszteségének kompenzálását, mert még az sem tudatosul a társadalomban, hogy joga van a kompenzációra. (A nemzet azonban a tudatos és önszervezõdött része a népnek, amely képes az össztársadalmi érdekképviselet megvalósítására, mert ismeri a saját jogrendjét. Így minden magyar ember tagja a szövetségnek Árpád óta, bár vannak aktív és passzív tagok. Aki viszont támadja eszmei alapjainkat, az közénk született ellenség, s ezzel kizárja magát!)



2/ Az anyagi fölemelés konkrét megvalósítása:


- A források elméletileg megvannak, s a meglátásunk szerint onnan kell elvonni és visszaadni a lakosságnak, ahova törvénytelenül elvonták.


Az anyagi fölemelés elõkészítõ fázisai a következõk lehetnek:


- Radikális államadósság csökkentés, hazai érdekû bankrendszer kialakítás


- Feketegazdaság felszámolása és a közpénzrendszer helyreállítása


- A multik helyzetének tisztázása, valamint a hazai adófizetõk erõsítése


A lépés : Az elszívó mechanizmus leállítása,


B lépés : Az elszívott érték visszakövetelése és visszajuttatása



3/ Az anyagi fölemelés befejezõ fázisai a következõk:


- A veszteseket az államnak elismerésben kell részesíteni,


- A kártérítési eljárás folyamán az elszenvedett veszteségbõl 4 millió ft-os ún. családi részvényt kell minden vesztes családnak kapnia az államtól.


(Ezért kell a társadalomnak önszervezõdnie, hiszen csak a tudatos nemzet fellépése képes ezt kiküzdeni, s csak erõs és nemzeti-civil érdekképviselet biztosíthatja a sikert.)


A második legfontosabb feladat: olyan állameszmét biztosítani, amely az atomizált társadalmat egységes keresztény, de vallások fölötti értékrend követõjévé teszi.


1/ Csak a hagyomány alapjaira épített nemzeti gondolat lehet a vezetõ elvünk. Mert az „oszd meg és uralkodj” elvét kihasználó pénzdiktatúra, még a pozitív gondolatokat is képes szembe fordítani egymással, ha nem vagyunk óvatosak, ha engedünk a vélt vagy valós egyéni érdek csábításának. (Ma már biztosan látható a társadalom gondolkodni tudó tagjai számára, hogy csak a közösségi cél elérésével teljesülhetnek a magáncélok is)



2/ Álláspontunk szerint minden magyar ember: hívõ. Mert vannak, akik az anyag, mi viszont a szellem elsõdlegességében hiszünk! Valljuk, hogy a magyar lelkialkat nem alkalmas a gyûlölködésre és nem irigy, hanem vezérelve: a keresztényi szeretet és az igazság. Ezért a gazdagságot is csak akkor tiszteljük, ha valós értékteremtõ munka és nem kufárság, csalás vagy más bûncselekmény eredménye az. Valljuk, hogy tulajdont csak azon lehet szerezni, amit az ember maga teremtett, minden máson csak a közösségszolgálat adhat birtokjogot.



3/ Mindezek alapján az igazságos és méltányos joguralmi államban hiszünk, tagadjuk a korlátok nélküli tulajdonszerzés lehetõségét, de elismerjük, sõt támogatjuk a jogok és kötelezettségek harmóniáját. Így a gazdagnak nemcsak jogai vannak a társadalom többi tagja felé, hanem arányos kötelezettségei is. Elutasítjuk a 16% SZJA-t, mert a magyar államnak a nemzet által elfogadott közjót kell szolgálnia, hisz államunkat a nép alkotja: a Szent Korona tagjai. A harmadik legfontosabb feladat: felkészíteni a nemzetté szervezett társadalmat arra a változásra, amit a jövõ tartogat számunkra.



A kõolaj embere rövidesen ki fog pusztulni a földön. Mindez legkésõbb az évszázad végéig következhet be. De lesz-e olyan - a túlélésre felkészült - nemzet, mely megvalósíthatja az olaj nélkül is létezõ modern világot? Lehetséges-e egy véges földgolyón, ún. végnélküli növekedésrõl álmodozni? Ezt még a materiális gondolkodók jó része is tagadja, s a Teremtõben hívõkben pedig fel se merül más, csak a mielõbbi természetes életvitelhez való megtérés. Csak ne túlkésõn!



1/ Az õsi tudás elvesztésével a magyarság kiszolgáltatottá vált a természetnek is, mint ahogy a monetáris diktatúra modernizációs hazugságainak is. Mielõbb vissza kell térnünk a természet valódi törvényeihez, mert a megfertõzött ember rombolóhajlamától visszavett természetes környezet képes csak menteni minket.


Ugyanis viszonylag kevés munkával (és fõleg kéziszerszámokkal) biztosíthatja majd azt, amire alapvetõ szüksége van egy közösségnek. Legyen zöldségünk, gyümölcsünk, sõt neveljünk állatokat. Legyen tüzelõnk és tartsuk tiszteletben az isteni természetet. A termõföld állapotának a természeteshez való visszatérése azonban idõ és tudás kérdése is, ezért jó, ha mielõbb megszerezzük a tudást. Az erdõ pl. csak látszólagosan káosz, mert nagyon is természetalapúan szervezett a Teremtõ által, hisz minden növénynek, állatnak meg van a maga fontos szerepe.



2/ A természet egyúttal minta is modern társadalmunknak ahhoz, hogy miképpen lehetne megszervezni a túlélés társadalmát. Ha felismeri az ember, hogy az egészséges táplálkozáshoz arra is szükség van, amit a Teremtõ és a természet ad készen, akkor könnyen lehetséges, hogy itt a Kárpát-medencében alakul ki a túlélésre felkészült egyik nemzet. Az mely képes megvalósítani egy a régi alapokra épült, de új és olaj nélküli világot. Ezt kell itt nekünk elõkészíteni.



3/ Csak felkészülten leszünk képesek túlélni a káoszt, amit az erkölcstelenség aranyborjú imádata mellett a kõolaj eltûnése okoz majd. Az olajkorszaknak már látszik a vége, de még nem látszik az áldozatainak a száma. Feladatunk tehát az áldozatok számának minimalizálása, szervezéssel, tudatosítással, képviselettel.


BG