Üzenet a Kossuth térre!


Üzenet a Kossuth térre!



Tavaly még örültem a választások eredményének, mert azt gondoltam, hogy most végre nem háríthatja a Fidesz a társadalom nyakába a felelõsséget azzal a lekezelõ mondattal, hogy: nem kaptunk rá elegendõ felhatalmazást!


Örültem, mert már az egész világon közismert lett, hogy ahol tért hódított a piaci fundamentalizmus ott óriási haszonra tett szert a parazita bankárkaszt, s ezzel válságba sodorta az egyes nemzetállamok gazdaságát. Ráadásul ezen országokban következetesen fogy a népesség száma, mert az új élet világra hozása is piaci szempontok alapján kerül mérlegelésre. Így van ez a dolgos rétegek, s élõsködõk vonatkozásában is, csak éppen fordítottan. Mindezt a társadalom tagjai nagyon is érzékelik, azonban nem téma ez a közmédiában, nem vitatkoznak róla a pártpolitikusok, hanem elterelõ témákkal szórakoztatják, illetve altatják a közvéleményt.


Ki kell emelnem, hogy az elhallgatás is hazugság, csak mulasztással elkövetve!


Ám senki se higgye el, hogy csak az elhallgatás mûködik! Itt van például a Széll Kálmán terv, amely sajnos a társadalom eddig is vesztes csoportjaira hárítja azon terheket, amelyeket részben a piaci fundamentalizmus, részben a népeket gyarmatosító EU, s részben a bankárkasztot is kiszolgáló hazai lakájlelkûek okoztak. Elítéljük azt a módszert, ahogy a kormány nem mutat rá a gazdasági nehézségek okozóira, vagy ha meg is teszi: futni hagyja õket!


Én a választások után még reménykedtem abban, hogy leveti a liberális álarcát a Fidesz, s megpróbálja felszámolni globális kifosztásunkat. Meg kellett volna ezt tennie bármi áron, mert ezzel az áthárítós technikával csak azt fogja elérni, hogy visszaerõsödik a szociál-liberálisnak csúfolt rablóbanda! Meg kellett volna tennie, mert most éppen azokat próbálja szembe fordítani egymással, akik a kommunista érában vesztesek voltak, de a mostani hazug globalista korban is a vesztes társadalmi csoportok tagjai maradtak!


A pártpolitikai hatalom által mûködtetett ún. „nagy átverõ show” színháza például nem foglalkozik a hazánkból kiáramló óriási profit itthontartásával, de a kamatszolgálattal sem, mert ez valószínûleg sértené a bankárkaszt érdekeit. Márpedig ennek az elhallgatása nagyon is összefügg azzal, hogy a kormány csak látszatból keresi az adósság felelõseit, hiszen csak meg kellene kérdezni az utca emberét, s máris kiderülne, hogy kik is a felelõsek az adósságcsapda bezáródásáért. A büntetõjog pedig azonnal más lenne, ha az alaptörvény valóban a történeti alkotmány elveire épülne! Szerintem épp ez az oka annak, hogy a magyar társadalom lezüllött és sokszor a legalapvetõbb szolidaritás sem mutatkozik már meg a különbözõ rétegek között! Itt minden relatív, itt semmi sem biztos, csak a következménynélküliség továbbélése!


Mi már 2006 õszén megjósoltuk azt, ami most következik. Csakhogy akkor senki sem akarta meghallani a szavainkat!! Igaz, ebben segített a lakájmédia elhallgató taktikája is. A 2006 õszén meghirdetett erkölcsi forradalom elterjedésének hiánya okozza most a hazugságállam töretlen továbbélését, a hazugságban élõk pedig elõbb utóbb beteggé, sõt egyenesen gyógyíthatatlanná válnak!


Beszéljük tehát ki, hogy miért nem lehet arról vitázni, ami a legfontosabb a társadalomnak? Ha nem épülne csalásra és hazugságra a jelenlegi jogrend, ha törvényesen mûködne az állam, s nem egy ránk tukmált idegen jogrend alapján szervezõdne az élet, akkor most nem kellene a hazugságállam hibáit ecsetelnem! Szima Judit ugyanis nem véletlenül lett politikai fogoly! "Szima Judit bebörtönzése, az állam terrorjának ilyen leplezetlen, gátlástalan és koncepciós pereket idézõ jellege ellen fel kell lépnie a hazai munkavállalóknak" – áll az Tettrekész Magyar Rendõr Szakszervezet közleményében. Ez a mondat igaz! Csak hogy ez illik a terroristának kikiáltott Budaházy György ügyére is! MA ÕK - HOLNAP MI? Teszi fel a kérdést a rendõr szakszervezet. Sajnos igen. De legalább eljutottunk oda, hogy a rendõrök egy része felismerte a helyzetet, s végre nem ülnek fel a hivatalos hazudozásnak!


Ne feledjük: A hazugság félelmet szül, a félelem pedig újabb hazugságokat.


A Fegyveres és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú Tagjai üzenetet küldtek Magyarország Kormányának, illetve kormánypárti képviselõinek, s ebbõl idézek most:


"Tisztelt" Kormánytagok, képviselõ hölgyek, urak!


Szeretnénk azon egyszerû tényre felhívni a figyelmüket, hogy Önök szereptévesztésben vannak. Gyakorlatilag fordítva ülnek a lovon. Vegyék már észre, hogy nem Mi vagyunk Önökért, hanem Önök vannak értünk, állampolgárokért, jelen esetben a Fegyveres(!!!)és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú tagjaiért. Nem Önök foglalkoztatnak és fizetnek bennünk, hanem épp ellenkezõleg, Mi, adófizetõ állampolgárok foglalkoztatjuk és fizetjük - nem is túl rosszul – Önöket.”


Az okfejtés ugyan helytálló, de mi ezt már 2006-ban sok százszor elmondtuk. Lehetséges az, hogy a rendõrök csak most ismerték fel az akkori igazságainkat?


Ime, újabb idézet: „Elegünk van abból, hogy miközben az elmúlt években a banki törlesztõ részletek, a közüzemi díjak, az élelmiszerárak, a benzin ára (és még sorolhatnám) megduplázódtak, addig az illetményalapunk ötödik éve nem emelkedett egy fillérrel sem.”


Kedves Rendõrök! Higgyék el az én fizetésem sem emelkedett! Sõt, már munkanélküli is lettem, s a rövid idõre kiutalt álláskeresési támogatásból ugye elég nehéz lenne megélni?


„Elegünk van abból, hogy miután a bankok felelõtlen hitelpolitikája miatt összeomlott az ország gazdasága, velünk, egyszerû emberekkel fizettetik meg ennek az árát, majd ezt megfejelve, arcátlan módon, a mi adóforintjainkból konszolidálják ugyanezen bankokat. A "csodálatos" egykulcsos jövedelemadó is csak az Önök számára váltotta be a hozzá fûzött reményeket, esetenként többszázezer forinttal is emelkedett a képviselõk nettó fizetése. Ugyanakkor a "mezei" tûzoltó, rendõr, börtönõr, katona és vámos, szinte kivétel nélkül, több ezer forinttal járt rosszabbul, ennek következményeként. Mert ugye a társadalmi igazságosság ezt követeli.”


Én azt hiszem, hogy nem is kell további kommentár! Ami itt segíthetne rajtunk, az éppen a bankárkaszt parazitizmusának felszámolása és a valódi igazságosság megteremtése. Ehhez azonban önszervezõdõ közösségekre, alkotmányos jogtudatra, s a civil felsõház – mint az érdekvédelmünk egyetlen reális esélyének – megteremtése, s ezzel egy valóságos kettõs hatalom kialakítása szükséges.


Én azt gondolom, hogy a rendvédelmi dolgozók most, nem tudnak célhoz érni!


De ha felismerik, hogy csak együtt lehetünk erõsek, akkor az összes magyarhoni szakszervezet vezetõje leül a legnagyobb civil szervezetekkel s addig próbál egyeztetni, amíg létre nem jön: a civil, parlamenti felsõház!


S akkor bízhatunk majd abban, hogy a "parancs, értettem!", rendszerben is visszajön az, hogy: népellenes parancsot nem hajtunk végre! Azt ugyanis meg kell tagadni, de bizony 2006-ban is ezt kellett volna tenniük!


Mert ez, így lett volna, normális! Ugye?


BG