Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:
Exit WHO: Jogi lépéseket indítanak az Egyesült Királyság ellen
Exit WHO: Jogi lépéseket indítanak az Egyesült Királyság ellen

Jogi lépéseket indítanak az Egyesült Királyság ellen a WHO finanszírozásának megszüntetése és a WHO-ból való kilépés érdekében; hogyan segíthetünk?
Rhoda Wilson január 29, 2024 forrás

Az Egészségügyi Világszervezet aljas pandémiás szerződésének (Pandemic Accord) és csúnya testvérének, a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosításainak leleplezésére irányuló erőfeszítéseket figyelmen kívül hagyják azok, akiket azért választottak meg, hogy megvédjék a polgárok élethez, szabadsághoz és szabadsághoz való jogait.

Bár jelenleg nem számíthatunk arra, hogy kormányunk megvédi és megvédi jogainkat és szabadságunkat, úgy tűnik, van remény - írja Dr. Tess Lawrie.

Ez a remény abban rejlik, hogy a kutatók nemrégiben felfedezték, hogy az Egyesült Királyság tagsága az Egészségügyi Világszervezetben ("WHO") jogellenes. Erre alapozva a The People's Lawyers (A Nép Ügyvédjei) tiltó végzést indított az IHR és a Pandémiáról szóló szerződés javasolt módosításainak elutasítása érdekében.

A People's Lawyers továbbá arra törekszik, hogy leállítsa az Egyesült Királyság kormánya által a WHO-nak és a kapcsolódó szervezeteknek nyújtott finanszírozást, és elérje, hogy az Egyesült Királyság lépjen ki a WHO-ból.

Mit tehetünk tehát, hogy segítsünk?

Az Egyesült Királyság jogtalanul tagja a WHO-nak?
Dr. Tess Lawrie
Összefoglaló arról, amit tudnia kell.

Megdöbbentő (de reményt keltő!) felfedezés

Ha az Egészségügyi Világszervezetet ("WHO") irányítók a saját útjukat járják, az Egyesült Királyság és más tagállamok hamarosan orvosi és politikai zsarnokság alá kerülnek a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat ("IHR") módosításai és az ún. A mai napig figyelmen kívül hagyták a polgárok erőfeszítéseit, hogy ellenálljanak ezeknek a fejleményeknek. De hirtelen úgy tűnik, hogy van remény!

Egy új kutatás feltárta, hogy az Egyesült Királyság jogtalanul tagja a WHO-nak! E felfedezés alapján a The People's Lawyers nevű csoport jogi eljárást indít, hogy elutasítsák az IHR-t és a javasolt módosításokat, bármilyen "Pandémiás Szerződést" és a WHO minden diktátumát, most és a jövőben is. Arra is törekszenek, hogy állítsák le a WHO és a kapcsolódó szervezetek brit kormányzati finanszírozását, és hogy az Egyesült Királyság lépjen ki a WHO-ból azon az alapon, hogy tagsága kezdettől fogva jogellenes volt.

Hogyan alakult ki ez a helyzet?

Az alapvető aggodalom az, hogy a WHO létrehozása során jelentős csalást követtek el. Dokumentumok, köztük naplóbejegyzések bizonyítják, hogy a "hivatalos történet" a tényleges események erősen elferdített változata. Az egész érdekes történet részleteit ITT olvashatja el, de egy gyors áttekintés céljából itt vannak a lényeges pontok, amelyek illusztrálják a WHO eredetének csalárd jellegét, és reményt adnak arra, hogy ez segítheti az Egyesült Királyság kivonulását.

1. A hivatalos történet szerint: "1945 áprilisában, az Egyesült Nemzetek Szervezetét (ENSZ) létrehozó San Franciscóban tartott konferencián Brazília és Kína képviselői javasolták egy nemzetközi egészségügyi szervezet létrehozását, és egy konferencia összehívását annak alkotmányának kidolgozására."

Valójában ez nem két nemzet spontán javaslata volt; ehelyett a két orvos, aki a javaslatot előterjesztette, Dr. Souza Brazíliából és Dr. Sze, egy kínai amerikai, együtt dolgoztak az Egyesült Nemzetek Segélyezési és Rehabilitációs Hivatalánál ("UNRRA") Washington DC-ben, és együttműködtek az amerikai kormánnyal és a Rockefeller Alapítvánnyal ("RF") a WHO létrehozásának megtervezésében. Dr. Sze írta a dokumentumokat, amelyek állítólag a kínai és a brazil kormánytól származnak "az ő" kívánságaikról egy nemzetközi egészségügyi szervezetre vonatkozóan, és mindkét orvos keményen dolgozott azon, hogy meggyőzze a brazil és a kínai küldötteket az együttműködésről.

2. Dr. Sze a San Franciscó-i konferenciáról is megfogalmazott egy határozatot, és ezt elvitte Washingtonba, ahol a Rockefeller által befolyásolt tisztviselők egészségügyi ideiglenes bizottságként jóváhagyták. Ez a mechanizmus - amelyet először 1943-ban az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezet létrehozásakor alkalmaztak - lehetővé tette, hogy egy szervezetet pontosan az igényeknek megfelelően hozzanak létre. Azok az emberek, akik nem vettek részt a "szakértői" eljárásban, később nem tudtak változtatni a dolgokon. A WHO-t tehát lopakodva, a potenciális tagállamok értesítése vagy részvétele nélkül hozták létre.

3. Nem szabad alábecsülni a Rockefeller Alapítvány szerepét, amely több mint egy évszázadon keresztül csendben irányította a globális közegészségügyi menetrendet. Az 1913-as alapítása óta világszerte a közegészségügyi kutatás, politika, végrehajtás és oktatás egyik fő finanszírozója. Bár ez egy filantróp szervezet, ez a beruházási szint nagy geopolitikai hatalommal és befolyással bír. A WHO elődjét - a Nemzetek Szövetségének Egészségügyi Szervezetét (LNHO), amelyet az első világháború után alapítottak - az RF saját Nemzetközi Egészségügyi Osztályának mintájára hozták létre (1927-ben alapították), és az RF volt a fő támogatója.

4. Az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsa ("ESC") Nemzetközi Egészségügyi Konferenciát hívott össze New Yorkban (1946. június 19. - július 22.) a WHO létrehozására. Ez csak gumibélyegzésnek bizonyult, mivel a konferenciát megelőzően a WHO technikai előkészítő bizottsága - amely az RF-hez kötődő tagokból, köztük Souza és Sze, valamint az amerikai kormány képviselőiből állt - véglegesítette a WHO javasolt alapszabályát.

5. Ezt az Alkotmányt lényegében rákényszerítették a küldöttekre. Feltételezték, hogy azt megfelelően megvizsgálják és ratifikálják, és hogy a saját kormányaik elutasíthatják, de ez nem történt meg. Az Egyesült Királyságban nem történt kísérlet a dokumentum felülvizsgálatára vagy ratifikálására. 1946. július 22-én 61 nemzet képviselői írták alá. Bár úgy tűnik, hogy ez a WHO létrehozásának időpontja, az Alkotmány csak 1948-ban lépett hatályba, miután 26 nemzet ratifikálta. Az Ideiglenes Bizottság még két évig volt hatályban, amíg 1948. augusztus 31-én a WHO fel nem váltotta.

6. Rejtély övezi az Egyesült Királyság részvételét a WHO létrehozásában. A hivatalos parlamenti jegyzőkönyv, a Hansard nem tesz említést arról, hogy 1946 májusában, röviddel az ENSZ Gazdasági és Szociális Bizottságának New York-i ülése után az Egyesült Királyság aláírta volna az "Egészségügyi Világszervezetet." Bár az ENSZ hivatalos jelenléti listája szerint az Egyesült Királyság küldöttségét vezető miniszter Hector McNeil volt, a Hansard feljegyzi, hogy aznap felszólalt a Parlamentben - tehát nem lehetett jelen New Yorkban. Nagyon kevés parlamenti képviselő - még az egészségügyi miniszter sem - tudott a Nemzetközi Egészségügyi Konferenciáról vagy a WHO Alkotmányának aláírásáról. Rendkívül szabálytalan, hogy az Egyesült Királyságnak nem kellett ratifikálnia a tagságát, és hogy a kabinet nem vitatta meg ezt a nemzetközi megállapodást, és nem is egyezett bele abba.

7. A Nemzetközi Egészségügyi Konferencia végén a WHO Alkotmányát két "kormányzati tanácsadó" - Dr. McKenzie és Yates úr - írta alá az Egyesült Királyság nevében. Egyetlen brit miniszter sem volt jelen, és a konferencián részt vevő Sir Wilson Jameson, az Egyesült Királyság egészségügyi főtisztviselője nem volt aláíró. Felháborító, hogy egy ilyen fontos megállapodást úgy írhattak alá, hogy a Parlament még csak nem is tudott a folyamatról, és a kormány egyetlen magas rangú tagja sem volt jelen. Még az eredeti aláírt Alkotmány jogszerűségét is megkérdőjelezték, mivel sok aláírás csak firka volt, és hiányzott az aláírók nyomtatott neve és beosztása, ami egy jogilag kötelező érvényű dokumentumon kötelezően szerepel.

8. A WHO létrehozásának egyik oka az volt, hogy átvegye az UNRRA - egy korlátozott élettartamú, de hatalmas közegészségügyi hatáskörrel rendelkező szervezet - feladatait. Ez a szervezet 1944-ben az egész világra nemzetközi egészségügyi egyezményeket írt elő, és hatalmában állt bárki számára előírni az oltást, akit csak akart.

9. Egy másik szervezet, amelyet 1946-ban beolvasztottak a WHO-ba, az LNHO volt. Azzal, hogy minden munkatársa átkerült a WHO-hoz, az új szervezet magába foglalta az LNHO baljós múltjának nagy részét, beleértve a második világháború alatti náci és fasiszta együttműködés történetét, az eugenika - népességszabályozás és sterilizálás - támogatását politikájában, valamint a Rockefeller és a Big Pharma érdekeltségeinek ellenőrzését.

Ideje jogi lépéseket tenni

A WHO jelenlegi kétségbeesett hatalomszerzésének nyilvánvalóan hosszú története van. Már a WHO 1946-os alapszabályának aláírása előtt a WHO elődszervezetei a közegészségügyet a globális ellenőrzés kiterjesztésének eszközeként használták. Az Egyesült Királyság népét és parlamentjét megkerülték és becsapták, amikor a WHO-t létrehozták, és az Egyesült Királyság WHO-tagságának törvénytelen volta miatt az elmúlt 77 évben is folytatták a becsapást. Most azonban ez a hatalmas csalás lelepleződött, és a jogi kihívásnak meg kell történnie.

A fentieket figyelembe véve a Nép Ügyvédjei azt állítják, hogy:

- Az Egyesült Királyság jogellenesen csatlakozott a WHO alapszabályához. Ezért nem jogszerűen WHO-tagállam, és nem tartozhat a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat, annak legutóbbi módosításai, illetve semmilyen "Pandémiaszerződés" hatálya alá.
- Az Egyesült Királyságnak nem kellene alávetnie magát a WHO diktátumainak, és nem is kellene, hogy alá legyen vetve
semmilyen további pénzügyi hozzájárulást ne tegyen a WHO-nak vagy bármely társult szervezetnek.
- A WHO-nak nyújtott korábbi hozzájárulásokat most vissza kell téríteni, mivel a WHO tudatosan megengedte, hogy nem megválasztott tanácsadók törvénytelenül írják alá az Alkotmányt, mégpedig ratifikálás nélkül.

Felismerve a csalás mélységét, a többi állítólagos WHO "tagállamnak" is meg kellene vizsgálnia, hogyan kerültek a WHO részévé, népszavazás vagy egyes esetekben ratifikálás nélkül. Itt az ideje, hogy az emberek felelősségre vonják a WHO-t. A Nép Ügyvédjeinek köszönhetően most már vannak bizonyítékok, amelyeket felhasználhatunk ennek a lejáratott szervezetnek a felszámolására.



Feltételezett X betegség: A WHO világjárványról szóló szerződése csalás Követeli a betartást a "következő világjárványra." "Nagyon szűk nemzeti érdekek nem állhatnak az útjába." Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója továbbra is világszerte félrevezeti a közvéleményt.
Nem létezik olyan, hogy "X betegség." Ez a WHO virológusokból és betegségelemzőkből álló szakértői bizottságának (2017-2018) hipotetikus konstrukciója. Ezt követően a Clade X szimulációban (2018. május) és az Event 201 Simulation of a Pandemic (2019. október) című szimulációban képzelték el. Mindkét eseményt a John Hopkins Center for Heath Security égisze alatt, a Gates Alapítvány támogatásával tartották.

Ezt követően Bill Gates 2022 februárjában a müncheni biztonsági konferencián jelentette be:
"A Covid-19 okozta súlyos megbetegedések kockázata "drámaian csökkent", de egy újabb világjárvány szinte biztos" - mondta Bill Gates.

"Egy esetleges új világjárvány valószínűleg a koronavíruscsaládtól eltérő kórokozótól származna" (CNBC).
"Lesz egy újabb pandémia. Legközelebb más kórokozó lesz" - mondta Gates.
Honnan tudhatta ezt előre?

"Előrejelzés" és "felkészülés" az "X" betegségre, egy ismeretlen fenyegetésre

A Davos24 WEF-en tartott előadásában a WHO főigazgatója, Dr. Tedros visszautasította Bill Gates előérzetét, rámutatva a 2020 elején kezdődő Covid-19 válság állítólagos súlyosságára, ami nyilvánvalóan ellentmond a WHO hivatalos adatainak.

Bill Gates Tedros mentora. Szoros személyes kapcsolat fűzi őket össze, ami időnként az "összeférhetetlenség" határát súrolja.

Bill Gates, Tedros és társai (a WHO "szakértői bizottsága" támogatásával) most "X betegséget" jósolnak, amely egy hipotetikus kórokozóból ered, amely állítólag hússzor halálosabb, mint a SARS-CoV-2. Micsoda abszolút ostobaság.

"Azon kívül, hogy pusztítást fog végezni az emberiségen, a kutatócsoportnak fogalma sincs a kórokozó természetéről."

A Forbes szerint:
Az X-betegség, egy hipotetikus ismeretlen fenyegetés a tudósok körében használt elnevezés, hogy ösztönözzék az ellenintézkedések, köztük vakcinák és tesztek kifejlesztését, amelyeket egy jövőbeli járvány kitörése esetén alkalmaznának - a WHO 2022 novemberében összehívott egy több mint 300 tudósból álló csoportot, hogy tanulmányozzák az "ismeretlen kórokozót, amely súlyos nemzetközi járványt okozhat", és amely a Covid-19-hez képest hússzoros halálozási arányt feltételez".

300 tudós egy ismeretlen és hipotetikus dolog tanulmányozására? A média propagandája a "tudományos véleményt" idézve a következő: "X betegség 20-szor veszélyesebb, mint a Covid".

Megújult a 24/7 félelemkampány, amely a Covid halálesetek állítólagos új hullámáról szóló jelentésekből áll, miközben teljesen figyelmen kívül hagyják a Covid-19 "vakcina" okozta többlethalálozás és megbetegedés hullámát.

Videó: Oltóanyag egy hipotetikus "X-betegség" járványhoz.
Készítette a Lux Media. Michel Chossudovsky és Caroline Mailloux

Feltételezett X betegség: A WHO világjárványról szóló szerződése csalás

Az interjú megtekintéséhez kattintson ide.

Az "X. betegség" feltételezett kórokozóját a WHO szakértői bizottsága két évvel a Covid-19 válság előtt "azonosította".
2018 február elején a WHO szakértői bizottsága zárt ajtók mögött Genfben összeült, hogy "fontolóra vegye az elképzelhetetlent".

"A cél az volt, hogy azonosítsák azokat a kórokozókat, amelyek képesek lehetnek terjedni és milliók halálát okozni, de amelyek ellen jelenleg nem, vagy csak elégtelen mértékben állnak rendelkezésre ellenintézkedések."

A szakértői bizottság korábban már két alkalommal ülésezett, valószínűleg 2017-ben:

"Ez volt a harmadik alkalom, hogy a vezető virológusokból, bakteriológusokból és fertőző betegségek szakértőiből álló bizottság összeült, hogy megvizsgálja a járványos vagy világjárványos potenciállal rendelkező betegségeket.

Amikor azonban két héttel ezelőtt [2018. február közepén] nyilvánosságra hozták a 2018-as listát, olyan bejegyzés is szerepelt rajta, amelyet a korábbi években nem láttunk.

Nyolc ijesztő, de ismerős betegség, köztük az Ebola, a Zika és a súlyos akut légúti szindróma (SARS) mellett a listán szerepelt egy kilencedik globális fenyegetés is: Az X betegség." (Daily Telegraph, kiemelés hozzáadva)

Mindez nagyon tudományosnak hangzik, a WHO által szerződtetett és jutalmazott szakértők alapján, a Bill és Melinda Gates Alapítvány tanácsára:

"Az X. betegség azt a tudást [milyen tudást?] jelenti, hogy egy súlyos nemzetközi járványt egy olyan kórokozó okozhat, amely jelenleg ismeretlen az emberi megbetegedések okozásában".

A WHO szakértői szerint az X. betegség különböző forrásokból eredhet, és bármikor lecsaphat.

"A történelem azt mutatja, hogy a következő nagy járvány valószínűleg olyasmi lesz, amit még nem láttunk" - mondta John-Arne Rottingen, a Norvég Kutatási Tanács vezérigazgatója, a WHO-bizottság tudományos tanácsadója.

"Furcsának tűnhet, hogy egy "X"-et teszünk hozzá, de a lényeg az, hogy felkészüljünk és rugalmasan tervezzünk a vakcinák és a diagnosztikai tesztek tekintetében.

"Olyan "plug and play" platformokat akarunk kifejleszteni, amelyek bármelyik vagy számos betegség esetében működnek; olyan rendszereket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy gyorsan hozzunk létre ellenintézkedéseket." (Telegraph)

A "szakértői bizottság" munkáját két asztali szimuláció követte 2018 májusában, illetve 2019 októberében.

A Clade X szimuláció: "Parainfluenza X klád"

Néhány hónappal a WHO szakértőinek 2018 elején Genfben tartott ülését követően, amelyen egy hipotetikus X betegséget "globális fenyegetésként" kategorizáltak, a The Johns Hopkins Center for Health Security égisze alatt Washington D.C. (2018. május) elvégezte a Clade X asztali szimulációt.

"A forgatókönyv az új parainfluenza vírus kitörésével kezdődik, amely mérsékelten fertőző és mérsékelten halálos, és amelyre nincsenek hatékony orvosi ellenintézkedések".

A vírus az ún: "Parainfluenza X klád".

"X betegség" és a 201-es globális pandémiaszimuláció

A WHO vezető virológusokból és betegségszakértőkből álló szakértői bizottsága által 2017-2018-ban kidolgozott hipotetikus X betegség koncepciót szimulálták a halálos koronavírus pandémia 201-es eseményének asztali szimulációjában. A globális pandémiagyakorlatot New Yorkban tartották a John Hopkins Bloomberg School of Health, Centre for Heath Security (amely a 2018. májusi Clade X szimulációnak is otthont adott) égisze alatt. Az eseményt a Gates Alapítvány és a Világgazdasági Fórum támogatta. (Esemény 201)

Egy 2019. október 21-i jelentés "Disease X dummy run: A világ egészségügyi szakértői felkészülnek egy halálos világjárványra és annak következményeire" megerősíti, hogy az X. betegség a 201. Globális Pandémiaszimuláció része volt:

Pénteken egy New York-i szálloda báltermében 15 magas rangú nemzetközi személyiségből álló testület gyűlt össze, hogy "eljátsszon" egy olyan forgatókönyvet, amelyben egy világjárvány tombol a világon, és milliókat öl meg.

Az egészségügyi szakértők teljes mértékben arra számítanak, hogy a világ egy gyorsan terjedő globális világjárvánnyal fog szembesülni. A helyzetjelentések sűrűn és gyorsan érkeztek a helyiségbe - és a hírek nem voltak jók. A vírus terjedt... A CIA volt igazgatóhelyettese levette a szemüvegét, megdörzsölte a szemét, és a testülethez szólt. "Azt is figyelembe kell vennünk, hogy a terroristák kihasználhatják ezt a helyzetet" - mondta. "Az éhínség lehetőségével nézünk szembe. Fennáll a másodlagos betegségek kitörésének lehetősége".

"Teljes mértékben arra számítok, hogy egy gyorsan terjedő globális világjárvánnyal fogunk szembesülni" - mondta Dr. Mike Ryan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egészségügyi vészhelyzetek programjának ügyvezető igazgatója.

A forgatókönyv kezdete előtt a résztvevőkhöz - és a 150 megfigyelőhöz - szólva elmondta, hogy a WHO évente 200 járvánnyal foglalkozik. Csak idő kérdése, hogy ezek közül az egyikből mikor lesz világjárvány - a definíció szerint egy egész országot vagy az egész világot elborító betegség." (Telegraph, kiemelés hozzáadva)

Feltételezett X betegség: A WHO világjárványról szóló szerződése csalás

Videó: Tedros kijelentette, hogy a Covid volt "az első X betegség"

Feltételezett X betegség: A WHO világjárványról szóló szerződése csalás

A videó megtekintéséhez kattintson ide.

Bizonyítékok: Nem lesz pandémia 2020 elején. Dr. Tedros félrevezető kijelentései, csalárd döntések
Tényszerű dióhéjban:

- Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója 2020. január 30-án nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdetett. Kínán kívül 83 "megerősített eset" volt a 6,4 milliárd fős lakosságra.

- Nem volt "tudományos alap", amely indokolta volna a világméretű közegészségügyi vészhelyzet elrendelését.

- 2020. február 20-án: Egy genfi tájékoztatón Dr. Tedros, a WHO főigazgatója azt mondta, hogy "aggódik amiatt, hogy a koronavírus járvány megfékezésének esélye "közeledik"... "Úgy vélem, hogy a lehetőség még mindig megvan, de az ablak szűkül." Ezek a kijelentések 1076 Kínán kívüli "megerősített megbetegedésen" alapultak.

- A WHO 2020. március 11-én hivatalosan világméretű világjárványt hirdetett, amikor a Kínán kívüli (6,4 milliárd lakosú) PCR-esetek száma 44 279 kumulatív megerősített eset nagyságrendű volt.

- Minden úgynevezett megerősített eset a PCR-teszt eredménye, amely nem mutatja ki a vírust.

- Az Egyesült Államokban 2020. március 9-én 3457 "megerősített eset" volt 329,5 millió fős népességből.

- Kanadában 2020. március 9-én a 38,5 millió fős lakosságból 125 "megerősített eset" volt.

- Németországban 2020. március 9-én a 83,2 millió fős népességből 2948 "megerősített eset" volt.

A fenti adatok összefoglaló jellegűek. Kattintson ide, és görgessen lefelé a hivatkozásokért és az elemzésért.

Az "X betegség" félelemkampánya és a pandémiáról szóló szerződés

A Pandémiaszerződésről és annak várható következményeiről hatalmas szakirodalom áll rendelkezésre.

A Pandémiaszerződés egy globális egészségügyi szervezet létrehozását jelenti a WHO égisze alatt. Ez az út a "Globális Kormányzás" felé, amelynek során a világ teljes 8 milliárdos lakosságát digitalizálnák, egy globális digitális adatbankba integrálnák.

Minden személyes adatot tartalmazna ez az adatbázis, ami az alapvető emberi jogoktól való eltéréshez, valamint a nemzeti kormányok alárendeléséhez vezetne az uralkodó pénzügyi intézményrendszer alá.

A pandémiás szerződést egy világméretű digitális személyazonosító rendszer létrehozásához kötnék.

David Skripac szerint:

"Egy világméretű digitális személyazonosító rendszer van kialakulóban. [A WEF - és az összes központi bank - célja] egy olyan globális rendszer bevezetése, amelyben mindenki személyes adatai bekerülnek a központi banki digitális valuta (CBDC) hálózatába."

Peter Koenig a következőképpen írja le a mögöttes folyamatot:

"egy teljesen elektronikus személyazonosító igazolványt - amely minden egyes személy mindent mindennel összekapcsol (egészségügyi, banki, személyes és magánéleti stb. nyilvántartások)".

Bombahír: Oltás egy hipotetikus "X. betegség" járvány ellen "ismeretlen kórokozóval"

Dr. Tedros Davosban24 bejelentette, nem beszélve Bill Gates számos hiteles nyilatkozatáról, a kormányoknak fel kell készülniük az "X betegség" kitörésére.

Az "X. betegség" (amely egy ismeretlen kórokozón alapuló hipotetikus konstrukció) elleni "immunitásunk kiépítésére" szolgáló, állítólag a legmodernebb "vakcinát" a tervek szerint a brit "Vakcinafejlesztési és -értékelő Központban" (UK Health and Security Agency (UKHSA) Porton Down campus Wiltshire-ben, amelyet 2023 augusztusában avatnak fel.

"A miniszterek új vakcinakutató központot nyitottak Nagy-Britanniában, ahol a tudósok az "X betegség", a következő potenciális világjárvány kórokozójára való felkészülésen fognak dolgozni.

Prof. Dame Jenny Harries elmondta: "Most azt próbáljuk elérni, hogy a Covid kiváló munkáját megragadjuk, és biztosítsuk, hogy ezt felhasználjuk az új pandémiás fenyegetésekkel szemben."

Hozzátette: "Itt megpróbáljuk szemmel tartani azokat, amelyeket már ismerünk. A Covid esetében például még mindig itt teszteljük az összes új változatot a már rendelkezésre bocsátott vakcinákkal, hogy ellenőrizzük, hogy azok még mindig hatékonyak-e.

"De azt is vizsgáljuk, hogy milyen gyorsan tudunk kifejleszteni egy új tesztet, amelyet akkor használnánk, ha valahol egy vadonatúj vírus bukkanna fel."

"Ez a korszerű komplexum abban is segít majd, hogy teljesítsük azt a vállalásunkat, hogy egy új fenyegetés felismerésétől számított 100 napon belül új vakcinákat állítunk elő."

(The Guardian, kiemelés hozzáadva)

Az "X-betegség" "vakcináját" a brit védelmi minisztérium tudományos és technológiai központjában, a Porter Down Campusban fogják kifejleszteni

A "Védőoltások Fejlesztési és Értékelési Központja" (VDEC) - amelynek feladata az "X-betegség" elleni vakcina kifejlesztése - a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) alá tartozó civil kutatóintézet, amelyet a Dame Jennifer Harries (DBE) által vezetett UK Health and Security Agency (UKHSA) irányít.

A 2023 augusztusában felavatott VDEC jelentősége:

A Wiltshire-i Porton Downban található "Védelmi Tudományos és Technológiai Laboratórium" [Dstl], amely az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériumának egyik legtitkosabb és legvitatottabb katonai kutatási létesítménye, amely biológiai és vegyi fegyverek tesztelésére szakosodott.

Az Egyesült Királyság Egészségügyi és Biztonsági Ügynöksége (UKHSA) a Bill és Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott globális és országos szintű "integrált betegségfelügyeleti" projektet indított. A Gates Alapítvány képviselője tagja az UKHSA tanácsadó testületének.

Tömeges mozgalomra van szükség, hogy az Egészségügyi Világközgyűlésen (2024. május 27.) ellenezzük a Pandémiaszerződés elfogadását.

Továbbá a Covid-19 "gyilkos vakcina" azonnali visszavonását követeljük.

Ironikusan szólva, a WHO főigazgatója, Tedros elismeri, hogy "a lendületet lelassították a berögzült álláspontok és "az álhírek, hazugságok és összeesküvés-elméletek áradata".

Steve Watson cikkét ide kattintva olvashatja el: World Health Organisation Head: Global Compliance Needed For Next Pandemic (Egészségügyi Világszervezet vezetője: Globális megfelelésre van szükség a következő járványhoz) címmel.
Egy diák nézőpontja a COVID-19 oltásról az amerikai kongresszusi tanúvallomásból Dr. Peter McCullough meghívott a legutóbbi, január 12-i meghallgatásra a washingtoni Capitolium épületébe. A meghallgatást Marjorie Taylor Greene, Georgia 14. kongresszusi körzetének képviselője vezette. Őt Ron Johnson, Andy Biggs és Warren Davidson kongresszusi képviselők kísérték el. A meghallgatás témája a COVID-oltás utáni vérrel kapcsolatos mellékhatásokra összpontosított. Dr. Peter McCullough-t Dr. Ryan Cole és Dr. Kirk Milhoan kísérte el. Mindegyik orvos a COVID vakcinából származó tüskés fehérje negatív hatásait ismertette orvosi szakértelmük szemszögéből - miközben minden egyes megfigyelést aprólékosan idéztek a preprint szerverekről származó dokumentumokkal.

James Friday, a Liberty University hallgatója és Marjorie Taylor Greene, Georgia állam képviselője (R)
Dr. Milhoan a hippokratészi esküre és az 1 Timóteus 1:5-7-re hivatkozott, mint az orvosi gyakorlaton belüli munkamódszerének alapjára. Az orvosi közösségnek több ilyenre lenne szüksége; mivel azonban ez nem így van, ez a meghallgatás és a hozzá hasonlók azért történnek, hogy tájékoztassák a közvéleményt arról, amit nem hallanak a mainstream médiából. Ezeknek a kiváló orvosoknak és a hozzájuk hasonlóknak a bátorsága és bátorsága miatt van az, hogy mi, amerikaiak és a világ minden táján élő emberek felbecsülhetetlen bölcsességet és betekintést nyerhetünk abba, hogyan gondoskodjunk megfelelően a saját testünkről.

Dr. McCullough megfigyelte azt a tényt, hogy a világjárvány előtt a szívizomgyulladásos esetek száma nagyjából évi 200-400 között volt - most, a COVID vakcina bevezetése után a szívizomgyulladásos esetek száma több ezerre tehető. Ezenkívül McCullough és kollégái felfedezték, hogy a szívizomgyulladás okozta halálozási arány 0,22 százalék, 0,41 és 45,9 százalék közötti tartományban. McCullough úr megújította felhívását, hogy a vakcinákat vegyék ki a forgalomból, mivel azok nem biztonságosak. A COVID-19, az influenza és a nátha hatásának csökkentésének másik módja a híg povidon-jóddal történő orrspray és szájöblítés. Ezen kívül az Oppehemier című filmre is utaltak azzal a szorongással kapcsolatban, amelyet J. Robert Oppenhiemer egy veszélyes nukleáris fegyver felszabadítása miatt érzett. Több állampolgárnak kellene aggódnia a legújabb génmódosító vakcinák kibocsátása és a Világgazdasági Fórum által felvázolt egyéb tervek miatt.

Johnson szenátor megkérdezte, hogy "miért hallgat még mindig az orvostársadalom többi része"? Nos, nem ez a millió dolláros kérdés a szó szoros értelmében. Dr. Milhoan részben így válaszolt: "sok kollégája azt fogja mondani, hogy Kirknek igaza van, de én nem fogom kidugni a fejem. Két vagy több évet fogok dolgozni, aztán nyugdíjba megyek. Dr. Cole ezután arra válaszolt, hogy "a félelem az egyszerű válasz", és "hogy azok száma, akik megszólaltak, többnyire függetlenek voltak, és akik nem voltak függetlenek, azok megfizették ezt az árat - elvesztették az állásukat, mert kimondták az igazságot." A korai kezelés korlátozása, az alkalmazottak és a betegek megzsarolása, hogy oltassák be magukat, és végül a bio-farmáciai komplexum diktátumának való engedelmeskedés eredményeként - sok beteg vesztette életét vagy vált oltássérültté, és egy egész sor más kérdés és probléma, amelyeket könnyen el lehetett volna kerülni; de legalábbis enyhíteni lehetett volna. Ezek az orvosok által tett kijelentések emblematikusan mutatják azt a pszichológiát, ahogyan az átlagpolgár reagál egy globális válságra. Mi lesz a következő pszichológiai művelet, és ezúttal hány ember fog bedőlni neki az egyes országokból? (...)
Szén-útlevelek: A fenyegető felügyeleti disztópia A kormányok és agytrösztök a megfigyelés eddig soha nem látott szintjét fontolgatják.

Az ENSZ legutóbbi, az Egyesült Arab Emírségekben tartott éghajlat-változási konferenciáján (COP28) bemutatták az úgynevezett "szén-dioxid-útlevelek" ötletét, amelyet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) támogat.

Ezek a digitális útlevelek a személy szénlábnyomának rögzítésére és korlátozására szolgálnak, állítólag a fenntartható életmód előmozdítása és a globális szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében. A kormányok által a szabadságjogok korlátozására, valamint a megfigyelés és a nyomon követés fokozására használt más jelenségekhez hasonlóan azonban a szén-dioxid-útlevelek is komoly aggályokat vetnek fel a polgári szabadságjogokkal és az egyéni szabadsággal kapcsolatban.

A kínai szociális hitelpontozáshoz hasonlóan a szén-dioxid-útlevél is rögzíti az egyén által utazása, energiafogyasztása és egyéb mindennapi tevékenységei során kibocsátott szén-dioxid mennyiségét. Az ötlet lényege egy olyan személyes szén-dioxid-kibocsátási határérték megállapítása, amely az egyént környezetbarátabb gyakorlatok alkalmazására ösztönzi vagy kényszeríti. Bár ez a koncepció összhangban van a környezetvédelem általános céljával, jelentős következményekkel jár a szabadságra nézve.

A szén-dioxid-útlevéllel kapcsolatos legnagyobb aggodalom a magánélet megsértése. Ahhoz, hogy pontosan meg lehessen határozni egy személy szénlábnyomát, kiterjedt adatgyűjtésre van szükség, az utazási szokásoktól kezdve az energiafogyasztásig. A nyomon követés ilyen szintje átfogó profilt hozhat létre egy személy életmódjáról, ami felveti a félelmet, hogy az érzékeny személyes adatokkal visszaélhetnek, vagy illetéktelenek hozzáférhetnek hozzájuk.

Egy másik kritikus kérdés a társadalmi igazságtalanság lehetősége. A szén-dioxid-útlevél aránytalanul nagy mértékben érinthetné az alacsony jövedelmű csoportokat, akiknek esetleg nincsenek meg az eszközeik a szénlábnyomuk csökkentésére. Ez az egyenlőtlenség korlátozott mobilitásban vagy büntetésekben nyilvánulhat meg, ami tovább súlyosbíthatja a meglévő társadalmi egyenlőtlenségeket.

A szén-dioxid-útlevelek bevezetése a tekintélyelvűség felé való elmozdulás veszélyét is magában hordozza. Ha a kormányok felhatalmazást kapnak az egyének viselkedésének példátlan mértékű nyomon követésére és ellenőrzésére, fennáll a veszélye annak, hogy a demokratikus értékek és az egyén autonómiája aláássák. A szén-dioxid-útlevél-mechanizmus elméletileg a felügyelet és ellenőrzés más formáira is felhasználható lenne, ami aggasztó precedenst teremtene.

Az IMF vezetője, Kristalina Georgieva részt vett a COP28 konferencián, és egy vitatott rendszerről beszélt, amelyet jelenleg mérlegelnek (és valószínűleg ki is dolgoznak): a "szén-dioxid-árképzésről" (lényegében a vállalatok szén-dioxid-kibocsátásának megadóztatásáról).

Georgieva úgy jellemezte az ötletet, hogy az a világ egyik legjövedelmezőbb iparágát, az energiaszektort érintené, de a kritikusok szerint az átlagpolgárok a magasabb fogyasztói árakon keresztül fizetnének érte, és a "kisemberektől" elvárnák, hogy lemondjanak életmódjukról, míg a gazdagokat ez nem érintené.

(A Világgazdasági Fórum (WEF) mindig szemléletes példája ennek a képmutatásnak: az utóbbi időben az informális elit egyik fő témája az éghajlatváltozással kapcsolatos menetrend - miközben magánrepülőgép-flottájuk arra vár, hogy a szén-dioxid-kibocsátással kapcsolatos rémhíreket terjesszék, és a polgárok fokozottabb ellenőrzését és felügyeletét követeljék).

Tehát bőven van helye a kérdésnek: miért ilyen intenzív a figyelem erre a bizonyos politikára? És ez lehetővé teszi különböző elméletek kidolgozását. Nem csak a pénzről van szó, ami miatt világszerte fogyasztók milliárdjainak kell aggódniuk: Olyan dolgokról is szó van, mint a személyes szén-dioxid-kibocsátási egységek bevezetése és minden egyes polgár nyomon követése.

A szkeptikusok ezért elgondolkodnak: valóban arról van szó, hogy egy újabb eszközt vezetünk be a lakosság ellenőrzésére? Végül is az egyéni szén-dioxid-fogyasztás hatékony ellenőrzéséhez nagyon bonyolult ellenőrző intézkedésekre lenne szükség.

Mindeközben nehéz komolyan hallgatni egy olyan globális pénzóriás, mint az IMF legfőbb képviselőjét, amikor arról beszél, hogy "figyelmezteti" az olaj- és gázipari vállalatokat, hogy "a jelek viharosak", miközben azt állítja, hogy ez a szén-dioxid-politika egy gyors módszer arra, hogy rávegye őket a "szén-dioxid-mentesítésre".

A fosszilis tüzelőanyagoktól való eltávolodásra való összpontosítás - ami talán éppen ezért a mély aggodalom jele - egy olyan geopolitikai válság közepette történik, amelyben az energia kulcsszerepet játszik.

Georgieva mindazonáltal optimista: korábbi munkaadóját, az EU-t "sikertörténetnek" nevezi: a kibocsátáskereskedelmi rendszer nemcsak a kibocsátást csökkentette, hanem a szén-dioxid-ár révén 191 milliárd dollárt is hozott a kormányoknak.

De ez még nem minden. A tavalyi COP28-on sok szó esett a szén-dioxid-kibocsátási egységekről. Megfigyelők szerint azonban ez egy csomó forró levegő (nem szándékos szóvicc), mivel ezeket anélkül vezetik be és népszerűsítik, hogy a rendszerre vonatkozó szabályokról még nem született volna megállapodás.

Arról nem is beszélve, hogy a karbonhitelek és a karbonútlevelek ellenzői, mint például Georgieva, a saját kutatásaikra hivatkozhatnak, amikor a szén-dioxid-árképzésről van szó: az általuk hivatkozott tanulmányok nem mutatják ki a szén-dioxid-kibocsátás jelentős vagy akármilyen mértékű csökkenését.

A logikus kérdés tehát az lenne, hogy "Miért van ekkora nyomás a szén-dioxid-útlevelek felé?." A "monitoring" és az "ellenőrzés" jó válasz lehet erre a kérdésre.

A legegyszerűbb formában a szén-dioxid-útlevél egy digitális főkönyv lenne, amelyben rögzítenék egy személy - például utazással kapcsolatos - szén-dioxid-kibocsátását. Ez magában foglalhatná a repülőutakat, az autóutakat és akár a tömegközlekedés használatát is. Az alapfeltevés az, hogy a fenntarthatóbb utazási döntéseket ösztönözze azáltal, hogy az embereket közvetlenül felelőssé teszi a szénlábnyomukért.

Az egyes utazások szén-dioxid-kibocsátásának számszerűsítésével az egyének jobban fel tudják mérni utazási döntéseik környezeti hatását, és jobban tudatában lehetnek életmódjuk bolygónkra gyakorolt hatásának.

Ahhoz, hogy hatékony legyen, a szén-dioxid-útlevél rendszer ösztönözhetné az alacsony szén-dioxid-kibocsátást, például adókedvezmények vagy jutalmak formájában. Ezzel szemben a magas kibocsátást büntetni lehetne, magasabb adókkal vagy utazási korlátozásokkal. Ez a "répa és bot" megközelítés célja, hogy a polgárokat fenntarthatóbb magatartásra ösztönözze.

De mi a helyzet a személyes szabadság és a magánélet jelentős költségével?

A szén-dioxid-útlevelek bevezetése a szabad mozgáshoz való alapvető jog korlátozásához vezethet. A túlzott mértékű utazás lehetséges büntetése korlátozhatja a nagyobb szén-dioxid-kibocsátású emberek utazási szabadságát, ami etikai kérdéseket vet fel a méltányosság és a szabadság tekintetében.

Átfogó nyomon követési rendszerre lenne szükség ahhoz, hogy pontosan rögzíteni lehessen az egyes személyek utazással kapcsolatos CO2-kibocsátását. Ez magában foglalhatná az utazási útvonalak, a járműhasználat és akár a napi ingázás nyomon követését is. Egy ilyen nyomon követés jelentős adatvédelmi aggályokat vet fel, mivel nagy mennyiségű személyes adatot kellene gyűjteni, tárolni és elemezni.

A személyes utazási adatok felhalmozódása magában rejti az adatbiztonság megsértésének és a visszaélésnek a kockázatát. Ezen információk érzékeny jellege miatt az egyének kiszolgáltatottá válhatnak a magánéletük megsértésének, a célzott reklámozásnak és legrosszabb esetben az utazási szokásaikkal való visszaélésnek.

A CO2-útlevélrendszer aránytalanul súlyosan érintheti az alacsony jövedelműeket. Azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kibocsátásukat fenntartható alternatívákkal ellensúlyozzák, büntetésben érezhetnék magukat, ami súlyosbítaná a társadalmi egyenlőtlenségeket. Ezenkívül egy ilyen rendszer az ellenőrzés olyan formájának tűnhet, amely aránytalanul nagy hatással van bizonyos közösségekre és életmódokra.

A szén-dioxid-kibocsátási útlevelek a személyek táplálkozási és szabadidős szokásaihoz kapcsolódó szén-dioxid-kibocsátást is rögzítenék. Ez magában foglalhatná a hús-, tejtermék- és feldolgozott élelmiszerek fogyasztásának, valamint az elektronikus eszközök használatának és a szén-dioxid-intenzív szabadidős tevékenységekben való részvételnek a nyomon követését.

Az egyének táplálkozásának és szórakozásának nyomon követése magas szintű felügyeletet igényelne, ami jelentős adatvédelmi aggályokat vetne fel. Ez olyan forgatókönyvhöz vezethet, amelyben a személyes életmóddal kapcsolatos döntések már nem tartoznak a magánélet körébe, ami az alapvető szabadságjogok megsértését jelentheti.

Ahhoz, hogy ezeket a szempontokat hatékonyan nyomon lehessen követni, a szén-dioxid-kibocsátási útlevélnek soha nem látott mennyiségű személyes adathoz kellene hozzáférnie, többek között a következőkhöz is.

GPS- és helymeghatározási adatok az utazási szokások nyomon követéséhez.

Közüzemi és vásárlási adatok az energia- és élelmiszerfogyasztás méréséhez.

Online aktivitási adatok a digitális szórakoztatás szénlábnyomának meghatározásához.

Ez az átfogó adatgyűjtés jelentős adatvédelmi aggályokat vet fel, mivel részletes betekintést nyújtana az egyén életének legintimebb aspektusaiba.

Amint a szén-dioxid-útlevél infrastruktúrája kiépül, azt könnyen fel lehetne használni a felügyelet más, az eredeti környezetvédelmi célokon túlmutató formáira is. Ez a "kúszó felhasználás" olyan forgatókönyvhöz vezethet, amelyben az adatokat bűnüldözési vagy akár kereskedelmi célokra is felhasználják.

Az ilyen nagy mennyiségű személyes adat központosított gyűjtése a kibertámadások egyik fő célpontja is. Az adatvédelmi incidensek érzékeny személyes adatok nyilvánosságra hozatalához vezethetnek, ami olyan kockázatokat jelent, mint a személyazonosság-lopás, a zaklatás és a számítógépes bűnözés különböző formái.

Egy olyan új világrendben, ahol a karbon útlevelek kötelezőek, az anonimitás fogalma is megszűnhet. A folyamatos megfigyelés és adatgyűjtés azt jelentené, hogy az ember életének szinte minden aspektusát rögzítenék, elemeznék és potenciálisan vizsgálnák.
A 2019-es WEF-ENSZ partnerséget elítélő nyílt levél Ellenőrzött ellenzék, amely felszólal a globális korporáció felemelkedése ellen, de nem igazán támadja meg annak hatalmát.
Dr. Jacob Nordangard: A legutóbbi Substack-cikkem - "G20, BRICS, WEF és 'egy igazságos világ és egy fenntartható bolygó építése'" - egyik olvasója felhívta a figyelmemet egy 2019 szeptemberében megjelent nyílt levélre, amelyben több mint 400 civil szervezet és 40 nemzetközi hálózat elítélte a Világgazdasági Fórum és az ENSZ 2019-es úttörő partnerségét (amelyről 2020-ban szereztem tudomást, és amelyre könyveimben, cikkeimben, interjúimban és előadásaimban igyekeztem felhívni a világ figyelmét).

A levélben ezt globális vállalati hatalomátvételnek minősítették. Az egyik fő szervező, Gonzalo Berrón, a Transznacionális Intézet munkatársa szavaival élve:

"Az ENSZ és a WEF közötti megállapodás az Egyesült Nemzetek Szervezetének nyugtalanító vállalati hatalomátvételének hivatalos kifejezése. A világot veszélyesen a privatizált és antidemokratikus globális kormányzás felé mozdítja el.

Mindössze hat hónappal később ez a partnerség megmutatta csúnya arcát. A Transznacionális Intézet a 2021-25-re vonatkozó stratégiai tervében azt írta, hogy:

"A globális Covid-19 világjárványt ürügyként használták fel a digitális azonosító rendszerek és nyomkövető alkalmazások bevezetésére és normalizálására, hogy még jobban megszilárdítsák azt a felfogást, hogy fenyegetést jelentünk egymásra.

Ez egy nagyon megalapozott kritika volt, amellyel csak egyetérteni tudunk. De a TI nem látta át a teljes képet. Az Intézet küldetése, hogy "mélyreható kutatással, megbízható információkkal, megalapozott elemzésekkel és konstruktív javaslatokkal erősítse a nemzetközi társadalmi mozgalmakat, amelyek elősegítik a progresszív, demokratikus politikai változásokat és a globális problémák közös megoldását".

Ez többek között azt jelenti, hogy teljes mértékben elkötelezettek a katasztrofális éghajlatváltozás narratívája mellett.

Az üvegházhatású gázok évtizedes kibocsátása és a környezetromboló gyakorlatok évtizedek óta az ökoszisztémákat a töréspontjukig sodorták, és katasztrofális globális felmelegedéssel fenyegetnek. Ennek a fejlődésnek az üteme riasztó, és az éghajlatot a fiatalok számára mindenütt a legnagyobb fenyegetéssé teszi.

Szeretném hozzátenni, hogy a "globális problémák közös megoldása" gyakran problematikus, mivel nagyon sokszínű világban élünk. Nem könnyű minden nemzetre ugyanazt az egyformán alkalmazható megoldást alkalmazni.

Amint azt a "Rockefeller: Controlling the game" című könyvemben feltártam, az éghajlatváltozás olyan probléma, amelyet az 1950-es évek óta ugyanazok az erők határoznak meg és támogatnak, amelyek a digitális azonosító rendszereket és a WEF-et is létrehozták. Ezek a szereplők szintén szilárdan hisznek a globális problémák globális megoldásaiban, és tudják, hogyan kell manipulálni a játékot.

Ennek egyik példája a Rockefeller Brothers Fund "Fenntartható fejlődési jelentés 2005-2010" című kiadványa:

Az RBF támogatta a "szövetséges hangokat az éghajlatváltozás elleni fellépésért", amelyek között vállalatok, befektetők, evangélikusok, farmerek, sportolók, szakszervezetek, katonai vezetők, nemzetbiztonsági támogatók, veteránok, fiatalok, valamint kormányzók és polgármesterek vannak. E csoportok mindegyike fontos szerepet játszik.

És mennyire független a "Transznacionális Intézet"? A 2020-as éves jelentésükben az áll, hogy bevételük 50%-át a holland kormánytól, 19%-át más kormányoktól és 14%-át az Európai Uniótól kapják. Emellett olyan filantróp alapítványoktól is kapnak támogatást, mint az Ázsia Alapítvány, az Európai Kulturális Alapítvány, a Soros György által alapított Nyílt Társadalmak Előmozdításáért Alapítvány, valamint - dobpergés - a Rockefeller Alapítvány és a Rockefeller Brothers Fund.

Az RBF-től a "Transznacionális Intézetnek" nyújtott támogatások

Ez egy olyan ellenőrzött ellenzék benyomását kelti, amely felszólal a globális korpokrácia felemelkedése ellen, de valójában nem kérdőjelezi meg annak hatalmát. Nem győzhetsz, ha elhiszed az ellenség által kitalált tündérmeséket, miközben pénzt kapsz a zsebükből.

Addig is a WEF mindent megtesz, hogy elősegítse az ENSZ rendszerének a céljainak megfelelő átalakulását. Ahogy Börge Brende, a WEF elnöke a héten Davosban António Guterres ENSZ-főtitkárnak mondta:
"Mi is nagyon várjuk a szeptemberi jövő-csúcstalálkozót, és itt is számíthat teljes támogatásunkra.
Önt nem érdeklik a tekintélyét megkérdőjelező nyílt levelek.
Az X-betegség, a COVID-19 és a következő világjárvány biológiai feltörése A postai úton megrendelhető készletekkel bárki módosíthatja a DNS-t. "Régebben azt hittük, hogy a sorsunk a csillagainkban van. Most már tudjuk, hogy a sorsunk nagyrészt a génjeinkben rejlik." ~ James Watson Nobel-díjas tudós
A CRISPR-Cas9 segítségével létrehozott abd-A mutáns. Forrás: Erin Jarvis és Nipam Patel, UC Berkel
A következő világjárvány volt mindenki ajkán, amikor az elit Davosban összegyűlt a Világgazdasági Fórum éves csevegésére. Úgy hívják, hogy "X-betegség." Hm, hol hallottam már ezt korábban? Ó, igen, Elon Musk átnevezte a Twittert. X. Kicsit zavaró, hogy a következő világjárványt okozó betegségnek is ez a neve.

De illik rá. Arra emlékeztet minket, hogy minél tovább haladunk a "haladás" útján, annál kevesebbet tudunk arról, hogy hová tartunk.

Az Egészségügyi Világszervezet szerint az X azt jelenti, hogy "felismerték, hogy egy súlyos nemzetközi járványt olyan kórokozó okozhat, amelyről korábban nem volt ismert, hogy emberi betegséget okozhat".

Azt mondják, hogy a Covid-19 világszerte közel 7 millió ember halálát okozta. Ez a feltételezett vírus hússzor halálosabb lenne.

"Ha ilyen gyengén boldogultunk egy olyan vírussal, mint a COVID-19, el lehet képzelni, milyen gyengén boldogulnánk egy olyan eseménnyel, mint az 1918-as" - mondta Dr. Amish Adalja, a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központjának új betegségek szakértője, utalva az 1918-as influenzajárványra, amely becslések szerint 50 millió embert ölt meg világszerte.

Persze, aki nem hisz a vírusok létezésében, annak nehéz lesz lenyelnie ezt az utolsó információt. Sokféle véleményű olvasóm van, és ez jó dolog. Kérem, ne hagyják magukat eltántorítani a további olvasástól. Ez a cikk nem a vírusok bizonyításáról vagy cáfolatáról szól, hanem arról, hogy mi fog történni ezután, bárhogy is nevezzük. Egyszerűen nem tudjuk - mármint, hogy "X." És bármennyire is nem értünk egyet, abban egyetérthetünk, hogy valami rendszeresen végigsöpör a Földön, és rengeteg embert öl meg, és valami biztos, hogy újra meg fogja tenni. A kérdés csak az, hogy az ember vagy a természet okozza-e.

Bármilyen elméletet is vallunk a Covidról, akár pontosan úgy történt, ahogy a kormány állítja, akár úgy gondoljuk, hogy ez egy újonnan kitalált influenza, vagy egy laboratóriumból kiszabadult biofegyver, vagy hogy ez csak a Big Pharma pénzszerzési terve, továbbra is ellentmondásos információkat kapunk róla, ami folyamatos zűrzavarhoz és megosztottsághoz vezet.

Tegyük tehát mindezt egy pillanatra félre, és koncentráljunk arra, amit tudunk. Történt valami Covid nevű dolog, ami örökre megváltoztatta az életünket. Kétséges, hogy bármelyikünk is teljesen felfogja, hogy a Covid mennyire összezavart minket lelkileg. Sokan abszolút hipochonderekké váltak. Bárki, aki köhög, megkongatja a vészharangokat. Egyre többen viselnek újra maszkot. Bármit, hogy biztonságban érezzék magukat egy veszélyes világban.

A régmúlt, a Covid előtti időkben, amikor beteg voltam, időnként azt mondtam a barátaimnak, vagy hallottam tőlük, hogy "Hű, még soha életemben nem voltam ilyen beteg, úgy érzem, mindjárt meghalok." De ez csak egy szófordulat volt. Fiatalok és erősek voltunk, mindannyian meggyógyultunk, és hamar elfelejtettük.

Most már nem! Az emberek a legkisebb torokcsiklandozásból is a halált olvassák ki. Azt mondják nekünk, hogy a betegség ellen csak úgy lehet harcolni, ha úgy kezeljük, mint egy háborút. Ó, és most már tényleg a háború jár a fejünkben, bármilyen háború. Hogyan tudnánk megküzdeni a ránk törő betegségekkel, halállal és pusztítással? Lehet, hogy a világháborúkat nem tudjuk befolyásolni, de gyógyszereket, oltóanyagokat, tablettákat és gyógymódokat szedhetünk, és talán visszanyerhetünk valamiféle kontrollt a testünk felett, amely napról napra egyre inkább kicsúszik a kezünkből.

A WHO arra figyelmeztet, hogy a kórokozók által jelentett fenyegetések miatt egyre gyakoribbá és intenzívebbé válnak az egészségügyi vészhelyzetek. "A klímaváltozás megduplázhatja a jövőbeni COVID-arányú járványok valószínűségét. A katasztrófák és a betegségek eme aggasztó kombinációja, valamint az éghajlati sokkok a pusztítás és a zavarok tökéletes viharát vetíti előre - és ez azt jelenti, hogy a COVID-19 csak ízelítő lehet abból, ami még jön."

Várjunk csak! Hadd nyomjak be egy tablettát, vegyek fel egy fejhallgatót, és hallgassam meg a kedvenc politikusomat a YouTube-on, hogy visszahozzam magam a hisztéria széléről.

Kétségtelen, hogy a Covid vakcinák láttak már jobb napokat is. Nem sokan akarják még mindig szedni őket. De ez nem jelenti az ilyen típusú vakcinák végét. Ez csak a kezdet. Az olyan gyógyszeripari óriások, mint a Pfizer és a Moderna mindig a következő nagy betegséget keresik - próbálják megjósolni, hogy melyik betegségből tudnak a legtöbb pénzt csinálni. Az mRNS-birodalom építése című esszémben leírom, hogyan épülnek világszerte mRNS-gyárak, hogy felkészüljenek a következő katasztrófára. Az egyik példa erre a BioNTech BioNTainers, hordozható, szállítható, moduláris és kulcsrakész mRNS-gyártó létesítmények. Minden egyes konténer évente 50 millió adag mRNS-vakcinát képes előállítani - vagy tetszőlegesen bármilyen más betegségre bármilyen más vakcinát.

"A következő világjárványra gigantikus mRNS-gyáraink lesznek Indiában" - mondja Bill Gates.

"A cél az, hogy mindezek az alkalmazások, amelyeket reméltünk és szorgalmaztunk, bekerüljenek a mindennapi életbe" - mondja Dr. Adalja. "Amikor a vakcinák történetét írják, ez valószínűleg fordulópont lesz".

Igen, a Covid vakcinák fordulópontot jelentettek. Megmutatták, hogy a világ nagy részét meg lehet győzni arról, hogy egy kísérleti gyógyszert szedjen, méghozzá egyszerre, a "nagyobb jó" érdekében. Ha egy még súlyosabb katasztrófa következik be, a tömegek sorban fognak állni és könyörögni az oltásért. Bezárkóznak majd, és azzal fogják vádolni szomszédaikat, hogy halált okoznak, ha nem engedelmeskednek. A nagy Covid vakcinakísérlet talán a végéhez közeledik. De már készülünk a következő kísérletre.

Emlékeztek, amikor azt mondták nekünk, hogy a Covid-19 mRNS vakcina nem jut be a sejtekbe és nem változtatja meg a DNS-t? Talán ez igaz, talán nem. Mint minden mással kapcsolatban, itt is egymásnak ellentmondó információkat kapunk. Maradjunk tehát a tényeknél. Maradjunk annál, amit maguk a szakértők mondanak nekünk. Ez segít nekünk felismerni, hogy ezek az mRNS vakcinák és a tömegeket arra ösztönző tesztek, hogy teszteljék magukat, hogyan vezettek az egyre invazívabb kísérletek elfogadásához.

Az Egészségügyi Világszervezet azt mondja:

A DNS-vakcinázás területe gyorsan fejlődik. A jelenleg kifejlesztés alatt álló oltóanyagok nemcsak DNS-t használnak, hanem olyan adalékanyagokat is, amelyek segítik a DNS sejtekbe jutását, célzottan meghatározott sejtekre irányítják, vagy amelyek adjuvánsként működhetnek az immunválasz serkentésében vagy irányításában. Végső soron nem biztos, hogy egyértelmű a különbség egy fejlett DNS-vakcina és egy egyszerű vírusvektor között. A DNS-vakcinák által kiváltott immunválasz számos aspektusa még nem ismert. Ez azonban nem akadályozta meg az ilyen típusú vakcinák embereken történő alkalmazása terén elért jelentős előrelépést, és már klinikai kísérleteket is végeztek.

Hányszor halljuk a tudósoktól, hogy "nem értjük, mit csinálunk", de ők ennek ellenére folytatják. Azt mondják, ez az egész borzasztóan izgalmas, mert ez a fejlődés, és a fejlődést nem lehet megállítani. Légy jó kísérleti patkány, és ugorj bele a petri-csészébe - a haladás érdekében.

A következő világjárványban minden bizonnyal több vizsgálatot kell majd végeznünk. Adatokat kell majd gyűjteni. És ezt a CRISPR-alapú technológiával fogjuk megtenni.

Íme egy egyszerű ábra, amely bemutatja, hogyan működik a CRISPR:

Az X-betegség, a COVID-19 és a következő világjárvány biológiai feltörése

A tudósok megőrülnek a CRISPR-ért. Ez azt jelenti, hogy Istent játszhatnak azzal, hogy a DNS-ünkkel szórakoznak. A sejtek szintjén tudnak vágni és varrni, megváltoztatva mindent a mikrobáktól kezdve a növényeken és az állatokon át egészen hozzánk. Gondolj csak bele - mondja a sovány, tüskés tudós -, talán mindenkiből Supermant varázsolhatunk. Nos, nem mindenkit, nem az összes normális embert, akiken kísérletezünk. De elkápráztatunk majd néhány betegség gyógyításával, például az első CRISPR-kezeléssel, amelyet a sarlósejtes vérszegénységre engedélyeztek. Oké, betegenként 2,2 millió dollárba kerül, de ez egy igazi áttörés! És igen, az eljárás kemoterápiával, egy másik méreggel jár. Lássuk, hogyan alakul mindez.....

Ha megmutatják, hogy törődnek a sarlósejtes vérszegénységben szenvedőkkel, akkor tovább kísérletezhetnek mindenkin, hogy mindannyiunkat meggyógyítsanak. Mert valamiben mindannyian betegek vagyunk, nem igaz?

A nagy kísérlet első lépése a tesztelés. A Covid PCR tesztelés felkészítette a tömegeket arra, hogy elfogadják ezt az inváziót normálisnak és szükségesnek.

Vessünk egy pillantást a SHERLOCK Biosciencesre.

A vállalat 2020-ban történelmet írt a CRISPR technológia első FDA által jóváhagyott alkalmazásával. A vállalat büszke arra, hogy "bárhol és bármikor tesztelhető biológiát fejleszt".

A SHERLOCK a "Specific High-sensitivity Enzymatic Reporter unLOCKing" rövidítése, és egy CRISPR-alapú diagnosztikai eszköz, amely több szervezetben vagy mintatípusban képes genetikai "ujjlenyomatot" kimutatni, akár az egyszámjegyű attomoláris tartományig, ami egyetlen DNS- vagy RNS-molekula jelenlétét jelezheti a mintában.

Gyorsabbak, mint a PCR-tesztek, és egy óra alatt elvégezhetők, ami azt jelenti, hogy egy laboratórium volumene napi több ezer teszttel bővíthető. A SHERLOCK-hoz hasonló cégek a szegényekkel is törődnek. A Sherlock Biosciences a 221B FOUNDATION alapítványával elkötelezett amellett, hogy "pozitív hatást gyakoroljon a globális egészségügyre." Céljuk, hogy "az új CRISPR-alapú diagnosztikát eljuttassák a világ alulellátott népességeihez, hogy maximalizálják a globális hatást és javítsák a közegészségügyet".

2022 novemberében a SHERLOCK Biosciences bejelentette, hogy "a Bill & Melinda Gates Alapítvány támogatásával kifejlesztett technológia lehetővé teszi a tesztelést távoli, alacsony és közepes jövedelmű területeken, bővítve az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést és javítva a globális egészségügyet".

A Sherlock Biosciences olyan termékeket fejleszt, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy válaszokat kapjanak és nagyobb kontrollt gyakoroljanak az egészségügyi döntéseik felett.... A SHERLOCK és az INSPECTR gyakorlatilag bármilyen környezetben, bonyolult műszerek nélkül alkalmazható, így kiválóan alkalmasak otthoni és alacsony erőforrásigényű környezetekben, ami a potenciális alkalmazások széles körét nyitja meg olyan területeken, mint a fertőző betegségek, a rák korai felismerése, a kezelés nyomon követése és a precíziós orvoslás.

Eljöhet az a nap, amikor Önt bármire tesztelik, és mindent egy kormány által ellenőrzött adatbázisban tárolnak. Az ilyen genetikai adatbázisok aranybányát jelentenek. Erről többet írtam az olyan esszékben, mint A Covid tesztelés mögött álló aljas cél.

Edward H. You, a Szövetségi Nyomozó Iroda Tömegpusztítási Fegyverek Igazgatóságának Biológiai Ellenintézkedések Osztályának felügyelő különleges ügynöke, egykori biokémikusból lett FBI nyomozó. Íme, mit mond a veszélyekről:

Egy hatalmas hazai adatbázis létrehozásán dolgoznak. És most, hogy ezt ki tudják egészíteni a világ minden tájáról származó adatokkal, minden arról szól, hogy ki tudja a legnagyobb és legváltozatosabb adathalmazt megszerezni. Tehát a ketyegő időzített bomba az, hogy ha egyszer képesek lesznek elérni a valódi mesterséges intelligenciát, akkor versenyezhetnek ezekkel az adatokkal.

Gondoljunk csak a dolgok internetének kezdeteire, az 5G hálózatokra, az intelligens otthonokra és az intelligens városokra. Mindenhol érzékelők lesznek. Követni fogják a mozgásodat, a viselkedésedet, a szokásaidat. És végül lesz biológiai alkalmazás, ami azt jelenti, hogy az összegyűjtött adatok alapján elemezni lehet majd azokat, és megpróbálhatod javítani az egészségedet. Ezek az adatok hihetetlenül fontosak és nagyon-nagyon értékesek lesznek.

Egy kormány, egy terrorista szervezet vagy egy magányos farkas felhasználhatja ezeket az adatokat, és megfertőzhet egy személyt vagy egy embercsoportot valamilyen betegséggel. Laboratóriumokban rendszeresen végeznek kísérleteket, hogy kiderítsék, hogyan történhet ez meg. Mindannyian emlékszünk a Covid funkciógyarapodása körüli vitára. Dr. Fauci biztosított bennünket arról, hogy az NIH soha nem finanszírozta a wuhani laboratóriumban végzett gain-of-function kutatást. 2020-ban Donald Trump elnök nevetségessé vált, amiért azt állította, hogy a COVID-19-et okozó vírust vagy szándékosan állították elő, vagy egy laboratóriumi baleset eredménye volt a kínai Wuhan Virológiai Intézetben. Csak egy újabb összeesküvés-elmélete.

2021-ben még az olyan mainstream hírportálok, mint a Newsweek is elismerték, hogy Dr. Fauci valótlanul nyilatkozott a Kongresszusnak a wuhani laboratóriumban végzett kutatásról. A vita arról, hogy mi is történt valójában, a mai napig tart. Valaki tudja, hogy mi igaz és mi nem, de nem valószínű, hogy hagyja, hogy a tömegek, amelyeken kísérletezik, megtudják.

Bármit is gondoljunk Fauci valóságtartalmáról, nem titok, hogy az Egyesült Államok Kínában és más országokban olyan kísérleteket végez, amelyek rontják az etikus, tiszta energiáról alkotott képét. Logikus, hogy a "világ legerősebb országa" nem szeretné, ha riválisai megelőznék önmagát. Ez őrültség lenne. Mint minden háborúban, itt is csaták dúlnak az egymást túlszárnyalni akaró riválisok között.

Éppen a múlt hónapban jelentették, hogy egy kínai laboratórium kifejlesztett egy mutáns COVID-19 törzset, amely "humanizált" egerekben 100%-os halálozási arányt mutat, és "meglepően" gyors halálhoz vezet.

A Wuhanra emlékeztető tanulmányban kínai tudósok a COVID-19 egy olyan mutáns törzsével kísérleteznek, amely 100%-ban halálos a "humanizált" egerek számára.

A halálos vírus - GX_P2V néven - az emberhez hasonló genetikai felépítésűre módosított egerek agyát támadta meg a múlt héten Pekingből közzétett tanulmány szerint.

A vírussal megfertőzött egerek mindegyike mindössze nyolc napon belül elpusztult, amit a kutatók "meglepően" gyors halálozási aránynak neveztek.

A GX_P2V megfertőzte az elpusztult egerek tüdejét, csontjait, szemét, légcsövét és agyát, a végső fertőzés pedig olyan súlyos volt, hogy az állatok végül elpusztultak.

A leghátborzongatóbb, hogy az állatok szemei az elpusztulásuk előtti napon teljesen kifehéredtek.

Francois Balloux, a University College London Genetikai Intézetének járványügyi szakértője "szörnyűnek" és "tudományosan teljesen értelmetlennek" nevezte a kutatást.

"Az előzetes nyomtatvány nem részletezi, hogy milyen biológiai biztonsági szintet és biológiai biztonsági óvintézkedéseket alkalmaztak a kutatás során" - mondta.

"Ezen információk hiánya felveti annak az aggasztó lehetőségét, hogy a kutatások egy részét vagy egészét - például a 2016-2019-ben Wuhanban végzett kutatást, amely valószínűleg a Covid-19 világjárványt okozta - meggondolatlanul, a minimális biológiai biztonsági óvintézkedések és gyakorlatok nélkül végezték, amelyek elengedhetetlenek a potenciális világjárványt okozó kórokozókkal kapcsolatos kutatásokhoz." - tette hozzá.

Dr. Gennady Glinsky, a Stanford nyugalmazott orvosprofesszora azt írta: "Ezt az őrületet meg kell állítani, mielőtt túl késő lenne".

Hányszor hallottuk már ezt. Persze, hogy nem fogják megállítani. Mint ahogy a mesterséges általános intelligencia kifejlesztéséért folyó versenyt sem lehet megállítani. Mint ahogy az autonóm fegyverrendszerek alkalmazását sem lehet megállítani.

A fejlődést nem lehet megállítani!

A CRISPR-Cas9 génmeghajtó technológia megváltoztathatja egy adott DNS-szekvencia öröklődésének valószínűségét, és ez jó dolog lehet. De arra is használható, hogy megváltoztasson egy vírust, egy szúnyogot, egy patkányt vagy bármi mást, amit egy rossz ember arra akar használni, hogy kárt okozzon az embereknek.

A CRISPR-technológia hátrányai - ahogy Shelley Simona írta a Harvard Law's Bill of Health 2019 című lapban - messze felülmúlhatják a jót.

A célcsoportok potenciális

Az elmúlt évtizedekben a genetikai vizsgálatok terén elért fejlődésnek köszönhetően felfedezték, hogy kimutatható a zsidó származás és a zsidók körében gyakrabban előforduló mutációk bizonyos hordozói (hangsúlyozni kell, hogy nincs olyan, hogy "zsidó gén"). E tekintetben nem biztos, hogy a zsidók az egyedüliek; számos más népességben is lehetnek közös genetikai tulajdonságok. Így a génszerkesztési technológiákat szándékosan "negatív javító eszközként" használhatják bizonyos csoportok ellen.

Az egyének megcélzásának lehetősége

A génszerkesztési technológiák új fejleményei egy teljesen újfajta "személyi hadviselés" előtt kövezhetik ki az utat. Nem túlzás elképzelni egy olyan forgatókönyvet, amelyben egy potenciális támadó összegyűjti és kinöveszti a célpont élő sejtjeit, és végül személyre szabott eszközt fejleszt ki ellenük. A genetikai információk gyűjtésének egyszerűbb módja lehet a "génhekkelés." Valószínű, hogy a jövőben hatalmas genetikai adatbázisok jönnek létre. Más adatbázisokhoz hasonlóan a genetikai adatbázisok sem lesznek immunisak a kibertámadásokkal szemben. Ahelyett, hogy egy adott személy által hátrahagyott szövetből vagy hajszálból próbálnának információt gyűjteni, a génhackerek képesek lesznek genetikai információkat gyűjteni egy adatbázisba való behatolással, majd azt törvénytelen célokra felhasználni.

Demográfiai tervezés

Elképzelhető egy olyan forgatókönyv, amelyben a kormányok génszerkesztési technológiákat használnak a határaikon belüli népesség ellenőrzésére. Ez a veszély emlékeztet Foucault "biopolitika" fogalmára, amelynek értelmében az államok gyakorolják az élet és halál engedélyezésének, valamint magának az életnek a meghatározásának és irányításának a hatalmát.

Mi a fenébe keveredtünk?

Februárban az USA a génszerkesztést potenciális tömegpusztító fegyvernek nyilvánította.

Ugyanakkor a baktériumok génjeinek CRISPR-rel történő módosítására szolgáló készleteket már 140 dollárért kínálják az interneten. Az egyetlen korlátozás, amelyet ezekre a tesztkészletekre vonatkozóan találtam, Kaliforniában van, ahol egy emberi biohacking törvény tiltja a készletek árusítását - kivéve, ha figyelmeztető címke van rajtuk, amely szerint nem használhatjuk őket magunkon. Ez mit jelent? Tehát nem használhatod magadon, de máson igen? Mi a helyzet a macskájával? Vagy valamelyik aranyos kisegérre?

Az olyan cégek, mint a Creative Biolabs szívesen kínálják Önnek a következő szolgáltatásokat:

1) gRNS-tervezési és vektor-konstrukciós szolgáltatás, ahol Ön vagy megadja a célszekvenciákat, kiválasztja a vektort, mi pedig megkonstruáljuk a plazmidot. Azt is megteheti, hogy csak a genomszekvenciát adja meg, mi pedig saját gRNS-tervezési eszközünk segítségével megtervezzük a célszekvenciákat.

2) CRISPR/Cas9-sejtvonal-fejlesztés: Számos megbízható CRISPR/Cas9-sejtvonal-fejlesztési szolgáltatást kínálunk, amelyekkel genetikailag módosított sejtet hozhatunk létre bármilyen emlőssejtvonal felhasználásával és bármilyen génnel célpontként.

3) CRISPR/Cas9 genom knockout kitek 2 gRNA vektorral és donor DNS-sel, hogy Ön maga módosíthassa az adott gént.

4) Transzgénikus egerekhez nyújtott szolgáltatások.

Igen, akár transzgenikus egereket is rendelhet, mint amilyenekkel a kínai tudósok kísérleteztek, hogy létrehozzák a mutáns COVID-19 törzset, amely 100%-ban halálos.

Kérdezheti, hogy mik azok a transzgenikus egerek? 2007-ben Dr. Mario R. Capecchi, az Uta Egyetem munkatársa megkapta az élettani vagy orvosi Nobel-díjat egy olyan módszer kifejlesztéséért, amellyel az egérgenomban egyetlen gén megváltoztatásával vagy eltávolításával olyan egértörzseket lehet létrehozni, amelyek a módosított gént a szülőkről az utódokra örökítik. Az elmúlt években ezek a "transzgenikus" és "knockout" egerek mindennapossá váltak a laboratóriumokban".

Mi a helyzet a "transzgenikus" vagy "knockout" emberekkel? Mennyi időbe telik, amíg elfogadjuk őket, mint a laboratóriumban mindennapos dolgokat?

A biohackerek a tudományos világ menő lázadói. Közülük Josiah Zayner legendának számít.

Az X-betegség, a COVID-19 és a következő világjárvány biológiai feltörése

Josiah Zayner molekuláris biofizikából doktorált, és két évig a NASA kutatója volt. Számomra ő a biohacker világ Andy Warholja. Úgy is mondhatnánk, hogy egyfajta performanszművészetet csinált belőle.

Zaynernek saját cége van, a The Odin, és a biohacking-készleteit a nagyközönségnek árulja. Úgy véli, hogy mindenkinek hozzáférést kell kapnia ahhoz a technológiához, amelyet a kormányok zárt ajtók mögött rejtegetnek laboratóriumaikban.

A The Verge 2016-os cikke leírja, hogy Zayner hogyan sterilizálta a testét, hogy egy riporter előtt "átültesse" a teljes mikrobiomját. Minden kísérletét dokumentálja, például azt, hogy megpróbálta genetikailag módosítani a bőrszínét. Az izmainak javítása érdekében CRISPR-t kódoló DNS-t fecskendezett magába, és ezt élőben közvetítette a YouTube-on.

Az Odin honlapja szerint:

"...hisszük, hogy a jövőt a géntechnológia fogja uralni, és a fogyasztói géntervezés nagy szerepet fog játszani ebben. Ezt olyan készletek és eszközök kifejlesztésével tesszük lehetővé, amelyekkel bárki egyedi és használható organizmusokat hozhat létre otthon, a laboratóriumban vagy bárhol máshol".

Itt vannak példák a megrendelhető termékekre:
Cell Culture Lab Kit: 3,973.00 dollár
Növessz magadnak saját penicillin tesztkészletet: $79.99
Glowmander - fluoreszkáló GFP Axolotl: $299.00
Otthoni géntechnológiai laboratóriumi készlet: $2,500.00 $1,664.00

Mit gondolsz? Ha a kormányok megtehetik ezeket a dolgokat, ha a tudósok kísérletezhetnek rajtunk ezekkel a tesztekkel és vakcinákkal, és most már a DNS-ünk megváltoztatásának ígéretével, nem kellene megengedni, hogy mi is megtehessük ugyanezt magunkkal? Vagy bízzuk magunkat bizalommal a kormányunk által alkalmazott tudósok kezébe? Vagy teljesen le kellene állítani az egészet?

Walter Isaacson író A kódtörő című könyvében a CRISPR technológiai lehetőségeit ahhoz hasonlítja, hogy "Prométheusz elragadta a tüzet az istenektől - vagy talán Ádám és Éva beleharapott az almába".

És mindannyian tudjuk, mi lett a vége.

"Ma már nemcsak olvasni tudjuk az élet titkait - a DNS-ünket -, hanem írni is. Átírhatjuk, ha akarjuk" - mondja Isaacson. "Mint minden technológia, ez is csak annyira jó vagy rossz, amennyire mi magunk vagyunk."

Azt hiszem, az igazi kérdés az, hogy végül melyik részünk győzedelmeskedik, a jó vagy a rossz?
1984/2024 - a rejtett remény Orwell figyelmeztetésében A nemzet egy megfigyeléssel terhelt világ, ahol a történelmet átírták, hogy megfeleljen az élet minden aspektusát irányító vezetők narratívájának. Ezt az ellenőrzést a propaganda, az információ manipulálása és az ellenvélemény elfojtása révén tartják fenn. A cenzúra értékes eszköz, és még bizonyos szavakat is cenzúráz a gondolatrendőrség, a "Newspeak" javára, de "Nem látjátok, hogy a Newspeak egész célja a gondolkodás szűkítése? A végén szó szerint lehetetlenné tesszük a gondolatbűnözést, mert nem lesznek szavak, amelyekkel kifejezhetnénk azt." (1984)

Ilyen az élet Óceánia nemzetében, ahogyan azt George Orwell 1949-ben megjelent "1984" című disztópikus klasszikus regényében ábrázolja, amelyet nagyon gyakran "elrettentő példaként" írnak le. Orwell a 20. század közepének politikai és történelmi kontextusát használta fel, és a főhős, a kormánypárt alacsony rangú tagja, Winston Smith életén keresztül figyelmeztet az önkényuralom veszélyeire és a személyes szabadság eróziójára,

A történetről az elmúlt években nagyon sokszor beszéltek, és az interneten mindenütt Orwell-idézeteket tartalmazó mémeket osztottak meg, mint például a talán legismertebb "Big Brother is Watching You." vagy a "In a Time of Universal Deceit - Telling the Truth Is a Revolutionary Act", és ezek felhívták a figyelmünket a mai nemzetekkel való számos párhuzamra, abban a világban élünk, amelyről azt hittük, hogy csak Orwell képzeletében létezik. és ahogy a mémekben sokszor elhangzik: "This is 1984!".

Nem voltál őrült!

Persze nem mindenki fog egyetérteni és őrült összeesküvés-elméleteseknek nevezi majd azokat, akik az igazságot választják, de egy másik Orwell 1984 idézet azt takarja, hogy "Kisebbségben lenni, még ha egyszemélyes kisebbségben is, nem tett őrültté. Volt igazság és volt valótlanság, és ha az egész világgal szemben is ragaszkodtál az igazsághoz, akkor nem voltál őrült."

Mégis, sajnos, a propagandagépezet keményen dolgozik azon, hogy folyamatosan megerősítse ezt a címkét, mert "ha mindenki más elfogadta a hazugságot, amelyet a Párt erőltetett - ha minden feljegyzés ugyanazt a mesét mondta -, akkor a hazugság átment a történelembe és igazsággá vált. 'Aki a múltat uralja', hangzott a párt szlogenje, 'az uralja a jövőt: aki a jelent uralja, az uralja a múltat'".

Tudjuk, hogy ez a totalitárius irányítás és hatalom évtizedes tervének köszönhető, és "A hatalom nem eszköz, hanem cél. Az ember nem azért hoz létre diktatúrát, hogy megvédjen egy forradalmat, hanem azért csinálja a forradalmat, hogy létrehozza a diktatúrát. Az üldözés célja az üldözés. A kínzás tárgya a kínzás. A hatalom tárgya a hatalom. Most már kezdesz megérteni engem."

Különösen fontos, hogy ezekben a napokban emlékezzünk!!!
Amint látjátok, ez még sokáig folytatódhatna! De ha megnézzük a sok hasonlóságot a mai világunk és 1984 között, amit sokan közülünk most már, ha nem is próféciának, de egy valós életterv fikciójának tekintenek, és ez mind-mind komornak és borúsnak tűnhet. Paul Cudenec, a Winter Oak munkatársa szerint azonban Orwell figyelmeztetése között "rejtett remény" is van.

Immár negyven év telt el azóta, hogy George Orwell elhelyezte képzeletbeli disztópikus társadalmát.

Az Ezerkilencszáznyolcvannégy című regényt természetesen soha nem tekintették szó szerinti próféciának, de az 1949-es megjelenését követő első három és fél évtizedben - legalábbis Nagy-Britanniában - erőteljesen hatalmában tartotta a közvélemény képzeletét.

Amikor én az 1970-es években nőttem fel, az "1984" négy számjegye a totalitárius jövő rémisztő jelszava volt, amelyről valahogy mindannyian tudtuk, hogy a sarkon túl van, ha nem maradunk éberek.

Úgy gondolom, hogy Orwell könyve, Aldous Huxley 1931-es Szép új világ című regényével együtt, segített megakadályozni annak a világnak az eljövetelét, amelytől mindketten óvtak minket, mivel világossá tették, hogy senki, politikai hovatartozástól függetlenül, nem üdvözöl egy ilyen jövőt.

A dátum persze sokat veszített erejéből, amikor az év eljött és elmúlt. Hirtelen 1984 a mindennapi élet része lett - ez volt az az év, amikor a barátnőd elhagyott, amikor letetted a jogosítványvizsgát, vagy amikor az Everton legyőzte a Watfordot az FA-kupa döntőjében.

És bár sokan még mindig aggódtak a Nagy Testvér állam megerősödő hatalmának kilátásai miatt, már nem volt az az érzés, hogy komoran visszaszámolunk arra a végzetes évre - ehelyett az emberek elkezdtek előre tekinteni a fényes új jövőre, amelyet a kétezres év hirdette.

Mostanra azonban az 1984-es dátum ismét félig-meddig absztrakt állapotba került, különösen mindazok számára, akik e dátum után születtek, és a könyv címe sokkal kevésbé tűnik fontosnak, mint a tartalma, amely ma is túlságosan aktuális.

A történet néhány külső formája bevallottan mára már meglehetősen elavult. Amikor e cikk céljából újraolvastam, megdöbbentett, ahogyan Orwell nagyon is leírja a háború utáni, bombatámadás sújtotta Londont, amely az én születésem idejére már eltűnt, és amelyet egy olyan fehér munkásosztály (a "prolik") lakottnak képzel el, amely mára már nagyrészt kiszorult.

Az a gondolat, hogy "az ember szó szerint soha nem látott" külföldieket London utcáin sétálni, már a való életben, 1984-ben is kissé furcsán hangzott volna, nemhogy ma!

Egy kis szavahihetőségi hibát is észrevettem a cselekményben, hogy Winston Smith, miután olyan aprólékosan ügyelt arra, hogy soha ne lássák nyilvánosan beszélgetni a szerelmével, Juliával, vidáman magával viszi őt O'Brienhez, akitől csupán reméli, hogy az ő oldalán áll.

Aztán a tisztviselő otthonába érve másodperceken belül elkotyogja: "A párt ellenségei vagyunk"!, majd beleegyezik, hogy "megrontja a gyermekek elméjét", "nemi betegségeket terjeszt" és "kénsavat dob egy gyermek arcába", ha a Testvériség nevű földalatti ellenállás erre kéri.

Tényleg megtenné ezt bárki?

De ezek apróságok ahhoz képest, hogy Orwell milyen hátborzongató módon látta előre a ma tapasztalható pszichológiai ellenőrzés és manipuláció nagy részét.

A regény lapjain például azonnal felismerhetjük azokat, akik jelenleg a nagy visszaállítást és az ENSZ fenntartható fejlődési céljait erőltetik.

"Az, hogy milyen emberek fogják irányítani ezt a világot, ugyanilyen nyilvánvaló volt. Az új arisztokrácia nagyrészt bürokratákból, tudósokból, technikusokból, szakszervezeti szervezőkből, reklámszakemberekből, szociológusokból, tanárokból, újságírókból és hivatásos politikusokból állt.

"Ezeket az embereket, akiknek eredete a fizetett középosztályból és a munkásosztály felsőbb osztályaiból származott, a monopolipar és a központosított kormányzat sivár világa formálta és hozta össze".

Hasonlóképpen az ellenőrzésük mértékével is: "Még a középkor katolikus egyháza is toleráns volt a modern mércével mérve. Ennek részben az volt az oka, hogy a múltban egyetlen kormánynak sem volt olyan hatalma, hogy polgárait állandó felügyelet alatt tartsa...

"A televízió fejlődésével, és azzal a technikai fejlődéssel, amely lehetővé tette, hogy ugyanazon a műszeren egyszerre lehessen fogadni és sugározni, a magánéletnek vége szakadt.

"Minden polgárt, vagy legalábbis minden elég fontos polgárt ahhoz, hogy érdemes legyen megfigyelni, napi huszonnégy órán át a rendőrség szemei alatt és a hivatalos propaganda hangjainak hallatán lehetett tartani..."

"Most először nyílt lehetőség nemcsak a teljes engedelmesség, hanem a vélemény teljes egységének kikényszerítésére minden témában".

A jelenlegi kriminokrácia globalista programja is világosan kirajzolódik: "A párt két célja a Föld egész felszínének meghódítása és az önálló gondolkodás lehetőségének egyszer s mindenkorra való kioltása." (...)
Az FDA új szabálya lehetővé teszi az orvosi kutatást tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül A vizsgálatok nem jelenthetnek minimálisnál nagyobb kockázatot az emberekre nézve, és megfelelő biztosítékokat kell tartalmazniuk az érintettek jogainak, biztonságának és jólétének védelme érdekében.
Az FDA új szabálya lehetővé teszi az orvosi kutatást tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélkül
Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) annak érdekében, hogy több kezelési és diagnosztikai lehetőség felfedezését ösztönözze az orvostudomány területén, véglegesítette azt a szabályt, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos klinikai vizsgálatok a résztvevők tájékozott beleegyezése nélkül működjenek.

A bökkenő? A vizsgálat nem jelenthet minimálisnál nagyobb kockázatot az emberekre nézve, és megfelelő biztosítékokat kell tartalmaznia a résztvevők jogainak, biztonságának és jólétének védelmére.

A szabályt 2023. december végén adták ki, és 2024. január 22-én lépett hatályba.

"Arra számítunk, hogy ez az új szabály olyan minimális kockázatú kutatásokat tesz lehetővé, amelyek másképp nem lennének kivitelezhetőek" - írta Dr. Robert M. Califf, az FDA élelmiszer- és gyógyszerügyi megbízottja az FDA "Catching Up With Califf" című blogján. "Ide tartozhatnak a jóváhagyott termékek hatékonyságát összehasonlító tanulmányok annak megállapítására, hogy melyik lehetőség működik a legjobban bizonyos betegek esetében".

Az FDA eredetileg 2018 novemberében javasolta a szabályt, amely lehetővé teszi, hogy egy intézményi felülvizsgálati bizottság bizonyos feltételek mellett eltekintsen a tájékozott beleegyezés követelményétől. Az ügynökséghez kevesebb mint 50 észrevételező levél érkezett a javasolt szabályra vonatkozóan az akadémiai körök, az intézményi felülvizsgálati testületek (IRB-k), a közérdekvédelmi csoportok, az ipar, a kereskedelmi szervezetek, a közegészségügyi szervezetek és a polgárok részéről.

Az észrevételek többsége az FDA szerint az ügynökség törekvéseit támogatta, és azért támogatta a szabályt, mert az csökkenti az IRB-k és a kutatók adminisztratív terheit, miközben a lakosságot érintő fontos egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos értékes kutatásokat ösztönzi anélkül, hogy a vizsgálatok résztvevőit veszélynek tenné ki.

Nem minden hozzászólás volt támogató, néhányan arra figyelmeztettek, hogy "a beleegyezésről való lemondás szükséges és etikailag indokolt lehet bizonyos típusú klinikai vizsgálatok esetében, amelyek kritikusak az orvosi fejlődés, a betegellátás és a biztonság szempontjából." Két hozzászóló úgy vélte, hogy a szabály egyszerűen "ellentétes" az emberek védelmének szellemével az orvostudományban.

Számos kutató azonban támogatásában megjegyezte, hogy bizonyos minimális kockázatú vizsgálatokat szinte lehetetlen elvégezni, ha a beleegyezést megkövetelik. Az egyik példa erre a retrospektív adatfelvételek elemzése; az új szabály előtt egy ilyen vizsgálathoz a betegek, akiknek az adatait tanulmányozták, beleegyezése volt szükséges. Azzal, hogy ezek a kutatók és az FDA képesek az ilyen információkba beleásni magukat, azzal érvelnek, hogy képesek lehetnek orvosi előrelépéseket tenni anélkül, hogy a betegek biztonságát vagy jogait feláldoznák.

Út a megromlott bizalom felé?

Az új szabály elleni ellenérzések nagy része azt sugallta, hogy a változtatások lehetővé teszik az IRB-k számára, hogy egyre nagyobb kompromisszumot kössenek a szabványok tekintetében, és hozzátették, hogy a "minimális kockázat" kifejezés túl homályos, és félreértelmezhető vagy visszaélhető. Az eredmény a kutatásba és az egészségügyi szolgáltatókba vetett közbizalom csökkenése lenne.
"Nem szabad megengedni, hogy harmadik felek, beleértve az IRB-ket is, döntsenek a vizsgálat alanyai számára arról, hogy mi számít "minimális kockázatnak"" - jelentette ki egy észrevételező.

Az FDA meghatározása szerint a minimális kockázat azt jelenti, hogy az alanyok számára a vizsgálat során nem nagyobb a valószínűsége annak, hogy kárt vagy kellemetlenséget tapasztalnak, mint a mindennapi feladatok során. Más szóval, szinte minden tevékenységnél van minimális kockázat, a sétától kezdve a mosogatáson át az edények elpakolásáig és a gyerekek iskolából való elhozásáig; a vizsgálat kockázata nem haladhatja meg a mindennapi kockázatot.

A döntés egy olyan időszakban született, amikor az FDA nem engedheti meg magának, hogy még több közbizalmat veszítsen; az ügynökség a COVID-járványt követően próbálja helyreállítani hírnevét, amely során sokak szerint politikai befolyással befolyásolták. Az iparág vezetői felszólították az ügynökséget, hogy szigorítsa a vényköteles gyógyszerek és orvostechnikai eszközök engedélyezési eljárását - és tegye azt átláthatóbbá.

Dr. Califf blogbejegyzésében azt írja, hogy az új szabály egy kezdet.

"Ezek az erőfeszítések további erőteljes klinikai kutatásokat fognak elősegíteni, hogy a klinikai döntéshozatalhoz szükséges bizonyítékokat hozzanak létre, és végső soron javítsák a betegek kezelési és diagnosztikai lehetőségeit" - írta.
A WEF bankára a nyilvános kávéfogyasztás korlátozására szólít fel az "éghajlatváltozás" elleni küzdelem érdekében. A globalista Világgazdasági Fórum (WEF) egyik bankára a lakosság kávéfogyasztásának korlátozására szólított fel a zöld program céljainak elérése érdekében.
A WEF nemrég a svájci Davosban tartott éves csúcstalálkozójáról előkerült egy videó, amelyen Hubert Keller svájci bankár arról beszél, hogy a kávétermelés állítólag hogyan járul hozzá az úgynevezett "klímaváltozáshoz".

Keller egy panelbeszélgetés során azt mondta a WEF globalista társainak, hogy a kávétermelés túl sok "szén-dioxid-kibocsátást" bocsát a légkörbe.

Figyelmeztetve, hogy "eljönnek a kávétokért".

A klipben Keller, aki a WEF "napirendhez hozzájáruló" tagjaként szerepel, megjegyzi, hogy a kávéfőzők világszerte hány "tonna" (ez a metrikus egység 2 204 fontnak felel meg) CO2-t bocsátanak a légkörbe a termékük előállítása során.

"Alapvetően a kávé, amelyet mindannyian iszunk, tonnánként 15-20 tonna CO2-t bocsát ki" - mondta.

"Tehát mindannyiunknak tudnunk kell, hogy ez - minden alkalommal, amikor kávét iszunk, alapvetően CO2-t juttatunk a légkörbe"."

Keller hozzátette: "A kávéültetvények nagy része - a kávé nagy részét monokultúrában termelik, és a monokultúrát is érinti az éghajlatváltozás.

"Ezeknek a természeti értékeknek a minősége meglehetősen gyorsan romlik."

Máshol a WEF munkatársa arról beszélt elit társainak, hogy - kényelmesen - van lehetőség a kávéipar újjászervezésére.

Megjegyezte, hogy egy "250 milliárd dolláros piac van globálisan", amelyet meg lehet ragadni, ha a WEF elitjei meg tudják ragadni a piacot azzal, hogy azt állítják, hogy az "éghajlatváltozással" foglalkoznak.

Keller felvetette, hogy ez könnyű préda lenne, mert "a legtöbb kávétermelő a szegénységi küszöb alatt él".

NÉZZE MEG!

Tim Hinchliffe technológiai újságíró, aki eredetileg az X-en tette közzé a hozzászólásokról készült videót, úgy értelmezte Keller pontjait, hogy a kávétermelők megélhetését a nagyvállalatok fogják elvenni.

A következőket írta: "A kávétermelőkre mennek rá."

"Amikor azt mondja, hogy a termelés "széttöredezett", azt mondja, hogy még nem kaparintották meg a vállalatok & központosították.

"A globalisták által "globális délnek" nevezett kávétermesztőket a klíma igazságossága nevében megfosztják megélhetésüktől."

Hinchliffe hozzátette: "Bűntudatot kelt a kávéfogyasztókban, amiért támogatják a szegény kávétermelőket, mert nem tudnak jobbat a 'monokultúrás' törekvéseikben.

"Ez az egész egy hatalomátvétel a földek és a termelési eszközök elkobzására, hogy szén-dioxid-adóval feledésre ítéljenek minket"."

Más X-felhasználók lehúzták Kellert, amiért egyáltalán foglalkozik a kávé éghajlatra gyakorolt hatásával, kifejezve, hogy ez a zöld napirend aktivistáinak egyértelmű kísérlete arra, hogy szabályozzanak valamit, amit az emberek szeretnek.

A "Wide Awake Media" nevű X-fiók újra közzétette Hinchliffe videóját, és azt írta: "Most a kávétokért jönnek".

Gad Saad író és tudós szarkasztikus választ osztott meg Keller kijelentéseire, azt írva:

"A háziállatok károsítják az éghajlatot; az autók is; a gyermekvállalás felelőtlenség a túlnépesedés miatt; a húsevés ökoterrorizmus; a gáztűzhelyek gonoszak; és most a kávé.

"Sok más példát is felsorolhatnék, de most itt van egy mód, amivel segíthetsz a környezetnek."

Hozzátette: "Ha nincs gyereked, kötelezd el magad, hogy cölibátust vállalsz; korlátozd az étrendedet tofura; használd a gyaloglást, mint zöld közlekedési módot; képzeld újra a vizet kávénak, és igyál belőle reggelente; és az Isten szerelmére, altasd el azokat az ökoterrorista háziállatokat!".

Tim Young konzervatív rovatvezető írta:

"Most a WEF bohócai azt állítják, hogy a kávé árt a környezetnek.

"Nem lesz semmid, és szeretni fogod."

Malcolm Roberts ausztrál politikus megdorgálta Kellert és a davosi elitet, mondván: "El a kezekkel a kávénkról.

"A davosi elitisták szeretnek az utazás korlátozásáról csevegni, miközben a magánrepülőgépeket hasonlítgatják, amelyekkel iderepültek.

"Az elektromos meghajtású járműveket sürgetik, a davosi limuzinok mégis üzemanyaggal működnek.

"A fórum ülésein nyíltan összeesküvést szőnek az állattenyésztés és a halászat visszaszorításáról, mégis a legfinomabb steakeket és tenger gyümölcseit fogyasztják.

"Hol húzzuk meg a határt?"

Hozzátette: "Mindez része annak a tervnek, hogy bűntudatot keltsenek benned a meglévő és a WEF-hez kötődő milliárdosok tulajdonában lévő termékekre történő vásárlások miatt.

"Utasítsátok el a CO2 klímacsalást."

"Az Egy Nemzet óriási emberbarát és WEF-ellenes."

Az ALX konzervatív influencer megkérdezte: "Mennyi CO2-t bocsát ki ez az idióta a légkörbe?".

Dr. Matthew M. Wielicki földtudományi kutató és önjelölt klíma-"realista" pedig azt írta:

"Abba kell hagynod a kávézást..."

"Így Hubert Keller svájci bankár újabb 4 mérföldet repülhet a magánrepülőjével."
Egy aprócska ország egészségügyi minisztériuma megpróbálta letiltani egy amerikai tudós, újságíró és vállalkozó (Steve Kirsch) weboldalát, mert az anonimizált, fontos közegészségügyi adatokat tett közzé. Ő nemet mondott.
Ugyanez az egészségügyi minisztérium mindent megtett, hogy összezavarja a közvéleményt azzal kapcsolatban, hogy Új-Zéland 2023 novemberében elutasította a WHO IHR módosításait. Kinek dolgoznak VALÓBAN?

MERYL NASS 2024. JAN. 26.
Az új-zélandi egészségügyi minisztérium rosszhiszeműen és hamis ürüggyel járt el annak érdekében, hogy a kovidó elleni védőoltásokkal kapcsolatos halálesetekről szóló információkat eltávolítsák, miután egy új-zélandi informátor nyilvánosságra hozta az anonimizált adatokat, amikor már nem bírta tovább a halálesetek eltussolását. Most börtönben van Új-Zélandon, mert kritikus egészségügyi információkat szivárogtatott ki, amelyekről a nyilvánosságnak tudnia kellett volna. A kormányok a bűnözők, és az új új-zélandi kormánynak még nem sikerült ellenőrzés alá vonnia az ügynökségeit Jacinda Ardern többéves rémuralma után. Ardernnek el kellett menekülnie NZ-ből, és most a Harvardon tanul, a has-beensek, csalók és plagizátorok otthonában, Lori Lightfoottal, Chicago korábbi terrorista polgármesterével együtt. Élvezzék Steve Kirsch alább olvasható szónoklatát - Nass

Az Egészségügy Új-Zéland megint itt van! Megpróbálják eltávolíttatni az oldalamat. Ez nem fog megtörténni.

Itt vannak az e-mailek, amelyeket a HNZ és az NZ ERA által felbérelt ausztrál ügyvédeknek küldtem. A lényeg: A közegészségügyi információk elrejtése a nyilvánosság elől soha nem jó ötlet. Soha. Nem fogok engedelmeskedni.

STEVE KIRSCH: Talán meg kellene változtatniuk a szlogenjüket: "A közegészségügyi adatok elrejtése a nyilvánosság elől 2022 óta."

Összefoglaló

A közegészségügyi információkat megpróbálni elrejteni a nyilvánosság elől soha nem jó ötlet, különösen akkor nem, ha a lakosságot gyilkolják egy általuk erőltetett vakcinával.

A Health New Zealand nem tudja megmagyarázni, hogy az adataik hogyan állnak összhangban egy biztonságos vakcinával (nem állnak összhangban).

Ezért megpróbálják rávenni a tárhelyszolgáltatómat, hogy vegye le az oldalamat. Szégyelljék magukat! Az igazság cenzúrázása soha nem jó terv, és az ilyen erőfeszítésekben résztvevőknek szégyellniük kellene magukat.

Miért nem tudunk nyilvános vitát folytatni arról, hogy mit mondanak az adatok, ahelyett, hogy megpróbáljuk cenzúrázni az igazságot?

Itt van két e-mail, amit most küldtem el. Jó szórakozást!

A Clyde & Co-nak, az ausztrál ügyvédi irodának küldött e-mailem a tárhelyszolgáltatómnak, hogy töröltessék a webhelyemet.
From: Steve Kirsch
Elküldve: 2024. január 25., csütörtök, 10:13 PM
Cc: Berkahn, Richard; Patey, Lachlan; Andrew Slater; Margie Apa
Subject: SÜRGŐS - Törlési kérelem
Fontos: Magas

Szia Anthony,

Micsoda öröm, hogy találkoztunk!

Ha szeretnéd, hogy töröljem a PHI-t, szívesen megteszem.

Miért nem kérdezted meg szépen? Az, hogy közvetlenül a tárhelyszolgáltatómhoz fordulsz, nem úgy hangzik, mintha jóhiszeműen járnál el.

Biztos vagyok benne, hogy ön is életeket akar menteni, ahogy én is, de egy ilyen mutatványt végrehajtani NEM HASZNÁLJA a velem való nagyszerű kapcsolat kiépítését.

Mint tudod, nincs joghatóságod felettem vagy a tárhelyszolgáltatóm felett. Tehát engem felbosszantani egyszerűen NEM jó ötlet. Nem tesz jót az ügyfelének, ha ezt teszi.

Ugyanannyi szerencséje lesz, ha arra kényszerít, hogy eltávolítsam az adatokat, mint a DOJ-nek a NY Times és a Pentagon Papers esetében. Tanulmányoznia kellene azt a döntést. Nem végződött jól a DOJ számára. Itt egy link.

Megmondtam Margie Apának, hogy szívesen eltávolítok minden olyan MRN-t, amely PHI-t fed fel.

Az ajánlatomat nyilvánosan is megosztottam vele.

A kérésemet figyelmen kívül hagyta. Nem értem.

Ha enyhíteni akarja a károkat, hülyeség figyelmen kívül hagyni a kérésemet.

Javaslom, hogy szóljon nekik, hogy AZONNAL adják át a jogsértő MRN-ek listáját és a megfelelő NHI-számot. Megteszed ezt nekem?

Amennyire tudom, az összes általam közzétett rekord teljesen el van homályosítva, így még számomra is lehetetlen felfedezni bármely személy PHI-jét, vagy megfeleltetni az MRN-t az NHI-nak.

Az általam közzétett rekordok nem egyeznek meg egyetlen élő vagy halott személy rekordjaival sem. Egyetlenegyet sem. Tévedtem?

Ha az Egészségügyi Új-Zéland nem ért egyet, kérjük, adja meg az MRN-t és az NHI-azonosítót.

Ha ezt nem tudja megtenni, akkor miről van szó?

Nem akarok senkinek sem ártani, és örömmel szerkesztek önkéntesen minden sérelmes adatot, de ön semmilyen bizonyítékot nem szolgáltatott a károkozásra.

Kérem, hogy AZONNAL nyújtsa be a jogsértő MRN-ek és a kapcsolódó NHI-k listáját, hogy a károkat enyhíteni lehessen.

Elérhető vagyok a címen, és ÖRÜLÖMÖSSEN vennék részt egy FELJEGYZETT megbeszélésen ebben az ügyben, ha bármilyen kérdése van. Kaliforniában vagyok, és este 10 óráig hívhat PST.

Végül, 2 hónappal ezelőtt közzétettem egy cikket "Egy ajánlat, amit nem utasíthatsz vissza".

Az Egészségügy Új-Zéland SEMMIT sem tett a kérésemre.

Ha közzéteszik a TELJES adatokat, szívesen eltávolítom az adataimat, mivel már nem lesz rájuk szükség. Miért hagyták ezt figyelmen kívül? Ez egy másik módja a probléma megoldásának.

Várom a válaszukat.

-Steve

P. S. Barry Young egy hős. Ezek a feljegyzések bizonyítják, hogy az Egészségügyi Új-Zéland embereket ölt meg ezekkel az oltásokkal. Talán meg kellene kérni őket, hogy nézzék meg a kiszivárgott adatokat? Kértem egy találkozót az epidemiológusaikkal, hogy magyarázzák el nekem, hogy ha a vakcina biztonságos, akkor miért térnek el a halálozási görbék a vakcinázottak és a háttérben lévők között. EZT MEGTAGADTÁK. Miért tennék ezt, hacsak nem rejtegetnek valamit: például azt, hogy a vakcinák okozzák több ezer ember többlethalálozását Új-Zélandon. Miért nem beszélhetünk erről? Szívesen meghívnám a YALE professzorát, HARVEY RISCH-t a találkozóra; ő a világ egyik legjobb EPIDEMIOLÓGUSA. MIÉRT NEM TUDUNK ERRŐL BESZÉLNI?

Az Új-Zélandi Foglalkoztatási Kapcsolatok Hatóságának küldött e-mailem
[2023] NZERA 718 3266200 A Health New Zealand nem tesz eleget a kártérítés mérséklésére irányuló kérésemnek. El kell kötelezni őket a jogsértő MRN-ek átadására.

Barry Young közölte velem az információt. Amerikai újságíró vagyok, és az interneten közzétettem a titkosított adatokat.

Azt mondtam az Egészségügyi Új-Zéland vezérigazgatójának, hogy szívesen eltávolítok Önkéntesen minden olyan nyilvántartást, amely "valószínűleg jelentős és helyrehozhatatlan káros következményekkel járna az egyénekre és whanau-jukra nézve".

Nem voltak hajlandók eleget tenni a kérésemnek.

Kérem, hogy az ERA kötelezze őket, hogy adják át nekem a sérelmes rekordokat (az MRN rekordazonosító használatával), és magyarázzák el, hogyan lehetséges, hogy a rekordot bármely élő vagy halott személyhez hozzárendeljék, oly módon, hogy az károsítsa az adott személyt.

Az összes rekordot egy ONE WAY randomizációs algoritmus segítségével homályosították el, hogy egy adott személy adatait ne lehessen azonosítani. Ezért LEHETETLEN, hogy bárki azonosítsa valaki más rekordját.

A PHI megsértése tehát LEHETETLEN. Senki sem kereste meg, hogy távolítsam el a rekordját, mert senki sem találja meg a rekordját, mert az nem fellelhető.

Bizonyítaniuk kell az ERA-nak, hogy az S3 oldalamon közzétett 4M rekord közül legalább egy olyan van, amely felfedheti a PHI-t, vagy jelentős vagy IRREPARÁTÍV következményekkel járhat.

Hol van ez a bizonyíték?

Nem tudnak megfelelni ennek a tehernek.

Azt mondtam, hogy minden ilyen rekordot önkéntesen eltávolítok a webhelyemről.

Megtagadták, hogy azonosítsák az ilyen rekordok MRN-jét (MRN-eit)!!!

Az ERA-nak köteleznie kellene őket, hogy a károk enyhítése érdekében AZONNAL azonosítsák az ilyen rekordok MRN-jét.

Ha ezt nem teszik meg, akkor felelősségre kell vonni őket minden olyan kárért, amelyet a tétlenségük okozott.

Elérhető vagyok a címen, és ÖRÖMÖS lennék egy FELVÉTELES megbeszélést folytatni ebben az ügyben, ha bármilyen kérdése van.

Nem hajlandóak párbeszédet folytatni az ügy rendezése érdekében.

NEM kívánok ártani az embereknek, de nem hajlandóak bizonyítékot szolgáltatni a károkozásra.

Hol van az eltávolítandó MRN-ek listája és a helyrehozhatatlan kár leírása az egyes kért nyilvántartásokhoz?

Ezt önként nem adják meg. KÖTELEZNI KELL ŐKET, HOGY HALADÉKTALANUL MUTASSÁK BE EZT A LISTÁT, HOGY AZ ESETLEGES KÁROKAT ENYHÍTENI LEHESSEN.

Steve Kirsch amerikai újságíró: Összefoglaló

Az Egészségügyi Új-Zéland megpróbál érvényt szerezni egy hamis ürüggyel megszerzett végzésnek, arra hivatkozva, hogy a titkosított nyilvántartások közzététele "jelentős és helyrehozhatatlan káros következményekkel jár az egyénekre és családjaikra nézve".

Ez nyilvánvalóan hamis.

Nem tudnak egyetlen olyan rekordot sem azonosítani az általam nyilvánosságra hozott adatokban, amely "jelentős és helyrehozhatatlan káros következményekkel járhat az egyénekre és családjaikra nézve." Egyetlen egyet sem.

Amikor megkértem őket, hogy azonosítsák a sérelmes rekordok MRN-jét, hogy önként eltávolíthassam azokat, nem voltak hajlandóak válaszolni a kérésemre.

Azt akarják, hogy az egész adatbázist töröljék, hogy fedezzék a bűntényüket.

Embereket gyilkoltak, és képtelenek megmagyarázni a saját adataikat.

Még a legjobb új-zélandi szakértők sem tudják megmagyarázni a Barry Young által kiszivárogtatott új-zélandi adatokat. Minden alkalommal óriási kudarc. Ez nevetséges. Janine Paynter például annyira felhúzta magát, hogy nem dőltem be a szaros, kézimunkázós érveinek, hogy letiltott. Így oldja meg a konfliktust Janine! Talán legközelebb próbálj meg adatokat közölni értelmetlen szaros érvek helyett?

Az Egészségügy Új-Zéland cenzúrázni akarja a közegészségügyi adatokat, hogy a nyilvánosságnak ne legyenek bizonyítékai, amelyek alapján elítélhetik őket gondatlanságból elkövetett emberölésért. Ennyire egyszerű.

Sajnálom, de nem fogok részt venni a tetthely eltussolásában.
A WEF megszállottsága a mesterséges intelligenciával és az agyi chipeléssel kapcsolatban "Mi" létrehozhatunk egy olyan mesterséges intelligencia rendszert, "ahol nincs is szükségünk demokratikus választásokra" Klaus Schwab.
Emlékeznek Klaus Schwab 2016-os interjújára, amelyet egy svájci francia televíziós műsorvezetőnek adott, és amelyben Schwab valami olyasmit mondott, hogy "Képzeljék el, hogy 2025-re mindannyiunknak beültetnek egy chipet valahová a testünkbe vagy az agyunkba, és képesek leszünk telefon nélkül, akár a hangunk használata nélkül is kommunikálni egymással..."? Klaus Schwab a fizikai, a digitális és a biológiai világ fúziójának nevezi ezt.

Arról is beszél, hogy személyre szabott "komornyikjaink" lesznek robotok formájában, akik nem csak rabszolgák, hanem inkább asszisztensek, mivel mesterséges intelligenciával (AI) működnek, és tanulni fognak tőlünk.....

Schwab megszállottsága a negyedik ipari forradalom - minden teljes digitalizálása - iránt határtalannak tűnik. Nézze meg ezt a teljes 2016-os interjút (videó 28 perc), a felcsipkedett emberekkel 00:02:30-nál kezdődik.

A WEF megszállottsága a mesterséges intelligenciával és az agyi chipeléssel kapcsolatban

ő mind a globalizáció és az Egy Világkormány felé halad, amihez a világ népességének drasztikus csökkenése a rendeltetés. Ez továbbra is a WEF első számú célja, a Nagy Újraindítás és az ENSZ Agenda 2030 szerint. Klaus Schwab álma a negyedik ipari forradalomról, a mesterséges intelligenciáról és minden digitalizálásáról csak eszközök, hogy gyorsabban eljussunk oda.

Egy másik eszköz volt a kovid és a biofegyverek "vakcinák", és talán a WEF Davos24 által propagált új "X" vírus - még nem létezik, de valahol ott kóborol (Gates, Tedros, WHO), és nevetséges módon a "vaxokat" már most is fejlesztik - és ennek a globalista népirtásnak az egyik legfontosabb eszköze az óriási klímacsalás.

Az éghajlati hazugság legalábbis a Római Klub "A növekedés határai" című pusztító jelentése óta készül, amely még mindig a tervrajza sok mindannak, ami ma történik, beleértve a népességcsökkentést is. Az éghajlatváltozás keretében minden eugenista álom megvalósulhat. Ha mi, az emberek, hagyjuk őket.

A Rockefeller találmánya, a Római Klub székhelye szintén Svájcban (Winterthur) van, csakúgy, mint a WEF, a WHO, a GAVI (az oltások és a gyógyszeripar szövetsége) és a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), amelyet minden központi bankok központi bankjának is neveznek. Mindegyik teljes diplomáciai mentességgel és adómentesen. Véletlen egybeesés?

Klaus Schwab interjúja a svájci televíziónak 2016. január 10-én készült, közvetlenül a WEF Davos16, a 46. WEF előtt, amelyet "A negyedik ipari forradalom uralása" témakörben rendeztek meg.

Nyolc évvel később, a 6 nappal ezelőtt véget ért 54. WEF Davos24 a "Bizalom újjáépítése" címet viselte. Kezdetben azt hihetnénk, hogy a WEF felismerte, hogy egyre mélyebb zűrzavarba kerül az emberek körében világszerte, beleértve a nagyvállalatokat és a WEF korábban büszke követőit is, és valóban újra kell építenie a bizalmat.

Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól. A WEF plenáris ülésein megvitatott témák - az "éghajlatváltozás", egy új, még ismeretlen betegség, az "X" megjelenése, amely "már valahol odakint van", és az egyre tökéletesebbé váló mesterséges intelligencia kultikus csodálata - nem sokat segítettek a "bizalom újjáépítésében".

Különösen, ha néhány elzárt, korlátozott számú hallgatósággal zajló ülést nézünk, ahol Klaus Schwab mikrocsip-implantátumokkal, mesterséges intelligenciával és gondolatolvasással kapcsolatos megszállottsága került előtérbe.

Ezek minden bizonnyal a WEF Davos24 legijesztőbb pillanatai közé tartoznak. Például amikor Sergey Brinnel, a Google társalapítójával és a Google anyavállalatának, az Alphabetnek a korábbi elnökével beszélget. Brin úr 118 milliárd dolláros nettó vagyonával (2024) a világ 9. leggazdagabb embere (Forbes).

Klaus Schwab állítólag fantáziál:

"Képzeljük el, hogy tíz év múlva itt ülünk, és van egy implantátum az agyunkban, és én azonnal érzem, mert mindannyiunknak van implantátuma, meg tudom mérni az agyhullámait, és azonnal meg tudom mondani, hogyan reagálnak az emberek a válaszaira... Elképzelhető ez?".

Sergey Brin meglehetősen döbbenten néz a kérdésre, láthatóan kényelmetlenül érzi magát, nem tudja, mit mondjon, aztán forgatja a szemét, majd valahogy zavartan a levegőbe dobja a karját, és tétován azt mondja... "Azt hiszem, ez elképzelhető..." Ez egy cirkuszi műsor.

És Klaus Schwab 2016-os, a svájci francia televíziónak adott interjúját idézi.

*

A WEF alapítója és elnöke aztán egy lépéssel tovább viszi a megszállottságát, és azt sugallja,
"Létrehozhatunk egy olyan rendszert, ahol nincs is szükségünk demokratikus választásokra, mert előre meg tudjuk jósolni, hogyan fogtok gondolkodni és érezni...."

Nem számít, hogy a demokratikus választások már a távoli múlté. Az elmúlt mintegy húsz évben alig volt olyan választás a világon, amelyet ne manipuláltak volna valamilyen módon az Univerzum Mesterei... még a Mesterek és önjelölt császárok hazájában is.

Érdekes, hogy Schwab mindig a Mi-re hivatkozik, mintha MI irányítanánk téged, a gondolataidat, az érzéseidet, mi helyezünk téged "előrejelző" üzemmódba.

Amit Schwab úr soha nem mond ki, bár erősen implicit módon, az az, hogy az elektronikusan vezérelt agyhullámokat irányító "Mi" úgy befolyásoljuk a gondolkodásodat, ahogyan Mi akarjuk.

Az alábbiakban egy 5 perces videoklipben az őrült "prediktív tervezés" teljes, rémisztő pillanatait láthatjátok. Mivel ez egy szektás rituálé, Klaus Schwab - és mások a sötét korszakhoz tartozó fajtársai, az emberek megjóslása, megmondása és figyelmeztetése arról, hogy mit terveznek velünk, velünk, a néppel, KELL, hogy sikeresek legyenek.

Egy másik WEF Davos24 ülésen valaki megkérdezte - "Mit tehetünk, hogy elkerüljük, hogy rossz elnököt válasszanak?."

Nevek nem hangzottak el, de nyilvánvaló volt, hogy a hozzászóló Donald Trumpra, egy antiglobalistára utalt, aki földcsuszamlásszerű győzelmet aratna az USA-ban, ha ma FAIR választásokat tartanának.

A WEF megszállottsága a mesterséges intelligenciával és az agyi chipeléssel kapcsolatban

Jelenleg a nyugati világban egy szektás diktatúra alatt élünk, és a legtöbben még észre sem vették. Több ezer éves szektás gondolkodással átitatva, a sötét akciók csak akkor lesznek sikeresek, ha így vagy úgy elmondják az embereknek, akiket ez érinteni fog.

Gyakran álcázva, vagy fantáziálással, vagy filmek által (Hollywood is része a kultuszkultúrának), hogy az emberek nyugodtan vegyék és ne lázadjanak fel. Mikor már túl késő, hogy elérje őket.

A beültetett chipek és a mesterséges intelligencia mindennapi életünket uraló megszállottsága, az embereket a munkaerőpiacon felváltó robotok már régóta tart. Az indoktrináció vagy társadalmi mérnöki munka, ahogy az egyik legfőbb tudatmanipulációs ügynökség, a brit székhelyű Tavistock Intézet nevezi, tökéletesen megvalósult. A Tavistock valószínűleg együtt dolgozik Hollywooddal, és olyan eseményeken, mint a WEF-Davos, az ENSZ Közgyűlés és még sok más nemzetközi, valamint helyi esemény, veszi a pulzust, megismerve az emberek reakcióit és impulzusait.

Ezért olyan nehéz ma már észrevenni a csalást, például a klímabohózatot, és még azt is felismerni, hogy becsapták őket. Beismerni magunknak és másoknak, hogy bedőltünk a hazugságnak vagy az agymanipulációnak, a legnehezebb akadály, amit le kell küzdeni - és felébredni. A társadalmi mérnökök tudják ezt.

Kognitív disszonanciában élünk egy disztópikus környezetben, ahol minden megy és "normális" lesz. Messze túl vagyunk George Orwell 1984-jén - ahol a háború béke, a gyűlölet pedig szeretet.

A davosi WEF-en24 valakit idéztek, aki azt mondta: "Bombáznunk kell a békéhez vezető utat." Sajnálom, a hivatkozás már nem elérhető. A "tényellenőrzők" áldozatává vált a "hamis információkat" kiszűrő "tényellenőrzőknek".

Tudatosnak és ébernek kell lennünk, hogy mi történik körülöttünk. Miközben Brüsszelben rémhíreket terjesztenek a Digitális Személyazonosság közelgő bevezetéséről, amely minden személyes dologgal, egészségügyi adatokkal, vaxx-felvételekkel, banki adatokkal, és végül a mindent irányító, programozható Központi Bank Digitális Pénznemével (CBDC) lesz összekapcsolva. Ha ez megtörténik, és mi hanyagságból hagyjuk, hogy megtörténjen - akkor végünk van.

A Digitális Személyazonosság, ami téves elnevezés, mert ez nem csak egy személyazonosság, egyfajta álcázás, visszafelé épül fel. Svájcban és Európa más részein az embereket rákényszerítik a QR-kódos / okostelefonos e-bankolásra, ami az első lépés a pénz ellenőrzéséhez, hogy mit és hol vásárolsz, vagy bármilyen pénzügyi tranzakciót végzel, mert az okostelefonon keresztül nyomon követnek. A QR-kód minden adatot összegyűjt.

A banki zsarnokság már itt van. Ha továbbra is használni akarod a bankszámládat, be kell tartanod a pénzügyi rendszer szabályait. Semmi köze a törvényekhez - ez a szabályokon alapuló rend.

A WEF megszállottsága a mesterséges intelligenciával és az agyi chipeléssel kapcsolatban

A QR-kód szinte korlátlan mennyiségű személyes adatot tárolhat, valamint adatokat arról, hogy hol és mire költi a pénzét - végül többet tudhat Önről, mint amennyit Ön saját magáról.

Legyünk éberek és tudatosak, és álljunk készen arra, hogy egy alternatív pénz- és bankrendszert építsünk, amelyet az Emberek irányítanak az Emberekért és az Emberek által. Ez már nem bal- vagy jobboldal. Harcolnunk KELL a globalizmus ellen.
Great Reset: Kezdődik a klíma-terror az USÁ-ban! WEF-parancs: Chicagónak be kell tiltania a gáztűzhelyeket. Az USA-ban a Biden kormányzat elkezdte beizzítani a WEF által parancsba adott klíma-megszorí1tásoakt. A demokraták által ellenőrzött Chicago városa arra készül, hogy minden új lakásból kitiltsa a földgázt annak érdekében, hogy megfeleljen a Világgazdasági Fórum (WEF) "nettó nulla" céljainak.

A chicagói városi tanács olyan rendeletet készül megszavazni, amely betiltaná a földgáz használatát a legtöbb új épületben.

A polgármester képviselői azt állítják, hogy ez a terv létfontosságú ahhoz, hogy megfeleljen a WEF "Net Zero" programjának, hogy "megmentse a bolygót" az úgynevezett "klímaválságtól".

A javaslat a tiszta és hozzáférhető épületekről szóló rendelet (CABO) nevet kapta.

Ez egy olyan kibocsátási szabványt hozna létre, amely megfizethetetlen szabványon keresztül hatékonyan betiltaná a földgáz használatát.

Ezzel Chicago lenne a legújabb "kék város", amely megtiltja a jövőbeli otthonokban a gáztűzhelyek használatát.

Ez egyúttal megnyitná az utat az elektromos fűtés és elektromos készülékek előtt is, amelyek állítólag kevesebb üvegházhatású gázt bocsátanak ki.

Mint írtuk, a Biden-rezsim valószínűleg a novemberi elnök választások előtt megpróbál a klíma-hazugságok örvén korlátozásokat bevezetni az Egyesült Államokban.
WEF globális megoldások, de kinek? A WEF által előírt éghajlati elkötelezettség "Napjainkban az érdekeltek kapitalizmusának koncepciója, valamint az az elképzelés, hogy a világunkban felmerülő összetett problémák csak a köz- és a magánszféra együttműködésével oldhatók meg, végre kezd főáramba kerülni! Az érdekelt felek vállalati, de globális szinten is az érdekelt felek felelősségvállalása továbbra is az alapelv, amely minden tevékenységünk mögött áll."

- Klaus Schwab professzor, a Világgazdasági Fórum alapítója.

Kattintson a hanganyag letöltéséhez (MP3 formátumban)

Arról van szó, hogy az üzleti és pénzügyi vezetők hozzáadják szakértelmüket a világ előtt álló problémákhoz, hogy a világ kormányai számára előremozdítsák a válaszokat? Vagy éppen fordítva?

A Világgazdasági Fórum múlt pénteken fejezte be 24. éves találkozóját Davosban. A davosi vezetők a mesterséges intelligenciáról, a városok szerepéről a fenntarthatóság, az ellenállás és a megfizethetőség erősítésében, a központi bankokról és a digitális valutákról, a Közel-Kelet és Afrika geopolitikájáról szóló előadásokkal büszkélkedtek. Honlapjuk szerint a WEF "Crowdsource megoldásokat kínál a világ legfontosabb és legsürgetőbb kérdéseire".

A WEF azonban már nem a közfigyelem vákuumában tanácskozik. Valójában a világ üzleti vezetőinek és kormányzati szövetségeseiknek a tanácskozásai nagyon is a kíváncsi közvélemény szeme előtt vannak. A zárt ajtók mögött folytatott megbeszéléseik pedig szítják a gyanakvás tüzét azzal kapcsolatban, hogy mit terveznek az elkövetkező években.

Az alábbi videó egy hamisítvány. A mesterséges intelligencia segítségével készült. De nagyjából összefoglalja, hogy mit gondol az átlagember a WEF-ről.

Véletlen egybeesés, hogy a gazdákat a tevékenységük által termelt dinitrogén-oxid miatt leállítják, de senkinek eszébe sem jutna leállítani a mesterséges intelligenciából eredő pénzügyi aranylázat, amely várhatóan növelni fogja az energiafogyasztást.

Különös gyanú merül fel a klímaváltozás kezelésére irányuló nagyszabású törekvéssel kapcsolatban. Greta Thunberg és az az üzenet, hogy a szén-dioxid az "első számú ellenség", aligha kerül le a YouTube-ról, a Facebookról és az internetes keresőkből, ahogyan az mRNS-oltások kritikája. Valójában ennek az álláspontnak a kritikusai voltak.

A hagyományos klímaváltozási aktivizmus NEM jelent veszélyt az elitekre. Valójában a WEF története a Római Klubként való indulásától kezdve azt mutatja, hogy az osztályuk azt akarja, hogy a tömegek azt higgyék, hogy globális fenyegetés van, nyilvánvalóan azért, hogy az általuk kínált megoldásokat elfogadják, és ne ellenkezzenek velük szemben.

Probléma. Reakció. Megoldás.
Ha az éghajlatváltozás a probléma, mit kezdjünk az általuk kínált megoldásokkal? Ezt a kérdést a Global Research News Hour e heti epizódjában fogjuk hosszasan körüljárni.

A Global Research News Hour e heti műsorának nagy részében két, a Global Researchnek rendszeresen nyilatkozó személyiség, Peter Koenig és Julian Rose mérlegelik, hogy a szén-dioxid által jelentett éghajlati fenyegetés nem az, aminek látszik (ők szkeptikusok), és hogy milyen szerepet tölt be a világjárványokkal és az összes többi, a világot fenyegető és 2030-ig vezető fenyegetéssel együtt.

Egy másik Global Research-szerző, Elizabeth Woodworth is hozzászólt, aki a WEF-fel kapcsolatos aggályait a demokrácia aláásásával kapcsolatban fejti ki, bár ez az álláspontja megegyezik a publikált klímatudósok túlnyomó többségének álláspontjával.

Peter Koenig geopolitikai elemző, a Világbank és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) korábbi vezető közgazdásza, ahol több mint 30 évig dolgozott világszerte. Az Implosion - Egy gazdasági thriller a háborúról, a környezetpusztításról és a vállalati kapzsiságról című könyv szerzője; és társszerzője Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press - 2020. november 1.). Peter a Globalizációkutató Központ (CRG) tudományos munkatársa. Emellett a pekingi Renmin Egyetem Chongyang Intézetének nem rezidens vezető munkatársa.

Julian Rose biogazdálkodó, író, műsorvezető és nemzetközi aktivista. Négy könyv szerzője, melyek közül a legújabb, a "Overcoming the Robotic Mind" (A robotikus elme legyőzése) egy felhívás az életünk átvételével kapcsolatos despotikus Új Világrenddel szembeni ellenállásra. További információkért látogasson el weboldalára: www.julianrose.info. A Global Research rendszeres munkatársa.

Elizabeth Woodworth nagymértékben részt vesz az éghajlatváltozással kapcsolatos tudományos és aktivista tevékenységekben. 42 cikket publikált a Global Researchben, társszerzője a "Példátlan éghajlati mozgósítás", a "Példátlan bűnözés: Climate Science Denial and Game Changers for Survival" című könyvének, valamint a "A Climate Revolution For All" című COP21 videó társproducere. Ő a szerzője a "Mit tehetek?" című, a nukleáris fegyverek elleni aktivizmusról szóló népszerű kézikönyvnek és a "The November Deep" című regénynek. 25 éven át a BC kormány egészségügyi könyvtárosaként dolgozott. A Queen's-en szerzett BA diplomát, az UBC-n pedig könyvtártudományi diplomát. A Global Research rendszeres munkatársa.
A WHO Önnel kapcsolatos terveinek megértése Hogyan veszi rá a Big Pharma a szaklapokat, a kórházakat és a kormányt, hogy ennyire korruptak legyenek? A Tucker Carlson által készített interjú szerint a legtöbbeknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen kidolgozott a Pharma trükktárcája. Ez nem más, mint egy szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos zsarolás - és meg fog lepődni, hogyan működik.

A fenti videón Tucker Carlson interjúja látható Bret Weinstein amerikai podcasterrel és az evolúcióbiológia egykori professzorával. Az eredetileg 2024. január 5-én sugárzott felvételen a COVID-19 világjárványról, "a Big Pharma játékáról", az mRNS-oltások katasztrofális hatásairól és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) emberiséggel kapcsolatos további terveiről beszélgetnek. Ez egy kiváló interjú, amit nem akarsz kihagyni.

A nagy gyógyszergyárak rablójátékának magyarázata

Weinstein úr azzal kezdi, hogy kitér arra, amit ő "a Big Pharma játékának" nevez. Azt hitte magáról, hogy a gyógyszeripar bizonyos fokú szakértője, de az elmúlt négy év során azon kapta magát, hogy "leiskolázták", és az ipar számos aspektusa egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte.

Természetesen a Big Pharma "perverz ösztönzést" érez arra, hogy a rossz egészségi állapotot elősegítse, mivel pénzügyi eredményei ettől függnek. Az egészséges embereken nem keresnek pénzt.

"De azt hiszem, a legtöbben nem tudtuk, hogy mennyire kifinomult a trükkök tárháza" - mondta Weinstein úr - "és hogy ez a trükkök tárháza milyen jellegű. Hogy leírjam, azt mondanám, hogy a gyógyszeripar egy szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatos zsarolás.

"Lényegében a Pharma különböző dolgok tulajdonosa - molekulák, vegyületek, technológiák tulajdonosa, és amit keres, az egy olyan betegség, amelyre ezek a dolgok hihetően alkalmazhatók."

Amint azonosítottak egy betegséget, amely ellen a Pharma szellemi tulajdonát fel lehet használni, az ipar profitja olyan mértékben nő, hogy:
- A betegség széles körben elterjedt.
- A betegség súlyos.
- A konkurens gyógyszerek nem biztonságosnak vagy hatástalannak minősülnek.
- A kormány elrendeli a gyógyszer alkalmazását.
- Az orvostudományi intézmény ezt a gyógyszert nyilvánítja a standard ellátási módszernek.

"Éppen most írtad le a világjárványra való reagálást!" mondta Carlson úr. És valóban, a pandémiás válasz elemzése az, ami lehetővé tette Weinstein úr számára, hogy felismerje ezeket a trükköket.

A gyógyszeripar - mondta - folyamatos erőfeszítéseket tesz, hogy szellemi tulajdonát hasznosabbnak és biztonságosabbnak állítsa be, mint amilyenek valójában, és meggyőzze az orvosi intézményeket, a szaklapokat, az orvosi társaságokat, a kórházakat és a kormányt, hogy "olyan gyógyszerek felé irányítsa az embereket, amelyeket egyébként nem szednének. Ez az, ami a zsarolás".

Fontos megérteni, hogy mi a gyógyszeripari racket és hogyan működik, mert jóval a COVID előtt a Pharma "szakértője volt annak, hogy kitalálja, hogyan lehet egy betegséget elterjedtebbnek és veszélyesebbnek beállítani, mint amilyen", és "kiválóan értett ahhoz, hogy egy vegyületet hatékonyabbnak állítson be, mint amilyen".

Így amikor a COVID-19 bekövetkezett, az ipar több mint felkészült arra, hogy kihasználja a helyzetet. A COVID "az elképzelhető legnagyobb farmakológiai fejőstehén volt" - jegyezte meg Weinstein úr.

Egy végzetes hiba

A válság azonnali szükségletei lehetővé tették a Pharma számára, hogy megtegye azt, ami máskülönben lehetetlen lett volna, azaz hogy az mRNS-technológiát "görbületi sebességgel" vezesse be, azzal az ürüggyel, hogy ez a legújabb és legnagyszerűbb vakcinatechnológia. A génterápiákat sokkal szigorúbb biztonsági és hatékonysági teszteknek kell alávetni, amelyeket ebben az esetben mind megkerültek.
Weinstein úr gyanítja, hogy az mRNS technológia "normális körülmények között még a legapróbb biztonsági teszteken sem ment volna át", mivel "szörnyű biztonsági hibával" rendelkezik.

A lipid nanorészecskék (LNP-k) nem célzottak, így bármelyik sejt, amellyel találkoznak, felveheti és fel is veszi őket. Ez nem is lenne olyan rossz, ha az injekció valóban az injekció beadásának helyén maradna, ahogy ígérték, de nem így van.

Ez természetesen teljesen előre látható volt. Szinte minden beadott vegyület kiszivárog az injekció beadásának helyéről, és végül a szervezetben kering. A szisztémás hatások kockázatát tovább növelte az a tény, hogy az egészségügyi hatóságok azt tanácsolták, hogy az injekció beadása előtt NE szívjuk ki a tűt.

Az aspiráció során a tűt visszahúzzák a dugattyúra, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nincs benne vér. Ha van vér, akkor egy érben landolt, ami azt jelenti, hogy egyenesen a véráramba injektál, és nem a deltaszövetbe, ami segítene minimalizálni az mRNS terjedését a szervezetben.

Ahogy Weinstein úr elmagyarázta, az mRNS-technológia veszélye azzal függ össze, hogyan alakul ki az immunitás a természetben.

A vírusfertőzés akkor következik be, amikor egy vírus behatol egy sejtbe, és ráveszi azt, hogy készítsen másolatokat a vírusról. Ezek a másolatok bejutnak a szomszédos sejtekbe és megfertőzik azokat, és sokan köhögés és tüsszentés útján más emberekre is átterjednek. Amikor a sejtek olyan antigént (idegen fehérjét) termelnek, amelyet az immunrendszer nem tud felismerni, az immunrendszer azt feltételezi, hogy a sejt vírusfertőzött, és nekilát, hogy elpusztítsa azt.

Az mRNS-transzfekciós technológiával az a probléma, hogy a szervezetében véletlenszerűen elhelyezkedő sejteket ráveszi arra, hogy idegen fehérjét termeljenek, amelyet az immunrendszere folyamatban lévő fertőzésként ismer fel.

A gyógyszeriparnak volt egy potenciálisan rendkívül jövedelmező tulajdonsága, amelyet nem tudott piacra dobni, mert egy biztonsági teszt feltárta volna [a] megoldhatatlan problémát a szívében. A Pharma arra használta [a COVID] vészhelyzetet, hogy átcsússzon azokon a dolgokon, amelyek általában megakadályoznák egy ilyen veszélyes technológia széles körű elterjedését. - Bret Weinstein

Az immunrendszered tehát elkezdi elpusztítani az érintett sejteket, és ha ezek a sejtek a szívedben, az agyadban vagy más belső szerveidben vannak, az eredmény életveszélyes lehet. A halálos szívproblémák mellett a rendkívül gyorsan előrehaladó rákos megbetegedések drámai növekedését is látjuk.

"Visszatérve az eredeti történethez, a Pharma rendelkezett egy potenciálisan rendkívül jövedelmező tulajdonsággal, amelyet nem tudott piacra dobni, mert egy biztonsági teszt felfedte volna ezt a megoldhatatlan problémát a szívében" - mondta Weinstein úr.

"Az én hipotézisem az, hogy felismerte, hogy az a dolog, ami ezt az akadályt megkerülhetné, egy olyan vészhelyzet volt, ami miatt a közvélemény orvoslást követelt... ami arra késztette volna a kormányt, hogy egyszerűsítse a biztonsági tesztelési folyamatot, hogy ne szúrja ki ezeket a dolgokat.

"És valóban a biztonsági vizsgálatokat radikálisan megkurtították, hogy a hosszú távú károkat lehetetlen volt kimutatni. Tehát a kérdéses hipotézis az, hogy a Pharma egy vészhelyzetet használt fel arra, hogy megkerüljön egy akadályt, hogy egy hihetetlenül jövedelmező technológiát hozzon be - normalizálva azt a nyilvánosságban és a szabályozó apparátusban -, hogy kicsússzon azokon a dolgokon, amelyek normális esetben megakadályoznák egy ilyen veszélyes technológia széles körű elterjedését."

A kockázatos technológia bevezetésére irányuló terv központi szerepet játszott a COVID-reakcióban
Jeffrey A. Tucker, a Brownstone Institute alapítója az interjúról és az interjúhoz fűzött kiegészítő kommentárjában azt írta:

"A nagyobb kép, a baljós valóság csak lassan tudatosult bennem, nevezetesen, hogy az mRNS-platform technológia központi szerepet játszott az egész COVID-válaszban. Ennek megértése nélkül nem látjuk az erdőt a fák előtt. Ez volt a mozgatórugója a zárlatok kezdeményezésének és abszurd meghosszabbításának."

"Ha belegondolunk, hogy mekkora kárt okoz az egész társadalomnak és az egész világnak, mindezt szabadalmi kalózkodás és egy technológiai bevezetés felgyorsítása céljából, szinte el sem tudjuk képzelni, hogy bármely kormány ennyire foglyul ejthet és korrupt lehet. Úgy tűnik, hogy ez a hihetőség határait feszegeti, és mégis itt vagyunk.

"Mindezek ismerete segít keretbe foglalni a kor néhány rejtélyét, például a vad és agresszív cenzúrát. Egy ekkora léptékű szökevény irányításához a konszenzus látszatának megteremtésére volt szükség. A lényeg az volt, hogy előkészítsék az utat az oltóanyag bevezetéséhez, amelyet mindenkinek a zárlatoktól, maszkoktól és bezárásoktól való megmenekülésnek kellett tekintenie.

"Megvan az oka annak, hogy nem hallottunk semmilyen magas szintű bocsánatkérést vagy beismerő vallomást. Az ok az, hogy soha nem volt cél, hogy helyesen cselekedjünk. Ez kezdettől fogva ipari felvásárlás volt, egy tökéletes korporatista terv arra, hogy jelentős előnyre tegyenek szert a gyógyszergyártásért és jövőjükért folytatott háborúkban."

Valószínűleg már több tízmillióan haltak meg

Weinstein úr idézte Joseph Fraiman és társai kutatását, amelyben újraelemezték a Pfizer saját vizsgálati adatait, és kimutatták, hogy a súlyos mellékhatások kockázata 1:800-hoz volt. Ezt a kockázatot ügyesen leplezték azzal, hogy a placebocsoportnak a vizsgálat után egy hónappal beadták az igazi mRNS injekciót.
Ez a kockázat nem 1 a 800 emberből, hanem 1 a 800 adagból, és az emberek kezdetben két adagot kaptak. Egy nemrégiben Romániában tartott konferencián bemutatott kutatás szerint eddig mintegy 17 millió ember halt meg az oltások következtében. Mégis ezeket az oltásokat még mindig ajánlják már 6 hónapos korú gyermekek számára, és mindenféle vészhelyzet hiányában.

És, ahogy Weinstein úr megjegyezte, bár az emlékeztető oltások beadása most százalékosan egyszámjegyű, mégsem látjuk, hogy a többség egyértelműen elismeri, hogy a tömeges oltási kampány eleve hiba volt. Mintha a legtöbb ember egyszerűen nem akarna belegondolni az okozott kárba. Nem akarják elismerni, hogy egy kifinomult propagandagépezet becsapta őket.

De még mindig beadjuk ezeket az oltásokat a gyerekeknek, és ez azt jelenti, hogy erkölcsi kötelességünk beismerni azt a kényelmetlen igazságot, hogy az oltások veszélyesek, és le kell állítani őket.

A szólásszabadság élet-halál kérdése

Amint azt Weinstein úr is megjegyezte, az alternatív média viszonylag kis számú hangja szerencsére elég embereket tudott felvilágosítani az ártalmakról, így az emlékeztetők beadása mára leesett a közmondásos szikláról. Most azzal a problémával kell szembenéznünk, hogy a WHO a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) és a nemzetközi világjárványügyi egyezmény módosításaiban arra törekszik, hogy világszerte az összes média felett ellenőrzést szerezzen.

Ha az IHR-eket és a szerződést elfogadják, a WHO kizárólagos hatáskörébe kerülne annak eldöntése, hogy mi az orvosi igazság, és minden ország köteles lenne ennek megfelelően cenzúrázni, bármilyen szükséges eszközzel.

Figyelembe véve, hogy az alternatív hírek milyen fontos szerepet játszottak abban, hogy az emberek ráébredjenek a COVID valóságára, mi lesz, ha nélkülük kell szembenéznünk egy újabb világjárvánnyal? Könnyen mondhatnánk, hogy a szólásszabadság az egészségügy és az orvostudomány összefüggésében élet-halál kérdése. Ha a tudományos vitát és az ellentétes nézeteket kiiktatják, az orvosi propaganda halálos áldozatainak száma még nagyobb lesz, mint amit eddig láttunk.

A WHO terve nagy vonalakban

Weinstein úr a továbbiakban áttekintette a WHO tervezett puccsát az IHR módosításai és a világjárványügyi szerződés révén. Nagy vonalakban ez a két eszköz a kevesek globális uralmát és a tömegek teljes ellenőrzését kívánja elérni a közegészségügy álcája alatt.

Röviden, ez a szerződés megköveteli, hogy minden tagország, amely aláírja, lemondjon nemzeti szuverenitásáról a WHO-nak, így az egész világ tényleges totalitárius uralkodójává válik.

A WHO szerint a COVID-járvány azért lett ilyen súlyos, mert a nemzetek nem tudtak együttműködni. Ezért az érvelés szerint olyan nemzetközi szerződésre van szükség, amely a WHO-hoz központosítja a világjárványok elleni védekezés hatáskörét.

A probléma természetesen az, hogy a legtöbb nemzet TÉNYLEG követte a WHO irracionális és tudománytalan ajánlásait. Az alkalmatlanság - akár szándékos volt, akár nem - tönkretette a gazdaságokat és felesleges halálesetekhez vezetett.

A javasolt szerződés értelmében a WHO-nak felhatalmazása lesz arra, hogy bármilyen alapon, akár bizonyítékok nélkül is közegészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki, és jogosult lesz olyan jogorvoslatokat elrendelni, amelyeket minden tagállamnak végre kell hajtania.

Ebbe beletartozik a vakcinák kötelezővé tétele, az utazási korlátozások, az, hogy milyen gyógyszereket lehet használni és melyeket nem, és mindannak a cenzúrázása, ami nem felel meg a WHO hivatalos ajánlásainak, hogy csak néhányat említsünk. Fontos, hogy a cenzúra nem korlátozódik a "félretájékoztatásra" (téves információ) és a "dezinformációra" (szándékosan téves információ és hazugság), mindkettő legalábbis bizonyos fokig összefügg az igazsággal és a hamissággal.

Nem, ahogy Weinstein úr elmagyarázta, a legfontosabb kifejezés, amit meg kell értenie, a "rossz tájékoztatás", amelyet úgy definiálnak, mint igaz információ, amely bizalmatlanságot okoz a hatósággal szemben.

A félretájékoztatás kriminalizálása - az igazság legalizált elhallgattatása

Amikor tehát rámutatsz a kormánytisztviselők hazugságaira, akkor a félretájékoztatást követed el, amit az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma most már a terrorista cselekmények definíciójába is felvett, a félretájékoztatás és dezinformáció terjesztése mellett. Ez teljesen félelmetes, mert a "terrorizmus" "olyan jogi megjelölés, amely miatt minden jogod elpárolog" - mondta Weinstein úr, hozzátéve:

"Tehát azon a ponton, amikor a Belbiztonsági Minisztérium azt mondja, hogy egyfajta terrorizmusban bűnös vagy, mert igaz dolgokat mondasz, amelyek miatt nem bízol a kormányodban, akkor egyben arról is mondanak valamit, hogy milyen jogaik vannak arra, hogy elhallgattassanak.

"Ezek nem normális jogok. Szóval ezek a dolgok mind félelmetesek, és azt hiszem a COVID-járvány hatására tudatosult bennünk egy csomó olyan struktúra, ami körénk épült, valami, amit William Binny, az NSA egykori tisztje egyszer úgy jellemzett, hogy a kulcsrakész totalitárius állam. A totalitárius államot körénk építették, de nem aktiválták. Aztán, ha egyszer felépült, elfordítják a kulcsot.

"Most olyasvalamit látunk... ami még William Binny leírását is felülmúlja, mert ez a kulcsrakész totalitárius bolygó. Az Egészségügyi Világszervezet a nemzetek szintje fölött áll, és abban a helyzetben lesz, ha ezek a rendelkezések átmennek, hogy megszabja a nemzeteknek, hogyan bánjanak saját polgáraikkal, felülírja az alkotmányukat."

Az idővonal

A 77. Egészségügyi Világközgyűlés, amelyen az IHR módosításairól és a pandémiáról szóló szerződésről szavaznak, a tervek szerint 2024. május 27-én kezdődik. Az IHR módosításaihoz csak 50 százalékos szavazatra lesz szükség, aki a szavazás idején a teremben tartózkodik.

Az IHR módosításokkal foglalkozó munkacsoportnak azonban 2024. január 27-ig be kell nyújtania a módosítások végleges csomagját.4 Ha a javasolt módosítások végleges változatát nem nyújtják be megfelelően addig az időpontig, akkor az Egészségügyi Világközgyűlésnek nincs törvényes joga szavazni róluk a 2024 májusában tartandó 77. Egészségügyi Világközgyűlésen.

Ez azt jelenti, hogy már csak két hetünk maradt arra, hogy kellő mértékben felhívjuk a figyelmet ezekre a módosításokra, hogy megakadályozzuk elfogadásukat. Ezért kérjük, segítsen terjeszteni a hírt a James Roguski Substack oldalán felsorolt videók megosztásával.

Roguski úr nagylelkűen a világ rendelkezésére bocsátott egy listát más akciókról is, amelyeket attól függően, hogy hol élsz, megtehetsz:
- USA.
- CanadianPetition.com.
- UK PARLAMENTI PETÍCIÓ.
- AustraliaExitsTheWHO.com.
- Világszerte: Kattintson IDE, IDE és IDE.

A Door To Freedom (DoorToFreedom.org), a Dr. Meryl Nass által alapított szervezetnek is van egy plakátja, amely elmagyarázza, hogy a pandémiáról szóló szerződés és az IHR módosításai hogyan változtatják meg az életet, ahogy mi ismerjük, és hogyan fosztanak meg minket a szabadság minden maradványától. Kérjük, töltse le ezt a plakátot, és ossza meg minden ismerősével. Tegyék ki nyilvános hirdetőtáblákra és olyan helyekre is, ahol a közösségek információt osztanak meg egymással.

Ha elfogadják, az IHR módosításai 10 hónappal később lépnek hatályba minden olyan nemzet számára, amely nem marad ki a módosításból. Azokat a nemzeteket, amelyek hivatalosan nem mondtak le, a módosításokban meghatározott új feltételek fogják kötni.

A Pandémiáról szóló szerződés ütemezése

A pandémiáról szóló szerződésről szintén az Egészségügyi Világközgyűlés éves ülésén, 2024. május 22-24. között szavaznak majd.6 A szerződéshez a jelenlévő tagok kétharmadának igen szavazata szükséges, és amint 30 nemzet ratifikálta, hatályba lép.

Ezt követően harminc nappal a szerződés az összes aláíró nemzet számára hatályba lép. Minden olyan nemzet, amely nem írta alá a szerződést, ki lesz zárva annak feltételei alól. Azoknak, akik aláírják a szerződést, három évet kell várniuk, mielőtt kiléphetnek.

A szerződés legfrissebb, 2023. október 30-i keltezésű változata itt található. A Kormányközi Tárgyaló Testület (INB) utasítást kapott, hogy a következő, 2024. február 19. és március 1. közötti időszakra tervezett ülés előtt készítsen egy újabb tervezetet, így további módosítások várhatóak.

A jó hír

Bár a helyzet borúsnak tűnhet, Weinstein úr továbbra is optimista, már csak azért is, mert mi, a globális puccs ellenzői, valójában a legbátrabb értelmiségiek vagyunk a csapatunkban.

Tudósokat, kutatókat, orvosokat, akadémikusokat és újságírókat mindenhol a világon, akik fel merték emelni a szavukat a hivatalos narratívával szemben, kiszorították tekintélyes pozícióikból.

Ennek eredményeképpen most egy "Dream Team"-ünk van, amely "minden olyan játékosból áll, akit csak akarhatsz a csapatodban, hogy valami történelmi csatát vívj egy szörnyű gonosz ellen" - mondta Weinstein úr. Valóban, ahogy Carlson úr megjegyezte,8 ezek a szakértők mind "most a helyes információk hatalmas ellenerőt alkotnak", és nem fognak eltűnni.

Ennek ellenére, hogy valóban megakadályozzuk ezt a globális puccsot, szükségünk van önökre, mindenkire, egyszerű emberekre mindenhol, hogy beszéljenek és osszák meg az igazságot, amennyire csak képesek rá. Csak így lesz a mi hangunk nagyobb számban, mint a propagandagépezeté.
A BBC hamisan mutatta be a Covid kockázatát, hogy növelje a lezárás támogatását mondja a kormány vezető tudományos tanácsadója. A BBC-nek megengedték, hogy a Covid által a legtöbb ember számára jelentett kockázatot "félrefordítsa", hogy növelje a lakosság támogatását a lockdownhoz, mondta Mark Woolhouse professzor, a kormány tanácsadója a Covid brit vizsgálatának. A Telegraph közölte a történetet.

Mark Woolhouse professzor, kiváló epidemiológus és a kormány tanácsadója bírálta a társaságot, amiért "többször is úgy számolt be az egészséges felnőttek körében bekövetkezett ritka halálesetekről vagy megbetegedésekről, mintha ezek a normális esetek lennének".

Szerinte ez a BBC News nézői körében azt a "félrevezető benyomást" keltette a világjárvány kezdetén, hogy "mindannyian veszélyben vagyunk", és "a vírus nem tesz különbséget".

A valóságban, mondta, akkoriban már tudták, hogy a Covid okozta halálozás kockázata tízezerszer nagyobb a 75 év felettieknél, mint a 15 év alattiaknál.

Woolhouse professzor azonban azt mondta a Covid-vizsgálatnak, hogy a BBC nem korrigálta a tudósítását: "Gyanítom, hogy ezt a félretájékoztatást azért hagyták állni 2020-ban, mert ez indokolta a teljes lakosság bezárását".

Elmondta, hogy erre további bizonyítékot szolgáltatott az Egyesült Királyság kormánya vészhelyzetekkel foglalkozó tudományos tanácsadó csoportjának (SAGE) egyik alcsoportja által 2020. március 22-én kelt tájékoztató, amely a lakosság viselkedésére összpontosított.

Ebben az állt, hogy "az emberek jelentős része még mindig nem érzi magát eléggé személyesen fenyegetve; lehet, hogy megnyugtatja őket a demográfiai csoportjukban tapasztalható alacsony halálozási arány... a személyes fenyegetettség érzékelt szintjét növelni kell azok körében, akik elégedettek, kemény érzelmi üzenetekkel".

Woolhouse professzor szerint a BBC tudósítása által keltett "téves képzet", miszerint mindenki veszélyben van, "akadálya annak, hogy a beavatkozásokat a Covid által valóban nagy veszélynek kitett, sérülékeny kisebbségre irányítsák".

A vizsgálathoz benyújtott, a határtól északra gyakorolt hatásról szóló írásos beadványában azt mondta: "Attól tartok, hogy a skót kormány világjárványra való reagálása ennek következtében veszélybe került".

Arra a következtetésre jutott, hogy a lezárás "a legkevésbé hatékony volt a legsebezhetőbbek védelmében, pontosan azért, mert szükségük volt az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozókkal való kapcsolattartásra - az önelszigetelés nem volt opció." A szakértő hozzátette: "Ezt már a kezdetektől fogva fel kellett volna ismerni".
A kormányzat és a társadalom egésze kudarcot vallott a hivatalosan elfogadott pandémiás intézkedésekkel kapcsolatban Az egész emberiségnek fel kell állnia, hogy ezt helyrehozzuk! Felhívás a cselekvésre!
Miért kellene az embereknek valaha is megbízniuk a WHO-ban, a kormányaikban és a kormányuk ügynökségeiben? Nem bízhatnak és nem is szabadna! Nem is fognak! A világjárvány kezelésében és az arra való reagálásban "az egész társadalom" kudarcot vallott.
A pandémiát, pontosabban a PLANDÉMIA nevet, a WHO által utasított válaszintézkedések váltották ki egy olyan vírusra, amelyet laboratóriumban gyártott és (véletlenül vagy nem véletlenül) felszabadítottak.

A vakcina célpontjául kiválasztott víruskomponens a coronavírus spike fehérje volt. Ma már ismert, hogy a spike a vírus legpatogénebb összetevője, amely számos, több rendszerre kiterjedő károsodást okoz.

A Covid-19 vírust kifejlesztő tudósoknak tudniuk kellett a spike fehérje patogenitásáról. Ezek magas szintű tudósok, akik az orvostudomány, a biológia, a biokémia és a mikrobiológia alapos ismerői. Logikusan tehát mindennek, ami ezután következett, szándékosnak kellett lennie.

A Covid-19 vakcinák, amelyeket az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának szerződései alapján fejlesztettek ki és gyártottak, nem elégedtek meg a hagyományos technológiák alkalmazásával, ahol egy inaktivált antigént, ellenőrzött mennyiségben, bejuttatnak az emberi gazdaszervezetbe, hogy (remélhetőleg) védő immunválaszt váltsanak ki. Ehelyett egy olyan génmódosító terméket fejlesztettek ki, amely az emberi gazdaszervezet sejtjeit egy olyan tüske előállítására készteti, amely ellenőrizetlen mennyiségben, ismeretlen ideig termelődik, és amely nem bomlik le könnyen! A károsodás a befogadó haláláig tartana.

A vakcinákat egy újszerű, lipid nanorészecske-alapú hordozófolyamaton keresztül juttatták be, amely biztosította, hogy a génmódosító hasznos teher könnyen eloszlik a szervezet minden sejtjében, és a befogadó saját sejtjeit tüske termelésére készteti, kikapcsolás nélkül, amíg az immunrendszer fel nem fedezi és el nem pusztítja a kooptált sejtet.

A befogadók testében lévő sejteket úgy programozták, hogy toxint termeljenek, amelyet a saját immunrendszerük megpróbál majd eltávolítani, megölve ugyanezeket a sejteket. Ez az autoimmunitás definíciója! Kár, ha ezek a károsodott vagy elpusztított sejtek nem pótolható szív-, vese- vagy agysejtek. Kár, ha ezek érrendszeri sejtek, ahol a gyulladás véralvadási és/vagy vérzési problémákat eredményez!

Az immunrendszer nem arra való, hogy egyetlen toxin miatt végtelenül magas riadókészültségben legyen. Ez a magas riadókészültség megakadályozza az immunrendszert abban, hogy megfelelően elvégezze szokásos feladatait, mint például a többi rendszeres kórokozó megelőzése és kezelése, a rákos megbetegedések korai felismerése és megelőzése.

Az immunrendszer fáradtsága és végül kudarca várható. Az emberi egészség tönkremegy. Kikapcsoló nélkül a károsodás folytatódni fog, és az idő múlásával tovább fog fejlődni és fokozódni!

A génmódosítás epigenetikai változásokat eredményez, egyelőre meghatározatlan következményekkel a túlélő utódokra nézve, és ez meg fogja változtatni azt, hogy mi az ember!

A Védelmi Minisztérium szakértőinek pontosan tudniuk kellett, hogy mit csinálnak ezzel a vakcinával és annak hatásmechanizmusával. Pontosan tudniuk kellett, hogy milyen pusztítást fog végezni az emberi befogadókon. Mind a tüske, mind a vakcina által kiváltott reakciók biológiai fegyverként való megjelölése pontosnak tűnik.

Hogyan pusztítsunk el egy nemzetet? Hogyan készítsük elő, hogy ellenséges erők vegyék át a hatalmat?

Megölöd a férfiakat és a fiatalokat. Megölöd az öregeket, hogy kitöröld az emléküket és a bölcsességüket. Megbénítod és harcképtelenné teszed az embereket, hogy mások annyira el legyenek foglalva a gondozásukkal, hogy kevés energiájuk vagy erőforrásuk maradjon a harcra. Éppen ennek vagyunk tanúi, ami valós időben történik.

Megrémítitek az embereket, és annyira megnehezítitek az életüket, hogy folyamatosan menekülés vagy harc túlélési üzemmódban vannak. Ez az állapot kizárja a racionális gondolkodást és mérlegelést, vagy a cselekvést.

Tönkreteszitek a közösséget. Megosztjátok és egymás ellen fordítjátok őket. Megakadályozod a vezetőket abban, hogy innovatívan vezessenek. Olyan keményen, értelmetlenül, kíméletlenül, hang és képviselet nélkül kormányozod (és irányítod) az embereket, hogy azok elveszítik a reményt, hogy képesek lesznek változást elérni, változtatni, jobbá tenni a dolgokat. Aztán feladják, összegömbölyödnek, és várják a halált! Ez az, amit a végrehajtók reméltek.

Ki (vagy a WEF és a WHO) a megszálló ellenséges erő?

Látom, hogy mi történt! Dokumentálom, rögzítem, jelentem! Egyáltalán nem fogok hallgatni! Egy kiváló emberekből álló közösség tagja vagyok, akik ugyanezt teszik! Együtt fáradhatatlanul fogunk dolgozni, amíg a felelősöket felelősségre nem vonják. Amíg vissza nem fordítjuk a hibákat, és nem gondoskodunk arról, hogy azok többé ne fordulhassanak elő. Soha többé!

A WHO azon törekvése, hogy minden nemzetet arra kényszerítsen, hogy feladja szuverenitását, hogy alávesse magát a pandémiás szerződésnek és az IRH-knak, hogy befejezze világuralmát. Ez hazaárulás!

Ajánlott megnézni ezt a beszélgetést Dr. Campbell-től, ahol Ester McVey világosan leírja az elmúlt 3 év pandémiás intézkedéseinek következményeit, és annak kockázatait, amit a WHO most próbál elérni (13:43 perc).

Nem fogjuk elfelejteni:-

A kormányok, a szabályozó ügynökségek, az egészségügyi szervek, az egészségügyi szakemberek mulasztása a kellő gondossággal való munkavégzésben. Hogy gyakorolják és kövessék mindazokat a szabványokat, amelyeket a termékek minőségének és biztonságának biztosítására dolgoztak ki.

A költség-haszon elemzések elmulasztása a nem ésszerű intézkedések bevezetése előtt, majd a megközelítések újraértékelésének elutasítása még akkor is, amikor azok nyilvánvalóan nem működtek (amint azt a világjárvány eszkalálódása bizonyította).

Maszkolás

A maszkolást erőteljesen támogatták (és még mindig támogatják), de számos ártalommal jár: - A maszkolás.

Az elfedés bizonyítottan nem képes megakadályozni a légúti vírus átvitelét, még akkor sem, ha a maszkokat megfelelően viselik.

A maszkolás bizonyítottan káros az oxigénszint korlátozása, a CO2-szint emelkedése miatt.

A maszkok nem biztonságosak hosszabb ideig viselni ellenőrizetlen környezetben, és növelik a fertőzésveszélyt, ha nem megfelelően illeszkednek és nem cserélik őket gyakran.

Befolyásolják a gyermekkori fejlődést mind a nyelvi fejlődés, mind a szociális interakciók tekintetében.

A maszkok deperszonalizálják viselőjüket.

A maszkok nem higiénikusak, ha folyamatosan és a lakosság által rákényszerített módon használják őket.

Az egyszer használatos maszkok pusztító környezeti következményekkel járnak.

Társadalmi távolságtartás, amely egy önkényes, tudományos alapot nélkülöző fogalom volt. Hogyan lehet egy vírus problémás, ha sétálunk, de nem problémás, ha egy étteremben ülünk?

Az iskolák bezárása pusztító oktatási veszteséget okozott a tanulóknak, és olyan következményekkel jár a munkaerő képzettségére és a magas szintű oktatásra való felkészültségre nézve, amelyeknek nagy személyes és nemzeti költségei lesznek.

A vállalkozások és kikötők bezárása nem állította meg a Covid-19 terjedését, és pusztító gazdasági és ellátási láncbeli következményekkel járt.

Covid-19 oltás, amely nem tudta megakadályozni a fertőzést, az átvitelt, sőt a kórházi kezelést sem. A Covid-19-es megbetegedések, halálesetek és az összes halálozási okok mind megnövekedtek a vakcinázás bevezetését követően. Az egészségügyi és szabályozó ügynökségek még nem ismerték el ezeket az eredményeket, és nem adtak magyarázatot.

A napi megbetegedések, napi halálesetek végtelen bejelentése a számok meghamisításával együtt, a halálesetek covid-19 okozta halálokként való megjelölése, amikor azok egyértelműen nem azok voltak.

Az idősek megölése azáltal, hogy szándékosan megfertőzik őket, és kezeletlenül hagyják meghalni, vagy ami még rosszabb, "életvégi utakra" helyezik őket (és más "nem kívánt" személyeket)... gyakorlatilag nyugtatóval, kiszáradással és elhanyagolással a korai halálba.

A kórházak az ellátás helyett gyilkos mezőkké váltak, groteszk módon tele a sokat tapsolt, vigyorgó, PPE-be burkolózott, táncoló személyzettel.

Oly sokakat öltek meg drága, nem megfelelő és nem megfelelő kezelésekkel (miközben oly sok orvos és tudós nem figyelt oda a hatékony protokollok megosztására), majd a lélegeztetőgépek következtek, amelyek kifújták a tüdőt és véget vetettek az életeknek.

A remdesivir, Tony Fauci kedvenc gyógyszere, az ebola esetében megbukott, de a Covid-19 esetében újrahasznosították és széles körben kórházi használatra kényszerítették. Ez veseelégtelenséget okozott, a tüdő megtelt vízzel, amit a Covid-19-nek tulajdonítottak, és gyors halált okozott.

Az oltást megtagadó személyek célba vétele, üldözése, megkülönböztetése, főlistázása, nyomon követése és kényszerítése az oltásra, az emberiség perverzitása. Hogyan gondolhatta bárki is, hogy ez rendben van, még mindig rendben van azokon a helyeken, ahol ez még mindig folyik?

A munkához, iskolához, étkezési és szórakozóhelyekhez, templomhoz, közlekedési szolgáltatásokhoz, utazáshoz való hozzáférés megtagadása.

Az oltás beadatását a segélyek/segélyek igénybevételéhez kötik.

A hatékony gyógyszerek és kezelések blokkolása

A hidroxiklorokvin és az ivermektin, olcsó és régi gyógyszerek, amelyeket évtizedek óta biztonságosan használnak, a világjárvány korai szakaszában nagyon hatékony megelőzési és kezelési módszernek bizonyultak a covid ellen.

Használatukról erősen lebeszéltek, sőt betiltották őket, hogy előnyben részesítsék az új és nagyon drága gyógyszereket, mint például a remdesivir (amely veseelégtelenséget okozott és megölt ahelyett, hogy megmentett volna) és a monoklonális antitestek, amelyek megfizethetetlenek voltak sok olyan ember számára, akik nem jutottak fejlett és biztosított egészségügyi ellátáshoz.

Szándékos félretájékoztató kampányok a korai kezelési lehetőségek ellen, amelyek olyan újrahasznosított gyógyszereket használtak, mint az Ivermectin és a HCQ.

A korai kezelést az olyan táplálékkiegészítőkkel, mint a C-, D-vitamin, cink, melatonin, lebeszélték, sőt megtagadták [A DOH még mindig megtagadja a "Fülöp-szigeteki COVID-19 Living Recommendations[4]" című ajánlásában].

A covid-19 utáni másodlagos bakteriális fertőzések korai és agresszív kezelésének elmulasztása szintén sok halálesethez vezetett, különösen az időseknél.

A "nem jóváhagyott elbeszélő szakértők" figyelmen kívül hagyása. Bármely orvos vagy szakember, aki a nem jóváhagyott megközelítések, megelőzési eszközök vagy kezelések mellett szólalt fel, lejárató kampányoknak és félretájékoztatásnak volt kitéve.

Gyorsan kifejlesztett, a gyártók által már a fejlesztési szakaszban toxikusnak ismert Covid-19 vakcinák rákényszerítése a lakosságra. A gyártók már a fejlesztés legkorábbi napjaitól kezdve tudták, hogy ezek az oltóanyagok nem alkalmasak a célnak, és nem képesek a fertőzés vagy az átvitel megelőzésére.

A Pfizer tudta, és a vakcina fejlesztési és vizsgálati dokumentumai, amelyeket eredetileg 75 évig[5] kellett volna visszatartani, de aztán kénytelen volt kiadni, már a vizsgálat legkorábbi napjaitól kezdve súlyos ártalmakat mutattak[6]. A Pfizer a klinikai vizsgálat első 90 napjában 1223 embert ölt meg és 40 ezer embert sebesített meg.

A Pfizer és más gyártók megsemmisítették a kontrollcsoportjukat azzal, hogy a klinikai vizsgálatok befejezése előtt felajánlották nekik a védőoltást. A kontrollcsoport megsemmisítésével biztosították, hogy az összehasonlító egészségügyi eredmények soha nem lesznek ismertek.

A nemzeti egészségügyi ügynökségek rendelkezésére bocsátották a Pfizer (és más gyártók) klinikai vizsgálati adatait. Szakértők lévén látták volna azok elégtelenségét és a riasztó jeleket. Mégis figyelmen kívül hagytak minden korábbi protokollt, a gondosság bőségét a szélnek eresztették, és mégis jóváhagyták ezeket a termékeket.

A "vakcinák az egyetlen gyógymód" politika elfogadása, ellentétben minden ismert korábbi orvosi alapelvvel? A természetes immunitás történelmileg ismert előnyeinek és fontosságának teljes tagadásával együtt.

Az életet először felfüggesztették, amíg a vakcinák megérkeztek.

Az életet aztán addig függesztették fel, amíg elég ember el nem fogadta a vakcinákat.

Az intézkedés aztán folytatódott a megugró esetek és halálesetek ellenére.

Az országok más országok engedélyeire alapozzák jóváhagyásaikat anélkül, hogy saját kellő körültekintést végeznének! Ez a közhivatal teljes elhanyagolása. Az orvostársaságok más orvostársaságok megközelítéseit utánozták, és nem gyakorolták a bőséges óvatosságot ennyi ismeretlen dologgal szemben. A rendkívül érzékeny lakosságot, például a terhes és szoptató nőket célzottan oltották be. Az alacsony kockázatú népességcsoportokat, például a gyermekeket és az egészséges felnőtteket is megcélozták.

Az állami szervek átláthatóságának hiánya. Amikor az adatok már nem azt mutatták, amit ezek az ügynökségek akartak, egyszerűen leállították az adatok közzétételét!

A klinikai és az EUA kísérleti termékek eredményadatainak összegyűjtésének elmulasztása. A megfelelő adatok gyűjtése nélkül az egészségügyi ügynökségek nem tudják bizonyítani a biztonságosságra és hatékonyságra vonatkozó állításokat. A trükkök közé tartoznak:

Az oltási adatok hiányos gyűjtése (eltérések a DOH és az FDA között).

A bármilyen okból elhunyt személyek oltási státuszának nyomon követése.

A covid-19 miatt/vel meghaltak oltási státuszának nem követése.

Nem követik nyomon a Covid-19 miatt kórházba került személyek oltási státuszát.

A Covid-19 miatt/vel meghalt személyeket azonnal elhamvasztották, boncolás nélkül.

A farmakovigilanciai rendszerek jelzéseinek figyelmen kívül hagyása. A biztonságos és hatékony egy hazugság: már több millió sérülést és több százezer halálesetet jelentettek. Ezt a biztosítási aktuáriusok és a halottvizsgálók adatai is alátámasztják. Az egyre növekvő számú, szakértői értékeléssel ellátott szakirodalom, amely a károsodást és a káros kimeneteleket dokumentálja, hajthatatlanul figyelmen kívül hagyja.

A farmakovigilanciai rendszerek és a vakcinasérülések kártérítési rendszerei nem felelnek meg a célnak.

A történések durván alultápláltak. Az események minimális nyomon követése. Kevés vagy semmilyen kísérlet az ártalmak kiváltó okainak azonosítására.

Nehezen hozzáférhető kártérítési rendszerek. Gyakran elutasítják a jogos igényeket, és olyan kártérítést nyújtanak, amely megdöbbentően alkalmatlan a sérülés költségeinek, nem beszélve a fájdalomról és szenvedésről, vagy az élet elvesztéséről.

A vakcinák által károsított személyeket és a vakcinák által megöltek családjait kormányaik és egészségügyi szerveik gyakorlatilag cserbenhagyták.

A kormányok nem ismerik el, nem adnak magyarázatot és nem foglalkoznak a többlethalálozással és a csökkenő születésekkel. Továbbra is nyilvánosan zavart, tájékozatlanságot és zavarodottságot fejeznek ki a lehetséges okokkal kapcsolatban. Ez ostobának és csalárdnak tünteti fel őket.

Minden olyan országban, ahol a covid-19 vakcinát bevezették, mind a halálozási többletet, mind a születési arányszám csökkenését tapasztalják. Ezek a többlethalálozások és a csökkenő születésszámok 2023-ban is folytatódnak.

A népesedési népességstatisztikai adatok kritikus fontosságúak a teljes halálozás értékeléséhez, hogy meghatározzák a covid-19 oltási program és a zárlatpolitika hatásait. Ha a vakcinák hatékonyak lettek volna, akkor a bevezetés és a bevezetés óta nem kellett volna haláleseteknek lenniük, vagy akár csökkenő tendenciát kellett volna mutatniuk. Ennek éppen az ellenkezője volt igaz.

A kormányzat és a társadalom egésze kudarcot vallott a hivatalosan elfogadott pandémiás intézkedésekkel kapcsolatban

A szólásszabadság elvesztése! Az országok azon dolgoznak, hogy betiltsák és büntessék a nem jóváhagyott média és tudományos dokumentáció megosztását. Elfojtják az élénk intellektuális, szociológiai és tudományos vitát.

Az elszámoltathatóság, a felelősségvállalás hiánya! Lássuk, hogyan menekülnek, bujkálnak, tagadnak és hazudnak az egészségügyi tisztviselők!

A Nagy Újraindítás végső összefoglalója és felhívás a cselekvésre Marc Morano, a "The Great Reset" (A Nagy Újraindítás) című könyv szerzőjének tollából, aki briliánsan és tömören írja le a demokrácia megkerülését a kovidens szabályozások, és most az éghajlatváltozás érdekében. A modern társadalom szándékos összeomlása!

A kormányzat és a társadalom egésze kudarcot vallott a hivatalosan elfogadott pandémiás intézkedésekkel kapcsolatban

Videó: VÉGRE! A Nagy Visszaállítás végső összefoglalója - és felhívás a cselekvésre!

Miért kellene az embereknek valaha is újra bízniuk a WHO-ban, a kormányaikban és a kormányuk ügynökségeiben? Nem tudnak és nem is szabadna! Nem is fognak!
60 cm-es vérrögöket találtunk az mRNS-oltások áldozataiban a COVID-vakcina a legveszélyesebb kormányzati döntés a világon!" (+18 VIDEÓ!) A neves amerikai kardiológus, Peter McCullough a Kongresszusi Bizottság nemrégiben a CIVID-19 mRNS-oltások mellékhatásairól tartott meghallgatásán azt vallotta, hogy látott olyan COVID-vakcinával beoltott betegeket akik szervezetében 60 cm-nél nagyobb vérrögök képződtek az oltás beadatása után, s ezek ami a klinikai gyógyászatban valaha látott legnagyobb vérrögök. Vajon ő is egy "konteós"?!
"Láttam olyan betegeket, akik érrendszerében 61 cm hosszú vérrögök keletkeztek a lábukban a COVID-mRNS vakcina beadása után" - vallotta Dr. Peter McCullough.

Fotó: Óriási vérrögöket találnak az orvosok a COVID-vakcina miatt elhunyt áldozatok holttestében. - vallotta a neves kardiológus az amerikai Kongresszusi Bizottság meghallgatásán.

A kardiológus azt is elmondta, hogy az emberek mRNS-oltóanyaggal való beoltása "a legveszélyesebb javaslat, amelyet kormányhivatalok valaha is tettek az Egyesült Államokban".

"Amire rá kellett döbbenjünk hihetetlen és veszélyes. A hírvivő RNS legalább 28 napig kering a vérben. És hogy ez idő alatt mit okoz nem tudjuk még."

A Harvard kutatói kimutatták, hogy "a hírvivő RNS a védőoltás után 30 napig a szívben marad", és az emberek meghalnak a körülötte kialakuló gyulladásban, feltehetően a tüskeprotein miatt.

A most megjelent 3400 publikációban áttekintett tüskeproteinről kimutatták, hogy szívkárosodást és szívizomgyulladást okoz.

A tüskefehérje természetesen megtalálható a vérrögökben, "a legnagyobb vérrögökben, amelyeket a klinikai gyógyászatban valaha is láttunk. A bolygó minden kutató orvosa, aki ezzel foglalkozik egyetért ezzel!"-vallotta a kongresszusi bizotság előtt az orvosprofesszor.

Valójában az Egyesült Királyságban és Ausztráliában iránymutatások léteznek a vakcina által kiváltott szívizomgyulladás diagnosztizálására és kezelésére. Valami általánossá vált.

"A tüskeprotein pedig ott van ezekben a döbbenetes vérrögökben, a legnagyobb vérrögökben, amelyeket a klinikai gyógyászatban valaha is tapasztaltak!" - hangsúlyozta Dr. McCullough.

+18 VIDEÓ!!!: A "hatékony és biztonságos", sőt Nobel díjas, emberekrfe kényszerített COVID-szérum ilyen elváltozásokat okozott rengeteg beoltott szervezetében. Érdekes módon erről senki nem ejtett szót például a Nobel-díjjal jutalmazott COVID-tömeggyilkosok propagandájában! A lenti videón egy életmentő műtét során bukkantak a megdöbbentő vérrögökre az orvosok.

Gáza csalóként leplezi le a nyugati liberálisokat
Gáza csalóként leplezi le a nyugati liberálisokat

Gáza csalóként leplezi le a nyugati liberálisokat
Caitlin Johnstone január 26, 2024 forrás

Az úgynevezett liberális "mérsékeltek" feladata sosem az volt, hogy kiálljanak a rasszizmus, a fasizmus, a zsarnokság, az igazságtalanság vagy a népirtás ellen, az ő feladatuk az, hogy folyamatosan felemeljék a fejét annak a kétfejű szörnyetegnek, amely a gyilkos nyugati birodalom.

Az egész nyugati liberális világnézet jelenleg azon alapul, hogy pszichológiailag el tudja szigetelni magát a gázai tömeges atrocitásoktól és attól, amit a nyugati kormányok tesznek ezek fenntartása érdekében.

Minden, amit a mainstream liberálisok állítólag elleneznek, megtalálható Izrael gázai akcióiban. Rasszizmus. Fasizmus. Zsarnokság. Igazságtalanság. Népirtás. Mégis mindenáron el kell kerülniük, hogy szembeszálljanak ezekkel a dolgokkal, mert ez azt jelentené, hogy beismernék, hogy saját politikai hovatartozásuk elválaszthatatlanul kapcsolódik hozzájuk.

Tüntetők: "Népirtás Joe, hány gyereket kell megölni Gázában?" Demokraták a háttérben: "Még négy év! MÉG NÉGY ÉV! MÉG NÉGY ÉV!" Ez az őrült szektás söpredék elvetemült, és a legrosszabbat érdemli.

Ez azt jelentené, hogy egy választási évben szembeszállnánk Bidennel. Azt jelentené, hogy beismernék, hogy az egész politikai álláspontjuk Trump ellen mindvégig egy bohózat volt, mert hallgatólagosan helyeslik mindazt, amit állítólag utálnak benne. Azt jelentené, hogy beismernék, hogy az egész világnézetük hazugság, és minden baloldali kritikusuknak igaza volt.

Tehát a 2024-es nyugati liberális a szüntelen mentális torna kimerítő rendszerében van, hogy elkerülje a hiteles kapcsolatot a valósággal, ami Gázában történik. Ide-oda vonaglanak, üres ostobaságokra összpontosítanak, mint például a Barbie-filmek elutasítása az Oscar-gálán és Trump legutóbbi verbális hasmenése, hogy ne lássák, mi történik valójában. Azokon a ritka alkalmakkor, amikor kénytelenek szembesülni a gázai valósággal, elkezdenek arról szónokolni, hogy milyen "bonyolult" és "szívszorító" a helyzet, és mennyire remélik, hogy minél hamarabb béke lesz.

Gáza leleplezi a Nyugat főáramú liberális ideológiáját annak, ami mindig is volt: színpadiasnak. Az úgynevezett "mérsékelt" liberálisok feladata soha nem az volt, hogy szembeszálljanak a rasszizmussal, a fasizmussal, a zsarnoksággal, az igazságtalansággal vagy a népirtással, az ő feladatuk az, hogy a gyilkos nyugati birodalom kétfejű szörnyetegének fejét támasszák. Az a feladatuk, hogy pozitívan foglalják el azt a globális hatalmi struktúrát, amely emberi vérrel táplálkozik. Az a feladatuk, hogy segítsenek megválasztani a Bidenseket, Starmereket, Trudeau-kat és Albaneseket, akik biztosítják, hogy a birodalom fogaskerekei továbbra is akadálytalanul forogjanak, miközben az emberi jogokról és a társadalmi igazságosságról szájhősködnek.

Az egyetlen halvány reménysugár az emberi történelem e mélységesen sötét fejezetében az, hogy talán felnyitja néhányak szemét a nyugati közvéleménynek a szélsőjobboldali romlottság alternatívájaként eladott mainstream politikai álbaloldal csalásaira. Hogy a nyugati világban az emberek kezdenek rájönni, hogy minden, amit a politikáról, a kormányukról és a világukról mondtak nekik, hazugság. Egy ilyen ébredés lenne az első lépés az egészség felé vezető tömeges mozgalom felé.

Biden zsarolása fokozódik: Nem zárja le a határt, amíg a kongresszus ki nem köhögi az ukrán, izraeli pénzeket Miközben a republikánus kormányzók Texas körül forgatják a szekeret, Biden elnök szombaton megduplázta vonakodó megállapodását az USA déli határának biztosításáról - de csak akkor, ha a Kongresszus elfogad egy kétpárti törvényjavaslatot, amely Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak is juttatna forrásokat, és továbbra is lehetővé tenné akár havi 150 ezer illegális határátlépést.

"Ha ez a törvényjavaslat ma törvény lenne, akkor most azonnal lezárnám a határt, és gyorsan rendbe hoznám, és egy olyan kétpárti törvényjavaslatot hoznék, amely jó lenne Amerikának, és segítene rendbe hozni az elromlott bevándorlási rendszerünket, és gyors hozzáférést biztosítana azoknak, akik megérdemlik, hogy itt legyenek" - mondta Biden a Fox News Chad Pergram szerint.

Csakhogy, mint arra sokan rámutattak, Bidennek most nincs szüksége a kongresszusra vagy a törvényjavaslatra, hogy ezt megtegye.

Ahogy tegnap megírtuk, Mike Johnson képviselőházi elnök cáfolta az állítást, mondván: "Biden elnök tegnap hamisan állította, hogy szüksége van a Kongresszusra, hogy új törvényt fogadjon el, hogy lezárhassa a déli határt, de tudja, hogy ez nem igaz".

Biden zsarolása fokozódik: Nem zárja le a határt, amíg a kongresszus ki nem köhögi az ukrán, izraeli pénzeket

"Amint azt tavaly év végén levélben elmagyaráztam neki, és azóta többször is kifejezetten megismételtem neki, azonnal megteheti és meg is kell tennie a végrehajtó intézkedéseket, hogy visszafordítsa az általa okozott katasztrófát" - folytatta Johnson.

Múlt héten Greg Abbott (R) texasi kormányzó visszavágott a Legfelsőbb Bíróság hétfői döntése ellen, amely lehetővé teszi a Biden-kormányzat számára, hogy elvágja az állam által az amerikai-mexikói határ mentén telepített pengésdrótot, miközben a drótokkal kapcsolatos szélesebb körű pereskedés zajlik. Texas válaszul még több szögesdrótot telepített.

Biden zsarolása fokozódik: Nem zárja le a határt, amíg a kongresszus ki nem köhögi az ukrán, izraeli pénzeket

"A Texasi Nemzeti Gárda továbbra is tartja a frontot Eagle Passban" - tette közzé Abbott kedd reggel az X-en, hozzátéve: "Texas nem fog visszalépni a határ biztosítására tett erőfeszítéseinkből Biden távollétében sem".

A kongresszus ugrik

Ahelyett, hogy arra kényszerítenék Bident, hogy egyszerűen csak legyintsen a tollával és kezdje el a határ biztosítását, a törvényhozók egy kétpárti csoportja egyszerűen nem hagyhat egy jó lehetőséget a disznóhúsra veszni, és "a küszöbön" állnak, hogy egy olyan megállapodást kössenek a Biden-kormányzattal, amely "átfogó új határellenőrzéseket" vezetne be - írja a CBS News.

A hetek óta tartó zárt ajtók mögött zajló tárgyalások után a Fehér Ház és a szenátorok egy triója már ezen a héten nyilvánosságra hozhat egy megállapodást - mondták a források, akik a beszélgetések magánjellege miatt névtelenséget kértek. A törvényjavaslat célja, hogy csökkentse a déli határ mentén az elmúlt három évben regisztrált, soha nem látott mértékű illegális határátlépéseket.

Míg James Lankford demokrata párti szenátor, Chris Murphy demokrata szenátor és Kyrsten Sinema független szenátor közel áll ahhoz, hogy véglegesítse a kompromisszumot a Fehér Házzal, bármelyik kétpárti bevándorlási javaslat nehéz harcba kerülne a képviselőházban, ahol Mike Johnson házelnök és más konzervatív törvényhozók a menekültügyi rendszer még szigorúbb módosítását szorgalmazzák.

A megállapodás új jogi felhatalmazást adna a végrehajtó hatalomnak arra, hogy a hivatalos belépési kikötők között ténylegesen felfüggessze a menedékjogot, miután a migránsok átlépése Arizonában, Kaliforniában, Új-Mexikóban és Texasban elér bizonyos szintet. Ha erre a hatáskörre hivatkoznak, az illegális bevándorlóknak gyors kitoloncolással kellene szembenézniük Mexikóba vagy a hazájukba, kivéve, ha a "humanitárius menedékjogot" biztosító átvilágítást követően jogosultak maradni.

Van egy csapda...

A kétpárti szabály még mindig lehetővé teszi, hogy a migránsok átkelése elérje a napi átlagosan 5000 főt, vagy egyetlen nap alatt a 8500 főt, mielőtt a hatalom felhatalmazást kapna. Tehát havonta még mindig legfeljebb 150 000 illegális határátlépés lenne megengedett.

A CBS nem közölte, hogy a vasárnapi kétpárti csomag tartalmaz-e ukrán vagy izraeli forrásokat.
Netanjahu folytatja a tömegmészárlást Civileknek menedéket adó iskolaépületet támadtak meg az Izraeli Haderők. Az eddigi jelentések szerint tíz civil halt meg az UNRWA Gázai egytik iskolájára adott izraeli támadás során.
A jelentés szerint az épület feltehetően a harcok elől elmenekült lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyeknek adott menedéket.
A Gázai övezettől nyugatra fekvő Rimal körzetben található, az ENSZ Palesztin Menekülteket Segítő és Munkaügyi Ügynöksége (UNRWA) által működtetett iskolát az Izraeli Védelmi Erők (IDF) tűz alá vették - jelentette az Al Jazeera televízió.

A csatorna szerint legalább tíz ember meghalt a támadás következtében, valamennyien fegyvertelen civilek voltak. Az épületben állítólagos menedéket nyújtottak a lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyeknek, akik a harcok elől menekültek el a Gázai övezet más részeiről.
Liberális: A gázai szégyen, ami mindörökre ráég a Nyugatra és az Orbán-kormányra A Hamász brutális mészárlása semmivel sem igazolható, mint ahogy nők és gyerekek tömegeinek Izrael által elkövetett szétbombázása és éheztetése sem. Aki valóban humanista, annak mindkettőt el kell ítélnie. A Gázai övezetben apokaliptikus, emberi ésszel szinte felfoghatatlan állapotok uralkodnak. A Nyugat félszeg tehetetlenkedése dühítő, az Orbán-kormány és a magyar baloldal hallgatása pedig szégyenletes. Jegyzet.

"Most tértem vissza a Gázai övezetből. (...) A tragédia méretét tekintve példa nélküli. A hely túlzsúfolt volt, a gyötrelem nagysága és a higiéniai körülmények felfoghatatlanok. (...) A gyerekek egy korty vizért és egy szelet kenyérért könyörögtek. Mindenki azt kérte, hogy legyen végre tűzszünet. Hogy legyen vége ennek a tragédiának."

Az egyik legszomorúbb nap

A fenti idézet nem egy Hamász-propagandából származik, hanem az ENSZ palesztinokat segélyező szervezete (UNRWA) vezetőjének beszámolójából. Philippe Lazzarini szerdán látogatta meg az egyiptomi-gázai határnál fekvő Rafah egyik, a szervezet által fenntartott iskoláját, amely jelenleg - mint megannyi iskola és kórház szerte a Gázai-övezetben - óvóhelyként működik: palesztinok tömegei keresnek itt menedéket a folyamatos izraeli légicsapások elől. (...)
Orbán: Budapesten nem lesz szimpátiatüntetés a Hamász mellett Franciaországhoz hasonlóan Magyarországon sem engedik meg, hogy a terrorszervezet felhívására szimpátiatüntetést tartsanak a Hamász mellett. Híveik a külügyminisztérium előtt gyülekeztek volna.
Magyarországon van Európa egyik legnagyobb létszámú zsidó közössége, "ők magyar állampolgárok, és őket a magyar államnak meg kell védeni" - jelentette ki a magyar miniszterelnök a Kossuth rádióban, hangsúlyozva: nem lehet megengedni, hogy a származásuk vagy a vallásuk miatt magyar állampolgárok veszélyben érezzék magukat.

"Ezt meg kell akadályozni, ez egy biztonságos ország" - tette hozzá Orbán Viktor, aki a Nyugat-Európában zajló szimpátiatüntetésekről szólva közölte: Magyarországon ilyeneket nem lehet tartani, mert az önmagában terrorveszélyhez vezetne.

A kormányfő ezzel nyilvánvalóan arra reagált, hogy a Hamász felhívására, miszerint pénteken tartsanak világszerte zsidó- és Izrael-ellenes akciókat, szimpátiatüntetéseket mellettük, egy palesztinbarát szervezet péntek délután 4 órára gyűlést jelentett be a Külügyminisztérium épülete elé, "Állj ki Gázáért és bátor embereiért!" címmel.

"Szemben számos nyugat-európai országgal, ahol ezrek, tízezrek ünnepelték és éljenezték a palesztin tömeggyilkosokat, addig Magyarországon ilyentől soha nem kellett tartani. Ezért a leghatározottabban kérjük a magyar kormányt és a jogkörrel rendelkező szerveket, hogy ne engedélyezzék a zsidó közösségek és valamennyi magát Embernek tartó személy méltóságát súlyosan sértő megmozdulást" - írta a rendezvényről az antiszemitizmust monitorozó Tett és Védelem Alapítvány (TEV). (...)
Rossz fejlemény: a brit hadsereg főnöke az általános sorozásra való felkészülésre szólítja fel a lakosságot "Királyért és nemzetért" - Nagy aggodalomra adnak okot Nagy-Britanniában a brit hadsereg vezetőjének, Sir Patrick Sandersnek a megjegyzései, aki felszólította a lakosságot, hogy készüljenek fel az általános sorozásra egy Oroszország elleni háborúra - számol be a Warnews247.

Sir Patrick Sanders "civil hadseregről" beszélt, miközben bevezette a "háború előtti generáció" kifejezést, és hangsúlyozta, hogy "előkészítő lépéseket kell tenni társadalmaink háborús felkészültségének megteremtésére"!

Beszéde hatalmas megdöbbenést keltett az Egyesült Királyságban. Gyakorlatilag az összes brit média beszámolt ezekről a megjegyzésekről.

"Az emberek felkészülnek a sorozásra"

Nem sokkal Sir Patrick Sanders beszéde előtt a Daily Telegraph arról számolt be, hogy "a brit fegyveres erők vezetője ma a Twickenhamben megrendezésre kerülő nemzetközi fegyverkezési konferencián felhívást intéz az egyszerű britekhez".

A brit fegyveres erők vezetője szerdán (július 24-én) felszólította a brit hatóságokat, hogy "mozgósítsák a nemzetet" az Oroszországgal szembeni háborúra való felkészülésre.

A brit lakosságnak fel kell készülnie arra, hogy az Oroszországgal vívott totális háború esetén a fegyveres erőkben szolgáljon - figyelmeztetett Sir Patrick Sanders, a brit hadsereg főnöke.

Bár nem érvelt az általános hadkötelezettség mellett, Sanders hangsúlyozta, hogy "kapcsolót kell kapcsolni" a brit lakosság fejében, hogy "pszichológiailag készen álljanak" egy Oroszországgal való katonai konfliktusra.

A brit hadsereg vezetője hangsúlyozta, hogy az Oroszországgal vívott háború esetén a briteket be lehetne hívni, hogy harcoljanak a királyért és a hazáért.

A hadsereg ugyanis "túl kicsi" ahhoz, hogy egyedül megbirkózzon egy európai eszkalációval.

Sir Patrick Sanders tábornok, a vezérkari főnök hangsúlyozta, hogy a minisztereknek "mozgósítaniuk kell a nemzetet" egy Oroszországgal való nagyobb konfliktus esetén.

Arra is figyelmeztetett, hogy a hadsereg kiépítése a konfliktusra való felkészülés érdekében "nemzeti törekvés".

Sir Patrick tábornok, aki nyíltan bírálta a hadsereg létszámhiányát, meg van győződve arról, hogy a közvéleményben "gyökeres változásnak" kell bekövetkeznie, hogy a lakosság felkészült legyen Nagy-Britannia védelmére a külföldi ellenséggel szemben.

Ez a hír egy olyan időszakban érkezik, amikor a NATO tisztviselői már figyelmeztették a szövetséges országokat, hogy készen kell állniuk arra, hogy megtegyenek minden szükséges lépést Oroszországgal szemben.

"Az egyszerű civileket ki kell képezni és fel kell szerelni - ez a nemzet javát szolgálja".

Hétköznapi civileket kell "kiképezni és felszerelni", hogy az Oroszországgal vívott háború esetén a hadseregben harcolhassanak - mondta a brit hadsereg vezetője.

A megjegyzéseket, amelyekről először a Daily Telegraph számolt be, figyelmeztetésnek tekintették, hogy a brit férfiaknak és nőknek fel kell készülniük arra, hogy besorozzák őket a fegyveres erőkbe, ha a NATO háborút indít Vlagyimir Putyin ellen.

Grant Shapps védelmi miniszter egy múlt heti beszédében azt mondta, hogy "a háború utáni világból egy háború előtti világba lépünk át", és Nagy-Britanniának biztosítania kell, hogy "a teljes védelmi rendszer készen álljon" saját országa védelmére.

Sir Patrick a nyugat-londoni Nemzetközi Páncélozott Jármű Konferencián felszólalva azt mondta, hogy Nagy-Britanniának sürgősen növelnie kell hadseregét a jelenlegi 74 ezer főről körülbelül 120 ezerre.

Ez azonban nem elég, és ezt egy "civil hadsereg" kiképzésének és felszerelésének kell követnie.

Rámutatott, hogy ez Európa-szerte történik, és elmondta a hallgatóságnak:

"Kelet- és észak-európai barátaink, akik a legélesebben érzik az orosz fenyegetés közelségét, már most bölcsen cselekszenek és megteremtik a nemzeti mozgósítás feltételeit.

Ahogy a NATO Katonai Bizottságának elnöke a múlt héten figyelmeztetett, és ahogy a svéd kormány is tette, most már nemcsak kívánatos, hanem szükséges is, hogy előkészítő intézkedéseket tegyünk annak érdekében, hogy társadalmaink készen álljanak háború esetén.

Sir Patrick hozzátette:

"Nem leszünk immunisak, és mint háború előtti generációnak nekünk is fel kell készülnünk - és ez az egész ország feladata. Ukrajna brutális módon mutatja meg, hogy a reguláris hadseregek háborúkat indítanak, de a civil hadseregek megnyerik azokat"."

"Ha úgy gondolnánk, hogy ez létfontosságú érdek, biztos vagyok benne, hogy az emberek csatlakoznának, de elég rosszul definiáltuk az Egyesült Királyság létfontosságú érdekét." Chip Chapman vezérőrnagy reagál azokra a figyelmeztetésekre, amelyek szerint Nagy-Britanniának fel kell építenie hadseregét és fel kell készülnie a háborúra.

A háborúkat a szárazföldön kell megnyernünk

Mai beszédében Sir Patrick azt mondta, hogy Nagy-Britannia nem támaszkodhat a haditengerészeti és légi erőire:

"Képesnek kell lennünk arra, hogy szárazföldi háborúkat vívjunk és nyerjünk".

A továbbiakban megjegyezte:

"Olyan hadseregre van szükségünk, amely készen áll a gyors bevetésre, hogy aktiválja az első hadtestet, ellátja a második hadtestet, és kiképezze és felszerelje az utána következő polgári hadsereget".

"A következő három éven belül hitelesnek kell lennie annak, hogy 120 000 fős brit hadseregről beszéljünk, amelyet a mi tartalékunkba és stratégiai tartalékunkba helyezünk át. De ez nem elég".

Tobias Ellwood szerint Nagy-Britanniának "figyelmesen kell figyelnie", mivel a hadsereg vezetője figyelmeztette a lakosságot, hogy sorozással nézhetnek szembe Tobias Ellwood volt védelmi miniszter arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Királyságban a sorozás lehetősége fennállhat, mivel "a tekintélyelvű államok kihasználják félénkségünket a világ színpadán." A tory képviselő a Sky műsorvezetőjének, Kay Burley-nek nyilatkozva arra figyelmeztetett, hogy Nagy-Britannia "túlságosan önelégült", és hozzátette, hogy "a világ jelenleg 1939-es hangulatú." Ellwood úr azokról a hírekről beszélt, amelyek szerint Sir Patrick Sanders tábornok azt javasolta, hogy az Oroszországgal vívott háború esetén a brit lakosságot besorozásra kötelezhetik a hadseregbe. Forrás: Sky News

Ami a láthatáron van, az sokkolni fog minket

Tobias Ellwood volt védelmi miniszter, aki Sir Patrick mellett szolgált, azt mondta: "Figyelmesen kell hallgatnunk a katonai vezetőre".

"Ami a láthatáron van, annak sokkolnia kell minket. Aggódnunk kellene, és nem vagyunk rá felkészülve" - mondta a Sky Newsnak.

A Bournemouth East képviselője szerint a hidegháború utáni béke évtizedei után egyre inkább úgy érzi, hogy az autoriter államok "kihasználhatják a bátorságunkat, talán a tűzoltásra való nem hajlandóságunkat" - utalva az Ukrajna elleni orosz támadásra.

"Patrick Sanders tehát azt mondja: készüljünk fel arra, ami a láthatáron van - a világ olyan, mintha 1939-ben lennénk" - mondta.

Az autoriter államok ismét felfegyverkeznek. A Nyugat kerüli a velük való foglalkozás kockázatát, és globális intézményeink, mint az ENSZ, képtelenek arra, hogy ezeket a hibás nemzeteket felelősségre vonják" - tette hozzá.

A hadsereg és a haditengerészet is "csak fele akkora, mint amekkorának lennie kellene", a RAF pedig nem rendelkezik a szükséges felszereléssel - mondta.

A hadsereg "zsugorodó méretével" kapcsolatos figyelmeztetések a hadsereg korábbi főnökétől, Lord Dannatt-tól is érkeztek, aki a The Timesnak elmondta, hogy a csapatok létszáma a 2006-os 102 000-ről 74 000-re csökkent, és továbbra is "gyorsan csökken".

Párhuzamot vont az 1930-as évekkel, amikor a brit fegyveres erők "sivár" állapota nem tudta elrettenteni Adolf Hitlert. "Komoly a veszélye annak, hogy a történelem megismétli önmagát".

Ha további bizonyítékra van szükségük a terveikről: Nagy-Britannia ma már "háború előtti nemzedékként" emlegeti a lakosságát.
Tucker Carlson a kanadai eutanázia programot támadja, népirtással vádolja a kormányt Tucker Carlson független hírműsorvezető most a kalapács alá csapta Kanada szélsőbaloldali kormányát az ország radikális eutanáziaprogramja miatt.
Carlson "népirtással" vádolta a kanadai kormányt, amiért állampolgárok ezreit öli meg "asszisztált öngyilkossággal".

Megjegyezte, hogy az ország eutanáziaprogramja aránytalanul nagy mértékben az őslakos állampolgárokat célozza meg az újonnan érkezettekkel szemben.

A program, a Medical Assistance in Dying vagy "MAiD", kanadaiak tízezreinek haláláért felelős.

Amint arról a Slay News korábban beszámolt, a legutóbbi közölt adatok szerint a "segített öngyilkosság" a 2022-ben Kanadában bekövetkezett összes haláleset 4 százalékát tette ki.

Kanada a világ legliberálisabb eutanázia-törvényei közé tartozik.

Az elmúlt években a kormány egyre inkább lazította azokat a törvényeket, amelyek eredetileg arra szolgáltak, hogy a halálos beteg embereknek lehetőséget adjanak a halálra.

A törvények kiterjesztése azonban azt jelenti, hogy az embereket ma már sokkal kevésbé súlyos problémák, például depresszió, hajléktalanság vagy mentális betegségek miatt is eutanáziába lehet helyezni.

A törvényeket még az "érett kiskorúakra" is kiterjesztették, és a program csecsemőkre való kiterjesztését is szorgalmazzák.

Eközben a kormány nem hajlandó több adatot kiadni az eutanáziában részesülőkről.

"Ha 50 ezer állampolgárt ölünk meg, és a kormány ezt a MAiD programon keresztül teszi, és sokan közülük valójában nem halálos betegek, csak szomorúak" - mondta Carlson szerdán a kanadai Albertában.

"És a kormány arra bátorítja őket, hogy engedelmeskedjenek annak, hogy a kormány megölje őket."

"És aztán nem adja ki a friss statisztikákat."

"Mi ez? Igen, ez népirtás. Pontosan ez az."

"Ezek hány százaléka született Kanadában?"

"Lefogadom, hogy körülbelül 100 százalék" - folytatta.

"Szóval ha kormány vagy, akkor kötelességed az állampolgáraiddal szemben."

"Az emberek, akik innen származnak, akiknek az ősei építették ezt a helyet."

"Nem kizárólag nekik, hanem elsősorban nekik."

"Hányan jelentkeztek a MAiD programba, akik az elmúlt 10 évben érkeztek Kanadába?"

"Nem tudom a választ, [de] lefogadom, hogy körülbelül nulla."

Carlson a továbbiakban rámutatott, hogy Kanada a bevándorlási politikája miatt választási válságot él át.

"Ha korlátozzák a szabadságodat, hogy kimondd, amit gondolsz (ami a lelkiismereti szabadságot jelenti), a szabadságodat, hogy megvédd magad és a családodat a testi sértéstől" - mondta.

"Ha elveszik a szavazati jogodat azáltal, hogy megváltoztatják az ország lakosságát - márpedig ezt teszik.

"Kanadában a legmagasabb az egy főre jutó bevándorlási arány a világon.

"[Erre rámutatni] nem rasszizmus.

"Nem érdekel, ha Új-Zélandról jöttök.

"Nem érdekel, ha Stockholmból veszik a lakosságot, és Kanadába költöztetik őket.

"Ha megváltoztatod az ország lakosságát, megváltoztatod az országot, és felhígítod azoknak az embereknek a szavazati erejét, akik befektetnek az adott országba.

"Azok, akik ott születtek, akik hosszú távon ott éltek, akik ismerik a történelmet és a kultúrát. Akiket megvásároltak.

"És hirtelen a szavazatuk sokkal kevesebbet jelent."

NÉZZE MEG!

Tuckernek kérdései vannak Kanada öngyilkossági programjával kapcsolatban.

"Ha 50.000 állampolgáradat megölöd, és a kormány ezt a MAID programon keresztül teszi, és sokan közülük valójában nem halálos betegek, csak szomorúak. És a kormány arra bátorítja őket, hogy... pic.twitter.com/NTow7GUzIT

- Chief Nerd (@TheChiefNerd) January 24, 2024

Carlson kanadai körútja során is rámutatott a transznemű mozgalom keresztényellenes eredetére.

Súlyos figyelmeztetést adott ki arról, hogy a demokraták "kimondhatatlan" dolgokat fognak tenni annak érdekében, hogy Donald Trump elnök ne nyerje meg a következő választást.
A kommunista Kína provokációval vádolja az USA-t, mivel haditengerészeti hadihajó hajózik a Tajvani-szorosba A Kínai Kommunista Párt (KKP) azzal vádolta az Egyesült Államokat, hogy megpróbálja szítani a "bajt és a provokációt", mivel a feszültségek tovább nőnek Amerika legfőbb ellenfelével.
A kínai diktatúra tüzes nyilatkozatot adott ki csütörtökön, miután az amerikai haditengerészet egyik hadihajója áthajózott az érzékeny Tajvani-szoroson.

A kínai védelmi minisztérium szóvivője, Wu Csien ezredes üzenetet intézett az amerikai kormányhoz, miközben újságírókkal beszélt egy havi tájékoztatóján.

"Az amerikai hadihajók és repülőgépek bajt és provokációt okoztak Kína küszöbén, és nagyszabású, nagy gyakoriságú tevékenységet folytattak a Kína körüli vizeken és légtérben" - mondta Wu az újságíróknak.

A megjegyzés azután hangzott el, hogy a USS John Finn áthajózott a Tajvani-szoros egyik folyosóján.

Ez volt az első alkalom, hogy egy amerikai katonai hajó áthaladt a folyosón azóta, hogy Tajvanon elnökválasztást tartottak.

Az amerikai haditengerészet megvédte az akciót, mondván, hogy a romboló útja "bármelyik parti állam felségvizein kívül volt".

Wu szerint Kína válasza a hajó elkergetésére "indokolt, ésszerű, professzionális és visszafogott" volt.

A védelmi minisztérium szóvivője azt mondta, hogy a KKP "folytatja a vonatkozó katonai műveletek megszervezését" a Tajvani-szorosban és annak környékén.

Kína hivatalosan szuverenitásán belülinek vallja a demokratikusan kormányzott és autonóm módon működő Tajvant.

Tajvan, hivatalosan a Kínai Köztársaság, azonban soha nem volt a kommunista Kína, hivatalosan a Kínai Népköztársaság része.

Tajvan az egyetlen, ami a Kínai Köztársaságból megmaradt a szárazföld kommunista párti hatalomátvétele után.

Az USA és a legtöbb más ország elismeri ezt az úgynevezett "Egy Kína" politikát, és hivatalosan is elfogadja, hogy Tajvan Kína része.

A szigetország legutóbbi elnökválasztásán a két vezető jelölt egymással versengő elképzeléseket kínált arról, hogy Tajvan hogyan viszonyuljon a kommunista Kínához.

Januárban a tajvaniak William Lajt választották meg, aki a Pekingtől való távolságtartással kampányolt.

A megválasztott elnököt májusban iktatják be hivatalába.

A tájékoztatón Wu a Fülöp-szigeteket azzal is vádolta, hogy "megsértik Kína szuverenitását és provokációkat követnek el a Dél-kínai-tengeren".

A vitatott Spratly-szigeteken történő építkezések megerősítésére tett kísérletekre reagált.

A szóvivő azt is mondta, hogy Manilla "összejátszik külső hatalmakkal".

Kína azt is tagadta, hogy bármilyen fegyvert vagy felszerelést szállítana a Közel-Keletre.

Az izraeli hadsereg azután vádolta meg Kínát, miután azt állította, hogy a Hamász terroristái kínai gyártmányú fegyvereket használtak a Gázai övezetben.
A NASA csendben finanszírozza a bibliai kutatásokat a "démoni" UFO-kkal kapcsolatos félelmek miatt, állítja a vezető szakértő. Egy korábbi brit kormánytisztviselő állította, hogy a NASA "csendben finanszírozza" a bibliai kutatásokat és teológiai konferenciákat, mivel attól tart, hogy az UFO-k "démoniak" lehetnek.
Az állításokat a brit védelmi minisztérium (MOD) korábbi vezetője, Nick Pope tette.

Pope szerint a NASA állítólag "előbbre akar jutni", amikor az ufók és a "démoni" erők közötti esetleges összefolyásról van szó.

A GB Newsnak adott interjújában Pope azt állította, hogy a kormánytisztviselők világszerte "fedezik a téteket" az aggodalmakkal kapcsolatban.

"Én magam nem hiszek a démonokban, de sokan hisznek, és bizonyára a Biblia is beszél ezekről a dolgokról a tisztátalan szellemek szempontjából" - jelentette ki Pope.

A bibliai kutatásokkal kapcsolatban rengeteg furcsa ufó és földönkívüli információ áll rendelkezésre.

Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy hirtelen újra megélénkült az érdeklődés Énok könyve körül, amely egy Ószövetség utáni, Újszövetség előtti írás.

Azt állítja, hogy Isten angyalokat küldött a Földre, akik egy különálló, erőszakos óriásokból álló fajt tenyésztettek ki.

"Valószínűleg még mindig van egy frakció mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban, amely úgy gondolja, hogy az UFO-jelenség bizonyos aspektusai démoniak" - jegyezte meg Pope is.

"Az egyik ok, amiért ezt hiszik, a Bibliában az Efézusi levél egyik szakasza, amely a Sátánról úgy beszél, mint a levegő hatalmának fejedelméről.

"Azt hiszem, tagadhatatlan, hogy a világ számos nagy vallása az utóbbi években komolyan elgondolkodott és teológiai vitát kezdett folytatni arról, hogy milyen következményei lennének a földönkívüli élet felfedezésének"."

A pápa továbbá azt állította, hogy a katolikus egyháznak "nincs doktrinális kifogása" az idegen élet jelenlétével szemben a világegyetemben, mivel "az ember nem szabhat teremtő korlátokat Istennek".

"A NASA csendben adott egy kis támogatást olyan teológiai konferenciáknak, amelyek erről beszéltek" - állította Pope.

"Szerintem inkább arról van szó, hogy fedezik a téteket, és úgy gondolják, ha ez igaz, akkor ezúttal előbbre akarnak jutni, és nem akarnak belekerülni egy olyan tudomány kontra vallás kutyaviadalba, amilyet például a középkorban láttunk Kopernikusz és Galilei esetében"."

NÉZZE MEG!

Nick Pope: NASA finanszírozza a teológiai konferenciákat, hogy felkészítsen minket az idegenekre

"Arra gondolnak, hogy ha ez igaz, akkor ezúttal előrébb akarnak járni a játékban & nem akarnak belekeveredni egy olyan tudomány vs. vallás kutyaviadalba, amit a középkorban láttunk... Kopernikusz és Galilei esetében."

A NASA nem reagált Pope állításaira.

Korábban azonban hasonló állításokat a vállalati média "tényellenőrzői" már lezártak.

Az Associated Press 2021-es "tényellenőrző" jelentése azt állította, hogy a NASA nem vett fel teológusokat.
WEF agytröszt: Istenhez hasonlóan az emberi jogok is kitaláció A Világgazdasági Fórum (WEF) egyik vezető tisztségviselője kijelentette, hogy "az emberi jogok kitaláció, akárcsak Isten." A megjegyzéseket Yuval Noah Harari nemrég előkerült videójában tette. Hararit gyakran tartják a WEF emberellenes programjának ötletgazdájaként.

A globalista szervezet és annak alapítója és elnöke, Klaus Schwab professzor vezető tanácsadója.

Egy Ted Talk során Harari, a WEF építésze elmagyarázza a közönségnek, hogy szerinte a "haszontalan embereknek" miért nem szabadna jogaiknak lenniük.

Mielőtt az embereket "medúzákhoz" és csimpánzokhoz hasonlítja, Harari nevetségessé teszi a közvélemény tagjait az "emberi jogokba vetett hitük" miatt.

"De az emberi jogok olyanok, mint a mennyország, és mint Isten - ez csak egy kitalált történet, amit mi találtunk ki és terjesztünk" - jelenti ki Harari.

"Lehet, hogy ez egy nagyon szép történet" - folytatja.

"Lehet, hogy nagyon vonzó történet."

"El akarod hinni, de ez csak egy történet."

"Ez nem a valóság" - állítja.

"Nem biológiai valóság."

"Ahogy a medúzáknak, a harkályoknak és a struccoknak nincsenek jogaik, úgy a homosapienseknek sincsenek."

"Vegyünk egy embert, vágjuk fel, nézzünk bele" - magyarázta.

"Megtalálod a vért, megtalálod a szívet, a tüdőt és a veséket, de nem találsz ott semmilyen jogot.

"Az egyetlen hely, ahol jogokat találsz, azok a kitalált történetek, amelyeket az emberek találtak ki és terjesztettek el."

Harari ezután a WEF határok nélküli globalista programjának népszerűsítésére fordította a mondandóját.

"Ugyanez igaz a politika területén is" - mondta.

"Az államok és a nemzetek is, akárcsak az emberi jogok, akár Isten, akár a Mennyország - ezek is csak történetek".

Harari ezután kibővítette a nyitott határokról szóló narratíváját azzal, hogy támadta Amerikát és Izraelt, amelyek állítása szerint nem léteznek a "valóságban".

"Egy hegy egy valóság" - jegyezte meg.

"Láthatod, megérintheted és érezheted az illatát."

"De Izrael vagy az Egyesült Államok - ezek csak történetek."

"Nagyon erős történetek - olyan történetek, amelyeket talán nagyon is szeretnénk elhinni."

"De ezek mégis csak történetek."

"Az Egyesült Államokat nem igazán lehet látni, nem lehet megérinteni, nem lehet megszagolni."

NÉZD MEG!

Harari emberellenes tanításai a WEF napirendjének szerves részévé váltak.

Ahogy arról a Slay News beszámolt, Harari azt állítja, hogy a világ emberi népességének nagy része "haszontalan", és nem szolgál semmilyen célt a globális elit számára.

Harari azt állítja, hogy hamarosan egy új osztályrendszer fog kialakulni, amely elválasztja a globális elitet a "felesleges" közvéleménytől.

Azt állítja, hogy a világ népességének nagy része nem lesz hasznára a globális elitnek, vagyis többé nem lesz rájuk "szükség".

"Minek nekünk ennyi ember?" jelentette ki Harari nemrég.

Korábban azt is kijelentette, hogy "egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére" a mai világban.

Harari, aki történészként és futuristaként írja le magát, azzal érvel, hogy a modern technológiák, mint például a mesterséges intelligencia, "lehetővé teszik az emberek helyettesítését".

A megjegyzéseket Chris Andersonnak, a TED vezetőjének adott interjúban tette.

Harari úgy értékelte, hogy a "hétköznapi emberek" körében széles körben elterjedt kortárs kiábrándultság a "lemaradástól" való félelemben gyökerezik az "okos emberek" által irányított jövőben.

Sajnálkozott, hogy a világ hatalmi elitje az ipari forradalom óta a nagyközönségre támaszkodik a munkaerő biztosításában.

Harari azonban kárörvendően állapítja meg, hogy mostanra fordult a kocka, mivel a vállalatok mostantól olcsó technológiával helyettesíthetik az embereket.

"Most pedig gyorsan előre a 21. század elejére, amikor egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére" - büszkélkedett.

"A jövő az egyre kifinomultabb technológia kifejlesztéséről szól, mint például a mesterséges intelligencia [és] a biomérnöki tudományok.

"A legtöbb ember nem járul hozzá semmihez, kivéve talán az adataikat, és bármit is csinálnak még az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább feleslegessé teszik, és lehetővé teszik, hogy az embereket helyettesítsék"."
Pénzpóráz: Zároljuk a forrásokat, ha Magyarországon rosszabbodik a helyzet Ha Magyarországon rosszabbodik a jogállamisági helyzet, akkor "ismét zároljuk az európai uniós forrásokat, ez egy dinamikus folyamat" - jelentette ki Vera Jourová, a demokráciáért és átláthatóságért felelős uniós biztos hétfőn az EU-tagállamok uniós ügyekkel foglakozó minisztereinek brüsszeli tanácskozására érkezve.

Az uniós források zárolása akkor történik meg, ha egy ország nem teljesíti a feltételeket, Magyarországon pedig nem volt biztos, hogy kellőképpen üldözik a csalást és a korrupciót, azonban amint Budapest megreformálta az igazságügyi rendszert, az EU is elkezdte felszabadítani a pénzeket - jelentette ki a cseh biztos.

A Financial Times című napilap hétfőn azt írta, hogy egy brüsszeli bürokraták által fogalmazott dokumentum amellett érvel, hogy amennyiben nem születik döntés Ukrajna 50 milliárd eurós finanszírozásáról a csütörtöki rendkívüli EU-csúcstalálkozón, a tagállamok nyilvánosan kijelentik, hogy nem tudják elképzelni, hogy Magyarország a neki járó forrásokat megkapja, illetve azt is felvetik, hogy teljes mértékben meg kell vonni ezeket a forrásokat.

Hadja Lahbib belga külügyminiszter a tanácskozásra érkezésekor az ezzel kapcsolatos újságírói kérdésre azt válaszolta: legfontosabb, hogy csütörtökön mind a 27 tagállam megállapodásra jusson, és ezen az EU Tanácsának jelenleg soros belga elnöksége keményen fog dolgozni.

"A csütörtöki csúcstalálkozó után meglátjuk, hogy mi lehet alternatíva. De a cél az, hogy egyhangú megállapodást érjünk el. Ugyanarról a tervezetről fognak tárgyalni, mint amelyről a legutóbbi decemberi csúcson" - tette hozzá.

Anna Lührmann európai és klímaügyekért felelős német államminiszter érkezésekor az újságíróknak adott nyilatkozatában bírálta, hogy csütörtökre "csak azért kellett rendkívüli EU-csúcsot összehívni", mert "Magyarország blokkolja az ukrajnai segélycsomaggal kapcsolatos megállapodást".

Nem véletlen, hogy a közös értékeinket és a jogállamiságot leginkább sértő EU-tagállam, Magyarország az, amely ismételten kívül áll 26 uniós tagállam konszenzusán, most éppen az ukrajnai segélykérdésben. A közös jogállami értékektől elfordult Magyarország alapvető problémájához kapcsolódik az is, hogy Ukrajnával kapcsolatban ennyire hiányzik belőlük a szolidaritás - hangoztatta. Véleménye szerint Magyarországgal az is a probléma, hogy még nem ratifikálta Svédország NATO-csatlakozását.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Teljesen elfogadhatatlan a szolidaritás ilyen fokú hiányának kimutatása egy EU-tagállam felé - hangsúlyozta. Mint mondta, az uniós tagállamoknak világossá kell tennünk, hogy egységesek az ukrajnai segélyeket illetően.

Fontos ennek az egységnek a demonstrálása, és a magyar kormány számára egyértelművé tenni, hogy a jogállamiság és az alapvető uniós értékek ilyen módon történő megsértése nem lehetséges. Az EU-nak cselekvőképesnek kell lennie, és világossá kell tennie, hogy készen állunk megvédeni értékeinket belül és kívül egyaránt - fogalmazott a német államminiszter.
Vigano abp: A mély államot és a mély egyházat elítélők támadása hátba szúrás Az új konciliárius és zsinati vallás megköveteli az evangélium kizárólagosságának feladását, hogy "a pluralizmus zászlaja alá helyezzük magunkat", vagyis a hitből való hitehagyást és a keresztény harc feladását.
Carlo Maria Vigano érsek csütörtökön az X-en, korábban Twitteren tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben megdorgálta Marc Oullet kanadai katolikus bíboros egy cikkét, amelyben utóbbi azt mondta, hogy "a kereszténység kora lejárt", és arra szólította fel a keresztényeket, hogy "helyezzék át magukat a környezetükhöz képest".

Hol van a II. vatikáni egyház "missziós jellege"? Hol van a "konciliárius tavasz", amely a világ felé való megnyitásával állítólag újjáélesztette volna az egyházat a tridentinus utáni obskurantizmus után? A kor követelményeinek való megfelelés buzgóságában a konciliális és zsinati forradalom hívei jelentéktelenné és feleslegessé váltak.

A civil szférában azt mondják, hogy a globalizmus áldozatokat követel, és hogy fel kell adnunk szuverenitásunkat, el kell szegényednünk, rovarokat kell ennünk, minden mozdulatunkat ellenőrizni kell, és etnikai lecserélésen kell átesnünk. Az egyházi szférában ugyanazt a mantrát ismételgetik: az új konciliárius és zsinati vallás megköveteli az evangélium kizárólagosságának feladását, hogy "a pluralizmus zászlaja alá helyezzük magunkat", vagyis a hitből való hitehagyást, a keresztény harc, az apostolkodás, az igehirdetés és a katolikus elvek védelmének feladását. A mély állam és a mély egyház egyaránt megmutatja, hogy ők a közelgő romlás eredői, és azt követelik, hogy ellenállás nélkül adjuk meg magunkat az ellenségnek. A feloszlatás hívei, akárcsak globalista cinkosaik, úgy szemlélik a hatvanéves hitehagyás romjait, mintha a körülöttük lévő romlásnak semmi köze nem lenne felforgató tevékenységükhöz.

De ha a társadalmi és vallási rendet aláásó felforgatók hazugságai nem is meglepőek, egyre nyilvánvalóbbá válik azok ellentmondása, akik elítélik a jelenlegi forradalom hatásait, de nem hajlandók azonosítani a felelősöket. Közepes látásmóddal elítélik a hierarchia és a polgári vezetők uralkodóinak mindennapos borzalmait, de nem haboznak támadni azokat, akik a hatalom gyáva elpártolásával szemben a lehető legjobban próbálnak ellenállni. Ez a skizofrén magatartás - ezt el kell ismerni - rosszabb, mint a deklarált ellenség fellépése, ez baráti tűz, ez hátba szúrás.

"Senki sem szolgálhat két urat: mert vagy az egyiket szereti, a másikat pedig gyűlöli; vagy az elsőt kedveli, a másodikat pedig megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a mammonnak" (Mt 6:24).
Szakértő: Kína 50 hajót helyezett a PH-misszió elé Kína elítéli, hogy Kanada támogatja a PH-t a dél-kínai-tengeri incidensekkel kapcsolatban. Fotó: Kínai milícia hajói a dél-kínai-tengeri Whitsun-zátonynál tevékenykednek, 2023. december 2-án.
Kína legalább 50 tengeri milíciahajót telepített a Panganiban (Mischief) zátonynál egy másik küldetés előtt, amelynek célja a Fülöp-szigeteki csapatok utánpótlása a Fülöp-szigetek előőrseként szolgáló, második világháborús korszakból származó, rozoga hajón a közeli Ayungin (Második Tamás-) zátonyon - állítja egy amerikai tengerészeti szakértő.

Ray Powell, aki a Stanford Egyetem Gordian Knot Center for National Security Innovation (Gordian Knot Center for National Security Innovation) nevű, a dél-kínai-tengeri Myoushu projektet vezeti, az Inquirer című lapnak csütörtökön elmondta, hogy a Qiong Sansha Yu flottához tartozó 35 nagy hajót és 15 kisebbet láttak a Panganibannál.

READ: A védelmi főnök megdorgálta a Marcost sértegető kínai tisztviselőt: "Szemét beszéd".

Azt mondta, "lehet, hogy van még több is, amit nem látok".

A hétvégén Powell azt mondta, hogy a tengeri milícia hajóinak nagyobb rotációja zajlik a Dél-kínai-tengeren.

Csütörtökön azt mondta, hogy "a legtöbbjüket" a Fülöp-szigetek 370 kilométeres kizárólagos gazdasági övezetén (EEZ) belüli vizekre, a Nyugat-Filippínói-tengeren lévő Panganiban telepítették.

'Soha nem halásznak igazán'

A Qiong Sansha Yu hajók Kína "professzionális" milíciahajói - mondta Powell.

"Halászhajóként azonosítják őket, de valójában soha nem halásznak. Lényegében félkatonai hajók" - mondta.

Ezek a hajók "főleg az Ayungin-szoros blokádjáért voltak felelősek, és most a szokásosnál több van a Mischief-zátonynál" - mondta Powell az Inquirernek. "Kína talán magasan tartja az erőszintet, amíg a Fülöp-szigetek következő utánpótlása után a közeli Second Thomas Shoalra nem érkezik" - mondta.

Mesterséges sziget

Jay Batongbacal Fülöp-szigeteki tengerjogi szakértő szerint a Panganiban "a legnagyobb mesterséges sziget" a Dél-kínai-tengeren, amelyet Kína épített. Palawan tartománytól mintegy 232 km-re nyugatra, Ayungintól pedig 37 km-re délkeletre található.

Batongbacal szerint olyan kikötői létesítményekkel rendelkezik, amelyek a Népi Felszabadító Hadsereg Haditengerészetének, a Kínai Parti Őrségnek és a tengeri milícia flottáinak szolgálatában állnak. Panganibant a kínai tengerfelügyeleti repülőgépek bázisként használják, és "harci repülőgépek légi bázisként is használhatják" - mondta.

READ: A kínai követ elhárította Teodoro megjegyzéseit a scarborough-i zaklatásról

Panganiban légi- és hajó elleni rakéták, radarok és zavarók is vannak, és ez a Fülöp-szigetekhez legközelebbi kínai katonai bázis - mondta Batongbacal, aki a Fülöp-szigeteki Jogi Főiskola Tengerügyi és Tengerjogi Intézetének vezetője.

"Valószínűleg azért küldik oda a milíciaflottát, mert a Fülöp-szigetekhez közelebb van a legjobb helyzetben, és azért is, mert a hajók és a legénység számára rendelkezésre állnak az ellátmányok és a létesítmények" - mondta az Inquirernek. Batongbacal szerint azonban a hajók "bevetése önmagában még nem jelent eszkalációt, tekintve, hogy az ilyen jellegű bevetések azóta folynak, amióta ezek a bázisok működőképesek".

Tűzveszélyes pont

Kína 1995-ben vette át az ellenőrzést a Panganiban-zátony felett. Négy évvel később a Fülöp-szigeteki hadsereg partra tette a BRP Sierra Madre partraszálló hajót Ayunginon, ahol az évek során romlott a helyzet.

Ayungin a Fülöp-szigetek és Kína között a Nyugat-Filippínói-tengeren kialakult visszatérő feszültségek egyik gyújtópontja, mivel a kínai parti őrség, a milícia és a haditengerészet megpróbál meghiúsítani minden olyan erőfeszítést, amely a Sierra Madre-n lévő csapatok friss utánpótlását célozza.

Tavaly november 10-én a Kínai Parti Őrség (CCG) egyik hajója vízágyúval is lőtt egy Fülöp-szigeteki utánpótlásszállító hajóra, amely a hajó felé tartott.

Februárban a CCG egyik hajója katonai lézerrel célzott a Fülöp-szigeteki Parti Őrség (PCG) egyik járőrhajójára, amely szintén Ayungin felé tartott, és ideiglenesen megvakította a hídon tartózkodó legénységet.

A múlt hétvégi légihullámok

Az utolsó utánpótlási küldetés a Sierra Madre-ba tavaly decemberben volt. Egy névtelenséget kérő magas rangú katonatiszt elmondta, hogy a hadsereg a múlt hétvégén légi úton juttatott ellátmányt a hajóra, miután a tengeri utánpótlást elhalasztották.

Arra a kérdésre, hogy Peking továbbra is bízhat-e abban, hogy tengeri milíciahajóit az Ayungin közelébe telepítette, néhány nappal azután, hogy a Fülöp-szigetek és Kína megállapodott a térségben fennálló feszültségek enyhítéséről, Batongbacal azt mondta, hogy ez a bizalom "nem feltétlenül függ" vagy kapcsolódik ehhez a lépéshez.

"A Kínába vetett bizalom a teljes kapcsolat függvénye, nem pedig egy olyan egyedi akcióé, mint ez" - mondta. "A kormány ezen a ponton csak megfigyelheti és éber maradhat az említett hajók későbbi tevékenységét illetően".

Kína szinte az egész Dél-kínai-tengerre igényt tart, beleértve a Nyugat-Filippínói-tengert is, így nemcsak a Fülöp-szigetekkel, hanem Vietnámmal, Bruneivel, Malajziával és Tajvannal is tengeri vitába keveredett.

Elutasította a 2016-os választottbírósági ítéletet, amely elismerte a Fülöp-szigetek szuverenitását a Nyugat-Filippínó-tenger felett, és érvénytelenítette Peking kiterjedt követeléseit, mondván, hogy Kína nem rendelkezik jogi és történelmi alapokkal.

Csütörtökön Pekingben tartott havi sajtótájékoztatóján a kínai védelmi minisztérium szóvivője, Wu Qian ezredes azzal vádolta a Fülöp-szigeteket, hogy "megsértik Kína szuverenitását és provokációkat követnek el a Dél-kínai-tengeren", miközben "külső hatalmakkal összejátszva" Manila a Spratly-szigeteken történő építkezések megerősítésére irányuló terveivel.

PH-Vietnam együttműködés

A PCG és a Vietnami Parti Őrség (VCG) a jövő héten, Marcos elnök hanoi látogatása során aláírja a tengeri együttműködésről szóló javasolt egyetértési megállapodást (MOU), amelyen a két fél 2018 óta dolgozik, Armand Balilo ellentengernagy, a PCG szóvivője szerint.

A szándéknyilatkozat "célja a PCG és a VCG közötti stratégiai partnerség és együttműködés erősítése a délkelet-ázsiai régióban a közös érdekek előmozdítása, megőrzése és védelme érdekében" - közölte a PCG.

Szkepticizmus

A szándéknyilatkozat végleges tervezete szerint a megállapodás lehetővé tenné Manila és Hanoi számára, hogy a Dél-kínai-tengeri konfliktusokat "a nemzetközi jog elveivel, mindkét fél nemzeti törvényeivel és azokkal a nemzetközi egyezményekkel összhangban, amelyeknek mind Vietnam, mind a Fülöp-szigetek részesei", jobban kezeljék.

Kína hajlamos szkeptikusan tekinteni a más dél-kínai-tengeri igénylők közötti határviták rendezésében elért előrehaladásra, de a mostani szándéknyilatkozatra adott válasza visszafogott lehet, mivel a megállapodás nem a tengeri követelések elismeréséről szól - idézi a Reuters jelentése Phan Xuan Dungot, a szingapúri székhelyű ISEAS (Institute of Southeast Asian Studies) agytröszt Vietnam-kutatóját.

"A Fülöp-szigetek és Vietnam közötti együttműködés két legígéretesebb területe az élelmezésbiztonság és a tengeri biztonság" - tette hozzá Alexander Vuving, a hawaii székhelyű Inouye Asia-Pacific Center for Security Studies munkatársa, a Reuters jelentése szerint.
Hogyan táplálja a Big Pharma a radikális MAGA Agenda-t? A republikánusok 2025-ös projektterve a nők egészségügyi ellátása elleni támadás. Véget vetne Biden Medicare gyógyszerár-képzési tervének is. A Big Pharma nagy pénzeket fektetett be azokba a szervezetekbe, amelyek azt tervezik, hogyan fog kinézni egy MAGA-politikai menetrend egy új Trump-kormányzatban. Nem meglepő módon ez a politikai játszmafüzet tartalmaz egy nagy ajándékot a gyógyszeripar számára: a Biden-kormányzat mérföldkőnek számító programjának gyors megszüntetését, amely lehetővé tette a Medicare számára, hogy alacsonyabb gyógyszerárakról tárgyaljon.

A kongresszus két évtizeden át tiltotta meg a Medicare-nek, hogy a vényköteles gyógyszerek árairól tárgyaljon, ami az egyik fő oka annak, hogy az amerikaiak magasabb árat fizetnek a gyógyszerekért, mint bárki más a világon. A demokraták 2022-ben végre elfogadták az ártárgyalási kísérleti programot létrehozó jogszabályt.

Ugyanebben az évben a washingtoni gyógyszerlobbi - Pharmaceutical Research and Manufacturers of America, azaz PhRMA - 530 000 dollárt adományozott a szélsőjobboldali Project 2025 programban részt vevő csoportoknak. A napirend, amely politikai útitervként hivatott szolgálni Donald Trump új elnökségének első napjaira, többek között felszólít a Medicare számára a gyógyszerárakról való tárgyalást lehetővé tevő új rendelkezések hatályon kívül helyezésére.

A rendelkezések Joe Biden elnökségének egyik legnépszerűbb vívmányát jelentik, az amerikaiak 76 százaléka támogatja a Medicare gyógyszerár-tárgyalásokat, köztük a republikánusok kétharmada. Az Associated Press friss közvélemény-kutatása szerint az amerikaiak mindössze 6 százaléka ellenzi a politikát.

Így nem meglepő, hogy a Big Pharma olyan frontcsoportokat finanszíroz, amelyek hajlandóak egy népszerűtlen csatát vívni a gyógyszergyártók eredményeinek növelése érdekében - a PhRMA már régóta ezt teszi a választóvonal mindkét oldalán működő szervezetekkel. Azonban a lobbicsoport adományai a Project 2025 mögött álló szervezeteknek belekeverik a gyógyszeripart egy szélsőséges konzervatív tervbe, amely az abortusztablettához való hozzáférés megszüntetését követeli, lehetővé teszi az államok számára, hogy megtiltják a kórházaknak a sürgősségi abortuszellátást, és megszünteti az LMBTQ+ amerikaiak védelmét.

"Különböző csoportokkal működünk együtt, amelyeknek sokféle politikai véleményük és prioritásuk van" - mondja Alex Schriver, a PhRMA közkapcsolati ügyekért felelős vezető alelnöke. "Lehet, hogy nem értünk egyet minden kérdésben, de hiszünk abban, hogy az elkötelezettség és a párbeszéd fontos az olyan egészségügyi politikai környezet előmozdításához, amely támogatja az innovációt, a magasan képzett munkaerőt és az életmentő gyógyszerekhez való hozzáférést"."

A PhRMA 2022-es adóbevallásából - a legfrissebb elérhető adatból - kiderül, hogy a csoport 125 000 dollárt adományozott közvetlenül a Heritage Foundationnek, a nehézsúlyú konzervatív csoportnak, amely a Project 2025 és annak programja élén áll. Ezt a napirendet azonban más jobboldali politikai csoportok tanácsadó testületével együttműködve dolgozták ki, amelyek közül sokan szintén kaptak PhRMA-dollárokat 2022-ben, a 2025-ös projekt munkálatainak megkezdésének évében.

Ezek az adományok többek között a következők:
- 125 000 dollár a Pacific Research Institute-nak, amely a Milton Friedman-féle gazdasági iskola "szabadpiaci politikai megoldások előmozdításának" szenteli magát, és úgy véli, hogy "minden politikai megoldás kiindulópontja a szükségtelen, sőt káros kormányzati beavatkozás helyett a magánjellegű, önkéntes cselekvés".
- 110 000 dollár az American Legislative Exchange Councilnak, azaz az ALEC-nek, amely egy nemzeti, szélsőjobboldali "szabadpiaci" menetrendet terjeszt elő, államról államra, "mintatörvények" bevezetésével, amelyeket a GOP által vezetett törvényhozások lemásolhatnak és elfogadhatnak a különböző államházakban.
- 75 000 dollár az American Commitmentnek, amely azt állítja magáról, hogy "kritikus közpolitikai harcokat folytat a kormányzat mérete és beavatkozása miatt".
- 70 000 dollár a FreedomWorksnek, amely a Tea Party mozgalom elindításában játszott szerepéről hírhedt.
- 25 000 dollár a Competitive Enterprise Institute-nak, egy szélsőjobboldali csoportnak, amely leginkább a klímatudományt aláásó munkájáról híresült el, és "40 éve a túlzott szabályozás felszámolásának" eredményeit hirdeti.
- A PhRMA összesen több mint félmillió dollárt adományozott a Project 2025-höz kapcsolódó csoportoknak. Ez a színfalak mögötti adakozás összhangban van a PhRMA nyílt erőfeszítéseivel, amelyek célja, hogy a gyógyszergyártók továbbra is maximálisan megőrizhessék az amerikaiak vényköteles termékekkel való kiszipolyozásának lehetőségét.

A gyógyszerárak elsősorban azért ilyen magasak az Egyesült Államokban, mert a kormány nem alkudott ki alacsonyabb árakat, mint más országok. Aztán ott van Amerika manipulált szabadalmi rendszere, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy hosszú éveken keresztül megakadályozzák a versenytársakat abban, hogy olcsóbb generikus változatokat értékesítsenek termékeikből.

Ez a status quo lehetővé teszi a gyógyszergyártók számára, hogy az Egyesült Államokban a betegekből váratlan nyereséget termeljenek, még akkor is, ha a gyógyszergyártók a legdrágább gyógyszereik külföldi értékesítéséhez rendszeresen árengedményt adnak - ami ahhoz az abszurditáshoz vezet, hogy az amerikai fogyasztók Kanadába utaznak, hogy kiváltsák receptjeiket.

A helyzet talán legfelháborítóbb része az, hogy az Egyesült Államok kormánya gyakorlatilag minden új, forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszer kutatását és fejlesztését támogatja.

Az inflációcsökkentő törvény 2022-es elfogadásával a Biden-kormányzat részben teljesítette a Demokrata Párt régi ígéretét. A törvényjavaslat tartalmaz egy kísérleti programot, amely felhatalmazza a Medicare-t, hogy tárgyaljon az árakról egy maroknyi régebbi, drága gyógyszer esetében, amelyek hozzájárulnak az egészségügyi költségek növekedéséhez.

Tavaly nyáron a Biden-kormányzat kiválasztotta az első 10 gyógyszert, amelyekre a tárgyalási program vonatkozik. E gyógyszerek mindegyikét más országokban töredékéért árulják, mint amennyit a gyógyszergyártók az amerikaiaknak felszámítanak.

A PhRMA elég nyíltan elmondta, hogy meg akarja akadályozni a Medicare ártárgyalásokat. A 2025-ös projekt pedig úgy tűnik, hogy a gyógyszeriparnak kedvez. Azt állítja, hogy a Medicare "kormányzati árellenőrzése" "csökkenti a betegek hozzáférését az új gyógyszerekhez." És azt mondja, hogy "ezt a "tárgyalási" programot hatályon kívül kell helyezni".

Az iparági speciális érdekek kritikusai megróják a PhRMA-t a 2025-ös projekt mögött álló csoportok támogatása miatt. "A gyógyszeripari vezérigazgatók és lobbisták kétségbeesetten próbálják elvenni a Medicare új tárgyalási jogkörét, és megakadályozni a Biden-kormányzatot abban, hogy csökkentse az idősek költségeit" - mondja Liz Zelnick, az Accountable.US nevű figyelőcsoport egyik igazgatója. "A PhRMA semmitől sem riad vissza, hogy visszaállítsa a küzdő idősek ellen folytatott árdrágító rendszerét."

A Project 2025 program a nők reproduktív egészségügyi ellátásának szélsőséges korlátozására szólít fel, amit a PhRMA állítólag ellenez. A gyógyszerlobbi a Legfelsőbb Bíróságon próbálta elérni, hogy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága megőrizze a mifepriszton abortusztabletta jóváhagyását, azzal érvelve, hogy ennek ellenkezője felborítaná a "rendezett szabályozási rendszert".

Amint arról a Rolling Stone a múlt hónapban beszámolt, a konzervatívok Project 2025 tervezete "kifejezetten megnevezi azt a szándékukat, hogy nem csak az abortusztabletta FDA jóváhagyását vonják vissza, hanem egy 150 éves törvényt is felelevenítenének, amely kriminalizálja bármilyen abortuszgyógyszer postai úton történő küldését vagy fogadását".

Ha a gyógyszeripar valóban az életmentő gyógyszerekhez való hozzáférést szeretné elősegíteni, ahogyan azt a legfőbb lobbicsoportja állítja - és nem csak az eredményét -, akkor nem támogatna olyan szervezeteket, amelyek részt vesznek a Project 2025-ben.
Az élelmiszerellátás ellenőrzése - A történelem ismétli önmagát Open Tenpennyen, a tudomány és a tudományosság szemszögéből: Halom amerikai bölénykoponya, amely arra vár, hogy műtrágyának őröljék, 1870 körül. Burton Történeti Gyűjtemény/Detroiti Közkönyvtár.
2024 januárja van. Az amish farmereket még mindig rabolják, és Bill Gates még több amerikai termőföldet vásárol fel Isten tudja, milyen célból. A Tenpenny Report már közel egy éve ír arról, hogy a mély állam hogyan próbál minket éheztetni, és még jobban éheztetni. Az élelmiszergyárak tüze és a madárinfluenza mind ügyesen álcázott, de mindegyiknek egy célja van... az élelmiszerellátás feletti ellenőrzés. A COVID-korszak azonban nem az első alkalom, hogy ez történik. Távolról sem. Ahogy a mondás tartja, a történelem ismétli önmagát.

A Bölénygyilkosok

Az 1800-as években az amerikai kormány határozottan szerepet játszott az amerikai őslakosok sorsának alakításában. Hogyan tették ezt? A kormány engedélyezte a bölénycsordák megtizedelését az Alföldön. Amikor a bölények eltűntek, könnyebb volt az indiánokat rezervátumokba kényszeríteni. Miért? Mert az elsődleges táplálékforrásuk eltűnt.

Az USA kormánya hatalmas túlvadászatot engedélyezett, olyannyira, hogy az egykor a síkságon élő 30-60 millió bölényből 1899-re mindössze 300-ra csökkent a számuk. Ez lélegzetelállító és megdöbbentő veszteség volt. Szerencsére az amerikai természetvédelmi csoportok létrehoztak egy bölényrezervátumot a Yellowstone Nemzeti Parkban, és azóta a számuk újra emelkedett.

Az élelmiszerellátás ellenőrzése - A történelem ismétli önmagát

Rath & Wright bölénybőrkertje 1878-ban, 40 000 bölénybőrrel, Dodge City, Kansas. - National Archive and Records Administration (NARA).
Az amerikai őslakosok rosszabb sorsra jutottak. Az amerikai tisztviselők üdvözölték ezt a pusztító vadászatot, mint az eszközeik végét. Ha nem volt bölény, nem volt élelem, és így az őslakosokat rezervátumokban való letelepedésre lehetett kényszeríteni.

A halálos európai betegségek és a fehér emberrel vívott háborúk bizonyosan megviselték az indián lakosságot. A polgárháború is okozott némi csorbát, de az indiánok túlságosan ellenállóak voltak az amerikai kormányzat kedvére. Az olyan "felperzselt föld" polgárháborús tábornokok, mint William Tecumseh Sherman és Philip Henry Sheridan az indiánok elleni harcért feleltek, ami Atlanta felgyújtása után a következő feladatuk volt.

Az amerikai kormány régóta ismert hazugságai

Először is, az indiánoknak azt ígérték, hogy szabadon élhetnek a Nagy-síkságon, amíg a bölények is szabadon kóborolnak ott. Egyetlen indián sem tudta elképzelni, hogy ez nem így van. Ezután több tízmillió bölényt mészároltak le sportolás céljából, nem pedig élelem és ruházat céljából. Egy nagyobb elnéptelenedési cél volt a láthatáron. A cél szentesíti az eszközt, igaz?

A transzkontinentális vasút befejezése könnyű hozzáférést biztosított a nagy vadászcsapatok számára. A bölényeknek egyszerűen nem volt ellenfél. Egy vadász egyszer bűntudatát fejezte ki, miután egy vadászaton 30 bölényt lőtt le, mire az amerikai hadsereg ezredesei azt mondták neki, hogy felejtse el: "Ölj meg minden bölényt, amit csak tudsz! Minden halott bölény egy indián halálát jelenti."

Egy 1872-es kormányzati jelentés egyértelműen kijelentette, hogy a bölénycsordák megtizedelésének "nagymértékben kedveznie kell azon törekvéseinknek, hogy az indiánokat kisebb területekre szorítsuk, és arra kényszerítsük őket, hogy felhagyjanak nomád szokásaikkal, és állandó otthonokban telepedjenek le".

Amikor a bölények eltűntek, az USA közölte az indiánokkal, hogy a korábbi megállapodás értelmében el kell költözniük. Azzal az ígérettel, hogy a kormány élelmet, ruhát és menedéket biztosít számukra, rezervátumokba terelték őket. Egyik ígéret sem teljesült. Sheridan maga mondta a legjobban:

"Elvettük tőlük a hazájukat és a létfenntartási eszközeiket, szétzúztuk az életmódjukat, az életszokásaikat, betegséget és romlást hoztunk közéjük. És ezért indítottak háborút ellenünk. Várhatna valaki kevesebbet?"

Az élelmiszerellátás ellenőrzése - A történelem ismétli önmagát

Bölénylövészet a Kansas Pacific Railroad vonatairól. Kongresszusi Könyvtár.
A rezervátum ígéretei nagyon hasonlítanak a 15 perces városok hamis csábítására, amelyet a mai globális elit kínál nekünk. Mielőtt ezt a városkoncepciót ideális utópiának tekintenénk, emlékeztessük magunkat arra, hogy az amerikai őslakosok még ma is mélyszegénységben élnek, és a Föld egyik legjobban szabályozott népessége.

Az indián rezervátumokban 55 millió hektárnyi földterület található, de ennek csupán öt százaléka van magántulajdonban. A fennmaradó rész a szövetségi kormány tulajdonában van, és a szövetségi kormány működteti a Bureau of Indian Affairs (BIA), az Egyesült Államok Belügyminisztériumának (DOI) részeként.

Az indiánok szegénységi aránya majdnem kétszerese az USA többi részéhez képest, sokan élnek áram, vízvezeték és más alapvető emberi szükségletek nélkül. Elterjedt az alkoholizmus és a nők elleni erőszak. Ez több mint tragikus.

A BIA azonban másképp mondja: "Támogatjuk a biztonságos és minőségi életkörnyezetet, az erős közösségeket, az önellátást és az egyéni jogokat, miközben fokozzuk az amerikai indiánok és az alaszkai őslakosok életének, jólétének és jólétének védelmét." A BIA kinevezett bürokratái jártak-e valaha is a rezervátumban, amelyet felügyelniük kellene, vagy töltöttek-e ott időt?

Amit az amerikai kormány az amerikai őslakosokkal tett, az népirtás és demokídium, a népek etnikai, vallási, nemzetiségi vagy faji alapon történő szisztematikus elpusztítása a kormány által. Ezeket a nagyszerű kultúrákat alárendelték és arra kényszerítették, hogy meghajoljanak az amerikai kormány erős karja előtt, megadva magukat a rezervációs rendszernek.

Rejtett, nem nyílt lépések

A Facebook cenzorai munkához láttak, hogy elnyomják ennek a személynek a közösségi bejegyzéseit, amikor össze mertem hasonlítani a bölénygyilkosokat az élelmiszerellátásunk ellenőrzésére irányuló mai erőfeszítésekkel. A posztokat félretájékoztatásnak minősítették és cenzúrázták, mert a "tényellenőrzők" szerint ma nincs bizonyíték arra, hogy az amerikai kormány aktívan próbálja korlátozni az élelmiszerellátásunkat. Látod, mit csinálnak? Ez nem nyílt, ahogy a bölénymészárlás sem volt nyílt. Az USA kormánya nem maga ölte meg aktívan a bölényeket - ez pontos. Passzív volt: az amerikai kormány tétlenül nézte, ahogy a fehér vadászok túlvadászták a bölényeket, és megtizedelték a populációjukat.

Itt egy kérdés egy 2012-es NPR cikkből:

Igen, arra fejlődtünk, hogy húst együnk, de mennyi a túl sok? Ugorjunk 10 évet előre, és egy cikk azt kérdezi, miért eszik az ember egyáltalán húst. Számos cikk foglalkozik Amerika húsmániájával. Találtam egy olyat is, amelyik felsorolja a 10 okot, amiért nem kellene húst ennünk, az egyik a húsizzadás.

Ez nem volt elég ahhoz, hogy a húsevő amerikaiak rosszul érezzék magukat, ha szeretnek egy jó hamburgert vagy steaket. Hamarosan a húsválság világméretűvé vált. Azt állítják, hogy a húsfogyasztás csökkentésével növelhető a globális élelmezésbiztonság. A lényeg: a húsfogyasztást minden problémánk gyökeréhez kötik: az éghajlatváltozáshoz. Nemcsak hogy elhízol, ha ennyi húst eszel, de a bolygót is porig égeted, miközben hízol. De ezek a húsmentes szabályok csak az egyénekre vonatkoznak, a kormányokra nem.

Mint ahogy a szabályok csak az amerikai őslakosokra vonatkoztak.

A COP28-as világklímakonferencián Károly király évi 5 billió dollárt kért a klímaváltozás elleni küzdelemre. Ugyanakkor az ENSZ megvetette az amerikaiakat, amiért túl sok húst esznek, az elit pedig ebédszünetet tartott, miután délelőtt megmondta a többieknek, hogy mit tegyenek.

Mi volt a menü? Avokádó és lucernacsíra a fenntarthatóságért? Nem. Hús, méghozzá rengeteg: "szaftos marhahús", "szaftos húsok", füstölt wagyu burgerek, Philly cheesesteak, és "szájban olvadó BBQ", beleértve az afrikai utcai BBQ-t is.

A kormányok által tett hamis ígéretek újra és újra megismétlődtek. Károly király és a davosi banda lépéseket tesz a "forrongó bolygónk" kezelésére, miközben kolbásszal tömik tele az arcukat. Hasonlóan ahhoz, ahogy szidnak minket a szénlábnyomunk csökkentéséről, miközben szénlábnyom-nehéz magánrepülőgépekkel repülnek, hogy eljussanak a WEF üléseire bárhová a világon.

A történelem ismétli önmagát.

A 15 perces városok hamis csábítása ugyanaz, mint a foglalások hamis csábítása. És ne feledjük, minden az élelmiszerellátás ellenőrzésével kezdődik.
COVID-zárlat után klíma-zárlat?! Az amerikaiak attól tartanak Bidenék bevezetik a klíma-megszorításokat, hogy elszabotálják a novemberi elnökválasztást

SZŐKE MÁRIA MAGDOLNA
2024. JAN. 28.

Megkongatta a vészharangot több amerikai publicista, figyelmeztetve az embereket egy újabb globalista terror előkészítésére. Az Egyesült Államok demokrata kormánya, azaz a demokrata párt színei mögé rejtőzött globalista/sátánista maffia alattomosan azon iparkodnak hogy Joe Biden mandátumának utolsó szakaszában beteljesítsék a Világgazdasági Fórum (WEF) azon terveit, amelyek szerint a lakosságot a COVID-minta alapján otthonaikba zárják az úgynevezett "klímazárlatok" alá, hogy "megmentsék a bolygót" a "globális felmelegedéstől".

Fotó: A COVID-kamut nem tudták beizzítani az elnökválasztások előtt, bárhogy erőlködtek mindenféle sosem volt vírus-mutánssal pánikoltatni a lakosságot, de vajon megpróbálják most a klíma-kamu miatti lezárásokat?

Sok amerikai csak most kezdi felismerni, hogy a COVID-zárlatok milyen pusztító hatással voltak társadalmunkra.

Az amerikai vállalkozások is még mindig küzdenek, hogy kilábaljanak a lezárások okozta csődből, a gyerekek pedig igyekeznek utolérni magukat a tantervekben, melyeket a COVID-terror teljesen lenullázott.

De mi van akkor, ha a világjárvány csak egy szociális főpróba volt az éghajlat-változással kapcsolatos drasztikusabb korlátozások és elzárások számára?

Miután évtizedeken át vitatkoztak arról, hogy a világ az állítólagos "klímaválság" miatt fordulóponthoz érkezett, a demokraták megpróbálhatnak korlátozásokat életbe léptetni, hogy úgymond megállítsák az észlelt globális felmelegedést, amely nagyságrenddel nagyobb, mint a COVID-19-re vonatkozó intézkedések voltak.

Egyes politikai erők és manipulátorok máris úgy fogalmaznak, hogy a "klímaváltozás" korunk legnagyobb egészségügyi válsága.

A Microsoft társalapítója és a járványrajongó Bill Gates egyetért azzal, hogy a klímaválság, amiből persze semmi nem igaz, rosszabb lehet, mint a COVID-pandémia.

Néhány meg nem választott bürokrata máris kezdi lefekteti az éghajlattal kapcsolatos korlátozások alapjait.

Például olyan államok, mint New York és Kalifornia, betiltották a fosszilis tüzelőanyaggal működő járművek, fűnyírók és tűzhelyek használatát.

Sőt a minnesotai demokraták még börtönbüntetést is szorgalmaznak azoknak, akiket olaj- ás gázüzemű kerti szerszámok, például fűnyírók, ksitraktorok használatán kaptak el.

Pontosan mit jelenthetnek a környezetvédelmi korlátozások a hétköznapi amerikaiak számára?

A rövid repüléseket betilthatják, ahogy Franciaország tette a "klímaváltozás elleni küzdelem érdekében".

Szén-dioxid-adót vethetnek ki az utazásokra, a WEF és az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által támogatott elképzelést a és a globalisták egyre inkább szorgalmazzák.

Egyes intézkedések kényszerű változtatások révén is bevezethetők, például a négynapos iskolai héttel.

Egy ilyen változás valószínűleg nehéz lenne a hagyományos munkarend szerint dolgozó családok számára, de ezt az akadályt úgy fogják megfogalmazni, hogy az a klíma és a bolygó "javát" szolgálja.

A négynapos kötelező munkahét ugyanezt tehetné azoknak a családoknak, akiknek gyerekei hagyományos órarendben járnak iskolába.

Egy coloradói közszolgáltató nemrégiben kritika alá került, amiért az ügyfelek tudta nélkül cserélték ki a termosztátokat, és ugyanez történt Texasban is rendkívüli hőség idején.

A benzinüzemű autókra vonatkozó korlátozások az 1973-as olajembargóhoz hasonló de facto szabályozási rendszerhez vezethetnek.

Az éghajlati korlátozás azonban nem lesz olyan kivétel nélkül minden polgárra kiterjedő esemény, mint például a COVID- járvány kezdetekor bevezetett korlátozások.

A politikai baloldalon és az adminisztratív államban lévők tudják, hogy ha az amerikaiakat egyszerre csak egy szabályozással, adóval vagy tilalommal sújtják, az nem válthat ki veszélyes ellenreakciót.

Ahelyett, hogy megkövetelné például, hogy ne hagyja el otthonát, lassan több év alatt észreveheti, hogy munkája, utazásai és személyes szokásai egy-egy lépéssel korlátozva lettek.

Ez a tipikus esete a megfőzött békáknak, akik alatt fokozatosan melegítik fel a vizet.

Kérdés, hogy az amerikaiak felismerik ezt az alattomos tervet és szembeszállnak vele, amennyiben Bidenék afféle utolsó dobásként bevezetnék a klíma-korlátozásokat az USA-ban még az elnökválasztások előtt?
Tiltakozók tömegek Tel-Aviv utcáin Benjamin Netanjahu miniszterelnök lemondását és a háború befejezését követelik - A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel. Tiltakozók ezrei Tel-Aviv utcáin: Benjamin Netanjahu miniszterelnök lemondását és a háború befejezését követelik - összecsapások a rendőrséggel - VIDEÓ
Szombaton és vasárnap tüntetők ezrei vonultak Tel-Aviv utcáira, hogy Benjámin Netanjahu miniszterelnök lemondását és a gázai túszok szabadon bocsátását, valamint a háború azonnali befejezését követeljék.
Az izraeli sajtó szerint vasárnap összecsapások törtek ki izraeli tüntetők és a tömegeket feloszlatni próbáló rendőrök között Jeruzsálemben és Tel-Avivban.

A tüntetők Benjámin Netanjahu miniszterelnök lemondását, tűzszünetet és a Gázában fogva tartott túszok szabadon bocsátását követelték.

Az Izraeli Műsorszolgáltató Hatóság arról számolt be, hogy a rendőrség "megkísérelte feloszlatni a tüntetőket a nyugat-jeruzsálemi Párizs téren, ahol többeket letartóztattak".

Tel-Avivban a rendőrök több tüntetőt letartóztattak a városközpontban levő Kaplan téren, százakat pedig erőszakkal szétszórtak, és néhány tiltakozó mobiltelefonját és a transzparenseket elkobozták - írja a Yedioth Ahronoth című újság.

Az újság szerint "izraeliek ezrei gyűltek össze a Kaplan téren, hogy Benjámin Netanjahu miniszterelnök lemondását és előrehozott választásokat követeljenek".

Netanjahut azzal vádolják, hogy nem volt terve a gázai háború befejezésére. Ezenkívül a tüntetők azzal vádolják a biztonsági erőket, hogy nem készültek fel az október 7-i Hamász-támadásra, és készakarva, parancsot teljesítve szándékosan túl lassan reagálnak erre a támadásra.

A Nemzetközi Bíróság pénteki ideiglenes határozata ellenére, amelyben felszólította Tel-Avivot, hogy akadályozza meg a gázai népirtást, Izrael folytatta a támadást a tengerparti enklávé ellen, ahol legalább 26 257 palesztint öltek meg, többségükben nőket és gyerekeket. A palesztin egészségügyi hatóságok szerint október 7-e óta 64 797-en sérültek meg.

Az ENSZ szerint az izraeli offenzíva nyomán Gáza lakosságának 85 százaléka lakóhelyüket elhagyni kényszerült élelem-, ivóvíz- és gyógyszerhiány miatt, míg az enklávé infrastruktúrájának 60 százaléka megsérült vagy megsemmisült.

Tehát mint jól láthatjuk, már Izraelben is zajlanak a háborúellenes, a cionista kormány elleni tüntetések, akár szerte a világon. Kivéve Magyarországot, ahol novemberben belügyminisztériumi utasításra megtiltották a magyaroknak a hasonló demonstrációk megtartását, s ezzel Magyarország az egyetlen olyan ország ahol nem lehet a gázai népirtás és a cionista izraeli rezsim ellen tüntetni.
Orosz képviselő: válaszul telepítsék az orosz atomfegyvereket az amerikai határ közelébe Oroszországnak az Egyesült Államokhoz közeli "baráti országokban" kellene elhelyeznie nukleáris fegyvereit, válaszul Washington tervére, hogy saját taktikai fegyvereit Európába telepíti - javasolta Alekszej Zsuravljov törvényhozó.
Megjegyzései azt követően hangzottak el, hogy a The Telegraph szombaton arról számolt be, hogy az Egyesült Államok 15 év után először akarja atomfegyvereit Nagy-Britanniában telepíteni, hogy ezzel ellensúlyozza az Oroszország által állítólagosan megnövekedett fenyegetést.

Zsuravljov, aki az orosz parlament védelmi bizottságának első elnökhelyettese és a Rogyina (Haza) párt vezetője, a Telegramon közzétett bejegyzésében rámutatott, hogy Nagy-Britanniának saját atomfegyverei vannak, és hogy az Egyesült Államok már több, Oroszországhoz közeli európai országba is telepítette atomarzenáljának egy részét.

"Ezért nem valószínű, hogy [az atomfegyverek további telepítése Nagy-Britanniába] hatással lenne a katonai-politikai helyzetre" - vélte Zsuravljov.

A politikus mindazonáltal azt javasolta, hogy Moszkva fontolja meg saját atomfegyvereinek az USA-hoz közelebbi telepítését, és

KÜLDJE AZOKAT "BARÁTI ORSZÁGOKBA, PÉLDÁUL KUBÁBA, VENEZUELÁBA ÉS NICARAGUÁBA".

Zsuravljov ugyanakkor elismerte, hogy a fegyverrendszerek nagyot fejlődtek az 1962-es kubai rakétaválság óta eltelt években. "A területünkről indított orosz hiperszonikus rakéták gyorsabban elérnék az Egyesült Államokat, mint az amerikai alvilágból indított szubszonikusak" - írta a képviselő.

Arra is rámutatott, hogy Oroszország stratégiai repüléssel, valamint a világ óceánjain ismeretlen helyeken állomásozó tengeralattjárók hatalmas arzenáljával rendelkezik.

"VANNAK MÓDSZEREINK ARRA, HOGY VÁLASZOLJUNK AZ USA ÉS AZ ÁLTALA ELLENŐRZÖTT NATO BÁRMILYEN BEAVATKOZÁSÁRA" - MONDTA ZSURAVLJOV.

Az orosz külügyminisztérium korábban arra figyelmeztetett, hogy Moszkva kénytelen lesz ellenintézkedéseket hozni abban az esetben, ha az amerikai nukleáris robbanófejek visszatérnek Nagy-Britanniába. Oroszország többször is azzal vádolta a Nyugatot, hogy szítja az európai feszültségeket, és a NATO folyamatos keleti terjeszkedését nevezte meg az ukrajnai konfliktus egyik fő okaként.

Eközben számos nyugati tisztségviselő - köztük az Egyesült Királyság, Németország, Észtország, sőt a NATO Katonai Bizottságának elnöke is - szította a félelmeket egy feltételezett orosz támadástól Európában a következő néhány évben, és felszólította a nyugati kormányokat és polgárokat, hogy készüljenek fel egy Moszkvával való súlyos konfliktusra.

Oroszország azonban tagadta, hogy tervezné a szomszédos európai országok lerohanását, Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pedig álhírnek nevezte az állításokat. Vlagyimir Putyin orosz elnök azt is hangsúlyozta, hogy Moszkvának "sem geopolitikai, sem gazdasági, sem katonai szempontból... nem áll érdekében... háborút vívni a NATO ellen", és ehelyett inkább az Egyesült Államok vezette blokkal való kapcsolatok javítását részesítené előnyben.
Beáldozva: 3 amerikai katona halt meg dróncsapásban a Közel-Keleten jelentette be a Pentagon. A Fehér Ház is megerősítette halálukat január 28-án, válaszlépéseket ígérve. Három amerikai katonatiszt halt meg január 28-án kora reggel egy dróntámadásban egy kis jordániai amerikai támaszpont ellen - közölte a Biden-kormány közleményében. Az incidensben legalább két tucatnyi másik katona megsérült az amerikai tisztviselők szerint.

Az Irán által támogatott csoportok számos támadást hajtottak végre amerikai erők ellen szerte a Közel-Keleten az Izrael és a Hamász közötti gázai konfliktus kezdete óta, és úgy tűnik, hogy ezek a katonák az első ilyen támadásokhoz kapcsolódó halálesetek, erősítették meg a Fehér Ház és katonai tisztviselők. Joe Biden elnök fogadkozott, hogy felelősségre vonják az elkövetőket; eddig egyetlen szervezet vagy kormány sem vállalta a felelősséget.

"Ma Amerika szíve nehéz" - mondta az elnök január 28-i nyilatkozatában. "Tegnap este három amerikai katonatiszt halt meg - és sokan megsebesültek - egy pilóta nélküli dróntámadás során, amely a szíriai határ közelében, Északkelet-Jordániában állomásozó erőinket érte."

Az amerikai tisztviselők még mindig dolgoznak azon, hogy véglegesen azonosítsák a támadásért felelős pontos csoportot, és a több, Irán által támogatott csoport közül egyet azonosítottak.

"A családok iránti tiszteletből és a [védelmi minisztérium] politikájával összhangban a katonák személyazonosságát 24 óráig visszatartjuk, miután a hozzátartozókat értesítettük" - áll az Egyesült Államok Központi Parancsnokságának (CENTCOM) közleményében.

Jordánia, az Irakkal, Izraellel, Ciszjordánia palesztin területével, Szaúd-Arábiával és Szíriával határos királyság, nem reagált azonnal. Jordániában jellemzően mintegy 3000 amerikai katona állomásozik.

Biden elnök nyilatkozatában az Irán által támogatott, Irakban és Szíriában működő "radikális" csoportokat vádolta a támadásokért, és kijelentette, hogy az Egyesült Államok "minden felelőst felelősségre fog vonni, az általunk választott időben és módon", anélkül, hogy további részleteket közölt volna. Ezután "hazafiaknak" nevezte az elhunytakat, és azt mondta, hogy egy "igazságtalan támadás" áldozatai voltak.

"Együtt fogunk eleget tenni a családjaik iránti szent kötelességünknek. Arra fogunk törekedni, hogy méltók legyünk a becsületükhöz és bátorságukhoz. Folytatni fogjuk a terrorizmus elleni küzdelem iránti elkötelezettségüket" - mondta.

A jordániai állami televízió Muhannad Moubaideen kormányszóvivőt idézve azt állította, hogy a támadás a királyságon kívül, a határon túl, Szíriában történt. Az egymásnak ellentmondó információkat a The Epoch Times nem tudta azonnal ellenőrizni.

Amióta a Hamász 2023. október 7-én mintegy 1300 civil halálát okozó terrortámadás-sorozatot intézett Izrael ellen, az Irakban és Szíriában állomásozó amerikai csapatok drón- és rakétatámadásokkal szembesültek a bázisaik ellen. A Jordániát ért támadás az első olyan támadás, amely a háború során amerikai katonákat vett célba Jordániában.

Szíria, amelyet a hosszú ideje erős hatalmon lévő és Iránnal szövetséges Bassár el-Aszad vezet, még mindig polgárháború közepén áll, és régóta az Irán által támogatott ottani erők, köztük a libanoni Hezbollah milícia kiindulópontja, mondják amerikai tisztviselők régóta. Irakban is több, Irán által támogatott síita milícia és terrorista csoport működik.

Jordánia, amely szilárd nyugati szövetséges és Jeruzsálemben meghatározó hatalom az ottani szent helyek felügyelete miatt, a feltételezések szerint légicsapásokat indított Szíriában a kábítószercsempészek megzavarására, köztük egyet, amely kilenc ember halálát okozta a hónap elején.

Januárban az amerikai hadsereg két tengerészgyalogos tengerészgyalogosról feltételezte, hogy meghalt, miután eltűntek egy szomáliai partok közelében végrehajtott művelet során, bár erről kevés részletet közöltek. A tisztviselők szerint iráni gyártmányú fegyvereket próbáltak lefoglalni, amelyeket a jemeni székhelyű Houthi terrorista csoportnak küldtek, amely az izraeli-gázai konfliktus kezdete óta számos támadást hajtott végre amerikai katonai hajók és kereskedelmi járművek ellen.
Az elmúlt hétvégén a Houthik egy másik kereskedelmi járművet támadtak meg, egy brit kötődésű tartályhajó ellen az Ádeni-öbölben - közölték a tisztviselők. A hajón keletkezett tüzet végül sikerült eloltani.

Grant Shapps brit védelmi miniszter "tűrhetetlennek és törvénytelennek" minősítette a támadást.

"Kötelességünk megvédeni a hajózás szabadságát a Vörös-tengeren, és mi továbbra is ugyanolyan elkötelezettek maradunk ezen ügy mellett, mint eddig" - mondta a közösségi médiában.

A Houthik szóvivője szerint a Marlin Luanda nevű hajó az Egyesült Királyság tulajdona, és a támadásra az országunk, Jemen elleni "amerikai-brit agresszió" miatt volt szükség. Amerikai és brit tisztviselők, köztük a CENTCOM-nál dolgozó tisztviselők azonban egyaránt azt mondták, hogy a kereskedelmi hajókat célzó támadásoknak semmi közük a gázai konfliktushoz.
Balhé Afrikában, 3 ország kilép az ECOWAS-ból Niger, Mali és Burkina Faso kilép a Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közösségéből. Niger, Mali és Burkina Faso kormányai bejelentették vasárnap, hogy kilépnek a Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közösségéből (ECOWAS), mert úgy ítélik meg, hogy a szervezet "jogtalan és embertelen" szankciókat vezetett be ellenük.

Abuja, 2023. augusztus 10.A Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közösségének (ECOWAS) vezetői a nigeri válság további kezeléséről kezdenek tanácskozást a nigériai fővárosban, Abujában 2023. augusztus 10-én. A nigeri katonai junta nem tett eleget a közösség ultimátumának, és nem helyezte vissza a hatalomba a megválasztott elnököt.MTI/EPA Abuja, 2023. augusztus 10.

A Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közösségének (ECOWAS) vezetői a nigeri válság további kezeléséről kezdenek tanácskozást a nigériai fővárosban, Abujában 2023. augusztus 10-én. A nigeri katonai junta nem tett eleget a közösség ultimátumának, és nem helyezte vissza a hatalomba a megválasztott elnököt.

A három afrikai ország - amelyeket jelenleg katonai junta irányít - közös nyilatkozata szerint a szervezet "külföldi hatalmak befolyása alá került, elárulta alapító elveit, és veszélyt jelent a tagállamaira." Nem nyújtott nekik segítséget a terrorizmus elleni küzdelemben, hanem épp ellenkezőleg, "jogtalan és embertelen" szankciókat vezetett be, amelyek miatt tovább romlott a humanitárius helyzet a három afrikai országban.

Az 1975-ben a nigériai Lagosban létrehozott, 15 nyugat-afrikai államot tömörítő ECOWAS azért léptetett életbe büntetőintézkedéseket Nigerrel, Malival és Burkina Fasóval szemben, hogy rákényszerítse kormányaikat a demokrácia helyreállítására. A három afrikai országban az utóbbi időben megnőtt a dzsihadisták befolyása. Vezetésük eltávolodott Európától, különösen a területüket egykor gyarmatosító Franciaországtól, amely csapatokat állomásoztatott a térségben.

A francia erők kivonását a puccsal hatalomra került katonai junták kényszerítették ki.

Miért hagyja figyelmen kívül a nyugati mainstream média a parasztfelkelést?
Miért hagyja figyelmen kívül a nyugati mainstream média a parasztfelkelést?

Miért hagyja figyelmen kívül a nyugati mainstream média a parasztfelkelést?
January 25, 2024 forrás

A parasztok tiltakozása hasonlít az európai történelemben mélyen gyökerező parasztháborúkhoz - írja Bogár László közgazdász a Magyar Hírlapban.

... Bár a globális média minden véleményformáló fegyverét bevetette, hogy a Németországot megrázó "parasztháborút" nem létezőnek tüntesse fel, a közösségi média új korszaka mégis drámai képekkel látta el a világot a parasztok tömegtüntetéseiről.

"Nincs üzemanyag, nincs élelem, nincs jövő" - ez volt a német parasztok leggyakrabban használt szlogenje, természetesen angolul, mivel csak így tudták a tömegek felé kommunikálni jelenlegi helyzetüket.

Könnyű lett volna azonban figyelmen kívül hagyni a múlt héten Németországban, valamint számos más országban, köztük Romániában és Franciaországban tomboló tüntetéseket. Ez annak köszönhető, hogy a mainstream média nyilvánvalóan nem érdeklődik a gazdák forradalma iránt, és úgy tűnik, hogy a termelőknek különösen szigorú irányelveket adtak arra vonatkozóan, hogy miről kell és miről nem szabad beszámolniuk.

Úgy tűnt, hogy az Európa-szerte zajló tüntetések valamiféle médiaembargó alatt állnak. Talán el kellene gondolkodnunk azon, hogy miért.

Bár ez általánosságban igaz, a háború utáni Európában, amely meglehetősen katasztrofális helyzetben volt, újra és újra bebizonyosodott, hogy az élelmiszerellátás talán még érzékenyebb és fontosabb stratégiai ágazat, mint a nehézipar. Még ha a makro-statisztikák, amelyek hamis képet adnak is, a mezőgazdaságot csak néhány százalékos vagy akár "elhanyagolható" arányban mutatják is, nemhogy nem elhanyagolható, hanem minden elképzelhetőnél fontosabb.

A 15. és 16. század nagy parasztháborúit pontosan ugyanazokért vívták, mint ma. Ebben a másfél évszázadban a parasztoknak nemcsak a szó szoros értelmében "húzták ki a talajt a lábuk alól", hanem az átlagos paraszt napi munkaideje megduplázódott, jövedelme pedig megfeleződött. Érthető (bár nem menthető), hogy a kissé frusztrált paraszti tömegek brutális kegyetlensége nem ismert határokat. Ahogyan az ezt követő megtorlások sem.

A globális hatalmi gazdaság és a vele egyre inkább alárendelt és páriaszerepbe kényszerített Európa együttműködő hatalmi struktúrái most ugyanezt teszik, az USA globális birodalma agóniájának meghosszabbításával járó költségeket a paraszti társadalomra hárítják.

A konfliktus kimenetele még nem látható előre, mert az egész európai uralmi rendszer az összeomlás szélén áll. Ahogyan az évszázadokkal ezelőtti parasztháborúk lázadó vezetőinek sem volt "megfelelő elképzelésük" arról, hogyan nézhet ki egy elfogadható megoldás, úgy ma is az érzelmek örvényében élünk, és kevés jel utal arra, hogy a közeljövőben békés megoldás születhetne.

Rengeteg új támogatást kapnak a román gazdák, hogy befejeződjenek a tüntetések Az állattenyésztők és fuvarozók vállalkozásait segítő ágazati támogatásokról döntött a bukaresti kormány, miután a múlt héten már elfogadott egy első intézkedéscsomagot, amellyel a január 10-e óta tüntető gazdák és fuvarozók követeléseire reagált.
Marcel Ciolacu miniszterelnök a kormányülés elején bejelentette: miután a múlt héten hektáronként 100 eurós támogatást hagytak jóvá az ukrajnai háború következményei által sújtott gazdák számára, ezúttal állatonként 100 eurós támogatásban részesítik a szarvasmarha-tenyésztőket, a sertéseket, illetve szárnyasokat nevelő gazdák pedig "arányos" támogatást kapnak megnövekedett költségeik ellensúlyozására. Az állattenyésztőknek juttatandó támogatás összértéke 72 millió euró - tette hozzá.

A cél, hogy az utcák helyett újra a földeken legyenek a traktorok

A kormányfő azt ígérte: idén a "lehető legmagasabbra", literenként 2 lejre (155 forint) emelik a mezőgazdasági felhasználású gázolaj szubvencióját, vagyis a mezőgazdasági munkáknál felhasznált üzemanyag árának 25 százalékát megtérítik a gazdáknak. Az erről szóló - a mezőgazdasági felhasználású gázolaj jövedéki adóját csökkentő - határozat tervezetét csütörtökön első olvasatban tárgyalta a bukaresti kormány.

Ami a fuvarozókat illeti, a kabinet csütörtökön "megoldást fogad el arra", hogy ne bírságolják meg a határátkelőknél azokat, akiknek a várakozás alatt jár le úthasználati matricájuk érvényessége. Hamarosan a fuvarozók egy másik követelését is megoldják, vagyis külön forgalmi sávokat hoznak létre a határátkelőkön és a konstancai kikötőben az ukrán gabonaszállítmányok számára - mondta a kormányfő.

Marcel Ciolacu szerint "működőképesnek bizonyult" a fuvarozók és az összevont pénzügyi felügyelet (ASF) között született megállapodás is, hiszen az utóbbi napokban már több mint 700 olyan kötelező gépjárműfelelősség-biztosítást kötöttek, amelyek ára nem haladja meg a - hatóság által múlt héten referenciaárként meghatározott - 9000 lejt. (...)
Hamarabb omlik össze a Föld népessége, mint eddig gondolták Sokkoló mértékben zuhant a születésszám tavaly egy sor országban. Vannak olyan szakértők, akik szerint évtizedekkel hamarabb bekövetkezhet a Föld lakosságának csökkenése. A fejlett országokban akár feleződhet is a népesség az évszázad végére.
Drasztikusan emelkedett a Föld népessége az elmúlt évtizedekben. A nagy növekedés láttán azok, akik az emelkedő grafikonokat a végtelenbe szeretik meghosszabbítani azzal riogattak, hogy az emberiség létszáma hamarosan olyan méreteket ölt, amelyet képtelenek lesznek eltartani a föld erőforrásai. A fejlett gazdaságokból utóbbi 1-2 évtizedben érkező adatok, valamint a kínai egy gyermek program érezhető utóhatásai nyomán demográfusok egyre inkább azon a véleményen vannak, hogy a népesség növekedése különböző folyamatok együttes hatásaként a jövőben magától is megáll, és ezután az emberi populáció létszáma lassan csökkenésnek indul.

A Magyarországot is sújtó komoly népességcsökkenésről és annak okairól korábban bővebben itt írtunk.
Az ENSZ szakértőinek aktuális előrejelzése szerint erre nagyjából 2080 körül kerülhet sor. Azonban ez az előrejelzés természetesen nem egy egzakt szám és számtalan olyan feltételezés eredőjeként adódik, amely rendkívül bizonytalannak tekinthető. Ezek közül a két legnagyobb hatású az, hogy milyen gyorsan csökken a reprodukciós ráta Afrika szubszaharai térségeiben illetve Kína milyen gyorsan tud talpra állni az egy gyermek politika okozta sokkból.

Amint arra Nick Parr, az ausztrál Macquarie University egyetem demográfia professzora felhívta a figyelmet, ez utóbbira egyelőre semmilyen fajta bizonyíték nem érkezett, annak ellenére, hogy az ENSZ szakértői számolnak ezzel.

A friss adatok mindenesetre rettenetesen borús képet festenek. A brit HSBC Bank elemzőinek friss összesítése szerint a legtöbb olyan országban, amelyek az élve születések számáról havi vagy legalább negyedéves adatsorokat készít, a születések száma jelentősen csökken 2023-ban, valamivel több, mint 4 százalékkal a 2022-es 3 százalék után. A 2022-es 3 százalék egyébként nagyjából összhangban van a Covid-19-es járvány után tapasztalt ütemmel, most azonban gyorsult.

Modelljük szerint a világ népessége 2039-ben érné el a csúcspontját, több mint 40 évvel az ENSZ jelenlegi alapesetnek tekintett forgatókönyvében jósolt időpont előtt. A fejlett gazdaságokban a folyamat azt eredményezheti, hogy azok népessége a mai 1,3 milliárdról 2050-re 1,15 milliárdra, 2100-ra pedig 650 millióra csökkenjen. A jelenlegi pályán egy átlagos fejlett piacgazdaságban a népesség a felére csökkenne az évszázad végére. (...)
Kanada: Mi történt a letartóztatott Szabadságkonvoj tüntetőkkel? Kedden a kanadai szövetségi bíróság a Freedom Convoy tüntetőinek javára döntött. A bíróság úgy döntött, hogy a döntés, miszerint a háborús intézkedésekről (vészhelyzetek) szóló törvényt alkalmazzák a Freedom Convoy elleni válaszlépéshez, ésszerűtlen és túlzó volt, és hogy a vészhelyzeti törvény igénybevétele sértette a Jogok és Szabadságok Chartájának egyes szakaszait.

Kanada-szerte ügyvédek örültek a hír hallatán, hogy a kanadai szövetségi bíróság alkotmányellenesnek ítélte a vészhelyzeti törvényt - számolt be a True North.

Most, hogy a bíróság kimondta, hogy a kormány törvényes indoklás nélkül cselekedett, mi lesz a tüntetőkkel, akiket megbüntettek, letartóztattak, és ami még sürgetőbb, azokkal, akik még mindig börtönben vannak?

A tüntetők megbüntetése

Az alábbiakban a Justin Trudeau Kanadája című cikk "A tüntetők megbüntetése" című részét olvashatják: A Cautionary Tale of Receding Freedoms című, Hannes Sarv által írt és a Freedom Research által kiadott írás.

Jordan Peterson arra figyelmeztet bennünket, hogy nagyon figyeljük, hogyan korlátozza Kanada a szabadságjogokat. Jól teszi, és nem csak saját tapasztalatai miatt.

"Ez az, amire az olvasónak - kanadainak vagy másnak - nagyon oda kell figyelnie, mert ez az, ami Nyugaton előttünk áll, tekintettel arra az útra, amelyet [kanadai] vezetőink és még mindig vak és süket követőik kijelölnek" - írta Peterson egy múlt heti véleménycikkében.

Peterson esete nem elszigetelt eset arra vonatkozóan, hogy Kanadában hogyan bánnak egy állampolgárral, ha a véleménye nem olyan, mint amit a hatalmon lévők elvárnak. Azt, ahogyan a kanadai állam az elmúlt években viselkedett polgáraival szemben, szemléletesen illusztrálta a kovidoki válság és annak utóhatásai.

Gondoljunk csak arra a nyers erőszakra, amelyet a kanadai állam 2022 februárjában alkalmazott, hogy szétoszlassa a fővárosban, Ottawában több héten át a kamionosok vezetésével az oltási kényszer és az értelmetlen covid szabályok ellen tüntető embereket. Emellett az állam befagyasztotta a tiltakozásban részt vevő emberek és cégek vagyonát.

Fontos megjegyezni, hogy a tiltakozás teljesen békés volt, de a Trudeau-kormány úgy döntött, hogy a rendkívüli helyzetekről szóló törvényt alkalmazza a tüntetés feloszlatására. E törvény értelmében a szövetségi kormány nemzeti szükségállapotot hirdethet ki, ha valami súlyosan veszélyezteti a kanadaiak egészségét és biztonságát, vagy súlyosan fenyegeti Kanada szuverenitását, biztonságát és területi integritását.

Lényegében ez egy olyan törvény, amelyet háborús helyzetben kell alkalmazni - 1988-ban váltotta fel a korábbi háborús intézkedésekről szóló törvényt, és azóta az új törvényt soha nem alkalmazták. A törvény nagy hatalommal ruházza fel a szövetségi kormányt - például a gyülekezések betiltásának és feloszlatásának, illetve az egyének tulajdonának befagyasztásának és elkobzásának jogával.

A törvény példátlan alkalmazását már két évvel ezelőtt is élesen bírálták, kedden pedig egy kanadai bíróság úgy döntött, hogy a törvény alkalmazása nem volt indokolt.

"Arra a következtetésre jutottam, hogy a (vészhelyzeti törvény) kihirdetéséről szóló döntés nem viseli magán az ésszerűség - az indokoltság, az átláthatóság és az érthetőség - jegyeit, és nem volt indokolt" - írta Richard Mosley ottawai szövetségi bíró a döntésről szóló közleményében. A Trudeau-kormány fellebbezést ígért.

Az is figyelemre méltó, ahogyan a tüntetések szervezőivel bántak. Tamara Lichet például 2022. február 17-én letartóztatták, és a bíróság kezdetben elutasította az óvadék letételét. Csak 2022. március 7-én engedték szabadon.

Ugyanezen év június 7-én ismét letartóztatták, azzal vádolva, hogy megszegte az első szabadlábra helyezésének feltételeit. Ezt különösen annak tulajdonították, hogy részt vett egy gálán, ahol díjat vett át tüntetések szervezéséért. Az állam ezt a szabadlábra helyezés feltételeinek megsértéseként értelmezte, mivel megtiltották neki, hogy találkozzon más tiltakozásszervezőkkel, akik ugyanezen a gálán jelen voltak. Ezenkívül eltiltották a közösségi médiától, de egy podcastban mégis részt vett. Óvadék ellenében benyújtott kérelmét kezdetben elutasították, és majdnem egy hónapot kellett börtönben töltenie, mielőtt egy felsőbb bíróság hozzájárult a szabadon bocsátásához.

Bár azóta nem került börtönbe, a történetet még nem lehet lezárni. Egy másik kamionos tüntetésszervezővel, Chris Barberrel együtt még mindig büntetőjogi vádakkal néznek szembe, és a bíróságon kell megvédeniük magukat. Azzal vádolják őket, hogy csendháborítást követtek el, akadályozták a rendőrséget, másokat csendháborításra buzdítottak és megfélemlítettek. A hosszú és kimerítő eljárás maga is büntetés ebben az ügyben. De legalább Lich nemrég visszakerülhetett a közösségi médiába - a használatára vonatkozó tilalom tavaly december 21-én szűnt meg.

Egy lengyel-kanadai lelkész, Artur Pawlowski, aki tiltakozott a covid válság idején bevezetett korlátozások ellen, hasonlóan hosszadalmas tárgyalást volt kénytelen elviselni. Mivel nem tartotta be a korlátozásokat, több mint 40 alkalommal bírságolták meg, többször letartóztatták és házi őrizetben tartották.

Végül azzal vádolták meg, hogy részt vett a Szabadságkonvoj tüntetéseken. Csakhogy Ottawa helyett a Kanadát az Egyesült Államokkal összekötő híd blokkolásában vett részt Couttsban. A két ország közötti kereskedelem jelentős része ezen a hídon halad át. Pawlowski részvétele azt jelentette, hogy beszédet mondott az ott tüntető embereknek. Ezért bűnösnek találták rosszhiszeműségben, mert arra buzdította a kamionosokat, hogy folytassák a tiltakozást a határon, azaz akadályozzák a forgalmat a hídon. Ezért végül 60 nap börtönbüntetésre ítélték.

A Covid-ügyön kívül a közelmúltban a hatalommal való visszaélésre más példákat is ki lehet emelni. Nemrég írtunk hírösszefoglalónkban arról, hogy David Menzies, a Rebel News című alternatív kiadvány riporterét, aki interjút akart készíteni Chrystia Freeland miniszterelnök-helyettessel, a rendőrség akadályozta és letartóztatta. Az egész eseményt filmre vették, és a rendőrség viselkedése széles körű kritikát váltott ki. Valószínűleg emiatt Menzies-t gyorsan szabadon engedték, és nem emeltek vádat ellene.

A tüntetők közül néhányan még évekkel később is börtönben ülnek
Gord Magill kanadai kamionos és író szerdán csatlakozott Tucker Carlsonhoz, hogy a Coutts Fourról beszéljen.

Négy albertai férfi vett részt a Coutts, Alberta városában tartott blokádban, hogy támogassák a Freedom Convoy tüntetéseit Ottawában.

2022. február 13-án és 14-én Jerry Morin villanyszerelőt, Chris Carbert kertépítőt, Chris Lysak villanyszerelőt és Anthony Olienick kavicsszállítót 5000 dollárt meghaladó kárt okozó rongálás vádjával letartóztatták. Hamarosan gyilkosságra való összeesküvés vádjával is vádat emeltek. Őket nevezték el a Coutts Négyesnek.

Február 14-én 16:30-kor Justin Trudeau hivatkozott a vészhelyzeti törvényre. Az ottawai közrendvédelmi vészhelyzeti bizottság előtt számos kormánytisztviselő azt vallotta, hogy a Couttsban történt letartóztatások aláhúzták a nemzeti vészhelyzet kihirdetésének szükségességét.

A Coutts Négyes 23 hónapja, több mint 700 napja van őrizetben. Kanadában ritkán tagadják meg az óvadékot. A súlyos bűncselekményekkel vádolt emberek általában óvadék ellenében szabadlábra kerülnek. Még azok is, akiket rendőrtiszt elleni elsőfokú gyilkossággal vádolnak.

Kanada egy rendkívül sötét helyre süllyedt, mondta Carlson.

"Az ottawai szabadságkonvojt szétverték [a Kanadai Királyi Lovasrendőrséggel], amely betörte a teherautók ablakait [és] megverte a békés tüntetőket" - mondta Magill.

A Coutts Négyek a szabadságkonvoj tüntetésén a kormány politikája elleni tiltakozáshoz való jogukat gyakorolták, magyarázta Magill. "A nagyon erős erők miatt a kormány elkapta őket, és valójában a vasútra terelte őket, és mintegy bábuként használta őket".

Miután a Szabadságkonvoj véget ért, és Trudeau és a kormány szétzúzta, vizsgálatot indítottak, amelyet Közrendvédelmi Vészhelyzeti Bizottságnak neveztek el. Paul Rouleau bírót nevezték ki biztossá.

"Rouleau bíró a következtetésében arról a kérdésről, hogy Justin Trudeau jogosan vezette-e be a rendkívüli állapotokról szóló törvényt vagy sem... vonakodva egyetértett azzal, hogy Trudeau jogosan járt el" - mondta Magill. "És ennek nagy része ezen a Coutts-ügyön múlik, ami, ha egyszer megvizsgáljuk, nem is olyan nagy ügy."

"Ez a négy átlagos munkásosztálybeli srác, akik a tüntetés helyszínén vannak, most már majdnem két éve börtönben vannak. Nem engedték őket óvadék ellenében szabadlábra. Az úgynevezett előzetes letartóztatásban tartják őket, mert nem ítélték el őket semmiért. Még nem álltak bíróság elé, így nem kapják meg az elítélt raboknak járó jogokat; hosszú ideig magánzárkában vannak, és megtagadják tőlük bizonyos orvosi ellátást."

"Úgy bántak ezekkel a fickókkal, mint a szarral" - mondta Magill, és elmagyarázta, hogy a Coutts Négyesnek hamis narratívát állítottak be, amelyet az államilag finanszírozott média és az Anti-Hate Network nevű, államilag finanszírozott társadalmi igazságossági csoport hozott létre.

Trudeau bosszúálló, mondta Magill. "Nem tévedhet, nem ismerheti el, hogy Kanada történelmének legnagyobb békés tüntetése éppen az volt, [békés tüntetés]".

Magill Give Send Go kampányt indított a Coutts Négyek számára, hogy pénzt gyűjtsön "erőteljesebb és hozzáértőbb jogi képviseletre", mint amilyet eddig kaptak; hogy "kihozzuk ezeket az embereket a börtönből, és újraegyesítsük őket régóta szenvedő családjaikkal".
A hatalom csapatokat küld Texasba a polgárháborútól való félelem miatt Egyes államok uralkodó osztályának tagjai csapatokat küldtek Texasba arra az esetre, ha polgárháború törne ki a szövetségi uralkodó osztály ellen. A vonalakat már meghúzták, és a naiv rabszolgák máris annak a pártjára állnak, hogy melyik úr akarja őket uralni.
Több állam uralkodói már hónapokkal ezelőtt elkezdtek személyzetet és erőforrásokat küldeni az Egyesült Államok és Mexikó határán megnövekedett migráns-találkozások leküzdésére, és az egyik állam azt mondta, hogy "semmi sincs levetve az asztalról", mivel a feszültség azzal fenyeget, hogy elmérgesedik a feszültség Greg Abbott texasi kormányzó és a Biden-kormány között.

POLGÁRHÁBORÚ? Az uralkodó két tagja harcol egymással

Joe Biden 24 órás ultimátumot ad Greg Abbott kormányzónak, miközben a határ menti patthelyzet egyre fokozódik.

Ne felejtsük el, hogy sem Abbott, sem Biden nem fog fizikailag harcolni egymással ebben a háborúban, ha odáig fajul a dolog. Mindkét szociopata megköveteli, hogy mások engedelmeskedjenek a parancsaiknak, és háborúzzanak értük.

Csütörtökön 25 republikánus kormányzó támogatta Abbottot és "Texas alkotmányos jogkörét, hogy megvédje és megvédje magát" azzal szemben, amit ő az államába irányuló migráns "inváziónak" nevezett. Egyesek szerint a helyzet polgárháború felé eszkalálódik, és úgy tűnik, a mainstream média szóhasználata csak fokozza ezt az elképzelést.

A konzervatív kormányzók közös nyilatkozatában ez áll:
"Szolidárisak vagyunk kormányzó kollégánkkal, Greg Abbott-tal és Texas állammal, akik minden eszközt és stratégiát - beleértve a szögesdrótkerítést is - felhasználnak a határ biztosítására. Tesszük ezt részben azért, mert a Biden-kormányzat nem hajlandó érvényt szerezni a már meglévő bevándorlási törvényeknek, és törvénytelenül engedélyezi az országunkba illegálisan belépett migránsok tömeges szabadon bocsátását Amerikán keresztül".

Sarah Huckabee Sanders arkansasi kormányzó 80 arkansasi nemzeti gárdista katonát vezényelt be június 24. és augusztus 5. között. A jövőben még többen mehetnek le délre.

"Sanders kormányzó támogatja Abbott kormányzó erőfeszítéseit a déli határ biztosítására, és semmi sem zárkózik el attól, hogy segítsük Texast a Biden kudarca elleni erőfeszítéseikben" - mondta Sanders szóvivője, Alexa Henning a Newsweek-nek csütörtökön e-mailben.

"Továbbra is fel fogja hívni a figyelmet arra a humanitárius és biztonsági válságra, az emberkereskedelemre és a kábítószer-kereskedelemre, amely a Biden-kormányzat katasztrofális nyitott határpolitikája miatt az ország minden államát érinti." -Newsweek

Kevin Stitt oklahomai kormányzó, egyike annak a 25-nek, aki aláírta a levelet, csütörtökön a Newsmaxnak nyilatkozott:

"Úgy értem, most ott vannak a szövetségi ügynökök, akik a drótot vágják, és ott van a texasi Nemzeti Gárda, akiknek parancsot adtak a drót felállítására, ez egy puskaporos hordónyi feszültség. Ez egy nagyon furcsa helyzet, mi természetesen Texas mellett állunk, ami a védelemhez való jogot illeti".
A francia gazdák határozatlan ideig felkészültek Párizs ostromára elzárva az autópályákat - Brüsszelben is hasonló kezdődik. Megkezdődött Páris ostroma! Új szakaszba lépett hétfőn Franciaországban az egész Európából érkező gazdálkodók tüntetése. Párizs "ostroma" akár összecsapásokba is torkollhat, a Macron-kormány 15 000 rendőrt vezényelt ki az utcákra, azonban azt az utasítást adták, hogy lehetőleg a rendőrök kerüljék a konfliktusokat a tüntető gazdákkal.

A francia gazdák lezárták a Párizsba vezető fő utak egy részét, hogy ezzel gyakoroljanak nyomást Emmanuel Macron francia elnök és Gabriel Attal kormányfő intézkedéseire.
"A tiltakozás jelenlegi szakaszában növeljük a nyomást, tehát 30 kilométeres körben lezárjuk a Párizsba vezető főbb autópályákat. A cél nem az, hogy felforgassuk a franciák életét. A kormányra akarunk hatni, hogy mielőbb megoldást találjon a válságra" - nyilatkozta hétfő reggel a legnagyobb mezőgazdasági érdekvédelmi szervezet vezetője.

A legjelentősebb francia mezőgazdasági érdekvédelmi szervezet, az FNSA és a Jeunes Agriculteurs (Fiatal gazdák) nevű szervezet délután 2 órakor kezdte meg a határozatlan ideig meghirdetett blokádot a párizsi régióban és egész Észak-Franciaországban. Az mezőgazdaság szakszervezetei nyolc blokádpontot hirdettek a párizsi régió főbb autópályáin, néhány kilométerre a fővárosi körgyűrűtől.

Gérald Darmanin belügyminiszter visszafogott fellépést kért a rendőröktől, akik nem lépnek fel a blokádpontokon, hanem biztosítják a tüntetés helyszíneit. Elmondása szerint Emmanuel Macron elnök utasítást adott arra, hogy a rendőrség biztosítsa, hogy a traktorok ne menjenek be Párizsba és a nagyvárosokba, és ne okozzanak rendkívüli fennakadásokat, továbbá, hogy a párizsi repülőterek és nagybani piacok elérhetők maradjanak és fennakadások nélkül működhessenek.

Gabriel Attal miniszterelnök vasárnap gyors választ ígért a dühös gazdáknak.

A kormányfő már péntek este bejelentette, hogy a kormány visszavonja a mezőgazdaságban használt nem közúti gázolaj adójának tervezett emelését, és tíz adminisztratív egyszerűsítő intézkedést is bevezet a tíz napja tüntető gazdák terheinek enyhítésére. Az FNSA szakszervezet szerint azonban a kormányfő bejelentései a gazdák megnyugtatására minimálisak voltak, és nem elégítették ki az elvárásokat, ezért folytatódik a tiltakozó megmozdulás.

Hétfőn kora délután a francia gazdálkodók elkezdték traktorokkal blokkolni két Párizsba csatlakozó autópályát: az A13-ast a francia főváros északnyugati részén és az A4-et keleten.

Összesen nyolc autópálya-blokád pontot kívánnak létrehozni a tüntetők.

A gazdálkodók elégedetlensége decemberben nyilvánult meg először Németországban, majd később Franciaországban, de Romániában, Lengyelországban vagy Belgiumban is elkezdődtek a tiltakozások az Európai Unió szorgalmazta, globalista, egyértelműen a klíma-hisztériához kapcsolódó globalista intézkedések miatt.

Az üzemanyagárak robbanásszerű emelkedése vagy a vámmentes ukrán termékek beáramlása csak néhány oka a gazdálkodók elégedetlenségének.

A gazdálkodók elégedetlenségét különösen kikristályosítja az új Közös Agrárpolitika (KAP), amely 2023-tól kiterjesztette a környezetvédelemre vonatkozó kötelezettségeket, de az Európai Zöld Paktum is, még ha annak rendelkezései még nem is léptek hatályba.

Annak ellenére, hogy Franciaország az európai mezőgazdasági támogatások legnagyobb kedvezményezettje, a Hexagon gazdálkodói elítélik a közös agrárpolitikát, amely elvesztette kapcsolatát a gyakorlati valósággal.

"Franciaország azon kevés nagy mezőgazdasági hatalmak egyike, amelynek piaci részesedése csökken" - áll a francia szenátoroknak 2022 szeptemberében bemutatott jelentésben. 20 év alatt Franciaország a mezőgazdasági export tekintetében a másodikról a hatodik helyre esett vissza.

Hétfőn Macron megpróbálta ígérgetésekkel leszerelni a tüntető gazdák haragját, azonban ez a kísérlet nem járt sikerrel. Egyelőre azt tudni, hogy a tiltakozók "meghatározatlan időre" rendezkedtek be Párizs ostromára".
Varga Judit üzent Brüsszelnek: már tanulunk traktort vezetni Az Európai Unió a magyar gazdaságot támadó intézkedésekkel kényszerítené rá Magyarországot az Ukrajnának szánt ötvenmilliárd eurós segély megszavazására - a Financial Timeshoz jutott el egy brüsszeli dokumentum, amely erről a tervről szólt. A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a Facebook-oldalán üzent az uniónak arról, hogy hazánk nem hagyja zsarolni magát, és a közelgő EP-választáson majd megreformáljuk az EU-t.

Magyarország volt igazságügyi minisztere is megszólalt a Financial Times cikke alapján megjelent brüsszeli tervekről. Varga Judit kijelentette, hogy Magyarország nem enged az uniós nyomásgyakorlásnak az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós segélyekkel kapcsolatban.

Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak! Kezdődik az EP-kampány, tanulunk traktort vezetni - írta Facebook-oldalán Varga Judit.

A Financial Timeshoz jutott el egy brüsszeli dokumentum, amelyben európai uniós tisztviselők egy olyan stratégiát dolgoztak ki, amellyel rábírnák Magyarországot az Ukrajnának szánt segélyek megszavazására. Az Európai Unió Tanácsa elé benyújtott terv olyan pénzügyi intézkedéseket tartalmaz, amelyek kifejezetten a magyar gazdaságot támadnák. A dokumentumban az olvasható, hogy az EU állam- és kormányfői véglegesen elzárnak Magyarország elől minden uniós forrást abban az esetben, ha a kormány február 1-jén nem szavazza meg az ukrán segély kifizetését az uniós csúcstalálkozón. Ha Magyarországtól valóban megvonnak minden uniós pénzt, az visszaveti az ország gazdasági növekedését. A piaci hatások miatt a forint árfolyama zuhanni kezdene, a befektetői bizalom pedig annyira megrendülne, hogy a nemzetközi vállalatok kevesebb beruházást hoznának az országba. Emellett a romló gazdasági megítélés miatt kevesebb hitelhez is jutna Magyarország.

Brüsszel mindig is így működött: zsarolnak minket az illegális migráció megállítása, az LMBTQ-őrület visszaverése és a háború elutasítása miatt. Ezt már a Bizottság elnöke sem tagadja. Tárgyalás helyett zsarolás, konstruktív párbeszéd helyett fenyegetés. Nem fogjuk be! Sőt, egyre hangosabbak leszünk Németországban, Franciaországban, Belgiumban és szerte az EU-ban - írta Varga Judit. (...)

© Nemzeti Hírháló 2003 - 2024 Map Leiratkozás Leiratkozás