A Magyar Alkotók és Gondolkodók állásfoglalása!


Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága


MAG állásfoglalás! (s a végén a rovatvezetõé!)


Meggyalázta szülõföldjét, nemzetét és honfitársait Kertész Ákos, magát írónak valló, magyar állampolgár akit Kossuth-díjjal(2008), Magyar Köztársaság Érdemrenddel(2004) és Budapest díszpolgára(1972,1984) címmel tüntettek ki.


Az Amerikai Népszavához – fõszerkesztõ és tulajdonos Bartus László – küldött nyílt levelében többek között a következõket írja: „A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magához kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bûnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar felelõs, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amely se be nem vallotta, meg nem gyónta a bûneit, se töredelmes bûnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bûnbocsánatért nem esdekelt.”


Ez az ember átlépett egy határt ahonnan visszatérés nincs! Elszakított minden köteléket ami a magyarsághoz való tartozását jelentette.


Ez az ember a Magyar Köztársaság számára nem kívánatos személy kell, hogy legyen!


Ez az ember a Magyar Államtól és a fõvárostól kapott kitüntetések viselésére érdemtelenné vált, ezért azok visszavonását az illetékes szerveknek haladéktalanul eszközölniük kell!


Ez az ember méltatlan a magyar állampolgárságra! Mivel a Magyar Köztársaságban senkit nem lehet magyar állampolgárságától megfosztani, vagy magyar állampolgárt a Magyar Köztársaság területérõl kiutasítani (Magyar Köztársaság Alkotmánya 69.&(1)), felszólítjuk, hogy önként távozzon Magyarországról!


Válasszon magának más hazát, és éljen az 1993. évi LV. a magyar állampolgárságról szóló törvény 8.&(1) bekezdésében foglaltakkal miszerint: „A külföldön lakó magyar állampolgár – a köztársasági elnökhöz címzett nyilatkozatában – lemondhat magyar állampolgárságáról ……”.


Budapest, 2011-09-09. Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága nevében: Dr. László Jenõ ügyvezetõ elnök


Rovatvezetõként hozzáteszem: Ha nem teszi ezt önként, akkor hamis nemzeti öntudatával a zsidóságát leplezi le, hiszen akkor okkal mondhatjuk róla, hogy magyargyûlölõ és a történelmi tényekkel szemben álló ócska hamisító, vagy inkább pimasz hazudodozó, s nem mûvész. Pedig jellemzõ az, hogy az MSZP prominensei a hazugságát is mûvészi szabadságnak nevezik!


- Hisz csak azt kellett volna átgondolnia Kertész Ákosnak, hogy miért nem görbült meg egyetlen zsidó embernek sem még a haja szála sem - minden a nácik nyomására meghozott zsidó törvény ellenére addig - amíg az általa nagyon védett német nemzeti szocialisták baloldali hordája nem szállta meg az országot!


-Sõt a megszállás után nehéz szívvel a helyén maradó - és a liberális zsidók által sokszor vádolt - kormányzó még akkor is menteni igyekezett õket, hisz Horthy volt az egyetlen európai államfõ, aki saját hadseregével védte meg a zsidókat!


- A németek által tervezett deportálást megakadályozó akció irányítójójának - Koszorús ezredesnek - a szerepérõl még a bolsevizmust kritizáló történészek is hallgatnak, vagy fanyalogva beszélnek róla. Pedig az 1. páncélos hadosztály sikeresen akadályozta meg a tervet, a fõvárosban lévõ zsidók deportálását. S ennek a páncélos bevonulásnak köszönhetõ, hogy a deportálás akkor leállt, s amíg Horthy tehette - a további elszállítás kísérleteit akadályozta. (Ám október 16-tól maga is fogollyá lett!)
- Sõt, még Izraelben is jelent meg az akciót igazoló nyilatkozat.Tsvi Erez értékeli, hogy ez volt az egyetlen eset, amikor egy a megszállt és ráadásul a németekkel szövetséges ország, katonai erõt alkalmazott a zsidók elszállítását megakadályozva. Maga Horthy is írja az önéletírásában, hogy a "Budapesten lévõ zsidóságot ez a közbelépésem mentette meg,s hivatalosan tanúsítja a magyar zsidóbizottság nyilatkozata, amelyet tagjai: Stern Samu, Petõ Ernõ dr. és Wilhelm Károly dr. 1946. február 3-án állítottak ki. A nyilatkozat fényképmásolata és a római svéd királyi követség által hitelesített angol fordítása birtokomban van." John Lukács történész pl. így ír: "Budapesti zsidók menekültek meg, köztük családom néhány tagja". No most akkor ki hazudik?


Kedves liberálisok és a magyarokkal szemben elfogult zsidók! Nem kellene végre abbahagyni a hazugságokat?


Ugyanis a magyar csak azért tiltakozik a "genetikailag alattvaló" kifejezés ellen, mert soha nem volt kápó!


Szeged, 2011-09-12. BG