BG: BIZONYÍTÉK AZ ÁL-DEMOKRÁCIÁRA!



Bizonyíték az ál-demokráciára!


A magyar választópolgárok pontosan tisztában vannak azzal, hogy még a szavazatuk sem számít a jelen "parlamentarizmus", azaz a pártdiktatúra valódi irányítóinak. Ezért nem is mennek el voksolni. Az a 21,75 százalék, amely mégis az urnákhoz járult a mostani választásokon Csornán, 73 százalékban a Fidesz-KDNP,13 százalékban a Jobbik, 8 százalékban az MSZP jelöltjét támogatta. A szavazatra jogosult polgárok kevesebb mint egy ötöde adott volna felhatalmazást a „legnépszerûbb” párt képviselõjének, ha a szavazás érvényes lenne! Ez már arcpirítóan kevés polgár véleményét tükrözi és ezért egyértelmûen a hazai politikai osztály a felelõs, ahol a korrupció mindennapos, a költségtérítésrõl szóló népszavazását elsumákolták, a közvagyont szétlopták és átjátszották, az alsóház létszámát a 210 listás képviselõvel egyik párt sem akarja csökkenteni csak szövegel róla, stb. stb. Nehéz és kitartó „munkával” ábrándították ki a magyar embereket a demokráciából a pártok.


Nem szabad csodálkozni ezen az eredményen, sõt szerintem: nem véletlenül lett érvénytelen a csornai idõközi országgyûlési képviselõválasztás elsõ fordulója tegnap. Nem Gyopáros Alpár, Takács Krisztián és Balogh Csaba kedvéért ment el az a 9820 választó voksolni, hanem a változás reményében. Az országlakosok ugyanis nagyon nyitottak egy alapos változásra.


Mindez nem következett volna be, ha a pártdiktatúra urai ráébredtek volna a következõ három igazságra és változtattak volna álláspontjukon!


1. A jelen helyzetben a mindenkori legerõsebb párt maga jelölheti ki a politika résztvevõit, s kedvére szoríthatja ki onnan azokat, akiket nem kedvel. Mi ez, ha nem pártdiktatúra?


2. A Szent Korona-tan alapján a magyar korona nem egyszerû királyi ékszer, hanem a nemzet tagjai által kötött államalkotó szerzõdés szimbóluma, amely kifejezi, hogy a szuverenitás az országlakosoké. Ezáltal vissza kellene térni a valódi alkotmányosságunkhoz és elfelejteni az ideiglenes ál-alkotmányt, valamint a jelen alsóházi pártdiktatúráját!


3. Felismerhetné a jelen alsóház, hogy az Országgyûlés titulust nem használhatja, mert hiányzik a felsõház és hiányoznak azon kisebb politikai tömörülések is, amelyek legalább a választók 1-2 százalékát maguk mögött tudják. Ma ugyanis azon szavazatok, amelyek az ötszázalékos küszöb miatt vesznek el, képviselet nélkül maradnak! (bár a többirõl is ezt lehet elmondani!)


AZ MSZP nevetségesen alacsony eredménye persze egyenesen túlzásnak tûnik annak a fényében, hogy a Nézõpont Intézet kutatása szerint az emberek az MSZP-t tartják a leginkább korrupt pártnak Magyarországon. A válaszadóik 23 százaléka gondolja korruptnak a kormánypártot, 30 százaléka szerint azonban minden párt korrupt, viszont sem a Jobbik sem a KDNP nem kapott „szavazatot” a korruptság vonatkozásában. Az is érdekes persze, hogy a Jobbik szimpatizánsainak 41 százaléka az MSZP-t, 43 százaléka pedig az összes pártot korruptnak tartja e felmérés szerint.


A csornai szavazás tehát részben bizonyíték arra, hogy a fenti felmérés közel járhat az igazsághoz, de bizonyíték arra is, hogy az emberek megérezték: a politika nem akar megváltozni!


A Magyarok Szövetsége pedig felajánlotta a jelölteknek a lehetõséget, de egy pártjelölt sem óhajtotta aláírni azt a Társdadalmi Szerzõdést, amelyben a szabad mandátum ellenére azt jelölt önként teszi kötelezõvé a saját számára a lemondást, ha a választói többsége vissza kivánná hívni! Ez pedig a népfelség valódi elismerését, a választók akaratához kötött mandátum lehetõségét jelenthetné. A jelöltek többsége meg sem jelent a Magyarok Szövetségének hívására és egy kis párt, a Civil Mozgalom Pártjának képviselõjelöltje látta csak el kézjegyével az elkészített okmányt.


A többi párt tehát elutasítja a népfelség elvét annak ellenére, hogy a jelenlegi ál-alkotmányban jelentõs súllyal szerepel a gondolat.


A jelen médiahelyzetben ezen igazságnak a „reklámozását” egyik médium sem vállalja fel, pedig a Csornán szavazók megérdemelnék, hogy megtudják a jelenlegi jogállamnak titulált hatalmi berendezkedésrõl, hogy a hiedelemmel szemben: ez egy jogtalan és idegen jogrendre épülõ állam.


S ráadásul a Rákosi-Kádár diktatúrával jogfolytonos.


Jó lenne, ha azt is megtudnák, hogy a következõ forduló mindenképpen érvényes lesz, ha a jogosultak több mint egy negyede elmegy szavazni! Ekkor pedig a legtöbb érvényes szavazattal bíró képviselõjelölt lesz az alsóház tagja, s az õ felhatalmazása sem lesz nagyobb mint a jelenlegi „rablóbanda tagjainak”! Egyedül az hitelesíthetné a jelölteket, ha képesek lennének felvállalni ezt az önkéntes visszahívhatóságot, ha felismernék a Magyarok Szövetségének nemzetépítõ céljait.


A jövõben ugyanis egy képviselõ sem kaphatna biankó csekket négy esztendõre azért, hogy ezalatt az arcunkba nevethessen ha számon kérjük a képviseletünk elmaradását. A bolsevik választ már ismerjük, de a globalista válaszokról csak reméljük, hogy nem így fog szólni: Na és?