JOGTALAN JOGÁLLAM?



Dr.Bene Gábor S.


JOGTALAN JOGÁLLAM?



Nem nézek televíziót. Reggel azonban az idõjárás jelentés után is bekapcsolva maradt, s hallottam a közszolgálati televízió mûsorvezetõjétõl, hogy: jogállami keretek között kellene maradnia Kiskunlacháza polgármesterének.


Kedves Hölgyem!


Az alapvetõ probléma, hogy nincs jogállam! Sõt egyenesen jogtalan állam van. Továbbmegyek: az állam olyan bûnözõk kezébe került, akik az államot teljesen tudatosan verik szét, járatják le, adósítják el, s a jogrendrõl pedig csak akkor beszélnek, ha saját - egyébként illegitim - hatalmukat kívánják megvédeni!


A közszolgálati televíziónak az lenne a feladata, hogy a valós problémákat tárja a társadalom elé és ne a szõnyeg alá söprés és a liberális bunkóval való fenyegetés uralja a mûsorokat. Pedig ma ez történik! A közszolgálatiság álarca alatt megpróbálják ellehetetleníteni azokat, akik szeretnének végre változtatni a megnyomorított, megalázott, lebutított és megfélemlített többségi társadalom helyzetén. Ömlik a mûsoraikból a szenny, a másság gátlástalan magasba emelése, a bûnözés „megélhetési” minõsítése, a szabadosság dicsérete és a politikai és pénzgazdasági hazugságok áradata.


Ne értsen félre. Nem kérek aránytalanságot és nem az életünk rózsaszínné alakítást hiányolom, hanem csak az igazság megalkuvásmentes keresését várom el öntõl is! Nem a cigányság, a zsidóság, a svábság, szerbség elítélését, hanem a társadalmi együttélés normáinak a tisztességes betartását, a kettõs mérce megszüntetését és a világos, tiszta beszéd bevezetését hiányolom, és már régóta!


Nekem nem a fenti etnikai csoportokkal van bajom, hanem a csoportokon belüli bûnözõkkel, tisztességtelen siránkozókkal és az õket támogató, liberálisnak hazudott politikai és közéleti szereplõkkel. Ugyanígy gondolkodom a magyar etnikumon belüli bûnözõkrõl is. Õket kellene végre a megfelelõ helyekre juttatni, mert ma Magyarországon nincs minden ember a megfelelõ helyen!


Vizsgáljuk csak meg a jogállam kritériumait!


A bolsevik szakirodalom szerint az a jogállam az, ahol a jog uralma biztosított. Csakhogy tudjuk jól – a bolsevik rendszer is bebizonyította -, hogy éppen a jog biztosította egy hatalmi csoportnak a feltétlen uralmát, sõt intézményesítette azt és mások kiszolgáltatottságának legalizálását is biztosította!


Ma pedig ugyanez történik, csak kicsit álságosabban és rafináltabban. A jelenlegi alkotmányosság jogfolytonos a Rákosi- Kádár rezsimekkel és nem vette figyelembe, hogy egy jogásznemzetnek, minimum ezeréves államalkotó akaratát helyettesítették egy kreálmánnyal, amit még alkotmánynak is csúfolnak.


A jogállam nem tenne ilyet. A jogállam az elõzõ jogállammal jogfolytonos, és nem a diktatúra jogelveit akarja modernizálni úgy, hogy parlamentáris diktatúrát alakit ki, amelynek ma már érezhetõek a következményei!


Az én álláspontom szerint jogállam az, ahol az igazságosság vezérli a közéletet, a jogalkotást és a jogalkalmazást is!


Az igazságosság pedig azt jelenti, hogy nincs kettõs mérce és mások igényeit is képesek vagyunk megjeleníteni, nem csak a sajátunkat. A jogok és kötelezettségek egyensúlya jellemzi az igazságosságot, szemben a mai globalista kollaborációval, amely állandóan a pozitív diszkriminációt erõlteti.


Amikor tehát arról beszél a polgármester úr, hogy ne járjon automatikusan segély azon családoknak, akik a faluközösség normáit nem képesek betartani, akkor rá kellene világítani arra, hogyan jutottunk idáig? Hiszen a Kádár korszakban nem volt ilyen kirívó probléma a cigánysággal, hiszen dolgoztak és igyekeztek beilleszkedni a társadalmi keretekbe. Azután jött az esztelen „államtalanítás” az úgynevezett liberális maszlagokkal együtt és ma már nem csak a segélyezés történik a többségi jogkövetõ társadalom kárára, hanem gerjeszti a hatalom a két etnikai csoport közötti feszültséget is! Mert a bûnt nem támogathatná az állam! Pedig éppen ezt teszi azzal, hogy nem bízza a helyi közösségekre a segély kiutalásának a feltételeit. Ott helyben ugyanis jól tudják, hogy ki az, aki megérdemli és ki az, aki nem. Csakhogy más a hatalom érdeke. Nekik kifejezetten jól jön az „oszd meg és uralkodj” elv tovább mélyítése és ezzel még a tisztességes cigányságnak is azt üzeni, hogy hivatkozz csak a cigány mivoltodra és a törvény melléd áll. Csakhogy az a törvény, amely nem a jogok és kötelezettségek egyensúlyára épül, hanem a megosztást erõsíti, az nem törvény, hanem diktátum!



Kedves Mûsorvezetõk!



Ne feledjék el. Jogállamról beszélni ma Magyarországon nem csak tudatlanság, hanem a jelenlegi parlamentáris diktatúra kiszolgálása is, amely mint tudjuk nem tart örökké. Gondolkodjanak el ezen.



Szeged, 2009-05-13




A szerzõ a Kárpáti Harsona fõmunkatársa és a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 tiszteletbeli elnöke