BAZI NAGY OLTÁS, KÉRDÕJELEKKEL.



BAZI NAGY OLTÁS, KÉRDÕJELEKKEL.




Nem vagyok szakember a témában, de a kérdések bennem is felmerülnek, hogy miért ez a nagy felhajtás H1N1 ügyben?


Miért lettünk hirtelen ilyen fontosak annak a kormányzatnak, amelyik eddig csak a zsebünkben kotorászott vagy belénk rúgott?


Miért adott egy pár forinttal induló, ismeretlen tulajdonú off-shore cégnek 3 milliárd forintot a közpénzbõl az a Gyurcsány, aki hirtelen lett „jó gazda(g)”?


Ha valóban komoly világjárvány fenyegetne, akkor a felkészülés miért nem szervezettebb?


Neked nem gyanús, hogy reklám célból lett hirtelen hiánycikk a vakcina, majd jött a teljes ellátottság és a oltópontok ötlete?


Miért titkosították 10 évre azt a szállítási szerzõdést, amit egy off-shore céggel kötöttek? Talán attól féltek, hogy a bankrablók a vakcinára fognak áttérni?


Miért az adatvédelmi biztosnak kellett szólnia, hogy: a szerzõdésben foglalt közérdekû adatokat tegyék megismerhetõvé?


Miért ez a nagy sietség az enyhe tünetekkel járó betegségnél?



Mintha világszinten is hasonló lenne a helyzet: a nemzetközi média, elõre tudta, hogy a nyáron, Brazíliában ki fog robbanni a járvány, (volt kb. 4 ember, aki köhögött) õszre azonban nemzetközi méreteket ölt majd...
Persze ezt még meg lehet magyarázni a szenzációhajhászás lapeladást növelõ hatásával, de a média azóta is, fáradhatatlanul dolgoznak a hisztériakeltésben, a félelem gerjesztésében, s egyre nagyobb a pánik….. lehet, hogy ez a valódi cél?


Vagy a chip, esetleg a mégis a kiirtásunk a fontos a számukra?


Legyünk roppant módon észnél és gondolkodjunk!



Szeged, 2009-11-20 Dr. Bene Gábor S