Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre


Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre


A rendõrség továbbra sem a bûnelkövetõk elfogásával, hanem a politikai megrendelések teljesítésével foglalkozik



Államilag fizetett terroristák hatoltak magánterületre - így kellett volna kezdenie a hazánkban ténykedõ, az ország lakosságának döntõ többségét elérõ médiumoknak a ma reggeli híradást.



Ennek ellenére a Hír Tv például továbbra is sajóbábonyi tömegverekedésrõl beszél, bár hozzátették, hogy az egy héttel ezelõtt történtek miatt újabb hat (figyelem!!!) helybelit vettek õrizetbe. Hát kérem, így kell manipulálni! Gárdisták õrizetbe vételérõl egy szó sincs, nem is lehet, hiszen egyetlen egy gárdista sem verekedett, no és persze tömegverekedés sem volt, hiszen az történt, hogy cigányszemélyek támadtak meg és vertek szét egy gárdisták által vezetett személyautót. Ezt semmiképpen sem lehet tömegverekedésnek nevezni, annál inkább garázdaságnak, de még gyilkossági kísérletnek is, hiszen a cigányok által használt balta vagy fejsze a sofõr feje mellett landolt, és valóban csupán a Jóistennek köszönhetõ, hogy nem történt tragédia. Arról egyetlen médium sem beszél, hogy gárdisták megalakulásuk óta, soha, sehol senkit nem bántottak, õket viszont annál inkább, amit lényegében akár államilag elrendelt gárdistaüldözésnek is hívhatunk.


Ezt bizonyítják a tegnap esti csepeli események is, amikor államilag fizetett terroristák hatoltak be magánterületre és bilincsbe verve hurcolták el az Új Magyar Gárda fõkapitányát Kiss Róbertet, a budapesti fõkapitányt Kormány Sándort és Fodor Ferenc budapesti szakaszparancsnokot.


A ma már csupán politikai céllal mûködõ rendõrség az egyesülési joggal való visszaélésre hivatkozva hurcolta el a gárdistákat. A Hír Tv ma reggeli híradásaiban természetesen csak az egyesülési joggal való visszaélés szerepel, a politikai megrendelés azonban teljesen nyilvánvaló. Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy a csintalanos Hír Tv anyagait is fenntartással kezeljék, hiszen itt, a Nemzeti InternetFigyelõ lapjain errõl már megbizonyosodhattak az „Ami a Hír Tv-bõl kimaradt" címû videóanyagból.


Újra megállapíthatjuk tehát, hogy az Új Magyar Gárda és a Jobbik alulról szervezõdõ nemzeti közössége a négy-öt párti hatalom legfélelmetesebb ellensége, mely potenciális veszélyt jelent a hazánkban regnáló cionista társaságra, ezért az mindent megtesz a nemzeti erõk elnyomásáért, Magyarország gazdasági és politikai leigázásának elõsegítéséért.



Bella Árpád


Nemzeti InternetFigyelõ - Nemzeti Hírháló