Együttérzés vagy együttgondolkodás a romákkal?


Együttérzés vagy együttgondolkodás a romákkal?



Olvasom az Interneten a szöveget, amelyet egy hozzám is eljuttatott levél tartalmaz, s amelyhez egy-két gondolatot azért hozzá kellene tenni, mert csak így lenne az ügy kerek. Íme a Sólyom Lászlónak címzett eredeti szövegrészlet:


„Együtt kell érezni a romákkal? De hát melyikekkel elnök úr? Szögi Lajos
gyilkosaival? Netán az élsportolót meggyilkoló cigánybandával? A Siófokon
felvonuló, randalírozó, fenyegetõ cigánycsürhével? Az idõs embereket, kis
pénzükért agyonverõ, megkéselõ, öreg asszonyokat megerõszakoló, megcsonkító kegyetlen cigányállatokkal? A börtönökben levõ több mint 12 000 elítélt cigánybûnözõvel?
Honnan tudja elnök úr, hogy a cigányasszony gyilkosa nem cigány? Provokációból.
Honnan tudja, hogy a cigányok meggyilkolását nem e épp az aljas politikai
hatalom valamely érdekcsoportja szervezi, és valósítja meg?
Elnök urat nem zavarja, a rendõrség különös tehetetlensége? Nem jutott még
eszébe, hogy a kormányt vonja felelõsségre? Hogy követeljen egy új, normális
igazságügyi és rendészeti minisztert? Egy új, a hatalomtól függetlenül is
dolgozni képes országos rendõrfõkapitányt? De végül is most üzent az elnök.
Az elnök politikai üzenete egyértelmû. Nem más, mint szembefordulás a Magyar Nemzettel. Nyílt kiállás az országromboló politikai hatalom mellett. Nem kevesebb, mint minden vonatkozást figyelembe véve, a Nemzet elárulása.
Jó lenne, ha ezek után az elnök úr elhagyná az elnöki palotát, s visszatérne
polgári foglalkozásához, vagy szép csendben élvezné jól megérdemelt nyugdíját.”

Kicsit szomorú szívvel olvasom az "útonálló" sorait. Errõl beszéltünk hónapokig a Kossuth téren, errõl írunk évek óta, minden fórumon - ahol csak lehet.
Tudom, hogy kevés helyen jelenhetünk meg, s ott is csak az elszántan nemzeti gondolkodásúak és a magyar jövõért aggódók olvassák.

A cigányságot módszeresen készítették fel erre a szerepre. Elõször elvették a munkalehetõségeiket, megtömték õket ígéretekkel, majd "segíllyel" azért, hogy a munka helyett a szülés váljon az egyetlen megélhetési forrásukká, s most pedig szembe fordítják õket, a - ma még többségi - magyar társadalommal.

Elõbb-utóbb ez a szembefordítás fokozatosan egyre több emberáldozatot fog majd jelenteni. A Világbank szerint ugyanis optimálisan 6 millió magyarnak kellene élnie a Kárpát-medencében.
(Mindez a Lugánói Tanulmányban is olvasható)


Ha cigányság nem is, de Mi, ismerjük végre fel, hogy a nevetõ harmadik fog jól járni.
Mindezt azok gerjesztik, akik átmentették magukat a "létezõ szocializmus" vezetõ értelmiségébõl a rabló globalizmus kapitalistájává. Akik régen is lenézték a munkásosztályt éppúgy, ahogy ma az értelmiség naiv, s tisztességesebb tagjait. Akik csak a pénzhatalomra támaszkodva tudnak manipulálni mindent. Akik elsõsorban a jogász-társadalmat vették meg óriási pénzekkel, hogy hallgasson a jelenlegi állam - de jure - illegitim mivoltáról, és a magyar közjogi gondolkodás helyett pedig fogadja el a ránk tukmált idegen jogrendet és a megvalósított ál- jogállamiság és alibi-demokrácia keretein belül maradjon. (Ezért nem követelik a jogászok minden nap a magyar alkotmányosság visszaállítását!)
Mert a munkalehetõségtõl megfosztott cigányokkal együtt õket is vagy megvették, vagy megfélemlítették, csak még rafináltabban és még nehezebben átlátható módon. Egy ügyvéd barátom mondta a minap: a Kossuth tér hatása óriási volt a magyar társadalomra, mert sem a közbeszéd, sem a Jobbik nem szólt a történelmi alkotmányosság jogfolytonosságának helyreállításáról 2006 õszéig. Most viszont errõl beszélnek az emberek, ezt hirdeti a Jobbik, az MVSZ, a 64 Vármegye, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006, Magyarok Szövetsége, a Trianon Társaság és még nagyon sok nemzeti szervezet, mozgalom. Elõbb-utóbb a Fidesz is ezt tûzi majd a zászlajára, ha nem akar csúfosan megbukni a következõ választásokon.

Örülök, hogy már jogászok közül is (néhányan) kezdenek visszatérni a probléma gyökeréhez, az elsikkasztott rendszerváltáshoz, de ez ma már kevés.
Ez még nem fog bennünket megmenteni a balliberálisok kiszolgálta globális pénzháttérhatalom gerjesztette cigányterrortól. Ezért kellene az egész társadalomnak egységesen kiállni a munkahelyteremtés, sõt a közmunka lehetõségének kifejezetten a cigányság részére történõ biztosítása mellett!
Mert magának a cigányságnak kellene felismernie, hogy eszközül használja õket a balliberális politika, s ha egy nemzeti liberális kormány alakul, akkor mindezt talán tompítja majd, de megállítani nem fogja tudni! (Hacsak nem állítja vissza a jogok és kötelezettségek egyensúlyát jelentõ természetjogot, s ha nem száll szembe azzal a jogpozitivista törekvéssel, hogy mindent jogszabályban kell megfogalmazni és a régi, jó és bevált elvek maradjanak a feledés homályában!)

Amint már említettem a helyzet annyira el van mérgesedve, hogy a konfliktus további fokozódását megállítani csak a józan gondolkodás tudná. De létezik-e ma Magyarországon józanság, a parlamenti pártok háza táján? És gondolkodás?

-


Ez a cikket évekkel ezelõttírtam, de a probléma nem változott. Nézzünk egy másik írást, hátha abból kifejthetõ a megoldás!




„..hiszen tudjuk, hogy a cigányok jelentõs része valóban másképp, más módon, gyakran a környezet számára nehezen elfogadhatóan és elviselhetõen él. Mások a normáik, mások a szokásaik, nagyobb és hangosabb a családjuk, a civilizáció alsóbb fokán, gyakran megütközést keltõen élik általában nyomorúságos életüket, még akkor is, ha nem jutnak el a bûnözésig. Hogy mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás, tehát a nyomorúságos élet-e, és abból következik a kulturáltság alacsony foka, vagy éppen fordítva, a civilizálatlanságból vezethetõ-e le a szegénység és a nyomorúság, az valószínûleg mindegy, mert egymást erõsítõ folyamatokról van szó. Olyan helyzet alakult ki, amelyben a cigányság nagy része nem dolgozik, ha akar, sem tud munkát szerezni, ebbõl következõen a többség számára felháborítóan segélyekbõl kényszerül élni, ezt azonban gyakran nem csendesen, szerényen, hanem hangosan és megbotránkoztatóan teszi. Sokszor – számos beszámoló szerint – inkább követelõzve, hogy tudniillik a segély jár neki, és nem a minimális hálával azért, hogy a társadalom nem hagyja õt és családját éhen halni.
Ha ehhez a kilátástalan helyzet nyomán még társul bizonyos, a cigányokra talán inkább jellemzõ bûncselekmények elszaporodása is, akkor érthetõ (bár el nem fogadható), hogy egyszerû, de becsületes emberek is a cigányok ellen fordulnak, mert úgy érzik, hogy nem hagyják õket békében és nyugalomban élni, és ha ez így van, akkor a cigányokat erõvel kell a normák betartására kényszeríteni….. A megfélemlítéstõl azonban a cigányoknak nem lenne munkájuk, nem olvasnának, tanulnának többet, nem alkalmazkodnának jobban a többségi társadalomhoz, hanem csupán állandó fizikai és lelki félelemben élnének, egészen addig, amíg meg nem próbálnák megszervezni magukat a fizikai önvédelemre, mert számukra is csak ez lenne az egyetlen kínálkozó válasz. A vége pedig a háború. Amit egyetlen épeszû ember sem akarhat…..amikor a cigányoknak is volt munkahelye, könnyebb volt. Amikor a cigány fiúkat két évre elvitték katonának, könnyebb volt.”



Ha valaki azt hiszi, hogy a Jobbik képviselõi közül idéztem valakit az téved. Bár eddig nem volt szokásom „bolgárgyörgyökre” hivatkozni. Különösen nem szokásom tõlük idézni. Most azonban változtatva eddigi szokásomon megtettem ezt, hiszen a szavakból ki is derül, hogy a háttérhatalom próbálkozásainak igazi célja: a polgárháború!


Az persze senkit se zavarjon, hogy látszatra a mondatai végre igazak és a valósághoz nagyon is hasonló képet fest elénk, mert éppen ebben rejlik a cselszövés lényege. Úgy írni, mintha ezeket a problémákat nem is a bal-liberális rablóbanda hozta volna a nyakunkra. Úgy tenni, mintha semmi közük nem lenne nekik ahhoz, hogy az „egyszerû, de becsületes emberek is a cigányok ellen fordulnak, mert úgy érzik, hogy nem hagyják õket békében és nyugalomban élni, és ha ez így van, akkor a cigányokat erõvel kell a normák betartására kényszeríteni”! Úgy tenni, mintha nem éppen õk készítették volna elõ azt a helyzetet, a szabados törvényeikkel, a megélhetési bûnözés feltalálásával és a rendvédelem leépítésével azért, hogy belesétáljunk a csapdájukba. S így a többségi társadalom lesz azért is a felelõs, ha „a cigányoknak nem lenne munkájuk, nem olvasnának, tanulnának többet, nem alkalmazkodnának jobban a többségi társadalomhoz”! És ezzel – az aljas célokat szolgáló –, de igazságokat is tartalmazó írással le is vetik magukról a felelõsséget minden eddigi alaptalan rasszistázásukért, fasisztázásukért, s azért is, mert a cigányok szerintük”…állandó fizikai és lelki félelemben élnének, egészen addig, amíg meg nem próbálnák megszervezni magukat a fizikai önvédelemre, mert számukra is csak ez lenne az egyetlen kínálkozó válasz. A vége pedig a háború.” Úgy tesznek tehát a „bolgárgyörgyök”, hogy mindezt az okozat hozta volna létre (tehát a Jobbik) és nem az ok (a pénzügyi megszállók)! Úgy tesz a liberális-bolsevikok régi csapata, mintha nem is lettek volna a kiszolgálói a Rákosi-kádár rendszernek, mintha aggódnának a szegény cigányokért, akiket éppen õk fosztottak meg a munka és a tisztességes megélhetés egykori lehetõségétõl, de még a támogatásoktól is. S mintha aggódnának a magyar társadalomért is, akik a cigányokkal együtt lesznek áldozatok ebben a paraziták által gerjesztett polgárháborúban, ahol mindkét népcsoport pusztítása a cél.



Vajon hogyan fogja a mai kormány a kérdést kezelni, Gyöngyöspata után? Hogyan fogja az ÁSZ által kimutatott 120 milliárd közpénzt „leverni a cigányvédõ" liberális bolsevik rablókon, kik eltüntették?





Szeged. 2011-07-05 Dr. Bene Gábor S.