CSAK A VÁLASZTÁS A MEGOLDÁS?



Csak a választás a megoldás?



Rendszeresen halljuk, hogy csak az elõrehozott választás lehet a megoldás és a választásokon kell jól ikszelni, s ez mutatja meg a valódi népakaratot. Ugye milyen tetszetõs állítás? Ám a valóság egészen más. A választásokon ugyanis – a politikai osztályban csalódott tömeg –, tehát a magyarság jelentõs része nem vesz részt, mert úgy érzi: nem képviseli õt senki és erre az ellentmondásra a jelen rendszer nem ad választ. Tehát az egész rendszer rossz, hiszen a pénz és a politikai korrupció a lényege!


Ilyenkor azzal érvel a (megmondóember) politikus, hogy a polgár ne a rendszert szidja, hanem menjen el szavazni és vegyen részt a demokráciában. Figyelje meg a kedves olvasó, hogy a politikai osztály minden tagja ezt erõlteti, s szinte könyörög, hogy menjünk el szavazni. Nem gyanús ez önöknek? Ha ez ennyire fontos az õ számukra, akkor miért nem szüntetik meg a pártok számára elõírt 5 százalékos parlamenti küszöböt, vagy a civil szervezeteknek miért nem azonos feltételekkel biztosítják az országgyûlési választásokon való részvételt? Könnyen belátható, hogy a jelenlegi szabályozás éppen a rossz megoldás bebetonozását jelenti, sõt a hibás rendszer védelmét és folyamatos igazolását szolgálja.



Nézzük, hogyan néz ki ennek az elméleti háttere?



Az egész világ küszködik azzal a problémával, hogy a hagyományos tekintélyi - és politikai hatalom elvesztette kapcsolatát az emberekkel és a társadalommal. A közösségek atomizálása folyik, s önrendelkezési jogunkat is megkérdõjelezi a politika, sõt a pénzgazdaság háttérhatalmának „lobbi törvénykezésével”, valamint a média segítségével, uralma alá vette a jog mellé a gondolkodás felügyeletét is. Kialakított, egy - az emberektõl végképp elidegenedett - globális hatalmat, s ma már minden, ezt az új globális világrendet szolgálja.


A fogyasztóvá butított lét diktálja a szükségleteket és már szinte falanszterként mûködik a világ. A rendszerrel aktívan vagy csak hallgatólagosan együttmûködõ, de mindenképpen cinkossá kényszerített, vagy megfélemlített önmagunk segíti e szisztéma kiteljesedését.



Az új helyzetben, a kormányok politikája láthatóan szembe megy a demokráciával, miközben makacsul ragaszkodik a hazugságokhoz, s így a társadalom többsége kiábrándul, elfordul a politikától, sõt, feladja a közéletben való részvétel minden lehetséges formáját.


Pedig éppen azt akarja elérni a háttérhatalom, hogy a választásokon való alacsony részvételt érdektelenségnek feltüntetve azt mondhassa: aki nem megy el választani az magát zárta ki a döntésbõl. Pedig ez, egy alapvetõen hamis állítás, hiszen a körülményeket õk alakítják így!



Milyen megoldások lehetségesek?



A polgárok világosan megtapasztalták idáig, hogy nincs a politikai palettán olyan erõ, amelyre szavazni lehet úgy, hogy az tényleges képviseletet és valódi változásokat eredményezzen a politikában! Ilyenkor vagy a „kisebbik rosszat” választják, amely a háttérhatalom megosztó taktikája folytán - látszatra - a jobb, vagy a bal oldalt képviseli, vagy távol maradnak a szavazástól. Az elsõ esetben törvényesítik a választásokat, a második esetben pedig valóban nélkülük történik a döntés. Mégis ez utóbbi lenne a tökéletes megoldás akkor, ha minden agymosás ellenére a magyar társadalomnak legalább 90 százaléka maradna távol és ezzel kiszállna a „lobbi törvénykezésre” felépített ál-demokratikus rendszerbõl, amely így leleplezõdhetne még az agymosottak körében is.


Mindez persze, csak egy olyan társadalomszervezõ erõ megjelenésével valósítható meg, amely egyszerre utasítja el a fogyasztói társadalom kínálta „fenntartható fejlõdést”, a pénzdiktatúra kínálta hitelpénzrendszert, és a pártos politizálás és korrupció minden formáját. Ha az új gondolkodási séma, a hagyományok jól bevált és évezredes tanúságaira támaszkodva születik meg, akkor van esély a hatékony erõ létrehozására, amely a nemzet együvé tartozásának érzése nyomán teremtheti meg, az értékteremtõ élet és az önellátó-önvédelem alapjait.


Ez a közösségi élet és közösségi gondolkodás fejlesztheti ki a jövõ új társadalomképét, amely a múltra támaszkodva lassít a világ folyásán és természet közelivé teszi újra az emberiséget.


Minden más megoldás tévút és erõsíti az egyoldalú globalizációs folyamatot, amely a közösségi társadalmak tönkretétele után a természet teljes tönkretételét, végsõ soron az emberiség kipusztulását fogja eredményezni!


Nekünk, magyaroknak pedig, különösen gyors kipusztulást tervez a globalista pénzhatalom.


A nemrégen felvett 6,5 milliárd eurós hitel eltûnik az adósságcsapdában és tovább generálja azt. Ebbõl nem jut a magyar embereknek semmi, csak a Bajnai csomagját fogjuk megkapni.


Viszont a multik 1600 milliárd támogatást kapnak ma Magyarországon. Válság idején? Igen!


Bajnai 600 milliárdos megszorítása persze a mi zsebünkbõl fog kikerülni és nem a multik zsebébõl. Sõt - mint említettem -, a költségvetés egy jelentõs része a multikhoz fog kerülni, s a többi pedig valószínûleg a politikai osztály és a holdudvar zsebébe vándorol majd, trükkök százainak alkalmazásával. Értjük? Zsebbõl-zsebbe!(lásd: D. I. 70-30 %-ban osztják a pénzt!)


Ez ellen a politikai hazugságáradat, valamint a külsõ és belsõ kifosztás ellen csak egy fegyverünk lehet, az önvédelmi önszervezõdés, amelyet a magyarokszovetsege.hu segít.



Szeged, 2009-04-17 Dr. Bene Gábor S.


A Kárpáti Harsona fõmunkatársa,


a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 tiszteletbeli elnöke.