Megtért õseihez egy magyar történelemtanár...


Megtért õseihez egy magyar történelemtanár...


(Kijózanító haláleset?)


B. Szabó Palival, küzdõtársak voltunk. Megismerkedtünk, amikor a „kanadaiaktól” jelképesen visszavettük a Szent Korona tulajdonát képezõ gázmezõt, s késõbb is többször találkoztunk. Például amikor a haza becsületét kellett védeni a 2006-os Kossuth téren, de az egri Dobó téren is Õ fogadta a Magyar Nemzeti Bizottságunk küldötteit, mikor szinte az egész város felsorakozott a kórház védelmében, de a Hun Fokos Szövetség rendezvényén is.


Palit három napja – szeptember 7-én – feldúlt lakásában találták meg holtan és sebekkel a testén. Egy harcos hazafi halt meg, aki békés polgárként volt a szellemi vezetõje, valamint önszervezõdõ egyesületük elnökségi tagja az egri kórházvédõknek. Vajon kinek lehetett ennyire az útjában? Talán a WikiLeaks-dokumentumok adnak majd erre támpontokat? Hiszen például amerikaiak a Tubesen építendõ radarállomás ellenzõinek adatait akarták megkapni, s így lehetséges az is, hogy másokat nemzeti tudaterõsítõ szerepük miatt, más államok szeretnének listázni, nyilvántartani, sõt likvidálni?


Talán ráébredt az egyre kevésbé titkos háttérhatalom, hogy nem elég csak Budaházyt börtönben tartani, mert az ellene felhozott vádak nevetségessége csak a további ellenállást fogja fokozni? Vagy talán a HOSPINVEST nevû cég tulajdonosi köre nem tudta elviselni a végsõ fiaskót, s így akart bosszút állni a bátor kórházvédõ közösségen, s a jövõben ilyen módon gondolja a hasonlóan elszánt nemzeti ellenállást megfélemlíteni? Akik ilyenre gondolnak, azok bizony nem ismerik a magyarokat.


Dr. Pócs Alfréd fõorvos, a Hun Fokos Szövetség elnöke szerint az intézkedõ rendõr kijelentette: „Az ügy lezárva!”. S másnap már így írt az esetrõl a globalisták legrejtettebb, de legfõbb szócsöve - a szabadsághoz és a néphez abszolút hûtlen - „Népszababadság”:


„Betegség következtében 55 éves korában tegnap elhunyt Szabó Pál, a Magyar Demokrata Fórum egri szervezetének egyik alapítója, a párt volt egri elnöke, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének volt helyi vezetõje. Szabó Pál 2008-ban vált ismertté a szélesebb közvélemény elõtt, amikor az egri Markhot Ferenc Kórházban megalakult sztrájkbizottság elnökévé választották. A "kórházvédõk" néven elhíresült egészségügyi dolgozók Szabó Pál vezetésével az ellen tiltakoztak, hogy a Heves megyei közgyûlés a HospInvest nevû magáncég mûködtetésébe adta a kórházat. Szabó Pál 1956-ban született a Heves megyei Besenyõtelken. Az egri tanárképzõ fõiskolán szerzett történelem-népmûvelõ szakos diplomát, késõbb elvégezte a szociológia szakot is”


Talán az lehetett a legfõbb bûne, hogy magasan képzett volt, s népszerû helyi értelmiségiként nem állt át a kiválasztottság biztos tudatával bíró (globalista) értelmiségi lobbi mellé? Vagy egyszerûen ráuszították a megélhetési bûnözõket azért, hogy azok végre olyan tettet kövessenek el, ami kiveri a biztosítékot a Palit jól ismerõ és szeretõ magyaroknál? Hogy legyen már végre egy kis lehetõség bevetni a méregdrága pénzen felállított terrorelhárító egységet? Legyen lehetõség az egységek éles gyakorlatozásra, mint 2006-ban?


Az autoritás és szilárd legitimitás megszerzéséért semmit sem tevõ, s ráadásul magyarnak mondott rendõrség – éppen úgy, mint maga az állam –, ismételten vizsgázni fog, hiszen az áldozat hozzátartozói ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek, mert a halál körülményei nemhogy kizárják az idegenkezûséget, hanem ordítóan bizonyítják azt! Nehéz lesz elhitetni az õt ismerõknek és tisztelõknek a „betegség következtében” való elhalálozást.



Meghalt tehát egy magyar történelemtanár, aki ismerte az igaz magyar történelmet, s nem is tanított volna mást. Meg kellett tehát halnia, mert még szociológus is volt, s így tudományosan látta át a hazugságállam csalási technikáit, s nem volt hajlandó megalkudni egy zsíros állás kedvéért, inkább vállalta a megalázóan szerény fizetést kórházi portásként. Bár a Fidesz önkormányzat még ezt sem volt képes neki visszaadni, hiszen a nyílt és tiszta beszéd csak a pártkatonáknak van megengedve ott is. (bár azoknak is csak módjával) Ugye milyen érdekes, hogy a vállaltan MSZP színekbe öltözött globalista médium, mégis megemlékezett róla.


Tetszenek ugye érteni? Azonnal ki kell használni az egyik globalista pártnak a másik hibáit! Azonnal úgy kell tennie, mintha kettejük közül õk lennének a különbek, s a halott hazafitól már nem kell félni, s így még azon sem csodálkoznék, ha egy csöpögõs nekrológot írnának.


B. Szabó Pál igaz magyar ember volt, aki nem ezt érdemelte volna! Csakhogy a globalistáknak kizárólag a politikai haszon számit, mert az szerzi meg számukra az anyagi hasznot. A politikai haszonlesõk pedig nem emberek, hanem - ahogy egy agyondédelgetett írócskájuk mondta a napokban -, genetikailag alattvalók!


B. Szabó Pál azonban nem alattvalóként távozott el, hanem a Szent Korona egyenrangú és hûséges tagjaként, akinek halhatatlan lelke tovább fogja segíteni a hazát szolgálókat. Példája elõttünk lebeg, s érte imádkozva jut eszembe a fohász, amit az Õ hitével szabad csak továbbadnunk: "Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,


Hiszek egy isteni örök igazságban,


Hiszek Magyarország feltámadásában!"



Szeged, 2011-09-10 Dr. Bene Gábor S.