Levél a suttogó propaganda és a szalámitaktika ellen!




A Magyarok Szövetségét is folyamatosan próbálja a háttérben munkálkodó pénzdiktatúra szétrobbantani. Persze mindez érthetõ, hiszen nem a politikai színpadon szereplõ pártoktól kell féltenie hatalmát, hanem az alulról jövõ önszervezõdõ mozgalmaktól.


Azoktól, amelyekben erõs a ragaszkodás a nemzeti hagyományokhoz, amelyek nem hierarchikus felépítésû médiapártokban és nem pénzvezérelt hatalmi centrumokban gondolkodnak, hanem a magyar jövõ és a megmaradás szolgálatában.


El kell ismernünk, hogy az ügynök beépítést sejtetõ találgatások és a szalámitaktika bajnokai nagyon profi módon tudnak minket egymással szembe éllítani, mert kihasználják azt a szerencsétlen helyzetet, hogy ma már nincs bizalom és hit az emberekben, hiszen annyit csalódtak már a hétköznapi emberekben de a politikusokban is, hogy ez az óriási bizalomvesztés teljesen érthetõ.


Ám, ha nem bízunk meg senkiben, akkor bizony magunkra maradunk! Ha nem bízunk meg senkiben, akkor még azok is elpártolnak mellõllünk, akik pedig éppen a nemzetszolgálat miatt csatlakoztak hozzánk. S, ha nem bízunk meg senkiben, akkor bennünk sem fognak megbízni mások!


Mindezt szinte tudományos alapossággal használja fel a pénzdiktatúra háttérhatalmi gépezete, amelynek viszont az "olajzását", éppen a mi álltalunk elõállított értékekkel, zsebünkbõl kisajtolt "multiplikátor pénzzel" végzik, tehát valójában mi magunk finanszírozzuk a saját megosztásunkat, a társadalmi atomizációt!


Hogyan lehetne ezzel szembeszállni, s a megosztó folyamatokat nemcsk megakadályozni, hanem visszájára fordítani úgy, hogy a suttogópropagandát nem szalámizásra, hanem éppen az erõk összekovácsolására tudjuk fordítani?


Nos erre tesz most kísérletet az alábbi írásában Benis Miklós Mihály, aki a Magyarok Szövetségének egyik elöljárója. Bene Gábor


Íme:


Mint hagyományõrzõnek, mint nemzetben gondolkodónak, mint a Magyarok Szövetsége tagjának fontos, hogy összefogjunk, hogy egységesek legyünk, hogy újra egyesüljön nemzetünk. Írásommal nem befolyásolom a rendezvények sikerét, hiszen mindkettõ lezajlott, megítélésem szerint sikeresen. A jövõ építése érdekében fontosnak tartom a múlt tisztázását, megértését, hogy lehetõségünk legyen közös utunkat együtt folytatni.


A történet ott kezdõdik, hogy 2007-ben Bíró András meghívta a Barantásokat Kazakisztánba a Kurultajra. A Barantások (nyolc fõ) Vukics Ferkó vezetésével, az útiköltséget (több, mint kétmillió forintot) összegyûjtve részt vettek a Kurultajon.


2008-ban a Baranta fejlõdése kapcsán Ferkó tervbe vette, hogy nyáron egy nagy összevonást tartunk, ekkor érkezett András a hírrel, hogy jön a madjar küldöttség. A válasz az volt; ahogy ígértük a gyerekeket-fiatalokat szívesen látjuk a táborban. Igen ám, de rajtunk kívül nincs, aki fogadja az érkezõket (elõször 20 fõrõl volt szó két hétre). Aztán egy turistacsoport érkezett közel negyven fõvel, majd egy hónapra (akiknek csak töredéke volt torgaji madjar). András a vendégek ideérkezéséért volt felelõs, az esemény létrejötte és a vendégek ellátása Vukics Ferencnek és a Barantásoknak, valamint Bõdi Szabolcsnak és a területet biztosító, közvetlen segítséget nyújtó helyieknek volt köszönhetõ.
A 2008-as Kurultaj sikere alapozta meg és indította útjára a Magyarok Szövetségét, amiben a kezdeti idõszakban András is szerepet vállalt, az Oktatási Tagozat vezetését kérte, aztán késõbb a tagozat új vezetõt választott, ekkor eltávolodott tõlünk.


2009-ben megrendeztük a Magyarok Országos Gyûlését (MOGY), a 2008-as Kurultaj szervezõ csapata, András nélkül, kiegészülve új szervezõkkel a Magyarok Szövetségébõl.


Ezek után jelentette ki András, hogy a 2008-as Kurultaj az Õ szellemi terméke és az Õ tulajdona, Õ külön fogja megszervezni a 2010-es Kurultajt, máshol, nem Bösztörpusztán.


Valóban a Kurultaj és a MOGY két külön célú esemény, a Kurultaj a testvérnépek összefogásáról szól, a MOGY a mai magyar emberek összefogásáról, életének javításáról, arról, hogy a sorsunkat a kezünkbe vegyük. Személyesen kerestem fel Andrást Gyõrben, az egyik elõadásán és javasoltam, hogy legyen a két rendezvény testvér rendezvény. Elzárkózott.


Úgy gondolom, hogy a testvérnépek fogadására, a testvérnépek közé való beilleszkedéshez egységes, erõs, összetartó nemzet szükséges, a Magyarok Szövetsége is ezen fáradozik. 2011-ben, az augusztus 15-éhez közeli hétvégén ismét lesz MOGY, ez a rendezvény és az egész éves készülõdés jó lehetõség az összefogásra, a 2012-es Kurultajra való felkészülésre, hogy 2012-ben a Kurultaj és a MOGY testvér rendezvények legyenek. Legyen 2012-ben 10 napig az összefogó, erõs magyar nemzet nemzeti ünnepe a Kurultaj-MOGY testvér rendezvény.


Megbocsátani az tud, akit megbántottak. A bántó azért is haragszik, mert úgy gondolja, hogy a megbántott haragszik. Ezért jó, ha a megbántott békejobbot nyújt. Én úgy érzem, a MOGY szervezõit sokan bántották: azon voltak, hogy a MOGY ne valósuljon meg. Én ezennel megbocsátok, senki ne haragudjon rám vagy önmagára, mert szóban, írásban, vagy gondolatban megbántott. Ha valaki úgy érzi, hogy én megbántottam, kérem, jelezze és beszéljük meg. Bocsássunk meg magunknak és egymásnak, hogy a jövõt újra együtt építhessük (hiszen ezért vagyunk itt).


Áldás-Békesség


2010-08-20


Benis Miklós Mihály