Buzik, bohócok, MSZP.


Buzik, bohócok, Mszp.



Adjon a Jó Isten sok erõt a nemzetért kiállóknak az Apák napja alkalmából is!


De adjon a nemzetnek is erõt ahhoz, hogy ha a 47 év katonai megszállást kibírta, s a józan eszét vesztette el, úgy élje túl a pénzügyi megszállás hátralévõ éveit is!


Hadsereg helyett tehát maga a fõgonosz, tehát a „pénzõrület” szállt meg minket!



A közhatalmat ma bitorló erõk, végképp Szodomává akarják változtatni a fõvárost! Horthy szerint egykor Budapest "vörös rongyokba öltözött", ma azonban már a vörös rongyok szivárványszínûvé változtak. Miközben elterelte a magamutogató melegek menetét a rendõrség, s nem engedte õket találkozni az utca valós társadalmi kritikájával. Nem engedték õket szembesülni a valósággal, s közben azok a rendõrök – akik szerintük nincsenek megbecsülve eléggé anyagilag –, ismét azokat ütötték, akik csak az egészséges életet és gyermekeinket akarják megvédeni az aberráltak látványától. Eközben a bûnözõ életmódra ráindított al-paraziták mindent lopnak vidéken, ami csak mozdítható.


Ám be kell ismerni, hogy a fõ-parazita pénzhatalom hazai kiszolgálói az igazi bûnözõk, hisz õk nem adnak lehetõséget a rendõröknek arra, hogy komolyan felléphessenek az állítólag nem is létezõ bûnözõkkel szemben. A pénzhatalom célját értem, de a hazai kiszolgáló bandáét nem. Látják-e, hogy gazdáik igazi célja nekik sem lesz jó? Mert a parazita háttérerõ meg akarja félemlíteni majd õket is, ha már nem lesz rájuk szükség! A parazita bankárkszt szerint tehát nekünk: Rettegnünk és menekülnünk kellene õsi földjeinkrõl. Pedig hiába erölködnak, nem megyünk mi sehová!



A fõvárosi normalitáspártiak becsületére legyen mondva, hogy ismét kiálltak azok ellen, akik hivalkodóan hirdetik azt a másságot, amit csupán a parazita pénzhatalom emberiségcsökkentõ terve népszerûsít, emel piedesztálra. Ez a nagy, budapesti önmutogatás pedig az aberráltak nagy részének „idegenforgalom növelõ”, kiránduló hajlamaiból ered. S én csak csodálkozom, hogy a KDNP vezetõivel és tagságával, hogyan lehet ezt a mocskot megetetni?


-


Orbán Viktor – mint közszereplõ – végre kapott egy kis kritikát egy név nélkül nyilatkozó fideszes politikustól. Igaz, nem hiszek én már a fizetett firkásznak, bértollnoknak, de az tény, hogy „Valóban nem sok minden történt”, s ezt beismerte maga Orbán Viktor is, s azzal magyarázta, hogy az uniós elnökség miatt nem volt ideje a hazai dolgokkal foglalkozni. A kormány kapkodva írta újra hetente a „húsvéti alaptörvényt”, amelyet még ma is minden tollforgató és politikus alkotmánynak nevez, teljesen érthetetlen módon. Ennek fényében én nem is csodálkozom, hogy Réthelyi, Martonyi, Fellegi, Matolcsy valószínûleg megválik rövidesen a kormánytól. Sajnos a „magyar Drake” továbbra is posztján marad, pedig ott aztán nagyok a gondok! Hisz a most alkalmazott kettõs rendõrségi kordon egyértelmûen megmutatta a belügyi erõk hovatartozását. A mai jogtalan jog szerint is teljes kalózkodást megvalósító rohamrendõrök, ismét gumibottal és paprika spray-vel kezelték a jogtalanul feltartóztatott embereket. (nesze neked demokrácia és jogállam) Persze érthetõ, hogy nálunk vonulhatnak a deviánsok, hiszen a (jelenlegi belügyér üzlettársa nevével jelzett korszak) a görényi korszak óta ez egy állandó gyakorlata ez a biztonsági erõknek!


Azon, hogy rajtunk gyakorlatoznak nincs mit csodálkozni. Amíg csak 300-600 civil ellentüntetõ vonul ki, el lehet hitetni a lakosság jó részével, hogy a kiálló hatvannégy vármegyések, jobbikosok szélsõségesek. De amíg nem leszünk sokan, így is marad.


-


Szanyi Tibor a napokban kifejtette, hogy az õszödi beszédet maga a szónok és közvetlen munkatársai, közös döntéssel adták át a sajtónak és másoknak.


Ami pedig az õszödi beszédet illeti, nos e tekintetben kérlek, ugord meg azt a logikai lécet, hogy ha az egy jó beszéd volt, akkor miért is baj, hogy kiszivárogtatták? Ha pedig ártott a kiszivárogtatás, akkor rossz beszéd volt. Én a magam részérõl és a magam számára elég világos képpel rendelkezem a történtekrõl. Ha te is, akkor minden rendben…..Ennek az anyagnak egyedül a szónok és bizalmi környezete volt birtokában. Tudom, Sándor, Te a büdös életben nem fogod elhinni, de csak maga a szónok eddig ötféle verzióval állt elõ, legutóbb azzal, hogy kézírással leírja egy papírra és az elnökség rendelkezésére bocsájtja. Természetesen ebben sem cselekedett. Csak a szája járt.” A nagyon "modern" bolsevikok mostanában a Facebook-on lövöldöznek, szerencsére egymásra. Ez jó, mert addig sem az ország tönkretételén fáradoznak, hanem végre a választók visszaszerzése céljából a valósághû véleményüket is kiadják: "Egy-két hataloméhes barom nyomulása meg se karcolja az egységünket…. Konkrétan tele a sajtó egy halom olyannal, akik a büdös életben egy fillért nem fizettek be a pártkasszába, de unos-untalan korrupt pártigazgatóról ugatnak. Mindazok, akik a párt erkölcsi megújulásáról papolnak, ráadásul párttagok, soha egyetlen belsõ vizsgálatot nem kezdeményeztek. Gyáva szarok, mert nem mernek kiállni a tagság, a párttestületek elé, csak a sajtóban köpködnek." A jó Tibor persze kiosztja a gyurcsányista nagyotmondókat, s közben hallgat arról, hogy õ is tolta a Fletó szekerét, végig a miniszterelnöksége idején. „….csak egy képviselõje annak a hordának, amelyik arra szakosodott, hogy reggeltõl estig szapulja az MSZP-t és hozsannázzon azoknak, akik ezeket a belsõ feszültségeket fûtik. Abban pedig konkrétan hazudik, hogy nem pénzért csinálja. Közröhej tárgya lett, hogy párton kívüliek tucatjai erõlködnek itt a neten, hogy a párt tagjai mi mindent döntsenek el a pártról pártszavazással. Az szóljon ezekhez a belsõ szervezeti ügyekhez, aki tagja az adott szervezetnek, fizet is tagdíjat, de legfõképp képes is kiállni a tagság elé egy taggyûlésen, ahol az igazát kell megvédenie. Ideirkálni mindenféle baromságot, a legegyszerûbb dolgok egyike".


Kell ehhez bármilyen kommentár? Mert ez a névjegyük, õk pontosan ilyenek!


Ha már Szanyit így „sztárolni” kezdtem, akkor idéznék még egy gyöngyszemet tõle:


„Csak az kapjon szavazati jogot, aki a hazai terhekbõl, az adófizetésbõl is kiveszi a részét. Ugyanígy, csak az szóljon bele az MSZP életébe, aki fizet tagdíjat.”


Úgy látom, hogy a jó Tibor(c) elolvasta végre az Magyarok Szövetségének Nemzetvédõ Államtörvényének tervezetét, amelyben megszüntetnénk a pártok állami támogatását, s bevezetnénk a progresszív adózást is. A narancsszínû szöveget a Fidesz „átemelte” az alaptörvénybe, de a többit kifelejtette:



20
(3) Magyarországon a pártok az államtörvény és jogszabályok tiszteletben tartása mellett szabadon alakulhatnak és tevékenykedhetnek. A pártok részére állami támogatás nem adható. A pártok kizárólag a tagjaik által befizetett tagdíjakból gazdálkodhatnak, és kampányt csak a közmédia térítésmentes segítségével folytathatnak.
(4) A pártok közhatalmat nem gyakorolhatnak. Pénzügyi felügyeletüket az ÁSZ, törvényességi felügyeletüket pedig a felsõház köteles ellátni. Bármely párt pénzügyi visszaélése esetén a felügyeleti szervek, bíróságnál kezdeményezhetik feloszlatását.



31.§ Magyarországon választójoggal rendelkezik minden 21 éves, legalább általános iskolai végzettséggel rendelkezõ magyar állampolgár, akinek állandó lakcíme van Magyarországon, s jövedelmével, illetve vagyonával arányosan járul hozzá a közterhekhez.


Ez egyébként a Szent Korona alkotmányosság egyik fontos alapja: a jogok és kötelezettségek egyensúlya!


Talán ezt az elvet nem csak most, hanem a „húsvéti alaptörvény” vitáján is fel kellett volna vetnie a jó Szanyi Tibornak, mert bizony az a legnagyobb baj, az alaptörvénnyel hogy köszönõ viszonyban sincs a hagyományos közjogi rendünk szabályaival, de a pártérdekeknek nagyon is kiszolgálója.


Ha már itt tartunk, akkor pillantsunk rá ismét a „meleg felvonulás” tanúságaira.


A történeti alkotmányunk egyik legfontosabb eleme az egyedülálló ellenállási jog. Ha ennek a fényében vizsgáljuk meg a „demokrácia” fogalmát, akkor azt kell mondjam: a rendõrség hasonlóan aljas és megengedhetetlen eszközökkel lépett fel az most az Oktogonon, mint ahogy 2006 õszén tette! Még csak nem is volt ellenállás, csak passzív magatartás volt a normalitáspártiak részérõl.



És én marha, még nyílt levelet írtam május 24-én abban a reményben, hogy a rendõrök majd felismerik a közös nemzeti érdekeket, s kiállnak majd érte! Most azonban megmutatták a „bohócforradalmárok”, hogy mennyit is érnek! Bár azt elismerem, hogy nincs kollektív bûnösség, de az egyenruha lejáratása a parazita pénzhatalom ügynökei számára bejött! Sõt a polgárháborút gerjesztõ rendõri vezetés sem hivatkozhat többé a politikai nyomásra, hiszen láthatóan nem a képviselõház kezében van a hatalom hazánkban! Ha ugyanis a kezükben lenne, akkor már régen feloszlatták volna a szocialistának hazudott nemzetrontó pártot!


Vagy még se?



Szeged. 2011-06-19 Dr. Bene Gábor S.