A SZEMITA és NEM SZEMITA TERRORIZMUSRÓL.



A SZEMITA és NEM SZEMITA TERRORIZMUSRÓL.



„Ezt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el, õk robbantották föl, õk készítették errõl a felvételt”.


Mondta a hazugságairól híres volt pénzügyi államtitkár – ma sajnos még rendészeti miniszter – a hamis felvétel bemutatásakor.



(Jellemzõ a rendszerre, hogy ez a trendi! A rendészeti miniszter versenyezni akar a trükkök százainak profi hazudozójával!)



Számomra nem sértõ, ha valaki magyarnak nevez. Ha viszont magyarságomban, becsületemben és igazságérzetemben akarnak megalázni, akkor az már sértõ. Ha egy feltûnõen idegenérdekeket képviselõ hatalombitorló próbál engem kioktatni, és hamisított felvételekkel akar becsapni a magyarság politikai terrorizmusáról, akkor kinyílik a bicska a zsebemben. Felháborító, hogy egy ilyen jellemtelen, csaló fazon szabadlábon van egy "jogállamban"! Abban az országban, amely Európa elsõ alkotmányosságát hozta létre, s ahol a német és szovjet megszállásig mindig visszaállott a jogfolytonosság a történelmi magyar államokkal és a jogrend is mindig visszatért az alkotmányossághoz. S ahol nem volt divat a politikai hazudozás, egészen Károlyi Mihály feltûnéséig.


Magyarországon nem most ütötte fel a fejét a politikai terrorizmus, és nem Budaházy György nevéhez kötõdik, hanem a bolsevizmus megjelenéséhez, azaz azokhoz, akiket 1919 tavaszán hatalomra juttatott Károlyi. Érdekes módon azok a "Lenin fiúk" kezdték el az emberek Dunába lövésének gyakorlatát és az ártatlan polgárok, papok és parasztok felakasztását is, akiknek az etnikai összetétele - legalábbis vezetõi szinten egyértelmûen -idegen eredetû volt. Ilyet magyar lelkületû ember nem tud elkövetni, még indulatból sem, még okozati következményként sem. Hiszen ahogy Tamási Áron írta: Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan.


Folytatódott a politikai terrorizmus 1945 után, amikor mindezt ismét állami méretûvé tették és az ÁVH méltó utódnak bizonyulva - etnikai összetétel tekintetében is -, s a megfélemlítés és a kínzások minden eszközét bevetve nyomorított meg emberek százezreit, lelkileg és testileg egyaránt. Azokat pedig, akik erõs lelkûek voltak és hittek a Jóistenben, a kínzások közepette "véletlenül" megölték, s maradványaik eltüntetésére alkalmazták a Wittner Mária által is többször említett: emberhúsdarálót. A pétergábori politikai terrorizmust a rákosimátyási hatalommánia szülte pontosan úgy, mint a draskovicsi politikai terrorizmust, amely nem a gyurcsányizmussal kezdõdött és nem is így fog végzõdni!


Buci Gyuri hirdette meg egykoron, hogy: Mi kommunisták különös anyagból vagyunk gyúrva. Mindezt annyira komolyan is vették, hogy a "pénzügyi zsenit" alkalmazták terrorelhárító miniszternek, de ne aggódjunk, még mezõgazdasági tárcavezetõ is lehet belõle, ha most ország világ elõtt bebizonyosodik, hogy csaló. A bolsevikoknál ez ugyanis az életképesség jele és eszükbe sem fog jutni, hogy lefelé bukjon ezért. Ez tehát a kommunista erkölcs, amelyet áthatott a globalista kapitalizmus - pénzzel átitatott - felsõbbrendûsége.


Draskovics szerint a politikai terrorizmus az, ha társadalom nem ért egyet azzal, amit az idegen jogrendre alapított (valójában törvénytelen) törvényesség és a mindenkori (csalással szerzett) hatalombitorlók mondanak. Mert a terrorizmus kitalálói nem készültek fel arra, hogy a nép észreveszi a trükkök százait, amirõl neki nem is kellene tudnia. A terrorizmus kitalálói ott élnek ma már minden államban és beépülve a hatalomba hazudnak, lopnak, csalnak, félretájékoztatnak, mert a józan paraszti eszünk helyett az õ - "polgárinak" nevezett - mintáikat akartuk követni. Pedig lenne nekünk saját mintánk is!


Ez a minta pedig: nem pénzközpontú, nem emberellenes, nem "szocialista" és nem kapitalista!


Draskovics pedig mindennek az ellenkezõje. Elõször is pénzközpontú. Rögtön kitalálta, hogy "le kell venni" a közpénzekbõl egy csomót arra, hogy a hatalombitorlók a helyükön maradhassanak és továbbra is fosztogathassák és eltékozolhassák a még megmaradt közvagyont. Ez a pofátlanság teteje: a mi pénzünkbõl uralkodnak rajtunk, s még meg is bélyegeznek minket, azzal, hogy fasiszta nemzet vagyunk és politikai terroristák. (Nincsenek tisztában még a fogalmakkal sem? Vagy ez az egyetlen eszköz, amivel elterelhetõ a figyelem a bûncselekményeik sokaságáról?)



De nem csak Budaházyék, hanem az egész nemzetünk fasiszta szélsõséges szerintük, mert nem értünk egyet a saját kirablásunkkal és még tiltakozni is merészelünk ez ellen.


Sõt, szavazásokon bizonyítjuk be, hogy nincs semmi keresnivalójuk a hatalomban, s a helyük pedig a (valóban független) bíróság elõtt, majd a börtönben lesz. No ezért van szükség a videó "hamisítására" és a Magyarok Nyilainak terroristaként való feltüntetésére.


A videó hamisításban, a politikai csalásban egyébként is profi csapat, (Én emlékszem még egy ilyen esetre a Bánóval kapcsolatban is!) most ezért alaposan elszámította magát.


Nem csak itt és most, hanem a nagy védernyõnek számító Amerikai Egyesült Államokban is. Egy amerikai ügyvéd szivárogtatta ki azt a CIA titkos jelentést ami - nekünk magyaroknak - különösen fontos gondolatokat is tartalmaz.



Én nem kutatom, hogy a jelentés valódi-e vagy hamisítvány, mert - ha így van, ha úgy - engem mindenképpen antiszemitának fognak nyilvánítani a hatalombitorlók és az õ talpnyalói. Mindezt tenni fogják annak ellenére, hogy én a zsidóságot - mint vallást és mint nemzetet - nem gyûlölöm, hanem inkább féltem a gyûlölködés és a gátlástalanság rombolásától, amely már pár ezer éve sajnos komoly károkat okozott az emberiségnek. Szerintem, egyébként sem osztható fel a világ: sem gojokra és zsidókra, sem kiválasztottakra és magyarokra. Ám valóban felosztható a világ szélhámosokra és tisztességesekre vagy gátlástalan jogkijátszó bûnözõkre és jogkövetõen értékteremtõ emberekre.


Érdekes módon azokat az ortodox zsidókat - akik rendszeresen izraeli zászlókat égetnek -, nem nevezik azért antiszemitának, mert kijelentik, hogy benne van az írásban: akkor lesz Izraelnek ismét állama, ha eljön a messiás. Az izraeli zászlókat pedig azért égetik, mert ha a jelenlegi Izrael nem az Isten által megígért állam, akkor csak a sátán állama lehet, s a terrorista tevékenységébõl bizony ez nagyon is kikövetkeztethetõ.



De vissza a CIA titkos jelentéséhez, amelyet a nagy médiumok alaposan elhallgatnak, pedig egy ilyen nagy szenzációt a profitra törekvõ médiavilág nem igen szokott kihagyni. Mostanában azonban az amerikai és európai közvélemény is kezd felocsúdni az egyoldalúan elfogult Izrael-mániából. A jelentésrõl én a "http://ellenkultura.info/gazdag-istvan-izraelnek-befellegzett" címen szereztem tudomást, s most idéznék belõle.


"Az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága néhány befolyásos tagjának eljuttatott dokumentum olyan objektív tények láncolata, amelyek a szentföldi haramiaállam alapító elveibe eleve bekódolt végzetszerûséget vetítik elõre. Ráadásul pedig ezeket az elõrejelzéseket semmiképpen sem lehet egy Izrael elleni támadásként értékelni, már csak az amerikai establishment körében általa élvezett privilegizált státusz miatt sem, a CIA-t régóta a Moszadhoz kötõ véd- és dacszövetségrõl nem is beszélve.....Még a Bush-kormányzat idején született, és minden valószínûség szerint a mostani kiszivárogtatása nyílt üzenet a káosz izraeli stratégiának címezve, akik mindig is egy apokaliptikus kormányzatú országra törekedtek, és ebbéli törekvésükbõl, úgy tûnik, egy jottányit sem akarnak engedni......a CIA-elemzés érvei bel- és külpolitikai természetû folyamatokon, valamint pertinens lélektani tényezõkön alapulnak, külön is kihangsúlyozva az elbizonytalanodás, mi több: a zavarodottság érzését, amely az utóbbi idõben mind több izraelit kerít hatalmába. Azok, akik kiábrándultak a cionista ideálból, mindenekelõtt az Izraelben élõ mintegy félmillió amerikai útlevéllel rendelkezõ zsidó körében verbuválódnak. Közülük immáron sokan kacérkodnak az USA-ba való végleges visszatérés gondolatával. Az ország vezetése számára Izrael jövõjét tekintve talán még riasztóbb elõjel, hogy ugyanez az érzés kezd egyre inkább teret nyerni a több mint másfél milliós oroszországi eredetû zsidó népesség körében is. A jelentés megemlít egy csalhatatlan jelzõszámot, tudniillik az amerikai és a nyugat-európai hatóságokhoz benyújtott útlevélkérelmek számának a növekedését. Eszerint a következõ 15 évben egy fordított irányú exodus keretében legalább kétmillió izraeli zsidó kivándorlására (vagyis tulajdonképpeni dezertálására) lehet számítani, amely kolosszális szám egy 7.150 ezer lakosú (ebbõl 5.415 ezer zsidó) ország esetében. És hogy még drámaibban fesse le a helyzetet, a CIA jelentése külön is kiemeli, hogy az izraeli zsidó nõk termékenységi rátája 2,8 gyermek fejenként, miközben a palesztin nõké 3,7 gyermek.


Mindezzel egyébként tökéletesen tisztában van az izraeli politika is. Olyannyira, hogy a palesztin lakosság demográfiai növekedését kiemelt katonai célpontként veszi tekintetbe a Csáhál vezérkara, amely éppen ezért skrupulusok nélkül vezényelte le a legutóbbi gyerekgyilkos hadjáratát is Gáza ellen, amelynek során katonái 432 arab gyermeket öltek meg, nem egyszer hidegvérrel, közvetlen közelrõl. Ezek a bûnök nyilván hatással vannak a világ közvéleményére, mint ahogyan az is, hogy a Gázában "gettósított" másfél millió palesztin elleni blokád csaknem minden nap további halálos áldozatokat követel, fõleg idõseket, nõket és gyermekeket.


Az amerikai elemzés úgy véli, hogy a megoldás az egymás mellett létezõ két (egy zsidó és egy palesztin) állam helyett az egységes állam irányába fog eltolódni, amely egyedül alkalmas az apartheid felszámolására, egyúttal pedig az 1947/48-as és 1967-es palesztin menekültnépesség hazatérésének biztosítására a régióbeli tartós béke feltételeként. Az egységes állam CIA által is átvett fogalma a 2007-es londoni deklarációban tûnt fel, amelyet számos értelmiségi írt alá, és az elgondolás teret hódít magában az Egyesült Államokban is, különösen az egyetemeken találva támogatókra.


Sajátos pikantériája a dolognak, hogy az amerikai hírszerzõk a régi dél-afrikai apartheid-modellt lényegében azonosnak tartják a jelenleg Izraelben érvényesülõ politikai és társadalmi helyzettel, amelyben a palesztinok a faji elkülönülés ugyanazon rendszerének vannak alávetve, mint egykor a fekete bennszülöttek voltak a fajüldözõ búr államban, hiszen az etnikai és vallási sajátosságon alapuló jogfosztás a cionizmus egyik sajátossága, és mint ilyen, meghatározza a palesztin nép elleni népirtó terrorpolitikát immáron 60 év óta. Márpedig ez bármilyen békemegoldás legfõbb gátja, amivel sok izraeli vezetõ is tisztában van, de közülük senki sem rendelkezik elegendõ karizmatikus súllyal ahhoz, hogy nyílt kihívást intézzen az izraeli közvélemény azon részéhez, amelyet a felsõbbrendûség, mindenhatóság és büntetlenség érzését propagáló rabbinikus diskurzus hevít.


Vajon az izraeli vezetõk már a kiszivárogtatást megelõzõen tudomást szereztek a CIA következtetéseirõl? Kétség sem fér hozzá. Ehud Olmert leköszönõ miniszterelnök ugyanis már januárban azt mondta, hogy "azon a napon, amikor a két állam megoldása összeomlik, és mi ugyanazzal a harcmodorral kényszerülünk szembeszállni, mint Dél-Afrikában a szavazati jog egyenlõsége tekintetében, akkor Izrael Állam számára eljön a vég".


Ez a kijelentés önmagában összefoglalja és megerõsíti a CIA megállapításait Izrael jövõjérõl, amely - jelenlegi formájában legalábbis - elõreláthatóan nem fogja túlélni a következõ két évtizedet."


Eddig az idézet, s most jól gondoljuk át, hogy mi fog ebbõl következni a jelenleg már "felvásárolt" Magyarország számára? Gondolkozzunk el azon, hogy ha az "izraeli zsidó nõk termékenységi rátája 2,8 gyermek fejenként, miközben a palesztin nõké 3,7 gyermek" akkor mi magyarok hol tartunk ezen a területen? Miért vadítják ellenünk a cigányságot és miért alakítottak ki egy nagy számú lumpen réteget a társadalomban? Miért is neveznek bennünket - igaztalanul - rasszistának és antiszemitának? Mi lehet a céljuk ezzel? Ezen kérdésekre a választ mindenkinek magának kell kialakítania, hiszen írásom célja a józan magyar gondolkodásra való késztetés!


S végül nézzük a politikai terrorizmus államának hazai "szabadelvûit" - akik mindig kiálltak az emberi jogok mellett és csak akkor nem ordítoztak terrorizmusról és fasizmusról, ha éppen Izrael állam követ el súlyos emberiség elleni cselekményeket, "amelynek során katonái 432 arab gyermeket öltek meg, nem egyszer hidegvérrel, közvetlen közelrõl"!


Mert tisztázni kellene már végre a szabadságharcos és a politikai terrorista közötti különbséget, Nem csak Palesztínában, hanem itt a mi hazánkban, Magyarországon is.



A korrupt, magyarellenes politikai söpredék pedig, csak addig terrorizálhatja a társadalmat, amíg nem tisztázzuk a magyar szavak értelmét, (pl. politikai terrorizmus, demokrácia, képviselet, alkotmányosság, stb) nem fogunk össze és hiszünk a pártok diktatúrájának, eddig felmutatott megoldásait.


A söpredék pedig, csak addig terrorizálhatja a társadalmat, amíg nem térünk vissza a hagyományainkhoz, az értékteremtõ és példamutató, saját kreativitásunkból megszületõ munkához és a tisztes családi élethez, s a nemzettudat erõsítésével a Jézusi szeretetvalláshoz.


A korrupt, magyarellenes politikai söpredék tehát nem terrorizálhatja tovább azt a társadalmat, amelyben a Kossuth téri felhívásom az erkölcsi forradalomra és a lelki megújhodásra valósággá lesz, mert a mi erkölcs nélküliségünk, a mi kis hazugságaink és gyávaságaink adnak erõt nekik a folyamatos hazugságaikhoz, s az igazság órájától való páni félelmükben. Ne tápláljuk õket tovább, mert már nincs sok idejük hátra.


Erre a legfõbb bizonyíték az a túlkapás, amelyet egyetlen európai állam rendõrsége nem engedett meg eddig magának. Egy spontán tüntetésen letepertek és megbilincseltek egy embert, aki az európai parlamentben képviselettel bíró magyar párt elnöke. Példátlan!!



Ahogy – ellenkezõ elõjellel ugyan – de példátlan az is, hogy a párt képviselõnõje felszólította az Európai Parlament vezetõit, hogy ne csak Iránban, Hondurasban, Kínában - azaz Európán kívül - vizsgálják az emberi jogok helyzetét, hanem közelebb - itt Európában - s éppen egy EU tagállamban. Magyarországon ugyanis 2006. október 23.-án olyan dolgok történtek, amelyeket Martenz úrnak is látnia kellett volna. Magyarországon ugyanis nemcsak elfelejtették visszaállítani a jogállamiságot 1989-ben, de még a jogtalanul bevezetett idegen jogrendet sem tartja tiszteletben a hatalombitorlók kormánya és az õt – sokszor még ellenzékben is - támogató politikai osztály, amely nem hajlandó belátni, hogy de jure az egész rendszer törvénytelen.


Remélem ma már mindenki számára érthetõ a jövõ lehetõsége, amely nem a zsidó vagy a goj közötti választásnak a lehetõsége, hanem Draskovics vagy Morvai, erkölcstelenség vagy az erkölcs között dõl majd el.


Köszönöm Krisztina a kiállásodat és köszönöm Drazsé, hogy leleplezted magad és a korrupt, magyarellenes politikai söpredék egészét – remélhetõleg - örökre!


A magyar nemzet tagjai - ha különbözõ módon is - de hálásak lesznek nektek!




Szeged. 2009. július 28. Dr. Bene Gábor S.


A Kárpáti Harsona munkatársa és a


MNB 2006 tiszteletbeli elnöke