Köszönet és kritika a békemenet kapcsán.



A Köszönet hangján.



Köszönöm mindenkinek, aki velünk sétált tegnap a Budai Vártól a Vértanúk teréig a megkurtított nemzeti szuverenitásunk védelmében!



Köszönöm azoknak is, akik csak megálltak egy pillanatra a Budai Várban és meghallgatták az államfõnek eljutatott petíciónk szövegét, vagy a bolsevik gyilkosok áldozatairól elnevezett Vértanúk terén értették meg, hogy miért kellett a szövetségünk küldötteinek felutaznia az ország minden szegletébõl.



Köszönöm a szövetség minden áldozatot vállaló tagjainak a részvételt és az anyagi áldozattal járó kiállást.



Köszönöm a 2006-os Kossuth téri bajtársaimnak a megjelenést és a biztatást, hogy jó úton jár a szövetségünk.



Köszönöm a sajtónak is, hogy véget vetett az MSZ eddigi agyonhallgatásának, s lehozta - nagyobb torzítás nélkül a beszédeink lényegét -, s közölte a petíciónk szövegét is. Bár nem az jelent meg a tudósításban, hogy szinte minden megye küldöttei megjelentek az elnöki palota elõtt, hanem csupán 50-60-fõrõl tett említést, de ennél nagyobb baj az, hogy személyemet "elnökké" degradálta. Egy nemzetépítõ szövetségnek - amely Árpád óta létezik - nem lehetséges elnököt választani, mert az a globalizációs modernizáció hazugsága lenne.



A Magyarok Szövetségének Országos Élenjáró Tanácsának tagja:


Dr. Bene Gábor S.



Az MSZP nem képes lenyelni a „békemenet” békáját.


(Egy pártonkívüli válasz Török Zs. MSZP szóvivõ tudatlanságaira)




Az egyen-táblákról!



Az MSZP-re jellemzõ az, hogy õk ma is élvezik a megszállást! Igaz, ma nem katonai jellegû, „csupán pénzügyi” a megszállás, de egy szavuk sincs ellene.


Bár a 150 éves megszállásra folyamatosan emlékeztetõ pártszóvivõ nevével talán még meg is tudnék birkózni, ám ordítóan pol-korrekt hazugságaival, finom csúsztatásaival kevésbé. Feltûnt neki, hogy sok volt a civilek és Fideszesek közös tüntetésén az egyen-tábla. Elõször is bevallom, hogy én is megszámoltam az egyen-táblákat, s csupán a Magyarok Szövetsége volt az egyetlen szervezet, ahol ez a vád megáll.


Ám a mi tábláinkat a megyei küldöttségek emelték a magasba, s a hátoldalon lévõ egyen szöveget érdekes módon meg sem említi a nagyeszû szóvivõ. Talán nem tudta elolvasni? Ugyan kérem ne legyünk naivak! Nem akarta leírni, mert azonnal leleplezõdött volna, hogy az MSZP kifejezetten idegenkedik az egyen szövegben rejlõ igazságtól. Ráadásul nekünk – a Magyarok Szövetségének – elveinkrõl kellett lemondani egy kicsit, amikor a nemzetközi bankárkasztnak a népellenes támadása miatt (tehát nem anglománia okán!) egy idegen nyelven írtuk ki a lényeget: IN 1956 the TANKS – IN 2012 the BANKS. (köszi AHL!)



A sok ingyen buszról!



Igaz, én nem tettem szóvá azt, hogy hány busz ácsorgott a Bajcsy-Zsilinszky úton Gyurcsány ügyészségi meghallgatása alatt, várván a „spontán” tüntetõket vissza, de szerintem a mi nemzetépítõ mozgalmunk megyei küldöttei csak azért jelentek meg viszonylag szerény számban, mert a bankárkaszti manipulációk, a forint elleni támadások, valamint az elmúlt évtizedek szervilis politikája nem volt képes megakadályozni a benzin árának a jelentõs hazai emelkedését sem!


Akasztott ember házában nem illik tehát a kötélrõl beszélni, ingyen buszokról tehát csak ott lenne szabad, ahol valóban zsebbõl fizették - a valóban spontán résztvevõk -az üzemanyagot. Mivel a mi szövetségünk ilyen, így mi ezt valóban felhozhattuk volna, de a bolsevik gyilkosok utódszervezetének milliárdos tagjait pátyolgató szóvivõnek errõl, mélyen kellett volna hallgatnia. (Ha hallgatott volna, megõrzi legalább a bölcsesség látszatát)


Kijelentem tehát, hogy a Magyarok Szövetsége tagjai, mint buszok és személyautók utasai saját zsebbõl fizették a tankolást, s az elsõ benzinkút után sem fordultak vissza, mert nem Orbánt támadta meg a bankárkaszt, hanem a magyar nemzetet! Így nem Orbánt kellett megvédeni, hanem a nemzeti szuverenitásunk maradékát!



A számháborúról röviden!



Mindig nehezen viselem a buta szóvivõket. Különösen, ha annyira kilógatja azt a bizonyos lólábat, hogy még azt is elismeri ezzel, amit elõzõleg tagadni akart.


Idézem: „…a kormánypártokhoz közel álló független civilek is, ehhez képest csak ugyanannyi embert tudtak összeszedni, mint amennyien megjelentek a 2011. április 9-én, a megfélemlített, a kormánypártok által kifosztott munkavállalói tüntetésen, hiszen akkor is az Oktogontól a Hõsök teréig ért a tömeg”


Elõször is a mi nemzetépítõ mozgalmunk nem a kormánypártokhoz közelálló, de kifejezetten független civil erõ. Tagjaink pedig minden bolsevista és globalista agymosás ellenére messzirõl – még szagról is – felismerik a pártpolitikai érdekképviselõket, így megköszönöm Török Zsoltnak, hogy végre elismerte: ki szervezte meg valójában az általa említett tüntetést! Minden tüntetésnek van ugyanis politikai tartalma. Az vagy pártpolitikai, vagy nemzetpolitikai.


A tegnapinak – minden ellenkezõ híreszteléssel szemben – nemzetpolitikai célja volt, a bankárkaszt által kifosztott munkavállalói tüntetésnek pedig a pártpolitikai tartalma és célja éppen most derült ki végérvényesen és mindenki elõtt tisztán.


Bár a szerencsétlen munkavállalók azért mentek ki akkor, hogy az igazságtalanságon változtassanak, de amint már sokszor leírtam: nem a Fidesz és nem az MSZP uralkodik hazánkban a kormány megalakulásával, hanem a pénzhatalom láthatatlan kormánya, amelynek hazai helytartója: Simor András MNB elnök.




Így teljesen mindegy, hogy mely párt mennyi embert tud az utcára vinni, hiszen nem a valós ellenfelet – a bankárkasztot – támadják, hanem a hazai pártpolitikai ellenfeleket, amelyek választásról választásra cserélõdnek ugyan, de gazdasági mozgásterüket a bankárkaszt gátlástalansága határolja be. (Ó tudom, hogy most – mivel nincs más érv ellenem – összeesküvés elméletet fognak kiabálni rám, de ez természetesen nem zavar. Józan ember tudja, hogy ez nem elmélet, hanem gyakorlat a mai Magyarországon, de a világ többi részén is! Csak tessenek már ráfigyelni!)



Az Árpád-házi zászlóról!



Át tudná egyszer gondolni a szóvivõ, hogy miért is gyûlöli az õsi magyar szimbólumokat? Tudja-e például, hogy a nemzeti szocialisták zászlaja eredetileg a számára oly kedves vörös lobogó volt? A csíkokat késõbb (1941) helyezték rá, amikor már nekik is feltûnt, hogy a náciknak (Német Nemzeti Szocialista Munkáspárt) és a szovjeteknek is tiszta vörös a zászlajuk, s csak a sárga sarló-kalapács, vagy a fekete horogkereszt különbözteti meg õket egymástól!


Tudja-e a szóvivõ azt, hogy mindkét népirtó szocializmus baloldali gyökerû volt?


Az egyiket „nemzeti” jelzõvel illetjük, a másikat „nemzetellenes” jelzõvel, bár maguk ezt internacionalizmusként szokták emlegetni, de ez is csak egy álca!


Tehát nincs árpádsáv, csak Árpád-házi zászló van!


Ja, hogy hasonlít a kettõ?


Ám a két szocializmus sokkal jobban hasonlít egymásra, mind a népirtás, mind a kiválasztottság tudat miatt. Az egyik Übermensch a másik élcsapat. No és mi a különbség? Szerintem semmi! Ám az Árpád-ház zászlaja hétszer vágott mezõ, amíg a nemzeti szocialistáké vörös alapon négy fehér csík! Ugyan nézzen már utána egyszer valaki ennek az állítólagos baloldalon! (Vagy jó érzés ennyire tudatlannak, tájékozatlannak, butának lenni? Vagy csak a politikai tõke kovácsolása a cél ezzel is? Ne reménykedjenek a bankárkasztban, mert annak már megvan az új pártja, ha ma még nem is derült ki az emberek számára mindez!)



Következtetés!



Talán az utolsó mondatának egy részével tudnék egyetérteni, ha nem bukkanna fel ott is a pártérdek gátlástalansága. Idézem: „Sajnos ettõl a tüntetéstõl sem lesz olcsóbb a megélhetés, mert a kormány elhibázott gazdaságpolitikáját, a költségvetés hiányát növelõ igazságtalan adórendszerét, az árakat növelõ és a forintot értéktelenítõ szabadságharc károkozásait nem semlegesíti pár tízezer ember demonstrációja.”


A tüntetés önmagában valóban nem lesz elegendõ arra, hogy az 1982-ben – az MSZP elõdpártjának dicstelen uralma alatt – megkötött és elõttünk évtizedekig eltitkolt IMF megállapodás gyarmatosító hatását, s ezzel a bankárkaszt uralmát megszüntessük hazánkban. Azonban alkalmas volt arra, hogy lerántsa a leplet a rejtõzködõ háttérerõkrõl, a bankárkaszt hazai kiszolgálóiról, s világossá tegye emberek számára, hogy nem gazdasági szabadságharc kell, hanem az általunk meghirdetett közjogi szabadságharc!



Vissza kell vennünk a magyar közjogi gondolkodás teljességét, mert minden gazdasági szabadságharcnak csak akkor van értelme, ha a közjogi alapok rendben vannak, ha visszaáll a jogfolytonosság a valaha létezõ magyar államok és jogrendek sorával, s onnan elindulva, építünk a szerves jogfejlõdés stabil és évszázadokig bevált alapjaira – 1956 példája segítségével – egy élhetõ és közjót szolgáló államot.

(Ezért tüntettünk mi tegnap!)


A Magyarok Szövetségének Országos Élenjáró Tanácsának tagja:


Dr. Bene Gábor