Elõbb egy hír, egy levélke, majd a válaszom!


Elõbb egy hír, egy levélke, majd a válaszom!


1./ Most jött a hír, hogy a Jobbik rendezvényérõl hurcolták el az új fõkapitányt! A rohamrendõrök óriási erõkkel érkeztek, mindenkin átgázoltak és a Magyar Nemzeti Gárda új fõkapitányát, egy terepszínû nadrágban, fekete pólóban álldogáló magyar embert megragadták, elhurcolták. A jelenlegi ál-alkotmányt és az állítólagos jogállamot megcsúfolva tuszkolták autóba Ináncsi Józsefet. Mindez a nemzet ünnepén, amelyrõl az agymosottak tucatjai gondolják azt, hogy az alkotmány ünnepe is. Nem kedves magyarok, ez nem az alkotmány – hanem az alkotmánytalanság – napja, immár 61esztendeje! Jó lenne ha végre felismerné a nép is, ezt az alapigazságot!


2./ LÁSSÁTOK FELEIM...



A bitang kormány leváltását - civil kezdeményezésre -, Vácott szeretnénk megünnepelni a közeljövõben, ezért tömeggyûlés lenne kívánatos.


Aztán a tömeg magától és nem elõre megtervezetten átvonulhatna a sitthez és dalolhatna valamit. Hátha sikerülne belátogatni, nem ártana egy kis forradalmacska, olyasféle, mint a szavazóhelységekben volt.


Nem kell tudnia a FIDESZ központnak, úgyis nagyon el vannak foglalva a pénzkereséssel.


Mit veszíthetünk? Egy Pintért? TE



3./ Kedves Honfiak!



Az ötlet jó! Sajnos messze lakom Váctól, de lélekben mindenképpen ott leszek!


Ha valaki találkozna véletlenül a mostani "forradalom tevékeny harcosaival", akkor lehetõsége nyílna megkérdezni: meddig marad Ináncsi József és a Hunniás "forradalmárok" (Budaházy és társai) politikai fogolyként börtönben?
Pedig azt mindenki tudja, hogy ez utóbbiak pere: egy Gyurcsányista koncepció!
Nincs ellenük bizonyíték, s ennek ellenére tartják Gyurit fogva: már több mint egy éve! Bezzeg a "nem létezõ" köztörvényesek szabadlábon védekezhetnek, szinte minden esetben.



Kedves Honfiak!



Valaki kérdezze már meg errõl a jelenlegi illetékeseket!
Mert ha a tisztességes magyaroknak börtönben a helyük a mai "forradalomban", akkor legyen inkább egy Horthy-féle ellenforradalom!


Honfiúi szeretettel: Bene Gábor S.


Ui.: A jogállam halála persze nem most, hanem 1944. március 19-én következett be! Csak az a kérdés, hogy meddig tûrjük még a hazugságállam gazságait?