108 HÍVATÁSOS RETTEGÕ SZENT és 1 VÁLASZLEVÉL


A 108 hivatásos rettegõ dolga: a RETTEGÉS!



A következõ „örömhírt” – gondolom, nem csak én – kaptam, de én, apró megjegyzéseket is beletuszkoltam kék-zöld-sárga, stb. színnel, mert ha lesz elszámoltatás: színes lesz a világ!


Az alábbi nyilatkozatban éppen a legsárosabb érintett tiltakozik az elszámoltatás terve, illetve eddig még csak kilátásba helyezése ellen. Mi lesz, ha valóban érkezik a bilincs?



"A demokratikus jogállam (?) amit saját átmentésükre hoztak létre 1989-ben?) magyar híveit (érdekes eddig csak gyalázták a magyarságot) növekvõ aggodalommal tölti el, hogy az országgyûlési választás nyertesei a kormányváltást forradalomnak tekintik, (az õ kormányaik pedig az egész országot tekintették szabad prédának) a politikai ellenfél választási vereségét pedig alkalomnak az ellenféllel való leszámolásra" (ki is lõttek emberi szemeket, rugdostak földön fekvõket, vertek gyerekeket és nyugdíjasokat, mert a 108 „szent” által támogatott Gy. F. kormány a békés ünneplést tekintette leszámolási alkalomnak) - olvasható abban a nyilatkozatban, amelyet vasárnap 108-an írtak alá. (pedig ennél sokkal többen vannak, akikre vár a börtön, s az ottani jó társaság)



Az aláírok között található többek között Bokros Lajos, (a társadalmi megnyomorítás csomagkészítõje), Bauer Tamás, (a körmös Bauer néven elhíresült, szadista körömletépõ ÁVH-s leszármazottja) Béki Gabriella, (az SZDSZ –ben sóhajtozó álszent semmittevõ) Kuncze Gábor, (a bûnözést pártoló és fokozó belügyminiszter) Heller Ágnes filozófus, (aki tudását és szociális érzékenységét mindig csak akkor vette elõ, ha arra politikai megrendelést kapott, vagy a MAZSIHISZ felkérte) Kenedi János történész, (akire az állampárt titkosszolgálati anyagának átvizsgálását bízta li-Bajnai. Õ tudta miért bíz kecskére káposztát!) Vásárhelyi Mária szociológus, (aki annyira szabadelvû, hogy a „szabad” sajtóért rettenetesen küzdött 2000-ben, de meg sem szólalt 2006-ban) Konrád György író, (aki nyíltan pártolja és buzdítja a kábítószer fogyasztást) Farkasházy Tivadar (aki minden magyar értéket, folyamatosan kigúnyol, s mint az állampárt üdvöskéje, ott virít a kommunista munka hõsei között!) humorista. (de mitõl?)



A nyilatkozat szerint a Fidesz az elszámoltatás alatt összemossa a bûncselekményekért való felelõsségre vonást a másfajta politika egzisztenciális (megélhetési) szankcionálásával. (Ha Budaházy börtönben tartásáért sikoltoznának, akkor meg is érteném, hisz ellene nincsenek bizonyítékok, de a sikkasztók és hazaárulók felelõsségre vonása releváns!)


Az aláírók szerint ez a jogállamban megengedhetetlen. (elõször is õk és elõdeik számolták fel a jogállamot már 1945-ben, s azóta sem sikerült helyreállítani, Reméljük most sikerül!) Nehezményezik azt is, hogy több fideszes politikus is Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök elleni eljárással fenyegetõzött. (ez már több a soknál! Ha van bûnös, aki ellen eljárás kell, az éppen Fletó, mert csalással került hatalomra, tehát hatalombitorló volt, bár szerencsére a saját pártját is tönkre tette.)


A negyvenes évek végén is így kezdõdött a demokrácia felszámolása, (amit éppen ezeknek az elvtársait, rokonai hajtottak végre a legnagyobb gátlástalansággal!) és nem lehet kétségünk afelõl, hogy a politikai ellenfélnek a közéletbõl való eltávolítása ezúttal is hasonló célt szolgál" – így fogalmaznak a gyurcsányizmus haszonélvezõi és kiszolgálói.



Józan magyar olvasóknak, kell-e ehhez bármit még hozzátennem?


A rettegõk pedig nézzenek tükörbe!



Szeged, 2010-06-21 Dr. Bene Gábor S.




Válasz Surján Lászlónak, aki támogató levelet kér a 108-ak ellen!



Kedves Surján László!



Bocsásson meg, de annak ellenére támogatom a kormányzat elszámoltatási törekvéseit, hogy tudom: nem nyomatékos elutasítás, hanem radikális tettek kellenek ma! Ha nincs elég határozott és megbízható "rendcsináló" akkor szívesen felajánlom a szolgálataimat, akár fizetés nélkül is!



Már valószínûleg nem emlékszik rám, de egyszer hosszasan elbeszélgettünk egy Közéleti Kávéház estjén, Szolnokon.


Akkoriban még nem Kuncze, hanem Én aggódtam. Láttam elõre a bal-liberális ördög mûködésének veszélyeit, amire Ön - nagyon megnyugtatóan - azt mondta: "ne aggódjon, kézben tartjuk a dolgokat"! Ha nem csalódom, ez úgy 2002. január-február környékén történhetett.


Én már akkor, olyan radikális lépéseket javasoltam, mint pl. a Rákosi-kádár rendszer bûnös rendszerré nyilvánítása, s így a történelmi alkotmány jogfolytonosságának kimondása, s annak jogelvei alapján egy új, modern, sarkalatos törvénycsomag elfogadása, s a magyar kultúrával és hagyománnyal ellenségesen viselkedõ médiumok törvényi korlátozása, s a közszolgálati médiumok polgári-nemzeti és szociális-nemzeti irányultságúakra bontása, stb.


Ez utóbbi esetén javasoltam, hogy a polgári-nemzeti TV1 és Kossuth rádió legyen egyszemélyes részvénytársaság, amelynek élére Nemeskürty Istvánt és/vagy Krudinák Alajost, a szociális-nemzeti TV2 és Petõfi rádió élére pedig Szûrös Mátyást és/vagy Pozsgai Imrét javasoltam. Az akkoriban ismét csõd felé menetelõ közmédiákat a mindenhatónak tartott piaci elvek alapján lehetett volna átszervezni, s így lenyomható lett volna a visítozók torkán. Hiszen Szûrös és Pozsgai ellen csak nem léphettek volna fel a szokásos "fasiszta" megjelöléssel és ojvékolással.



Ön ma, csodálkozik a hivatásos riogatók, ellendrukkerek és rettegõk hazugságainak pálfordulásán, pedig tudja jól, hogy a politika önzõ szélkakasai õk. Az, hogy a Rákosi féle diktatúra tetteihez hasonlítják a parlament által megtett és tervezett lépéseket, és szerintük a demokrácia felszámolása folyik, éppen annak köszönhetõ, hogy sokáig nem csaptunk az asztalra, sokáig


Nem mondtuk ki világosan, hogy a magyar közjogi gondolkodással ellentétes volt a bolsevik diktatúra jogrendjének módosítgatása!


Nem módosításra, hanem JOGHELYREÁLLÍTÁSRA van szükség, hiszen a történelmi magyar államokat tagadjuk meg azzal, hogy elfogadjuk azt az idegen eredetû jogrendet, amelyet 1949-ben alapítottak és 1989-ben módosítottak: maguk a kommunisták!



Mi ezt elfogadtuk és nem léptünk ki ebbõl!


Pedig homokra, nem lehet házat építeni!



Szeged, 2010-06-21 Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor S