A VÁLASZTÁSOK MARGÓJÁRA!


A szembeállítást a hamis rendszerváltók gerjesztik!


- A választások margójára -




Hihetetlen, hogy micsoda gyûlölettel reagál a politikába bebetonozott jóléti politikusok és a balliberális újságírói kaszt, a Jobbik EU választási eredményére.


Hihetetlen, hogy a nagyképûen és folyamatosan hazudozó politikai ál-elit mennyire megrémült attól, hogy már nem lehet továbbszédíteni a magyar társadalmat. Most persze mindent be fognak dobni. Megindul a permanens fasisztázás és rasszistázás minden csatornán és minden hullámhosszon. Lesz itt minden, a cigánybûnözés és az ország kirablásának teljes tagadásától a vérgõzös félelemkeltés minden eszközéig, amit csak Ron Werber be tud majd dobni. A nemzetellenes és a nemzetiszocialista propagandagépezet eszköztárából minden elõkerül majd, csakhogy valamit visszaszerezzenek a már érezhetõen elvesztett és butításból eredõ hatalmukból.


Mert persze félnek! Éppúgy, ahogy a bûnözõk a nagyobb akciók elõtt reszketnek, hogy végleg le fognak bukni! A Jobbik sikerét máris a Fidesz nyakába kívánják varrni, de kussolnak a nyilvánvaló bûneikrõl, a Gyurcsányizmus pökhendiséggel átitatott hazugságairól, az ország végsõ megnyomorításának - valószínûleg nem csak külsõ parancsra történõ - terveirõl.


A nemzetgyûlölõ törpepárt kiszolgálását pedig teljesen kitörölték az agyukból, s úgy tesznek mintha õk, az MSZP vezetõi lennének az igazi áldozatok, s a demokrácia bajnokai.


Pedig a népnek elkészített feketelevesük kitálalása még hátra van. Még nem tudhatjuk, hogy hányan menekültek el innen, hányan lesznek öngyilkosok a reménytelenségben és hányan fognak éhezve, megfagyni a télen a jóléti rendszerváltásuk eredményeképpen. A lelkek drámájáról nem is szólva!



Nem régiben olvastam egy tengerentúli magyar véleményét a hazai „rasszizmus” helyzetérõl, éppen a Szögi tanár úr ellen elkövetett és etnikai indíttatású gyilkosság kapcsán. Az õ sorai döbbentettek rá arra, hogy az „oszd meg és uralkodj” gátlástalansága valóban jóvátehetetlen károkat fog okozni a magyar nemzet gondolkodásában, s a cigányok indulatainak felkorbácsolása, s a bûnözés liberálisnak mondott törvényi „védelme” azaz aránytalan büntetése is, csak ezt a célt szolgálja. S hozzáteszem, mindez nem lehet véletlen, hanem nagyon is tudatos.


A hamis rendszerváltók közé bekeveredett naiv rendszerváltók ugyanis nem értették meg 1990 táján a helyzetet, s úgy szegõdtek társául a hamisaknak, hogy ezzel az ál-rendszerváltás csapdájába is estek. Nem az volt ugyanis a cél, amit meghirdettek, hanem az MSZMP vezetõk átmentése. Ez utóbbinak az lett az ára még a Kádári idõkben, hogy a megmaradt magyar társadalmat elkezdték szétverni, majd a naivok segítségével folytatták a társadalom rombolását, sõt a hazai gazdaság alapjainak teljes szétverését és kiárusítását vitték végbe igen rövid idõszak alatt.


Ehhez találták meg az ideológiai alapot a neoliberálisként emlegetett gazdaságpolitikában, amit „szociális piacgazdaságnak” kezdtek átkeresztelni a médiában szereplõ megmondóemberek. Politikai síkon pedig a „demokratikus jogállam” nevû hangzatos és már nyugaton jól bevált színházi trükkel takarták el az emberek elõl a valódi szándékaikat, s magát az átmentésük árát, amelynek kettõssége a megtapasztalt hamis rendszerváltás lényegi eleme.


Mindez oda vezetett, hogy a „szociális piacgazdaság” nevû paraván mögött elkezdték a cigányság lumpenizálását, megszüntetve az õket foglalkoztató munkahelyek nagy részét és segélyekkel „támogatva” a folyamatot, eljutottak a Kuncze féle „megélhetési bûnözõ” fogalmáig. Tudták jól, hogy szükség van egy olyan társadalmi rétegre, amely számarányánál fogva alkalmas az etnikai szembeállításra magyar társadalom többi részével.


A szembeállítás mérgét a „hamis rendszerváltóknak” beinjekciózták és így a pártpolitika minden szegmensébe eljutott. Az SZDSZ már alapból kisebbség párti lett, mert õk kapták azt a feladatot, hogy egységesítsenek minden itt élõ idegen származású személyt és csoportot a magyar etnikum ellen. Az MDF viszont azzal vált mérgezetté, hogy nem próbálta kinyilvánítani és a társadalom minden tagjában tudatosítani, hogy a jogok és kötelezettségek egyensúlyának híve maradéktalanul, de nem tudatosították a társadalomban Deák Ferenc híres politikai nemzetfogalmát sem, az egyéb óriási hibákról most nem is beszélve. Nem hiszem, hogy ez véletlen feledékenység lett volna, s azt sem hiszem, hogy a politikai klíma ne kedvezett volna egy olyan megoldásnak, ahol a valódi értékteremtés igényével ne lehetett volna a cigány társadalmat megmenteni a lumpenizálódástól, pl. a cigány kibucok megteremtésével. Csakhogy nem ezt a parancsot kapták a „hamis rendszerváltók” akik persze minden parlamenti pártban nagy létszámmal voltak és vannak jelen. Ahová az MDF mára eljutott, az már a pokol legmélyebb bugyra. Mert a „szociális Bokros-csomag” kiötlõjét és a sok évszázados leigázásunkat jegyzõ Habsburg család tagját feltenni a listára, olyan elképesztõ erkölcstelenség, hogy nem is vagyok képes rá reagálni. Ennyire mélyre eddig, csak Károlyi Mihály tudott süllyedni.



A szembeállítás mérge mostanában a Csurka - féle újság Morvait lejáratni kivánó cikkében nyilvánult meg igazán, bár ez a méreg már régen is dolgozott a MIÉP köreiben. Akkoriban a pártvezetõ avval a gyilkos alapállással helyezkedett szembe, amit az SZDSZ képviselt, de ugyanolyan erõszakosan és a kizárólagosság felsõbbrendûségével, mint maga a „hamis rendszerváltók” fõerejét képezõ ál-liberálisok. "Méltó ellenfelekké" váltak! Érdekes viszont, hogy a Fidesz liberálisainak korosodásával módosult az irányvonal, s próbálkoztak a cigányság felé nyitni, de ekkor már egyrészt kialakult a cigánybûnözõknek az a maffia rétege, amely komoly szeletet hasított ki magának a hazai bûnözési üzem mûködési területérõl, másrészt azokat vonzotta magához, akik ebben a cigány maffia rétegben is szoros kapcsolati tõkével bírtak. Talán a Keresztény Demokraták maradtak ki egyedül a cigány kapcsolati láncból, de ugye õk a Fidesz függvényei minden szempontból. A hatalommániában szenvedõ MSZP cigányügyi vonala talán a legvisszafogottabb, mert nekik hagyományosan fel kellett mutatni néhány diszcigányt és ezzel le is tudták az ügyet. A Jobbik viszont érzékelte a társadalmi feszültséget, amelyet a „hamis rendszerváltók” által gerjesztett lumpenizáció okozott a cigányságnál és átérezve a magyar etnikumra nehezedõ óriási nyomást, kinyilvánította a nép által nagyon is érzett problémát, s nevén nevezte az egyes speciálisan erõszakos bûnelkövetõk csoportját és bedobta a - köztudatban már elõzõleg megjelent - cigánybûnözés fogalmát. Hozzáteszem, hogy az egyetemi tanulmányaim során - mint terminus technikus - ismert volt a kifejezés, hiszen azon tipikus bûncselekményekre használta a kriminalisztika, amelyeket kifejezetten a cigány etnikumból származók és nagyon erõszakosan követtek el. Tehát nem is lehetne a Jobbikot megvádolni az úgynevezett. rasszista kifejezés kitalációjával.


Ám óriási hisztéria és felháborodás követte a Jobbik bejelentést. Úgy tettek a „hamis rendszerváltók” minden pártban megbúvó képviselõi, mintha nem is éppen õk gerjesztették volna leplezetten az idevezetõ machinációkat, s azonnal kihasználták a naiv politikus palánták igazságérzetét arra, hogy a „szembeállítás mérgét” még jobban szétspricceljék az egész társadalomba. Nagyon jól jött ez nekik. Ám le kellett volna leplezõdjenek, hogy a végre kimondott problémát továbbra sem kezelték, hanem csak a kimondót próbálták kiszorítani a politika szélsõjobb oldalára, de szerencsére nem ez történt. „Jó politikai érzékkel” tovább ûzték és gerjesztették az ügyet és sikerült a társadalom egy részét meggyõzni „balról” hogy ez maga a fasizmus. Mindezt persze az MSZP szerint a Fidesz mozgatja, s a Gárda egy párthadsereg, amely máris veszélyt jelent a demokráciára, stb.


Jobbról a FIDESZNEK sikerült elhatárolódni olyannyira, hogy éppen õk erõsítették meg azt a társadalmi tévhitet, hogy a Jobbik és a Gárda egy szélsõséges és veszélyes társaság, akitõl reszketni kell. Közben persze ment a nyomulás, hogy a Jobbikot az MSZP hozta létre, a Fidesz elleni fegyverként



Kimondom nyíltan, hogy a lejárató kampány kifejezetten a Jobbiknak kedvezett, minden támadás ellene, csak az ismertségét növelte, hiszen ha olyanok szidnak valakit, akikrõl már tudjuk, hogy hamis ember/párt akkor már nem hiszünk neki.


A Jobbik valójában, egy komoly társadalmi feszültségeket okozó kérdésre világított rá, de apolitikusan, azaz tiszteletreméltóan õszinte naivitással. Szerintem maguk sem hitték, hogy ekkora felzúdulás lesz ellenük, s a hatalom a kérdés valódi megoldása helyett - azt a szõnyeg alá söpörje -, s a Jobbikot járassa le olyan eszközökkel, amelyeket anno, éppen a náci propaganda gépezet használt. Az viszont tény, hogy az SZDSZ történetében elõször jót tett a nemzeti oldalnak. A médiablokádot ugyanis az õ óriásplakátjai törték át leginkább a Jobbik érdekében, és az általuk finanszírozott Jobbik "népszerûsítés" nagyon is sikeres lett. Persze ehhez azért kellett az a végtelen undor, amit az SZDSZ iránt érez a nemzet és a szeretet, amelyet egy családi vitákon edzett jogvédõnõ vívott ki magának 2006 õsze óta.


Kellett persze még a politikai osztály teljes erkölcsi megsemmisülése is, amely 18 éve kopogtat az ajtónkon, csak sokáig és naivságból nem engedtük be eddig.



Ám térjünk vissza a kiinduló ponthoz és tekintsük át, mit is irt egy jó szándékú amerikai magyar: A bestiális gyilkosság, amirõl írsz, nem csak jogi, de borzalmas társadalmi helyzetet is csinált. Nyilván ezért is lenne jó, ha már mind a 8 elkövetõ a börtönben ülne. Örökre. De ezt, azért is kell alaposan végig csinálni, hogy lehessen precedenst teremteni belõle, lehessen nemzetközi fórumokon a magyarság védelmére ' felhasználni'! Ha ilyen a helyzet, új törvényt kell hozni! Nem ismerem a magyar törvényeket, de ha például be tudják bizonyítani, hogy rasszista indok is volt, amiért halálra verték szegényt, akkor legyen rá törvény, hogy minimális börtönbüntetést ne tudjon a bíró adni. etc.


(Ha jól emlékszem volt köztük olyan, aki azt mondta, hogy öld meg a magyart) Ilyen nagy bírósági ügy (gyilkosság) nem tudom mikor volt Magyarországon, ezért lehet és kell is valami új törvényt csinálni, és elnevezni például errõl a szegény emberrõl. Szerintem.”


Ebben, szövegben, benne van a felvett amerikai gondolkodás, az örökölt magyar jogi racionalitás és a társadalomféltés. Ezt kellene a hatalomnak átgondolnia és e szerint kellene cselekednie. Csakhogy a döntési pozíciókban olyan emberek ülnek, akik vagy a „hamis rendszerváltók” vagy az õ embereik.


A cigányság alsó rétege pedig tovább lumpenizálódik, a bûnözõi rétege viszont egyre szervezettebb lesz és növekszik. S az a vékony értelmiségi rétege, amely átlátja, hogy a hatalom gerjeszti a szembenállást, az szinte tehetetlenül sodródik és nem képes megfékezni a folyamatokat, mert nincs részükre partner a mai magyar politikai palettán. Egyik reggel éppen egy cigányvezetõt faggattak a kereszttûzben, hogy miért megosztott a cigányság? (Éppen a balliberálisok kérdezik ezt? Ehhez már pofa kell!)


Sajnos éppen õk – a közszolgálatinak csúfolt médiumok - szolgálják ki leginkább a „hamis rendszerváltókat” és így éppen õk a megosztás aprómunkásai. Sajnálom a cigányokat és a magyarokat, mert az érdekeink azonosak lennének abban, hogy eltakarítsuk a hamis rendszerváltókat!


Sajnálom a jóakaratú cigányokat és magyarokat, mert csak nekik érdekük ez, s


a lumpenek pedig továbbra is csak élõsködni akarnak!


Ám remélem, hogy rövidesen a cigányság is az utcára vonul. De nem zsebesnek, rablónak, zsarolónak, utcalánynak vagy stricinek, hanem tüntetni, s együtt kiálltani velünk, hogy: Munkát! Kenyeret! Ilyenkor azt remélem, hogy Tom Lantos megfordul a sírjában. Késõbb persze felébredek és gratulálok a Jobbikos barátaimnak, SMS-ben az általam már mrgjósolt három képviselõi helyhez. Majd késõbb meg kell beszéljük, hogy mikor kötnek a magyar választókkal, egy valóban új Társadalmi Szerzõdést?


Mert, hogy szükség van rá, abban biztos vagyok!



Szeged. 2009-06-07. Dr. Bene Gábor S.