Szerintem mi a nemzetpolitikai üzente a MOGY-nak?


Szerintem mi a nemzetpolitikai üzente a MOGY-nak?



„Tekintettel arra, hogy a magyar állam az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát elismeri, s az 1.§ -t értékrendjének csúcsára helyezi, elég lenne kijelenteni és megvalósítani, hogy államunk szabad szerzõdéseken alapuló társadalom.”


Csakhogy a szabad szerzõdés útjában áll a pártpolitika és a kufárság kommunikációja! A szerzõdést pedig õseink és a korona kötötte meg!




Pártpolitika helyett nemzetpolitikát!



A politikatudomány egy új keletû tudományág, amelynek születését maga a modern hatalom kívánta meg, hiszen a társadalom józan tagjai átláttak a szitán, s így szükség volt tudományos alapokon nyugvó elméletrendszerre, amely látszólag igazolta a hatalom megszerzésének jogosságát. Az igazolás azonban nem volt elég egyedül, hanem szükség volt egyes definíciók, szavak jelentéstartalmának átértékelésére, sõt az emberi tudat manipulálására is. Közben a politika fogalmát is igyekeztek az emberek számára gyûlöletessé tenni, mert nem akarták, hogy túl sokan foglalkozzanak a közösség ügyével.


A politikai filozófia eszköztárában azonban akadnak olyan elemek, amelyek fogalomtisztázó munkánk során leleplezik a politikatudomány valódi célját, annak hihetetlen kétarcúságát, s magát a divatos kettõsbeszédet is. (Remélem ezen állításaimat sikerül közérthetõvé tennem a jelen dolgozatban!)



A modern pártpolitikában a szavak jelentése könnyen megváltozhat. A mai pártpolitikusok használatában ugyanis minden fogalmi ellenõrzés nélkül válnak a szavak félelmetesen aljas ideológiai fegyverré úgy, hogy hamissá is lesznek. Mivel a modern államrendszerekben az elit felelõssége elsõsorban csak politikai, s nem büntetõjogi – így a szavak egy része: vagy a tudományos igazságnak nem felel meg, vagy a közbeszéd morális követelményeinek nem tesz eleget, vagy mindkét hiátus jelentkezik. Ma ugyanis bármely politikus támadhatja ellenfelét, s nem számit, ha hamisak az állításai. Nem számít, ha nem tudományos, nem igaz és nem erkölcsös vádak özönét fogalmazza meg a véleménynyilvánítás liberális védõpajzsa alatt, s mivel nem lesz kiközösítve a hazugság miatt, így a politikai felelõsség kategóriái sem mûködnek normálisan, mert a szavazóközönség igen könnyen felejt, s a médiamanipulációknak a hatására a hazugság ténye felejtõdik


A modern világban azonban lehetõség nyílna arra, hogy a tudás – mint lehetséges hatalomforrás – lényeges módon megváltoztassa az eddigi hatalmi erõviszonyokat. (Lásd: az Internet, mint a valódi nyilvánosság lehetõségeit)


A nyugati társadalmakban jelentõs szerepe lehet egyes – a hatalomtól független – civil szervezeteknek is, de hazánkban mindez nem érezhetõ, mert az állam (s a multik által kialakított piac) teljesen kordában tartja a civileket. Ezáltal itthon még nem született lehetõség, amely lényegesen befolyásolni tudná a társadalom tudati állapotát, s a vesztesek valódi érdekképviseletét is ellátná a pénzuralmat teljesen kiszolgáló állammal és a politikai pártok egyeduralmával szemben.



A modern Élet: a kufárság kommunikációja.



Mi is az Élet két legalapvetõbb tevékenysége? A gyarapodást biztosító sokféle tevékenység és az a kommunikáció, amelyet mi magyarok „közléscserének” vagy „teremtõ érintkezésnek” szoktunk hívni. Mert mivel is teremtem meg és fejlesztem tovább a tevékenységem által eddig biztosított életminõségemet? Azzal a közléscserével, amit az egyre jobban elrontott nyelvünk segítségével és tudatosan vagy tudattalanul (és sajnos tudatlanul) próbálunk megvalósítani. Sajnos a szavaink értelmét egyre inkább kifordítja a média, s egyre kevésbé létezik a mai ember társadalmi kapcsolataiban a bizalom. Sajnos már régen megszerezte a sátáni erõ a tudatunk fölötti ellenõrzést. S ezt az erõt, ma szinte csak azok gyakorolják, akik az emberi társadalmat teljesen alá akarják vetni a saját kommunikációs stratégiájuknak, s az emberbõl egy gépszerû fogyasztót akarnak kialakítani! Valami elromlott a világban, s valami végletesen hiányzik a ma emberébõl. S ami hiányzik az olyan „valami”, amire döntõ szükségünk lesz a jövõben, s ez a közléscserének, tiszta erkölcsnek, bizalomra épülõ megújhodása.


A sátáni erõ és manipulációs pénzhatalom helyett tehát: a tudásból eredõ isteni erõ szükséges a nemzetek – s így a világ – megmaradásához is!


A sátáni erõt könnyû felismerni, hiszen csak rombolással tud építkezni (lásd: a természet, az erkölcs tönkretétele,stb.), az isteni erõ viszont csupán a szeretet erejével is képes, úgymond „csodákat” tenni.


A Magyarok Szövetsége ezt a „csodákat” az isteni erõt és jogrendet – szeretné visszaadni az emberiségnek úgy, hogy közben a magyarság (mint politikai nemzet) számára is életminõség javító gyarapodás, tudatos közléscsere, tiszta erkölcs és társadalmi bizalom szülessen újra a kufár módszerek helyébe.




Szeged, 2011-08-16 Dr. Bene Gábor S.