ÜZEMSZERÛ KÖVETKEZMÉY A GYILKOSSÁG!


ÜZEMSZERÛ KÖVETKEZMÉY A GYILKOSSÁG!


Íme, néhány sor a halálbüntetés - visszariasztó hatásának - liberálisan eltörölt következményérõl! Csak valamely – nagyon primitív – természeti nép szokásaiban emlékszem ilyen, vagy hasonló tettekre. A Pillangó címû fegyencregény borzalmaiból, esetleg a hollywoodi profitgyártók szárnyalóan szadista ötleteibõl merített a gyilkos? Netán az "istenné" emelt pénznek - a káini - áldozatszedõ szokása elevenedik fel itt? Esetleg megélhetési gyilkosok õk?


A csepeli erdõben felfedezett gyilkosságok egyetlen ismert túlélõje sörözni indult az általa korábbról ismert, szerb férfival és annak barátnõjével. A 30 éves erdélyi férfi szerint ismerte a szegény „szerb” családot, néha kölcsön is adott nekik kisebb összegeket, s bízott bennük, mert vissza is kapta. A ”szerb” azt is tudta persze, hogy mikor kell kölcsönt kérni, mikor jön a fizetés, sõt azt is, hogy mennyit. A sörözõ, vagy „homeless otthon” mellett (állítólag) vécének kiásott gödör végül majdnem a sírja is lett a fitalembernek, mert a „szerb” és hajléktalan társa, hátulról elkapta a nyakát egy kötéllel, s közben alaposan meg is rugdosták. Hiába próbált segítségért kiabálni, csak halálhörgés jött ki a torkán. A fojtogató kötél miatt halálfélelem töltötte el, s majdnem elájult. Támadói kezét és lábát is megkötözték,s eközben oktatta a „szerb” társát, hogyan is kell szakszerûen megkötözni egy embert. A kötözés elõtt és alatt kiszedtek mindent a zsebébõl, s az elõre kiásott gödörbe guggoltatták. A bankszámláján lévõ pénz (hatvanezer) megszerzéséhez szükséges pin-kód kizsarolása után, eltemették. Szerencséjére úgy helyezkedett el a beásás alatt, hogy késõbb tudjon mozogni. A „szerb” és a hajléktalan viszont már nagyon siettek a pénzért a bankba, s így nem figyeltek arra, hogy nem taposták meg rendesen az áldozat körül a földet. A nyakig beásott áldozat pedig magára maradt az õrizetére „rendelt” kutyával. A sörözés jótékony hatása, úgy látszik csak támadókat tette könnyelmûvé, mert az áldozat viszonylag gyorsan kiszabadult a föld alól, s elmenekülhetett! Egy közeli boltban sikerült neki telefonálnia a banknak, hogy letiltatta a bankkártya használatát. Az áldozat valóban közösségi ember lehet, hiszen úgy nyilatkozott, hogy „….annak örülök, hogy mással ezt már nem csinálhatják meg"! Bár így utólag elég üzemszerûnek tûnik az egész, nem csak neki, de nekem is feltûnt valami. Hol járnak közben a Pintér-huszárok? Az áldozat által adott személyleírások segítségével a nagyon hatékony „gárdaoszlató” mûrendõrség, már hat személyt letartóztatott ugyan, sõt a „szerb” vezette bûnbanda ismeretlen állampolgárságú (valószínûleg macedón) fõnökét is. A „szerbnek” mondott személy valószínûleg alkut szeretne kötni, hiszen a négy áldozat hulláját is az Õ segítségével találta meg a hatékony rendõrség. A boncolás már folyik, de a holttesteket még nem sikerült azonosítani. (Mi minden fog itt még kiderülni, vagy teljesen eltemetõdni?)


Szerintem ÜZEMSZERÛ KÖVETKEZMÉYE ez annak a borzalomnak, amit a rókalelkû liberálisok erõltetnek egy más lelkialkatú népre, immár 21 éve folyamatosan. A megnyomorított, megtaposott emberek némelyike az elmúlt évek liberális-globalista útvesztõjében még mélyebbre süllyedt, mint a gonoszság elõzõ érájában. Igaz a többség megõrizte tisztességét, de sem a mintát mutató politikai osztály, sem a multikulturális tévelygésben szenvedõ és más identitást és kultúrát követõ nyugati társadalmak nem ismerték fel a veszély nagyságát. Nemrég egy cionista antiszemita (arabgyûlölõ) norvég vadászott le majd száz gyermeket, s miután nem sikerült szélsõjobboldalivá hazudnia Õt a médiának, így elhallgattak róla. Most viszont itt a hazai tömeggyilkos bûnbanda, akikrõl rövidesen azt fogjuk hallani, hogy nem „szerb”, hanem magyar és szélsõjobbos! (nagyon csodálkoznék ha nem ez következne) Arról pedig, hogy a halálbüntetést a bolsevik politikai osztály zsarolta ki a bankárkaszt médiabirodalma segítségével, hallani sem fogunk. Hiszen itt nincs ám cenzúra, nincs választási befolyásolás, nincs politikai paktumrendszer, nincs etnikai alapú bûnözés, nincs összeesküvés elmélet! Csak annak a gyakorlata. De az nagyon!


Most már csak az a kérdés, hogy minek az elfedésére kerültek be a hullák a médiába? Talán Gyurcsány felelõsségre vonását kellene valahogy takargatni, vagy csak a rendõrautóban megrugdosott országgyûlési képviselõt kell egy sokkal „izgibb” témával felváltani? Ja kérem, „pártpolitikai színházunk” nem válogat az eszközökben. Itt mindent meg lehet próbálni, sõt annak az ellenkezõjét is! Ha véletlenül nincs keletje kifosztott országunk lakosai körében a bankárkaszt profitját növelõ – s az MNB által irreálisan magasan tartott alapkamattól függõ – igen magas kamattal kiadható hitelnek, akkor ki kell valamit találni. Pl. a legalacsonyabb európai kamatlábbal rendelkezõ valutában számolandó hitelt. Ez persze csak spekuláció, ráadásul az egyoldalú szerzõdésmódosítás okán még törvénytelen is! Így persze nem kell a valutát használni, csak a számoláshoz! Had vakuljon a magyar! Ráadásul mivel tudható elõre, hogy egyszer csak be kell kényszeríteni az EU-ba Svájcot, így nem nehéz megjósolni valutájának a jelentõs emelkedését. Ja még annyit, hogy Svájc erõs valutája addig fogja a külkereskedelmét rombolni, amíg be nem lép „önként” a gyarmatbirodalomba.


No persze azt ígérik majd nekik, hogy a centrum országok, azaz a kódolt nevû gyarmattartók lesznek. Hiszen nehogy már megússzák az euró tönkretételébõl húzható óriási bankhaszon megfizetését! (Németország már úgyis húzódozik!) Ez esetben persze Svájc volt a fõ célpont, s a mi hiteleseink csak „melléktermék szerûek”. Sajnos az üzemszerûen mûködõ liberalizmus nagyon is kiszámítható. Csak éppen be kellene pillantani a most készülõ színfalak mögé, hogy milyen új darabnak készülnek éppen a díszletek? Talán éppen vissza akarnák hozni a halálbüntetést? No de most, amikor már a bolsevik gyilkosok többsége békésen és óriási nyugdíjat felmarkolva eltávozott közülünk? Vagy éppen ezért? Hisz a britek is felismerik már a liberális és nemzet-idegen oktatás eredményét, ami nem csak a bevándorlókat, hanem egy magas szellemiségû és egykor keresztény moralitású nemzetet is a barbarizmus, bûzös mocsarába vitt! Persze a bankárkaszt sem húzhatja sokáig, elõbb-utóbb vége lesz a pénzmultiplikáló kirablásnak, a kamatnak hívott csalás és kizsákmányolás korának!


Csak a magyar szemek is idõben nyíljanak meg a látványra, s az önszervezõdõ nemzeti újjászületés szükségességének, múlhatatlan, hagyományos megoldásaira.


Szeged, 2011-08-16 Dr. Bene Gábor S.