Közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése?


Közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése?


Jogászként és emberként is megdöbbentem az alábbi törvénymódosítás sürgõs bevezetésén. A formális logika is megbicsaklik azon, hogy ha nincs megfelelõ közbiztonság – márpedig ezt, még a kormányok is elismerik idõnként –, akkor hogyan lehetne magát az önvédelmi reflexet jogellenesnek nevezni, amely éppen a jogszerûség betartását, a fenyegetett vidéki és idõs emberek biztonságát követeli!


Ha én elcsípek egy személyt, aki az állami erõszakszervezet monopóliumának képviselõjeként, de jogszerûtlenül – nota bene: jogellenesen bankot rabol – tehát éppen bûncselekményt követ el, akkor Én a barátaimmal nem akadályozhatjuk meg a szlovák, cigány, francia, zsidó, szerb, román, kínai, stb.személyt cselekmény elkövetésében csak azért, mert „kihívóan közösségellenes” lenne ezzel a tettel a mi magatartásunk? Ugye milyen nevetséges?


Sajnálatosan az most az érzésem, hogy a kormány azért nem veszi észre, hogy csapdába csalták amerikai és hazai pénz(gaz)emberek, mert úgy vélik, hogy nem kell több mûbalhé az országnak. Csakhogy ezzel éppen azt érik el, hogy egyre többet fog „megrendezni” az ál-szocialista rablóbanda, hiszen nekik nem drága a haza lejáratása. A cigányságot pedig már teljesen beidomították arra, hogy akkor is farkast kell kiáltania, ha éppen saját maga az olálkodó farkas.


Jogászként és emberként is megdöbbentem tehát azon, amit az alábbiakban olvastam: 2011. évi XL. tv. a Btk. módosításáról szól. A 174/B. §. a következõ (1a) bekezdéssel egészül ki: "Aki mással szemben valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása miatt olyan, kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy riadalmat keltsen, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Ha jól értem, akkor minden etnikai alapú megjegyzést, amit eddig a liberális kettõs mérce aljassága alapján elhallgattak, keményen meg fognak torolni. Minden ilyen gyûlölettel kiejtett kifejezést, mint „magyar”, „magyarkodik”, „kanmagyar”, stb. keményen meg fognak torolni, hiszen egy magyarnak nevezett országban az államalapító nemzetnek legalább annyi jog jár, mint az általa befogadott nemzeteknek. (?)


Ha jól értem, akkor ezek alapján komoly ítéletek várhatók azon személyek ellen, akik „kihívóan közösségellenes magatartást” folytatnak a magyar társadalom demokratikus érzelmû tagjaival szemben és azokat lenácizzák, fasisztázzák és állami zászlójukat megtaposva verik, rugdossák, sõt közéjük lövetnek. Le fogják tartóztatni azt az állami feladattal megbízott személyt, aki közölte a magyar közösséggel, hogy: „el lehet innen menni”! Hiszen mindezek olyan kirívóan közösségellenes magatartást valósítottak meg, hogy sokan el is hagyták az országot, mert ezek a cselekmények erõs riadalmat keltettek bennük. Továbbá Heller Ágnes, Tamás Gáspár Miklós, Eszterházy Péter, Spíró György (és még sorolhatnám a neveket) ellen is büntetõ perek fognak indulni, akik hazánkat, s így személyesen engem is: szélsõségesnek, rasszistának, túrónak, szarból jövõnek minõsített, s ezzel szintén kirívóan közösségellenes magatartást tanúsítottak, s igen sok honfitársamban keltettek ezzel riadalmat. Ezenkívül várhatóan be fogják perelni pl. Walter White írót is, aki viszont interjút készített a nemcsak bevallottan, hanem büszkén zsidó származású H.W. Rosenthallal, aki így nyilatkozott: „Az elsõ és alapvetõ hazugságunk célja elhitetni önökkel, hogy nem nemzet, hanem vallás vagyunk, és azután ezen alapszik a többi megtévesztés….A legtöbb zsidó nem szereti bevallani, hogy a mi istenünk Lucifer” Mindez ugyanis bennem –, de minden keresztény emberben a világon óriási riadalmat kelthet, hiszen ha ez igaz: akkor mi együtt élünk egy vagy több olyan magyarnak látszó csoporttal, akik nem akarnak nemzetiségi önkormányzatot, de a sátán az istenük! Ezen esetben tehát a nyilatkozat nyilvánosságra hozója, vagy maga a nyilatkozó személy arra törekszik, hogy elkárhozzak, s még ne is vegyem észre, hogy akár cigány, akár tót, akár magyar vagyok, eddig még engem is felhasználtak aljas és keresztényellenes céljaik elérésére. Eközben pedig nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz – konkrétan a keresztény magyarsághoz való – tartozásom miatt, elpusztítandó vagy kihasználandó állatnak tekintettek, meglehetõsen rasszista alapon.


Csak azért, hogy mindez nem egyszerû veszély sem a rendõrség, sem a kormány, sem a cigányság, sem a hazai zsidóság számára sem, idézném a következõ szakaszt is.


217. § (1) Aki


a) olyan, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenységet szervez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy


b) a közbiztonság, közrend fenntartásának látszatát keltõ tevékenységet szervez, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.


Sajnálattal kell kimondanom, hogy ha ez a jogszabály közvetlenül a kormány megalakulása után születik, akkor most feljelenthetném Pintér Sándort a 217§ (1) b. pontja alapján. Tisztességes országban el is ítélték volna, hiszen éppen Gyöngyöspata bizonyítja, hogy csupán a közrend látszatát tudja megteremteni Pintér. Figyelem: az a. és a b. pontok között nem és, hanem vagy szerepel!


Szeged, 2011-05-08 dr. Bene Gábor S.