Ügynök és ombudsman!?



Ügynök és ombudsman!?






Ékes Ilona - aki a megalázott bátrak szószólójaként lett közismert - lemondásra szólított fel a minap egy ombudsmant. Ugyanezen illetõt - Bayer Zsolt - elmebetegnek vagy cinikus gazembernek titulálta, sajnos tévesen.


Ez az embernek látszó hirdetõfelület, csupán a pénzimpérium jól fizetett szendvicsembere, s hû kiszolgálója azoknak, akik a „globális gazdáik parancsa szerint” hat millióra kívánják redukálni a magyarságot. Röviden tehát: nem elmebeteg és nem cinikus gazember, hanem maga a gonosz megtestesülése, tehát ügynöke!



Nézzük, hogy mi is történt valójában?



A jövõ nemzedékek országgyûlési biztosa (már az elnevezés is cinikus) november 10.-én a gödöllõi egyetemen arról talált beszélni, hogy milyen gyötrelmes sorsuk van a nagycsaládos anyáknak, s úgy tett mintha csak õ ismerné a nagycsaládos anyák lelki és fizikai problémáit, ráadásul az egészségügyi állapotukat is. Talán még azt is gondolta magáról, hogy õ maga is egy – a szülésekbe belerokkant – anyuka. Ezen tévképzetek nem ritkák a világban azóta, amióta a politikai színházasdi felkarolta a buzikat és a divatot kíván gerjeszteni ebbõl az aberrációból azért, hogy a születések száma - még emiatt is – folyamatosan csökkenjen.


A témához szorosan kapcsolódik az 1954-ben elfogadott ENSZ-konvenció, amely szerint: (idézem) „az is elköveti a népirtás bûncselekményét, aki szándékosan olyan létfeltételeket kényszerít egy embercsoportra (vagy nemzetre) amelyek következtében az egészben vagy részben fizikailag megsemmisül, s amelyeknek nyílt vagy rejtett célja a születések megakadályozása …”


Az elsõ fordulatban leírt törvényi tényállás megvalósításán ügyködik a kormány folyamatosan, s mivel a fenti konvenciót a magyar állam is ratifikálta, s így a jelenlegi politikai elit és annak minden képviselõje folyamatosan követi el a népirtás bûncselekményét.(csak az ügyészség lazsál!)


A jövõ nemzedékének országgyûlési biztosa viszont mindezt, a nagy nyilvánosság elõtt el is ismerte, sõt kifejezetten és nyíltan azt sugallta, hogy célja a születések megakadályozása, de legalábbis lecsökkentése.


Alexandra Fülöp ugyanis, (aki Sándornak hívatja magát) azt ecsetelte a Szent István egyetemen, (hát hol riogassa a jövõ édesanyáit másutt?) azt mondta, hogy: annak a nõnek a szervezete, aki hat gyereket szül a világra, pusztulásra van ítélve, és ne is csodálkozzon, ha korán meghal. Lehetséges, hogy az egészségügyi káosz miatti felelõséget is, az édesanyákra kívánja hárítani a kormány? (ügyes! mondaná Khón Bácsi)


Azzal, hogy nem a Lungo Drom országos tanácskozásán beszélt errõl, közvetlenül azt bizonyította, hogy a magyar és csak a magyar populációban szükséges a születések számának a csökkentése, a hatot szülõ nõ "felvilágosítása".


Azt az orvosok által megállapított tényt, hogy a nõk szervezete szinte megfiatalodik az áldott állapot alatt, teljesen figyelmen kívül hagyta, s ez magáért beszél. Ez ugyanis a bolsevik propaganda egyik alaptétele:


Nem baj, hogy hazugság amit mondasz, csak hihetõen mond el!


Az ombudsman azzal, hogy napokig nem cáfolta hitelt érdemlõen az ellene jogosan felhozott vádat, nem kért bocsánatot, hanem lapított és alapot adott az újabb bírálatoknak, pedig erre is van a bolsevik propagandának szabálya:


Ha rajta fogtak egy hazugságon, akkor fejeld meg egy még nagyobbal, s az már nem lesz érdekes senkinek, mert az elõzõ hazugság veszített az újszerûségébõl!



Nézzük csak a szándékosság és a népirtás bizonyítékait:



1./ másról beszélt, mint amire felkérték, sõt amikor környezetvédelmi kérdésrõl volt szó, nem válaszolt, vagy félrebeszélt.(Ha nem Bodóné, akkor csak ügynök lehet!)


2./ A globál-bolsevik rablóbanda tagjaként kínos is lett volna neki ”a vizek megóvása a jövõ nemzedékek számára”c. elõadást megtartani, amikor a fõnökei éppen most lendülnek neki, hogy elvegyék az ivó és termálvizet a jövõtõl és most privatizálják a csókosoknak, hogy feléljék az árát és szegényítsék a magyarságot! Aki ennek a feladatnak meg felel, az jól kiképzett ügynök! (nem lehet más!)


3./ A hatalom biztatására, nyíltan kimondta, hogy pszichológiai eszközökkel fog élni és megtámadta a nagycsaládokat. Ezen tett mögött a globalisták állnak, de ott van a saját bolsevista indulata is, vagy a ügynökbér!


4./Egy ember - akinek közpénzekbõl fizetett hivatalánál fogva – a magyar jövõt kellene szolgálni, nemcsak terjeszti nemzetrontó gondolatait, hanem a folyamatosan csökkenõ nemzetünk fiataljait igyekszik lebeszélni a szülésrõl. Ilyet csak egy idegen (globál-bolsi) ügynök tehet!



Ha Alexandra Fülöp (aki Sándornak hívatja magát) valamilyen kapcsolatban állna abortuszt is végzõ magánklinikával, mondjuk résztulajdonosa lenne annak, akkor simán egy profitnövelõ reklám lenne a célja, hiszen a kormány az abortuszra szánt keretet csaknem százmillió forinttal emeli, tehát összességében 1,6 milliárd forintot lehet majd elkölteni a terhesség megszakításra a jövõ évi költségvetésbõl. ( a közpénz lenyúlások már olyan rutinszerûen mennek, hogy szinte fel sem tûnik!)


Most, így a gazdasági válság kellõs közepén, amikor már semmire sincs pénz, a kórházakat csõdbe kergetik, a béreket megkurtítják és munkahelyeket szüntet meg a közszféra is, de a költségvetés tervezetben az abortuszra szánt pénzkeretet sikerült növelni… egyedül azt!



Vizsgáljuk meg: vajon honnan kapták az utasítást erre?



Suzan George-tól idézek.


„a globalizáció környezeti, szociális és egyéb katasztrófákba torkollhat, és ezért hosszútávon nem fenntartható. Ha azonban ez így van, akkor felmerül a kérdés: hogyan tudnák a globalizáció nyertesei saját kényelmes jövõjüket mégis biztosítani? Erre a kérdésre a válasz pedig szörnyû: cinikus és kegyetlen, a szakértõi csoport által javasolt, hátborzongató megoldás: "grandiózus népességcsökkentõ terv", amely nemcsak a már megszülettettek sokaságának, hanem a megfogantak számára is a véget jelenti."


Nos, ennek az ordenáré propagandájának lehetünk tanúi az ombudsman kijelentéseiben. Nézzük tovább Suzan George érvelését:


„A jövõ alakulását lényegében három tényezõ fogja a leginkább befolyásolni:



  • a világ népességének növekedése,

  • a fogyasztás mennyisége és minõsége és

  • azok a technológiák, amelyekkel a fogyasztási cikkeket elõállítják.


A fogyasztás a jövedelmektõl függ, azt pedig a rabló-kapitalisták nem fogják jelentõsen emelni. A technológiák továbbra sem környezetbarátok. Változás pedig, a profitérdekek miatt, egyelõre nem várható. A világ népessége közel 6 milliárd. Ha semmi nem változik, akkor ez az érték 2008-ban 7 milliárd, 2020-ban pedig 8 milliárd lesz. Ráadásul a lakosság növekedése gyorsabb a szegény országokban, mivel egyrészt itt alacsonyabb az átlag- életkor, másrészt pedig itt a gyermek nagyobb érték: hiszen dolgozni tud és eltarthatja a családot. A gazdag országokban viszont egyre jobban figyelembe veszik az emberek azt, hogy a gyermeknevelés nagyon is költséges."


Ha pedig nem veszik figyelembe, akkor Alexandra Fülöp (aki Sándornak hívatja magát) felhívja erre a körülményre a szíves figyelmét!



„Mert általánossá és elfogadhatóvá kell tenni a következõ alapelvet: minél kevesebb embernek kell osztoznia a gazdagságon, annál több marad a nyerteseknek.


Ennek az alapelvnek a következetes végrehajtásától várható csupán, hogy a liberális gazdasági rendszer - amelynek nem a munkahelyteremtés, hanem a profittermelés a célja - fennmaradhasson. A profit mint cél ugyanis egyet jelent azzal, hogy nõ a globalizáció hasznából kirekesztettek, a szegények, a munkanélküliek száma. Ezek az emberek megélhetést követelnek, ami óriási terhet rak a társadalomra. A javak megosztása ezekkel az emberekkel idegen a liberális rendtõl, annak megszüntetését jelentené. Mivel azonban abból indultunk ki, hogy a liberális rendnek fenn kell maradnia, ezért csak egy megoldást javasolhatunk: a lakosság létszámát kell csökkenteni. Csak ez az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson."


Tehát honnan kapta az utasítást Fülöp Sándor?


Erre már Bayer Zsolt is tudja a jó választ.


Íme az õ gondolatai:


„Ön a válasz arra az örök teológiai kérdésre, hogy létezik-e ördög egyáltalán. S ön és a magukfajták a bizonyíték Julien Benda híres és zseniális tételére:


"Az emberiség cselekedni ugyan a rosszat cselekedte, de méltányolni a jót méltányolta." Aztán megtörtént az írástudók árulása, és attól fogva az emberiség elveszítette ezt a morális kiskaput is. Mert attól fogva ideológiát fabrikált a maga ocsmány bûneihez."


Ha pedig így van, akkor ez már egy nagyon beszédes bizonyíték arra, hogy itt nem indirekt, hanem nagyon is direkt népirtás folyik. Lassan – két év elteltével – már mindenki ki meri mondani ezeket a szavakat, de tenni ellene még nem tettünk eleget, mert akkor a népirtók és lakájaik, már régen megszöktek volna.


Adjunk a részükre újabb jelzést, hogy lehet készíteni a koffert…….


De, hogy kit engedünk el és kit zárolunk, azt végre döntsük el mi!


Fülöpöt javaslom zárolni!



Szeged.2008. 12. 03. Dr. Bene Gábor S.