VAJON KINEK AZ ÉVE LESZ: 2010?



Vajon kinek az éve lesz: 2010?


Az MSZP már készül a nyugdíjasok „megvételére”, hiszen ezért is húzatta meg velünk oly annyira a nadrágszíjat.


A Fidesz mindenkinek meg akar felelni és így, senkinek sem ígér szinte semmit.


A Jobbik pedig szorgalmasan építi ki a szervezeteit országszerte, s profitál a lebukott hatalom fasisztázó, szélsõségesezõ fröcsögésébõl, mert az emberek érzik, hogy az igazi problémákat veti fel!


Egyedül a Magyarok Szövetsége az, amely a hatalom számára érthetetlen és megfoghatatlan. A nemzetépítési célokért küzdõ, s a társadalmat összefogó mozgalom le van tiltva a médiában. A többit mocskolják, de õket agyonhallgatják. Valójában nincsenek is, mert csak az létezik, ami szerepel a – pénzhatalom vezérelte – médiában.




A legprofibb hazudozók persze úgy tudják, hogy a pénztárca fog eldönteni mindent. Legutóbb is mekkora sikert értek el a szlogennel: Több pénzt az embereknek! Csak azt felejtették el odaírni, hogy „rövidtávon”! Mert „hosszútávon” viszont mindent kikotortak a zsebünkbõl és vigyorogva bólogattak, hogy ez a válságkezelés. Pedig dehogy, ez valójában a válsággal való megtévesztés. Már a Gyurcsány-Libajnai cserejáték is erre épült fel. A népszerûtlenné váló ripacsot egy új és szimpatikus arcú gengszterre kellett cserélni, aki a költségvetési tartalékok, a nagyprojektek megnyerõinek hálapénzeibõl és az elszámoltatástól reszketõ pártholdudvar „önkéntes” befizetéseibõl fogja finanszírozni a „rövidtávú nyugdíjas jólétet”. Ebben van már praxisuk. Úgy fogják hívni: nyugdíjkompenzáció 2010-ben! Erre fog fedezetet nyújtani a büdzsé tervezetében szereplõ 2934,4 milliárd forintnyi 2010-es nyugdíjkassza, amelynek összege 9,4 milliárd forinttal haladja meg a 2009-es keretet. Ennek a reklámjára fog irányulni az autópályák építésébõl, a négyes metró építésébõl, s a többi nagyberuházásból visszacsorgó (feedback) pénzecske és minden olyan összeg, amit a mesterségesen gerjesztett félelem ad össze az egyetlen „demokrata erõ” megmentésére. (nem lesz kevés, elhihetitek!)
Korózs Lajos államtitkár már most emlékeztetett arra: a kormányzat azt vállalta, hogy megõrzi a nyugdíjak értékét.


(eddig vajon miért nem õrizték? Messze volt még a választás?)


Úgy látszik, hogy sokat csiszolódtak az elvtársak. Most már sugallnak is dolgokat az egyes mondatrészek között: „Ebben a helyzetben (MSZP:látod már a válság alatt is segítünk!) valamennyi nyugdíjas 4,1 százalékos emelésre számíthat január 1-jétõl. (MSZP: sajnos most többet nem tudunk, de ha megnyerjük a választásokat, rögtön bevezetjük a kánaánt!)



Sajnos ezen utóbbi elképzelésük valószínûsége igen magas.



Folytatni kívánják azoknak a kompenzálását, akik - miközben szerencsésebb társaikhoz képest hasonló szolgálati idõvel rendelkeznek - akár több tízezer forinttal is alacsonyabb nyugdíjat kapnak, mert úgynevezett "rossz években" vonultak nyugállományba.(97-98 rossz évek nekik?)
A konkrét számok :2% emelést kap 320 ezer, 4% emeléssel 490 ezer. 160 ezer ember kap plusz 4%-ot azért, mert 1997-98-ban ment nyugdíjba.



Ki van ez találva, hiszen már ez közel egy millió szavazat!


Erre mondta régebben az öreg Khon, hogy: Ügyes!




Ma viszont ebben az állítólag „rendben lévõ demokráciában” a meghatározó vélemények szerint a politikai elitet totálisan átszövõ korrupció hozadéka: évente mintegy hétszázmilliárd forint kárt okoz.
Az "olajszõkítés" olyan óriási összeget rabolt el az államkasszából, ami elég lenne a jelenlegi államadósság visszafizetésére.
De mi mégis a világ leginkább eladósodott országai közé kerültünk.


Évente átlagosan 1200 milliárd forintot költünk adósságtörlesztésre, s e folyamat nem rendezhetõ, mert benne vagyunk a csapdában!


Az ország magánvagyonának 48 százaléka a lakosság három százalékának a kezében van, a maradék 52 százalékon osztozik a 9,7 millió ember.



Erre persze lehet mondani, hogy világtendencia, hiszen egy ENSZ-felmérés szerint a felnõtt lakosság két százaléka birtokolja a világon lévõ javaknak több mint a felét(!). Hazánkban 3,1 millió ember él mélyszegénységben, tehát valóban a 3 millió koldus országa lettünk! Az EU-ban, Magyarországon a legrövidebb a várható élettartam. És mindennek ellenére Orbán Viktornak az most a legfontosabb, hogy nehogy valaki megzavarja a jelenlegi közjogi jogtalanság állapotát. Napok óta azt hallom a magyar emberektõl, hogy Orbán Viktor egyértelmûen kimondta, hogy nem készül rendszert váltani, de készül a kormányzásra!


Valóban! A Fidesz elnöke folyamatosan az adócsökkentést javasolja. Azt még nem tudja, hogy hány százalékos lesz, mert ez attól függ, hogy hány „csontvázat találunk a szekrényben”- mondta.


Én biztos nem fogok a szekrényben csontvázat találni, mert nálam könyvekkel van tele. Ott van például a Corpus Juris, a Hármaskönyv, de a Zétényi Zsolt szerkesztette Történeti Alkotmány is. Bizony, ha Viktornak is ott lennének ezek a szekrényében, akkor nem eshetne ki onnan semmi más. Ezek alapján pedig, legfeljebb a bûnözõk lépnének be, egy kis megérdemelt hûsölésre, mert az állam felett álló igazságos jog, azaz a magyar történeti alkotmányosság ezt követelné. (a jelen jogtalan jogrendben azonban meglesz majd a kiskapu!)


A csontvázakról ugyanis már régen tudjuk, hogy kik õk! Nem kell itt sokat gondolkodni és fõleg nem szabad a jelen jogtalan állapotát „jogszerûnek” elismerni, mert akkor megette a fene!


Hanem, volt egy gyönyörû mondata az elnök úrnak:


”A Fidesznek nincsenek olyan nevû ellenfelei, hogy MSZP és Jobbik. Az õ ellenfeleiket úgy hívják, hogy szegénység, munkanélküliség, eladósodottság, a közrend felbomlása, anarchia, erõszak, hivatallal való visszaélés, s ha e szavakból az emberek ráismernek egy-egy pártra, arról nem õ tehet.”


Még a végén ki fog derülni róla, hogy éppen úgy tagadja a pártok szükségszerûségét, mint Széchenyi. A felsorolásban ugyanis sokan ismerhettek rá a pártok mindegyikére.


Vajon a Fidesz éve lesz –e 2010 akkor, ha ismét külügyes lesz a volt MSZMP kegyelt, vagy bûnüldözõ miniszterré lesz újra Gergényi Péter üzlettársa, vagy titokminiszterré emelkedik ismét: Gyurcsány Ferenc egykori alelnöktársa a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsától?



Vajon a Fidesz éve lesz-e akkor, ha nem teljesíti a társadalmi elvárásokat, amelyek nem pénzrõl szólnak, nem jólétrõl, hanem az igazságról? Mert a magyar embernek nagyon fáj az igazságtalanság!


Nagyon fáj ha egy nemzeti vezetõ nem tartja be az ígéreteit, ha nem ismeri fel a Történeti Alkotmány fontosságát és nem érti 56 üzenetét, ahol a nép „választotta meg” Nagy Imrét annak ellenére, hogy az oroszok nyomására került a kormány élére!



A Jobbik viszont építkezik, s szembenézést javasol Kövér Lászlónak! Szabó Gábor - a Jobbik választmányi elnöke - visszautasítja Kövér hazug támadását, és ismét leszögezi: nem kíván koalíciót kötni egy olyan párttal sem, amely részt vett az elmúlt húsz év politikai züllésében. Nevetségesnek tartja azt a hazugságot, amelyet a Fidesz politikusai papagájként ismételgetnek, hiszen az MSZP által irányított rendõrségnek, titkosszolgálatnak kitüntetett célpontja a nemzeti oldal, s ebbe a Jobbik is beletartozik. Abba kellene hagyni tehát a suttogó propagandát, mert az a Fidesz fejére fog visszahullani!




Ha Budaházy Gyuri valóban a jelen rendszert kiszolgáló személy lenne - persze a Jobbikkal, a Kossuth tériekkel, a Magyar Gárdával, és minden igaz, bátor hazafival együtt - akkor most miért tartják Budaházyt sitten? Miért verték össze minden helyszínen 2006. október 23-án a Fidesz vezérkar által is magukra hagyott Kossuth térieket, két évvel késõbb Gárda tagjait az Erzsébet téren? Miért fújtak maró könnygázt közvetlen közelrõl az ártatlan hazafiak szemébe? Miért lõtték ki az emlékezõk szemét? Miért vitte el a Rebisz jelen sorok íróját is, több alkalommal és fõleg ártatlanul a rendõrségre? Megfélemlíteni?


Akkor kik is a szélsõségesek, kik a garázda bûnözõk, kik az árulók?


Talán a nemzeti oldalon kicsit jobban kellene vigyázni arra, hogy ki mit mond, mert a tények barátok, de a pletyka az ellenség!



A Jobbik építkezik és ígéri, hogy felülvizsgálja a privatizációt! Világosan beszél, elárulja, hogy mit tervez. Nem titkol el semmit: kimondja!


Mivel a maradék nemzeti vagyon elherdálása szünet nélkül folyik, s a tolvajok a börtön helyett minisztériumi irodákban ücsörögnek, a Jobbik megígéri, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel, ki fogja kényszeríteni a törvénytelenségek megszüntetését, és az eredeti állapot helyreállítását, hogy a nemzeti vagyon valóban a nemzetet szolgálja.


A Jobbik emlékeztet mindenkit, hogy a ‘98-as kampányban szintén a privatizáció felülvizsgálata volt a fõ üzenete a Fidesznek. Aztán a miniszteri bársonyszékekbe rogyva azonnal változott a polgári jelszó!




A Magyarok Szövetsége viszont – egyes pártokkal ellentétben – senkit nem hajlandó sárral dobálni, csupán tényekkel operál.


Ez a mozgalom csak nemzetben gondolkodik, s világosan elhatárolja magát a pártoktól és a pártos tevékenységtõl. Legfõbb feladatának tartja a magyar gyökerû jogrend helyreállítását, s egy olyan társadalmi koalíció felépítését, amely mindazon magyarokat tudja mozgósítani, akik nem az államtól várják el a sikeres jövõképet, hanem az öntevékeny, kreatív nemzetépítéstõl, tehát önmagukban bíznak és nem a politikusokra várnak!


Az állam szerepe ne az újraelosztás kádári gyakorlata és az adóprés folyamatos húzogatása legyen, hanem az „állam felett álló igazságos jog” betartása és betartatása, valamint a gazdasági lehetõségek fejlesztése és kitárása a magyar emberek elõtt.


Világos és mindenki számára érthetõ Nemzeti Érdek Programot készítettünk, s az igazságos alapelveinket folyamatosan fogjuk hangsúlyozni a társadalomnak!


A pártok feletti nemzetépítés alapja, hogy erõs, de jogi korlátok közé szorított közhatalomra van szükségünk a közjó érdekében, de a kisemberek öntevékenységével, s az állam civil ellenõrzésével a párthatalom ellensúlyát kell megteremtenünk.



Nem adhatunk többé biankócsekket egyetlen képviselõnek sem!


Nem szabadságharcra, hanem közjogi küzdelemre készülünk, mert 1956 joghelyreállító törekvéseinek, a mai „jogtalan” jogrendben nyomát sem találjuk! Hívjuk sorainkba a mai kor névtelen Deák Ferenceit, Teleki Lászlóit és Andrássy Gyuláit. Ma már nem a néma ellenállást, a passzív rezisztenciát kell választanunk, hanem a hangosat! Mi az alkotmányosság alapjának a Történeti Alkotmányt tekintjük, s nem vagyunk hajlandóak a Sztálini alkotmány semmilyen módosítását elfogadni, s így magát az államot is illegitimnek, tehát törvénytelennek tartjuk!


Semmilyen megosztást – sem vallási, sem származási, sem pártos - szekértáborok létezését nem tartjuk természetesnek. De elfogadjuk, hogy a hasonló elveket valló, hasonló érdeklõdésû vagy hasonló dolgokban érdekelt emberek pártokat, szövetségeket, szervezeteket alapítanak, képviselt eszméiket, értékeiket megjelenítik, de ne tevékenykedjenek a közjó ellen.


Meggyõzõdésünk, hogy ha a nemzet az erõit a közös célok érdekében egyesítené, lényegesen jobb teljesítményt érnénk el, társadalmi és egyéni szinten egyaránt. Célunk az is, hogy a két nagy tábor tisztességes része egymásra találjon, felismerje a közösen elérhetõ célokat és élhetõ országgá, valódi demokráciává alakítva a jelen államát, legyen siker és fejlõdés az osztályrészünk.


Legyen a Magyarok Szövetsége a tiszta közélet örökös ellenõre, ahogy Árpád kötése is legyen a magyarság és a szövetséges törzsek örökös szövetsége a közjóért, s a megosztás lehetõsége ellen.


Mi nem tudunk megvenni senkit, mert tagjaink adományai tartják el a Szövetséget.


Mi nem ígérhetünk senkinek bársonyszéket, mert nem szándékozunk oda kerülni.


Mi nem akarjuk a jelen jogrendet megdönteni, mert ez nélkülözi a legalapvetõbb legitimitást és tekintélyt, s így leomlása természetes.


A történelem majd eldönti, hogy kinek az éve lesz 2010.



Szeged, 2009-11-11 Dr. Bene Gábor S.