A Bumeráng visszaüt – önmagát siratja a cionista rádió


A Bumeráng visszaüt – önmagát siratja a cionista rádió
Azért annyira sokan nem siratnak benneteket gyerekek, bár az önbizalom hiánya soha nem fenyegetett titeket, akkor sem, amikor maximálisan kiszolgáltátok az MSZP-SZDSZ hatalmat hosszú éveken keresztül, amely rendesen és biztosan tömte is a zsebeteket.


Ebben az országban százezrek veszítették el a benneteket kitartók áldásos tevékenységének következtében állásukat, megélhetésüket, fejük fölül a lakhatás lehetõségét, földjüket, egzisztenciájukat, miközben ti jókat röhögtetek idióta poénjaitokon mûsornak kikiáltva azt az idõt, amit mikrofon mögött töltöttetek, és most magatokat siratjátok. Tudom, nem vagytok hozzászokva, hogy egy pofont azért ti is kaphattok az élettõl. Persze ne féljetek, mert biztos vagyok abban, hogy gondoskodni fognak rólatok eddigi kitartóitok majd valahol máshol, ahol tovább folytathatjátok egyébként rendkívül primitív, igénytelen, mindenféle igazi rádiós normától távol álló, a hallgatót teljesen hülyének nézõ stílusotokkal azt a rombolást, amit eddig is tettetek nagyon sok ember tudatában. Ettõl függetlenül egyáltalán nem biztos az, hogy ami jön, az más lesz annál, mint ami most megy. A szerzõdés lejárt, ez sem tartott örökké, a frekvenciákat újra pályáztatták. Az persze teljesen világos, hogy a politikai háttéralkuk áldozati bárányai lettetek.


A Fidesz és az MSZP gyönyörûen megosztozott a frekvenciákon, így nagy valószínûséggel tovább dúl majd a cionista néphülyítés. Hogy veletek, vagy nélkületek? Ha netán nélkületek, akkor se csüggedjen senki, ki az idiotizmust hiányolja életébõl, hiszen primitív “mûsorok” elõadásához mindig lehet bohócokat találni.


Bella Árpád


Kapcsolódó: Fertõ a Szigeten – Boros Lajos meggyalázza a Szent Koronát (videó)


Nemzeti InternetFigyelõ - Nemzeti Hírháló