A bátor, oknyomozó riporternõ.



A bátor oknyomozó riporternõ



A lobbi tevékenység rangsorolása Amerikában, még egyes sajtótermékekben is elismerten a következõ: pénz, olaj, gyógyszer, fegyver és kábítószer.


Ez valójában azt jelenti, hogy a bankárok kasztja után az olajmágnások, majd a gyógyszergyárak tulajdonosai következnek azon a dobogón, ahol eldõl, hogy – Pestiesen – ki és mennyit kaszál majd.


Egy bátor osztrák riporternõ - bizonyos Jane Burgermeister - feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy hivatali szervezet ellen.


(ezt egyébként mi is megtehetnénk, Horváth Ági és az SZDSZ vonatkozásában)


De a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevû vállalatokat is feljelentette hõsnõnk, a madárinfluenza vírus elõállításának és terjesztésének vádjával. Szerinte szándékosan szaporították a vírust, hogy a késõbbi járványt kihasználva a védõoltásokon óriási profitot szakítsanak. A szezonális influenza elleni oltóanyagokban ugyanis többen, élõ H5N1 és H3N2 vírusokat találtak, ami bizony alátámasztja a riporternõ gyanúját, hogy a gyógyszergyárak és a különbözõ állami szervek elkötelezetten és odaadóan terjesztik a halálos biológiai vírusokat, egy világméretû járvány kialakulása érdekében.


Aki olvasta Susan George híres könyvét a Lugánói Tanulmányt, az tudhatja, hogy mi is a globalista világ célja az emberiséggel, milyen eszközökkel kívánja „fenntartani a fejlõdést” és a gátlástalan profithajszolását a jövõben is. Nos aki nem olvasta, annak felteszem a nemzetihirhalo.hu oldalon lévõ rovatom írásai közé. (Csath Magdolna fordításában, pontosabban elemzésében!)


Aki viszont nem hisz a riporternõnek, én annak is javaslom, hogy kevésbé essen pánikba. A valószínûleg pénzügyi nyereség céljából „kialakított” új influenza õrület ugyanis - inkább hasonlít egy szokatlan reklámfogásra, vagy egy hisztérikus médiacirkuszra, mint egy halálos világjárványra. A veszély szerintem nem is a járvány elterjedésében és a halálos áldozatok óriási számában fog jelentkezni, hanem a védõoltás mellékhatásaiban. Hiszen napjainkban nagyon is lehetséges a törvényes úton kötelezõ védõoltás elrendelése, s ez a szokásos egészségügy miniszteri csúsztatások fényében és jelen írás tartalma miatt, nem tûnik veszélytelennek.



Ez ad arra lehetõséget, hogy a gyógyszer lobbi a teljes társadalmakat halálos veszélynek kitegye a profit érdekében. Persze a Lugánói Tanulmány megmagyarázza azt is, hogy az állami és világszervezetek miért támogathatják ezt a népirtásnak is nevezhetõ „bizniszt”! A félelemkeltõ hisztéria ugyanis a WHO és egyéb egészségügyi szervezetek híreire alapozva, s a média gerjesztette ok nélküli félelemben csúcsosodik ki, amikor valójában kétszer nagyobb az esélyünk arra, hogy pl. elüssön egy autó, mint arra, hogy meghaljunk az új influenzában.



A riporternõ a nyomozati anyaga alapján állítja, hogy a védõoltás sokkal nagyobb veszélyt hordoz magában, mint maga a vírus. Természetesen mindenki maga dönt, hogy elhiszi-e az újságírónõ vádjait, de bármi is az igazság, érdemes elgondolkodni azon, hogy a kötelezõ beoltatást elkerüljük-e vagy ne?


Szerintem, aki egy kicsit is fontosnak tartja a társadalom és a családja egészségét, az a saját döntése alapján választ és nem a hiszterizálók érdekei szerint. A józan eszünkre hallgatva biztosan jó döntést fogunk hozni, s a hiéna média hiszterizáló munkáját – mint szenzációhajhászást kell értékeljük -, s ezen szenzációs „híreket” megtanuljuk majd a Lugánói Tanulmány és a józan paraszti ész fényénél kezelni.


Azt pedig, már csak óvatosan súgom meg, hogy a mesterségesen kialakított félelemérzet rosszabb ellenálló képességet fog produkálni, ha valóban megkapnánk a biológiai fegyverként funkcionáló vírust!


Mert - ha igaz a hír, ha nem -, a riporternõ bátorsága kimagasló, hisz a harmadik legnagyobb lobbit ilyen keményen megtámadni, nõ létére is „férfimunka” volt!


Gratulálok!




Szeged 2009-08-16


Dr. Bene Gábor S.


A Kárpáti Harsona munkatársa és a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 tiszteletbeli elnöke.