Ideológiai tanácskozásra…


MSZ Ideológiai tanácskozására…




Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen”



”Magyarország nem volt, hanem lesz!/ Széchenyi






Bevezetés.


Bármilyen közismert, de elõször határozzuk meg az ideológia fogalmát s helyettesítsük a megfelelõ magyar szóval: Az idea = magyarul eszme és a logosz = magyarul tan szavak összetétele ez, tehát eszmetan, vagy eszmerendszer.


Ez a tan kétféle lehet, vagy bírálja a fennálló állapotokat, vagy igazolja. Az elmélet igazsága akkor derül ki, ha az elméleti szellem gyakorlati energiává válik. Kant szerint három fõ kérdés van: Mit lehet tudnom? Mit kell tennem? Mit szabad remélnem? Szövetségünk is ezekre keresi a megfelelõ válaszokat.


Mivel a filozófiai alapnak eszmei felépítményeként nézzük az eszmerendszert, ezért a bölcselet nekünk nem utólagos elméletalkotás a valóságról, hanem a valóság egészének ismerete. A mi filozófiánk alapkérdése pedig a lét! A metafizikai és otológiai létezés tudománya és a hit, a létezõ világról alkotott képünk, tehát világkép, s annak belsõ logikai szerkezete adja a világnézetünket.


Márpedig a világnézet – amint már említettem – vagy igazolja, vagy bírálja a fennálló állapotokat, s így az lehet konzervatív vagy forradalmi. Én valójában konzervatív vagyok, de forradalmian viszonyulok ahhoz a bolsevik-globalista eszméhez, amely a jelen hibás állapotában szeretné konzerválni a világot. A hagyománytisztelõ MSZ szintén konzervatív, de ha kell, forradalmian fogja megvalósítani célját a jövõben. A hitünkbõl fakadó alázatos életmódunk mellett:


a Magyarok Szövetségének célja a közjó elérése, azaz egy össztársadalmi érdekképviselet, mely modern és liberális kifejezéssel civilkontroll, hagyományos szóval: felsõház!



Bízzunk abban, hogy ezt sikerül elérnünk. Bízzunk önmagunkba, s a köznapi jólétet gyarapító tettek sora mellett eszmerendszerünk átadásával bizonyítsuk ezt! A magyar ember mindig a teljességbõl indul ki és úgy közelít a részletek felé. A teljességben szomorúan tapasztalhatjuk a bankárkaszt világuralmát, az egyre terjedõ és látszólag erõsödõ monetáris diktatúrát, mely a felelõs, választott kormányok mögé rejtõzködve, felelõtlenül viszi romlásba az egész emberiséget.


De hogyan szálljunk szembe a várható társadalmi összeomlás veszélyével?


A felsõházzal kialakuló kettõs hatalom tud hatni a közgondolkodásra, hitet ad a jövõnek, képes a bevált jogrendet visszavenni és a belsõ összetartást erõsíteni. Ugyanis egy autoritással, azaz nagy társadalmi tekintéllyel rendelkezõ csoportot, választott felsõházat, sokkal nehezebben hallgat el a pártpolitika és a lakájmédia, mintha különálló kis csoportok vagy egyének adnának hangot véleményüknek.



A kettõs hatalmi harc valószínûleg addig tart, amíg valahol nem roppan meg a bankárkaszt uralma, mert akkor láncreakciószerûen fog összeomlani rendszerük.


S ha majd visszaállítottuk a lehetséges jólétet – az ún. közjót – akkor egyszer s mindenkorra ki kell mondani, hogy mivel a Hazánkat és Nemzetünket a múltban már igen sokszor kifosztották olyan csalással mûködõ erõk, akik maguktól nem tudtak jólétet teremteni soha, így TÖBBÉ MAGYAR TULAJDONT idegenek NEM szerezhetnek meg! Sõt erõforrás használatot is csak akkor, ha arra az adott területen alkalmas magyar nincsen, s a közjó érdeke ezt kifejezetten igényli.


Mivel a hatalmi realitás sokszor szinte kilátástalanná teszi helyzetünket, ma már nem bízhatunk abban, hogy a nemzet csak úgy "létrejön", vagy magára talál. Ezért nekünk kell a lakosság arra alkalmas részét nemzetté kovácsolnunk, pontosabban: tudatilag és anyagilag felemelnünk. Ha pedig az írástudók felelõssége nyomja a vállunkat, akkor ismét próbálkozzunk tudományos bírálatával a „modernitás” mindent átható jogi-pénzügyi tévedéseinek!


Szülessenek tehát konkrét, tudományosan cáfolhatatlan elemzések a gazdaság, a jogelmélet, s a jelen politikai filozófia bolsevistán begyöpesedett témáiban. Leplezzük le a spekulációs piacgazdaságot, annak téveszméinek ál-tudományát. Ez megnyeri az értelmiséget, akik az egyéni haszonelvû célokból kiábrándultak. Ám nekünk jutott az a szerep is, hogy megszólítsuk a társadalom többszörösen vesztes rétegeit is, hogy leleplezzük a fedõsztoriként szereplõ mátrixot, melyben sokan tudatlanul is ragaszkodnak a mátrix belsõ hazugságaihoz, mert már úgy megszokták. Nekünk jutott az a társadalomfelemelõ szerep is, amelynek csak akkor tudunk majd megfelelni, ha eszmerendszerünk gondolkodásra, ezáltal büszkeségre és túlélésre készteti a fogyasztókká degradált magyar embereket.


Mindezek fényében nézzük eszmei alapkérdéseinket:



Elfogadod-e, hogy a hagyomány alapjaira épített erkölcsös életmód és az 56-os nemzeti egység gondolatára épült szerves fejlõdés a vezérelvünk? Ezért aki magyarnak született az serény, vagy munkát nem végzõ tagja Szövetségünknek, így kizárni csak magát zárhatja ki bárki! „Aki magyar velünk tart”



Vallod-e velünk, hogy a magyar lelkialkat nem gátlástalan, nem alkalmas a gyûlölködésre, s nem irigy? Elvem a Jézusi szeretet és az igazságosság.



Elfogadod-e, hogy Szövetségünk álláspontja szerint minden magyar ember: hívõ? (Vannak, akik az anyag, Mi viszont a szellem elsõdlegességében hiszünk!)



Vallod-e velünk, hogy tulajdont csak azon lehet szerezni, amit az ember maga teremtett? (minden máson csak a közösségszolgálat adhat birtokjogot)



Elfogadod-e a Szent Korona joguralmi fõhatalmát és felelõs tagságát?


A világban egyedi magyar állameszme, biztosítja tudati-anyagi fölemelésünket.


(Szerintem ezeket, mintegy rituáléba épített hitvallásként kellene terjesztenünk)



Több átfogó tudással rendelkezõ tanító szerint 2012 tudás gyarapító év. Az összeomlás folyamatában levõ világrendszerben könnyen rájöhetünk, hogy régi és bevált dolgokat kellene visszatanulnunk, mert nem elég csak érzelemmel, hanem értelemmel is közelíteni kell ahhoz a közösségi és szakrális tudáshoz, amely nem veszett még el, csak túl mélyen van bennünk. Ám ha megismered a magyarság igaz szerepét és küldetését, viselkedésünk okait, akkor helyt kap benned a Szent Korona Értékrend ismerete, a szakrális és alkotmányos jogtudat.


Szövetségünk fontosnak érzi a lelki - szellemi fejlõdést, sõt a mély önismeret hiánya nemcsak a közösségi gondolkodást, hanem a harmonikus élet lehetõségét is elveszi tõlünk, ahogy az anyagi alap hiánya a független vélemény lehetõségét.



A lét minõsége és a megmaradás szempontjából legfontosabb feladatunk: Népbõl nemzetet építeni és anyagilag szuverénné emelni!



1/ Itt a tudati és anyagi fölemelés sorrendje is fontos! Azért fontos az MSZ-nek az iskola, mert tudati emelés nélkül nem képes a nép megszerezni az eddigi anyagi veszteségének kompenzálását, mert még az sem tudatosul a társadalomban, hogy joga van a kompenzációra. (A nemzet azonban a tudatos és önszervezõdött része a népnek, amely képes az össztársadalmi érdekképviselet megvalósítására, mert ismeri saját érdekét, jogrendjét. Minden magyar ember tagja Szövetségünknek Árpád óta, bár vannak aktív és passzív tagok. Aki viszont támadja eszmei alapjainkat, az közénk született ellenség.)



2/ Néhány gondolat az anyagi fölemelés konkrét megvalósításáról:


- A források elméletileg megvannak, s a meglátásunk szerint onnan kell elvonni és visszaadni a lakosságnak, ahova törvénytelenül elvonták.


Az anyagi fölemelés elõkésztõ fázisai a következõk:


- Radikális államadósság csökkentés, hazai érdekû bankrendszer kialakítás


- Feketegazdaság felszámolása és a közpénzrendszer helyreállítása


- A multik helyzetének tisztázása, valamint a hazai adófizetõk erõsítése


A lépés : Az elszívó mechanizmus leállítása,


B lépés : Az elszívott érték visszakövetelése és visszajuttatása



3/ Az anyagi fölemelés befejezõ fázisai a következõk:


- A veszteseket az államnak elismerésben kell részesíteni,


- A kártérítési eljárás folyamán az elszenvedett veszteségbõl 4 millió ft-os ún. családi részvényt kell minden vesztes családnak kapnia az államtól.


(Ezért kell a társadalomnak önszervezõdnie, hiszen csak a tudatos nemzet fellépése képes ezt kiküzdeni, s csak erõs érdekképviselet biztosíthatja a sikert.)



A második legfontosabb feladat: olyan állameszmét biztosítani, amely az atomizált társadalmat egységes keresztény értékrend követõjévé teszi.



1/ Csak a hagyomány alapjaira épített nemzeti gondolat lehet a vezetõ elvünk. Mert az „oszd meg és uralkodj” elvét kihasználó pénzdiktatúra, még a pozitív gondolatokat is képes szembe fordítani egymással, ha nem vagyunk óvatosak, ha engedünk a vélt vagy valós egyéni érdek csábításának. (Ma már biztos, hogy csak a közösségi cél elérésével teljesülhetnek a magáncélok is)



2/ Álláspontunk szerint minden magyar ember: hívõ. Mert vannak, akik az anyag, mi viszont a szellem elsõdlegességében hiszünk! Valljuk, hogy a magyar lelkialkat nem alkalmas a gyûlölködésre és nem irigy, hanem vezérelve: a keresztényi szeretet és az igazság. Ezért a gazdagságot is csak akkor tiszteljük, ha valós értékteremtõ munka és nem kufárság, csalás vagy más bûncselekmény eredménye az. Valljuk, hogy tulajdont csak azon lehet szerezni, amit az ember maga teremtett, minden máson csak a közösségszolgálat adhat birtokjogot.



3/ Mindezek alapján az igazságos és méltányos joguralmi államban hiszünk, tagadjuk a korlátok nélküli tulajdonszerzés lehetõségét, de elismerjük, sõt támogatjuk a jogok és kötelezettségek harmóniáját. Így a gazdagnak nemcsak jogai vannak a társadalom többi tagja felé, hanem arányos kötelezettségei is. Elutasítjuk a 16% SZJA-t, mert a magyar államnak a nemzet által elfogadott közjót kell szolgálnia, hisz államunkat a nép alkotja: a Szent Korona tagjai.



A harmadik legfontosabb feladat: felkészíteni a nemzetté szervezett társadalmat arra a változásra, amit a jövõ tartogat számunkra.



A kõolaj embere rövidesen ki fog pusztulni a földön. Mindez legkésõbb az évszázad végéig következhet be. De lesz-e olyan - a túlélésre felkészült - nemzet, mely megvalósíthatja az olaj nélkül is létezõ modern világot? Lehetséges-e egy véges földgolyón, ún. végnélküli növekedésrõl álmodozni? Ezt még a materiális gondolkodók jó része is tagadja, s a Teremtõben hívõkben pedig fel se merül más, csak a mielõbbi természetes életvitelhez való megtérés. Csak ne túl késõn!



1/ Az õsi tudás elvesztésével a magyarság kiszolgáltatottá vált a természetnek is, mint ahogy a monetáris diktatúra modernizációs hazugságainak is. Mielõbb vissza kell térnünk a természet valódi törvényeihez, mert a megfertõzött ember rombolóhajlamától visszavett természetes környezet képes csak menteni minket.


Ugyanis viszonylag kevés munkával (és fõleg kéziszerszámokkal) biztosíthatja majd azt, amire alapvetõ szüksége van egy közösségnek. Legyen zöldségünk, gyümölcsünk, sõt neveljünk állatokat. Legyen tüzelõnk és tartsuk tiszteletben az isteni természetet. A termõföld állapotának a természeteshez való visszatérése azonban idõ és tudás kérdése is, ezért jó, ha mielõbb megszerezzük a tudást. Az erdõ pl. csak látszólagosan káosz, mert nagyon is természetalapúan szervezett a Teremtõ által, hisz minden növénynek, állatnak meg van a maga fontos szerepe.



2/ A természet egyúttal minta is modern társadalmunknak ahhoz, hogy miképpen lehetne megszervezni a túlélés társadalmát. Ha felismeri az ember, hogy az egészséges táplálkozáshoz arra is szükség van, amit a Teremtõ és a természet ad készen, akkor könnyen lehetséges, hogy itt a Kárpát-medencében alakul ki a túlélésre felkészült egyik nemzet. Az mely képes megvalósítani egy a régi alapokra épült, de új és olaj nélküli világot. Ezt kell itt nekünk elõkészíteni.



3/ Csak felkészülten leszünk képesek túlélni a káoszt, amit az erkölcstelenség aranyborjú imádata mellett a kõolaj eltûnése okoz majd. Az olajkorszaknak már látszik a vége, de még nem látszik az áldozatainak a száma. Feladatunk tehát az áldozatok számának minimalizálása, szervezéssel, tudatosítással, képviselettel.



Summázat


Dolgozatom végsõ szakaszát kezdjem egy idézettel az MSZ Nemzetvédõ Államtörvénye szövegébõl: 15.§



(1) A hit, a lelkiismeret, a vallás és a világnézet szabadsága sérthetetlen, ezt jogszabály sem korlátozhatja. A magyar állam jogfolytonos az apostoli királysággal, ezért a fõkegyúri jogot az államfõ ismét gyakorolhatja amennyiben római katolikus vallású. A magyar állam polgárainak többsége alapvetõen a Jézusi szeretet vallás híve, erre való tekintettel az állam világnézeti türelmességét és az egyházak jogállását, külön sarkalatos törvényben szabályozza.
(2) A vallásgyakorlás mindenki számára szabadon biztosított,
azonban ez nem járhat mások jogainak, illetve a nemzeti érdek sérelmével.



Szövetségünk tehát nem vallásellenes, de nincs alárendelve egyházaknak. Mi a hit talaján állunk, s a Teremtõ a szabad akarat biztosításával örök társává tett minket a föld arculatának formálásában, így felelõsséggel tartozunk tetteinkért.


A magyar-szkíta gondolat szerint a nemzet szava Isten szava, így csak az Istennek tetszõ összefogással állíthatjuk a helyére a kizökkent idõt. Ne nézzünk és ne olvassunk hazug sajtót, ne tûrjük tovább a hit és nemzetgyalázást, ne vegyünk semmit, amit nem magyar ember szolgáltat vagy készít, piacra járjunk és beszélgessünk nemzettársainkal, ezzel önszervezõdünk, egymást támogatjuk.


Hozzunk létre össztársadalmi érdekképviseletet, mely számon kéri a hatalomban elpuhult pártokat/„képviselõinket”! Ha nemzeti patriótaként tervezzük meg a cselekvést, eredményesen keressük a közösségben gondolkodó magunkfajtákat.



Elismerjük, hogy minél gyorsabb politikai fordulatra lenne szükség a nép/ társadalom érdekében, ezért fölhívjuk a civil társadalmat, a szakszervezeteket, az érdekvédelmi szervezeteket, illetve minden tisztességes magyar embert, hogy ideológiai és politikai hovatartozásától függetlenül fogjon végre hozzá a saját környezetében az önszervezõdõ civilkontroll elõkészítéséhez. Ennek célja, hogy egyszer végre együtt álljunk ki az alkotmányos tehát például gazdasági jogaink érdekében. Az a hatalmi túlsúly, ami a pártokat jellemzi: egészségtelen és ellent is mond a hagyományos, magyar, mellérendelõ és hatalommegosztó joguralmi állameszmének. Illyés Gyula „Egy mondat a zsarnokságról” c. versébõl idézve:


„…eszmélnél, de eszme csak övé jut eszedbe,…


…hol zsarnokság van, mindenki szem a láncban;



nemcsak a szögesdrótban, nemcsak a könyvsorokban


szögesdrótnál jobban butító szólamokban;….”



Eszméljünk, hogy a Szent Korona Értékrendben a közösséget alkotó ember van a középpontban, ahol a Teremtõ által adott szabad akarat nem irányulhat a közösség érdekei ellen, s a jogrendnek szolgálnia kell a közjót, így csak az válhat törvénnyé és az nemesedhet alkotmánnyá, ami szolgálja az egy és ugyanazon szabadság elvét, s ami ehhez anyagi alapokat is biztosít, de a jogok és kötelezettségek harmóniájában.


Eszméljünk, mert ahol ez nem valósul meg, ott zsarnokság van szögesdrót nélkül is a könyvsorokban, s a butító szólamok pedig mindenkit szemmé tesznek a láncban.



Ahol az emberek nem összehangoltan dolgoznak e harmónia kiteljesítésén és megõrzésén, ott lehetséges egy álszent demokrácia, de hiányozni fog a teljes szabadság, a patrióta szintû magas tudatosság, s ennek következményeként nem alakul ki a lelki-szellemi-fizikai harmónia és nem lesz anyagi jólét, sem fizikális egészség, azaz tovább betegíti magát a társadalom, s így a létezés teljességét nem tudja megélni a nemzet.


Így pedig képtelen lesz mintát adni a világnak az emberi lét értelmérõl, ezzel képtelenné válik a küldetésének teljesítésére!


Szeged, 2012-02-23 Dr. Bene Gábor S.