Csak 18 éven felülieknek: de elrettentésül!


Csak 18 éven felülieknek: de elrettentésül!


Obszcén iromány jelent meg Szegeden.



Ritkán pillantok bele a szegedi liberálisok által mûködtetett „közösségi” honlap anyagába.


Ám a napokban – vesztemre – megtettem.


Eltekintve a helyesírási hibák özönétõl, valami olyan tömény primitívséget, obszcén szavak és leírások – történelmi köntösbe bújtatott – özönét találtam, amit már nem lehet tolerálni.


Ritkán szoktam bedurvulni, de most ez is megtörtént velem. Azonnal levelet írtam a szerzõnek, amit persze rögvest el is küldtem. Ma már szinte sajnálom, mert egy ilyen fércmunka nem érdemelt még ennyit sem. Ám elrettentésként mégis közreadom a levelet és az „indító okot” is, mert szeretném, ha a kedves olvasó megértené felindulásom okát. S tudomást szerezne arról, hogy mi folyik hazánkban "irodalom és történelem" címszó alatt!


Íme elõször a felháborító „mû”, majd a végén a rövid válaszlevelem:



Oláh István László: A legújabb kötetembõl egy részlet // A Szkítai vaginák


(Az írás védett. - a szerzõ.)


A Szkítai vaginák


A szkíták Kr.e. 675 – e jelentek meg Elõ – Ázsiában. Központjuk a mai Azerbaidzsan területén, az Araksz folyó mentén lehetett. Késõbb Mannai és Média felé vették az irányt. A médek felett Kr. e 652 – 625 –ig. uralkodtak. Utóbb a médek lerázzák a szkítai uralmat, s ebben jelentõs szerepet játszik a szex rabszolgák lázadása, akik sorozatos erotikus szolgáltatásokkal tartják éberen a szkítai harcosokat, akik megállás nélkül áldoznak a szexkirálynõnek, valamint áldozatokat mutatnak be annak a szex oltárán.


A nyilvános szeretkezések oldják a feszültséget!


Az érzéki vágy látványáért a bámészkodó tömeg tapsviharral jutalmazza a színpadon szeretkezõket. A nyilvános orgián kizárólag a martalócok és az õket kiszolgáló szexdémonok vesznek részt.


A szkítai vaginák kimerítõen alkalmazták a száj szauna elõnyeit, amitõl az ókori falloszok sûrûn könnyeztek. Több harcos hagyta ott az életét a száj szauna „mangó” szívása közben. A hõmérséklet fokozatos növelése, és a nyomás különbség is sírba segítette az ókor falloszait.


Szokássá vált a szexdémonok körében, hogy az életét vesztett harcosok falloszát levágták, majd fûszerezték, s csemegeként tálalták a törzsi asztalra. Hittek a fallosz isteni erejében!


A szkíta lakta területek korábban a kimmerek birtokában állt.


A szkítai harcosok, fõleg a vaginák kegyetlenül üldözték a kimmereket.


Üldözés közben elvesztették a visszautat, s így a Kaukázust északról megkerülve a Kaszpi – tó mentén hatoltak be Elõ – Ázsiába, ahol 28 évig uralkodtak.


Érdekességként említenem - a kimmerek jelenléte Elõ – Ázsiában több mint fél évszázaddal megelõzi a szkítákét.


A szkítai nõk harcias, szenvedélyes, és könyörtelen vagina hírében álltak. A leigázott férfiakat kíméletlenül szexkatonákként használták a hadjárataik során. Láncra fûzve szeretkeztek a leláncolt kezû, lábú harcosokkal!


A buja szkítai nõk ráugorva lovagolták meg a péniszt, s a lánc csörgését zenei aláfestésnek tekintették.


Az orális szexet a mindennapos tevékenységeik közé sorolták!


Örömmel vették az ingyen szerzett ondó lecitinben gazdag tartalmát, ami fokozta az agymûködésüket.


A szex oltárán naponta áldoztak a kéjkirálynõjének!


A sátraik között kör színpad volt található, ahol szenvedélyes toszási figurákkal szórakoztatták az isteneiket, s a bajtársaikat.


Ha a kéjkatona nem bírta a csillagok fölé emelni a szkítai vaginát, úgy halálok halálával kellett szembenéznie. Ezek a spermavadászok, a leigázott férfiakból egy, két hónap alatt élõhalottat csináltak!


A táltosok tisztában voltak a sperma lecitin tartalmával, s annak gyógyászati erejével is.


A csaták után szexorgiákat szerveztek. Az elõadás fõszereplõivé a leigázott nõk, és a megerõszakolt férfiak váltak.


Az orgia fénypontja volt, hogy a szkítai harcosok sorozatban feküdtek rá a kimmernõkre, kiknek a kezeit, lábait szétfeszítve viszintes oszlopokhoz kötöztek.


A gyerekharcosokat eközben avatták férfivá!


A kimmerek az asszír források szerint Kr. e. 73O körül jelentek meg Transzkaukázusban. Kr. e. 714 – e súlyos vereséget mértek Urartura.(Kr.e. VIII századig létezett) Brutalitásukra jellemzõ, hogy pár hónap alatt úgy megtizedelték a nõk állományát, hogy ez által veszélybe sodródott az öröklési folyamat. A kimmer martalócok mindenkit tekintett nélkül magukévá tettek. Nem ismertek kegyelmet! Vad, de annál erõszakosabb behatoláskor több fiatal lány szakadt szét a felállított kör alakú szex színpadon! A tetemet odadobták a kutyák elé.


Kr. e. 675 körül megsemmisítik a fid államot, majd Kr. e. 652 – be döntõ vereséget mérnek a lídekre, s Kr. e. 64O körül Kis Ázsia egész göröglakta partvidékét végigpusztítják az erõszakos szexháború borzalmaival, valamint a területszerzés reményében. Abban az idõben monumentális érték a muff. Nemcsak az ágyban, hanem az utódlás kérdésében, s a katonaság szex igényének a kielégítésében is nagy szerephez jut a muff. A szex rabszolganõk ugyanolyan utánpótlási eszköznek számítottak, mint a táplálék, a zsold, a ruházat. Stb.


A katonáknak ütközetek elõtt orgiákat rendeztek, mert azt hitték, hogy ezzel erõsítik a harci kedvüket s az isteneikbe vetett bizalmukat. A harcosok sátraiból nyöszörgések, sikolyok, s vad röfögések hallatszottak.


A vidék lakossága retteget a hatalmuk csúcsán lévõ kimmerektõl, ám senki nem menekülhetett a szex terror ellen. Még a csecsemõk is áldozatul estek a kéj borzalmainak.


Történeti tényszerûség, hogy a Dél –Oroszországban lakó steppei népek rendszerint az idõ tájt intéztek szexháborút területszerzéssel egybekötve, mikor egy nagyobb kiterjedésû törzsszövetséget hoztak létre. Az alapja ennek nyilvánvalóan egy nomadizáló, harcos törzsi arisztokráciának a megjelenése volt.


A kimmer törzsszövetség valószínûleg hatalmába kerítette a Kaukázus középsõ vidékét, a Kobán kultúra területét is.


A szkíták megjelenése Kr.e. 675 körül Transzkaukáziában arra mutat, hogy egy-két évtizeddel korábban Kr.e. 7OO körül jött létre a törzsszövetségük.


A szex háború kezdetét s valamint annak területigényét mutatja, hogy a szkíták vezetõ nõi harcosai elõbb Elõ- Ázsiába a Kaszpi tó mentén a Derbenti Kapun keresztül érkeztek. A nõi harcosok körében elterjedt nézetté vált, hogy a legyõzött idegen falloszok nedvei termékenyebbé teszik a szkítai muffot. Ennek szellemében rendszeresen fejték a szex katonákat, majd a megszerzett spermát lótejjel dúsítva speciális fûszerben elkeverték, s megitták.


A harcosok a szorítógyûrû (vagina) technikájától számtalanszor elvesztették az eszméletüket.


A vad amazonok kifacsarták szexközben a falloszt! És az ilyen centrifugális szeretkezés ellen nem volt mit tenni.


A technika elsajátítását már serdülõ lányként gyakorolhatták a táborban élõk. Mire harcosokká edzõdtek, addigra több száz falloszt kebeleztek be.


Ergo: - nem a lányok voltak kiszolgáltatott helyzetben a harcok során, hanem a férfiak váltak kiszolgáltatottá! Úgy gyalázták meg a katonákat, hogy megerõszakoltatták õket férfi rabszolgáikkal.


A szkíta és a kimmer törzsszövetség (Kr.e. 59O) szerzõdése után vaginatömõ versenyt rendeztek a kijelölt sátrakban. A férfiak több nõvel is szeretkeztek egy idõben. Öt nõ kezdte, kényeztetne a falloszt s emelte tulajdonosát az egekbe. Késõbb a fallosz végét elkötötték, hogy ezzel is megakadályozzák az idõ elõtti kilövellést.


A sperma nagy kincsnek számított a harci démonok köreiben.



A kimmer törzsszövetség felbomlott s beolvadt a szkíták fallosz zabáló törzsébe. Valószínûleg ekkor kerülhettek az agathyrsosok is Erdélybe, s ez egyúttal megmagyarázza ellenséges magatartásukat a szkítákkal szemben Dareiosz hadjárata alkalmával.


Érdekességként: - Magyarországon és Erdélyben a kimmerek agathyrsosok és sigynnák néven jelennek meg Hérodotosznál, annak az, az oka, hogy a kimmer törzsszövetség széthullása után a még megmaradt törzsek saját törzsnevüket használták tovább.


Dareiosz hadjáratot vezetett a szkítai lázadok ellen, mert növelni akarta a területeit, valamint szexháborút hirdetett a csökkenõ szex rabszolganõk létszámának növelése érdekében.


Ez nem igazán volt külpolitikai motiváció. A perzsa király valószínûleg a zsákmányszerzés és a szabadrablás örömeit akarta a harcosainak ajándékozni.


Herodotos egyértelmûvé teszi, hogy ez a döntés belpolitikai döntés volt. E hadjárattal szándékozott megmutatni ellenfeleinek, uralkodói hatalmát, a hadseregének legyõzhetetlenségét, valamint a katonái szextudásának virtuális erejét.


Dareios a szkíták szexháborúját akarta megtorolni a száz évvel korábban történtek miatt! A háború, mint Európában, mint Közép Ázsiában a szkíták ellen folyt.


A Görög források szerint Dareios, Babilon meghódítása után sereget vezetett az európai szkíták ellen, ami egy vérengzõ szex és területszerzõ hadjárattá alacsonyodott le. Számtalan meggyalázott nõi holttest feküdt a sátrak között, mint a harctéren egyaránt (Kr.e. 513) Dareios büntetõ hadjárata a sakák ellen is irányult, hogy lehetõségük legyen a perzsai területek fosztogatására, a vérpezsdítõ perzsai nõk elrablására, mivel ezek nõk kiváló ismerõi voltak az ajak szauna technikájának. Az ajkaik között emelkedtek fel az égbe, és szárnyakat kaptak a mosdatlan martalócok. A perzsai nõk vaginájától, ajkaik tudásától vált hangossá az ókori világ. A szkíták lerázták a perzsák szexuralmat, majd betörtek Thrákiába s eljutottak Makedóniába is.


-oil-


Íme a tõlem szokatlan hangvételû levél:



„Ki vagy te tudománytalan barom?


Honnan vetted ezeket?


Halikarnasszoszi Hérodotosz a nagy görög történetíró írja le, hogy "azért nem kell a szkítáknak írott törvény, mert a lelkükben élõ igazság számukra a törvény"! Ezen az emelkedett erkölcsû emberekrõl írsz te ilyen mocskolódó szövegeket?


Ezzel a primitív szöveggel akarsz pénzt keresni? 55 évesen lejáratod a hazugságaiddal õseinket? Szégyelld magad!”



Szeged, 2011-06-01 Dr. Bene Gábor S.