Régi országunkat együtt vesszük vissza!


„Régi országunkat együtt vesszük vissza!”


www. harcter.hu




A régóta felpuhult és enervált jobboldali politizálás világába bombaként robbant a hír, hogy Morvai Krisztina - az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karának docense, korábban az ENSZ nõjogi bizottságának és az Európai Emberi Jogi Bizottságnak volt tagja -fogja majd vezetni a Jobbik Magyarországért Mozgalom listáját az európai parlamenti választásokon.



Az összefogáshoz Mi: a civil ellenállás tagjai is gratulálunk!

A Polgári Körök leépítése, a rendszeres Fidesz visszavonulás, a verbális háborúnak az egyszerû szájtépéssé alakítása, sokakat kiábrándított a jobboldal vezetõ pártjából is. Kiábrándultak olyanok is, akik pedig nagyon bíztak a Fideszben. Talán Morvai Krisztina is bízott bennük egészen addig, amíg a hatalomféltés vagy irigység le nem állította a szerepléseit a Hír tv-ben.


A bejelentésnek és az országos körútnak, óriási hatása lehet a magyar politikai palettára, s a választási szlogenekre. Mert mivel fogják a balliberálisnak csúfolt médiumok megtámadni Morvai Krisztinát? Valószínûleg mindegy, mert a nézõk és hallgatók már tudhatják, hogy a „közszolgálatiság” hazugságot és félretájékoztatást jelent a politikai elit szótárában.


Az viszont, hogy mivel fogja a Fidesz megtámadni Morvai Krisztinát, az fogas kérdés?!


Most már nem lehet azt kiabálni, hogy: aki nem a Fideszre szavaz, hanem valamelyik kispártra az, az MSZP-t segíti ismét hatalomba! Nem lehet már az „egy a tábor egy a zászló” blõdségére hivatkozni és nem lehet Gyurcsány stílusban lefasisztázni az egyetemen tanító büntetõjogászt! Mi lesz hát a Fidesz taktikája?


Ha meg akarták volna nyerni maguknak, akkor rögtön 2006 novemberében a Civil Jogász Bizottság megalakulása után, háttértárgyalásokba bocsátkoztak volna vele és segítik a jogsértéseket felderítõ munkáját, hiszen õk profitáltak volna belõle, legalábbis politikai síkon. De nem tették, s most már nem is tehetik.


Talán drogosnak, adócsalónak, erkölcstelennek, hiúnak kiáltják ki? Vagy más mondvacsinált kacsákkal próbálkoznak? Nem hiszem. Inkább az agyonhallgatást fogják választani és úgy tesznek, mintha.... A jelenlegi bebetonozott politikai struktúrát pedig, alapvetõen forgatja majd fel Krisztina indulása az európai közösség parlamenti képviselõinek megválasztásán. Népszerûsége és közéleti tevékenysége alapján a legjobb „arca lesz” a Jobbik Mozgalmának. Ráadásul, a 2006 õsze óta tartó civil ellenállás már régóta Krisztinát tekintette a társadalmi összefogás „édesanyjának” és az alulról szervezõdõ igazságkeresõk, jelképerejû „védõnõjének”.


Kedves magyar választópolgár! Ahogy a 2006 õszén történt rendõri brutalitások ellen küzdött Krisztina, úgy fog harcolni értünk – magyarokért - az Európai Parlamentben!


Ezzel a mintaszerû összefogással bebizonyosodott, hogy a pártellenes civilmozgalmakat is a Morvai-Jobbik egymásra találás indítja el a koalíció felismerésének útján. Mert a politikai realitás az, hogy csak összefogással és egy széles Nemzeti Koalícióval lehet áttörni a jelenlegi politikai elit - mulasztással vagy cselekedettel - elkövetett bûnein, s visszaszerezni a Hazát! Márpedig ez a célunk! Adjon az Isten - hozzá erõt és kitartást – és szebb lesz a jövõ!



Szeged.2008.09.03. Dr. Bene Gábor S.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.