BUDAHÁZY LETARTÓZTATÁSA KAPCSÁN.


BUDAHÁZY LETARTÓZTATÁSA KAPCSÁN.


Találkozunk: júlus 4-én, 17 óra!


A bûnözõk kezébe került Magyar Állam teljes intézményrendszere, beindult a hazafiak ellen.


Azon magyarok, akik megelégelték a "hazugságállam" idegenjogrendre épülõ "jogbiztonságát" és nemcsak szavakkal, de tettekkel is akarják a változást, látókörébe kerültek az államvédelmi szerveknek. Mindez persze szigorúan, az illegitim módon megalkotott ál-alkotmány és a parlamenti törvénygyár termékeinek segítségével. A látszólagos demokráciát azaz diktatúrát felismerõk, a látszólagos szólásszabadság kereteit átlépõk esetében jutott el odáig a jogtalan hatalom, hogy a személyi szabadságukat is korlátozzák. Akik csak kicsit morgolódnak és csak a felszínt érintik a kritikájukkal, azol nem nem zavarják a bûnözõ politikai osztályt, hiszen az õ tevékenységük "hitelesíti" a látszat demokráciát.


Gyuri letartóztatása valószínûleg a társadalmi félelemkeltés eszköze csupán - bár a bolsevik elõdöktõl megtanult gátlástalanságot ismerve, s a jelenlegi hatalombitorlók egyre fokozodó félelmét látva a felelõsségrevonástól -, az is elképzelhetõ, hogy találnak egy hamistanút, megfélemlítenek egy barátot, vagy kreálnak egy "bizonyítékot" ellene. Ilyen idõket élünk ismét!


Kedves Olvasók!


Bevallom, nem mindenben értek egyet Gyurival és Õ sem velem. Nekem az az álláspontom, hogy a közjogi küzdelmet kell erõsítenünk és az alkotmányosságot kell visszavennünk a hazugságállamot kitaláló és mûködtetõ politikai osztálytól, akik valójában maffiamódszerekkel operáló bûnözõk. A közjogi küzdelmet pedig igen nehéz olyanokkal vegbevinni, akiknek foggalmuk sincs a közjog mibenlétérõl, s így csak néznek mint bonyú az új kapura, ha errõl esik szó.


A közjogi küzdelem tehát, csak politikai és jogi felvilágosítással képzelhetõ el, mert senki sem fog ellene szegülni egy olyan államnak, amelyrõl azt gondolja, hogy legitim és törvényes alapjai vannak! S bizony, ezt most elhitették a magyar társadalommal!


Viszont ha leleplezzük a bûnözõ csalókat, az állam intézményrendszerét megszálló és a közhatalmat bitorló politikai osztályt, s bebizonyítjuk, hogy minden lépésük törvénytelen, akkor a társadalom mellénk fog állni, mert a belsõ és külsõ kifosztás mértéke is rádöbbenti õket a nagyon is fenyegetõ végveszélyre.


Tudom jól, hogy közvéleményformáló média éppen ezen bûnözõk függvénye, s mi valójában soha nem mondhatjuk el véleményünket úgy, hogy az eljusson a legtávolabbi településre és felnyissa a társadalom szemét. Viszont szomorúan emlékeztetek mindenkit arra, hogy Bocskay szabadságharca óta, a fegyveres küzdelmeink sorra elbuktak, ám a közjogi küzdelmeink mindig sikkerrel zárultak.


A jog és az igazság ami oldalunkon áll - csupán az az idegen jogrend, amit ránkeröltettek az úgynevezett rendszerváltás kapcsán - csupán az áll velünk szemben, s a jól megfizetett és sokszor meg is tévesztett rendõrök, ügyészek, bírák hívatalnokok seregei. Ha viszont ezek egyszer felismerik, hogy amit tanítottak nekik egyetemen, amit szajkóz a lakájmédia az maga a hazugság és éppen az õ kiállásuk hiányzik a valódi demokrácia és a magyar alkotmányosság visszaszerzéséhez, akkor az a néhány párt maffiózó - aki a politikai színházat rendezi Magyarországon -, leleplezõdik és kiderül végre, hogy a Király meztelen!


Ám addig, amíg nincsenek tömegek ezen gondolatok mögött, amíg a jogi tudatlanság miatt a társadalom nem ismeri fel azt, hogy õk az igazi hatalom birtokosai, s a jelenlegi hatalomban lévõk csak bitorolják a hatalmat, addig gyengék vagyunk a nagy közös fellépéshez! A jelen (idegen) közjogi rendszerén az elsõ rést a pártlisták megszüntetése okozhatja.(Gyûjtsétek tehát az aláírásokat!)


A második rés az az új Társadalmi Szerzõdés lehet, amelyet az elmúlt választásokon felkínált a Magyarok Szövetsége a pártoknak, de azok nem kívánták a valódi népképviselet megvalósulását. Nekik nagyon is jó a pártfegyelemre épülõ parlamentális diktatúra, s nem szeretnének kipottyanni a kizárólagos hatalomból.


A tisztességes és jogfolytonos államért folytatott küzdelemben tehát, mindenkire számítunk! Nem az a döntõ ki honnan jött, hanem, hogy ki hová tart? Lehetnek a módszerek mások, de célunk egy: Alkotmányos rendet akarunk a bûnözõk látszat-demokráciája helyett!


Nagyon remélem, hogy sikerül, júlus 4-én, 17 órakor a kiállásunkal erõt felmutatni a hatalomnak és felismertetni a magyar társadalom - eddig passzív - tagjaival azt az alapigazságot, hogy minél erõszakosabb egy hatalom, annál kissebb a társadalmi legitimizációja.


Ezeknek pedig soha nem is volt legitimizációjuk, hiszen a szovjet szuronyok segítették õket hatalomra. A megszállást követõen: 1991-ben vissza kellett volna állítani a jogfolytonosságot a történelmi magyar államok sorával, visszakellett volna állítani a jogfolytonosságot a magyar alkotmányossággal. A Weimári alkotmányosságot büntetésbõl kapó Németország mintájára átalakított sztálini alaptörvényt pedig éppen azért számozták a régi módon 1949. évi XX-nak, mert a két "elkövetõ" éppen a büntetésünket kívánta szolgálni úgy, hogy jogfolytonossá váljunk a népirtó Rákosi és a hitelfelvevõ Kádár rezsimmel. Belecsaltak a bolsevik-globalista adósságcsapdába.Ezzel pecsételték meg a nagy "megállapodást" a bolsevik bûnözõk hatalomátmentését és ennek fejében a hitelek visszafizetésének garantálását. (ez az 1949.évi XX. ál-alkotmány lényege!!!)


Budaháy Györgynek és a többi nemzeti szabadgondolkodónak valójában ennek a felismerése a bûne.


Kérlek benneteket, hogy szervezõdjünk és mutassunk erõt a bennünket kiirtani akaró politikai maffiának!


Ne feledjétek: hazaáruló hatalom soha nem lehet legitim!


Szeged. 2009. június. 25. Dr. Bene Gábor Sándor


t