BG: A vörös internácik áldozatai vagyunk mindannyian!




A vörös internácik áldozatai vagyunk mindannyian!



A vörös szegfûs ál-szocialisták egyik része, könyékig bele nyúlva a közvagyonba átalakult tõkéssé, de gátlástalan bolsevik indulata a kapitalista köpönyegben is él, és burjánzik tovább. Persze õk nem nemzetiek, hanem nemzetellenes szocialisták és szívesen feledkeznek meg, hatalomba kerülésük áráról, amelyet a magyar nép fizetett meg véráldozattal. Több mint 700 ezerre tehetõ a - részleges segítségükkel - szovjet hadifogságba, lágerekbe hurcoltak száma. Ebbõl kb. 200 ezer soha nem tért vissza, de a visszatértek életét is megnehezítették az akkori és késõbbi kollaboránsok. Életük végéig hurcolták magukkal a bolsevik bitangok nyomait a testükön, de méginkább a lelkükben. Az ál-szocialisták pedig megjátszották a népidemokráciának csúfolt vörös diktatúrát igérgetéssel és akasztásokkal. Varga Béla is ennek a hazugság eszmének lett - a Több mint 100 millió ember között - a véresen-halálos áldozata.


Még élnek páran közöttünk - a gulag és a Rákosi rendszer valódi megszenvedõi -, akik fizikailag és lelkileg is sérültek, vagy bele is rokkantak. Több 100 milliónyian vagyunk a világban – Bulgáriától Vietnámig - kiknek már könnyebb volt a túlélés, de itt maradt közöttünk a félelem, a hazugság és a lopás, amelyet a kommunistának hazudott korszak erkölcstelensége alapozott meg. Sajnos velünk él, s mindennapjaink része ez, még ma is. Nem tudtunk tõlük megszabadulni.


Szûk családom kálváriája is riasztó, ha sommásan felsorolom a tényeket:


Édesanyám, akit a megszállás és a Rákosi korszak feszültsége, stressze, tett betegé, nyomorékká. Központi idegrendszeri bénulása egy egész életre szólt, mert 51 évig volt mozgásképtelen, s haláláig ölben vittem, orvostól-orvosig.


Édesapám, aki Recsk, Tiszalök és Oroszlány után is talpra tudott állni, de soha nem beszélt a szenvedéseirõl, s amikor kisgyerekként azt kérdezten tõle naivan, hogy: Mi a baj a Kádárékkal Édesapám? HISZEN OLYAN SZÉPEKET MONDANAK?


Akkor Õ, megsimogatva a fejemet azt mondta: Igazad van kisfiam. Olyan szépeket mondanak, hogy igaz se lehet!


Ma már tudom, hogy a legnagyobb bölcsesség volt ez a mondat, mert ma is érvényes az, amit akkor mondott.


Apai nagybátyám, akit 1956 után a Szegedi Fémipari KTSZ Munkástanácsában betöltött tisztsége miatt kínoztak és itéltek el, vagy az anyai nagybátyám, akit a Tsz-szervezés kapcsán vertek félholtra.


Nõvérem akivel nyomatékosan közölték: "a diploma elõtt, be kell lépni a pártba, mert különben hiába tanul" az egyetemen.


Bátyám aki nem bírta a diktatúra fojtogató levegõjét, s disszidált, majd éveken át szenvedett a honvágytól.


Minden magyar családban vannak kissebb-nagyobb áldozatai a kommunizmusnak nevezett/hazudott BOLSEVIK õrületnek.


És az is áldozat, aki nem is tud róla.


Nekik a gondolkodási képességüket rabolták el. Az egészséges életszemléletüket csorbították meg oly annyira, hogy azt hiszik a diktatúráról, hogy az a kádári jóság és biztonság kora volt. Azt képzelik, hogy a kádári utódok majd visszahozzák számukra a létbiztonságot és a "különös anyagból gyúrt" komcsi hívõk számára, újra eljön majd a kiválasztottak marxi-lenini istene,s részükre külön, eljön majd a beígért kommunizmus.


Pedig a Jézusi szeretetet nélkülözõ, erkölcstelen, hazug társadalmak mind bukásra vannak ítélve, bárhogyan is hívják õket. Lehetnek azok nemzeti szocialisták, de nemzetellenes (gyurcsányi) szocialisták is. Ha erõszakkal és terrorral operálnak akkor bukni fognak és a tisztesség fog végül is gyõzedelmeskedni.


Persze az élõsködõk nem tanulnak a történelembõl, mert nekik csak a hatalom kell, de az minden áron! Az élõsködõk ott vannak minden rendszer élvonalában, ahová erõszakosan beépülve, folyamatosan szívják ki a társadalom vérét, életnedvét.


Azért is volt szükség százmilliós áldozatra, mert nem voltak õk kommunisták soha, csupán vámpír bûnözõk, akik csak a hatalom birtokában tudtak a világuralmi elméletek "kisérleti laboratóriumában" élõsködni, mások munkáján és vérén.


Ám, aki a pénzháttérhatalmat különbnek gondolja a bolsevizmusnál az nagyot téved. Ajánlom a figyelmébe a tényt, hogy Mahatma Gandit soha, de Sztálint kétszer is jelölték a Nobel békedijra. Ugye milyen abszurd?


Az erõszakmentesség prófétájáról megfeledkezve, egy sok-sok millió embert legyilkoltató bolsevikot jelölni békedijra. (Ennyit a Nobel-dijról és a demokráciákról!)


Közben a "derék, képviseleti" demokraták" elfelejtettek tiltakozni éppúgy, ahogy elfelejtettek Kádár vagy Ceausescu és egyéb bolsi gyilkosok fogadása esetén is. Sõt, amikor eljött az idõ még kölcsönöket is folyósítottak, hogy a bolsevik rendszer továbbélését biztosítsák. Persze elõfordult, hogy néhányan tiltakoztak egy kicsit, de csak éppen annyira, amennyire a "nagy politikai világszinház fõrendezõje" elõírta a számukra, vagy amennyire engedélyezték a Szabad Európa Rádióban.


Most ne csak emlékezzünk a százmillió meggyilkolt lélekrõl, hanem tegyünk is a visszamaradt bolsevik világ ellen, mert a véresen-vörös, színészkedõen-szociális demagógia itt maradt és érezhetõen szövetkezett a sátánnal a kiirtásunkra.


Itt maradt nekünk a rendõrterror, a hazugság és a bûn, s ez mind a burzsuj-bolsevikok, azaz ál-szocialisták nevében, és a globalista-gyilkosok érdekében mûködik ma is. Közben a cigányságot is ellenünk hangolja, sõt úszítja és provokálja a hatalombitorlók csapata, hogy végre legyen ami eltereli a figyelmet az õ ügyeirõl.


Mert kinek az érdeke most - a kommunizmus áldozatainak emléknapján - a Molotov-koktélos támadás tatárszentgyörgyi áldozatairól szóljanak a hírek? Miért éppen Tatárszentgyörgy? Nem gyanús ez a normális embereknek? Nem bolsevik stílusú kivégzés volt ez?


A József Attila szerinti fasiszta kommunizmust, le kell végre küzdenünk és emberi életet kell biztosítani magunknak!


Olyan életet ahol nicsenek se bolsevik, se kommunista, se bármilyen színû (se barna, se vörös!) szocialista vérszívók!


Most emlékezzünk, de utánna munkára magyarok! Nyissuk ki a szemét a vakoknak és adjunk szervezõerõt a látóknak! Mindenki tegyen valamit a tehetsége és a lehetõsége szerint, mert minden tisztességes emberre szükség van a bolsevik ármány legyõzéséhez!


Adjon az Isten hozzá erõt! Adjon az Isten: szebb, magyar jövõt, de csak a jóakaratú és becsületes embereknek!




Dr. Bene Gábor S.