A HAZÁÉRT MINDENT, A HAZÁT SEMMIÉRT!



Az alkotmányos rend helyreállítását követeljük!


"A HAZÁÉRT MINDENT, A HAZÁT SEMMIÉRT!"



Elképedve olvasom az Interneten a következõ mondatot a rendõrségrõl: „Próbáljak fenntartani az alkotmányos rendet, nagyon helyesen, idáig ez az egy amit elfogadhatóan csinálnak.”


Uram Isten, hát itt tartunk? (persze nem a helyesírási hibára gondolok!)


Azután megnyugszom, mert aki a politikai bûnbanda, azaz a jelen hatalombitorlóinak szemkilövõ rendõrségérõl ír ilyet az nem hülye, hanem szintén bûnözõ! Nemre, fajra, vallásra és bõrszínre tekintet nélkül: bûnözõ! Mert aki néhány éve nem értette meg, hogy mire megy ki a játék itt a Kárpát-medencében, az akkor lehetett alultájékozott, de ma már csak a tisztességtelenségben tobzódó bûnözõk és lakájaik írnak ilyen bugyutaságot. A rendõrség ugyanis nemcsak keményvonalas, globál-bolsi politikai nyomás alatt van, de a hatalombitorló politikusok magánhadseregévé is vált. Õket védi és nem az utolsó fillérjeiktõl kifosztott kisnyugdíjasokat, akiket majd a választás elõtt fog „megvenni” néhány odalökött forinttal és rengeteg jól irányzott hazugsággal. Az evidencia okán nem kívánok most kitérni arra, hogy a Magyar Gárda egyetlen bûncselekményt nem követett el, nem fosztogatja a közvagyont, nem erõszakoskodik nõkkel, nem rabol, nem gyilkol, hanem vért ad. (bár ezt is akadályozzák!)


Viszont az említett alkotmányos rend fogalmával érdemes lenne foglakozni, hiszen sokan hiszik azt, hogy a jelen magyar állam alkotmányos és legitim – azaz: törvények betartásával – megszületett állam. Sokan nem tudják még elképzelni sem, hogy a jelen államnak nemcsak az autoritása – azaz: a választók által elfogadott tekintélye – nincs, hanem a legitimitása (azaz: törvényessége) is hiányzik, hiszen felhatalmazás nélküli személyek alapították és tették jogfolytonossá a Rákosi-kádár nevekkel fémjelzett gyilkos, de – proletárnak hazudott – kemény, majd puha diktatúrával. Az alkotmányos rendet ugyanis 1944. március 19-én a német megszállással részben, majd az 1949. XX. törvény – egyébként törvénytelen – elfogadásával: felfüggesztették. Az alkotmányos rend visszaállítása helyett 1989-ben is – az egypárti parlament – egy idegen jogrendet erõltetett ránk, és így a mai napig nem állt helyre jogrendünk, pedig 1956-ban sokan foglalkoztak (még Bibó István is) az alkotmányosság helyreállításának kérdésével. Az ilyen mondatokat szokta a fõsodratú média elhallgatni, s az igazság kimondóit szépen kicenzúrázni a közszolgálatinak csúfolt médiumokból és a jelenleg nem létezõ igazságos jogról és jogrendrõl beszélnek úgy, mintha az a mi jogrendünk lenne!


A magyarok azonban kezdenek felébredni és a napokban éppen Bösztörpusztán tartottak országos gyûlést, ahol 65 év után elõször kimondták az igazságot az alkotmányos rend kapcsán, óriási tömeg elõtt. A látogatók igazolható száma 250 ezer felett volt, de ezt az igazoltan kis létszámú MSZP, stb. (látszatra) észre sem veszi, hiszen ez a nemzetépítõ népmozgalom jelenti számára a legnagyobb veszélyt, s nem a többi játszótárs!


A magyarok tehát kezdenek ébredezni, és sokan most döbbennek rá arra, hogy minden nyomorúságunk alapja az a tény, hogy az alkotmányos rendet kicserélték egy alkotmányos rendetlenségre - s az oszd meg és uralkodj elve alapján - uralkodnak rajtunk. Megosztanak bennünket: pártok, vallások, korosztályok és nemek szerint és közben gyarmatosítják az országot és kiirtanak minket, mert már nem kell a tisztességes munkáskéz, csak a kiszolgáló cseléd. Lassan ébred a magyarság, de már észrevette a pénztárcáján, az orvosnál, a boltban, az ügyvédeknél, a hivatalokban és mindenütt, hogy útban vagyunk nekik. Már észrevette, hogy csak javainkat akarják elrabolni, s bennünket – gerinces, büszke magyarokat – inkább irtanak!


Ám lassan pofára esnek, mert elhiszik, hogy országunkat hosszútávon gyarmatosítani tudják. Ám nekünk nemzetvédõ alkotmányosságunk volt már akkor is, amikor Európa más részein még a vandálok gyújtogattak. Bennünket megpróbált iga alá hajtani Európa, Dzsingisz Kán, az Oszmán Birodalom, a Habsburgok és Sztálin! Hosszútávon egynek sem sikerült, mert megóvott minket a Szent Koronánk!


Nekünk tehát, csak helyre kell állítani a történelmi alkotmányosságot, s helyre áll az alkotmányos rend!


Azon alkotmányos rend, amelyet nem a rendõrnek kell fenntartania, hanem nekünk, a nemzet tagjainak!



Szeged, 2009-08-25 Dr. Bene Gábor S.


A Kárpáti Harsona fõmunkatása és a


Magyar Nemzetei Bizottság 2006 tiszteletbeli elnöke