Fenyvesi Áron: És mégis mozog a föld….


És mégis mozog a föld….



A görög rendõrszakszervezetek elfogatóparancsot adnak ki az EU/IMF tisztviselõkre. Görögország legnagyobb szakszervezete bejelentette, hogy elfogatóparancsot adnak ki az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap hivatalnokai, illetve az újabb megszorításokat hirdetõ politikusok ellen.


A rendõrszakszervezet zsarolással, a demokrácia és a nemzeti függetlenség felszámolásával vádolta az eurokratákat, és közölte, hogy az elsõ célpont az IMF vezetõje lesz. "Mivel tovább folytatják ezt a pusztító jellegû politikát, arra figyelmeztetjük Önöket, hogy nem fognak minket a testvéreink elleni harcra kényszeríteni. Nem szállunk szembe szüleinkkel, testvéreinkkel, gyermekeinkkel és semelyik állampolgárral sem, aki változást követel a politikában."


A szakszervezet, amely ezt a nyilatkozatot kiadta, képviseli a görög rendõrök kétharmadát. Úgy tûnik, a görög rendõrszakszervezet megtalálta a szabadkõmûves elit gyengepontját, ami minden országban tabunak számít. Európában minden egyes politikus, aki a hatalom közelébe kerül, szabadkõmûves. A hatalom közelébe csak úgy juthat, ha lekötelezõdik, ami többnyire törvénytelenséget jelent. Ez azért szükséges, hogy ha nem hajtja végre a felettes utasításait, a hatalomból törvényes eszközökkel azonnal eltávolítható legyen. A görög rendõrség rájött, hogy az összes (!) politikus a jelenlegi törvényi szabályozás segítségével kiiktatható. Minden egyes politikus esetében elõ lehet szedni valamit, amivel zsarolható, és a felettes még pluszban zsarolás miatt is büntethetõ.


Ez igaz minden európai államra, így Magyarországra is. Egy ilyen zsarolási alap lehet egy korábbi sikkasztási ügy, vagy akár a külföldi kollégiumban lehallgatott hálószoba... Szima Juditot nem véletlenül állították félre! Egy hazafias, a hatályos törvényeket betartó rendõrség a legnagyobb veszélyt jelenti a szabadkõmûves diktatúrára. Csak is kizárólag ezért van törvénybe iktatva a mentelmi jog.


Azonban egy olyan helyzetben, ami nemsokára minden európai államban elõáll, ez senkit nem fog érdekelni. Egy valós érdekképviseletet jelentõ rendõrszakszervezet a hatályos jogszabályok alapján azonnal elõzetes letartóztatás alá tehet bármely politikust, és a rendszer rendezõelve a garancia arra, hogy találnak is valamit, amivel börtönbe juttatható.


Akkor lenne tele a gatya, lenne azonnal munkahelyteremtés! A szakszervezet által megfogalmazott felszólítást az Európai Központi Bank vezetõjének, és az európai Bizottság korábbi vezetõjének is címezték. A görög parlament elõtt tömeges tüntetések kezdõdtek, és a rendõrök közül rengetegen a fenti nyilatkozat értelmében nem vették fel a szolgálatot, mert a hatalom jelenleg a nép utolsó forintjait venné el a megszorításokkal, és ehhez a rendõrségnek kellene közremûködnie. Ez az eredménye annak, ha a rendõrt szembe akarják állítani saját népével!



Fenyvesi Áron