'WOW!' Fauci „gyakorlatilag semmit nem tud felidézni” 7 órás vallomásban

Hét órányi eskü alatti kihallgatás során egy perrel kapcsolatban, amelyben azt állították, hogy ő és más Biden-adminisztrációs tisztviselők összejátszottak közösségi média cégekkel a COVID-19-hez kapcsolódó tartalmak cenzúrázására, Dr. Anthony Fauci azt mondta, hogy „nincs világos emléke olyan részletekre, amelyek fényt derítenének a beszédelnyomásban való részvétele.”

Hiányzik egy nap, nagyon hiányzik. Iratkozzon fel a The Defender a nap legjobb híreire . Ez ingyenes.

Az átirat még nem áll rendelkezésre, és nem engedélyezték a riportereket.

A keresetet előterjesztő főügyészektől, az ügy felpereseitől és ügyvédjüktől, valamint a Biden-adminisztráció elleni perben részt vevő más felektől azonban van néhány információnk a Dr. Anthony „Én vagyok a tudomány” Fauci által nyújtott beadványról .

Ő volt a világjárvány elleni válasz arca, és azzal vádolják, hogy összejátszott a Big Tech vállalattal , hogy elnyomja a nézeteltéréseket, megsértve az első kiegészítést.

Az a kérdés, hogy a letét nyilvános legyen-e, maga is jogi figyelem tárgyát képezte. Az igazságügyi minisztérium a nyilvános zaklatástól való félelem miatt kérte az összes rögzítési és személyazonosításra alkalmas információ letiltását , és ezt a feltételt teljesítették.

Ennek eredményeként (még) nincs átiratunk, és még azokból is nagy aggodalom érződik, akik ott voltak, hogy megmagyarázzák a történtek teljességét. A nagy nemzeti médiák nem mutattak érdeklődést a sztori iránt.

Ennek ellenére van információnk néhány őszinte tweetnek és az egyik felperes cikkének köszönhetően. A fő következtetés az, hogy Fauci súlyos amnéziával küzdött.

Jeff Landry louisianai főügyész számolt be arról , hogy több mint hét órán keresztül a részletekbe menő kérdezősködést többnyire úgy válaszolta, hogy nem emlékszik tisztán olyan részletekre, amelyek rávilágítanának a beszédelnyomásban való részvételére.

"Azta! Csodálatos volt 7 órát Dr. Faucival eltölteni. Az ember, aki egyedül tette tönkre az Egyesült Államok gazdaságát a „tudományra” alapozva. Csak arra, hogy felfedezze, hogy gyakorlatilag semmire sem emlékszik a Covid-válaszával kapcsolatban!

Ez annak ellenére van így, hogy a több száz oldal és sok nyilvános nyilatkozat megerősíteni látszik, hogy a Fehér Ház és számos kormányzati ügynökség nagyon szorosan együttműködött a Google-lal, a Facebookkal, a Twitterrel és másokkal, hogy két éven át irányítsák a narratívát.

És ezek az erőfeszítések valószínűleg folyamatban vannak.

Eric Schmitt, Missouri főügyésze, most megválasztott szenátor, Jeff Landry louisianai főügyészsel együtt benyújtotta a keresetet.

Schmitt a Twitteren írta :

Ezen kívül ezt írta :

„A héten a Fauci depóban a bírósági riporter tüsszentett. Fauci azt akarta, hogy maszkot viseljen. Ez a mentalitás 2022 novemberében annak a fickónak, aki bezárta hazánkat, és számtalan életet és megélhetést tett tönkre. A szakértők követték a példájukat. Az ellenvéleményt cenzúrázták. Amerikában. Soha tobbet."

Aaron Kheritary felperes, Brownstone Senior Scholar and Fellow a következőket magyarázza :

„FRISSÍTÉS: Fauci tegnapi feljelentéséből a MO kontra Biden ügyben. Fauci megerősítette, hogy 2020 februárjában Fauci Clifford Lane-t, a NAIAD helyettesét küldte el a WHO kínai delegációjának amerikai képviselőjeként. Lane meggyőzte Faucit, hogy utánoznunk kell a kínai bezárásokat.

„A KKP bejelentette, hogy Kína drákói elzárások révén megfékezte a vírust – ez az állítás ma már hamisnak bizonyult. Tekintettel a (sic) kínai meghamisított információk mintájára, Lane-nek és Faucinak szkepticizmussal kellett volna megközelítenie ezt az állítást. A lezárások teljesen teszteletlenek és példátlanok voltak.

„Ahogyan ügyvédünk, @Leftylockdowns1 fogalmazott, Fauci „nyilvánvalóan hajlandó volt a bezárás támogatását egyetlen fickó megfigyeléseire alapozni, aki egy diktátor jelentéseire támaszkodott”. Nem éppen egy kettős vak, randomizált kísérleti bizonyíték szintje, vagy akármilyen szintű bizonyíték.

„Napokkal azután, hogy Lane visszatért, a WHO közzétette a kínai stratégiát dicsérő jelentését: „Kína kompromisszummentes és szigorú nem gyógyszerészeti intézkedések [lezárások] alkalmazása a COVID-19 vírus terjedésének több helyen történő megfékezése érdekében létfontosságú tanulságokat ad a globális válaszlépéshez.

„Ez a meglehetősen egyedi és példátlan közegészségügyi válasz Kínában megfordította a súlyosbodó eseteket” – áll a jelentésben. Kollégám , @jeffreyatucker a @ brownstoneinst -nél a WHO ködös szemű jelentését teljesen lefényképezte: „Láttam a jövőt – és ez Wuhan”.

„A bezárások gyorsan átterjedtek Kínából Nyugatra, mivel a WHO-n kívül nyugtalanító számos nyugati bocsánatkérő is iránymutatást kért a Kínai Kommunista Párt covid válaszától.

„Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság követte Olaszország bezárását, amely Kínát követte, és a világon néhány ország kivételével azonnal követte a mi példánkat. Heteken belül az egész világot bezárták.

„A világpolitikai katasztrófa bizonyítékai a kezdetektől fogva papírvékonyak voltak. Most az utóhatásban élünk.”

Jim Hoft, a Gateway Pundit közvetlen idézetekkel egészítette ki Fauci-t, ami teljes mértékben megerősíti Brownstone jelentését a NIH -nak Kínában 2020 februárjában jelentett problémájáról:

  • John Sauer: „És Mr. Lane, miután visszatért az útról, azt mondta, hogy a kínaiak ezt nagyon strukturáltan, szervezetten intézik; igaz?… Megbeszélte vele Mr. Lane tapasztalatait az utazás során, amikor visszatért a WHO útjáról?
  • Dr. Fauci: A válasz az, hogy megtettem... Dr. Lane-t nagyon lenyűgözte, hogy klinikai közegészségügyi szempontból a kínaiak hogyan kezelték az izolálást, a kontaktusok felkutatását, az emberek gondozására szolgáló létesítmények építését, és ez az, ami Azt hittem, komolyan gondolta, amikor azt mondta, hogy ezt nagyon strukturáltan szervezett módon kezelik.”
  • Sauer: „Tehát arra a következtetésre jutott, hogy szavai szerint szélsőséges intézkedésekre lehet szükség a társadalmi távolságtartás előírására a járvány ellenőrzése érdekében; helyes?"
  • Fauci: „Ez arra utal, igen… Megbeszélte velem, hogy a kínai 19-ek nagyon szervezetten próbálták megfékezni a terjedést Vuhanban és máshol. Nem volt alkalma elmenni Vuhanba, de Pekingben volt, és úgy gondolom, hogy más városokban – legalábbis Pekingben –, és megemlítette, hogy nagyon szervezett, jól megtervezett módon kezelték a járványt.”
  • Sauer: „És így volt egyfajta pozitív reakciója erre. Lehet, hogy az Egyesült Államoknak van tanulsága a járványra adott válaszában?”
  • Fauci: „Úgy vélem, Dr. Lane arra a következtetésre jutott, hogy ha Ön egy széles körben elterjedt légúti betegségben szenved, akkor a betegség gyors terjedésének megfékezésének igen gyakori és hatékony módja a társadalmi távolságtartási intézkedések végrehajtása… Dr. Lane nagyon ügyes klinikus. , és minden okom megvan azt hinni, hogy a helyzetértékelése pontos és helyes volt.”

A tisztánlátás kedvéért Fauci itt leírt egy olyan politikai választ, amely magában foglalta az emberek lakásai ajtajának bezárását és a mozgás teljes totalitárius ellenőrzését, mint a „társadalmi távolságtartási intézkedések nagyon szervezett” és „jól irányított” végrehajtását.

Csak engedd, hogy belesüllyedjen.

Hoft emellett az eddigi legrészletesebb megfigyeléseket is közölte .

Idézve a jelentését teljes egészében:

  • Fauci ügyes hazudozó. Amint azt már hónapok óta láthattuk nyilvános megjegyzéseiben, akkor hazudik, amikor úgy érzi, megúszhatja, vagy ha úgy érzi, hogy ennek nem lesznek érdemi következményei.
  • Fauci gyakran hazudott, amíg és amíg nem szembesült más tényekkel. Például azt állította, hogy tényleg nem ismerte Ralph Baricot (a COVID vírus megalkotója) vagy Peter Daszakot (aki közvetítette Fauci NIAID támogatását a vuhani kínai biolaboratóriumnak), amíg nem szembesült azzal a bizonyítékkal, hogy saját vezetője a munkatársak e-mailben írták neki, hogy Daszak és Baric Fauci csapatának tagja!
  • Fauci azt állította, hogy nem volt tudomása arról, hogy kommunikációs csapata nem egyeztetett a közösségi média cégekkel a „félretájékoztatás és félretájékoztatás” megállítása érdekében, amíg kénytelen volt beismerni, hogy valóban tudott a koordináció bizonyos eseteiről.
  • Fauci továbbra is szorgalmazta azt a ma már megcáfolt állítást, hogy a COVID-19 egy természetesen előforduló vírus.
  • Fauci szerint a félretájékoztatás és a félretájékoztatás (az információk, amelyekkel nem ért egyet) életeket veszélyeztet.
  • Fauci megtagadta a „funkciószerzés” kutatás meghatározását, mondván, hogy túl tág fogalom ahhoz, hogy meghatározzuk.
  • Szórakoztató tény: egészen a közelmúltig Fauci lánya a Twitternél dolgozott.
  • SZÉP TÉNY: Fauci hipochonder. A lerakás során egy bizarr és lenyűgöző szegmensben Fauci csalódottságát a szegény bírósági riporterre fújta. A letételt átíró bírósági riporter tüsszentett, Fauci pedig leállította a letételt és szidta a bírósági riportert: „MI BAJ van veled??? Van-e valamilyen légúti betegsége, mert a COVID korszakában aggódom, hogy a közeledben lehetek? Court Reporter: „Nem vagyok beteg, csak allergiám van. Bár viselhetek maszkot.” Fauci: „Oké. Köszönöm, mert az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy megkapjam a COVID-ot.” [nevezetesen, (1) maga Fauci a lerakás során egyetlen ponton sem viselt maszkot, és (2) úgy tűnt, hogy több méterrel távol volt a bírósági riportertől].
  • SZÓRAKOZÁS: Fauci újabb hipochondria görcsében Fauci feltűnően gonoszul kirabolta Jeff Landry louisianai főügyészt, miután Landry belesüppedt az öltönykabátjába.
  • Játékszerűség. Valahányszor nehéz témába vezették be, tisztességtelenül megtagadta a kulcsfontosságú kifejezések meghatározását, így elkerülheti, hogy lenyomják és felelősségre vonják. Például a „funkciószerzés” kutatás témájának tárgyalásakor nem volt hajlandó elismerni a kifejezés jelentését, kifogásolva, hogy olyan tág fogalomról van szó, hogy nem lehet meghatározni.
  • Fauci többször is azt állította, hogy „nem emlékszik” vagy „nem emlékszik”, és megpróbálta megerősíteni ezeket a hihetetlen kijelentéseket azzal, hogy a kapott e-mailek mennyiségére, illetve az íróasztalán megjelenő kiadásokra vagy tanulmányokra hivatkozott. Ez egyszerűen nem hiteles szinte minden ilyen kijelentés esetében, mert a szóban forgó incidensek vagy a közelmúltban, vagy az elmúlt három évben történtek, és mindegyikük erős politikai töltetű.
  • Fauci másik hazudozási módszere az volt, hogy úgy tett, mintha nem értett volna valamit, majd reméli, hogy a kérdést feltevő ügyvéd nem fogja elkapni a hazugságon. Például nagyon nyilvánvalóan hazudott egy ponton, amikor azt állította, hogy nem tudja, mi az a Meta (a Facebook anyavállalata), mígnem kénytelen volt beismerni, hogy valójában tudja, mi az a Meta.
  • Egy másik Fauci-taktika: amikor kénytelen volt beismerni, hogy egy kulcsfontosságú időpontban kommunikált vagy átnézett egy kulcsfontosságú rekordot, vagy ismerte vagy dolgozott együtt egy kulcsfontosságú személlyel, megpróbál minden negatív tényt lekicsinyelni azáltal, hogy (1) lekicsinyli a kommunikáció jelentőségét. , (2) azt sugallja, hogy miközben átnézte a kulcsfontosságú feljegyzést, nem igazán olvasta el figyelmesen, vagy (3) hamis alázattal azt sugallja, hogy nem volt szakértő az X területen, ezért nem értette teljesen a szóban forgó tudományos tanulmányt. , vagy (4) azt állítja, hogy bár „ismerte” az említett egyént, valójában nem ismeri őket olyan jól, mert munkája során rengeteg orvossal és tudóssal találkozik.
  • Egyéb fauci csalási taktika: beosztottak bedobása a busz alá. Fauci híres túlélő a bürokraták körében. Az egyik módja annak, hogy túlélje ezt a sokáig, hogy csak a győzelmekért vállalja az elismerést, és a veszteségeket zálogba adja a szerencsétlen beosztottakra. Ez a tendencia folytatódott lejelentésében is, amelyben pimaszul azzal érvelt, hogy bár ő a NIAID és annak 6 milliárd dolláros költségvetésének vezetője, többszörösen nem volt tudomása arról, mit csinálnak közvetlen jelentései közvetlenül az orra alatt. Fauci támogatja az elszámoltathatóságot, mindaddig, amíg van egy beosztottja, akit fel kell áldozni.
  • Fauci azzal érvelt, hogy a hidroxiklorokin „veszélyes” és „mérgező” mellékhatásai vannak… Fauci azt állította, hogy a HCQ nem hatékony a COVID kezelésében, de egyetlen tanulmányt sem tudott idézni állítása alátámasztására. Fauci a HCQ-ról és annak a betegség kezelésében való hatékonyságáról szóló 371 tanulmányt tartalmazó listát is elutasította , amikor bemutatták neki.
  • Fauci elismerte, hogy hazudott a nyilvánosság előtt. Fauci letétele során az egyik legcsodálatosabb szegmensben bevallotta, hogy tudatosan hamis közegészségügyi kijelentéseket tett a járvány kezdetén, és azt tanácsolta az embereknek, hogy ne használjanak maszkokat, hogy eltántorítsák a lakosságot a maszkkészlet kimerítésétől.
  • Fauci bevallotta, hogy a zárlattal kapcsolatos elképzeléseit a kommunista kínaiaktól kapta, akik 2020 januárjában hajtották végre a szélsőséges bezárást.

Jenin Younes, a felperesek ügyvédje, aki a New Civil Liberties Alliance-szel dolgozik, ezt írta a Twitteren:

Ne feledje, hogy teljes nyilvántartásunk van azokról az e-mailekről, amelyekben Fauci elismerte , hogy „nagyon határozottan nyilvánosan szembehelyezkedett a Great Barrington Nyilatkozattal ”.

Végezetül, itt van egy leleplező beszámoló Fauci megdöbbentő tanúvallomásáról, amely mindannyiunk számára, akik a kezdetektől szorosan követtük ezt az esetet, csak azért megdöbbentő, mert megerősíti annak az árulásnak a teljességét, amelyről régóta gyanítottuk az Egyesült Államok zárolási tapasztalatának szíve.

Azt is megerősítettük, hogy a „társadalmi távolságtartás” kifejezés valójában nem más, mint egy eufemizmus egy kínai-stílusú teljes támadásra mindannak ellen, amit valaha szabadságnak neveztünk Nyugaton.

Eredetileg a Brownstone Institute adta ki .

A cikkben kifejtett nézetek és vélemények a szerzők sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik a Children's Health Defense nézeteit.