TGM és a BEHÓDOLÁS!



TGM és a behódolás!



Az egykor hozzánk „betelepült filozófus” pökhendi arcátlansága és mindenkit kioktató felsõbbrendûsége már nem tud szórakoztatni, mint 10-15 éve. Ma már egyenesen sért a tettetett butasága, amivel megpróbálja jobbra és balra osztogatni az észt.


Valamikor kedveltem, mert kiállt a szegények és elnyomottak mellett, még az emberi természet egészséges önzését is elítélte, s valamiféle erkölcsi magasságokban lebegve kritizálta a valóban nem baloldali attitûdökkel jelentkezõ ál-baloldalt.


Ma viszont fasisztázik, rasszistázik, s nyíltan rátámad az õt befogadó ország polgárainak nagy részére. Lassan már csak azok az elfogadhatók a számára, akik elítélik a „magyarkodó” és nemzetben gondolkodó közszereplõket, s számára ez a színtiszta liberalizmus.


Nem tisztem megvédeni a jelenlegi magyar külügyminisztert, de amit TGM állított róla egy ma reggeli Tv beszélgetésében, az bizony még az én nyugodt értékítéletemben is a globalista benyalás mintapéldánya.


(A kedves olvasótól bocsánatot kérek a vulgáris kifejezésért!)


Hogy merészel ez az egykori SZDSZ keretlegény a jelenlegi – egyébként de jure illegitim – magyar kormány külügyminiszterérõl úgy nyilatkozni, hogy: „virtigli nacionalista kultúrfölénnyel reagál a szlovákiai helyzetre”? Hogyan merészeli a demokratikusan megválasztott monoki polgármesternek – szinte utasításszerûen – üzenni, hogy „ne csúsztasson, s ne nevelje a szegény cigányokat, mert ezzel törvényt sért”? Határtalan az a pimaszság, ahogyan kioktat mindenkit, aki nem úgy látja a jelen problémáit, ahogyan õ. Ez lenne az õ nagy tolaranciája, amit fennen szokott hangsúlyozni?



A szavazópolgárokat is a földbe döngöli a „nagy demokrata” imígyen: a Jobbik szavazói megtévesztett emberek és gyûlölködnek, mert nem látnak más kiutat. Hiányzik a remény, a kibontakozás és a jólét reménye. A meglévõ társadalmi problémákra keresik ugyan a választ, de a vezetõk kreálmányait fogadják el, s az eltartottakról elhiszik, hogy paraziták, mert a vezetõk ezt indokolni próbálják rasszizmussal. Eddig a „betelepült filozófus” globalista gondolatmenete, s a jelenlegi médiasztárokkal szembeni érthetetlen kirohanását már nem is említem.



Elemezzük tehát a pökhendiség csúcsain pózoló csúsztatásait, amelyek a mai - általa "behódolóknak" titulált – közírók a kedvenc témái, s õ valójában, csak ráerõsíteni igyekezett a maga „szerény” módján. Tehát szerinte az antifasizmus már nem olyan erõteljes, mint a 90-es években, amikor (s ezt már én teszem hozzá) kedvencei és párttársai vidáman hamísítottak „hordót a zsidónak” parlamenti beszólást, értelmezhettek fasizmusnak füttykoncertet, (fasiszta) farkast kiabálhattak lépten-nyomon, beletörölhették a lábukat a magyar társadalomba minden módon, mert õk voltak a nagy antikommunisták! Azután összefeküdtek a bolsevista utódpárttal és elkezdhették õk is szétlopni a nemzet közvagyonát. (persze az is megérdemli majd a sorsát, aki nem a tulajdonostól vásárol meg valamit!) Eközben a belügyminiszterük „megélhetési bûnözésnek” minõsíthette a munkahelyüktõl, éppen általuk megfosztott cigányság lopásait. Az adósságcsapdába egyre jobban belezavarhatták az országot és a pufajkás miniszterelnökkel, valamint az 56-ot legázolók utódaival együtt, elfoglalhatták annak az államnak a szinte teljes intézményrendszerét, amelyet a magyar nemzet történelmi alkotmányának a teljes letagadásával és sorozatos, agymosó, médiabutítással „hitelesített” csalással sikerült, teljesen kisajátítaniuk. Amikor évekkel késõbb a D209-es miniszterelnök végre kijelentette, hogy az SZDSZ a korrupció melegágya, akkor õt is hátba szúrták és kitessékelték a hatalomból. (nem mintha sajnálnám, csak a betyárbecsület teljes hiányára próbálok rámutatni az SZDSZ keretlegények körében!)


Ezek a „finom úriemberek” nem átallottak ilyen - valóban rasszista - kifejezéseket meghonosítani a közbeszédben, mint a magyarkodó! Mert mit is jelent ez a szó itt a mi hazánkban? Például most, azt a tárgyilagos megállapítást is lefedi, amit a jelenlegi külügyminiszter TGM szerinti „nacionalista kultúrfölénye” is megalapoz, tehát még az MSZP is magyarkodik, mondja ezzel TGM! Mindezt teszi a külügyér, azzal a Szlovákiával szemben, amelynek államisága objektíve is fiatalkorúnak minõsíthetõ, s amelynek elõdállama a Tisó-féle - valóban fasiszta - diktatúra volt, amely minden ellenkezõ híreszteléssel szemben Hitler bábállama és az utolsó csatlósa is volt! (pedig hogy szeretik ezt a Horthy-féle Magyarországra fogni a TGM-hez hasonló ál-objektív tudósok!)


Errõl persze a „széplelkû igazmondó” eddig még soha nem beszélt, ez neki lényegtelen! Csak a „véletlenül vagy tévedésbõl magyarkodó” miniszterbe rúg bele jó nagyokat! (erre szoktam mondani, hogy aljas!)


A monoki polgármester kioktatása sem más jellegû, mert a „betelepülõ filozófus” nem költözött ki egyetlen borsodi faluba sem a cigányságot felemelni, sõt még a nyolcadik kerületbe sem vásárolt lakást, hogy együtt éljen velük, pedig megtehette volna. Mert nem szájalni kellene neki, hanem kiharcolni a közmunka lehetõségét a számukra! Biztosítani kellene a segélyeknek kiszolgáltatott és ezzel megalázott cigányságnak a munkát, s ezzel a tisztességes megélhetést! Az lenne egy tisztán emberséges lépés, ha rávenné egykori elvtársait, hogy ezt „zsarolják” ki a kormányból, s ne a saját hasznukat!


A Jobbik szavazóira tett valóban rasszista kijelentése pedig, a cigányság teljes ellehetetlenítésének a felelõsségét próbálja a magyar társadalom egy részének a nyakába varrni, s ezzel a saját egykori elvtársainak a felmentését igyekszik elérni, miközben õ valóban gyûlölködik, s valóban megtéveszti a nézõket.


Az a gyermekkori mondóka jutott eszembe, amely így szólt: ez mind te vagy, de én mi vagyok? A válasz egyszerû: TGM a rasszista!


Hiszen nem a Jobbik vezetõi kreálták a romabûnözést, hanem az SZDSZ manipulátorai!



Kedves TGM!


(elnézést, hogy tegezem de csak olyan személyt tudok magázni, akit nagyon tisztelek!)


Nem lehet téged nem megszólítani, pedig nem szívesen teszem! Ne feledd, hogy éppen a te egykori párttársaid juttatták ide a cigányságot! Szándékosan lumpenizálták õket azért, hogy felhasználhassák a felkorbácsolt indulataikat a magyar társadalom ellen. Hogy az oszd meg és uralkodj elve szerint éppen ti lehessetek a nevetõ harmadik erõ. Õket is kihasználjátok, majd ha nem lesz rájuk szükség akkor ejtitek õket is.



Mindent ezen cél érdekében tettek és te köztük voltál, ott csücsültél az alsóházban (jó fizetéssel!), s akkor is csepülted a magyarokat, akik szerinted „magyarkodnak”! Én, mint magyar ember bevállalom, hogy magyarkodok! Éppen úgy, ahogyan az angol otthon angolkodik, a német németkedik! (próbáld meg egyszer ezt megjelenteni egy angol vagy német újságban, s tedd hozzá, hogy az újságírók behódoltak a szélsõségeknek! Nem lesz többé gondod!)



Kedves TGM!


Ha ilyen rossz neked itt, ha szerinted túlzottan behódoltak az egykori antifasiszták a fasizmusnak, akkor miért érzed itt jól magad? Fasiszták között?


Vagy ha rosszul érzed magad, akkor jusson eszedbe a „kedvenc nyerenced” ajánlata: el lehet innen menni! Neked ráadásul van szülõfölded is, ahol biztosan jobban fogod magad érezni, mert itt szerinted „legitimmé vált a társadalom szemében a legszegényebbek kirekesztése”!



Kedves TGM!


Nem vált legitimmé a kirekesztés, csak a te köreidben próbálnak minket kirekeszteni a saját hazánkból! Ahogy a Rákosi-kádár diktatúrával jogfolytonosságot felvállaló politikai osztály sem vált legitimmé, sõt az ezt bebetonozó, ún. ál-alkotmány sem vált azzá! Egykori párttársad, amikor az SZDSZ elnökévé választották, azt mondta: lehetséges az elõrehozott választás, de a Fidesznek ígéretet kell tennie, hogy nem változtat az alkotmányon! (ettõl féltek, igaz?)


Neked sem tûnt fel, hogy a Rákosi kor 1949-es évszámát viselõ ál-alkotmány ideiglenessége után, a magyarkodók milliói nem kérnek már az idegen jogrendbõl?


Nekünk van saját alkotmányosságunk!


Nekünk nem kell a másé!


Mi nem a cigányság vérét akarjuk, mi nem rasszisták vagyunk, mint az általad képviselt értelmiségi holdudvar! Mi az objektív igazságosságot és a valóban egyelõ mércét szeretnénk megvalósítani Magyarországon. Persze ez neked semmit sem mond, filozófus! Mert neked az igazság már maga a fasizmus!


Egy gondolattal tudok egyetérteni a zagyvaságaidból, s ez így hangzott:


Hiányzik a remény, a kibontakozás és a jólét reménye. Valóban hiányzik! Mindez, a - magát szociálliberálisnak hazudó - kormány megtévesztõ kommunikációjának és az ellenzék langyos asszisztálásának köszönhetõ és nem a kifosztott, legyengített magyar társadalomnak, amely lassan azért magához tér!


Kérlek, gondolkozz el ezen! Talán még nem késõ leszállni a magas lóról!



Bene Gábor S.