Nem tehetek róla, de nem szeretek fázni!


Nem tehetek róla, de nem szeretek fázni!




Az RTL hívõk és Bösztörpuszta közötti ûr.



A Magyarok Szövetségének vagyok tagja. Sõt, minden õsöm – talán már Árpád óta, de lehet elõbb is –, ennek a szövetségnek a tagja. Elhatároztuk, hogy megújítjuk a szövetséget úgy, hogy tudati és anyagi emelést érjünk el az embereknél. Én például még soha nem jelentkeztem be egyetlen (egyébként illegitim) állami szervhez sem önként. Csak egyházi esküvõre voltam például hajlandó, hisz arra várok már két évtizede, hogy egyszer legitimmé válik a magyar állam. Lassan le kell számolnom ezen illúzióval, mert a nép továbbra sem akar nemzetté érni, sõt igen jól érzi magát az RTL-t és hasonló „minõségû” társait bámulva, lehetõleg sörrel a kezében. Sokszor elgondoltam már: milyen egyszerû lenne, ha értenék az emberek a múltat.


A mai magyar társadalom igen jelentõs százaléka azonban - nemhogy a történelmét, vagy a szakralitás hiányát nem érti és nem érzi, hanem - még azzal sincs tisztában, hogy kik okozták számára az elviselhetetlen nyomort és kik tervezték és szervezték a gondtalan öregkoruk elleni mai merényletsorozatot!



A Magyarok Szövetségének vagyok tagja. Évente ott voltam Bösztörpusztán és nemcsak verbális munkát végeztem, hanem megfogtam a lapátot is. Több évtizede vizsgáztam az egyetemen alkotmányjogból, de amióta megismerkedtem a Szent Korona állameszmével


soha nem értettem, hogy miért nem nyúl vissza hozzá a nemzet, hiszen annál tökéletesebb rendszerét a hatalom megosztásának nem ismer a világ jogtörténete. Márpedig a hatalom megosztásának a kérdése annyira alapvetõ az emberiség jóléte kapcsán, hogy szinte olyan érzésem van: mintha önként sétálnánk bele a hurokba a magyar közjog szemüvege nélkül.



Mi lehet az oka annak, hogy önkéntesen lép csapdába egy nép?



Elõször tisztázzuk, hogy a nemzet és a nép között ez a különbség: a nép nem látja meg a kötelet, a nemzet pedig látja és el akarja tüntetni, hogy véletlenül se tudjon még a vak ember sem belesétálni. A közösségileg szervezett része a népnek, azonos tehát a nemzettel!


A népnek nagy szüksége lenne egy szemüvegre, de sajnos rossz helyen keresi. Rendszeresen besétál a bankba, s ott próbál szemüveget kérni, de a bankárkaszt folyamatosan olyan szemüvegkeretet ad neki, amelyben a lencsék helyett vacak pénzérmék vannak, s így soha nem lesz képes felfedezni a hurkot. No ezért is kerül rendszeresen az adósság csapdájába. Eleinte persze sikerül neki kilépni ebbõl, hiszen a megerõltetõ munkája eredményeképpen kifizeti a kamatokat és a hitelösszegét, de ez csak a beetetés korszakában lehetséges. Abban a fázisban, ahol ma tart a világ, már nemigen lehetséges megszabadulni a csapdától, mert ha tudsz fizetni, akkor egyre többet fognak kérni. Mindez egészen addig tart majd, amíg teljesen nem lettél nincstelen, s így a rabszolgájuk. Akkor azután a munkaerõértékedtõl függõen, vagy életben hagynak, vagy nem. Mindezt a nemzet látja és tenni próbál ellene azzal, hogy szövetséget ajánl a népnek, s próbálja anyagilag-tudatilag emelni.



Elsõnek tisztázzuk, hogy kik készítik elõ számunkra e hurkokat?



Talán nem fogok félrevezetni senkit, ha röviden is válaszolok: a kufár vírus fertõzöttjei, azaz a kufárok!


Ezt persze érdemes hosszabban is kifejteni. Álláspontom szerint – bár nem szeretem az összeesküvés elméleteket –, valójában egy vírusfertõzöttekbõl álló széles etnikai konglomerátum áll az összeesküvés gyakorlata mögött. (álláspontomat lehet kritizálni, de ugye senki nem tud arra konkrét bizonyítékot, hogy kizárólag egy etnikumból áll a kufárság?)



Az említett kufár vírus ellen már Jézus is fellépett, amikor a "kufárokat" kikorbácsolta a templomból, de az aranyborjút imádó népek õsi korszakában is találkozhattunk már velük. Sõt a Római birodalom is erre a pénzimádó összeesküvésre épült úgy, hogy szinte észre sem vették az összeesküvõk, hogy Õk valójában azok. Ugyan így volt az újkor hajnalán és a középkorban is, amikor a vírusfertõzöttek rendeztek vérfürdõket, gyarmatosítottak, rabszolgakereskedelmet és bankokat alapítottak. Ám ma is ez történik csak a népnek nincs meg a szemüvege ahhoz, hogy meglássa a kufárság vírusának bélyegét az emberi arcokon. Ma talán annyival rosszabb a helyzet, hogy a kufár vírus olyan agymosási eszközöket alakított ki, amelyek életképességét egyre jobban megerõsíti. Pl. az a reklám, ahol a „pénz dolgozik helyetted”, sokakat biztat arra, hogy ne értéket teremtsen, hanem pénzt!



Valójában mi a kufárság célja ezzel az adósságcsapdával és a válsághelyzettel?



A válságot kifejezetten a kufárság gerjeszti azért, hogy minden valós értéket meg tudjanak szerezni a semmit sem érõ és pénznek nevezett papírokért. Bár ma már nemcsak papírpénz van forgalomban, hanem létezik a virtuális pénz is, amelyet a magánbankok állíthatnak elõ a semmibõl. Minderre a kollaboráns kormányok és a pártpolitikai osztály hatalmazza fel a bankárkasztot, tehát még „törvényes” is a kufárszellem tobzódása. Ma világossá válhatna itt mindenki számára - aki az elemzõ gondolkodás képességét nem veszítette el -, hogy a kufár vírus nemcsak a magyarokat kínozza, hanem a világ nagyobb részét is. Tisztázzuk azt is, hogy nem a pénz: mint értékjel a hibás, hanem a pénz: mint spekulációs eszköz. Ez a technika ugyanis olyan látszatot kelt, mintha lehetne spekulációval is értéket teremteni! Ám ez nem igaz, mert a pénz nem teremt semmiféle értéket, csupán „olajozza” a gazdaságot! Ha a pénznek létezik fedezete, ha nem adósságként születik, akkor az olajozza a gazdaságot. Ám ha nincs fedezete, s ha fõleg nem közpénzként jelenik meg, hanem kamatokat a gazdaságból kivonó és a magánbankok által a levegõbõl elõállított ún. virtuális pénzként, akkor az nem a gazdaságot olajozza hanem a pénzdiktatúra bankárkasztjának zsebeit tölti meg azzal a pénzzel, amelyért mi dolgozunk, értéket állítunk elõ, de amelyet a mi zsebünkbõl rabolnak el.


A végsõ céljuk ezzel a kamatkapitalizmussal az, hogy a semmit érõ levegõpénzt beváltsák valódi értékekre, megszerezzék a vízvagyont és minden közmûvet, hogy függjünk tõlük!



Miért vagyok a Magyarok Szövetségének tagja?



Mert felismertem a magyar kultúra és hagyományok megõrzésének elengedhetetlenségét! Mert tudom, hogy a magyar közjog mindig elismerte kufár vírus elleni küzdelem fontosságát!


Mert felismertem, hogy pl. 2010-ben, 5,3% lett volna az államháztartás elsõdleges többlete, vagyis 1352 milliárd forint plusz keletkezett volna, ha nem kellett volna kamatot fizetnünk.


Ám már abban az évben fizettünk 2321 milliárd forintot adósságszolgálatra, s ez kb. 11, 6 milliárd dollár.


Ezt pedig ha eloszthattuk volna, akkor jut minden magyar embernekmég az újszülötteknek is -, 232000 azaz kettõszázharminckettõ ezer forint. Ugye elég lett volna a fûtésköltségre? Nem tehetek róla, de nem szeretek fázni!




Szeged, 2012-02-05 Dr. Bene Gábor S.