ÚJABB SZEG A KOPORSÓBA!





Újabb szeg a koporsóba!


A rendszer többszörösen leleplezõdött és összeomlóban van Magyarországon. A rendszer kiszolgálói közül is nagyon sokan ráébredtek már arra, hogy csúnyán becsapták õket a politikai osztály bûnözõi, színészkedõi és felismerték az alapvetõ változások szükségességét. Vannak persze még olyanok, akik ingadoznak, s a saját szemükkel látott és a saját bõrükön megtapasztaltakat sem tudják elhinni, mert a megszokás nagy úr, vagy csak a saját becsületességükbõl indulnak ki, s ekkora becstelenséget és aljasságot képtelenek elhinni, s csak azt mondogatják imamalomszerûen, hogy: ez elképzelhetetlen, ez elképzelhetetlen.


A politikai bûnözõk persze mindezt jól ki tudják használni és a jogállamiság, a szabad választások, a képviseleti demokrácia kiüresített szavaival - sõt hazugságaival - dobálódzva, továbbra is az "oszd meg és uralkodj" elvét követve próbálnak úrrá lenni a leleplezõdésükön. Van aki a tetteiben leplezõdött le és van aki a mulasztásaival. Elismerem: nem könnyû ebben az aljassá silányodott világban megtalálni a helyes utat. Ám Grespik László és a Nemzeti Jogvédõ Alapítvány szorgos ügyvédei azok közé tartoznak akikre büszke lehet a nemzet, mert mindig oda álltak a jogaiban megcsorbítottak, a kifosztottak, a tüntetéseken megsérültek és megalázottak mellé, s nem rettentek meg a hatalom erõszakosságától,v agy rejtõzködõ bosszújától.


2009. Július 13-án lesz egy per, ahol a felperesei oldalon több mint 200 tüntetõ keresi azt az igazságot, amelyet a bebetonozott politikai osztály már régen számûzött a jogrendszerbõl, s azt szeretnék elérni, hogy bebizonyosodjon és a Bíróság mondja is ki: az összes 2006. október 23-i budapesti tüntetésoszlatás jogszerûtlen volt.


Ha az ítélet - az igazság szellemében születik meg, akkor az erkölcsi gyõzelem egy kártérítési lehetõséget is teremt, amely némileg orvosolhatná azon személyek kárait, amelyek kiállásukkal felhívták a figyelmet - az alibi demokrácia színfalai mögé bújó - diktatúra létére, s a posztkommunisták és globalisták nászára is. Grespik László a perben eljáró ügyvéd kijelentette, hogy:


"Elutasító ítélet esetén felülvizsgálati kérelmet adok be a Legfelsõbb Bíróságra és párhuzamosan a Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához is fordulok......A jog malmai lassan, de többnyire biztosan õrölnek."


Kérünk tehát mindenkit, aki érintett - tehát oszlatást szenvedett el az ötvenedik évfordulón - juttassa el az aláírt nyilatkozatát részére postán, eredeti iratként és aláírva, legkésõbb július 10-ig! (remélem a minta letölthetõ lesz a harcter.hu honlapról!)


Ez is egy újabb szeg lehet a velejéig romlott, erkölcstelen, gátlástalan rendszer koporsójába!



Szeged 2009. július 2. Dr. Bene Gábor S. a Kárpáti Harsona munkatársa és a Magyar Nemzeti Bizottság tiszteletbeli elnöke