Bolsevizmus + globalizmus = adósságcsapda!


BG: Bolsevizmus + globalizmus = adósságcsapda!



„Támadás éri az értékeinket” – hazudja az egyik liberális emlõn nevelkedett képviselõ az EU: Állampolgári, Jogi, Bel- és Igazságügyi bizottsága elõtt, de ez sajnos ma már általános jelenség, hiszen a helyzet az, hogy teljes a kultúrharc is ellenünk Európában. A liberális hazugoknak ugyanis eszükbe sem juthat az, hogy a „jegybankok” függetlensége például éppen az adott ország fejlõdését teszi tönkre. Kérdezném a képviselõ urat, hogy az Uniónak és a kereszténységet szinte teljesen elutasító képviselõknek ma, milyen értékei vannak? -


A Magyarok Szövetsége is elutasítja a Magyarország szuverenitása ellen indított támadás sorozatot, amely összehangoltan zajlik az EU, a hitelminõsítõk és az õket mozgató bankárkaszt forgatókönyve szerint. Szövetségünk támogat minden megmozdulást, amely ezt a példátlan támadást leleplezi, s ezzel érthetõvé teszi a politikából kiábrándultak számára is, hiszen a bal-liberális erõ éppen a hiszékenységet, illetve a pénzhatalmi háttérerõk véleménydiktatúráját használja a nemzet ellen. - Az imént néztem az EURONEWS csatornát, ami arról tudósítja nézõit, hogy Romániában hatalmas tömeg tiltakozik a kormány ellen. A fõvárosban Budapesten....(sic) azután mutatják, ahogy a droidok brutálisan ütik-verik a tüntetõket. Hát ide léptünk be. (önként?) - Mára a világ egyik része ösztönösen érezheti, hogy 1956 országa nem a nemzeti szocialista és nem is az internacionalista globalizmus útját választja, hanem a harmadik utat. Igaz, kevés ma még a szélesen látó. Õk a kulturális kreatívok, s bár jóval többen vannak azok, akiknek az agyát naponta mossa át a média, nekünk mindenkivel szemben van kötelezettségünk, hisz a mi hazánk már a kora középkorban is erõsen ellenállt a monetáris diktatúrának.


Ha 2012 valóban a változás éve lesz, akkor nem hátrálni kellene a pénzhatalmi gólem elõl, hanem ott ütni rajta ahol a legjobban fáj neki. Az adósságszolgálatot kellene megtagadni, mert szerintem akkor sem lett volna sokkal nagyobb az ajvékolás, mint így. S ahogy az elõbb írtam: mi felelõsök vagyunk a nekünk szurkoló emberiségnek, s jól gondolja meg, ki mit cselekszik!


„miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.” W.A.
-


A szocialista-liberális parlamenti ellenzék nyugatra jár a saját hazája ellen agitálni, s ahogy kormányon is teljes mértékben kiszolgálta a nemzetközi pénzkartell politikáját, most is ezt teszi. Õk gyengítik ma a demokráciába vetett hitet, s nemhogy a részvételi demokrácia irányába mozdultak volna el, hanem ellenkezõleg: folytatják az ország jelen tönkretételét elõkészítõ, majd okozó neoliberális gazdasági tévtan megvalósítását. Háborút folytatnak tehát a nemzetük ellen!


(jelenleg éppen további eladósítás szorgalmazásával, hitelfelvétellel)


-


Ha valóban nemzeti érzületû lenne a liberális baloldal, úgy támogatná az ország szuverenitásának erõsítését célzó lépéseket, sõt maga is épp azt segítené elõ, s a fizetések kiigazítása lett volna kormányon is, s ma is a fõ céljuk ez. Ám a leghazugabb bal-liberális oldal magatartásával, nemcsak elvtelenül szolgálja ki a pénzügyi diktatúra érdekét, hanem még nyilvánosan meg is vallja. Bajnai Gordon internationálét éneklõ fõ-kapitalista és nemzetellenes szocialista gondolkodása, kizárólag a bankárkaszt akaratát és a nemzeti szocialisták ’vélt’ érdekeit szolgálja.


-


Magyarországnak nem véletlenül keltik most rossz hírét a globalista nyugaton. A nemzeti érdek soha nem lehet azonos a bankárkaszt érdekeivel, s ez ma már világosan látható. Hogy még a kis lépéseket is ilyen hisztéria kövesse - a sztálini népfrontos hagyományokon nevelt és a saját nemzeti érdekeit sem felismerõ nyugati értelmiség körében -, arra azért nem számítottam. Bár, ami ma történik hazánkban, az sajna még TERMÉSZETES is, hiszen két évtizede ezt készítik elõ.


-


Most a globalisták által megvásárolt vagy félrevezetett értelmiség hisztizik a „demokratikus szabadságjogok” megvédése érdekében, s a nemzeti szocialistának és szélsõségesnek ítélt Magyarország ellen. Azok rikácsolnak ma, akik 2006 õszén tüntetõen hallgattak, vagy a tényeket is lehazudva nevezték csõcseléknek a demokratikus magyar tömegek megnyilvánulásait.


A szokásos globalista kettõsmérce azonban mára totálissá vált!


A kislépésekben haladó kormánytöbbség viszont azt a hibát követte el, hogy nem mérte fel a várható pénzügyi támadás társadalmi hatását, s nem tisztította meg még saját sorait sem a liberális megalkuvóktól!


Arról már nem is beszélve, hogy a hazai kollaboránsok elleni fellépést késõn, s a gazdasági – jogi és államszervezési változtatások törvényi megjelenésével egy idõben, tehát nem elég taktikusan indította el. Minderre sokkal kisebb lett volna a reakció, ha azonnal a választás utáni kormányváltás környékén történik. Sõt, ha még a választások elõtt beindít a Fidesz-KDNP egy civil kezdeményezésû népszavazást (lásd: www.nephatalom.hu), s akkor már magán a választásokon is egy olyan helyzet állott volna elõ – amit én elõre is láttam, de utólag is egyértelmû –, hogy a nemzetellenes szocialisták és liberálisok, teljesen kikerültek volna a közhatalom lehetõségeibõl. Bár elismerem, hogy akkor a Jobbik sem került volna be. Ez esetben valószínûleg már a választások elõtt beindult volna a globális hisztéria a „fasiszta és szélsõséges Fidesz” ellen, viszont azt már nem erõsíthette volna tovább a bolsevik-liberális kollaboránsok, mai, súlytan panaszáradata a nyugati sajtóban. Ez azt is jelenti: a Fidesznek érdeke a Jobbik léte!


-


A szélsõjobboldal térnyerését „megéneklõ” nyugati médiavilág munkája nem arra világít rá, hogy minden országban – így hazánkban is –, az a megélhetési válság gerjeszti az indulatokat, melyet éppen e médiavilág tulajdonosi köre, tehát a pénzhatalom láthatatlan, de megtapasztalható erõi kényszerítenek az országokra. A lakájmédia ugyanis bûnbakot keresve ráfogja a nemzetállamok megválasztott, így látható kormányaira a jelenlegi gazdasági probléma kialakulását.


Azt azonban világosan kellene látnia minden értelmes embernek hazánkban is, hogy a választott kormányok mozgástere éppen azért szûkült le, mert a pénzhatalom kollaboránsai segítettek az országot becsalni az adósságcsapdába. Ezzel olyan mértékûvé vált a jövedelem elszívás a költségvetésbõl (kamat és járadék formájában is), hogy a kormány nem képes elegendõ munkát és megélhetést biztosítani az embereknek, hiszen a jegybankok álságos függetlensége miatt, semmi lehetõsége sincs a kormánynak újraépíteni a magyar feldolgozóipart, s így a kormány képtelen betartani a választóknak tett ígéreteit. Ez a tény azonban a társadalom radikalizálódását segíti elõ, ami egyébként a globalista bankárkaszt valódi célja is, hiszen csak akkor fognak az emberek tüntetni a „világkormány” megalakulása, illetve az Európai Egyesült Államok mellett, ha egyre komolyabb káoszt, majd késõbb polgárháborút gerjeszt ezzel a forráselvonó válsággal a pénzhatalom.


-


A virtuális pénz manipulátorai által létrehozott mesterséges válság az, mely végsõ kétségbeesést és egyre jobban erõsödõ nemzetiszocialista gondolkodást eredményez majd az egyes országok kiszolgáltatottjai körében. Mivel a Magyarok Szövetsége elkötelezett az emberiség és a nemzet érdekei mellett, így elutasítunk mindenféle nyílt vagy burkolt globalista bekebelezési akciót, minden szuverenitásunkat csökkentõ lépést, akár más államtól, akár az EU-tól, vagy a monetáris diktatúra – látható vagy láthatatlan – intézményeitõl származzanak is.


-


A magyar nemzetnek joga van arra, hogy saját jogrendjét visszakapja és azt a jogrendet fejlessze tovább, még akkor is, ha az európai trend más irányokat akarna megszabni a számunkra! Az EU, a profitkivonás szabadságának szentesítésével, a piacgazdaság tévedhetetlenségének hamis mítoszával csak eltereli a figyelmet a lényegrõl. A lényeg ugyanis az, hogy az EU a láthatatlan monetáris diktatúra új típusú gyarmatosításának eszköze, valamint az IMF egy – csak látszólagosan gazdaságélénkítõ hitelintézmény a centrum-periféria országok közötti gazdasági szakadék növelésére szolgál. Lényeg tehát a fent említett igazságokról való figyelem elterelés, a fogyasztói társadalom ellustító és gátlástalan, önérdek érvényesítõ szabadossága felmagasztalása és a népek befolyásolására, hogy maguk követeljék a világkormányt!


-


Ma annak vagyunk a tanúi és megszenvedõi, hogy alárendelték a pénzhatalom multinacionális érdekeltségeinek kelet-európai államok nemzeti felemelkedését és a pénzkiadás lehetõségéhez fûzõdõ jogát.


A pénzt ugyanis csak a bankárkaszt és saját érdekében adhat ki.


Amelyik ország támogatni akarná a nemzeti középosztályát, hogy legyen egy réteg, amely a nemzet érdekében cselekedve vissza tudná állítani a globalizmus õs-ellenségét a nemzetállamot: azzal le kell számolni! A közszabadság intézményébõl így alakul ki a kisebbségi szabadosság, amely nem az adott nemzet szabadságát emeli fel, hanem a bankárkaszt és az Õ kiszolgálóinak jelent az õsi jogoktól és minden isteni vagy természetjogi elvtõl független szabadságot.


-


A Magyarok Szövetsége mozgalom és egyesület tagsága, valamint annak tagozatai felajánlották a kormánynak, hogy segítenek áldozatos szellemi munkával kidolgozni azt a gazdasági, filozófiai és jogi megoldást, ahol az õsi jogrend továbbfejleszthetõ. Ahol erkölcstelen fogyasztói létbõl visszakanyarodik az ország és a nemzet egy tudatos fogyasztói szintre, ahol a közjó az, amit követni kell mindenkinek! Mert a jogok és kötelezettségek arányos helyreállítása elsõrendû feladatunk ma. Hiszen ez az erkölcstelenség viszi félre az ügyeket.



Végül a Magyarok Szövetsége felhívja mindazok figyelmét a haza iránti kötelességükre, akik komolyan veszik az Árpád alapította állam Vérszerzõdését, s felszólítja õket, hogy támogassanak minden olyan megmozdulást, amely a magyar függetlenséget tûzi zászlajára. Legyen szó az Élõlánc mozgalom „El a kezekkel Magyarországtól!” vagy a nem kollaboráns pártok és civilek bármely megmozdulásairól. Támogassák továbbá aláírásukkal az Eva Maria Barki, bécsi ügyvéd és jogvédõ által elindított, internetes aláírásgyûjtést Magyarország szabadsága mellett! (Hungaria semper libera)



Isten óvja Magyarországot!