Levél a „Társulás a Cigány Méltóság Védelméért” tagjaihoz!



Levél a „Társulás a Cigány Méltóság Védelméért” tagjaihoz!

Bánlaky Pál szociológusnak, aki a WJLF dékánja, Barna Istvánnak a WJLF fõtitkárának, Fátyol Évának és Lakatos Ankának, Gábor György vallásfilozófus egyetemi tanárnak, Lukács Péter oktatáskutató fõiskolai tanárnak, Majsai Tamás theológusnak, aki szintén a WJLF dékánja, Nagy Péter Tibor szociológusnak, aki egyetemi tanár, s végül, de nem utolsósorban a WJLF rektorának, a közismert Iványi Gábornak!



Önök a "Magyarország szégyene" - keresztény teológusok nyilatkozatában a következõket írják a miskolci rendõrkapitány visszahelyezése kapcsán:


A hirtelen támadt népfrontos közösségbe szervezõdõ politikai és civil tényezõk nem csak együtt követelték a cigánybûnözés gyalázatos igéit hirdetõ fõrendõr hivatalban maradását, de attól sem riadtak vissza, hogy koalíciójukat kiterjesszék a náci-nyilas emlékeket idézõ, cigányriogató gárdistákkal, és egyéb újfasiszta szervezetek képviselõivel való akcióegységre (lásd a szégyenkezés legcsekélyebb jele nélkül ezekkel közösségben megtartott vasárnapi szimpátiatüntetést). A rendszerváltás utáni idõszak talán legképtelenebb alkalmi koalíciója igen gyorsan és egyedülálló sikert könyvelhetett el. A vasárnapra meghirdetett tüntetés még meg sem kezdõdött, Bencze József, az ügyben kezdettõl fogva kétszívûen viselkedõ országos rendõrfõkapitány már szállította is Draskovics miniszternek a vizsgálati eredményt: Pásztor Albert jogszabályt nem sértett, és nyilatkozata adatvédelmi szempontból sem tekinthetõ aggályosnak. A miniszter pedig, aki körül közben elfogyott a levegõ, megfelelõ figyelmeztetés kiszabásával el is fogadta a munkáját állítólag kiválóan végzõ cigányozó-cigánylistázó rendõr állásába való visszahelyezésére tett javaslatot.


Jegyezzük meg: Pásztor kapitány még a rovót sem szavai tartalmáért kapta, hanem állítólagos retorikai hibájáért (kijelentései úgymond általánosításra adhattak okot).


A Wesley János Lelkészképzõ Fõiskola theológiai kara mellett mûködõ "Társulás a Cigány Méltóság Védelméért " tagjai szégyennek és a jogállami magyar demokrácia mély nyomorúságának tartják a történteket.”



Mélyen lehajtva a fejünket beismerjük, hogy mi is szégyennek és az állítólagos jogállami magyar demokrácia mély nyomorúságának tartjuk a történteket, s felszólítjuk önöket, hogy azonnal és minden vagyonukkal segítsék meg a politika által valóban mély nyomorúságba döntött magyar és cigány lakosságot lelkészekhez méltó alázattal és imádságos szívvel!


Miután a tudomást szereztünk arról, hogy Marian Cozmát az önök által is erõteljesen védelembe vett és a cigány méltóságot megtestesítõ személyek gyilkolták meg, így felszólítjuk önöket - mint hívõ teológusokat -, hogy az elõzõleg lefasisztázott és „gyalázatos igéit hirdetõ fõrendõrtõl” azonnal kérjenek személyesen bocsánatot. Hiszen önök megrágalmazták, cigánylistázónak nevezték, álszent módon kétségbe vonva szavainak igazát. A lehetõ legközelebbi alkalommal gyónják meg a nagyképûség, a gõg, az arcátlanság, a hamis vád terjesztése, a rosszhír keltése és a folyamatos hazudozás bûnét a templomban, s imádkozzanak a Jóistenhez bûnbocsánatért.


A lakájmédiumok ugyan elhallgatták, de a kamera felvételek egyértelmûen kimutatták, hogy a „cigány méltóság védelmére” rászorult elkövetõk gyilkoltak ismét. A szemtanúk szerint egy városszerte ismert és rettegett enyingi bandáról van szó. Olyanokról, akik nem cigánybûnözõk önök szerint, hanem védelemre szoruló és cigány méltóságukban megsértett emberek, akik nem akarták kifizetni fogyasztásuk ellenértékét. Amikor erre a pultos hölgy figyelmeztette õket, beleverték a fejét a pultba, de úgy, hogy el is törött az állkapcsa. Cozma - aki a táncparketten táncolt - a lány segítségére sietett. Erre hat-nyolcan közre fogták a 211 centis beállóst, felvonszolták az utcára, s ott szíven szúrták.


A ritka aljas, primitív erõszakot és a gyilkosságot az önök védencei követték el! Mindezek figyelembe vételével jogossá válik az önök felvetése, hogy ki ezek után: Magyarország szégyene?


Azok, akik igazat szólnak és vállalják az alaptalan le fasisztázást, vagy azok, akik minden józan észt és erkölcsi tartást félretéve vádaskodnak? Akik nem is a cigányokat akarják megvédeni - a többnyire a saját etnikumukból álló – uzsorabûnözõktõl (mint a miskolci kapitány), hanem a hatalom nyaloncává szegõdnek. Tudom jól, hogy a rendõrség és maga Pásztor Albert kapitány is azt hiszi, hogy a jelenlegi állam legitimitása hibátlan, s ezért, mint rendõr kiszolgálja õket. (ez a dolga!) De hiszem, hogy nem tarthat sokáig az önök támogatta hazugságállam mûködése. Leleplezõdik a jogállami hiátus és a demokrácia deficit. Kiderül a hagyományos magyar alkotmányosság elhallgatása és megcsúfolása, a bolsevik diktatúra jogrendjére felépülõ – egyébként önjelöltek által megalkotott - törvénytelenség miatt.


Ha végre tudatossá válna a magyar értelmiségben, a közszolgákban, a jogi terület minden szereplõjében, hogy soha nem juthattunk volna ilyen mélyre, ha a hagyományos magyar közjogi gondolkodást nem számûzte volna az ún. „rendszerváltó politikai osztály”! Ha végre a hívõk és ateisták rádöbbennének, hogy a liberális közhelyek segítségével sikerült az országunkat államcsõdbe taszítani, s a társadalmat olyan alaposan megosztani, hogy a tiszta jogérzékkel és erkölcsi minimummal bíró állampolgárok már „népfrontba” tömörülni kényszerültek, egy egyszerû igazság kimondásának megvédése okán. Mert érezték, hogy nem lehet tovább eltûrni a hazugság áradatát, hanem most és itt megálljt kell parancsolni a gonosznak!


Minden arra ment ki, hogy a magyarságot rossz színben lehessen feltüntetni és most kiderült az egész ország számára – amit én már Szögi Lajos meggyilkolása kapcsán is jeleztem – a cigányságot bujtogatja és eszköznek használja a hatalom. A megosztás, a megfélemlítés, a riogatás eszközeként, tudatosan a magyarsággal szemben. De eszközként használta õket a választásokon is, az ígérgetéssel és a szavazat megvásárlással port hintve a szemükbe, majd a választások után megfeledkezve róluk és csak azokat a cigányvezetõket pátyolgatta, akik köztörvényesként, de beálltak a pártérdekek közvetlen szolgálatába.


Ám a mostani eset is igazolja, hogy önök tévednek, mert büszkeség ide vagy oda: létezik cigánybûnözés. Bár elismerem, léteznek tisztességes és nem bûnözõ cigányok is. Ez utóbbi azonban már kész csoda, hiszen a hatalom mindent elkövetett a cigányság pozitív diszkriminálása érdekében, ami egyúttal a kriminalizációjának a melegágya is lett. Legtöbb cigánybûnözõ úgy hiszi, hogy mögötte áll az a liberális állam, amely nem hagyja õt megbüntetni a bûncselekményért, hiszen õ „megélhetési”! Ahogyan az egykori liberális: K. Gábor belügyminiszter sulykolta beléje, szinte a bûnözésre felbujtóként.


S most ennél az incidensnél nem jött be a magyarok fasisztázása. Mert egy román és két szerb fiú sietett a bántalmazott pultos lány segítségére. S a dulakodás végén az Veszprém 26 éves román beállósa - a szolid Marian Cozma - csoportos bûnözõ cigányok késének áldozata lett. Tipikus cigánybûncselekmény, ilyet más etnikumok nem igen követnek el errefelé. Zarko Sesum és Ivan Pesic is súlyos sérüléseket szenvedett a cigányok szúrásaitól. Véletlen szúrásról, önvédelemrõl tehát szó sem lehet.


A bûnözõket védelmezõknek, a magyarokat lenézõ, rasszistázó ál-jogvédõknek immáron befellegzett. Ezt már nem tudják kivédeni. Most már nem tudnak az adófizetõk pénzén reklámcikkeket feladni a nyugat-európai sajtóban, hogy erõsödik a fasizmus Magyarországon, mert a román és a szerb hírszolgálatok nem fogják letagadni, hogy cigányok az elkövetõk. Lefõtt a kávé KISZ-fiúk, lehetne csomagolni. Persze minden bûnözõnek csinálunk helyet, ha nem mi, akkor megépítik majd maguk.


Csak azért, hogy ne unatkozzanak a hûvösben. Mert nem a rassz, nem a bõrszín számít, hanem a folyamatosan hazudozó és bûnözõ életmód!


Dr. Bene Gábor S.


A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 tiszteletbeli elnöke és a Kárpáti Harsona fõmunkatársa