Tizenkettõ egy tucat - megszólaltak az új rádiók


Tizenkettõ egy tucat - megszólaltak az új rádiók


Bár ne tették volna, szívesebben hallgatnánk a csendet ezeken a frekvenciákon, az legalább megnyugtató. E helyett azonban gagyi mûsorvezetõk vihorásznak reggel, majmolva a korábbi önjelölt sztárokat. Az igénytelenség és néphülyítés tehát folytatódik, de nem is vártunk mást.


Neo FM szlogen: Neo, a legjobb neked! (nem mondunk véleményt)


Class FM szlogen: Ez klassz, nekem bejön! (óriási)


Itt egyébként egyfolytában „kívánságmûsor" van. Az elmúlt egy órában jó, ha két betelefonáló volt, azok is rögzített (tehát elõre felvett kívánság, nehogy valaki valami nem tetszõt kottyantson az éterbe) telefonhívások, bennük ilyen megjegyzések, hogy „jó a mûsor" és „jól nyomjátok". Nincs mit tovább hozzáfûzni.


Mûsor tehát nincs, kozmopolita „zene"-özön viszont igen.


No, persze lehet mondani, hogy ennyi idõ alatt nem lehetett teljesen felkészülni a kezdésre. Igen, lehet mondani, bár ennek semmi jelentõsége, hiszen a késõbbiekben sem várhatunk sokkal többet, tartalmasabbat egyik adótól sem.


Ezen két éteri tragédia után, zenei nyugtatóként mindenkinek jó szívvel ajánlom az Ismerõs Arcok legújabb albumát. Csak helyezzék be a CD-t a lejátszóba és meglátják, milyen kellemes érzés tölti majd el lelküket az ártó „frekvenciazavar" után.



Bella Árpád


Nemzeti InternetFigyelõ- Nemzeti Hírháló