Demokratáink összefognak a szélsõség ellen - hogy ki a demokrata, azt majd õk eldöntikMiközben a Magyarok Felelõs Nemzeti Kormánya felelõtlenül és tömegbázis nélkül próbálja tagjait felelõs politikusokként feltüntetni, a választási kampány most kezd csak egyre színesebbé válni. Mesterházy Attila az MSZP kormányfõ-jelöltje máris beígért a Fidesznek. Mivel Bajnaitól tudjuk, hogy Orbán Viktor is és Mesterházy is demokraták, kutya kötelességük tehát összefogni a „gaz, bitang, szélsõséges, szélsõjobboldali” Vona Gábor ellen, mert Vona és pártja bizony nem demokrata. Ezt a mocskos gazemberséget!


Ha jól emlékszem Göring mondotta Himmlernek – és ennek a kijelentésnek már számos más változata is született – Erhard Milch kapcsán, akit zsidó létére Göring tábornaggyá léptetett elõ és a Luftwaffe második emberévé, közvetlen helyettesévé tette: „Kedves Heinrich! Hogy a Luftwaffénél ki a zsidó és ki nem, azt én döntöm el.” Hát kérem, hogy nálunk meg ki a demokrata vagy ki nem, azt azok mondják meg, akik a hatalmat csalással megszerezve, ma is lényegében illegitim módon maguknál tartják. Akik hihetetlen mennyiségû pénzt tüntetnek el, de már nem csak a nemzeti vagyonból, hanem az általuk az IMF-tõl és az EU-tól felvett kölcsönökbõl is. No, õk a “demokraták”. Az sem zavarja õket, hogy párttársaik jelentõs része köztörvényes bûncselekmények miatt már elõzetes letartóztatásban van, és az sem, hogy az eddig felgöngyölített ügyek tovább bonyolódnak és folyamatosan bõvül a gyanúsítottak száma. Persze csak ott, a „demokraták” között. Bajnai Gordont az sem zavarta kijelentése közepette, hogy sok száz vállalkozó és család életét tette tönkre a Hajdú-Bét botrány következtében, és az sem, hogy legutóbb több mint egymilliárdos kvázi adócsalás résztvevõje volt abban a bizonyos Dataplex ügyben. Persze gordonka szerint minden törvényes volt, csupán így el lehetett kerülni a nagyfokú adózást, amirõl a törvényeket ugye õk hozzák, mármint a „demokraták”. Kérdés: kik tudják legjobban a kiskapukat kihasználni? Naná, akik a törvényt hozzák. Hogy ez nem tisztességes? Kit érdekel? Ez nem tisztesség, hanem üzlet. Az, hogy ebben benne volt még a sógor, a koma, meg a jó barát, akik ezért természetesen bizonyára megkapták a jól megérdemel jussukat külföldi bankszámlán, – az is törvényes. Hogy nem tisztességes? Kit érdekel? Gordonékat egyáltalán nem. Az õzike szemû gordonka a parlamentben mindezek tudatában mesélte el expozéját az õ demokráciájáról, a demokratákról, vagyis Orbánról és Mesterházyról, meg az oklevél nélküli doktorról.


„Demokratáink” tehát összefognak a szélsõség ellen. Egy érdekes jelenség, hogy már Csurka is demokrata, hiszen odaállt Orbán mellé korholni a Jobbikot, azt a Jobbikot, amelyik a szocik kreálmánya – szerinte. No, persze azt már elfeledte a szerencsétlen, hogy ezzel a párttal kötött választási szövetséget 2006-ban. Azt is elfeledte, hogy Pokorni a Fidesz elnökeként 2002-ben Csurkát és pártját is szélsõségesként bélyegezvén, örömét fejezte ki parlamentbõl való távozásuknak. Tehát a szélsõséges Csurkából is lényegében demokrata lett (Ne feledjük Göring szavait!!!). Szóval, Pista bácsi ma már látja, hogy a Jobbik szoci kreálmány. 2002. október 23-án még nem látta, hiszen – ha jól emlékszem ekkor – a Hõsök terén a tribünrõl szólt oda a Dózsa György úton éppen arra vonuló jobbikosokra beszédének megtartása közepette, utalást téve arra, hogy a Fidesz az, mely õket életre hívta. Na, kérem! Pista bácsi, akkor döntsük már el végre, hogy Fidesz, vagy szoci termék a Jobbik! Jó lenne végre zöld ágra vergõdni ebben a kérdésben, mert így teljesen tanácstalan vagyok, mint a kisközségek. Nem arról van inkább szó, hogy valakik 2002-ben is és most is megvették kilóra Csurkát?


A demokrácia nevével bármit meg lehet tenni. Lehet például terroristázni. Mindenki terrorista, akikre a „demokraták” ezt a bélyeget rásütik. Aztán 2001 óta már semmi nem kell ahhoz, hogy kijöjjön érted a kommandó és elvigyen „Guantánamóra”. Merthogy nálunk az is van. Obama fölszámolta Kubában, D–209, Gyurcsótány és Libajnai meg életre hívta Magyarországon. Mindezt a demokrácia jegyében. Bizony, ne tessenek csodálkozni, hanem hallgassák csak Lendvai fõcenzor Ildikót, micsoda arroganciával és gyûlölettel beszél „demokrataként” a Jobbikról és vezetõirõl a parlamentben. Annak a pártnak a vezetõjeként, amelyik 2006-ban a miniszterelnököt adta az országnak csalással, és amely miniszterelnök belelövetett a békés ünneplõk közé az Astoriánál is, ahol a fideszesek tartották a megemlékezõ nagygyûlésüket. A “bátor rendõrök (?)” üvöltve rontottak be az ott található Burger Kingbe és szó szerint a hajuknál fogva rángatták ki a békésen falatozó embereket, fegyvert fogva rájuk. Ja, egy apróságot elfelejtettem megemlíteni, addigra már Viktor-Viktor hazament (futott).


No, hát ez is egyfajta demokrácia, az már biztos. A görög demokrácia is demokrácia volt, igaz nem mindenkinek, hiszen mégiscsak rabszolgatartó volt az a fajta, de nem gond. Legyen ez már a görögök baja.


A mi demokráciánk jellemzõi: gumilövedék, kilõtt szemek, erõs könnygáz a nemzeti radikális rendezvények résztvevõinek és a Hazatérés Templomában istentiszteletre összegyûlteknek, rendõrterror, gordon-kordon, országrablás, a mezõgazdaság, egészségügy, oktatás szétverése, degenerált televíziós csatornák degenerált szereplõkkel, médiahazugságok, adó adó hátán, a magyar vállalkozó mihamarabbi megnyomorítása, a magyarságukat felvállalók megfélemlítése, a vélemény- és gondolatszabadságának eltörlése (holokauszt-törvény), munkahelyek megszüntetése, családok kiszolgáltatása a bankoknak, cigánybûnözés, politikusbûnözés, gyermekeink elûzése saját hazájukból, mert nincs jövõképük.


Röviden, de nem teljeskörûen ez az elmúlt nyolc év “demokráciája”, amely nem jött volna létre, ha 1990-ben megtörténik a valódi rendszerváltozás és elszámoltatás. Köszönjük, de nem kérünk többet belõle. Húsz év – egy generáció nõtt fel azóta. A nemzeti vagyon tételes felmérése és az elszámoltatás megkezdése nélkül nem lehet továbbmenni. Tiszta vizet kell önteni végre a pohárba, és igenis a politikai felelõsöket is meg kell nevezni. Azért is, mert az ország erõszakos EU-ba hajtásával, a Lisszaboni Szerzõdés olvasatlan aláírásával, a hazánkat más nemzetekkel szemben történõ hátrányba hozásával politikusok igenis súlyos bûnöket követtek el nemzetük, a magyarság ellen. Ezzel is szembe kell nézni, még akkor is, ha Balsai István a közelmúltban éppen az MTI-nek nyilatkozta – megnyugtatni szándékozva az illetékeseket –, hogy a Fidesz nem akar politikai számonkérést. Vajon miért? A politikai, a gazdasági és a köztörvényes bûncselekmények elkövetõivel szembeni számonkérés a magyar társadalom jogos igénye. Hangsúlyozom a magyar társadalomé. Hogy Balsai idetartozik-e, nem tudom. Viszont kétségeim – no, azok vannak. Húsz év után ez már érthetõ, nem?


Bella Árpád


Nemzeti InternetFigyelõ - Nemzeti Hírháló