Bene Gábor S.: VÁLASZ EGY BARÁTOMNAK!


Bene Gábor S.: Válasz egy barátomnak!



Mostanában sûrûbben foglalkoztam a zsidókérdéssel, mert magukat zsidónak vallók támadtak rám verbálisan, sõt halállal fenyegettek és mocskoltak. Nem jelentettem fel õket, mert nem veszem komolyan a hülyéket! Így azután velem nem lesz riport a TV-ben, mint a sztár mûsorvezetõvel, hiszen én nem esek túlzásokba, mint ahogy a „királykodó” Boros Lajos tette. Lajos egyébként elfelejti, hogy éppen a Tilos Rádióban - egy kollégája szájából - hangzott el "hû de viccesen", hogy legszivesebben minden keresztényt megölne a riporter. Ha jól emlékszem nem itélték az elkövetõt szabadságvasztésre! Most viszont Lajos nagyon szeretne egy kis letöltendõ börtönbüntetést annak, aki álltólag SMS és verbális fenyegetéseket alkalmazott. Lehetséges, hogy a "hû de vicces" dolgokat egy kicsit visszább kellene fogni a "nem tilos" rádióban is?



Ha már témánál vagyunk, akkor elárulom, hogy ma kaptam meg Zsolti barátomtól egy régrebbi Kõmûves Géza levél továbbítását, amelyet most teszek csak közzé, de azonnal meg is válaszolok. Íme a levél és a válasz:



”A jelenhez elégségesen érett, politikával foglalkozó emberek nem csodálkoznának azon, hogy Gaudi - Nagy Tamás belépettet a magyar - izraeli baráti tagozatba, hiszen ha nem tudnák, legalább sejtenék, hogy zsidó származású.
A zsidó mivoltát beszámítva semmi kifogásom nincs az ellen, ha valaki õszintén a magyar ügyet szolgálja, de magyarokat vezetõ tisztséget zsidó ne töltsön be, mert óriási rizikó faktor, hiszen az esetek majdnem 100% - ban, valamilyen mértékben kibújik a szeg a zsákból.
Kõmûves Géza”


Kedves Zsolt!


Sokféleképpen lehetséges szolgálni a hazát. Lehet éretten és okosan, sõt nagyon okosan is. De lehet hõbörgõen és rettenetesen oktalanul. Ám lehet bátran és céltudatosan, de lehet úgy is, ha valaki közben a szókimondó "bátorságával" az ellenség malmára hajtja a vizet.


Kedves Barátom!



Miért gondol elõször mindenki a rosszra? Nem lehet, hogy azért lépett be oda a képviselõ úr, amiért Kossuth Lajos is belépett - turini elszigeteltsége idején - a szabadkõmûvesek közé?


Kõmûves Gézának mérlegelnie és alaposan végig kellene gondolnia azokat a szavakat, amiket leír és szétküld, mert könnyû ártani. A suttogó propaganda ugyanis a legveszélyesebb fegyver, mert azzal, még a lelkes, igaz hazafiakat is el lehet tántorítani a nemzet valódi ügyétõl!


Én sem véletlenül vonultam vissza szülõvárosomba, hiszen rám is öntötték a szennyet és a vádakat olyanok, akik egyébként – legalábbis jó hangosan - hirdetik a nemzetben való gondolkodást. Csak éppen a másik magyar hasonló szándékait nem hajlandók sem megismerni, sem mérlegelni, sem tudomásul venni, sem elfogadni!


Sose kutattam, hogy mi lehet ennek a hátterében, hiszen tudjuk, hogy: színház a világ!



- Lehet, hogy a személyemmel kapcsolatban találkoztak, egy hihetõnek tûnõ hazugsággal?


- De az is lehet, hogy éppen õk indították azt el, mert nem ismertek és nem bíztak bennem?


- Esetleg az útjukban álltam, s inkább belém rúgtak, mintsem szövetséget kössenek velem?


- Esetleg ki akarták sajátítani a maguk számára a nemzet vezetését? (No de tõlem? Ha, ha!)


Nem kutatom, inkább teszem a dolgom.



Ám a vezetéshez nemcsak tudás, akarat, tisztesség, munkabírás és tehetség kell, hanem hit, bizalom és alázat is. Én világosan látom, hogy sokakból – akik vezetõnek hiszik magukat – hiányzik ezek közül valami. (néha több is!)


De beismerem: azt is pontosan tudom, hogy én sem vagyok alkalmas arra, hogy kivezessem a jelen közjogi káoszából a magyarságot. Ezért választottam inkább a visszahúzódó, de sorskérdéseinket megoldani próbáló „szövetségi” munkát, mert a nemzet tisztánlátásához szeretnék hozzájárulni a magam módján, a magam szerény, korlátolt lehetõségei szerint.



Kedves Barátom!


Ha lehetséges, akkor kérd meg Gézát, hogy ne célozgasson, hanem kutassa ki Gaudi felmenõit! Nézze meg, hogy mi mindent vállal a közös ügyünkért, s mindezt tegye mérlegre!



Ha könnyûnek találtatik, akkor pedig hívja ki párbajra!


Mert a magyar urak nem célozgatnak, hanem lõnek.