A gyilkos körül Oslóban” a köd!


A gyilkos körül „Oslóban” a köd!



Szokatlan válasz a Népszava propaganda ízû cikkére.




Olvasom, hogy Norvégia gyászba borult, mert egy "állítólagos" szélsõjobboldali, 32 éves fiatalember, Anders Behring Breivik közel száz fiatalt gyilkolt le az utoyai szigeten lévõ baloldali, szociáldemokrata ifjúsági nyári táborban.


A hír valóban megdöbbentõ, s a tett valóban förtelmes. Szeretném, ha elnyerné az elkövetõ a méltó büntetését, azonban éppen a divatossá vált a baloldali-liberális büntetésvégrehajtás miatt, sokkal valószínûbb, hogy a színes televíziót bámuló norvégiai bûnözõk között fogja - ez a felfoghatatlan nemzeti tragédiát okozó,


sátáni lelkû ember - elmorzsolgatni napjait a jövõben.


No de nézzük a propagandán túli: tényeket.


A valóban terrorista Breivik elõször – figyelem elterelõ mûveletként –mûködésbe hozta azt az autóba rejtett pokolgépet, amely két órával a valódi „lövöldözõs” terrorcselekménye elõtt robbant fel Oslo központjában, a kormány székházánál. A detonáció óriási pánikot keltett, hiszen nemcsak több épület sérült meg erõsen, hanem több halott és sebesült is kórházba került. A terrorista közben negyven kilométer autózva a szigetig, hallgatta a rádión a híreket, amely ezt a beteglelkû embert olyan állapotba hozta (lám már itt is a hazugságokról elhíresült liberális média felelõssége jelentkezik), hogy a szigetre érve azonnal, leírhatatlan öldöklésbe kezdett. Másfél órán keresztül folytatta a filmekbõl jól ismert kéjjel az embervadászatot. Mindenre lõtt, ami mozgott. Sajnos az oslói rendõrséget teljesen lekötötte az a robbantás, amit figyelem elterelõnek szánt a merénylõ, s így a szigeten üdülõ kb. hatszáz gyermekre a nagy nyugalommal lövöldözhetett. Mintha csak egy valódi hollywoodi filmben tenné a fõhõs, vagy ha egy „népszerû” számítógépes játék lenne az egész. (késõbb kiderül, hogy játékfüggõ is az illetõ) Íme, a bankárkaszt profitvezérelt liberális társadalmának újabb felelõssége, amely azonban nem fog majd a bíróság elé kerülni, hiszen nem a terror kialakítóit, csak az „elkövetõt” fogják majd a norvég hatóságok felelõsségre vonni!


Az „állítólagos” szélsõjobboldali terrorista tehát, mindaddig lövöldözte – pontosabban vadászta – le a gyermekeket, amíg a rendõrség oda nem ért, s akkor 86 gyermekhalál után, minden ellenállás nélkül, egyszerûen megadta magát.(?)


Nézzük most a Népszavában leírt baloldali-liberális propagandát:


Az egyik alcím is kiemeli, hogy: „Neonáci nézetek” pedig a férfinek nem sok köze lehet az egyéként általam sem kedvelt vörös zászlós nemzeti szocializmushoz. Sõt nem is értem, hogy miért használják még ma is az újságírók ezt a Sztálin kedvelte szót, amikor van annak szabályos neve is: szocializmus! Az persze természetes lenne, hogy a jelzõt elé tegyük, hiszen a szocializmusból is van kettõ, az egyik nemzetellenes – népszerûbben internacionalista –, és a másik nemzeti. Am ezek csak egy jelzõk, mert a lényeg a szocialistán van! Ezt nagyon nehéz lenne tényszerûen cáfolni, s így nem is várok erre az elbutított baloldaltól, sõt a jobboldaltól sem reagálást! A tényekkel ugyanis nehéz vitába szállni.


A Népszava – amely egyébként már régen nem a népé, hanem néhány meghízott tõkésé –, ezt írja továbbá: A merénylõ a netrõl idõközben törölt Facebook-oldalán a multikulturalizmus ádáz ellenfelének tüntette fel magát.” Aj-aj, ezek után még Angela Merkel is rövid úton terrorista lesz a Népszavában, hiszen Õ is kimondta már régen az igazságot: „A multikultúra megbukott”! No de menjük tovább egy célzott mondattal: „Anders Behring Breivik 32 éves, nacionalista, ultrakonzervatív és keresztény szélsõséges. Pisztolya és automata fegyvere is van.” Ugye mennyire látszik a lóláb? Aki keresztény, konzervatív és szereti nemzetét, annak pisztolya van, sõt gyermekeket gyilkol! S nem tévedés ez, mert pontosan ezt sugalmazza a fenti mondat! Tessenek csak ismét végigolvasni!


„Hat nappal a terrorakció elõtt elsõ és egyben utolsó Twitter-üzetene - egy idézet John Stuart Mills filozófustól - így hangzott: "Egy hittel rendelkezõ férfi egyenlõ százezer másikkal, akik csak érdeklõdnek valami iránt". Remélem mindenki könnyen belátja, hogy bárki idézhet bárkitõl, s ez nem jelenti azt, hogy annak filozófiájával is azonosul, legfeljebb az idézet igazságát ismerte fel.


Így most én is idézek a fenti szerzõtõl: „az igazságosság eszméje két dolgot feltételez – egy viselkedési szabályt és egy olyan érzést, mely bünteti a szabálysértõt. Feltételezzük, hogy az elõbbi az egész emberiség számára közös és a javát szolgálja. A másik (az érzés) annak a vágya, hogy a szabálysértõ elnyerje büntetését.” (Mill: Utilitarizmus) Sajnos ma nem sokan vannak a mértékadó politikai osztályban, akik ezt az igazságosságot és közjót szolgáló filozófiát hirdetik, mert akkor sok minden változhatna meg ebben a értékvesztett, s a talmi csillogásban gondolkodó mûanyag-világban.


Térjünk csak vissza a Népszava propagandájához: „Facebook oldalán jelezte, a World of Warcraft számítógépes játék megszállottja. Egyben az oslói lövészeti egylet, illetve egy szabadkõmûves csoport tagja.” No így már alakul a kép. Tehát egy profittermelõ gyilkoló játéknak a megszállottja és még titkos szabadkõmûves is? Nem gyanús ez az önöknek? Mert nekem nagyon!



S végül tisztázzuk, hogy miért is állítom, hogy ez egy ócska propaganda?



Elõször is vegyük tudomásul, hogy minden terrorista a társadalom betege.


Így talán tükörbe kellene néznie annak a pénzvezérelt társadalomnak és annak a világrendnek, amely „kitermelte” magából a terrort. Az agymosás rendszerére persze nincs hatással a társadalom, de a média butítását viszont éppen a társadalom adja tovább. Mivel az, ha az illetõ valóban neonáci lenne nagyon is a baloldal bûne, hiszen ne feledjük el a nemzeti szocialisták igenis baloldaliak voltak, szemben az olasz, spanyol, portugál fasizmussal, amely jobboldali volt. Tehát, ha mégis bebizonyosodna, hogy nemzeti szocialista volt a terrorista, akkor a Népszava újságírója ismételten bakot lõtt, hisz éppen az õ oldalukról származik a tettes! Ha viszont - ahogy a következõ propagandisztikus alcím is jelzi - Gyûlölte a baloldaliakat , akkor viszont nem lehet szocialista, hiszen ne feledjük, hogy Hitler is szövetséget kötött Sztálinnal! S csak akkor támadta meg a Szovjetuniót, amikor már minden kémjelentés arról szólt, hogy a szovjetek heteken belül lerohanják Európát!


No de nézzük tovább az idézetet:

Szélsõjobboldali kapcsolatairól lassan derültek ki részletek… 1999-2006 között a jobboldali populista Haladó Párt tagja volt. A tömörülés a második legerõsebb politikai erõ Norvégiában. 2002-2004 között a párt ifjúsági szervezete, az FpU egyik tisztségviselõje volt. Hírek szerint a holland iszlámgyûlölõ politikus, Geert Wilders csodálója. Az AUF ifjúsági szervezetet, melynek táborában a rémtettet elkövette, a náci Hitlerjugend alapján "Stoltenberg-Jugendnak" nevezte. A baloldali Munkáspártot és az ifjúsági szervezetet tehát mélyen megvetette multikulturalizmusa miatt. A férfi már két éve készült a vérfürdõre, amit egy internetes tanulmányában "kegyetlennek, de szükségesnek" nevezett. Egyfajta 1500 oldalas internetes naplóról van szó, amelyet néhány órával az elsõ merénylet elõtt több címre küldött el. s melynek a "2083. A European Declaration of Independence" címet adta”


Talán több újságírónak kellene elolvasni a még ma is élõ bolsevista reteknek a dicsekvõ könyvét (Szabó Miklós: Csandes Háború), hogy felébredjenek abból a bolsevista álomból, amely valójában csak a globalizmus eszéjének az elõfutára volt!


Remélem ennyi elemzés elég a bal és jobboldali kavalkádból. S azt is remélem, hogy mindenki számára világos, hogy ezek a fogalmak ma már teljesen használhatatlanok! Lehetséges, hogy ismét ki kell majd álljak az Országház mögé és a Kossuth Lajos téren kell hirdetnem újra, hogy: Nincs baloldal és nincs jobboldal, csak becsapók és becsapottak? Mert ezek csak azért lettek kitalálva, hogy megosszák a társadalmakat! Hogy szembe lehessen egymással az oldalakat fordítani, s ahogy a „divide et impera” elve is sugallja: a megosztottakon kényelmesen lehet uralkodni!


Ennek az elvnek egyik zászlóshajója ma a Népszava is, csak vegyük már észre, hogy a pénzhatalom uralkodik rajtunk, s egy különleges „pénzhatalmi megszállás” van a mai Magyarországon, amelyet csak kiszolgálnak a szerencsétlen és a havi fizetéssel könnyen „megvásárolható” újságírók!


Ennyit a propagandáról, mert szerintem az a legfurcsább, hogy a norvég kormány elismeri a független palesztin államot, s hirtelen egy szörnyû terrorista jelenik meg egy békés országban!


Ugyan tessenek már gondolkodni egy kicsit!



Szeged, 2011-07-25 Dr. Bene Gábor S.