Igazi „szakértõ” kormány!



Igazi „szakértõ” kormány!


(rablóból lesz a legjobb pandúr!)


Na, ne! A baj, már a nyakunkon feszül, mint kötél, ráadásul a Bajnai gordonkázik. Az el-vonós zenekar lassan belelendül majd a belsõkifosztás c. színfóniába, ám a közel tízmilliónyi bõgõ felismeri-e, hogy mi a baj (nai)?


A harmadik köztársaságnak csúfolt és helytelenül még magyarnak is nevezett államalakulatot, most egy másik véreskezû rabló – aki elismerten jóarcú ripacs, de gátlástalan élõsködõ -, egyszerûen lenyúlta. Valójában persze a kollaboránsok bátorságával tette mindezt, hiszen a háttérben mûködõ csapat, világossá tette, hogy mi a parancs, mit kell majd az õ kézi vezérlésükkel teljesítenie! Bajnai pedig "bátran" vállalkozott a nemzetnyomorításra.


Gordon, akit nyugodtan lehetne vitéz gyurcsányi György Barátnak említeni, ha néhai Fráter Györgyöt nem tisztelnénk annyira, hogy ezt a léhûtõ liba tolvajt még véletlenül sem illethetjük hasonló névvel! Bajnai György gordonka tehát – aki még a magyar keresztnevét is szégyelli –, valójában az elkopott Gyurcsány fõripacs kebel és György barátja, sõt a vagyonosodásban még üzlettársa is.


Azon szokásokat, amelyeket a sosemvolt Magyar Köztársaság virtuális bohócai, már, mint „kötelezõ” elemeket tartanak számon - mint például a programjuk bemutatása a Köztársaság Elnökének – olyan lazán lépte át a libatenyésztõket és az átlagembereket megkopasztó gordonka, hogy a KISZ fiús múltat már nem is érdemes felvetni. Azt sem érdemes taglalni, hogy bõsz istentagadóként és öngyilkosságokért felelõs „pénzimádó” zombiként, hogyan vette rá magát az Isten nevének kiejtésére?


Az viszont, hogy a kormánytagok kevesebb fizetésért fognak gürizni, óriási eredmény! Elõször azért, mert így jobban rászoríthatók a lopásra, pontosabban a közbeszerzési közpénzállomány trükkökkel való csökkentésére! A néptõl való félelmükben, támogatják majd az eddig a sajátzsebekbe kerülõ közpénzek átfolyatását a kiürült pártkasszába. Így a kampánypénz, a „szavazó kábítás” pénzalapjainak megteremtése lesz az a fõ-fõ feladat, amelyet a globális pénzhatalom jó szívvel eltûr majd nekik, persze a további kollaboráció érdekében. Az a mondása tehát, gordonkának hogy: „mindenkinek áldozatot kell vállalnia!” nem blabla és nem lári-fári. Nagyon is komoly gondolat, hiszen a kormányoldal vezérkara oly mértékben belenyúlt a közkasszába, hogy már a saját embereinek is kénytelen volt a kezére ütni, mert így elúszik a pártpénz és oda a hatalom. (Mert ellenzékben is jár 30% apanázs) Márpedig a politikai maffiák akarom mondani a pártok, pénz nélkül most, kibukhatnak a jóból. Ha már nem tudják életben tartani a hazugságállam gépezetét, akkor végük, mert kiderült: nem baloldal a bal és nem jobb a jobb!


Ez a kormány részben az SZDSZ, esetleg az MDF függvénye lesz, bár a felelõsséget Bajnainak kell vállalja.(biztos nem ingyér!) S, hogy a jelen politikai és gazdasági klímában mi minden lehetséges az szinte megjósolhatatlan, viszont a nagy költõnk szavaival: nekünk Mohács kell! Márpedig Bajnai valójában: MOHÁCS!


Az indulatos politikai jövõt nem nehéz megjósolni, ha tudjuk, hogy nehéz, sõt drámainak is mondható idõszak következik a belsõ-magyarországi lakosság részére. A végsõ kifosztási stádiumban már nem igen magyarázható meg, sem a szegfûs, sem majd késõbb a narancsos birkának, az illegitim államban való hit, mint ahogy eddig tették a rendszerváltónak csúfolt pártok.



Stabil kormányzás szinte csak akkor lehetséges, ha az erõszakszervezetet tovább erõsítik, a porhintést pedig minden eszközzel növelik a médiában és a parlamentben is. Végül - de nem utolsó sorban -, akkor lesz stabil a kormány, ha a többi párt is csatasorba áll a tovább hülyítéshez, és ha az MSZP képviselõk félelemszintje is folyamatos összezárást fog produkálni.


Nagy kérdés viszont, hogy az MSZP számára katasztrofálisnak ígérkezõ júniusi EP-választások után, mi fog történni?


Ha a választások olyan eredményt hoznak ki, amitõl vissza fog hõkölni a párt, akkor felpuhulhat majd a „reform trükközés” mechanikája és esetleg újabb osztogatási mánia hatalmasodhat el a kormányon. Mivel azonban ez, nem a bátorságon és a szociális, patrióta érzelmeken fog alapulni, így csak a globális gazdákkal való összetûzést eredményezheti, s így valós javulást nem tud biztosítani a magyar társadalom számára, sõt a maradék életerõt és tartást veheti csak el.


A népnyúzó válságkezelés látszik tehát az egyedüli megoldásnak a kormány számára, ám ebben óriási veszélyhelyzet is rejlik. Az igazi gondok akkor jönnek majd, ha Bajnai György, (gordonka és hazugságmûvész) aki számtalan módon kifejezésre juttatta már, hogy mennyire távol áll a politika piszkos világától, ha õ is - GYF-hez hasonlóan - szintén beleszeret majd a hatalomba.


Ha ez történik, akkor olthatatlan hataloméhségtõl vezérelve akar majd „nagy jókat” tenni a magyaroknak úgy, hogy az valójában a pénzhatalomnak fog kedvezni. Abba viszont a teljes társadalom fog – végképp – vagy belerokkanni, vagy éppen ez segít megszabadulni végleg, az ál-szocialisták élõsködõ nyomulásától.


A politikai rablóbanda persze abban bízik, hogy szakértõi kormány legalább kismértékben csökkenti az MSZP-SZDSZ féle Gyurcsány-kormányról kialakult negatív képet, s visszafordít hozzájuk pár „félig megvilágosodott” szavazót és mehet minden tovább, hiszen ellenzékként is igen jól lehet az összelopott vagyonból élni.
Ennek a rejtett (bábszínházi) koalíciónak elsõdleges kötõanyaga ma már valójában csak a félelem! A felelõsségre vonástól, az elõrehozott választáson bekövetkezõ vereség következményeitõl, azaz a Fidesz totális gyõzelmétõl való beteges félelem. Nem kétséges, hogy ez, az MSZMP és MSZP vezetõi bûnök leleplezõdésével jár majd, bár a felelõségre vonást valószinüleg megspórolja nekik a Fidesz. Mégis ez a félelem készteti összezárásra az egymást mohósággal vádoló és fiaskóért is egymást hibáztató ál-baloldalt és a liberálisokat.


A politika színpadán annyi pofont adtak már a Fidesznek, hogy már bennük sem bízhatnak, hiába ücsörögnek idestova 18 esztendeje együtt a parlamentben. Hát ezért találták meg gordonkát, aki valójában egy ismert és jóképû rablólovag, aki persze hiú és meg is kéri a szereplés árát.


Tehát amint már írtam, a szocik azt hiszik, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr! (Pedig okos ember nem bízza kecskére a káposztát!) Csakhogy a rabló nemcsak internacionálét énekelt velük, hanem fejlesztési kormánybiztosként, miniszterként is ügyeskedett. Az önkormányzatok jelentõs eladósodása Bajnai önkormányzati miniszterségére tehetõ és akkor költöttek 160 milliót vízágyúkra, egyébként ügyesen trükközve.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pedig maga volt a trükkök-tükre. Itt történt az ominózus „Bajnai esete a diszkó lámpákkal”, ahol éppen 25 millió forintot sikerült neki meg (diszkó) lovasítania a munkahelyteremtés leple alatt. (Lásd: Weiszenberger-ügy)


A „fõhõs” rablólovagok gátlástalanságával esett neki a közpénzeknek. Az elõzõleg általa vezetett Hajdú-Bét kommunikációját úgy iparkodott (utólag) rendbe tenni, hogy az olyan cégek is nyertek a NFÜ hárommilliárdos pályázatán, amelyek régi ismerõsei voltak a libaügyben.
A mindenre jó Bajnai, gazdasági miniszterként gazdálkodta ki a 20 éves mélypontját a magyarországi munkanélküliségnek. Amikor már mindenki számára világos volt, hogy Magyarországon nemcsak a világválság kapcsán, hanem a hibás döntések sorozatai miatt is, valóban súlyos a válság, akkor Bajnai György (gordonka és hazugságmûvész) miket is mondott? Igazi hazai szakértõként nyilatkozva ecsetelte a helyreálló egyensúly, a stabil és biztonságos gazdasági környezet, és a lassan, de gyorsuló növekedés bûvszavait.


Kérem önöket ne gondolkozzanak! Mert aki szakértõ az szakértõ! Az minden poszton megállja a helyét! Így volt ez a létezõ szocializmusnak csúfolt korszakban is, miért is változna most a létezõ rablókapitalizmusban?



Ha egyszer ezeket oda tennék a parasztok mellé Hortobágyra - mint ahogy õk tették az ötvenes években a magyar középosztállyal -, akkor ezek a szellemi-lelki törpék gyülekezete éhen halna. Mert az egykori középosztály legalább dolgos kezû volt és nem nézte le a parasztságot, de ezek a magyar paraszttal ellentétben nem tudják, hogy mikor - hogyan kell vetni, hiszen õk mindig csak ”kaszáltak”! Na, akkor lenne, a részükre ne mulass!


Remélem, hogy valaki elolvassa ezt a Fideszbõl is!



Szeged, 2009-04-27 Dr. Bene Gábor S.


A Kárpáti Harsona fõmunkatársa és a MNB 2006 tiszteletbeli elnöke