Eljött az idõ?


Eljött az idõ?



Alig öt napja tettem fel a Nemzeti Hirhalóra A nemzeti összefogás múlhatatlan szükségességérõl” szóló cikkemet, s máris arról értesülök, hogy: eljött az idõ!


Az említett cikkemben kifejtettem a rendvédelmi dolgozókkal kapcsolatban, hogy volt idõ, mikor figyelmeztettük õket a gyurcsányizmus következményeire, de õk akkor csak vertek, rugdostak, lõttek minket. Mindezt azonban parancsra tették, mentegetõztek közülük sokan. Ráadásul most, „bejött a jóslat” amit 2006 forró õszén oly sokszor elmondtam a Kossuth Lajosról elnevezett téren, hiszen már nincs szüksége a hatalomnak rájuk. Egyrészt pokolian meg lett ez tervezve, hiszen a bal-liberális rablóbanda segített a bankárkasztnak az adósságcsapdába belecsalni az állam után a polgárok jelentõs részét is. Másrészt a sok-sok éves liberális maszlag miatt a társadalom nyakán élõsködõ paraziták is megerõsödtek már alaposan, s így olyan belsõ feszültség mutatkozik az országban, hogy bármikor kialakulhat egy komoly polgárháború. Akkor pedig jöhetnek végre a fegyveres megszállók is, s ezzel már szükségtelenné válik a belsõ rendvédelem. (mennek a levesbe, akik eddig elvtelenül szolgálták a törvénytelen hatalmat?!) Nézzük csak mi vár akkor ránk: "Ha az EuroGendFor bevetését az egyik fellázadt EU-államban már eldöntötték, akkor a csendõrség támadása, behatolása után azok a területek, régiók, városok, városrészek, vagy épületek, melyeket elfoglaltak, lényegében kikerülnek az adott ország hatóságainak a fennhatósága alól és azon túl csakis az Európai Csendõri Erõk irányítása alá tartoznak..."


Ebbõl is látszik, hogy „ELJÖTT AZ IDÕ AZ EGYSÉGES ÖSSZEFOGÁSRA”, ahogyan azt a „Fehér Kéményseprõk” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédõk Magyarországi Szövetsége meghirdette.


Csakhogy én már a rendõröknek is jeleztem: 2006 õszén kellett volna észnél lenni! Akkor óriási erkölcsi fölényben voltunk, s mindennek ellenére alig-alig csatlakozott hozzánk az ország lakosságának legfeljebb tíz százaléka. Pedig már akkor is látszottak a jelek, hogy a bankárkaszt nem csupán kis megszorításokat, hanem mindent akar. Akarja a magyar vízkészletet, hogy amikorra az arany árával fog vetekedni a tiszta édesvíz, addigra teljesen megkaparintsa. Akarja az összes termõföldünket, mert a Kárpát-medence földje még nincs tönkretéve, s így itt lehet minõségi élelmiszert termelni! Akarja az itt élõ és nagyon dolgos rabszolga nemzetet is, persze csak 6 milliót, mert a többire egyszerûen nincs szükség. (a szintén parazitizmusra nevelt cigányság úgy jár, mint a palesztinok)


Dabasi Tamás elnök május 30.-ai felhívásában meghirdette az egy hónapos demonstrációt 2011. június 7. naptól kezdõdõen 24 órában a Hõsök Terére. Mindez a bankok tisztességtelen eljárása ellen szervezõdik. Közben rendõrök, rendvédelmi dolgozók most még a kormány intézkedései ellen demonstrálnak, a tanárok pedig béremelést és oktatási kérdésekbe való beleszólás jogát követelik, de a tankötelezettség és a felsõoktatási hallgatók létszámának csökkentését is sérelmezik. Mindhárom kérdéskör fontos az érdekelteknek, de még nem jutott el odáig a társadalom, hogy felismerje: nem külön-külön kell megmozdulásokat szervezni, hanem össze kellene végre kapaszkodni! Úgy ahogy 2006 õszén kérte a megszólalók nagy többsége a Kossuth tér ócska, kopott színpadán! Vajon miért nem jutott el az üzenetünk akkor a társadalom nagy részéhez? Miért nem állt ki a rendõr, a tûzoltó, a katona, a kéményseprõ, az orvos, a tanár, stb. a térre, s miért nem ismerte fel, hogy rossz úton jár az egyébként törvénytelen hatalom? Mert, ha a közvagyont teljesen szétlopja a pártpolitika, akkor kénytelen lesz a kormány megszorításokat bevezetni minden téren ahhoz, hogy az egyébként teljesen törvénytelen jogrendet és hatalomgyakorlást fenn lehessen tartani!


De az összefogás megakadályozása is jól ki van tervelve. A bankárkaszt lakáj- magyarjai a kilakoltatáshoz a rendõrséget használják fel most is, s ezzel azt érik el, hogy senki nem lesz szolidáris a rendõrökkel. A tûzoltóknak kifizettetik majd az elmaradt pénzeket az önkormányzatokkal, s így többnyire hitelek felvételére kényszerítik õket is. A tanároknak, orvosoknak adnak majd valami engedményt, de nem merik a bankok csaló, tisztességtelen eljárását megkifogásolni, hiszen ez újabb támadásokat eredményezne az EU irányából.


Ahhoz, hogy a kormányunk jól mûködjön, sok feltétel hiányzik. Elõször is a bátorság. Amit persze nagyon megnövelt volna, ha egy normális hadserege van az országnak. Ám azt leépítették. De kellene még mozgástér és jó gazdasági helyzet is. Az elõzõt az EU, az utóbbit a szocialista-liberális kormány 8 éve tette tönkre végképp.


Ahhoz, hogy a társadalmunk jól mûködjön, szintén nagyon sok feltétel hiányzik. Itt is kellene a bátorság, bár a magyar ember nem gyáva hanem: törvénytisztelõ! S mivel meg van gyõzõdve arról, hogy a jogrend törvényes, így nem veszi elõ a „kardját”, így nem él az ellenállás jogával, pedig a lelke mélyén érzi, hogy arra lenne szükség! Kellene a társadalmi szolidaritás, amit a szembefordító politikus csürhe és a háttérben meghúzódó „megmondóemberek” alaposan tönkretettek az utóbbi idõben. Kellene védõernyõ az egzisztenciális megfélemlítéssel szemben, de a párok fölötti önszervezõdés is nagyon szükséges volna az érdekháborúban.


Ha tehát van valódi önszervezõdés, akkor valóban ELJÖTT AZ IDÕ AZ EGYSÉGES ÖSSZEFOGÁSRA! Csakhogy az önszervezõdõ társadalom nem így néz ki, mint a mienk! Ott rendben van az alkotmányos jogtudat, léteznek egymással együttmûködni képes szervezetek, s megvan az egzisztenciális félelem ellenszere is.


Azonban a követelések – amit a rendõrök, orvosok, tanárok megfogalmaztak, ismét nem a nemzeti célok irányába hat, s nem a közjó elérését célozza, hanem csak szûk, szakmai rétegeknek a magánérdekeit.



De bele kell-e törõdni abba, hogy folyamatosan hazudnak a pártpolitikusok?
hogy óriási szakértelmükkel, “eltüntettek” kb. 37000 milliárd Ft közvagyont?
hogy, 220 md $ után fizetünk évi 1830 md Ft kamatot, járadékot?
hogy, állampolgárból alattvalóvá félemlítenek?

NEM, NEM és NEM! Szervezd a Nemzeti ÖSSZEFOGÁST!


Céljaink:


1. civilek rendszerváltó összefogása az erkölcsös, közösségi érdekekért szervezõdõ nemzetért


2. szegénységünk okainak feltárása, és orvoslása


3. történelmi alkotmányunk és 1956 követeléseinek, teljes érvényre juttatása


4. tisztességes közélet, nemzeti szakértõkbõl álló kormány


5. emberjogi- és valódi nemzeti érdek-képviselet


6. a magyar árúk, munkahelyek támogatása az EU helyett


7. alkotmányos rend és ökoszociális közjó


Valószínûleg Szili is olvashatta a céljainkat, mert az öko-szociális közjó (csak mint kifejezés) nála is megjelent! Különbözõ szórólapokon megjelentek már az alábbi mondataim is: Minden civil szervezetnek és egyénnek itt a lehetõség a társadalom (pártpolitikai) megosztásával szembeszállni. Nem bal és jobboldali vak hitet, hanem a közjóért küzdõ alázatos összefogást hirdetett Széchenyi István gondolata: "A pártoskodás megosztja a nemzetet". Vessünk véget a megosztásnak!
Én két évig voltam távol a családomtól, 2006-2007 években azért, hogy végrehajtsunk egy valódi rendszerváltást. Ezen idõszak alatt
sokan csatlakoztak, majd lemorzsolódtak. Beléptek, majd távoztak közülünk, de csak az igaz emberek, az áldozatrakész, s nemes magyar emberek hagynak nyomot a Kossuth tériek szívében. Most én ismételten felutazom a fõvárosba demonstrálni! Igaz, most Dabasi Tamás hívott, s nem tudok már egy egész hónapot ott tölteni, de megyek! Kiváncsi leszek a Rendõr szakszervezet, a tanárok, orvosok, stb. szolidaritására. Mert szerintem még sokaknak kell tudatilag érlelõdni ahhoz, hogy rádöbbenjen: tudati,s anyagi felemelkedéshez önszervezõdõ közösség kell!




Szeged, 2011-06-06 Dr. Bene Gábor S.