Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:
DSA, az új törvény, amely felruházza a tech óriásokat
DSA, az új törvény, amely felruházza a tech óriásokat

A digitális szolgáltatásokról szóló törvény (DSA)
A birodalmi cenzúratörvény február 17-től lép életbe, megszüntetve az emberek közti közvetlen információcserét és adásvételt is

"A digitális szolgáltatásokról szóló törvény a világ legfontosabb és legambiciózusabb szabályozása a digitális tér illegális tartalom terjedése elleni védelme, valamint a felhasználók alapvető jogainak védelme terén. Nincs még egy olyan jogalkotási aktus a világon, amely ilyen szintű ambícióval rendelkezne a közösségi média, az online piacterek, a nagyon nagy online platformok (VLOP) és a nagyon nagy online keresőmotorok (VLOSE) szabályozására. A szabályokat aszimmetrikusan alakították ki: A jelentős társadalmi hatású nagyobb közvetítő szolgáltatásokra (VLOP-k és VLOSE-k) szigorúbb szabályok vonatkoznak. A digitális szolgáltatásokról szóló törvény után a platformoknak nemcsak átláthatóbbá kell válniuk, hanem felelősségre kell vonniuk az illegális és káros tartalmak terjesztésében betöltött szerepüket." 2024. február 17- től a mikro- és kisvállalkozások kivételével minden online platform szolgáltatónak adatot kell szolgáltatnia a tartalommoderálási döntéseiről" Ez a rendelet teljes mértékben harmonizálja a belső piacon a közvetítő szolgáltatásokra vonatkozó szabályokat a biztonságos, kiszámítható és megbízható online környezet biztosítása, az illegális tartalom online terjesztésének és a félretájékoztatás vagy más tartalom terjesztéséből származó társadalmi kockázatok kezelése érdekében, és amelyen belül hatékonyan védik a Chartában rögzített alapvető jogokat, és elősegítik az innovációt.

Ennek megfelelően a tagállamok nem fogadhatnak el és nem tarthatnak fenn további nemzeti követelményeket az e rendelet hatálya alá tartozó kérdésekkel kapcsolatban, kivéve, ha e rendelet kifejezetten előírja, mivel ez érintené a szolgáltatókra alkalmazandó, teljesen harmonizált szabályok közvetlen és egységes alkalmazását és a közvetítő szolgáltatásokat e rendelet célkitűzéseivel összhangban." - olvasható a központi oldalon. A kiszámíthatóság, a védelem, és az innováció minden esetben a globalista érdekek és narratívák védelmét jelenti!
https://www.eu-digital-services-act.com/

A DSA rendelet nem törvény, de alkalmazását mindenhol törvénybe kell iktatni, ezáltal felülírja a nemzeti jogot, tágan értelmezve az "illegális" tartalom vagy cselekedet fogalmát. Eldöntik a fejünk fölött, mit mondhatunk, mit tehetünk, ami nem csak a globalisták számára káros információk átadását teszi lehetetlenné, hanem a magatartásunk befolyásolására, a gondolkodásunk, véleményünk megváltoztatására irányul. Ha nincs cáfolat, ellenvélemény, és mindenhol kizárólag csak a központi propaganda hallható, vagy olvasható, az embereknek nincs összehasonlítási alapja, nem tudnak mérlegelni, befolyásmentesen döntést hozni, ami a választások esetében a globalisták hatalmon maradását segíti.

"Különösen az "illegális tartalom" fogalmát kell tágan meghatározni, hogy magában foglalja az illegális tartalommal, termékekkel, szolgáltatásokkal és tevékenységekkel kapcsolatos információkat. Ezt a fogalmat különösen úgy kell érteni, hogy olyan - formájuktól függetlenül - információra vonatkozik, amely az alkalmazandó jog szerint maga is illegális, például illegális gyűlöletbeszéd vagy terrorista tartalom és jogellenes diszkriminatív tartalom, vagy amelyet az alkalmazandó szabályok illegálisnak minősítenek, vagy illegális tevékenységekre vonatkozik."- tehát mindenre, ami ellentétes a globalisták által megfogalmazottakkal! Az urainkat és az őket védő törvényeiket tilos kritizálni! Vegyük tudomásul, hogy az ember háromnemű és nemváltó, mint a csigák, az oroszokat gyűlölni kell, mert agresszív hódítók, a globalisták ellen lázadó csoportok terroristák, a zsidók vallási érzelmei nem sérthetők, a klímaváltozást az emberek okozták, az influenza ezentúl világjárvány, a vakcinák biztonságosak, nincs halálos mellékhatásuk.

A nemzeti szabályozás nem tehet kivételt, nem lehet megengedőbb a szabályozás egyik területén sem. A "nemzeti" kifejezés alatt a Birodalomban már csak a területén élő etnikumok értendők, az önálló államiság megszűnt, az országokból a külső határokon belüli tartományok lettek. Azt, hogy mi a "káros" és "jogellenes" tartalom, vagy cselekvés, a globalisták dönthetik el, a kör tovább bővülhet. A hivatkozási alap most is a jogaink védelme, miközben ennek leple alatt megtiltják a szabad vélemény nyilvánítást, és tovább szűkítik cselekvési szabadságunkat, önrendelkezési jogunkkal egyre kevesebb területen élhetünk. A szabályozás nem csak a közbeszédre terjed ki, hanem az egymás közti adásvételeket is korlátozza. A kereskedelem joga nem tartozik emberi jogaink közé, a készpénzhasználat nem elismert alapjog, ahogyan már a saját testünk fölött sem önrendelkezhetünk! Az internetes felületeken történő értékesítés minden formáját besorolták a "digitális kereskedelem és piac" fogalomkörébe, hogy felügyelet alá vonhassák a magánszemélyek egymás közti eladásait is. Véget vetnek az általuk nem követhető adásvételeknek, ami az emberek személyes döntését, cselekvési szabadságát korlátozza, a pénzforgalmat kontroll alá terelve, megadóztatva minden, eddig szabad adásvételt, ami az árakat növelve a szegényebb rétegeket még jobban elszegényíti. A tiltás a használt cikkekre is kiterjedhet a homályos megfogalmazásból adódóan, amibe beletartozik " a nem megfelelő vagy hamisított termékek értékesítése, a fogyasztóvédelmi törvényt sértő termékek értékesítése vagy szolgáltatásnyújtás, szerzői joggal védett anyagok jogosulatlan felhasználása, szállásszolgáltatás illegális felajánlása vagy élő állatok illegális értékesítése."

Külön kitérnek az élő állatokra, ahol a tiltás eleinte csak a védett, egzotikus fajokra terjedt ki, de a kört kiszélesítették. Közösségi platformokon tilos a magánszemélyeknek állatok eladását hirdetni, legyen az ló, kutya, malacka, vagy csirke. Ezzel vége a falusiak maradék megélhetési forrásának is, az eladásra nevelt állataikat nem hirdethetik meg többé sehol. A piacokra még kivihetik őket, de ez növeli a költségeket, és csökkenti az eladható mennyiséget. Az adásvételt így szűkítik, és terelik kontroll alá, kiszorítva a háztáji gazdaságokat, őstermelőket is. A "tágan értelmezett" illegalitásba bármi belefér, egyetlen célja az emberek közötti közvetlen adásvételi, csereügyletek megszüntetése a tiltással, a forgalmat ezen a téren is a globális nagyvállalatok felé tolva.

A DSA "sötét mintának" nevezi a központi narratívákat tagadó oldalakat. Káros tartalom minden, ami a központi narratívákat tagadja, de konkrét meghatározás itt sincs, ellenben az oldalak tiltás alá esnek. Legyenek bárhol, bármilyen szerveren, a tárhelyszolgáltatót a birodalomban elérhetetlenné teszik tiltott tartalom miatt. Ennek legegyszerűbb módja az adott oldalak betöltésének lelassítása, így a tiltás miatt a tulajdonos nem tud fellépni sem.

A legfőbb vezérlő elve a DSA- nak az "átláthatóság" azaz minden platformon érvényesüljön a cenzúra, legyen lehetővé téve a megfigyelés, és nem maradjon sehol lehetőség a "dezinformációk" terjesztésére. Arról hogy mi az álhír, az EU és a globalisták dönthetnek. A következő lépés a büntetést lehetősége, amit a DSA törvény már hozzáköt az "illegális" és "dezinformációs" tartalmak felismeréséhez és jelentéséhez. Az internetes szolgáltatóknak "önkéntesen" moderálniuk kell mindent, letörölhetnek a tárhelyekről tartalmakat, és a szolgáltató is és a terjesztő is büntethető, ha a tartalom törvénysértő általában: a megkülönböztetés tilalma faji nemi, vallási alapon. Dezinformáció lesz a globalisták propagandáinak és narratíváinak a bírálata, tagadása, mint a koronavírus járvány, a vakcinák tulajdonságai, a klímaváltozás emberi eredete és az orosz agresszió. A választások befolyásolásának módja nincs részletezve, az általános címke alá bármi befér: ellenérvek a pártokról, a politikusokról, hozzájuk kapcsolódó korábbi események, mint bírósági ügyeik, kapcsolataik megszellőztetése. Politikusokról ezentúl vagy jót, vagy semmit! A következő minden bizonnyal Izrael önvédelmi joga lesz a palesztinokkal szemben, függetlenül az általuk elkövetett népirtástól, amit tagadnak.

A fizetett cenzorok minden platformon jelen lesznek, munkájuk könnyítése érdekében kötelező lehetővé tenni a kifogásolható tartalmak jelentését. A keresőmotorok már jóideje "elhalványítják" a keresésekben a nem központi oldalak megjelenését. A Google egy rejtett kapcsolót épített be a felhasználóknak, a dezinformációkkal szembeni "személyes biztonságuk" védelmében. A kapcsoló közvetlenül nem elérhető, a keresés során véletlenszerűen jelenik meg egy kis ablak, ahol kikapcsolható a nem kért "védelem"!

A cenzúrarendelet nemcsak a weboldalakra, internetes médiákra, közösségi platformokra, online értékesítésre terjed ki, hanem a tárhelyszolgáltatókra, és hírlevélküldő szolgáltatásokra is. Mindenkit köteleznek a "teljes átláthatóságra", ami betekintési, azaz felügyeleti engedélyt jelent a tartalmaikba, és kötelező a jogi képviselő megjelölése. Ezzel elérik, hogy az eddig még működő független hírszolgáltatók megszűnjenek az anyagi költségvonzat miatt. A DSA törvénnyel a magánemberek közötti tömegkommunikáció és adásvétel megszüntetése, és a maradék szigorú felügyelet alá vonása a cél. A globalisták mindig tömegben gondolkodnak, az egymásnak küldött emailek ezért,- most még- kimaradnak a cenzúrából:
"A személyközi kommunikációs szolgáltatások, mint például az e-mailek vagy a privát üzenetküldési szolgáltatások, nem tartoznak az online platformok definíciójának hatálya alá, mivel azokat a közlés küldője által meghatározott, véges számú személy közötti interperszonális kommunikációra használják."

A cenzúra és központi felügyelet alóli kibújó egyetlen módja innentől a visszatérés a "hírláncok" indításához, és a FB csoportok helyett az emailcsoportokban történő kommunikáció, de ez nyilván nem olyan hatékony, mint a nagy, nyilvános felületek, ami virtuális piacként is működhetett. A "szabadpiac" ezentúl egyre inkább csak a globalisták ügyleteinek szabadságát jelenti, értve ezalatt a "tőke szabad áramlásának" és a "vállalkozás szabadságának" a védelmét a civil, emberi kapcsolatok formáinak fokozatos betiltásával. A szűkítésekés korlátozások alól egyre kevésbé hagynak módot kibújni, az ellenszegülők hamarosan büntetésekkel nézhetnek szembe: az online térből való letiltásokat pénzbüntetések fogják követni. A készpénz megszüntetése, és a digitális felületekre terelés, a digitális identitás bevezetése így teszi lehetővé a DSA rendelet segítségével a totális kontrollt minden és mindenki felett a kommunikáció és kereskedelem, és a politika területén.

Mindez a háttérben zajlik, úgy, hogy az embereknek fogalmuk sincs a következményekről. Se a globálmédiák, se a nemzeti médiák nem adhatnak tájékoztatást, nem elemezhetik, vagy értelmezhetik a birodalmi rendeleteket, és azok összefüggéseit. A szabályozás a tartományok törvényalkotási kötelezettségén keresztül lép életbe. Ennek elmaradása "kötelezettségszegési eljárást" von maga után, ami az uniós / birodalmi/ költségvetési források megvonását, és pénzbüntetés kiszabását is eredményezi, amit szankciónak neveznek. A birodalom csapdájába ejtett "tagállamok" ellenállását így lehet legyőzni, hiszen a pénzek megvonása a kormányok bukását eredményezheti. A nemzeti érdekek már sehol sem azonosak a kormányok által képviselt politikával, amik Scwab "fiatal globalistáinak" köszönhetően minden esetben a birodalmi-nyugati érdekeket és ideológiákat emelik a nemzeti érdekek fölé.

A szabadulás útja, a szabad akaratunk és nemzeti szuverenitásunk, semlegességünk visszaállítása a Birodalmon belül nem lehetséges, ezért fontolóra kell venni a kilépést. A saját érdekeink mentén történő új szövetségek, egyezmények megkötése, ad csak lehetőséget gazdaságunk újjáépítésére, megszabadulva a globális nagyvállalatok irányítása alá vont kormányzástól.

/ Gurabi Ági /

LAWTON: A szólásszabadság a davosi napirenden mert az elit korlátozni akarja azt.
Amikor a Világgazdasági Fórumon a szólásszabadságról beszélnek, az nem kedvező. Az egyik davosi törzsvendég, Julie Inman Grant ausztrál e-biztonsági biztos korábban azt mondta, hogy "újra kell kalibrálni" a szólásszabadságot.

Andrew Lawton, a True North munkatársa Davos utcáin találkozott vele, hogy megkérdezze, mire gondol - és egyértelmű volt, hogy a szólásszabadságot egyensúlyba kell hozni más dolgokkal, például az emberek biztonságérzetével az interneten.

Megkérdeztem Christine Lagarde-ot, az Európai Központi Bank vezetőjét, hogy az emberek hogyan lehetnek biztosak abban, hogy a kormányok nem fogják a digitális valutákat az ellenőrzés eszközeként használni.

A válasza: "Nem beszélek, mert éppen csendes időszakom van".
Megbukott Orbán Viktor terve, hogy megakadályozza a médiaszabadság növelését az EU-ban A nagykövetek is rábólintottak az Európai Parlament javaslataira. A tagállamok uniós nagykövetei jóváhagyták az Európai Tanács és az Európai Parlament tárgyalói között decemberben létrejött ideiglenes megállapodást a médiaszolgáltatások közös keretének létrehozásáról, valamint a médiaszabadság, a médiapluralizmus és a szerkesztői függetlenség védelméről szóló új uniós törvényről. Csak Magyarország nem támogatta a jogszabályt, azonban nem volt vétójoga a kormánynak. A megállapodást 2024 áprilisáig mindkét intézmény hivatalosan elfogadja, ezt követően lép majd hatályba - számolt be a hvg.

Nem lehet a forrásaik kiadására kényszeríteni az újságírókat, ha életbe lép a törvény.

Az új szabályok garantálni fogják a polgárok jogát a szabad és plurális információkhoz való hozzáféréshez, és meghatározzák a tagállamok felelősségét, hogy megfelelő feltételeket és keretet biztosítsanak ezek védelméhez. Az Európai Bizottság 2022 szeptemberében terjesztette elő a javaslatát. A kezdeményezés egyik, de talán a legfőbb indoka a magyarországi torz médiaviszonyok, az egyoldalú támogatási rendszer és az állami média kormány iránti elfogultsága volt.

Főbb pontok a törvényből:
- pontosítja, hogy a tagállamok felelőssége garantálni a határaikon belül működő közszolgálati médiaszolgáltatók pluralitását, függetlenségét és megfelelő működését,
- előírja a tagállamok számára, hogy garantálják az újságírók és médiaszolgáltatók hatékony védelmét szakmai tevékenységük gyakorlása során,
- megtiltja, hogy a tagállamok - meghatározott esetek kivételével - kényszerítő intézkedéseket alkalmazzanak annak érdekében, hogy információt szerezzenek az újságírók forrásairól vagy bizalmas kommunikációjáról,
- szélesíti az átláthatóságra vonatkozó követelmények hatályát, mind a tulajdonviszonyok átláthatósága tekintetében, amely a javaslat szerint valamennyi médiaszolgáltatóra alkalmazandó, mind pedig az állami hirdetések átláthatósága tekintetében, amely esetében a kisvállalkozásokra vonatkozó nemzeti mentességek lehetősége jelentősen csökken,
- egyértelműbb szabályokat ír elő az online óriásplatform-szolgáltatók és azon médiaszolgáltatók közötti kapcsolatra vonatkozóan, amelyek a szerkesztői felelősséget és az újságírói normákat illetően szabályozási vagy önszabályozási rendszereket alkalmaznak a tagállamokban, annak biztosítása érdekében, hogy a médiaszolgáltatók tartalmait különös gondossággal kezeljék,
- lehetővé teszi a médiaszolgáltatók számára, hogy 24 órán belül, vagy vészhelyzet esetén még korábban válaszoljanak, ha egy online óriásplatform-szolgáltató úgy dönt, hogy az általuk szolgáltatott tartalmat a szerződési feltételeivel való összeegyeztethetetlenség miatt eltávolítja.

A portál külön kiemelte, hogy lesz egy új, független testületet, a Médiaszolgáltatásokat Felügyelő Európai Testületet. Ez a szerv a nemzeti médiahatóságokból fog állni, és "tanácsokkal látja el és támogatja majd a Bizottságot annak előmozdítása érdekében, hogy az európai tömegtájékoztatás szabadságáról szóló új jogszabály és az audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv kulcsfontosságú rendelkezéseit az összes tagállamban következetesen alkalmazzák".
Válságban éri meg igazán az Orbán-kormánynak a közmédia milliárdos kitömése Idén júniusig már 61,3 milliárd forint érkezett a közmédia számlájára. Látványosan növekednek a személyi és dologi kiadásai, de így sem tudnak minden pénzt elkölteni.

Egyelőre nincsen sok nyoma annak, hogy 2023 a megszorítás éve lenne a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak (MTVA) nevezett állami médiánál. Idén elvileg jött volna a pénzügyi szigor: az MTVA önálló költségvetését 126,6 milliárd forintosra tervezték, ebből 5,5 milliárdot tesznek ki a kereskedelmi bevételek. A főösszeg 3,5 milliárd forinttal alacsonyabb a tavalyinál. Ennek ellenére az állami média az idei első félévben több költségvetési támogatást kapott, mint 2022 első hat hónapjában - derül ki az eredménykimutatásokból.

Továbbra is igaz az a két állítás, hogy
- olyan sok pénzt kap az államtól a közmédia, hogy elkölteni sem tudja,
- nincs is szüksége reklámbevételekre a közmédiának, mégis milliárdokat költ a beszerzésükre.

Nem utal különösebb megszorításra, hogy tavaly az első hat hónapban 56,8 milliárd forint állami támogatást kapott az MTVA, idén júniusig viszont 61,3 milliárd forint érkezett a Kunigunda utcai székházba. Ez a pénz 2019-ben 46 milliárd, 2020-ban 45,7 milliárd, 2021 pedig 57 milliárd forint volt. Vagyis soha annyi közpénzt nem kapott még az első félévben a közmédia, mint az idén, amikor költségvetési gondjai vannak az Orbán-kormánynak, a gazdaság pedig recesszióban van rendkívül magas infláció mellett. Cserébe viszont garantáltan olyan közszolgálati hírek születnek, amelyek szerint például az inflációról mindenki tehet, kivéve a kormányt. (...)
A WEF szakértője kizárási listák létrehozását javasolja a dezinformációt megosztó források kiszűrésére Csütörtökön a Világgazdasági Fórum davosi konferenciájának egyik előadója "kizárási listák" létrehozását javasolta az úgynevezett "dezinformációt" megosztó források démonizálására - jelentette a Daily Caller News Foundation.
Jeanne Bourgault, az Internews, egy olyan nemzetközi nonprofit szervezet elnök-vezérigazgatója, amely több mint 100 országban nyújt "támogatást" a független médiumoknak, az "Igazság védelme" című davosi konferencia panelbeszélgetésén arról beszélt, hogyan lehetne megakadályozni az általa pontatlannak tartott információk terjedését.

"Az intézményekbe vetett globális bizalom erodálódik, amit az is tükröz, hogy az emberek 40%-a bízik következetesen a hírekben. Az internetfelhasználók médiatudatossággal való felruházása, az információk integritásának előmozdítása és az átláthatóság fokozása létfontosságú a hamis információk terjedésének kezeléséhez" - olvasható a WEF csütörtöki ülésszakának leírásában.

A panelbeszélgetés résztvevői, köztük Bourgault, arra a kérdésre keresték a választ, hogy "milyen intézkedéseket kell az érdekelt feleknek tenniük az egészséges bizalmi ökoszisztéma megőrzése érdekében".

Bourgault kifejtette, hogy az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy az emberek ne legyenek kitéve az úgynevezett pontatlan információknak, az, hogy listákat vagy útmutatókat dolgoznak ki a hirdetők számára, amelyek megmondják nekik, hogy hol érdemes és hol nem érdemes költeniük.

"A dezinformáció pénzt termel, és ezt a pénzt követnünk kell, és együtt kell működnünk különösen a globális reklámiparral" - mondta Bourgault. "Ezeknek a dollároknak a nagy része elég rossz tartalomra megy el. Tehát nagyon keményen lehet dolgozni a kizárási vagy felvételi listákon, hogy megpróbáljuk a jó hírek és információk felé terelni a hirdetési dollárjaikat. A pontos és releváns hírekre és információkra."

Bourgault csalódottságának adott hangot amiatt, hogy a közösségi médiaplatformok nem foglalkoztatnak elég "bizalmi és biztonsági embert" a platformjaikon megosztott "dezinformációk" ellenőrzésére és eltávolítására.

Az Internews honlapja szerint a nonprofit szervezet célja, hogy világszerte segítse az embereket abban, hogy hozzáférjenek a "megbízható hírekhez és információkhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassanak az életükkel kapcsolatban, és hogy felelősségre vonhassák a hatalmat".

"Újságírókat és digitális jogvédőket képzünk, fellépünk a dezinformáció ellen, és üzleti szakértelmet kínálunk, hogy segítsük a médiumok pénzügyi fenntarthatóságát" - áll a honlapon.

A szervezet célja, hogy felszámolja "a választások manipulálására, a nyilvános vita torzítására, az erőszakra való felbujtásra vagy a közegészségügy aláásására irányuló dezinformációt." Az Internews azt is megemlíti, hogy a közösségi médiaplatformokat felelősségre kell vonni azért, hogy az online megosztott "minőségi információk" "elsőbbséget élvezzenek", míg "a dezinformációt eltávolítsák".

Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke azt állította, hogy a dezinformáció kihívást jelent a globális biztonság és együttműködés fokozása szempontjából.

"A dezinformáció biztonsági fenyegetést jelent. És talán nem sokan vették észre, de az orosz katonai doktrína része volt, hogy információs háborút indítanak. És most ebben vagyunk benne" - jelentette ki Jouravá. "Hogyan gondolkodunk erről [az Európai Unióban]: A rendszer javítására összpontosítunk, ahol az emberek a tényeknek megfelelően fognak tájékozódni."

Jouravá azt állította, hogy az EU nem próbálja cenzúrázni a véleményeket vagy a nyelvet. Arra vonatkozóan, hogy milyen lépéseket tesz az EU a hamis információk terjedésének megakadályozása érdekében, megjegyezte, hogy a közösségi médiavállalatok már törvényileg kötelesek eltávolítani a dezinformációkat. Hozzátette, hogy az úgynevezett pontatlan információk problémájának megoldására a "végső megoldás" a "bűnüldözés." Jouravá rámutatott az antiszemitizmus növekedésére, és megjegyezte, hogy az interneten megosztott dezinformációk fizikai fenyegetésekhez vezethetnek.
Az online cenzúra otthonra talál a WEF-en A Világgazdasági Fórum idei davosi éves találkozóján a sok-sok megvitatott gondolat egyike a véleménynyilvánítás szabadsága volt. A globális elit gyakran nem kedveli a véleménynyilvánítás szabadságát, a felhasználóik beszédét korlátozó technológiai cégektől kezdve a nemzetközi szervezetek vezetőiig, akik az általuk "félretájékoztatásnak" nevezett dolgok szabályozását követelik.

A True North munkatársa, Andrew Lawton megnézi, mit próbálnak tenni egyesek közülük - és miért kell különösen a kanadaiaknak aggódniuk.

Chrystia Freeland azt is elmondta WEF-es kollégáinak, hogy a kanadai kormánynak hogyan kell erőltetnie a "dekarbonizációt" - de ez rendben van, mert ez "több munkahelyet" eredményez.
Jogi kiskapun át folyik a közpénz a politizáló és jelöltállító kormánypárti civilekhez A Bethlen Alapról szóló törvény és a közpénzes támogatásokról szóló jogszabály alapján nem vehetnék fel a Városi Civil Alap támogatásait a politikai tevékenységet folytató szervezetek. Azonban egy kiskapu és az állami forrás sajátos elszámolása miatt mégis szabadon folyhatnak az állami milliók olyan egyesületek felé is, amelyek a választásokon akár hivatalos jelölőszervezetként is beálltak kormánypárti jelöltek mögé.

Nemrégiben írtunk arról, hogy a Városi Civil Alap nevű, elvileg a helyi civil szervezetek támogatására létrehozott pénzalapból milliókat kaptak olyan csoportok, amelyek szorosan kötődnek a kormánypártokhoz, például személyes összefonódások révén - olyan egyesületek és alapítványok, amelyeket kormánypárti önkormányzati képviselők vagy alapszervezeti vezetők működtettek.

A 4,8 milliárd forintos Városi Civil alapot az állami tulajdonú Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. osztja szét idén harmadik alkalommal - az alapot azután hívták életre, hogy Magyarország elvesztette jogosultságát a Norvég Civil Alapra, ennek a helyébe lépett a VCA. Ahogy idén, az alap első és második évében is feltűnően sok Fidesz-KDNP-s kötődésű szervezet szerepelt a sikeres pályázok között.

A politikai összefonódás legkirívóbb példái azok az esetek, ahol olyan szervezetek kaptak civil támogatást, amelyek a választásokon hivatalosan is beálltak a kormánypárti jelöltek mögé.

Ilyen például az Összefogás Újpestért Egyesület, amely idén harmadik alkalommal kapott 10 millió forintnál magasabb támogatást. Az egyesület a kerületi Fidesz régi szövetségese, olyannyira, hogy a neve a szavazólapokon is szerepel, mivel a választásokon a kormánypárti politikusok több ciklus óta a párt és az Egyesület közös jelöltjeiként indultak.

Senki nem választott WEF: WHO felszólítja a világ vezetőit
Senki nem választott WEF: WHO felszólítja a világ vezetőit

WEF: WHO felszólítja a világ vezetőit, hogy adják át hatáskörüket az ENSZ-nek az "X betegség" elleni küzdelem érdekében
Frank BergmanJanuár 19, 2024 forrás

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője felszólította a világ vezetőit, hogy adják át nemzeteik "járványügyi" hatáskörét az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ), hogy a meg nem választott bürokratikus ügynökség állítólag le tudja küzdeni az úgynevezett "X betegséget".

Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója a héten a svájci Davosban megrendezett Világgazdasági Fórum (WEF) éves csúcstalálkozóján tartott beszédében tette ezt a felhívást.

Miközben a világ vezetőihez, a vállalati elithez és a globalista hatalomgyakorlókhoz szólt, Tedros felszólította a szuverén nemzetek kormányait, hogy írják alá a WHO "globális pandémiaszerződését".

A Slay News beszámolója szerint azonban a szerződésnek jelentős következményei vannak a beszéd, a megfigyelés és a digitális oltási útlevelek terén.

A WHO által javasolt Pandémiaszerződés és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosításai olyan átfogó új hatásköröket adnak a globalista szervezetnek, amelyek felülírják a szuverén nemzetek törvényeit.

Joe Biden demokrata elnök kormánya megerősítette, hogy a "jogilag kötelező erejű" megállapodásban elkötelezte magát amellett, hogy Amerika átadja a WHO-nak a pandémiával kapcsolatos jogkörét.

Egy tavaly februári sajtóközleményben a Biden-adminisztráció nyilvánosan megerősítette az amerikai szövetségi kormány elkötelezettségét a megállapodás mellett.

A megállapodás a Kínai Kommunista Párthoz kötődő WHO-nak, az ENSZ "egészségügyi" ügynökségének adja a végső ellenőrzést az amerikai járványügyi politikák, például a zárlatok, a cenzúra, a maszkolás, az oltási kötelezettség és a nyilvános felügyelet felett.

A szerződés a WHO-t átfogó globális hatáskörökkel ruházza fel, ha elfogadják, és az ENSZ-ügynökséget felhatalmazza arra, hogy az egykor szuverén nemzetek pandémiás vészhelyzeti politikáját kinyilvánítsa és irányítsa - ahogy arról a Slay News korábban már beszámolt.

Amint az Egészségügyi Világszervezet egészségügyi vészhelyzetet hirdet, minden aláíró félnek, így az Egyesült Államoknak is alá kell vetnie magát a WHO fennhatóságának.

Ez magában foglalja a WHO-nak való engedelmeskedést a kezelések, a zárlatok, az oltási előírások és a kormányzati felügyelet terén.

Bár a "Pandémiás Szerződés" azt sugallja, hogy a vírusos járványkitörések kezelésére szolgál, a módosítások tovább bővítették a hatókörét.

A WHO szerint a "világjárvány" definíciója most már az "éghajlatváltozást" is magában foglalja.

A szerződés a WHO-nak adja meg a végső hatalmat az egyes nemzetek felett, hogy "vészhelyzetet" hirdessen ki, majd diktálja a válaszlépéseket.

Amennyiben a WHO "vészhelyzetet" hirdetne a "globális felmelegedés" miatt, az ENSZ "egészségügyi" ügynöksége képes lenne felülbírálni a szuverén nemzetek törvényeit, hogy "klímaszárlatot" kényszerítsen ki.

A davosi WEF-csúcson tartott beszédében Tedros, a WHO vezetője hangsúlyozta az egyetlen globális hatóság alá tartozó nemzetközi együttműködés fontosságát.

Rámutatott a nemzeti érdekek túlhangsúlyozása okozta lehetséges akadályokra.

Tedros a fórumon részt vett az "X. betegség" című ülésen, ahol kiemelte, hogy szerinte döntő fontosságú, hogy jobban felkészüljünk a lehetséges jövőbeli járványokra.

Tedros támogatta a WHO Pandémiáról szóló szerződésének elfogadását, mivel azt szükséges eszköznek tartja az ilyen betegségekkel kapcsolatos ismereteink bővítéséhez.

A davosi közönséghez szólva Tedros kijelentette: "Ez egy közös ellenségről szól.

"Közös válasz nélkül ugyanazzal a problémával fogunk szembesülni, mint a Covid".

Az "X-betegséget" olyan helyőrző kifejezésként határozta meg, amely a még ismeretlen betegségeket foglalhatja magában, és megismételte a folyamatos kutatás és fejlesztés fontosságát a kezelésekre vonatkozóan.

A hét elején a WHO a WEF-fel együttműködve kiállt a globális pandémiáról szóló szerződés végrehajtása mellett.

Az Európai Unió (EU) által támogatott szerződés célja a jövőbeli világjárványokkal szembeni globális ellenálló képesség megerősítése, és már most tervezi a digitális vakcinaútlevél bevezetését idén tavaszra.

A 2024 májusában lejáró határidővel a WHO az EU támogatásával az ENSZ tagállamai között kötelező érvényű megállapodásra törekszik a globális részvétel megkönnyítése érdekében.

Tedros megjegyezte: "A jogilag kötelező erejű eszköz jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni: ez lesz a közös örökségünk a jövő generációi számára".

Tedros nyomására akkor kerül sor, amikor egyre nagyobb az aggodalom, hogy a WHO anyavállalata, az ENSZ megpróbálja magát egy nem megválasztott, egyetlen világkormányként pozícionálni.

Az ENSZ arra készül, hogy tömegesen kiterjessze hatáskörét, és azt tervezi, hogy a közelgő, 2024-ben megrendezésre kerülő "A jövő csúcstalálkozója" című konferencián bemutatja a befolyásának példátlan kiterjesztésére vonatkozó javaslatait.

A csúcstalálkozó a WEF "Agenda 2030" céljainak teljesítésére vonatkozó terveket kíván bemutatni.

A javaslatok között szerepelnek olyan irányelvek, amelyek a szervezetnek "vészhelyzeti platformot" biztosítanának "globális válsághelyzetek" idején.

Az ilyen "válsághelyzeteket" maga az ENSZ határozná meg, a "vészhelyzeteket" pedig a szervezet hirdetné ki.

Ha az ENSZ globális "vészhelyzetet" hirdetne ki, az lehetővé tenné az ügynökség számára, hogy "vészhelyzeti hatásköröket" alkalmazzon az "éghajlatváltozással kapcsolatos" célok elérése érdekében, vagy korlátozásokat érvényesítsen a világjárványok idején, vagy akár azokat megelőzően.

Antonio Guterres ENSZ-főtitkár javaslatot készített az úgynevezett "jövőbeli világjárványkockázat" kezelésére - ahelyett, hogy egy tényleges világjárványra várna.

A terv szerint az ENSZ akkor gyakorolhatná széleskörű hatáskörét, ha azt állítja, hogy valaminek a megelőzése érdekében cselekszik.

Egy "jelentős éghajlati esemény" megelőzése érdekében az ENSZ megakadályozhatná, hogy a lakosság digitális dollárjaival hús- és tejtermékeket vásároljon, hogy megállítsa a "globális felmelegedést".

Az ENSZ javaslata máshol az egyének bankszámláihoz kapcsolódó, kötelező, globalizált "digitális azonosítók" bevezetésére szólít fel, amelyek állítólag a "Net Zero" fenntarthatósági célok elérését hivatottak elősegíteni.

Amint arról a Slay News korábban beszámolt, Guterres a "Közös menetrendünk" című jelentésben azt követeli, hogy az ENSZ ellenőrzése alá tartozó minden egyén rendelkezzen egy olyan digitális azonosítóval, amely a bankszámlájához kapcsolódik.

A "digitális készpénz" vagy a központi banki digitális valuták (CBDC) esetleges bevezetésével a hatóságok képesek lennének a készpénz nélküli társadalmakban nyomon követni és ellenőrizni a polgárok költekezését.

Azokat, akiknek a költései azt jelzik, hogy "kockázatot" jelentenek egy "jelentős éghajlati eseményhez" való hozzájárulásra, gyorsan meg lehetne büntetni.

Nagy per előtt áll a Pfizer: ez vár a covid-oltások gyártójára Romániát is beperli a gyógyszeripari cég, mert nem vettek át tőle annyi vakcinát, amiről már korábban is megállapodást írtak alá.
Nehéz döntést hoztak meg a Pfizer szóvivője szerint, de 550 millió eurónyi vakcináról van szó, amit Románia nem vásárolt meg tőlük. A gyógyszeripari cég pert indít Magyarország keleti szomszédja ellen, mert nem tartották be a korábban aláírt megállapodást.

A per tényét a román kormány szóvivője is megerősítette azzal, hogy a kormány már decemberben értesítést kaptak minderről. Mihail Constantin elmondta, hogy a Pfizer módosítani szeretett volna a korábbi megállapodáson, viszont azt a román kormány nem írta alá. Hozzátette: tudomása szerint Magyarország és Lengyelország is hasonló helyzetbe került nemrégiben.
Kongatják a vészharangot, új világjárvány jöhet: ötször halálosabb, mint a COVID Még nem tudni, hogy emberre is veszélyes-e az új kór, de hamarosan újabb világjárvány is jöhet - ezt mondták a WHO illetékesei.

Egyelőre csak X-betegségként hivatkozik az Egészségügyi Világszervezet arra a kórra, amely akár ötször halálosabb lehet a covidnál is. A WHO új figyelmeztetése szerint súlyos nemzetközi járványt okozhat az új betegség, arról azonban eddig nem tudni, hogy embert is fertőz-e.

A WHO a davosi Világgazdasági Fórumon figyelmeztetett arra, hogy az emberiségnek le kell szűrnie a koronavírus-világjárványból a tapasztalatokat, mert most már nem az a kérdés, hogy lesz-e új világjárvány, hanem az, hogy mikor. A szervezet ezért szeretné, ha a világ országai valamilyen közös megállapodásra jutnának a járványok jövőbeli kezelésében és a megelőzés, valamint a járvány kitörése utáni lépésekben.
...javasoljuk a lakosság egészére kiterjedő beavatkozást... a totalitarizmus biogyógyászati biztonsági ürügye. Ez barátaim és gyűlölködőim a Veszélyes Baktériumok Op. teljes alapja. "Javasoljuk a lakosság egészére kiterjedő beavatkozást..." Aláírás: Pierre "Háborúban állunk ezzel a vírussal" Kory.
"A COVID-19 súlyosságát, morbiditását és mortalitását újra hangsúlyozni kell mindenkinek, fiatalnak és idősnek egyaránt, mivel egyiket sem kíméli. A kezdeti hullám katasztrofális megismétlődésének elkerülése érdekében olyan, az egész lakosságra kiterjedő beavatkozást - az N95-ös maszkok használatának jelentős növelését - javasoljuk, amely lehetővé teheti az USA gazdaságának biztonságosabb újbóli megnyitását."

"A kezdeti hullám katasztrofális megismétlődésének elkerülése érdekében..."
(Ami csak egy városban történt az USA-ban)
"...És aztán csak úgy felrobban...mint egy bomba."
Jessica Hockett felteszi a legalapvetőbb kérdéseket. Együttérzek minden STEM-essel, aki megpróbálja elemezni a szemét manipulált adatokat. Ezeknek a New York-i grafikonoknak semmi értelme. Csak néhányat emeltem ki, amelyek szemléltetik, hogy a halálozási számok nem illeszkednek a narratívához, mint ahogy a 9/11 narratívának sincs semmi értelme.

Ugyanaz a fickó, aki lekicsinyli a kórházi gyilkosságokat.
Dr. Pierre Kory - egy amerikai orvos, akinek nincs első kézből származó brit tapasztalata - egy Substack című, látszólag bűntudatból származó véleményt fogalmazott meg "Egy ellenvélemény a nyugtatók használatának masszív növekedésével kapcsolatban A...

Dr. Kory rögtön egy érzelmi appellációval nyit, azt sugallva, hogy őt magát nem zavarja a kábítószer-használat hirtelen megugrása 2020 áprilisában (annak ellenére, hogy a világjárvány már jóval előtte elkezdődött), és ehelyett úgy dönt, hogy kivetíti és azt sugallja, hogy az egyértelmű bizonyítékok értelmezése úgy, ahogy van, "rosszindulatú", ami egy téves érzelmi appell:

Őszintén szólva, nem számít, hogy mit gondol Dr. Kory, mert a bizonyíték, hogy ez téves, elsöprő, még a független szakértői tanulmányok is elismerik, és maga az Egyesült Királyság kormánya is ellenjavallja a használatát. Az, hogy szid minket, hogy "maradjunk a saját sávunkban", szintén nem túl jó cáfolat.

Az állításait már cáfolta a cikk

Valójában az érvelése Dr. Amy Profitt érvelését ismételgeti, egy olyan személyét, akinek az álláspontját az Idősek tömeges meggyilkolása című cikkben cáfolták, amely cáfolja:

Dr. Amy Proffitt, a tömeggyilkossági kampány egyik reklámarca, megpróbált ragaszkodni ahhoz, hogy a Midazolam "nyilvánvaló választás" lenne légzési nehézségek esetén, és hogy nem "gyorsítaná vagy hosszabbítaná meg valaki halálát", annak ellenére, hogy megnehezíti a légzést, és nem engedélyezett ilyen használatra, és halálhoz vezet, ahogy azt még az Egyesült Királyság kormánya is elismeri.

Furcsa, hogy Dr. Kory elhallgatja és figyelmen kívül hagyja az összes bizonyítékot - beleértve magának az Egyesült Királyság kormányának bizonyítékát is -, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy a gyógyszer negatív hatással van az egészségre, és ehelyett a szimpátiára való gázos felhívást tesz, miszerint csak "meg akarták menteni őket" (...)
Az áldozatok száma ~600K amerikai, ~17M globálisan A tömeges, válogatás nélküli és halálos COVID-19 vakcinakampányból szörnyű statisztikák látnak napvilágot.
Ahogy egyre több ember betegszik meg és hal meg, miután egy vagy több COVID-19 vakcina injekciót fogadott be, a híradósok küzdenek a katasztrófa nagyságrendjének felfogásával. A CDC VAERS rendszere 2023. november 3-ig 18 382 megerősített halott amerikai/belföldi területet kapó személyt számlált, a jelentések többsége az egészségügyi dolgozóktól érkezett, akik úgy vélik, hogy a vakcina érintett, 1150 haláleset pedig az oltás beadásának napján történt. A nem összefüggő halálesetekről általában nem érkezik jelentés. Az elfogadott 30-as aluljelentési tényezőt alkalmazva ez 551 460-ra teszi azon amerikaiak számát, akik valószínűleg az oltóanyag miatt vesztették életüket.

Világszerte Dr. Denis Rancourt és társai 17 millióra teszik az áldozatok számát. Ahogy Steve Grubernek is mondtam, ezek a számok katasztrofálisak. Kérem, hallgassa meg a rövid riportot, és nézze meg, hogy rajtam kívül kik követelték a COVID-19 vakcinák globális visszahívását, és annak kivizsgálását, hogy miért süllyedtek vissza a dolgok a nagyra értékelt globális kampányban.
Covid injekció 55-ször halálosabb, mint az influenza elleni oltóanyag A szenátor bombasztikus adatokat közöl. Ron Johnson republikánus szenátor (R-WI) épp most hozta nyilvánosságra a szövetségi kormány robbanásveszélyes adatait, amelyek a Covid mRNS injekciókkal kapcsolatos riasztó halálozási arányokat mutatják.

Johnson szenátor és csapata vizsgálta a Covid injekciók közötti kapcsolatokat a hirtelen halálesetek és súlyos egészségügyi komplikációk emelkedése, amelyek országszerte megugrottak.

Johnson nyomozói alapos elemzést végeztek az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) Oltási Mellékhatásokat Jelző Rendszerének (VAERS) adataiból.

Johnson szerint az adatok azt mutatják, hogy a COVID-19 injekciók "jelentősen" halálosabbak, mint az influenza elleni vakcina.

A szenátor megjegyzi, hogy a tanulmány bizonyos szintű feltételezéssel járt az influenza elleni vakcina adatait illetően.

Johnson csoportjának a kiosztott influenza elleni vakcinaadagok számát kellett használnia, mivel nincsenek nyilvánosan elérhető adatok arra vonatkozóan, hogy az elmúlt 10 évben hány adagot adtak be az Egyesült Államokban.

Az influenza elleni oltási programok hatékonyságának az évek során kialakult szintje miatt azonban feltételezhető, hogy a kiosztott dózisok száma nem haladja meg nagymértékben a beadott adagok számát.

A kiosztott adagok számát felhasználva az említett számadat előállításához azt találták, hogy a COVID-19 vakcinák egymillió adagjára jutó halálesetek száma (25,5) messze meghaladja az influenza elleni vakcinára becsült értéket (0,46).

December 21-én Johnson, aki a Szenátus Vizsgálatokkal Foglalkozó Állandó Albizottságának első számú republikánus tagja, levélben fordult az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának (HHS), az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnak (FDA) és a CDC-nek a vezetőihez, hogy nyilvánosságra hozza megállapításait.

"Ha azt a középponti feltételezést használjuk, hogy a kiosztott influenza elleni vakcinák 70 százalékát beadták, akkor a COVID-19 vakcina egymillió adagjára jutó 25,5 haláleset 55-szörös növekedést jelent az egymillió adagra jutó influenza elleni vakcina halálesetekhez képest" - írta Johnson.

"Ez megdöbbentő különbség, és csak tovább növeli a biztonsági jelek egyre növekvő bizonyítékát, amelyek komolyan kell venni" - tette hozzá.

Johnson a tanulmányt a Covid mRNS-injekciók fejlesztésével és biztonságosságával kapcsolatos belső tanulmányok, dokumentumok és adatok iránti kérés részeként idézte.

"Amikor a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos mellékhatásokkal kapcsolatos adatkéréseimre válaszoltak, az átláthatóság arrogáns hiánya példátlan, felelőtlen és teljesen elfogadhatatlan volt" - szögezte le a szenátor.

"Az elmúlt 32 hónap során kérdéseket tettem fel, hivatalos kéréseket küldtem, és felügyeletet gyakoroltam a COVID-19 vakcinák biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatban.

"Ahelyett, hogy megválaszolná jogos kérdéseimet és információkéréseimet, Ön és más közegészségügyi tisztviselők továbbra is biztonságosnak és hatékonynak hirdetik a COVID-19 vakcinákat, és gyakran a beadott vakcinaadagok számát használják e félrevezető állítás alátámasztására"."

Johnson azt is kérte, hogy az ügynökségek tájékoztassák arról, hogy tudnak-e egy másik, a közelmúltban a neves Nature folyóiratban megjelent tanulmányról, és tettek-e lépéseket az ügyben.

A szakmailag lektorált tanulmány további aggályokat vetett fel a Pfizer vakcina biztonságosságával kapcsolatban - nevezetesen, hogy nem termel-e "célon kívüli" vagy nem szándékos fehérjéket, amelyek potenciálisan káros immunválaszt válthatnak ki.

Johnson követelte, hogy Joe Biden demokrata elnök kormányának tisztviselői még ebben a hónapban nyújtsák be a kért információkat.

Johnson és csapata megállapításai egybeesnek a JAMA Network által közzétett felméréssel.

Amint arról a Slay News beszámolt, a felmérésből kiderül, hogy az amerikaiak szkeptikusabbak a COVID-19 vakcina biztonságosságával kapcsolatban, mint az influenza elleni vakcinával kapcsolatban.

A 2023. július 7. és július 16. között végzett felmérés szerint a megkérdezettek 55 százaléka szerint az influenza elleni vakcina "nagyon biztonságos", míg a COVID-19 vakcinákról csak 41 százalékuk mondta ugyanezt.

Eközben a többség (51 százalék) azt mondta, hogy aggódik a COVID-19 vakcina biztonságossága miatt, míg csak 24 százalékuk fejezte ki aggodalmát az influenza elleni vakcina biztonságosságával kapcsolatban.

Az eredményekből az is kiderült, hogy többen "egyáltalán nem valószínű", hogy idén beoltatják magukat COVID-19 ellen (28 százalék), mint az influenza ellen (22 százalék), és a válaszadók 60 százaléka mondta, hogy több kutatást szeretne az előbbi oltással kapcsolatban.

Az influenza elleni oltóanyaggal kapcsolatban csak 24 százalék mondta ugyanezt.

A hatékonyság kérdésében azonban a válaszadók közel azonos százaléka állította, hogy a COVID-19 vakcina (42 százalék) és az influenza elleni oltóanyag (40 százalék) hatékony a súlyos megbetegedések és a kórházi kezelés ellen.

A tanulmány azt is megállapította, hogy az amerikaiak többsége (53 százalék) a Covid-injekciókat okolja a hirtelen halálozások és a szívelégtelenség 2021 óta tapasztalható tömeges megugrása miatt.
A CDC a bejelentett Covid halálesetek 99%-át meghamisította Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) most csendben új adatokat tett közzé, amelyekből kiderül, hogy a bejelentett "Covid halálesetek" elképesztő 99%-át valójában nem a vírus okozta.
A CDC legújabb adatai egy aggasztó statisztikát tárnak fel, amely azt mutatja, hogy a legtöbb regisztrált halálesetet, amelyet a Covidnak tulajdonítottak, valójában valami más okozta.

A CDC Covid műszerfala szerint az augusztus 19-én véget ért héten regisztrált 324 "Covid-haláleset" mindössze 1,7%-ában volt a koronavírus a halál elsődleges oka.

Riasztó, hogy az úgynevezett "Covid-halálozásként" megjelölt emberek túlnyomó többsége valójában más okok miatt halt meg, például rákban és szívbetegségben.

Amint arról a Slay News korábban már beszámolt, más tanulmányok szerint a rákos megbetegedések és a szívvel kapcsolatos halálesetek száma az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt.

Az ügynökség külön adatai azt mutatják, hogy augusztusban eddig a legnagyobb halálozási ok az Egyesült Államokban a rák volt, amelyet a szívbetegségek követtek.

A CDC e legutóbbi beismerése azt jelenti, hogy a bejelentett amerikai életek számának csak töredékét veszíti el közvetlenül a vírus minden héten.

A CDC saját adatai szerint a "Covid halálesetek" 99 százaléka hamisítvány.

A halál elsődleges vagy kiváltó oka az a betegség, helyzet vagy esemény, amely a közvetlenül halálhoz vezető eseményláncot elindította - jegyzi meg az earth.com.

Az elsődleges okból eredő szövődményeket általában másodlagos okoknak tekintik, amikor az orvosok a halotti bizonyítványt bejegyzik.

A Covid például másodlagos halálokként szerepelhet, ha a vírus túl nagy terhelést jelent egy olyan személynek, akinek már korábban is volt szívbetegsége.

Ebben az esetben a halál elsődleges oka a szívbetegség lenne, a Covid pedig járulékos okként szerepelne.

Ezért a kizárólag a Covid miatt meghalt egészséges emberek száma hihetetlenül alacsony, mivel a feljegyzett halálesetek szinte mindegyike alapbetegségben szenvedő ember volt.

Ez a hír akkor érkezik, amikor a vállalati média továbbra is a Covid esetek közelmúltbeli növekedését hirdeti országszerte.

A közelmúltban észlelt EG.5, vagy Eris, és BA.8.26, vagy Pirola változatokat több országban és az Egyesült Államokban találták meg.

A média arra figyelmeztetett, hogy ezek az erősen mutálódott változatok vélhetően jobban elkerülik a vakcinákat és a természetes immunitást, és több fertőzést okoznak.

A jelentések szerint a fertőzések megduplázódtak az Egyesült Államokban ezen változatok megjelenése közepette, és a vírussal fertőzött emberek kórházi felvételei már az ötödik egymást követő héten emelkedtek.

A félelemkeltő jelentések azonban gyakran elfelejtik megemlíteni, hogy a "Covid halálozások" nem emelkednek.

Ennek ellenére az esetek számának növekedése a maszkkötelezettség és más Covid-korlátozások visszaállítására irányuló felhívásokhoz vezet.

A hollywoodi filmstúdió, a Lionsgate a múlt héten megerősítette a maszkkötelezettséget a kaliforniai Santa Monica-i irodáiban.

A stúdió azonban néhány nappal később, a visszhangot követően feloldotta a mandátumot, és azt állította, hogy a helyzetet "kézben tartja".

Hasonlóképpen a New Jersey-i Rutgers Egyetem és a georgiai Morris Brown College is bejelentette, hogy az alkalmazottak és a diákok számára kötelezővé teszik az arcmaszk használatát.

A kaliforniai Santa Rosa-i Kaiser Permanente kórház és a New York-i Syracuse-i Upstate Community Hospital szintén visszaállította az orvosokra, ápolókra, betegekre és látogatókra vonatkozó maszkkötelezettséget.

Kentuckyban a Lee megyei iskolakörzet kevesebb mint két héttel a nyitás után törölte a tanítást, mert a diákok közel egyötöde megbetegedett egy "tripla járványos" betegségben, amely magában foglalta a Covidot, a torokgyulladást és az influenzát.

Eközben Joe Biden demokrata elnök jelezte, hogy kormánya azt tervezi, hogy az elkövetkező hetekben az amerikaiaknak újabb Covid emlékeztető oltást kell kapniuk.

Biden pénteken aláírt egy javaslatot, amelyben a kongresszustól több pénzt kér az új Covid-oltás kifejlesztésére - számolt be a Slay News.

Biden újságíróknak azt mondta, hogy "mindenki" megkapja az új vakcinát, "függetlenül attól, hogy korábban [beoltották]-e már vagy sem".

Úgy tűnik azonban, hogy az amerikaiak körében kevés érdeklődés mutatkozik az úgynevezett "emlékeztető" oltások iránt.

A jogosult amerikaiaknak mindössze 18%-a kapta meg az "emlékeztető oltás" bármelyik változatát.

Bár az új változatok megjelenése és egyes Covid-kötelezettségek újbóli bevezetése pánikhangulatot keltett, a CDC saját adatai megcáfolják azt a narratívát, hogy a Covid veszélyt jelent.

De vajon a tények egy jó történet útjába állnak-e a kritikus 2024-es választások közeledtével?
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik az Amerikai Rákellenes Társaság "korlátozott lógásban" vesz részt - a valóság sokkal, de sokkal rosszabb! Az új rákdiagnózisok várhatóan rekordot döntenek idén. Az új rákdiagnózisok száma az Egyesült Államokban várhatóan 2024-ben először haladja meg a 2 milliót, amit nagyrészt a fiatalabb amerikaiak körében a rákos megbetegedések riasztó növekedése okoz, az Amerikai Rákellenes Társaság új adatai szerint.

"Az orvosok próbálnak rájönni, miért látnak több fiatal rákos beteget".

"A vastagbélrákok agresszívabb betegséggel és nagyobb daganatokkal jelentkeznek a diagnózis felállításakor" - mondta William Dahut, az ACS tudományos vezetője az Axiosnak.

"Az MSK előzetes kutatásai jelentős különbségeket találtak a korai stádiumban lévő vastagbélrákos betegek mikrobiomjában az idősebbekhez képest."

"Figyelemre méltó, hogy az 50 évnél fiatalabbak voltak az egyetlenek a három korcsoport közül, akiknél a rák általános előfordulása növekedett ebben az időszakban" - áll az ACS jelentésében.

Az Amerikai Rákellenes Társaság jelentése - Az én véleményem
Ez az ACS-jelentés csak 2021-ig szól. Annak ellenére, hogy 2022-es és 2023-as adatokkal rendelkeznek.

Ezek az adatok erősen manipuláltak, ha nem egyenesen csalók.

Akkor miért ismerik el, hogy a rákos megbetegedések száma az 50 évnél fiatalabbak körében növekszik, ami igaz?

Mert aztán elfedik azzal, hogy azt mondják, hogy a rákos megbetegedések aránya 2021-ben csökkent, ami hamis.

- "A LIMITED HANGGOUT egy olyan kifejezés, amelyet a hírszerző közösségben használnak olyan helyzetek leírására, amikor az igazság egy részének kiszivárogtatása vagy felfedése a nyilvános narratíva irányítása érdekében működik. Manipulatív részleges nyilvánosságra hozatal."
- a rák az 50 évnél fiatalabbak körében növekszik - az igazság egy kis darabja
- "A rákos halálozás 2021-ig tovább csökkent" - a hazugság
- a kettő kombinációja lehetővé teszi a narratíva irányítását.
- Mi a narratíva? Nézze meg!

ETIKAI SKEPTIKUS - a legfrissebb USA rosszindulatú daganatos halálozás (2024. január 18.)
- Ez a grafikon mutatja, hogy az ACS-jelentés mennyire manipulatív, mivel csak a 2021-es adatokat tartalmazza, a 2022-es és 2023-as adatokat pedig egyáltalán nem.
- Jelentős ugrás van a 2023-as Turbo rákos megbetegedésekben.

Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
ED DOWD - A rosszindulatú daganatok halálozási és rokkantsági tendenciái az Egyesült Királyságban
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
John Beaudoin - Massachusetts halotti anyakönyvi kivonatok
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
AUSSIE17 - A kemoterápia értékesítése Szingapúrban:
- Az Aussie17 adatai teljesen lenyűgözőek.
- Ha már nem kapunk megfelelő rákhalálozási adatokat az Amerikai Rákellenes Társaságtól vagy a Kanadai Rákellenes Társaságtól, akkor a rákgyógyszerek eladásait alaposan megnézhetjük:

Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
Az mRNS-vakcina által kiváltott turbórák cunami zajlik - és ezt a fiatalok vezetik
(...)
Az én véleményem...

COVID-19 mRNS vakcina indukált turbó rák cunami jól halad, és ahogy dokumentáltam egy nemrégiben készült alcsomagban, az összes nagy gyógyszeripari szereplő felvásárolja a kisebb rákterápiás cégeket, és 2025-re pozícionálja magát.

Egy kaliforniai orvosi onkológus, Dr. Jan Kirsch többször elmondta nekem, hogy a rák nem növekszik.

Az orvosi onkológia mainstreamje ma itt tart, teljesen homokba dugják a fejüket.
Egy csendes gonosz: A tájékozott beleegyezés elvesztése "A tájékozott beleegyezés az orvosi etikában, az orvosi jogban és a médiatudományban az az elv, hogy a betegnek elegendő információval és megértéssel kell rendelkeznie, mielőtt döntést hozna az orvosi ellátásáról. A vonatkozó információk közé tartozhatnak a kezelések kockázatai és előnyei, az alternatív kezelések, a betegnek a kezelésben betöltött szerepe és a kezelés visszautasításához való joga" - olvasható a Wikipédia még mindig használatos definíciójában. A "tájékozott beleegyezés" mint az orvostudomány valódi alapelve azonban alá lett ásva egy elnyomó napirend követésének eredményeképpen, Dr. Dr. Emanuel Garcia pszichiáter szerint, aki szerint ez a napirend "az életképes és tisztességes orvoslást is tönkreteszi eközben".

Dr. Garcia 2021-ben vonult vissza a pszichiátriai praxisból, elutasítva az oltást, miután az új-zélandi közszférában dolgozott, és azt mondja, hacsak más orvosok, akik tudtak a korrupt és tekintélyelvű új-zélandi orvosi tanácsról, "nem jönnek elő a rejtekükből", különben nem marad orvosi szakma.

Az alábbi cikk szerzője Dr. Garcia, aki megosztja tapasztalatait arról, ami szerinte "Egy csendes gonosz: A tájékozott beleegyezés elpusztítása" volt. Megosztott döntéshozatal, amellyel az orvosok segítik betegeiket a lehetőségek és az orvosi kezelés tekintetében".

Csábító a gonoszról apokaliptikus képekben gondolkodni: hatalmas és hirtelen pusztítás, perzselő, előre törő sötétség vagy vakító tűzvész, a tervezett katasztrofális pusztítás műve, amelynek nyomában teljes, parázsló pusztulás áll. A gonosz munkája azonban gyakran apránként, folyamatosan és módszeresen zajlik, és egy nagy rossz megvalósulása lehet, hogy apró döntések fokozatosan felhalmozódó súlyának eredménye, amelyek előrehaladása annál biztosabb, minél jobban tanulmányozott a könyörtelenség.

Egy nagy gyalogos zászlóaljra gondolok, amely fáradságos munkával halad át egy terepen, és centiről centire elfoglalja azt, amíg mindent le nem győz. Valójában azonban a gonoszság sokféle, megnyilvánulásai olyan sokfélék, mint ahány élő emberi lény van, akik látszólag csekély vagy véletlenszerű döntések előtt állva gyakran az önérdek, az önhittség és a megtévesztés oldalára állnak. És a gonosz, bármennyire is álcázva, a nyelvben jelenik meg.

Bocsássák meg nekem ezt az előszót, mivel egy olyan ügyre térek ki, amely egyszerű világossággal mutatja be a gonoszság egyik oldalát, amelyet a Corona-háború során egy olyan intézmény, amely állítólag a közjó védelmét tűzte ki feladatául az orvosok szabályozásában: a hírhedt Új-Zélandi Orvosi Tanács.

2019. december 5-én, amikor pszichiáterként Új-Zéland egyik körzeti egészségügyi tanácsának (azóta összevonták egy átfogó bürokratikus egységbe, amelyet ma Te Whatu Ora néven ismerünk) alkalmazottjaként kaptam egy e-mailes közleményt a tájékozott beleegyezésről. A dokumentum teljes egészében itt olvasható:

A "Frissített nyilatkozat a tájékozott beleegyezésről", amelyet Joan Simeon vezérigazgató írt alá - aki most véletlenül az Állami Orvosi Kamarák Szövetsége nemzetközi ágának, az Orvosi Szabályozó Ügynökségek Nemzetközi Szövetségének elnöke - a következőket állítja:

"A tájékozott beleegyezéssel kapcsolatos legfontosabb pontok a következők:

Minden alkalommal, amikor kezelést nyújtanak, az orvosnak engedélyt kell kapnia a kezelés nyújtására. Az engedély megszerzésének folyamatát "tájékozott beleegyezésnek" nevezzük. Tájékozott beleegyezés nélkül a kezelés jogellenes lehet. Ahhoz, hogy a beteg eldönthesse, hogy akar-e egy kezelést, először tájékoztatást kell kapnia, például a kezelési lehetőségek kockázatairól és előnyeiről.

A beleegyezés megszerzése a közös döntéshozatal folyamata, amelynek során az orvos segít a betegnek megérteni az egészségügyi állapotát és az állapot kezelésének (vagy nem kezelésének) lehetőségeit. Ez több mint nyomtatványok aláírása és papírmunka elvégzése. Orvosként időt kell szánnia arra, hogy kérdéseket tegyen fel, hogy megértse, mi a fontos a beteg számára, és mik az aggodalmai, kívánságai, céljai és értékei.

"Ne feledjük, hogy ez a nyilatkozat, amelyet a helyes orvosi gyakorlat mércéjének szántak és a szakmai magatartás mércéjének szántak, éppen akkor jelent meg, amikor a kovidot a világra szabadították.

Aztán 2021. április 28-án ugyanez az Orvosi Tanács a Fogászati Tanáccsal közösen kiadott egy útmutató nyilatkozatot a szakmai felelősségről és a Covid-19 vakcináról (ún.), amely itt található. Ezt 2023. szeptember 13-án mindenféle fanfár nélkül visszavonták. Ez az elhomályosítás mesterműve és a valódi tájékozott beleegyezés megfordítása. Mint ilyen, a gonoszság egyik nem bejelentett, de rendkívül hatékony cselekedetét képviseli.

Nemcsak maguktól az egészségügyi szakemberektől várják el, hogy megkapják az oltást, hanem a szabályozók azt írják, hogy
"nézetünk szerint nincs helye az oltásellenes üzeneteknek a hivatásos egészségügyi gyakorlatban, sem az oltásellenes állítások népszerűsítésének, beleértve a közösségi médiát és az egészségügyi szakemberek általi reklámozást", miközben egyúttal azt tanácsolják, hogy "egészségügyi szakemberként önnek szerepe van abban, hogy bizonyítékokon alapuló tanácsokat és információkat adjon másoknak a COVID-19 oltással kapcsolatban. Fel kell készülnie arra, hogy megvitassa az oltással és annak előnyeivel kapcsolatos, bizonyítékokon alapuló információkat, hogy segítse a megalapozott döntéshozatalt".

Mégis, amikor az egyik kollégám vállalta, hogy tanácsot ad egy terhes nőnek a Pfizer-oltás alkalmazásával kapcsolatos orvosi kérdésekben, engedélyét felfüggesztették. Továbbá, tekintettel az oltás akkori ideiglenes engedélyezésére és a hosszú távú biztonsági adatok hiányára, a sokat dicsért tájékozott beleegyezési folyamat és a betegekkel való együttműködés, ami a súlyos kockázatok őszinte megvitatását tette szükségessé - olyan kockázatokét, amelyek sajnos nem csak Új-Zélandon, hanem világszerte beigazolódtak, a mellékhatások rendkívüli sokaságával, beleértve a halálesetet is, ami népirtásnak felel meg.

Mindannyian minden nap szembesülünk a választási lehetőséggel, kisebb vagy nagyobb kérdésekben. Bármennyire is sújtanak vagy nem sújtanak bennünket a tüskés fehérjék, az oltások, a hippokampusz sérülései, vagy az ellenünk a coviddal végrehajtott masszív pszichológiai művelet súlya, megmarad a választás szabadsága. A náci Németország által elkövetett holokauszt során - egy olyan korszakban, amikor még messze a vírusos vagy vakcinák által közvetített biofegyverek sem voltak a játékban - az átlagemberek választottak, a bürokraták választottak, a szomszédok választottak, és egy óriási gonosznak hagyták, hogy szörnyű méretekre nőjön.

Az orvostudomány egy valódi, egy igaz, egy valódi alapelvének - a tájékozott beleegyezés - aláásása egy olyan napirend szolgálatában, amely elnyomott és még mindig elnyom bennünket, és eközben tönkreteszi az életképes és tisztességes orvostudományt, csak egy újabb példa arra, hogy a gonosz hogyan nyeri el az utat a világunkban. Az Új-Zélandi Orvosi Tanács, a közegészségügy látszólagos védelmezője, kígyózó és fondorlatos módon megmutatta nekünk, hogy éppoly romboló, mint amilyen képmutató, és éppoly korrupt, mint amilyen tekintélyelvű.

És annak a sok orvosnak odakint, aki akkor is tudta, és most még jobban tudja a szakmáját, elő kell jönnie a rejtekéből, függetlenül attól, hogy mennyire kényelmetlenül érzi magát vagy fél a "hatóságoktól".

Ha nem teszik ezt, nem marad orvosi szakma.
A LANCET ismét hamis MODELLEZŐ szemét kutatással amely azt állítja, hogy az aluloltottak (DARPA Malone, Weissman & Bourla mRNS vakcinák) súlyos kimenetelű COVID-ot kaptak! A NAKEDEMPEROR igazat mond nekünk, hogy
UNVACCINATED, nem UNDER-VACCINATED, ez az oltatlanok; tehát LANCET & ezek a kutatók elferdítik & elhajlítják az értelmezést, szokásos átverése a nyilvánosság! Csesszék meg őket!

"A kutatók ezután matematikai modellezéssel jutottak el a 7000 kórházi kezelés és haláleset számához.

Félretéve a matematikai modellezési tényezőt, amely a legtöbbször pontatlanabb, mint a tealevelek olvasása, biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb hibát már kiszúrtad.

Így van, a tanulmány egy kalap alá vesz mindenkit, aki nem kapott optimális mennyiségű oltást. Ami azt jelenti, hogy az oltatlanok ugyanabban a csoportban vannak, mint azok, akik 1, 2 vagy akár 3 dózist kaptak.

A kiegészítő adatok között kutatva sehol nem különítették el az oltatlanok és az aluloltottak adatait.

Hogyan állíthatják, hogy a vakcinák életeket és kórházi kezeléseket mentettek meg, ha nem hasonlítják össze a beoltottakat egy kontrollcsoporttal (a be nem oltottakkal).

De nyilvánvalóan valahol szétválasztották az adatokat, csak éppen nem mondják el nekünk. A bekezdés végén, a "Megbeszélés" részbe rejtve van ez a kis részlet:

A 16-74 éves és a 75 éves és idősebb korcsoportokra vonatkozó becsléseink azt mutatják, hogy az oltás hiánya (szigorúan a maximális dózishiány) hasonló vagy alacsonyabb kockázati aránnyal járt a súlyos COVID-19 kimenetel tekintetében, mint az oltott, de legalább egy dózis oltóanyaghiánnyal rendelkező korcsoport. Ez az összefüggés az oltóanyag elhasználódásának és annak a ténynek tudható be, hogy a legutóbbi dózis a vakcinadeficittel rendelkezők esetében gyakran sok hónappal a vizsgálat kezdete előtt történt. Az összefüggés oka lehet az is, hogy az egészségesebb egyének nagyobb valószínűséggel maradtak oltatlanok, ami nem kontrollált szelekciós hatásnak tudható be.

Rejtett adataik azt mutatják, hogy a be nem oltottak (nem aluloltottak) a súlyos COVID-19 kimenetel tekintetében KISEBB kockázati aránnyal jártak együtt, mint a beoltottak (legalább egy adag oltóanyaghiánnyal rendelkezők).

A kutatók megpróbálnak kifogásokat találni arra, hogy ez miért történhetett - a vakcina fogyása vagy az, hogy az oltatlanok egészségesebbek".

A Lancet tanulmány megerősíti, hogy az oltatlanok kevésbé súlyos Covid-19 kimenetelűek, mint az oltatlanok

De a média nem így állította be a dolgot.

Induljon itt a Naked, kiváló, támogassátok őket:

'Olvassátok a mai újságokat, és azt hihetnétek, hogy a Covid vakcinák számtalan életet mentettek meg, és az, hogy nem adtak be elég oltóanyagot, okozta a többlethalálozást.

A Mirror azt írta, hogy 7000 kórházi kezelés és haláleset kerülhetett volna el, ha több oltást adnak be.

Prof. Sir Aziz Sheikh, az Edinburgh-i Egyetem munkatársa, aki a Health Data Research kutatással közösen végezte a felmérést, elmondta: "A Covid-19 vakcinák életeket mentenek. Ahogy új változatok jelennek meg, ez a tanulmány segíteni fog abban, hogy meghatározzuk társadalmunk azon csoportjait és az ország azon területeit, amelyekre a közegészségügyi kampányoknak összpontosítaniuk kell"."

A BBC hasonlóan nyilatkozott.

Ezúttal több mint 7000 Coviddal összefüggő kórházi felvételt lehetett volna megelőzni, ha a lakosság megkapta volna az ajánlott oltások teljes számát.

Mivel azon a nyáron mintegy 40 000 súlyos kórházi felvétel kapcsolódott a Covidhoz, a kutatás becslése szerint több mint 7000 - 17% - elkerülhető lett volna, ha mindenki igénybe vette volna a felajánlott oltást és az emlékeztető adagokat, amelyekre jogosult lett volna.

Ugyanezt írja a Guardian is.

"A kutatás eredménye erőteljes megerősítése a védőoltás előnyeinek" - mondta Alan Keys, a HDR UK munkatársa, aki tagja volt a tanulmány irányítócsoportjának, és társszerzője a tanulmánynak.

Mi ez az új tanulmány, és be kellene-e oltatni magam? Vagy a papírok nem mondanak el mindent?

A tanulmányt a Lancet című folyóiratban tegnap tették közzé, címe: "Under-vaccination and severe COVID-19 outcome: meta-analysis of national cohort studies in England, Northern Ireland, Scotland and Wales".

A tanulmány az Egyesült Királyság teljes, 67 millió fős, öt év feletti lakosságát vizsgálta, és azt vizsgálta, hogy 2022 júniusában hányan voltak aluloltva.

Az aluloltottság a különböző korcsoportok esetében mást és mást jelent:
- 5-11 = kevesebb mint 1 adag
- 12-15 = kevesebb mint 2 adag
- 16-74 = kevesebb mint 3 adag
- 75 vagy idősebb = kevesebb mint 4 adag

Ha megállapítást nyert, hogy Észak-Írország 49,8%-a, Anglia 45,7%-a, Skócia 34%-a és Wales 32,8%-a volt aluloltva.

A kutatók ezután matematikai modellezéssel kiszámították a 7000 kórházi kezelés és haláleset számát.

Félretéve a matematikai modellezés tényezőjét, amely a legtöbbször kevésbé pontos, mint a tealevelek olvasása, biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb hibát már kiszúrták.

Így van, a tanulmány egy kalap alá vesz mindenkit, aki nem kapott optimális mennyiségű oltást. Ami azt jelenti, hogy az oltatlanok ugyanabban a csoportban vannak, mint azok, akik 1, 2 vagy akár 3 dózist kaptak.

A kiegészítő adatok között kutatva sehol nem különítették el az oltatlanok és az aluloltottak adatait.

Hogyan állíthatják, hogy a vakcinák életeket és kórházi kezeléseket mentettek meg, ha nem hasonlítják össze a beoltottakat egy kontrollcsoporttal (a be nem oltottakkal).

De nyilvánvalóan valahol szétválasztották az adatokat, csak éppen nem mondják el nekünk. A bekezdés végén, a "Megbeszélés" részbe rejtve van ez a kis részlet:

A 16-74 éves és a 75 éves és idősebb korcsoportokra vonatkozó becsléseink azt mutatják, hogy az oltás hiánya (szigorúan a maximális dózishiány) hasonló vagy alacsonyabb kockázati aránnyal járt a súlyos COVID-19 kimenetel tekintetében, mint az oltott, de legalább egy dózis oltóanyaghiánnyal rendelkező korcsoport. Ez az összefüggés az oltóanyag elhasználódásának és annak a ténynek tudható be, hogy a legutóbbi dózis a vakcinadeficittel rendelkezők esetében gyakran sok hónappal a vizsgálat kezdete előtt történt. Az összefüggés oka lehet az is, hogy az egészségesebb egyének nagyobb valószínűséggel maradtak oltatlanok, ami nem kontrollált szelekciós hatásnak tudható be.

Rejtett adataik azt mutatják, hogy a be nem oltottak (nem aluloltottak) a súlyos COVID-19 kimenetel tekintetében KISEBB kockázati aránnyal jártak együtt, mint a beoltottak (legalább egy adag oltóanyaghiánnyal rendelkezők).

A kutatók megpróbálnak kifogásokat találni arra, hogy ez miért történhetett - a vakcina fogyása vagy az, hogy az oltatlanok egészségesebbek.

De ezt a részt nem olvassa egyik híradásban sem. Ehelyett halálesetek és kórházi kezelések ezreit lehetett volna megelőzni, mert az oltottak nem kaptak elég oltóanyagot'.
NBA edző 46 évesen hirtelen szívroham után halott Az NBA edzője, Dejan Milojevic a hírek szerint hirtelen elhunyt, miután súlyos, halálos szívrohamot kapott. Milojevic az NBA-ben szereplő Golden State Warriors kedvelt segédedzője volt.
Korábban szupersztár játékos és edző volt hazájában, Szerbiában.
Szerdán azonban váratlanul elhunyt.

Milojevic a Utah állambeli Salt Lake City egyik kórházában halt meg - jelentette az Associated Press.

Kevesebb mint egy nappal azután hunyt el, hogy kedd este egy privát csapatvacsorán szívrohamot kapott.

Az edző szívszorító és megdöbbentő elvesztése miatt az NBA határozatlan időre elhalasztotta a Warriors és a Utah Jazz szerda estére tervezett mérkőzését, hogy a csapatnak legyen lehetősége gyászolni és meggyászolni a barát és mentor elvesztését.

A csapaton keresztül kiadott és a közösségi médiában megosztott közleményben Steve Kerr, a Warriors vezetőedzője így fogalmazott:
"Teljesen lesújtott bennünket Dejan hirtelen halála.

"Ez egy megrázó és tragikus csapás mindenkinek, aki kapcsolatban áll a Warriors-szal, és hihetetlenül nehéz időszak a családja, a barátai és mindannyian, akiknek hihetetlen öröm volt vele dolgozni" - folytatta.

A csapat nevében a vezetőedző hozzátette:
"Feleségével, Natasával és gyermekeikkel, Nikolával és Masával együtt gyászolunk, és gyászoljuk őket".

Adam Silver, az NBA komisszárja is hozzászólt a lesújtó veszteséghez:
"Az NBA gyászolja a Golden State segédedzőjének, Dejan Milojevićnek a hirtelen elhunytát, aki szeretett kollégája és kedves barátja volt oly sokaknak a globális kosárlabda közösségben.

"Amellett, hogy első szezonjában a Warriorsnál megnyerte a 2022-es NBA-bajnokságot, és a világ legjobb játékosainak mentora volt, Dejan kitüntetett nemzetközi játékoskarriert futott be, és szülőhazájában, Szerbiában is kiváló vezetőedző volt" - jegyezte meg a biztos.

Silver hozzátette: "Szívből jövő részvétünket fejezzük ki feleségének, Natasának, gyermekeiknek, Nikolának és Masának, valamint a Warriors szervezetének ezekben a tragikus időkben".

Az AP beszámolója szerint Milojevic egy legendás szerb erőcsatár volt, aki játékosa korában uralta az európai Adria Ligát, és 2004-2006 között három egymást követő alkalommal is elnyerte a liga MVP-díját.

Ő volt az egyetlen játékos, aki ennyit nyert annak ellenére, hogy számos sztárjátékos és jövőbeli NBA-sztár játszott ugyanebben a ligában az évek során.

Játékos korszakának befejezése után Milojevic átment az edzői pályára, és több éven keresztül különböző európai csapatok vezetőedzői posztjait töltötte be szülőhazájában, Szerbiában és Montenegróban, egy időben pedig a szerb válogatott segédedzőjeként is dolgozott.

Amikor 2021-ben Kerr edző kérésére először jött Amerikába, hogy edzősködni kezdjen, először az NBA nyári ligájában pattogtatott, hogy tapasztalatot szerezzen, mielőtt csatlakozott volna a Warriors stábjához.

A Golden State-nél szokásos feladatai mellett Milojevic egyfajta mentorként is szolgált az NBA több nagy európai sztárjátékosának.

Az ESPN csütörtökön jelentette, hogy amellett, hogy a Warriors szerda esti, Jazz elleni meccsét elhalasztották, az NBA most már a gyászoló csapat péntek esti, Dallas Mavericks elleni hazai mérkőzését is elhalasztotta.

Egyelőre nem határozták meg, hogy mikor pótolják a két elhalasztott mérkőzést.

OLVASSA MÉG: Daily Mail sportriportere holtan esett össze az Australian Openen
Megjegyzés: köszönik mRNS-nek
Emberteszt után: Az mRNS Covid vakcinákat patkányokon tesztelik Az mRNS Covid vakcinák vemhes patkányoknak történő beadása agyi elváltozásokat és autizmushoz hasonló viselkedést okozott a kicsinyeikben - derül ki egy új tanulmányból.
Természetesen a nyugtalanító megállapítás - amelyet a múlt héten egy elismert, lektorált folyóiratban publikáltak - nem amerikai tudósoktól származik.

A Pfizer mRNS Covid nevű mRNS injekcióját kapó vemhes patkányok kicsinyeinél meredeken csökkent a tanulás és a memória szempontjából kulcsfontosságú fehérje szintje - jelentették török kutatók.

A hím patkány utódok olyan viselkedésformákat is mutattak, amelyek az embereknél az autizmussal korrelálnak, beleértve a csökkent szociabilitást és a repetitív viselkedést, jelentették a kutatók. (A nőstény patkányok nem mutattak hasonló viselkedést; a hímeknél azonban általában magasabb az autizmus aránya.) A Neurochemical Research című lektorált folyóiratban jelent meg az eredmény, amelyet egy isztambuli orvosi egyetem négy kutatója tett közzé.

A tanulmány csak mintegy 40 patkányt vizsgált, és nem bizonyítja, hogy az oltások autizmust vagy hasonló agyi elváltozásokat okoznak az oltott terhes nők gyermekeinél.

Azt azonban - ismét - megmutatja, hogy az oltások erőteljes gyulladásos és autoimmun válaszreakciókat okozhatnak, amelyeknek ismeretlen következményei vannak, és hogy hosszú távú kockázataikat alig vizsgálták.

A török kutatók nem szépítették az eredményeiket, azt írták:
Nevezetesen, a hím patkányok kifejezett autizmus-szerű viselkedést mutattak, amelyet a szociális interakciók és az ismétlődő viselkedésminták jelentős csökkenése jellemzett. Továbbá, a kritikus agyi régiókban jelentősen csökkent a neuronok száma, ami potenciális neurodegenerációra vagy megváltozott idegfejlődésre utal. A hím patkányok csökkent motoros teljesítményt is mutattak, amit a csökkent koordináció és mozgékonyság jelzett.

(Szerencsére a Pfizer rengeteg munkát végzett annak érdekében, hogy ez ne jelentsen problémát az embereknél. Ó, nem tették? Hé, mindenki követ el hibákat.)

Az eredmények még több kérdést vetnek fel azzal kapcsolatban, hogy a terhes nők kapjanak-e mRNS Covid oltást, ami már három éve vitatott kérdés.

A terhes nőket 2020-ban kizárták azokból a nagy klinikai vizsgálatokból, amelyek az oltások engedélyezéséhez vezettek, de azóta a szabályozók és a szülészorvosok erősen bátorítják őket az oltások beadására. Ennek oka, hogy a terhesség súlygyarapodással és vérnyomásváltozással jár, ami növeli a Covid kockázatát.

Ennek ellenére sok nő, különösen a komplikációmentes terhességű, egészséges nők esetében a Covid alapkockázata nagyon alacsony, és elkerülték az oltásokat.

Az Omicron elleni oltások nyilvánvaló kudarca csak növelte ezt a vonakodást. Szinte egyetlen terhes nő sem kap mRNS-erősítő oltást.

A Centers for Disease Control és az American College of Obstetrics and Gynecology mégis továbbra is ajánlja az oltásokat a terhes nőknek.

(Mellékesen: mivel az mRNS-ek gyakran változást okoznak a menstruációs ciklusban, egyes mRNS-szkeptikusok szerint az oltások vetélést és halvaszületést okoznak. Egy 2022-ben Norvégiában végzett nagyszabású tanulmány azonban egyértelműen kimutatta, hogy nem. Egy még nagyobb, Nagy-Britanniából származó adatsor bizonyítja, hogy az oltást kapó nőknél nem nagyobb a halvaszületés, a koraszülés vagy az alacsony születési súlyú csecsemők kockázata, bár a vetélésről nem szól).
(Nem, az mRNS-ek nem okoznak vetélést.)

A török kutatók által talált potenciális autizmus és agyi elváltozások azonban sokkal nehezebben követhetők és diagnosztizálhatók, mint az olyan nyilvánvaló problémák, mint az alacsony születési súly vagy a koraszülés.

Ezek összekapcsolása az évekkel korábban beadott vakcinákkal nagyszabású epidemiológiai vizsgálatokat igényelne, valamint költséges alapkutatásokat a lehetséges hatásmechanizmusok meghatározására.

Ahogy a török kutatók megállapították:

További kutatásokra van szükség ahhoz, hogy ezeket az eredményeket emberi populációkban validáljuk, és hogy feltárjuk a megfigyelt hatások hátterében álló összetett mechanizmusokat.

De sem a kormányok, sem a vakcinagyárak nem mutattak hajlandóságot arra, hogy ezt a munkát elvégezzék. És így még ha az autizmus diagnózisok száma a következő néhány évben jelentősen meg is emelkedik, az mRNS-ek felelősségének bizonyítása szinte lehetetlen lesz.

Ez az eredmény minden érintett számára jó lesz - kivéve az autista gyerekeket és családjaikat.
Frissítés: Reiner Füellmich megszólal. Személyes nyilatkozata és a védelem sajtóközleménye Dr. Reiner Füellmich doktort már közel 11 hete tartják fogva. Megírta személyes beszámolóját, amelynek első részét a Bittel TV-ben felolvasták és lefordították. Azt mondta: "Még nincs vége." A koronajárvány csak a tesztüzem volt, hogy kiderüljön, mibe mennek bele az emberek, ha pszichoterrorral pánikba kergetjük őket. A pánikpropaganda mögé kell néznünk, hogy meglássuk az igazságot." Hozzátette: "Igazság nélkül nincs béke, és nincs visszatérés egy humánus világhoz. Ez az én esetemre is érvényes." Az első rész angol fordítása itt olvasható.

A 2. és 3. rész hivatalos fordítását Reiner Füellmich csapatától Elsa Scheider az Igazság Csúcstalálkozótól kapta meg a múlt héten, és az alábbiakban újra közzétesszük a Reiner helyzete iránt aggódó és érdeklődő olvasóink számára Forrás. Ezt követi a védőcsapat december 23-án közzétett sajtóközleménye.

"Az igazság" - Dr. Reiner Füellmich személyes nyilatkozata
2. rész: A Corona-bizottság kezdete

Kedves barátaim, aktivisták és az igazság iránt érdeklődő embertársaim!

Ez a "Személyes nyilatkozatom" 2. része, hogy az elmúlt hetek, hónapok és évek eseményeit mindannyiuk számára átláthatóvá tegyem.

Hogyan történt, hogy a Corona Bizottság négy volt harcostársa nyilvánosan és büntetőfeljelentésben súlyos sikkasztási vádakat fogalmazott meg ellenem? Kik voltak azok az emberek, akikben megbíztam, amikor a Corona Bizottsággal dolgoztam? Hogyan történhetett, hogy most egy szigorúan őrzött németországi börtönben ülök - és teljesen ártatlan vagyok?

Mindenekelőtt szemrehányást kell tennem magamnak, mert a szakmai megérzésem egyértelműen elárult (vagy nem figyeltem eléggé), és egyszerűen nem figyeltem eléggé a napi TO-DO-k részleteire, különben sokkal korábban észrevettem volna a tervezett puccsot.

De mindent a maga idejében:

Feleségemmel, Inka-val és a kutyáinkkal 2020 június elejéig az észak-kaliforniai farmunkon éltünk, és én főként onnan végeztem a jogi munkámat. Amikor 2020-ban elkezdődött a földrengés, mindketten azonnal meg voltunk győződve - hogy itt valami nincs rendben. Gyorsan összecsomagoltam, mert segíteni akartam a németországi plandémia megvilágításában. Végül is 30 éves peres ügyvédi tapasztalattal rendelkeztem, és sok évet töltöttem a göttingeni egyetemen orvosi és gyógyszerjogot tanulva. Emellett az orvosi jog területén végzett munkám révén számos kapcsolatom volt.

Dr. WW, akiben akkoriban megbíztam, összehozott VF asszonnyal. Az első személyes találkozáskor Berlinben zavart néhány viselkedése, de úgy döntöttem, hogy leveszem a kritikai szemüvegemet, figyelmen kívül hagyom a megérzéseimet, és megbízom egy barátomban.

Megállapodtunk a Corona-bizottság létrehozásában, mert 2020 júniusában már világos volt, hogy a német Bundestag, amely valójában felelős volt ezért, nem fogja elindítani a saját vizsgálatát, olyan okokból, amelyek akkor még nem voltak nyilvánvalóak számomra. A Corona-bizottságnak azonnal tisztáznia kellett ezeket a kulcsfontosságú kérdéseket:

1. Mennyire veszélyes valójában az állítólag újszerű Corona-vírus?
2. Mennyire megbízható és alkalmas a PCR-teszt a corona-fertőzések kimutatására?
3. Mennyire károsak a Corona-intézkedések, azaz a zárlatok, a maszkkövetelés, a társadalmi távolságtartás és az úgynevezett védőoltásokkal való fenyegetés?

A kérdések tisztázásában tudósok, orvosok, közgazdászok, jogászok, politikusok, stb. segítsenek minket támogatni. Két német tudós, egy pénzügyprofesszor és egy immunológiai és oltási szakértő már tagja volt a körünknek. Sajnos nem értettek egyet a VF közjegyzője által készített szerződésekkel, ezért elhagytak minket.

Emlékszem, hogy egyikük szintén kezdettől fogva bizalmatlan volt a VF-fel szemben.

Gyorsan szükségünk volt az utánpótlásra. Két évvel korábban, amikor a Transparency International korrupcióellenes civil szervezetnél dolgoztam, találkoztam Martin Schwab jogászprofesszorral, akivel azóta barátságban vagyunk. Ő viszont bemutatott nekem két hamburgi ügyvédet, akiket ő léptetett elő. Bízva Schwab professzor szakértelmében, megkérdeztem őket, hogy nem akarnak-e a Corona-bizottságban a tudósok helyére lépni. Ma már tudom, hogy ez volt a vég kezdete. Mindketten gyorsan megmutatták, hogy a pénz többet jelentett számukra, mint a tisztázás és a felvilágosítás.

A Corona Bizottság gyorsan teljesen váratlan sikereket ért el. Mivel a szakértői felméréseket német és angol nyelven, videostream-en keresztül végeztük, a pénteki közvetítéseink gyorsan népszerűvé váltak világszerte. Sokan meg voltak győződve arról, hogy az interjúk eredményeit később bizonyítékként fogjuk felhasználni nemzetközi kártérítési eljárásokban, például csoportos perben. Munkánkkal a megfelelő időben voltunk a megfelelő helyen. Meg voltam és még mindig meg vagyok győződve erről.

Belsőleg sajnos a dolgok másképp alakultak. Hamar észrevettem, hogy VF és a többiek kevés érdeklődést mutattak a munkánk iránt, ellentétben velem, aki szinte teljes mértékben erre a munkára koncentráltam. A bizottsági interjúkon kívül öt nemzetközi interjút is adtam akkoriban, és ezáltal igyekeztem világszerte és nem csak Németországban tájékoztatást adni a munkánkról.

Miután kritikus szakértőktől megtudtam, hogy a PCR-teszt semmilyen körülmények között nem képes kimutatni a fertőzést, és itt szándékosan visszaéltek vele, 2020 szeptemberében egy 50 perces videót tettem közzé német és angol nyelven. Ebben kifejtettem, hogy a Corona-intézkedések, amelyek már akkor is egyre több áldozathoz és kárhoz vezettek, emberiesség elleni bűncselekménynek minősíthetők, és hogy a legjobb lenne azokat az angol-amerikai jog eszközeivel jogilag tisztázni. Meglepetésemre a videót több milliószor nézték meg, mielőtt a YouTube/Google hirtelen törölte volna.

A videó alapján Robert F. Kennedy jr. amerikai kolléga, akivel először 2020 augusztusában találkoztam Berlinben, a CHD nevű platformján megalapította a "PCR-teszt munkacsoportot", annak elnöke, Mary Holland segítségével. Én is ehhez a csoporthoz tartozom. 2020 októbere óta minden héten találkoznak ott tekintélyes tudósok, orvosok, jogászok stb., hogy megvitassák a járvánnyal kapcsolatos összes szempontot.

Ugyanakkor rendszeresen vasárnaponként a Roger Bittel "Bittel.TV" nevű platformján, a Corona Bizottságban készített hosszú interjúinkat összegeztem. A Corona Bizottság óriási népszerűsége már 2020 augusztusában nagyszámú megkereséshez vezetett. Különösen a kis- és középvállalkozások akarták tudni, hogyan kaphatnak kártérítést a zárlatok miatt elszenvedett károkért. A világ minden tájáról érkező jogászkollégák pedig a szakértőkkel akartak kapcsolatba kerülni. Akkoriban sok ügyvéd még úgy vélte, hogy a PCR-teszt szakértőinkkel történő bírósági bizonyítási meghallgatása gyorsan le fogja dönteni az egész, megtévesztésen és manipuláción alapuló pánikot.

Ez vezetett a pénzgyűjtéshez (személyenként 700 €) egy esetleges csoportos keresethez. A pénzeszközök mind megvannak, de csalárd módon átirányították őket egy másik számlára. Erről máshol fogok részletesen beszámolni.

Közel 30 éves peres ügyekben szerzett tapasztalatom miatt meglehetősen szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy egy szilárd jogi megközelítés gyorsan sikerrel járhat Németországban és a világ többi részén is. Ezért azt tanácsoltam, hogy a kártérítési pereket egy angol-amerikai országban folytassuk le, ahol lehetőség van a csoportos keresetekre, valamint a szándékos károkozás esetén a bizonyításhoz és a büntető kártérítéshez való tényleges jogra. Nemzetközi kollégáim gőzerővel dolgoznak ezen. A csoportos keresetek kérdése ugyanúgy jelen van, mint valaha, és meg vagyunk győződve arról, hogy végül sikerrel jár.

3. rész - A Corona-bizottság vége - szerencsétlen körülmények vagy régóta tervezett puccs?

Kedves barátaink, aktivistáink és az igazság iránt érdeklődő embertársaink!

személyes vallomásom 3. részében gyorsan kiderül számotokra, hogy a Corona-bizottság ügyeiben egyre inkább magányos harcos voltam, és társaim közös zsinórt húztak, hogy megszabaduljanak tőlem, és magánéletemben is tönkretegyenek. Ebben osztozom a felelősségben. Emberként, de még inkább jogászként előre kellett volna látnom az eseményeket, és meg kellett volna akadályoznom azokat.

Visszatérve a beszámolómhoz. Szóval, miközben én - szintén nemzetközi ügyvédekkel - a CA-nak indultam, és minden energiámat beleadtam, furcsa módon a többi tag nem volt annyira tisztában a Corona-bizottság munkájának fontosságával. Egyikük sem vett részt a stratégiai üléseken. Egyikük sem tett semmilyen erőfeszítést a bizottság munkájának népszerűsítésére, különösen Németország határain túl. 2020 végétől kezdve különösen JH-t és AF-et csak az érdekelte, hogyan tudnak minél több pénzt keresni a Corona-mandátumokkal az újonnan alapított irodaközösségükkel.

Amikor 2021 végén / 2022 elején a nemzetközi jogászok csoportjával együtt a szakértőink segítségével lefolytattam a modell nagyesküdtszéki vizsgálatokat, hogy megmutassam, hogy és hogyan működhet a plandémia jogi tisztázása, ezek az ügyvédek már egyáltalán nem játszottak szerepet. A Modell Nagy Esküdtszéki Vizsgálat azonban olyan siker lett, amely világszerte figyelmet keltett.

A Corona Bizottság munkája immár olyan népszerű volt, hogy 2020 végére már rengeteg adományt kaptunk. Ennek azonban csak egy részére volt szükségünk, hogy kifizessük a technológiánkat, az informatikát, a fordítókat, az irodám költségeit stb. Az adományszámlánkon nagy összeg volt. Ez a pénz a mi szempontunkból nem volt biztonságban. A számlák zárolása vagy lefoglalása azonnal cselekvésképtelenné tett volna minket. Ezért VF és én úgy döntöttünk, hogy csak a Corona Bizottság munkájához közvetlenül szükséges összegeket hagyjuk az adományszámlán, és az elsőre nem szükséges pénzösszegeket biztonságban tartjuk az esetleges hozzáféréstől.

Az Alsó-Szászországi Bűnügyi Állami Hivatal - mai tudásom szerint - felkérte az ügyészséget, hogy az adományszámlát ideiglenesen kezelő VF, RF, AF és JH, valamint egy kolléga ellen folytasson nyomozást, mivel a bankok pénzmosás gyanús bejelentések miatt többször is felmondták az adományszámlánkat. Ezeket a nyomozásokat később megszüntették.

Annak érdekében, hogy a pénzek biztosítása miatt ne legyünk kiszolgáltatottak, kölcsönszerződéseket kötöttünk, amelyek az éves pénzügyi kimutatásokban is nyíltan szerepeltek. Természetesen nem lett volna értelme a kölcsönöket egy nyilvánosságra hozott számláról egy másik nyitott számlára átcsoportosítani. Ezért úgy döntöttünk, hogy a németországi ingatlanomba (mint ellenértékbe) és aranyba, mint biztonságos értékmegőrzőbe fektetjük be. A ház értéke 1 345 000 euró volt. Mindenképpen el akartuk adni, és új lakóhelyet akartunk keresni Németországban. Ezért a hitelalapon felvett pénzem biztonságos volt, ahogy akkoriban hittem. De a dolgok másképp alakultak. Erről majd beszámolok. (...)
Bill Gates Davosban bejelentette,hogy 8,6 milliárd dollárt fektet be a jövőben vakcinákba "Ma már nem akarunk beszélni a világjárványról. De mi van, ha jön egy másik?"
Bill Gates, a Microsoft alapítója és a Bill & Melinda Gates Alapítvány vezetője rendszeresen részt vesz a Világgazdasági Fórum (WEF) évi boszorkányszombatján, ez alól a 2023-as találkozó volt csak kivétel, idén azonban ő is megjelent Davosban.

Hétfőn Gates Davosban bejelentette, hogy alapítványa idén 8,6 milliárd dollárt fordít "oltásfejlesztési és egészségügyi programokra" világszerte.

Bill Gates Davosban elmondta a Bloombergnek, hogy az egészségügyi kiadások ma már központi szerepet töltenek be a klímaváltozás elleni küzdelemben. Ennek a kiadásnak, mint Gates megfogalmazta: "nemcsak humanitárius, hanem gazdasági és környezeti haszna is van. Ahogy egészségesebbé tesszük a világot, itt éri el a népességnövekedés állandósult állapotát."

Képzeljük csak el azt a világot, amit a Gateshez hasonló elmebeteg akarnak egészségesebbé tenni! (...)
Corona 2.0 Újabb terrortámadás baktériumokkal? Interjúkészítő (Int): Üdvözöljük kedves nézőinket a Siratófal TV-n. Ma egy nagyon különleges vendégünk van, Heiko Schöning.
Heiko Schöning a "Game Over, COVID-19 | ANTHRAX-01" című könyv szerzője. Emellett egy biotechnológiai vállalat vezető orvosaként dolgozott az immunológia területén, számos innovációs díjat kapott, és egy egyetemi orvostechnológiai központot vezetett. Heiko Schöning egy gyógyszeripari szerződéses kutatási szervezet vezetője is volt. Fiatalkorában az evezés, mint csúcsteljesítményű sportág is hatással volt rá. Sőt, 2020-ban az 50 év felettiek között fedett pályás evezésben német ezüstérmet nyert. Gyakorló orvosként 2019-ig parlamenti képviselőket, magas rangú köztisztviselőket és a média képviselőit kezelte egy addiktológiai klinikán. Üdvözöljük Heiko Schöninget csapatunkban.

Heiko Schöning (HS): Igen. Köszönöm szépen a meghívást.

Int: Schöning úr, ön megnevezte az elkövetőket, és meg tudta nevezni annak a nagyszerű bűncselekménynek a gyártási helyszíneit, amelyet mindannyian koronavírus-járványként ismerünk. Milyen mintákat fedezett fel?

HS: Igen, így van. Ha madártávlatból nézzük a dolgot, van egy olyan mintázat, hogy mindig van egy kezdeti károsító esemény. Igen. Aztán hirtelen pánik tör ki, más szóval egy káros esemény. Pontosan úgy, ahogy a legtöbb ember 2020 márciusában tapasztalta, amikor világszerte koronavírus világjárványt hirdettek, és azonnal nagyon drákói, drasztikus intézkedéseket hoztak. És akkor az emberek valóban meghaltak, különösen bármilyen módon. És ez széles körben nyilvánosságra került a médiában. Igen. Tehát ez az első alkalom, hogy egy biológiai kórokozóval kapcsolatos kezdeti károkozó eseményünk volt. Ennek is van egy jele: Bioveszély. Ezt azért készítettük elő, hogy megmutassuk. Igen. Olyan, mint egy stop tábla: Figyelem - figyelmeztető tábla - bioveszély - káros esemény. Igen. Ezt tapasztaltuk ott 2020 óta. Ez az egyik pont.

Most, ahogyan be tudtuk bizonyítani, ez nem természetes módon történt, hanem szándékosan történt. Más szóval, ennek az egész történetnek, ahogyan valójában megtörtént, bűnügyi háttere és bűnügyi előtervezése volt. Mindezt bizonyítottuk és elmagyaráztuk, többek között a "Game Over, COVID-19 | ANTHRAX-01" című könyvben, amely mind dokumentálva van. Ez a káros esemény bűnözői előre kitervelt volt. De van egy másik aspektusa is. Mert maga a káresemény mindig viszonylag rövid ideig tart. És a statisztikák is azt mutatják, hogy 2020 márciusában és áprilisában volt egy növekedés, egy csúcs a halálesetek számában néhány országban. De aztán gyorsan visszaesett. Nem akarok belemenni abba, hogy mi lehetett ma a halálozás tényleges oka. De sokan emlékeznek még a korábban soha nem látott módon használt lélegeztetőgépekre, a midazolamra, azaz az eutanáziás szerekre és még sok minden másra. Mindenesetre ez egy rövid távú káros esemény volt, hogy úgy mondjam, de mindannyian megtapasztaltuk, hogy az emberek akkor azt mondták: "Ó, de most már kell egy mentőeszköz ezzel a káros eseménnyel szemben." Igen. És ezt a mentőövet, tudjuk, akkor azt mondták, hogy az oltás. Igen. Tehát akkor ez megtörtént. Tehát itt tartunk: Van egy sérülés és egy mentés. Tehát ez a két dolog. Először a káresemény, és aztán: Szükségünk van egy mentésre, szükségünk van egy mentésre, és szükségünk van rá, amilyen gyorsan csak lehet. Igen. És valóban az a helyzet, hogy ezek a halálesetek, ahogy a statisztikákban is láttuk, gyorsan ismét csökkentek. Igen. És hogy nem voltak olyan sokan, eleinte nem voltak olyan sokan. Igen. És amit a statisztikákban láttunk, kétségtelenül, tagadhatatlanul, hogy a legtöbb haláleset csak azóta történt, amióta az oltást beadták, ebben az esetben. Igen, így van. Igen. És ezt aztán már nem lehetett összefüggésbe hozni a káros eseménnyel, mert a kettő különböző időpontban történt. Az már nem volt közel egymáshoz, az csak január 21-től volt, körülbelül attól az időponttól kezdve. Ez azt jelenti, hogy messze volt egymástól. Tehát. Valójában van egy időbeli különbség. És ez egy olyan dolog, ami nagyon alapvető és alapvető ahhoz, hogy ezt bebizonyítsuk. Igen. Mert egyrészt itt van a káresemény. És most, ez 2020 elején volt, igen. Aztán ott van a mentés, ebben az esetben az oltás, igen, és az egyéb intézkedések, amelyek 2021-ben történtek. És a halálozási adatok itt sokkal magasabbak voltak, az oltás után voltak. És ezt nem lehet vitatni, igen. És az én szempontomból ez az egyik fő oka annak is, hogy az egész narratívát törölték. Mert ez az egy év körüli időbeli különbség, amit nem lehet elmagyarázni, hogy látod, várj egy percet, nem lehet csak ezzel a járvánnyal, vagy legalább annyi halálesetnek kellett volna lennie itt az elején, a károsító eseménynél, mint amikor az úgynevezett mentés megjelent. És ez egy ellentmondás, ezt bárki láthatja.

Pontosan, igen. És ha most csak feltételezzük, vagy látjuk a bizonyítékokat, a "Game Over" című könyvben és a többiekkel együtt, akkor láthatjuk, hogy ezek valóban bűnözők voltak, akik ezt kitervelték. A bizonyítékokat már bemutattuk. Fel kell tenned magadnak a kérdést: "Lehet, hogy ezeknek a bűnözőknek az volt a terve, hogy szétválasszák a káreseményt és a mentést?." Nem, természetesen nem. Mert magyarázatra szorulnak. Pontosan.

Int: Mert akkor azt látod, hogy a haldoklók az oltás után jönnek. Tehát ha közvetlenül utána jöttek volna, akkor azt mondhattad volna, hogy valójában ebből a káreseményből származik.

HS: Így van. Pontosan. És nem egy évvel később. Igen. Valójában azt kellett mondanod az elején, hogy nos, egy oltás kifejlesztése öt-tíz évig tart. Az még nagyon messze lenne. Igen. Sokan el sem tudták képzelni. Amikor én is megjósoltam, hogy valami ilyesmi fog történni. És azt is pontosan megjósoltam, hogy a vakcinakapacitásokat, igen, fel fogják növelni. És azt is megmondtam, hogy melyik cégről van szó. Az Emergent BioSolutions nevű cég volt, Fuad El-Hibri igazgatóval. Igen. Ami a koronavírus-bűncselekmény középpontjában állt. Mert az Emergent BioSolutions gyártotta a legtöbb vakcinát az összes általunk ismert márkanévhez. Tehát az AstraZeneca az Emergent BioSolutionsnál volt. A Novavax esetében az Emergent BioSolutions és sok más cég is. És a 2001-es Antrax-támadás is ehhez a vállalathoz, az Emergent BioSolutionshoz köthető. Tehát ennek a cégnek egy alkalmazottja a hivatalos magányos elkövetője egy baktériummal, az anthracis baktériummal elkövetett biofegyveres támadásnak. Az úgynevezett anthrax. Szintén egy betegség. Igen. Nagyon egyszerű. 2001-ből. És ez a dolgozó... közelebbről is megnéztem ezt az esetet. Azt kell mondanod, hogy várj egy percet. Ugyanaz a cég. És azt is el tudtam mondani nekik, hogy nagy terveket szövögetnek 2020-ra, és a termelési kapacitásaikat is növelik. Hogy ez is része az egésznek. Igen.

De volt még valami, amit az előbb mondtam. Mert ha a bűnözők szemszögéből nézzük, akkor a káreseményt és a megoldást együtt akarjuk tartani. Közel az időben. Hogy az egész narratíva fennmaradjon. Más szóval, folytatni. Hogy a halálesetek, amelyek csak az oltással, azaz a mentéssel történtek. Akkor azt lehet mondani, hogy ez volt a káros esemény. És valójában ez volt a terv.

Int: A megoldásnak júniusban kellett volna jönnie. Ezt mondtad te is.

HS: Igen. De eddig aligha így mutatták be. És fontos, hogy ezt még egyszer elmondjuk. Mert tulajdonképpen az is benne volt a tervezésben, és hivatalosan is elismerték, és már sajtóközleményekben és televíziós hírműsorokban is közvetítették, hogy a dohányipari cégek, mint a British American Tobacco vagy a Philip Morris, azaz a Philip Morris a Marlboro és a British American Tobacco, ami a Lucky Strike és mások. Tehát a British American Tobacco kiadott egy sajtóközleményt 2020. április 1-jén, tehát nagyon közel egymáshoz, és azt mondta, hogy ó, már készen van a corona elleni vakcina. Genetikailag módosított dohánynövényekből. Igen. Ezt már mondtam néhányszor.

Int: Ez 3 hónappal a káresemény után volt. Így van. És tulajdonképpen ez volt az eredeti terv. Igen, az volt az eredeti terv. Igen.

Filmbetét: Áprilisban a British American Tobacco bejelentette, hogy amerikai biotechnológiai leányvállalata dohánynövényekből származó COVID-19 vakcinát fejleszt. A projektben, amely a BAT szerint nem profitorientált, a Kentucky Bioprocessing klónozta a COVID-19 génszekvenciájának egy részét, létrehozva egy olyan anyagot, amely serkenti az antitestek termelését. Amikor ezt az anyagot szaporítás céljából dohánynövényekbe juttatták, olyan vakcinát hoztak létre, amely a jelek szerint számos előnnyel rendelkezik a hagyományos vakcinákkal szemben. A BAT szerint potenciálisan biztonságosabb, mivel a növények nem képesek az emberekben betegséget okozó kórokozókat hordozni. Ezenkívül a vakcina gyorsabban elérhető, mivel több hónap helyett csak körülbelül hat hétig kell termeszteni. Normális esetben az ilyen híreket tárt karokkal fogadnák, de amikor egy olyan iparágtól érkezik, amelynek termékei végső soron embereket ölhetnek, a reakció kissé visszafogott. (...)
A BAT azt mondja, hogy forrásokat különített el a klinikai vizsgálatokra, amelyek a következő hetekben kezdődhetnek. A kormányzati szervek és a gyártók támogatásával heti több millió adagot lehetne előállítani - feltéve, hogy működik.

HS: És miért dohánynövényekből, egyáltalán növényekből? Mert ez az előállítási módszer annyira jó és olcsó, ráadásul annyira skálázható. Így tömegesen, tömegesen lehet vakcinát előállítani. Igen. Rögtön meg is mondtad. El tudjuk, már most készen van a vakcina, több millió dózis 2020 júniusára. És ezt aztán fel tudjuk skálázni több milliárd dózisra. Ez nagyon fontos. Mint ez. Hogy láthatod, hogy ez közel van egymáshoz. És akkor feltételezhető, hogy az összes halálesetet, amely a károkozással vagy a mentéssel járt, sokkal jobban lehetett volna érvelni. Hogy a károsító esemény, hogy úgy mondjam, ez a SARS-CoV-2 vírus, igen, ez volt a bűnös, hogy úgy mondjam.

Int: A könyvében rámutatott, hogy pontosan ez volt a terv. És ezért törölték a tervet. Ezért kellett a B tervet megvalósítani, mert az ön munkája révén kiderült, hogy valójában a dohánynövényeken keresztül kellett volna megvalósítani.

HS: Így van. Ez megvolt, erre helyeztem a hangsúlyt. 2020 tavaszán, és még mielőtt a British American Tobacco hivatalosan is elismerte volna, hogy most már genetikailag módosított dohánynövényeik vannak, én már egy interjúban a kamera elé tartottam egy dohánynövényt, és azt mondtam, tessék, ez 2020. március 11-én volt, alig három héttel azelőtt, hogy a British American Tobacco először elismerte volna. Van itt korona vakcinánk, igen, genetikailag módosított dohánynövényekből.

Int: Tehát leleplezték őket, és aztán nem tudták végigcsinálni.

HS: Így van. És a különlegessége az, hogy valóban bizonyított bűncselekményhez tudtam kötni. Ez a lényeg. Azt lehet mondani, hogy igen, nagyszerű, miért ne? Nagyszerű technológia. És ha aztán ilyen gyorsan és ilyen nagy mennyiségben tudsz vakcinákat előállítani a világ teljes lakossága számára, az nagyszerű hír. De a lényeg az, hogy ki rendelkezett ezzel az előzetes tudással, vagy ki volt a mozgatórugója ennek a technológiának? És ez egy ember volt, a tudományos igazgató, Dr. Richard Tubb. És be tudtam bizonyítani, hogy Dr. Richard Tubbnak előzetes bűnügyi ismeretei voltak a 2001-es anthrax támadásokról. Más szóval, egy olyan személy, akinek nyilvánvalóan előzetes bűnügyi ismeretei voltak egy nagyon fontos bűncselekményről, Dr. Richard Tubb, az amerikai légierő dandártábornoka és George W. Bush amerikai elnök személyes orvosa, előzetes bűnügyi ismeretekkel rendelkezett az anthraxról, majd 2013-ban igazgatósági tagként csatlakozott a British American Tobacco dohányipari vállalathoz. És 2014-ben, alig egy évvel később, felvásároltak egy százszázalékos tulajdonú leányvállalatot, a Kentucky Bioprocessinget, szintén rövidítve KBP-t, amelyet ma már K-Bio, K-Bio néven emlegetnek. És dohányültetvényeket tartanak a tető alatt, amelyek nem cigarettát, hanem vakcina fiolákat gyártanak. Pontosan ez az, ami itt is van.

Filmbetét: A Kentucky Bioprocessing, röviden KBP, a biotechnológiai ipar szolgáltatójaként ismert, amely a növényekből történő gyógyszergyártásra specializálódott. A KBP számos növényi eredetű fehérjét expresszált, extrahált és tisztított. "A KBP 23 hektáros kampuszán, a Kentucky állambeli Owensboróban egy 32 000 négyzetméteres gyártóüzemmel és 75 000 négyzetméteres, környezetileg ellenőrzött növénytermesztő létesítményekkel rendelkezünk. A különböző tranziens növényi expressziós rendszerek alkalmazásával a KBP világos utat kínál ügyfeleinek a laboratóriumi léptékű fejlesztéstől, ahol naponta néhány kilogramm növényi anyagot tudunk feldolgozni, a kísérleti léptékű fejlesztésen át, ahol akár napi egy tonna növényi anyagot is fel tudunk dolgozni, a kereskedelmi léptékű termelésig, ahol óránként akár öt tonna növényi biomasszát is fel tudunk dolgozni." - tette hozzá.

A KBP létesítményeit és szolgáltatásait úgy tervezték, hogy az ügyfelek költséghatékonyan tudjanak milligrammnyi anyagot előállítani preklinikai tesztelésre, egészen a kereskedelmi termékként történő értékesítésre szánt kilogrammos mennyiségekig. Vagy egy biológiai fenyegetés gyors leküzdésére.

HS: Még a cigarettát sem. Igen. Nekünk itt nincs ilyen kellékünk. Mi mindannyian nemdohányzók vagyunk. Nem vagyunk azok. De ez itt. Nos, igen. És ez valójában megint Dr. Richard Tubb bűnös előre tudása volt. És ismét, csak fel kell ismerniük ezt. 2020. március. Koronajárvány. 2020. június. Milliónyi vakcinát gyártanak a dohánygyárak. Ez volt az A terv.

Int: Ez volt az A terv. Az ön munkája kiverte a biztosítékot. Aztán áttértek a B tervre. Ezért volt a mentés olyan távol a káros eseménytől. És ezért robbantották fel valójában az egészet. És a Corona, úgy is mondhatnánk, hogy ennek következtében most már leállt.

HS: Igen, hát persze, sokan segítettek, és a többiek is segítettek. És sajnos nem sikerült teljesen leállítani. Igen. De persze a bűnözőknek sokkal nehezebb lett ezzel érvelni. Tehát a nagy járványnak vége. Ugye? Tehát ez a nagy bűnügyi projekt egyszerűen véget ért. Ezt elég világosan ki kell mondani.

Int: Amelynek folytatódnia kellett volna.

HS: Igen, pontosan. És hogy miért hangsúlyozzuk ezt most újra, az fontos a jövőre nézve, a mára nézve. Mert egyrészt, még a koronával is az volt a terv, hogy a káresemény és a mentés közel legyen egymáshoz. És ha ez messze van egymástól, akkor van egy érvelési problémád, hogy finoman fogalmazzak. Szóval most már a jövőbe megyünk. Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy vége az egésznek? És talán azt is, hogy mi volt a korona célja? Én ebbe nem mennék bele túl mélyen. De azt láttuk például, hogy 2020 márciusában a világ pénzkínálata óriási mértékben megnőtt, sőt, összességében megsokszorozódott. Más szóval, valójában jelentős infláció lett volna, ha közvetlenül költötték volna el az egészet. De sokkal több pénzt nyomtattak. Technikailag például a Federal Reserve Bank, az USA központi bankja 2020 márciusában 12,5 százalékkal növelte mérlegfőösszegét. Így. Ez gigantikus. Tényleg nem milliárdokról van szó, amit esetleg emlegetnek róla, hanem nagyságrendekkel többről. Ez tényleg gigantikus. És ez csak azon a napon volt 2020 márciusában. És csak az amerikaiak, sokan mások is. Más szóval, sokkal több pénzt tudtak önteni ebbe a megtört pénzügyi rendszerbe a koronavírus szeleburdi áramlatában. Azt is tudtuk, a legtöbben megtapasztaltuk, 2007, 2008, már volt egy pénzügyi összeomlás. Ezt mindannyian láttuk, és át kellett szenvednünk. A világgazdaság körülbelül 20 százalékkal esett vissza. A pénzügyi összeomlás. És világos volt, hogy kik voltak az elkövetők. A nagy bankok és magántulajdonosaik. Az ő szemszögükből nézve ez egy rossz időpont egy nagy pénzügyi resetre, azaz egy nagy pénzügyi felforduláshoz, egy újrakezdéshez. Igen. Mert mindenki tudta, hogy hé, a bankok. Miért mentik meg a bankokat, és miért dobnak rájuk annyi pénzt, az adófizetők pénzét, és így tovább, igen. És aztán miért növelik a pénzkínálatot ilyen őrülten, és így tovább. És még több pénzzel nyertek időt maguknak. Nos... És ezért jött a Corona 2020-ban. Egy egészségügyi válság, más szóval. Azt most nem akarom megmondani, hogy ezek ok-okozati összefüggésben vannak-e. Csak azt akarom mondani, hogy mindkét dolog megtörtént. Mindenesetre 2008-ban egyértelmű volt, hogy a nagybankok és magántulajdonosaik voltak. Ugyanezt mondtam Londonban is. "A bankok és magántulajdonosaik voltak." Igen. Ott egy másik történet, London 2020.

Int: Valójában láthatod, hogy a korona mögött valójában más célok állnak, hogy (ez) egyáltalán nem az egészségről szól.

HS: Természetesen nem az egészségről szólt, igen. És akkor is, amikor látod a többi embert, akik ott vannak, mint egészségguruk, akik korábban a Coca-Colába fektettek be, még a mai napig is, ezekbe az egészségügyi cégekbe és hasonlókba, ez biztosan nem az egészségről szól, ennyi világos. Mindenesetre fel kell ismerni, hogy bejelentették, többek között a Világgazdasági Fórumon is, hogy szükség van egy nagy felfordulásra, a Nagy Újraindításra. És aztán különösen egy nagy pénzügyi újraindításra. A készpénz, a központi banki pénz, a CBDC-k és hasonlók eltörlésével. Mindez nyilvánosan elhangzott. És most már csak azt kell megkérdezned magadtól, hogy oké, ha folytatni akarják ezt a folyamatot...

Int: Hogyan tudják ezt úgy megvalósítani, hogy a lakosság is velünk tart?

HS: Igen, hogyan valósítanák meg? Úgy fogják csinálni, hogy azt mondják, hogy tessék, itt vannak az új pénzügyi ügyek, és ezt most meg kell tennünk a pénzügyi válság miatt? Biztos, hogy nem. Valószínűleg megint valami kifogást fognak használni. És milyen kifogás lesz az? Biztosan az egészségügyi válság. Ez tulajdonképpen világos. És hogy ezt újra előhozzák, és azt is mondják, hogy az összes többi intézkedést, és azt mondják, hogy itt, azzal, hogy megint ennyi pénzt pumpálnak a rendszerbe, a polgári jogok megnyirbálásával, a megfigyeléssel és az összes ilyen intézkedéssel, valószínűleg egészségügyi válság lesz az ürügy alatt. Most az a kérdés, hogy melyik? Készül valami? Kérdőjel.

És természetesen a bűnözői struktúráknak, ezeknek a szervezett bűnözőknek a nyomába eredtem az elmúlt években, majd utána követtem az egyéneket és a szervezeteket. És csak hogy egyszerű legyen, itt ebben a kontextusban, ha a gyártási helyszínekre koncentrálunk, ez olyasmi, amihez hosszú átfutási időre van szükség, egyszerűen technikai okokból. És még az önéletrajzomból is idézett valamit. Néha csak ezt teszem, Heiko Schöning, egy hamburgi orvos. De én is az iparból jövök, vagy ipari tapasztalattal rendelkezem, így van tapasztalatom a tanúsítással, a helyes irányítási gyakorlattal és mindezekkel a dolgokkal kapcsolatban is, amelyeket fel kell állítania. Az ilyen gyárak, ilyen termelés felfuttatása valóban időbe telik. Biztos vagyok benne, hogy ezt sok néző más ágazatokból is tudja. Évekbe telik egy vállalkozás felépítése vagy a termelés beindítása.

És ha emberek milliárdjait akarjuk beoltani, vagy emberek milliárdjainak akarunk életmentő terméket adni, akkor valahogyan fel kell építeni ezt a termelést. Ez nem megy olyan gyorsan. És az Emergent BioSolutions vállalat most a koronavírus világjárvány középpontjában állt. Mostanra már a mélypontra került, és az igazgató, Fuad El-Hibri meghalt. De most, és ez az új dolog, amit a most megjelenő új könyvemben leírtam, egy új gyártó cég lesz az új bűntény középpontjában. Ez pedig a Nemzeti Rugalmasság nevű cég. National Resilience. A National Resilience olyan, mint az új Emergent BioSolutions. És az új igazgató, az egyik új igazgató most már profi. Már nem az a német-libanoni távközlési szakember, Fuad El-Hibri, aki az Emergent BioSolutions igazgatója volt, és aki az ő szemszögükből nem végzett jó munkát. Helyette most egy egész topcsapatot hoztak össze a Nemzeti Rugalmasság igazgatótanácsában. Ez is egy mRNS vakcinákat gyártó cég. A National Resilience most az mRNS-vakcinát gyártja, ami tulajdonképpen egy génterápia, mRNS-komponensek a Moderna számára. Ez az, amit a National Resilience csinál, egy teljesen új vállalat. Csak 2020-ban, újonnan alapított. És dollármilliárdokat költöttek, és egyre több és több termelési kapacitást vásárolnak hatalmas léptékben. És az egyik igazgató Christopher Darby, aki egyenesen a CIA-tól jött. Scott Gottlieb is részt vesz benne. Scott Gottlieb az amerikai szabályozó hatóságtól, az FDA-tól jött, és sok más dologban is részt vesz. Susan Desmond-Hellman, a Bill és Melinda Gates Alapítvány egyik vezető munkatársa szintén részt vesz ebben. Ott ül a Nemzeti Ellenálló képességgel. És vannak mások is, akiket még bioterrorizmussal is megbíztak, mint például a National Resilience vezérigazgatója, Rahul Singhvi. Egyszer már megvádolták bioterrorizmussal a madárinfluenza és a sertésinfluenza miatt.

Int: Őt helyesen jelentették.

HS: Igen, pontosan. Ez a Baxter cég volt és hasonlók. Egyszer 72 litert gyártottak, és baleset történt egy vonaton, egy Svájcba tartó ICE-n. Ez egy régi történet volt, amit aztán újra lenyomtak. Az összes részlet benne van a könyvben, így elolvashatod, az összes forrással együtt. És ez Rahul Singhvi. Rahul Singhvi volt a Novavax vezérigazgatója is, a Covid-19 oltóanyag gyártója, egy olyan márka, amely szintén az Emergent BioSolutionsnál gyártott. És már sokszor említettem, a Novavax egyik igazgatója Michael McManus. Ez pedig egy fegyver- és drogkereskedő. Mindezt le is írtam a könyvemben, ismét az összes forrással, beleértve a bírósági aktákat is. Tehát van egy hálózatunk ezekről az emberekről, és vannak hálózati ábrák is a könyvben. Talán ezt is meg tudná mutatni, hogy szemléltetni tudja. Aztán ott van Christopher Darby, Rahul Singhvi, Michael McManus. Itt van a kapcsolat, Rahul Singhvi nemcsak a National Resilience vezérigazgatója, hanem a Novavaxé is. Aztán ott van Michael McManus, a termelési kapacitások, helyszínek és hasonlók. És az egész üzlet most kerül át az Emergent Biosolutions-tól az új céghez, a National Resilience-hoz. Tehát Fuad El-Hibri meghalt, az Emergent Biosolutions úgymond elégett nekik. És most az új National Resilience. És ez a csapat nagy és fontos. Kerrey is a fedélzeten van, aki az Allen & Co-tól érkezett. Egy nagyon fontos bankból, amely korábban a maffiával, Meyer Lanskyval és hasonlókkal üzletelt. Szóval ez tényleg nagyon, nagyon fenyegető.

Int: A felsővezetők most ebbe az új vállalatba helyezik őket, ami valószínűleg most... A termelési kapacitásokat ott építik ki. Ott fektetik be a pénzt. Hogy utána, ha lehet, ez a két esemény egymás mellett, nagyon közel legyen egymáshoz.

HS: Igen, természetesen igen. Mert most úgymond a semmiből fektettek be milliárdokat, egy olyan topcsapattal, amelynek semmi köze közvetlenül a biotechnológiai termeléshez - mert ők bankárok, vagy valaki a CIA-ból, a CIA befektetési cégének, az In-Q-Tel-nek a vezetője és a CIA Officers Foundation vezetője, mint Darby. Vagy csak egy volt nebraskai képviselő. Ez Warren Buffett és a Coca-Cola földje. Kerrey, aki a hadseregből érkezett és a Bank Allen & Co. Szóval ezek a csúcsemberek hirtelen ott ülnek. Ez azt jelenti, hogy ezek a struktúrák, amelyek legalábbis közel állnak a szervezett bűnözéshez, most valami újért vannak ott, hogy biztosítsák, hogy a dolgok ne úgy menjenek, mint a Korona esetében a növényi vakcinák és a növényi eredetű fehérjék technológiájával, amelyek ott a megváltást jelentették volna, (...) Richard Tubb képes volt erre, de ezt most egy új cég alá vonták, egy új top csapattal. Ez pedig a National Resilience. Tehát itt vannak ezek a technológiák, úgymond, ott találjuk újra ezeket az üzemi technológiákat. És ezeket a többit is újra megtaláljuk. Más szóval, valódi erőfeszítések történnek a személyzet, valamint a pénzügyi és anyagi erőforrások tekintetében. Több mint tíz gyártóüzemük van az USA-ban, Kanadában és azon kívül. Ezek nagy tartályok, hogy valóban - igen, meg kell kérdeznie magától - mit akarnak valójában? Mert az ilyenekre soha nem volt még igény. És ha most jobban megnézzük, mit is gyártanak valójában? Milyen technológiával rendelkeznek? Mi az, amin ténylegesen dolgoznak? Megpróbálhatom ezt röviden összefoglalni?

Hogy már nem elsősorban vírusokról van szó, hanem baktériumokról. És tudjuk, hogy a baktériumok valóban megbetegíthetik az embereket. Mi az, ami a baktériumokkal kapcsolatban megbetegíti az embereket? A baktériumok által termelt fehérjék, fehérjék, toxinok, amiket nevezhetünk mérgeknek is, igen, és mások. Tehát a baktériumok önmagukban nem veszélyesek, hogy úgy mondjam, hanem valami, amit termelnek és csinálnak, milyen funkcióik vannak. És ezt pontosan kutatják évtizedek óta a biofegyver-kutatásban: mely anyagok, fehérjék, más szóval fehérjék, ezekben a baktériumokban lévő fehérjék valójában károsak? És ezt a genetikai tervezetet kivonták. És ezeknek a baktériumoknak a genetikai tervét, a toxinokat, igen, most már be tudják ültetni növényekbe, hogy tömegesen termeljék. És ezek például dohánynövények. Tehát adnak egy zöld növényt, igen, befecskendezik, megfertőzik ezzel az új genetikai kóddal. És akkor a növény levelei valóban termelik ezeket a fehérjéket. És ezt le tudják szüretelni, és akkor, igen, lehetőségük van arra, hogy millió és milliárd mérget állítsanak elő belőle, vagy azt mondhatják, hogy védőoltások ellenszereként használják.

Int: Mindkettő lehetséges.

HS: Igen, mindkettő lehetséges. Tehát a támadáshoz vagy az úgynevezett mentéshez. És ez a lényeg. És pontosan ez az, amivel a Nemzeti Ellenálló képesség főként rendelkezik. Ahogy mondtam, most például a Moderna számára mRNS génterápiákat gyártanak a korona ellen. És rendelkeznek ezekkel a bakteriális kapacitásokkal is. És megint csak, főleg ezen a növényi alapon. Ezt meg kell érteniük. Mert ahhoz, hogy sokat és gyorsan termeljenek emberek milliói vagy milliárdjai számára, megfelelő termelési platformra van szükségük. A legjobb és legegyszerűbb módja ennek ez a növényi technológia. És ezért vannak ezek a tudósok a területen, akik mindent tudnak erről. Ők mindannyian részletesen le vannak írva a könyvben. Ezek a dr. Csak néhány van, ha rájuk koncentrálsz. És az is nagyon fontos, hogy megnevezzük ezeket az embereket, hogy megmutassuk az arcukat, ami meg is történik a könyvben, hogy megadjuk a nevüket. Mert ez a szűk keresztmetszet. Ez az a néhány ember, akik nélkül aligha tudnak meglenni. Ezeket a szakembereket és ezeket a termelőüzemeket nem tudják csak úgy elmozdítani.

Int: És rövid távon sem tudják őket egyszerűen átépíteni, hosszú távon kell felépíteniük őket.

HS: Így van. És amit most el kell képzelni, csak a józan ész segítségével, hogy miért építenek fel ilyen hatalmas termelési kapacitásokat a Nemzeti Ellenálló képességnél? Ez a lényeg. Hát. Igen, és itt jön az a pont, hogy mi az aktuális folyamat most, mi vár ránk?

Int: Igen, tehát valószínűleg lesz egy újabb káresemény - ugyanezt a mintát követve. És a kapacitások most már kiépültek, hogy a mentés a lehető leggyorsabban összejöjjön. Azt mondod, hogy ennek már semmi köze a vírushoz, mint a koronához. Ez a baktériumok irányába megy. Ez pontosan hogyan fog működni? Tudna erről egy kicsit többet mondani?

HS: Igen. Hogyan fogják ezt az emberek megtapasztalni? Ismét egy káros eseménnyel fog kezdődni. Tehát azt mondják, hogy itt sok ember meghal. Olyasmit, amit még soha nem láttunk. Tehát vigyázat, vigyázat, egy biológiai kórokozó van szabadlábon. És azt jósolom, hogy ezúttal nem vírusok lesznek a narratívában, hanem baktériumok. A baktériumok nagyon megbetegíthetnek, vagy akár meg is ölhetnek. És vannak olyan baktériumok is, amelyek multirezisztensek. Ez azt jelenti, hogy számos ellenszerrel szemben ellenállóak, vagy talán az összes ellenszerrel szemben. A baktériumok ellenszere az antibiotikum. Más szóval a baktériumok elleni szerek. Vannak azonban olyan baktériumok, amelyek szinte minden vagy az összes antibiotikummal szemben ellenállóak. És ezeket is lehet tenyészteni olyan tartályokban, mint amilyenek a Nemzeti Ellenálló képességnek vannak. És a bakteriális toxinokat is lehet ott termeszteni és előállítani, igen. Mindenesetre az első dolog az, hogy sok ember hirtelen meghal a baktériumoktól. És akkor valószínűleg lesz még egy nagy pánik. És akkor az a kérdés, hogy most mi a megoldás, mi a megváltás? Általában antibiotikumra van szükség. Azt mondod, hogy itt.

Int: Mint például a penicillin, vagy valami ilyesmi.

HS: Mint a penicillin, ugye? De akkor rezisztens a penicillinnek, az nem segít. És akkor, kedves gyógyszeripar, valami új, igen. Csináljunk valami újat. És történetesen ezt már a megfogalmazásban és a szóhasználatban is bevezették, hogy vannak nem hagyományos antibiotikumok vagy antimikrobiális szerek. Ez egy fedőszó mindenre, ami valójában nem antibiotikum, hanem valami más. Ahogy az mRNS génterápia sem oltás, hanem génterápia. De védőoltásnak hívják. Tehát az antimikrobiális szereket és a nem hagyományos antibiotikumokat már úgymond bevezették ide.

Int: De ezek valójában nem antibiotikumok.

HS: Ezek valójában nem antibiotikumok, de úgy adják el őket az embereknek, mint antibiotikumokat. Csak valami új, igazán nagyszerű dolog.

Int: Csakúgy, mint az oltás, mindenki tudott róla. Mindenki azt mondta, hogy igen, ez olyan, mint egy oltás, akkor bevehetem. Az antibiotikumokról is mindenki tud. Sokkal jobban elfogadják, mintha azt mondanád, hogy van itt valami teljesen új.

HS: Pontosan. És ennek a két dolognak össze kell jönnie. A bakteriális terror az elején, a pánik, aztán a mentés. És a Nemzeti Ellenálló képesség hirtelen csodálatosan produktív. Tehát ez a két dolog. Ez a lényeg. És ma szeretném elmagyarázni, hogy miről szól a támadás. Mert milyen az, amikor baktériumok vannak a beleinkben, ami szintén természetes. Aztán odakerülnek és rengeteg teljesen más baktériumot találnak. A bélrendszerünk, van itt egy Lego tábla. Elég színesnek tűnik a bélrendszerünk. Rengeteg baktérium, gomba és mindenféle dolog nő a beleinkben. Tulajdonképpen olyan, mint egy színes rét, amúgy is. És ha ezt a zöld táblát rétnek vesszük, akkor így néz ki. És érdekes módon a beleink nem csak egy cső, hanem hatalmas felülettel rendelkeznek. 400 négyzetméter. Tehát fel kell tenned magadnak a kérdést: hogyan fér el ez egy emberben? Úgy, hogy a felületet megnöveljük a bélszőrökkel. Mindezt egy törölközőből, egy frottírtörölközőből tudjuk. Mivel vannak ezek a fésűk, nagy a felülete. Ezért sok vizet és egyéb szennyeződést, azaz részecskét tud magába szívni, ami növeli a felületet. Tehát a bélnek vannak villái, ezért van ez a hatalmas, 400 négyzetméteres cserefelülete. És most, hogy egészen egyszerűen fogalmazzak, a bél, és ezt le is írtam a könyvben, a bél a bélbolyhokkal olyan, mint egy Lego tábla, gombokkal. És hála Istennek, önök is egy ilyen Lego-táblát adtak gombokkal. Így néz ki valójában a bélfalunk. Vannak rajta csomók. És a természetes állapot. Születéstől fogva minden csomó baktériummal, főleg archaea baktériumokkal, bakteriofágokkal, gombákkal és így tovább, kolonizálódik. Teljesen benépesült. Tehát természetes és hasznos módon több sejt van a testünkben, idegen sejtek, mint a saját sejtjeink. És ezek segítenek nekünk. Mert a bevitt táplálékot ezek a különleges baktériumok dolgozzák fel. Hogy átjusson a másik oldalra, felszívódjon, ide a véráramba.

Int: Ehhez kell ez a sokféleség.

HS: Ez a sokféleség ahhoz, hogy ezt a táplálékot, attól függően, hogy mit eszünk, le tudjuk bontani, igen. Csak növények és egyebek, nem hús és minden, tehát szükségünk van, szükségünk van erre itt. Az immunrendszerünk ebből tanul, tehát ezek a baktériumok nagyon fontosak. És ezek a baktériumok a hírvivő anyagokkal, és azzal is, hogy mit engednek át, vagy mit nem, ők határozzák meg azt is, hogy hogyan érezzük magunkat, és tulajdonképpen azt is, hogy milyenek vagyunk. Mert az, hogy jól vagy rosszul érezzük magunkat, nagyon nagyban függ ezektől az anyagoktól, amik itt ténylegesen termelődnek, vagy amiket átengednek. Igen. Hogy depressziósak vagytok-e vagy sem. Hogy erősnek érzed-e magad vagy sem. Ezt mind bebizonyították a kutatások. Tehát valójában egy ilyen gyönyörű, természetes rét van itt, hogy úgy mondjam. És ha itt egy helytelen kolonizáció van, ahol sok rossz baktérium kerül fölénybe, akkor depressziósak vagy betegek és sok minden más leszünk. Az vagy, amit megeszel.
És mi következik ezután? Ezt már az elején is mondtuk. Vigyázzatok, most jönnek ide a baktériumok. És akkor olyanok, mint ezek a vörös baktériumok, igen, kórokozó baktériumok. És ha ezek most már magasan tenyésztettek, azaz fegyverré tették őket, mint ahogyan a lépfene, az anthracis baktérium, a lépfene 2001-ben valóban elterjedt. Tehát nem elméletről beszélek, vagy ez nem csak egy feltételezés, ez megtörtént, ez be van vallva, ez bizonyított, ez mind dokumentálva van a Game Over című könyvben és más könyvekben. Ez mind a valóság. Mindenesetre, ha itt vannak baktériumok, amelyek valóban képesek károsítani és ölni, akkor a kérdés az, nos, mi segíthet? Antibiotikumok. Például ez. És akkor, amikor az ipar azt mondja, hogy oké, itt van most az ellenszer, és akkor tiszta vizet öntök a pohárba. Ez tulajdonképpen ugyanaz, mint amikor egy normál antibiotikum kúrát szedünk. Azt mondják, hogy most van egy antibiotikum, és ez megöl egy csomó baktériumot. Más szóval az antibiotikum egyszerűen megöli ezeket a baktériumokat. A gombákat is elpusztítja. És ez nem csak ezeket a piros rosszfiúkat öli meg, hogy úgy mondjam, hanem főleg a többit is. És aztán, ha a dolgok így folytatódnak, akkor a végén olyan helyzetbe kerülünk, hogy csak néhány vörös rosszfiú marad.

És csak néhány jó baktérium marad. Aztán olyan helyzetünk lesz, hogy hirtelen, egy antibiotikum után, ezeknek a csomóknak a nagy része alig van elfoglalva, hogy úgy mondjam, és a baktériumok teljesen eltűnnek, mint egy tisztás. És ez természetesen nagyon egészségtelen a szervezet számára. És most, ahogy azt jól el lehet képzelni, a rossz baktériumok vagy a rezisztens baktériumok vannak többségben. Ezért van az, hogy - ahogyan azt az orvostudományból tudjuk - a rezisztens, rossz baktériumok most fölénybe kerülhetnek, különösen egy antibiotikum kúra után. Mivel most sok új felületük van, azt mondhatják, hogy remek, most már mi is itt vagyunk, mert itt nincs annyi konkurenciájuk, mint ebben a természetes helyzetben. És ha ezek káros baktériumok, hogy csak egyet említsek, a Clostridium difficile, röviden C. diff. Igen. Ez egy olyan dolog, ami már jól ismert az orvostudományban. Akkor van egy probléma, és az emberek tényleg meghalnak tőle. Nos, ez a második fázis, hogy úgy mondjam, igen. Az antibiotikumok vagy a nem hagyományos gyógymódok okoznak egy ilyen tisztázást, és most már veszélyes a helyzet. És a következő pont az, hogy ezt az antimikrobiális szert most már úgy is meg lehet tervezni, hogy az új, természetes baktériumok nem tudnak újra olyan jól megtelepedni. Mert normális esetben ez egy antibiotikum kúra után újra megtörténik, tehát lassan újra regenerálódik, ugye? Hogy most egy joghurtot vagy egy főtt répalevest eszel, amiben sok jó, színes, különböző baktérium van. És akkor megint van egy jó kis változatosság.

De ha ez olyan, mint a glifozát méreg, amit a földeken ismerünk, ami alig engedi, hogy bármi más nőjön, és ez technikailag lehetséges, a baktérium toxinokon keresztül. Más szóval, valami, amit ki lehet vonni, majd alkalmazni. Aztán csak nagyon specifikus baktériumok nőnek rajta. Néha egyáltalán nem is, és akkor megint problémánk van. Mert az emberek ebben a helyzetben immunhiányosak. Már nem rendelkeznek a természetes baktériumok védőfunkciójával. Nagyon legyengült az immunrendszerük ez idő alatt, ez okozza ezt. És most megint mindenki azt kiabálja, hogy ó, megint megoldás kell. Amíg immunszegények, addig ott is lesz egy újabb káresemény. És most más megoldás kell. Hogyan építsük fel újra a bélflóránkat? És ha már semmi sem nő, akkor kicsit olyan, mint a mezőn. Ahol először mérget szórnak ki, például glifozátot, és utána csak egy bizonyos génmódosított vetőmag nő, ami szabadalmaztatott, monopolizált, és amit aztán a Monsanto Bayer cégtől kell megvenni.

Int: Mint a genetikailag módosított kukorica.

HS: Mint a genetikailag módosított kukorica, igen. És most azt képzelik, hogy most már megvehetik azokat a probiotikumokat, amelyek ezt meg tudják csinálni, amelyek szintén csak bizonyos cégek által szabadalmaztatottak, amelyek ellenállóak, és akkor az egészet újra felépítik. És közben persze vannak emberek, akik veszélyben vannak. Őket le tudják zárni, karanténba tudják zárni, ki tudják iktatni. Ezzel párhuzamosan egy egész megfigyelési ipar is kiépül. Ezt csak röviden érinteném. A koronavírust az orrmintákkal, az orrtamponokkal ismertük meg. És azt mondom, hogy ami most készül, az hirtelen egy tömeges járvány a székletmintákból. Hogy hirtelen nem az orrtamponon keresztül kell mindenkinek megadni a humán genetikai kódját, hanem székletmintán keresztül a bélflóra genetikai kódját. Tehát ez az egész bélbaktérium. Tehát az új orrminta a székletminta.

Int: Azt is mondhatnánk, hogy az új fenyegetések a kiválasztók.

HS: Pontosan, így van. Tehát akik itt még kiválasztanak valamit a rosszfiúkból, hogy úgy mondjam, igen, ők akkor veszélyesek, természetesen el kell őket zárni. Tehát ezek az eliminátorok. És vannak most már ezek a társult cégek is, akik a vécéket figyelik, a házak szennyvizét figyelik. Ezt már megtettük úgy, hogy házakat, falvakat, városrészeket zártunk le.

Int: Mert azt mondták, hogy pozitív tesztek vannak a szennyvízben, lezárás van...

HS: Így van. Találtunk itt egy genetikai szeletet egy csúnya baktériumból, ami multirezisztens. Igen, ezt meg kell tenniük. Tehát, amit ott egy igazgató leányvállalata - ennek a Nemzeti Ellenálló képességgel összekötött -, amit csináltak, például repülőgépvécéket figyeltek. Most már csak annyit tudnak mondani, hogy ó, megszólal a riasztó. Persze, ez ugyanolyan pontos, mint a PCR módszer. Annyira testre szabhatják, amennyire csak akarják, akár akarják, akár nem. Aztán a repülőgépen vannak, és az ajtók egyelőre nem nyílnak ki a gépen. Csak akkor teszik meg, ha már megbizonyosodtak arról, hogy minden utast közvetlenül a repülőgépről a karanténközpontba visznek. Mert valaki egy ürülék volt. És akkor megfertőzhetett másokat, ahol valójában nagyon-nagyon nehéz a baktériumokat átvinni. De a narratíva valószínűleg így is ugyanaz lesz.

Ez egy fontos pont. De hogy befejezzem itt, a helyzet, hogy aztán a probiotikumokkal, amelyeket meg lehet vásárolni, mint például a joghurtban, amit már ismerünk. Ezután speciális baktériumokat - probiotikumokat - kell vásárolnod és enned, hogy újra benépesítsd a bélrendszeredet. Ezek pedig a monopolcégek termékei. És aztán ezek mind itt nőnek sorban, ahogyan azt a földekről, a genetikailag módosított kukoricaföldekről ismerjük. És akkor a végén ott tartunk, hogy...

Int:...egy monokultúra a bélrendszerben.

HS: Így van. Egy monokultúra a bélben. És újra és újra meg kell venniük ezeket a dolgokat. És ez a monokultúra természetesen sok problémát okoz. Mert csak a baktériumok sokfélesége véd meg minket. És a többiek aztán egyszerűen kiszorulnak. Ez azt is jelenti, hogy azok és azok, bumm, kiszorulnak. Helyettük aztán csak ezek a baktériumok vannak itt sorban. Amit aztán meg kell vásárolni például a Danone vagy a Nestlé joghurtján keresztül - ezektől a cégektől, amelyek megint csak a nagy bankokhoz tartoznak. Akkor egy ilyen helyzet van a maga teljességében.

Int: Más szóval azt mondhatnánk, hogy például a Biontech és a Pfizer mint vállalat állt a koronaválság középpontjában. És most az új dologgal, amit ön lát, vagy ami jönni fog, ez a Danone és a Nestlé lesz.

HS: Például. Ez egy lehetőség lenne. Ez az egészségügyi. Tehát, hogy ezt demonstráljuk, ahelyett, hogy a bennünk lévő természetes, fontos mikrobiom helyett, ami erőssé tesz minket, ami egészségesen tart minket, ami az immunrendszerünket teszi, ami befolyásolja, hogy hogyan érezzük magunkat és milyenek vagyunk, ahelyett, hogy ilyen helyzetet kapnánk, ilyen helyzetet kellene kapnunk. Ezt el kell képzelni. És ez határozza meg azt is, hogy hogyan érezzük magunkat és hogyan vagyunk. És mindezek során, nos, természetesen azt is lehet mondani, hogy egészségügyi válság, rengeteg intézkedést kell tennünk. Akkor állítják le a gazdaságot lokálisan vagy nagyobb léptékben, amikor csak akarják. Felpörgethetik a likvidálással, és találtak valahol egy fehérjebarackot, egy genetikai részletet egy PCR-tesztből vagy valami hasonlót. És ez olyan szörnyű és így tovább. Most már be kell zárni az embereket, és karanténban kell tartani őket, igen. És az egészet előkészítik. Rengeteg egyedi rész van. Ezt most már bizonyos mértékig be lehet mutatni az interjúban. A részletek a forrásokkal együtt a könyvben vannak. De amikor a Nemzeti Ellenálló képességet és az igazgatókat látja, ők lesznek az új bűncselekmény középpontjában.

Int: A könyv most jelenik meg, vagy már meg is jelent. A DVD már megvan. A címe "Támadás a mikrobiom ellen".
A koronával sokan, mondhatni, amatőr virológusokká váltak. Most, az új eseménnyel mindenki amatőr bakteriológus lesz. Tehát sok vita is lesz? Hogyan látja ezt?

HS: Igen, remélem, hogy nem! Mert az, hogy ilyen egészségügyi válság van, elvonja a figyelmet. Amíg a virológia vagy általában az orvostudomány területén vagyunk, mint a koronával, addig azon a csatatéren vagyunk, amelyet a szervezett bűnözés választott. És ők nem veszíthetnek. Mert nem a szervezett bűnözésről beszélünk. Nem a termelésről vagy bárki másról, a bűnözés szervezéséről beszéltünk, hanem az egészségügyről, a sok-sok amatőr virológusról, ahogy Ön helyesen mondta. És én csak azt tudom mondani, hogy nem, most nem szabad amatőr bakteriológusnak lenni. És remélem, hogy az új guruk mindkét oldalon nem lesznek bakteriológusok. És maga az orvostudomány is, hogy tényleg ne legyen ilyen. Annak ellenére, hogy én magam is orvos vagyok, és sok ipari tapasztalattal rendelkezem, stb. De a mag a szervezett bűnözés. És az, hogy ne zavarjon meg, hogy kell-e antibiotikumot szednem vagy sem. Hasonló ellentmondásos vitát folytatsz, mint korábban, oltani vagy nem oltani. Már korán is két tábor volt. És ez hasonló az antibiotikumok szedéséhez vagy nem szedéséhez. Vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy nem, semmiképpen, soha. Mások azt mondják, hogy igen, ha szükséges, vagy igen, ha valaki fehér köpenyben azt mondja. Sok területen már megvan ez a megosztás, megosztás, oszd meg és uralkodj alapköve.

És ezért mondhatom elöljáróban, hogy amikor a mikrobiom megtámadásáról van szó, akkor a baktériumokkal van dolgunk. Nem, kérem, ne a bakteriológia szakértője legyen mindenki, hanem a szervezett bűnözésé. Szóval kik ők? Ők csak néhány ember. Láthatod, megjegyezheted, és mindig ugyanazok, ugyanazok a struktúrák. És azt is láthatjátok, hogy ezekben a mintákban és struktúrákban, ahogy helyesen mondjátok, van egy káros esemény. És azt jósolom, hogy legkorábban 2025 tavaszán lesznek képesek erre, azt hiszem. És viszonylag korán akarják a mentést, ahogy mondtam. A mentés akkor már nem olyan lesz, mint ami itt van, vagyis a koronával kapcsolatban főleg vakcinák voltak, de a következő mentés akkor már főleg tablettákból fog állni. Ezt majd ide beteszem, így. Ez lesz a következő mentés. Antibiotikumok, vagy nem hagyományos antibiotikumok, antimikrobiális szerek. És mindezek a megfogalmazások és így tovább már benne vannak az új WHO-szerződésben, a 4. paragrafus, 4G szakasz. Tehát ez sok területre van felosztva, és az a mód, ahogyan ez rögzítve van, hogy tényleg ne essünk bele, tényleg teljes egészében és a könyvben is érthetően illusztrálva van forrásokkal és bizonyítékokkal.

De itt azt kell mondani, hogy vigyázzatok, bakteriális terror készül. El fog jönni, ha nem dolgozunk együtt, hogy leleplezzük és rávilágítsunk erre a szervezett bűnözésre. Hogy leleplezzük az embereket, hogy leleplezzük a technológiákat, ahogy én is tettem a növényi technológiákkal. Mert a növények és anyagok előállítási technológiáját itt is használni fogják. Mert ez az egyetlen módja. Ez egy nagy része, az mRNS is, de nagyon fontos, hogy ezt megértsük.

Int: Hadd foglaljam össze még egyszer röviden. Van a baktériumok által kiváltott halálesetekkel járó károsodási esemény, aztán van egy várakozási időszak, ahol várni kell a zárlatokkal, ezt mondtad az előbb, megint lesznek zárlatok, lesz ez a várakozási időszak a mentésre. De az idő elég rövid lesz, mert már mindent előkészítettek, ez a terv. Aztán jön ez a dolog, amit antibiotikumként árulnak, de ami egyáltalán nem antibiotikum. Amikor az emberek ezt szedik, akkor tulajdonképpen a teljes bélflórát kiiktatták. Ráadásul ez a méreg a bélben van, így semmi új nem tud megtelepedni. Tehát egy bizonyos új probiotikumra van szükség, amit viszont, ahogy önök mondják, genetikailag módosított növényekből állítanak elő. És akkor ez az új, ez a cél, hogy az emberek ezt szedjék, és akkor egy monokultúra lesz a bélrendszerükben, ami ténylegesen manipulálható. Ezt valószínűleg a végtelenségig folytathatnánk.

HS: Így van, pontosan ez van, vagy a természetes, egészséges, hasznos mikrobiom, vagy a monopolizált mikrobiom, sok-sok káros mellékhatással. Ez már csak így néz ki. Ezt kell megérteni, és ezért kell tényleg utánaolvasni és tömegesen terjeszteni a dolgot, és remélem, hogy sokan fognak időt szakítani erre a karácsonyi időszakban, és hogy ezt az időt ki fogjuk használni. Azt jósolom, hogy valószínűleg lesz még körülbelül egy évünk, amikor ezt profi módon megtehetjük, hogy megállítsuk, és ne érjen minket újra meglepetés, mint a korona esetében.

Int: Mindenesetre köszönöm, Heiko Schöning, a koronával előre láttad ezt, most megint elvégezted az alapmunkát. Mi mindig segítünk, hogy a hírverésnek legyen értelme. Talán még egy utolsó kérdés a végére, te mindig annyira elkötelezett és mozgásban vagy, és korábban nagyon aktív voltál az élsportban, van-e időd újra evezésre, vagy ez már nem lehetséges?

HS: Újra több időt fogok szakítani, azt kell mondjam, ahogy mondtam, újra evezek. Nem tudom, hogy most miért érintett meg ennyire, nem szabadna ezt sokáig így csinálni. Az elmúlt hónapokban és hetekben tényleg sokat dolgoztam, sokat dolgoztam, hogy befejezzem ezt a könyvet, hogy figyelmeztessem az embereket a Corona 2.0-ra, a baktériumterrorra, ami bennünk van. Híztam, de most visszaszállok az evezőgépre, hogy a következő években ismét fitt maradjak. És ezt csak ajánlani tudom másoknak is, sporttal, családdal, társadalmi élettel.

Interjúkészítő: Nagyon jó, csodálatos, minden jót kívánunk, és köszönjük szépen, hogy itt voltál.
Heiko Schöning: Köszönöm.
A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta A tudósok képesek egy pillanat alatt és nagy mennyiségben teljesen működőképes vírusokat előállítani. Több laboratórium már több mint 20 éve teszi ezt az influenza esetében. Más mesterségesen előállított vírusok közé tartozik a SARS és újabban a SARS-CoV-2 nevű kovi vírus.

További bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy a SARS-CoV-2 mesterséges, a közelmúltban közzétett dokumentumok, amelyek egy 2023. decemberi, az információszabadságról szóló törvény iránti kérelemre adott válaszban jelentek meg.

Csütörtökön az US Right to Know (Amerikai Jog a Tudáshoz) közzétett egy cikket, amelyben ismerteti azokat a dokumentumokat, amelyeket az információszabadságról szóló törvényre vonatkozó kérelemre válaszul kapott.

Az "Amerikai tudósok a SARS-CoV-2 egyedi jellemzőivel rendelkező vírusok előállítását javasolták Wuhanban" című cikk bemutatja, hogy amerikai tudósok hogyan tervezték, hogy a Wuhan-i Virológiai Intézettel együttműködve új, a SARS-CoV-2 jellemzőivel rendelkező koronavírusokat állítanak elő egy évvel a vírus Wuhanból való megjelenése előtt.

Az amerikai ismeretjog által megszerzett dokumentumokból most először derül ki, hogy a wuhani laboratóriummal együttműködő virológus új tüskés fehérjéket tervezett létrehozni - ellentétben az együttműködés nyilvános munkájával, amelynek során teljes tüskés fehérjéket építettek be a vírus gerincébe.

Az információszabadságról szóló törvény által feltárt vázlatok és feljegyzések új részleteket fednek fel a tervezett kutatásról, és arról, hogy a tudósok hogyan tervezték új reverz genetikai rendszerek használatát és a vírusok in vivo tesztelését - más szóval, új, élő vírusok kifejlesztését.

A dokumentumokból kiderül, hogy a DEFUSE projekt mögött álló tudósok olyan stratégiát javasoltak, amelynek célja a SARS-szal kapcsolatos vírusgenomok összeillesztése hat darabból.

A Project DEFUSE javaslatot a Peter Daszak által vezetett EcoHealth Alliance 2018. március 27-én nyújtotta be a Defence Advanced Research Projects Agency ("DARPA") számára. A DARPA elutasította a javaslatot, és végül 5 másik csoportot választott a PREEMPT kezdeményezéshez. A javaslat nagy részletességgel írja le azokat a kísérleteket, amelyek közvetlenül a 2019 őszén Wuhanban felbukkant SARS-CoV-2 vírushoz vezethettek volna.

"Azonosítjuk a legjobb konszenzusos jelöltet, és a genomot kereskedelmi szállítók (pl. BioBasic stb.) segítségével szintetizáljuk, hat összefüggő cDNS-darabként, amelyeket egyedi restrikciós endonukleáz-helyek kötnek össze, amelyek nem zavarják a kódoló szekvenciát, de lehetővé teszik a teljes hosszúságú genom összeszerelését" - áll az EcoHealth DEFUSE támogatási javaslatában.

"[US Right to Know] bombasztikus cikke [leírja] egy bizonyos endonukleáz EcoHealth általi megvásárlását. Ez az endonukleáz volt az az enzim, amely a "covid" vírus létrehozásához szükséges gének összeillesztéséhez szükséges" - mondta Dr. Ah Khan Syed, és elmagyarázta, hogy mindez mit jelent.

Nézd meg a címlapot és a dátumot. 2024-et írunk. Még mindig erről beszélünk 4 évvel azután, hogy Pradhan kiadta "Hátborzongató hasonlóság" című tanulmányát, amely kimutatta, hogy a SARS-Cov-2 vírus laboratóriumi eredetű, és megismételte 2021 decemberi cikkünket.

[Dr. Ah Kahn Syed a US Right to Know által közzétett "Amerikai tudósok javasolták a SARS-CoV-2 egyedi jellemzőivel rendelkező vírusok előállítását Wuhanban" című cikkre hivatkozik, amelyet Emily Kopp írt.]

Mit jelent ez?

Emily cikkéből csak egy dolog derül ki, amit összefoglalóan, majd laikus nyelven fogok elmagyarázni, úgyhogy tartsanak velem.

Az Ecohealth, akiket a Wuhan-vírus előállításával vádoltak, egy nagyon specifikus splicing enzimet rendeltek, amelyet egy 2022-es publikációban azonosítottak, amely kimutatta, hogy bárki is használta ezt az enzimet vírusok splicingelésére, valószínűleg a covid (SARS-CoV-2) vírust hozta létre.

Tehát, hogy megmagyarázzam.

A "restrikciós endonukleáz" egy olyan enzim - egy biológiai szer, amely olyan kémiai reakciót indít el, amely egyébként nem történne meg -, amely a DNS-szálakat a kód meghatározott pontjain feldarabolja.

Itt egy példa a BamHI-re (nincs divatos nevük, bocsánat), amely a DNS-szálakat ebben a mintázatban vágja el "a GGATC kódú szál két szomszédos "G"-je között".

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta

Az ellenkező szál a tükörkép, de láthatjuk, hogy az ellenkező irányú olvasás ugyanazoknak a kritériumoknak felel meg a vágásnál, így a vágás ott történik - mindkét szálon, így teljesen elvágva a DNS-t. Gyakran, de nem mindig, ez egy szabálytalan túlnyúlást hagy a szálak között (ne feledjük, hogy a DNS-nek két ellentétes vagy komplementer kódszála van, az RNS-nek általában csak egy szála van), amelyeket "ragadós végeknek" neveznek, és lehetővé teszik, hogy a DNS végei könnyen rekombinálódjanak azzal, amit a keverékbe tervezel dobni.

Természetesen ez inkább laboratóriumi dolog, mint természeti dolog. És ez egy olyan módszer, amelyet állandóan használnak arra, hogy DNS-darabkákat adjanak hozzá egy DNS-szegmenshez. Gondoljatok rá úgy, mint régen a magnókazetta összeillesztésére.

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta

A DNS-ből aztán a laboratóriumi tudósok RNS-vírusokat hoznak létre. És igen, egy DNS-klónból egész fertőző RNS-vírusokat lehet létrehozni. Ezt teszik az influenza esetében már több mint 20 éve, valamint a SARS és újabban a SARS-Cov-2 (covid) esetében is.

Igen, hogy megismételjem, hogy felálljon az állkapcsod a padlóról, világszerte több laboratórium is készít "fertőző klónokat" - lényegében penészeket -, amelyekből egy pillanat alatt nagy mennyiségben képesek teljesen működőképes vírusokat előállítani, és ezt már legalább 20 éve teszik.

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta

Neumann G, Kawaoka Y. Influenza A vírus előállítása klónozott cDNS-ekből - történelmi távlatok és kilátások az új évezredre.

Tehát ez az egyik módja a vírus előállításának. És lehet, hogy így készítették a kovidóvírust, de az biztos, hogy laboratóriumban történt.

Honnan tudjuk?

Nos, természetesen már beszéltünk erről korábban is:

Abszolút bizonyíték: A Gp-120 szekvenciák minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a covid-19-et ember készítette.
Hogyan juthatsz el a BLAST segítségével az igazsághoz a covid-19 eredetével kapcsolatban?
Buttoday története független megerősítése a fenti történetnek (amely arra támaszkodik, hogy a vírus genomszekvenciája annyira egyedi, hogy lehetetlen, hogy a természetből származzon).

A megerősítés abból a tényből származik, hogy 2022-ben megjelent egy tanulmány, amely szerint az "endonukleáz ujjlenyomat1" minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy a SARS-Cov-2 covid vírus ember alkotta, mivel olyan szokatlanul sok restrikciós helyet tartalmaz bizonyos endonukleázok számára, ami nem történhetett véletlenül.

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta
Az endonukleáz-ujjlenyomat a SARS-CoV-2 szintetikus eredetére utal, bioRxiv

A tanulmány megállapításain belül két tény volt, amely kiemelkedett:
1. A BsmBI endonukleázra volt szükség a specifikus vágások elvégzéséhez, amelyek e különleges vírus splicezéséhez szükségesek.
2. A BsmBI "vágási helyek" néhány koronavírusban előfordulnak, de NEM abban a két koronavírusban, amelyek valószínűleg egyébként is hamisítványok voltak, és amelyekről a tudományos intézmény azt állította, hogy elég közeli rokonságban állnak a coviddal ahhoz, hogy azokból származhasson.

Más szóval, ha kiderül, hogy egy laboratórium a BsmBI enzimet használta a koronavírus-kutatással összefüggésben, akkor ez a "füstölgő kesztyű" (akik elég idősek ahhoz, hogy emlékezzenek az OJ Simpson-perre, tudják, mit jelent ez), amely függetlenül megerősíti, hogy egy laboratórium készítette a vírust.

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta
"Ha a kesztyű nem illik rád, akkor fel kell mentened, más néven "A Chewbacca védelem"."
Szóval, mi történt tegnap?

Ami tegnap történt, az egyenértékű azzal, hogy találtak egy kesztyűt, amely tökéletesen illett Zengli Shi és Peter Daszak kezére az EcoHealth Alliance-től, a csoporttól, amelyet már ennek a színjátéknak az elején belekevertek, hogy ők a koronavírus készítői. Egy információszabadság-kérelem után a US Right to Know megkapta az R0580L, azaz a BsmBI restrikciós enzim megrendelőlapjának másolatát.

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta

És akkor mi van? Ez egy laboratóriumi termék?

Persze. De ez a denevérkoronavírusok létrehozására irányuló DEFUSE javaslat címszó alatt szerepelt, amelyet az EcoHealth Alliance és a Védelmi Minisztérium elutasított. Azt mondták, hogy azt törölték. Mégis megrendelték a projekthez szükséges reagenseket.

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta
Az EcoHealth Alliance nyilatkozata a koronavírus-járvánnyal foglalkozó képviselőházi különbizottság előtt 2023. március 8-án elhangzó tanúvallomásban szereplő pontatlanságok kijavításáról.

"Csak véletlen egybeesés", igaz?

Természetesen. Ez közvetett bizonyíték. De ebben az esetben annyi közvetett bizonyíték van, hogy lehetetlenné válik a figyelmen kívül hagyás, és az eltussolás oka kerül a figyelem középpontjába.

És mi másnak kellene még ma történnie, csak hogy bebetonozzuk ezt a "semmi hamburgert", mint ami valószínűleg valójában egy nagyon húsos, húsos hamburger?

Nos, a Twitteren háború dúl, hogy elterelje mindenki figyelmét, aki esetleg rávilágíthatna, leleplezhetné, megoszthatná, megérthetné és beszélhetne erről a történetről. Ezek az események arra szolgálnak, hogy mindenki idejét elpazarolják, és megosztják és leigázzák a másként gondolkodó csoportokat. Ezek a zsarnoki rezsimek által használt ősi technikák, hogy megakadályozzák az embereket abban, hogy beszéljenek egymással, mert ezt nem engedhetjük meg, ugye?

A FOI-ra adott válasz további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a SARS-CoV-2 ember okozta

Ezért kérem, ne feledjék, hogy pontosan az ellenkezőjét tegyék annak, amit ezek az emberek akarnak.

Tanulják meg olvasni ezeket a történeteket. Próbáljátok megérteni őket. Kérjük, osszátok meg őket. Ha az a személy, akivel megosztod, nem érti őket, próbálj meg segíteni neki.

Ez lesz a tökéletes alkalom, hogy befejezzük a mai cikket, és átadjuk a szót a kiváló Jessica Rose-nak, hogy egy kicsit más szemszögből mutassa be ugyanazt a történetet.

Olvass tovább! A rosszfiúk célzott leszámolása, Jessica Rose, 2024. január 19.

Kérjük, osszátok meg és vitassátok meg, hogy melyik működik és rezonál rátok, mert ez a történet és a csatolt történetek fontosak.

Ne feledjétek azt sem, hogy a hangunkat nap mint nap elhallgattatják a megfélemlítés és a cenzúra technikáival.

Még ha ezek kudarcot vallanak is, és ez mindig így lesz, azok, akik el akarnak minket hallgattatni, csak kiabálni és zajt csapni fognak. Cikkeink azért vannak, hogy segítsenek átlátni a zajon, és megadják a forrásokat a visszakiáltáshoz.

Csináld a saját zajodat.

A mezőgazdasági termelés súlyos bűncselekmény?
A mezőgazdasági termelés súlyos bűncselekmény?

A WEF tagja szerint a mezőgazdasági termelés "súlyos bűncselekmény", egyenrangú a "népirtással"
Frank BergmanJanuár 19, 2024 forrás

A svájci Davosban, a Világgazdasági Fórum (WEF) éves találkozójának egyik előadója felszólította a globalista eliteket, hogy szorgalmazzák, hogy a mezőgazdaságot "súlyos bűncselekménynek" minősítsék.

A WEF svájci luxus síparadicsomban tartott csúcstalálkozóján felszólaló Jojo Mehta, a "Stop Ecocide Now" alapítója úgy érvelt, hogy a halászatot és a keretezést a "népirtással" egyenértékűnek kellene tekinteni.

Mehta kitartott amellett, hogy az élelmezés céljából történő halászat és gazdálkodás "súlyos bűncselekménynek" kellene, hogy minősüljön, miközben azzal érvelt, hogy erkölcstelen ezekkel az iparágakkal pénzt keresni.

"Van ez a kulturális, nagyon mélyen gyökerező szokásunk, hogy nem vesszük olyan komolyan a természet károsítását, mint az emberek vagy a tulajdon károsítását" - mondta a világ vezetőinek, bürokratáknak és vállalati elitnek a rendezvényen.

Azzal folytatta, hogy a mezőgazdaság, a halászat és feltehetően a vadászat "a természet tömeges károsítása és pusztítása".

Mehta ezután azt követelte, hogy ezeket a tevékenységeket jogilag is ismerjék el "súlyos bűncselekményként".

"Az emberi jogok esetében a tömeggyilkosság és a népirtás súlyos bűncselekmény, de a környezetvédelem területén nincs ennek megfelelője" - mondta.

"Ellentétben egy olyan nemzetközi bűncselekménnyel, mint a népirtás, amely konkrét szándékkal jár, az ökocídium esetében azt látjuk, hogy az emberek megpróbálnak pénzt keresni, gazdálkodni, halászni... és ami hiányzik, az a mellékhatások és a járulékos károk tudatosítása..."

A legújabb hívószó most esett ki a davosi Ördög barlangjából. A földművelést, a halászatot és a pénzkeresést ma "Ökocidnak" hívják. Tehát alapvetően ha élni akarsz, akkor bűncselekményt követsz el, ha ezek az emberek akarják:

NÉZD MEG!

A közösségi média gyorsan felgyulladt, miután Mehta megjegyzéseiről készült videó vírusként terjedt el.

Sokan a WEF és szövetségesei emberellenes "Net Zero" és "dekarbonizációs" agendájához hasonlították állításait.

Gondolom, az ökocídium nem foglalja magában a bálnák megölését, hogy szélmalmokat állítsanak fel.

Így van, a NetZero a nettó népességnövekedés nulla. Ezt akarták végig, nincs több eufemizmus a széndioxid-kibocsátásról, továbblépnek.

Az ökocid tulajdonképpen Eliteocide - ami lehetővé teszi a meg nem választott elitek számára, hogy felszólítsák a gazdákat, hogy hagyják abba a gazdálkodást, a halászoknak, hogy hagyják abba a halászatot, a bányászoknak, hogy hagyják abba a bányászatot -, amikor megengeded, hogy ezek megtörténjenek, vagyis amikor éhezel, zavargások történnek, és a társadalom összeomlik.
Mert hallgatod a meg nem választott elit osztály hülyeségét, akiknek soha nem áll szándékában abbahagyni az evést vagy mindent birtokolni - erről győztek meg.

Vigano érsek: Davos elitjét a sátáni gyűlölet motiválja, nem csak a gazdagság és a hatalom Ne felejtsük el, hogy ha globalista ellenségünk igénybe veszi a pokoli szellemek segítségét, akkor a mi oldalunkon van a seregek felsorakoztatott Úristen - Dominus Deus Sabaoth - és az angyalok és szentek összes serege, akik végtelenül hatalmasabbak.
Kedves Dr. Frost, kedves Barátaim!

Az új év kezdetén engedjék meg, hogy jókívánságaimat mindannyiukhoz intézzem. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthatok Önökkel néhány gondolatot a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

Az elmúlt négy évben tanúi lehettünk a világ elnéptelenedésére irányuló bűnös terv végrehajtásának, amelyet egy hamis világjárvány létrehozásával és egy hamis vakcina bevezetésével értek el, amelyről ma már tudjuk, hogy egy biológiai tömegpusztító fegyver, amelyet azzal a céllal terveztek, hogy elpusztítsa az egész lakosság immunrendszerét, sterilitást és halálos betegségek kialakulását okozva. Sok barátunk és ismerősünk meghalt vagy súlyosan károsodott ennek a kísérleti génszérumnak a káros hatásai miatt. Sokan túl későn jöttek rá, hogy egy globális terv áldozatai lettek, amelynek egyetlen forgatókönyve egyetlen irányítás alatt áll.

Ami még ennél is súlyosabb, hogy ezt a tömeges kiirtásra irányuló neomalthusiánus tervet, amelyhez hozzáadódik az az akarat, hogy mindannyiunkat grafén-oxid nanoszerkezeteken keresztül irányítsanak, már egy ideje bejelentették nekünk azok, akik az Egészségügyi Világszervezetben és a Világgazdasági Fórumon kitalálták és végrehajtották. Az összes nyugati állam uralkodói, Bill Gates és Klaus Schwab túszai, cinkosai lettek ennek a bűnténynek, magatartásukkal bizonyítva rosszindulatukat és előre megfontolt szándékukat: az állítólagos fertőzésekre vonatkozó adatok meghamisítása, olyan statisztikák meghamisítása, amelyek a haláleseteket és káros hatásokat a COVID-19-nek tulajdonítják, de nem a génszérumnak, a hatékony kezelések betiltása, olyan káros protokollok előírása, amelyeknek nincs tudományos alapja, a boncolások betiltása, és az egészségügyi hatóságoknak szóló pontos jelentések megakadályozása vagy meghiúsítása.

Ebben a támadásban, amelyre még nem volt példa az emberi faj történetében, az összes nemzeti és nemzetközi intézmény, a teljes orvosi szakma és a média cinkosságának lehettünk tanúi. Társadalmi mérnöki műveletet hajtottak végre a konszenzus manipulálására terror, fenyegetés, zsarolás és a polgárok legszentebb alapvető jogainak megsértése révén. Az igazságszolgáltatás hallgatott, a fegyveres erők félrenéztek, a tanárok és papok pedig buzgón együttműködtek.

Jól ismerjük ennek az Isten és az emberiség elleni bűnténynek az elkövetőit. Természetesen a multinacionális gyógyszeripari vállalatok aránytalanul nagy hasznot húztak a tömeges oltásokból, és most arra készülnek, hogy még több milliárd dollárt halmozzanak fel a szérumaik által okozott turbokarcinóma elleni kezelések eladásából. Azok, akik a vakcinával házalnak, abból profitáltak, hogy ezeket a mérgeket terhes nőknek, gyerekeknek és időseknek adták be. Ők finanszírozták az önjelölt szakértőket, fizetve őket, hogy hamis hatékonyságot és biztonságosságot propagáljanak a mainstream médiában. A multinacionális cégek profitáltak, és a zárlatok miatt átvették a kisvállalkozások, éttermek és helyi boltok helyét. Az energiaszolgáltatók hasznot húztak és húznak hasznot, és a rendszer által okozott válságnak köszönhetően hatalmas nyereségre tettek szert, miközben az áram- és gázárak áremelésre és bezárásra kényszerítik a vállalkozásokat. Azok, akik kihasználták a korlátozásokat, hogy otthonról dolgozzanak, azok, akik olyan maszkokat árultak, amelyek nem csak haszontalanok, de valójában károsak is voltak, azok, akik plexi gátakat és kézfertőtlenítőket biztosítottak, és azok, akik a nyilvános helyeken a lázmérést irányították, szintén kivették a részüket a profitból. Sokan közülük, akik tökéletesen értették, mi történik, inkább hallgattak, hogy ne szalasszák el a lehetőséget, hogy pénzt keressenek a többiek életén és egészségén.

De nem csak a pénz az indítéka ennek a bűncselekménynek. A sokakat motiváló meggazdagodási vágy mögött a felforgató davosi elit hatalomvágya áll, amelynek célja az Új Világrend megteremtése. A pszichopandémia főpróbája volt annak a támadásnak, amelyet most a gazdaság, a társadalmi szerkezet, sőt az emberiség élete ellen intéznek. A tizenöt perces városok, a digitális személyazonosság, az elektronikus pénz, a mezőgazdaság és az állattenyésztés elpusztítása mind ugyanazt a célt szolgálják, amelyet az Agenda 2030 és a Rockefeller Alapítvány "Nagy Újraindítás" projektje is megfogalmaz. Az ukrajnai és palesztinai háborúknak is ugyanaz a célja: a nemzetközi rend destabilizálása, állandó válságok létrehozása és olyan konfliktusok szítása, amelyek elszegényítik az egyes nemzeteket és táplálják a globalista leviatánt. Gáza hatalmas olajmezői csábító célpontok azok számára, akik ki akarják sajátítani azokat, hogy zsarolás alatt tartsák Európát és az Egyesült Államokat, különösen akkor, amikor ugyanezek az emberek a hamis klímavészhelyzet nevében őrült energiapolitikát vezetnek be.

OLVASSA EL: A Nobel-díjas elítéli a riogató éghajlati előrejelzéseket: Nem hiszem, hogy létezik klímaválság.

Ma már neve és arca is van e bűncselekmények elkövetőinek. Kormányzati és intézményi bűntársaik, akik hazaárulást és nagyon súlyos bűncselekményeket követtek el, mindannyian a Világgazdasági Fórumtól származnak, és a "Fiatal globális vezetők a holnapért" nevű programjának hallgatói voltak. Mások, mint például Soros György, olyan emberbaráti alapítványok révén támogatják őket, amelyek világszerte társadalmi viszályokat, polgárháborúkat és színes forradalmakat szítanak.

Ezt a globális államcsínyt el kell ítélni, a felelősöket pedig bíróság elé kell állítani és egy nemzetközi bíróságnak el kell ítélnie. De mindenekelőtt mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy ezt az emberiség elleni totális háborút nem csak a gazdagság és a hatalom utáni vágy motiválja, hanem elsősorban vallási indíték - teológiai ok. Ez az ok a Sátán gyűlölete: gyűlölet Isten iránt, gyűlölet Isten teremtménye iránt, és gyűlölet az ember iránt, aki Isten képére és hasonlatosságára teremtetett. Bill Gates, Klaus Schwab, Soros György és a kormányokban általuk zsarolt szolgák százai mind gyűlölik Istent. Gyűlölik az életet, amelyet csak Isten adhat. Gyűlölik a szeretetet, amely csak Istentől származik. Gyűlölik a békét, amely csak ott uralkodhat, ahol Krisztus uralkodik. Ahogy Tucker Carlson néhány napja mondta, olyan emberekkel állunk szemben, akik a Sátánt és a pokol démonait szolgálják, ahogyan a normális emberek Istent imádják és szolgálják.

Ez tehát egy olyan harc, amelyben a test és a lélek, az anyag és a szellem halálos támadás tárgyává válik az emberek és a szellemi erők részéről. De ne feledjük, hogy ha ellenségünk igénybe veszi a pokoli szellemek segítségét, akkor a mi oldalunkon van a seregek felsorakoztatott Úristen - Dominus Deus Sabaoth - és az angyalok és szentek összes serege, akik végtelenül hatalmasabbak. Isten mindenható: ezt soha ne feledjük. És Ő az Atya: Nem hagyja el gyermekeit a megpróbáltatások idején.

Ezért arra buzdítalak benneteket, kedves barátaim, hogy vívjátok meg ezt a csatát azokkal a lelki fegyverekkel, amelyeket Isten bocsát rendelkezésetekre: imádsággal, az Úrba vetett bizalommal és annak tudatában, hogy ezt az ellenséget nem ott lehet legyőzni, ahol a legszervezettebb és legfélelmetesebb, hanem úgy, hogy ott csapunk le rá, ahol gyenge. Ez a gyengeség a romlottságából ered, abból, hogy alávetette magát a gonosznak, azokból a szörnyű bűnökből, amelyeket Isten kis gyermekei ellen követett el és követ el még mindig. Mert mondom nektek, hogy azok a férfiak és nők, akik ebben a négy évben behódoltak és elszenvedték a bezárásokat, a jogaik megsértését, a munkától való megfosztást és a társadalmi szegregációt, nem hajlandók eltűrni azokat a bűnöket, amelyeket ez az átkozott perverz és pedofil hálózat követ el a gyermekek ellen. Ezért hozzák napvilágra és bátran ítéljék el a vérszerződésük által összefogott politikusok, bankárok, színészek, újságírók, prelátusok és híres emberek bűnrészességéből és bűntetteiből álló hálózatot, és az általuk kikelt hazugságok és csalások egész vára össze fog omlani, magával rántva az egész globalista tervet, a woke ideológiát, a gender-elméletet, a hamis klímavészhelyzetet, az egészségügyi csalást és a digitális valutát. Simul stabunt, simul cadent, mondja a latin mondás: ahogyan együtt állnak, úgy fognak együtt összeomlani.

Maradjatok tehát erősek Krisztus zászlaja alatt és Isten seregében, aki mindenható, és aki a kereszten már megnyerte a háborút, amely most lép a végső szakaszába. Gyűljetek az Úr köré, hívjátok segítségül az Ő Szent Nevét, és Ő lendületet fog adni a harcotokhoz. Emlékezzetek Szent Pál szavaira: "Mindent megtehetek az által, aki engem megerősít" (Fil 4,13).

+ Carlo Maria Vigano, érsek
A WEF tanácsadója arra figyelmeztet, hogy Trump újraválasztása halálos csapás lesz a globalizmusra A Világgazdasági Fórum (WEF) programjának egyik ötletgazdája figyelmeztetést adott ki azzal a "nagyon valószínű" eshetőséggel kapcsolatban, hogy Donald Trump elnök idén újraválasztást nyer.
Yuval Noah Harari a WEF és alapítója, Klaus Schwab vezető tanácsadójaként dolgozik.
Harari a WEF "napirendhez hozzájáruló" tagjaként is szerepel a listán.

Egy új interjú során Hararit arról kérdezték, hogy "aggódik-e amiatt, hogy Trumpot újra megválasztják".

"Nagyon valószínűnek tartom" - válaszolta Harari.

"És ha ez megtörténik, az valószínűleg egyfajta - mintegy - halálos csapás lesz arra, ami a globális rendből megmaradt.

És, ő ezt nyíltan kimondja.

"Most már világosnak kell lennie, hogy sokan ezek közül a politikusok közül egy hamis bináris világképet mutatnak be.

"Mintha választani kellene a hazafiság és a globalizmus között - a nemzethez való hűség és valamiféle - nem is tudom - globális kormányhoz vagy bármihez való hűség között."

NÉZZE MEG!

A magát "történészként, filozófusként és íróként" leíró Harari leginkább emberellenes nézeteiről ismert.

Ahogy arról a Slay News is beszámolt, Harari gyakran kárörvend, hogy a globális hatalmi elitnek nem lesz többé szüksége az emberekre, mivel egyre inkább felváltják őket a mesterséges intelligencia által vezérelt gépek.

Harari azzal érvel, hogy a mesterséges intelligencia technológiája azt jelenti, hogy a lakosság nagy része mára "feleslegessé" vált, és a globális elit számára a jövőben már nem lesz sok haszna.

A mai munkaerő nagy részét a "haszontalanok osztályaként" jellemezte.

Egy tavalyi interjú során Hararit az emberek társadalomban betöltött szerepéről kérdezték, ahogy az olyan új technológiák, mint a mesterséges intelligencia egyre inkább megjelennek.

Harari válaszában kijelentette, hogy hamarosan egy új osztályrendszer fog kialakulni, amely elválasztja a globális elitet a "felesleges" közvéleménytől.

Azzal folytatta, hogy a világ lakosságának nagy része nem lesz nagy hasznára a globális elitnek, vagyis többé nem lesz rájuk "szükség".

"Minek nekünk ennyi ember?" jelentette ki Harari.

Harari "megjósolja", hogy a számítástechnika gyors fejlődése "feleslegessé teszi az embereket".

Azok, akiket a mesterséges intelligencia "helyettesít" a munkaerőpiacon, a "haszontalan emberek hatalmas osztályát" fogják létrehozni - állította, a közönségben lévő globalisták nevetése közepette.

Ezek a "haszontalan emberek" a társadalom kárára lesznek, és "drogokkal és számítógépes játékokkal" kell majd "boldoggá" tenni őket - tette hozzá Harari.

"Most a haszontalan emberek egy új, hatalmas osztályának létrejöttét látjuk" - mondta Harari.

Mint arról a Slay News beszámolt, korábban kijelentette, hogy "egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére" a mai világban.

Harari szerint a lakosság nagy része mára "fölöslegessé" vált, és a globális elit számára a jövőben nem sok hasznát veszi majd.

Harari úgy értékelte, hogy az "átlagemberek" körében széles körben elterjedt kortárs kiábrándultság a "lemaradástól" való félelemben gyökerezik egy olyan jövőben, amelyet az "okos emberek" irányítanak.

Sajnálkozott azon, hogy a világ hatalmi elitje az ipari forradalom óta a lakosságra támaszkodik a munkaerő biztosításában.

Harari azonban kárörvendően állapítja meg, hogy mostanra fordult a kocka, mivel a vállalatok mostantól olcsó technológiával helyettesíthetik az embereket.

"Most pedig gyorsan előre a 21. század elejére, amikor egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére" - zárta gondolatait.

"A jövő az egyre kifinomultabb technológiák kifejlesztéséről szól, mint például a mesterséges intelligencia [és] a biomérnöki tudományok.

"A legtöbb ember nem járul hozzá semmihez, kivéve talán az adataikat, és bármit is csinálnak még az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább feleslegessé teszik, és lehetővé teszik az emberek helyettesítését."
Freeland a WEF-nek elmondta, hogy a szén-dioxid-mentesítés több munkahelyet és több gyártást jelent majd Chrystia Freeland miniszterelnök-helyettes a davosi Világgazdasági Fórum csúcstalálkozóján elmondta, hogy a dekarbonizáció Kanadában több munkahelyet és több növekedést fog jelenteni a gazdaság számára.
A panelbeszélgetés során Freeland beszélt egy találkozóról, amelyet egy "nagyon jelentős nemzetközi üzleti vezetővel" folytatott.

"Tegnap beszéltem egy nagyon jelentős nemzetközi üzleti vezetővel, aki egyben nagy befektető is Kanadában, és azt mondta nekem: "A világ összes országának nagyon óvatosnak kell lennie, hogy a szén-dioxid-mentesítés ne jelentsen dezindusztrializációt. Úgy gondoltam, hogy ez egy rendkívül okos megjegyzés volt" - mondta Freeland.

"Kanada teljesen eltökélt abban, hogy a szén-dioxid-mentesítés számunkra több munkahelyet, több növekedést és több feldolgozóipart jelent. Felismerjük, hogy a kormánynak szerepet kell vállalnia abban, hogy ez megvalósuljon."

Freeland a szerdai nap folyamán a Világgazdasági Fórum különböző üzleti vezetőkkel és résztvevőkkel folytatott megbeszéléseket. Csütörtökön a tervek szerint további zártkörű megbeszéléseket folytat a konferencia elit résztvevőivel, mielőtt visszatérne Kanadába.

Freeland csak akkor került fel hirtelen a Világgazdasági Fórum előadóinak listájára, amikor a konferencia már megkezdődött, amint arról a True North exkluzívan beszámolt.

Freeland volt az egyetlen kanadai kormánytisztviselő, aki felszólalt az elit találkozón.

Emellett a Világgazdasági Fórum kuratóriumában is helyet foglal, és rendszeresen részt vett a konferencián.

A True North a helyszínen, a Világgazdasági Fórum 2024-es éves találkozójáról folyamatosan beszámol a fejleményekről.

2023-ban a True North munkatársa, Andrew Lawton kérdezte Freelandet a szervezethez való kötődéséről.
5G veszély: 13 ok, amiért az 5G vezeték nélküli technológia katasztrófa lesz az emberiség számára Az 5G az ötödik generációs technológiai hálózatok, amelyeket a mobiltelefon-társaságok 2019-ben világszerte elkezdtek telepíteni, annak ellenére, hogy a heves viták és a független tudósok által végzett felülvizsgálatok bizonyítékokat mutatnak a rádiófrekvenciás elektromágneses mező (RF-EMF) expozíció potenciálisan káros biológiai hatásaira, az 5G által okozott szinteken.

Az elektromágneses mezők (EMF-ek) a kibocsátott elektromágneses sugárzás által okozott láthatatlan energiaterületek. Léteznek ionizáló és nem ionizáló EMF-ek. Az utóbbi az alacsony szintű sugárzást, illetve a téren és tárgyakon keresztül történő energiakibocsátást írja le. Az ezeket a hullámokat sugárzó források közé tartoznak a telefonok, számítógépek, Bluetooth-eszközök, elektromos vezetékek és még a mikrohullámok is. Forrás:

Az egyik aggodalom az, hogy mivel az 5G annyira új, még nem volt idő megfelelően tesztelni, hogy biztonságos-e. Egyes szakértők szerint hiányoznak a tudományos elemzések a lakott városokban sűrűn koncentrált 5G területek lehetséges hatásairól vagy a krónikus 5G expozícióról is.

Aggályok merültek fel, és 2017-ben orvosok és tudósok még petíciót is indítottak az 5G uniós bevezetésének leállítása érdekében, rákkockázatra hivatkozva. Forrás Mindazonáltal, ahogy az alábbi kép is mutatja, az 5G kiépítése teljes gőzzel folytatódott, és így néz ki ma az 5G lefedettség világszerte.

Nyilvánvalóan minden aggályt figyelmen kívül hagytak, és mint mindig, a gazdagság előbbre való volt az egészségünknél, még a halálos következmények lehetőségével együtt is.

5G veszély: 13 ok, amiért az 5G vezeték nélküli technológia katasztrófa lesz az emberiség számára

Még 2019-ben született egy fontos cikk, amelyben a szerző azt állítja, hogy az 5G veszélyét nem lehet túlbecsülni, és tizenhárom okot sorol fel, hogy miért lesz az 5G katasztrófa az emberiség számára. A cikket az alábbiakban újra közzétesszük.

Az 5G (5. generációs) technológiát jelenleg aktívan bevezetik a világ számos városában. Ezzel párhuzamosan, mivel egyre nagyobb a tudatosság a szörnyű egészségügyi és magánéletre gyakorolt hatásaival kapcsolatban, sok helyen moratóriumot rendelnek el vagy betiltják, például Belgium egész területén, Vaud városában (Svájc) és San Franciscóban (USA). A rádiófrekvenciás sugárzást (RF vagy RFR) és az elektromágneses mezőket (EMF) egyre inkább a környezetszennyezés új típusaként ismerik el. Íme, 13 ok, amely leleplezi az 5G veszélyét, amely mérhetetlen egészségügyi és adatvédelmi katasztrófává válhat, ha elég ember nem lázad fel, hogy megállítsa.

1. 5G veszély: az izzadságcsatorna antennáinak eltérítése

Az 5G hálózat olyan frekvenciákat használ és sugároz, amelyek hatással vannak a verejtékcsatornáinkra, amelyek antennaként működnek. Más szóval a legnagyobb szervünket, a bőrünket befolyásolhatja és manipulálhatja az 5G. Amint arról az 5G és az IoT című cikkben beszámoltam: Total Technological Control Grid Being Rolld Out Fast, Dr. Ben-Ishai tudós ebben a videóban mutatta be az 5G és a testünk verejtékcsatornái közötti kapcsolatot:

"[Az 5G frekvenciák] olyan hullámhosszakkal fognak [minket] megpiszkálni, amelyek kölcsönhatásba lépnek a bőrünk geometriai szerkezetével. Azt találtuk, hogy a verejtékcsatornák úgy működnek, mint a spirális antennák a verejtékcsatorna szerves része a 75-100 GHz közötti elektromágneses energia elnyelésének mechanizmusának, és hogy ha megváltoztatjuk a verejtékcsatorna jellegét, azaz működésre bírjuk, akkor valóban megváltoztathatjuk ezt az elnyelést egy bizonyos ponton, és ha ezt meg tudjuk tenni, akkor nyomon követhetjük, hogy egy személy hogyan van stressz alatt.""

2. 5G-veszély: Az 5G felerősíti az EMF-károsodást a VGCC-ken keresztül

Dr. Martin Pall vezeték nélküli sugárzással és EMF-ekkel foglalkozó tudós úttörő kutatásokat végzett annak pontos magyarázatában, hogy az EMF-ek hogyan okoznak idő előtti öregedést és károsodást az emberi szervezetben, beleértve a termékenység, az agy, a szív és még a DNS károsodását is! Úttörő szerepet játszott abban a kutatásban, amely kimutatta, hogy az EMF-ek hogyan aktiválják a szervezet VGCC-it (Voltage-gated calcium channels - feszültségkapcsolt kalciumcsatornák), ami miatt azok felesleges kalciumionokat bocsátanak ki a sejtbe. Ez aztán nitrogén-oxidhoz (NO) és szuperoxidhoz vezet, amelyek szinte azonnal reagálnak, és peroxinitritet és szabad gyököket képeznek. Számos ilyen vizsgálat kimutatta, hogy a peroxinitrit károsítja a DNS-t. Dr. Pall egyértelműen kijelentette, hogy "az 5G bevezetése teljesen őrültség."

3. 5G veszély: Az impulzusos hullám sokkal károsabb, mint a folyamatos hullámú sugárzás

Az intelligens mérők jelentős és egyedülálló tulajdonsága, hogy nem folyamatos hullámú, hanem impulzusos hullámú sugárzást bocsátanak ki. Más szóval, start-stop ciklusokban működnek, amelyekben egy EMF-robbanást bocsátanak ki, majd átmenetileg inaktívvá válnak. Ez naponta hihetetlenül sokszor történik; a közműszolgáltatók (például a kaliforniai Pacific Gas and Electric Company) tanúvallomásait tartalmazó bírósági dokumentumokból kiderül, hogy az intelligens mérők naponta 9600-190 000 alkalommal küldenek impulzus hullámokat!

Ebben a 2018-as videóban Dr. Pall azt állítja, hogy 13 tanulmány van, amely azt mutatja, hogy az impulzus hullámú EMF-ek aktívabbak (és veszélyesebbek), mint a folyamatos hullámú EMF-ek. A bizonyítékokat itt olvashatja el.

4. 5G veszély: Az 5G elősegíti a mély EMF behatolást

A fő ok, amiért a mobiltelefonok vagy a mobiltelefonok veszélyesebbek a gyerekekre, mint a felnőttekre (eltekintve attól a ténytől, hogy a sugárzás elnyelése az élet során halmozódik), az EMF behatolása miatt van.

Dr. Pall írja:

"Az ipar azt is állítja, hogy a hagyományosabb mikrohullámú frekvenciájú EMF-ek hatása a test külső 1 cm-ére korlátozódik. Tudjuk azonban, hogy ez nem igaz, mivel az emberi agy mélyén, a szívben és a hormonrendszerekben kifejtett hatások miatt. Talán a legfontosabb két tanulmány, amely a test mélyén lévő hatásokat bizonyítja, Hässig professzor és munkatársai svájci tanulmányai a szürkehályog kialakulásáról újszülött borjakban. Ez a két tanulmány egyértelműen kimutatta, hogy amikor vemhes tehenek mobiltelefon-bázisállomások (más néven mobiltelefontornyok) közelében legelnek, a borjak nagyon nagymértékben megnövekedett szürkehályog előfordulási gyakorisággal jönnek a világra."

Hässig 2009-es tanulmányában írta:

"A 253 borjú közül 79 (32%) borjúnál volt különböző fokú nukleáris szürkehályog, de csak 9 borjúnál (3,6%) volt súlyos nukleáris szürkehályog. Az eredmények összefüggést mutatnak a vemhesség első trimeszterében nukleáris szürkehályoggal rendelkező borjak elhelyezkedése és az antennák erőssége között. A 100-199 méteren belüli antennák száma összefüggést mutatott az oxidatív stresszel, és összefüggés volt az oxidatív stressz és a legközelebbi MPBS (mobiltelefon-bázisállomás) távolsága között."

5. 5G veszély: Az 5G egy fogyasztói kényelemnek álcázott fegyverrendszer

Mark Steele nagyon nyíltan kiállt az 5G ellen, és mostanra már széles körben nyilatkozott, többek között a Project Camelotnak és Sacha Stone-nak is az 5G Apocalypse című dokumentumfilmjében: The Extinction Event (A kihalási esemény) című dokumentumában. Steele azt állítja, hogy bár a széles körben elterjedt jelentések szerint az 5G a 24-100 GHz-es tartományban működik, valójában szub-gigahertzes (azaz a GHz-es küszöb alatt, tehát továbbra is MHz-ben mérve). Szerinte az 5G egy olyan fegyverrendszer, mint a nagy hatótávolságú radar, a fázisvezérelt radar és az irányított energia (a DEW-t 9/11-ben és különböző tűzeseteknél, például a Paradise-tüzeknél használták). Azt állítja, hogy ha megvizsgálja az 5G hardvert, akkor dielektromos lencsével rendelkezik, ami bizonyítja, hogy ez egy fegyverrendszer. Az autonóm járművek képesek az 5G-t arra használni, hogy más járművezetők tükrébe világítsanak (ami olyan erős és káros, hogy egyenértékű a támadással). Mark arról beszél, hogy az 5G elég erős ahhoz, hogy megölje a méhben lévő csecsemőket. Kijelenti:

"Az 5G egy fegyverrendszer, nem több és nem kevesebb. Semmi köze nincs az emberek távközléséhez. Az 5G egy gép-gép kapcsolat az autonóm járművek számára".

6. 5G veszély: Los Angeles-i tűzoltóknál betegségek alakulnak ki, miután túl közel voltak a tornyokhoz
Ebben a videóban egy 25 éve veterán tűzoltó Los Angelesből a mobiltornyokat a cigarettához hasonlítja. Arra szólít fel, hogy állítsák le a tűzoltóállomásokon vagy azok közelében épülő mobil/mobil telefon bázisállomásokat. Nem csak a tűzoltók szenvednek a hatásoktól; a jelentések szerint Hollandiában több száz madár zuhant le az égből egy 5G teszt során.

7. 5G veszély: Ugyanazok a frekvenciák, amelyeket a tömegoszlatáshoz használnak

Az 5G állítólag milliméterhullámú (MMW) frekvenciákat használ, amelyeket azért hívnak így, mert a frekvenciák olyan magasak (a 24-100 GHz-es tartományban). Mivel 1 GHz = 1 milliárd GHz, nagyon rövid hullámhosszú frekvenciákról beszélünk (az egyik hullám csúcsa és a következő hullám közötti távolság). A távolságok olyan kicsik, hogy milliméterekben mérik őket, innen a milliméteres hullám kifejezés. Pontosan ezeket a frekvenciákat használja a hadsereg a nem halálos fegyverekhez, például a tömegoszlató aktív tagadó rendszerekhez. Ezek a fegyverek képesek hatalmas sérüléseket okozni. Dr. Paul Ben-Ishai azt mondta: "Ha elég szerencsétlen vagy ahhoz, hogy ott állj, amikor eltalálnak, úgy fogod érezni, mintha lángolna a tested".

8. 5G veszély: Mutagén (DNS-károsodást okozó) és rákkeltő (rákot okozó)?

Az 5G MMW frekvenciái mitokondriális DNS-károsodást okoznak - ami aztán generációkon át öröklődik. Az 5G mutagén hatású. Ezeket a mutációkat a következő generáció örökli! Ez súlyos következményekkel jár a genetikai tisztaságra nézve. Vajon hányan gondolnak erre, amikor nem tudják abbahagyni a képernyőjük nézését? Ez a weboldal számos olyan tanulmányt sorol fel, amelyek az EMF-sugárzásnak való kitettség után fellépő mitokondriális károsodást mutatják.

A mutagenezissel általában rákkeltés is jár. Más szóval, ha valami elég erős és veszélyes ahhoz, hogy DNS-károsodást okozzon, nagy az esélye, hogy rákhoz vezet. Mark Steele szerint az 5G 1. osztályú rákkeltő, bár a WHO (Egészségügyi Világszervezet) nagyon óvatosan a mobiltelefon-tornyokat a 2b osztályú lehetséges rákkeltőnek minősíti. Fontos azonban megjegyezni, hogy a WHO az ENSZ egyik ügynöksége, amelyet a Rockefellerek hoztak létre, egy illusztris NWO illuminátus család, akik az ENSZ-t akarják felhasználni az Egy Világkormány bevezetésére.

Az 5G-t a megfelelő biztonsági tesztek elvégzése nélkül siettetik, így nem sok adatunk van arról, hogy az 5G konkrétan rákot okoz, de rengeteg bizonyíték van arra, hogy a 2G, 3G és 4G EMF-ek számos rákos megbetegedést okoznak, beleértve az agyrákot is. Ez a weboldal jó gyűjteményt tartalmaz a számos elvégzett tanulmányról.

9. 5G veszély: fázisos tömbsűrűsödés

Az 5G lényegesen több adót vagy adóállomást igényel, mint a korábbi generációk. Ez egy masszív infrastruktúra-építési terv, az állomásokat, tornyokat és bázisokat szinte mindenhová tervezik elhelyezni, beleértve a lakónegyedek szívét is. Az ilyen jellegű sűrítés hatásai katasztrofálisak lehetnek.

Az 5G elég nagy teljesítményű ahhoz, hogy 3D-s térképet készítsen az otthonunk és más épületek belsejéről. Mark Steele külön kiemeli a 868 MHz-es frekvenciát, amelyet korábban a harctéri kihallgatásokra használtak, és amely könnyedén áthatol a téglákon és a betonon. Azt állítja, hogy ez a frekvencia alkalmas arra, hogy konkrét embereket válasszon ki érdekes, tekintve az elektronikus zaklatást és a bandák zaklatását, amely a célzott személyek ellen történik.

Az 5G infrastruktúra kisméretű, fázisvezérelt antennákból fog állni, amelyek golyóként lövik ki a sugárzást a célpontokra. Az általuk kibocsátott mikrohullámok elég erősek lesznek ahhoz, hogy áthatoljanak a falakon és az emberi testeken. Ezzel fognak elárasztani minket 24/7/365, és ami még rosszabb, a lefedettségi terület a tervek szerint szélesebb lesz, mint a jelenlegi 4G, és végül a Föld minden négyzetcentiméterére kiterjed majd.

10. 5G veszély: Megöli az összes rovart?

A rovarok, a madarak és a gyerekek a testméretük miatt a legérzékenyebbek az 5G-re. Claire Edwards az ENSZ egykori munkatársa, aki az EMF/5G problémára felhívta Antonio Guterres ENSZ-főtitkár figyelmét. Egy stockholmi 5G-ellenes gyűlésen tartott beszédében kijelentette:

"Érdekes megfigyelni, hogy az elmúlt 20 évben a rovarok 80%-át elvesztettük. És ha lesz 5G, akkor a rovaraink 100%-át fogjuk elveszíteni. Ha a rovarok eltűnnek, mi is eltűnünk".

Mind a rovaroknak, mind az 5G-nek szüksége van antennákra: a rovarok többek között a szaglásukban, az 5G pedig a hullámok terjedéséhez használja őket. Nem meglepő, hogy a rovarok érzékenyek az 5G EMF-hullámokra; ez a nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy az 5G-sugárzásnak kitett rovarok testhőmérsékletének emelkedését tapasztalták.

"A tanulmányok kimutatták, hogy az 5G által használt frekvenciák növelik a rovarok testhőmérsékletét. Ezt a jelenséget nem figyelték meg a 4G vagy a WiFi esetében".

Eközben az Exposure of Insects to Radio-Frequency Electromagnetic Fields from 2 to 120 GHz című tanulmány megállapítja:

"A jövőben a vezeték nélküli távközlési rendszerekhez használt elektromágneses mezők hullámhossza csökkenni fog, és a rovarok testméretéhez hasonlóvá válik, ezért várhatóan nőni fog az RF-EMF-ek elnyelése a rovarokban".

11. 5G veszély: Az űralapú 5G
5G: A nagy kép

Az 5G a tervek szerint megkerülhetetlen hálózat lesz - és tervezik, hogy az űrből sugározzák le! Ez kapcsolódik az űrkerítés tervéhez, ahogyan azt az űrkerítésről szóló cikkemben tárgyaltam: A megfigyelési és a transzhumanista programok összekapcsolása. A Nemzetközi Felhívás az 5G megállítására a Földön és az űrben szervezet azt írja:

"Legalább öt vállalat azt javasolja, hogy az 5G-t az űrből, összesen 20 000 alacsony és közepes Föld körüli pályára állított műholdról biztosítsák, amelyek erős, fókuszált, irányítható sugarakkal borítják majd be a Földet. Minden egyes műhold milliméteres hullámokat fog sugározni, amelyek effektív kisugárzott teljesítménye akár 5 millió watt is lehet, több ezer, fázisos elrendezésű antennából."

Létfontosságú, hogy megértsük a nagy összeesküvés nagyobb képét. Mindezek a bomlasztó és veszélyes technológiák - 5G, wi-fi, vezeték nélküli sugárzás, HAARP, ionoszféra-fűtés, geomérnökség, GMO-k stb. - egyetlen óriási integrált felügyeleti, parancsnoki és irányítási rendszerbe fognak beleszövődni. Csak egy apró példa: a geomérnökség magában foglalja a fémrészecskékkel töltött chemtrails permetezését - amit az 5G is felhasználhat.

12. 5G veszély: Visszasugárzás a testen belül

Még 2002-ben Arthur Firstenberg RF-kutató jóval a technológia engedélyezése előtt közzétett egy elemzést az 5G-ről. Elmagyarázta, hogy mivel az 5G EM-impulzusok rendkívül rövidek és sorozatban érkeznek, valójában a testben replikálódnak - és végül apró új 5G-antennákat hoznak létre a test belsejében. Firstenberg írta:
"... amikor a rendkívül rövid elektromágneses impulzusok belépnek a testbe, valami más történik: maguk a mozgó töltések kis antennákká válnak, amelyek újrasugározzák az elektromágneses mezőt, és mélyebbre küldik azt a testbe..."

"Ezeket az újrasugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik. Akkor válnak jelentőssé, ha vagy a hullám teljesítménye, vagy a fázisa elég gyorsan változik. Ez azt jelenti, hogy a megnyugtatás, amit kaptunk - hogy ezek a milliméteres hullámok túl rövidek ahhoz, hogy messzire behatoljanak a testbe - nem igaz."

Ez visszhangozza egy korábbi megállapítást, miszerint az 5G behatolása komoly veszélyt jelent.

13. 5G veszély: A biztosítótársaságok nem hajlandók vállalni a nagy vezeték nélkülieket. Mit tudnak ők?

A biztosítótársaságok (amelyek közül a leghíresebb a Lloyds of London) azzal kerültek a címlapokra, hogy megtagadták a Big Wireless (a telekommunikációs vállalati konglomerátum) biztosítását a wi-fivel és az 5G-vel kapcsolatos betegségek és kárigények ellen:

"Nos, a Lloyd's 2010. novemberi kockázatértékelő csoportjának jelentése egy biztos támpontot ad: a jelentés ezeket a vezeték nélküli technológiákat az azbeszthez hasonlítja, azzal, hogy az azbeszttel kapcsolatos korai kutatások "nem voltak meggyőzőek", és csak később vált nyilvánvalóvá mindenki számára, aki odafigyel, hogy az azbeszt rákot okoz. Ne feledjük, hogy a Lloyd kockázatelemző tanulmánya a wi-firől több mint 8 [most már 9 - a szerk.] évvel ezelőtt jelent meg. Azonban már akkor is elég okos volt a kockázatértékelő csapatuk ahhoz, hogy felismerje, hogy új bizonyítékok merülhetnek fel, amelyek azt mutatják, hogy a különböző wi-fi frekvenciák valóban betegséget okoznak."

Következtetés: Az 5G hálózat a nagyobb parancsnoklási, ellenőrzési, felügyeleti és mesterséges intelligencia (AI) menetrend része

Az 5G minőségileg és mennyiségileg is különbözik a 4G-től. Sokkal több, mint a 4G következő lépcsőfoka. Az 5G nem csak tízszer-százszor több sugárzást sugároz majd, mint a 4G, de az MMW technológia bevezetése veszélyek egész sorát jelenti. A történelem ismétli önmagát. Ahogyan a valódi tudománynak is időbe telt, amíg utolérte a dohányt/cigarettát, és ahogyan a valódi tudománynak is időbe telt, amíg utolérte a GMO-k (ma már biomegmunkált élelmiszerek) szörnyűségét, úgy a valódi tudomány is utol fogja érni az 5G-t is. Addig is számíthat arra, hogy mindenféle tudományos szemetet fognak elővenni, hogy igazolják, beleértve a félrevezetést és a figyelemelterelést, mint például a vezeték nélküli hálózatok termikus hatásaira való összpontosítás (és a veszélyes nem termikus hatások bizonyítékainak figyelmen kívül hagyása).

Végső soron az 5G része az NWO napirendjének, amely egy óriási, megkerülhetetlen parancsnoki és irányítási hálózat felállítására irányul, amely megszünteti a magánélet minden formáját, és lehetővé teszi a manipulátorok számára, hogy a bolygó minden egyes emberét állandóan megfigyeljék. Ha volt valaha is idő, amikor az aktivistáknak fel kell lépniük a szabadság, az igazság, az egészség, a magánélet és a szuverenitás nevében, akkor most jött el az idő.
A Nyugat eszement Woke programja átcsap a bátor Szerbiába Mi a Woke Lunacy ki nem mondott napirendje? A WEF-től ered? Az alapvető emberi jogok derogálása Woke konfliktusok létrehozásával;
Olyan stilizált társadalmi megosztottságot hoz létre, amely végső soron aláássa a szolidaritás és a "Big Money" pénzügyi intézményrendszer hegemóniájával szembeni szélesebb körű ellenállást.
A Woke Lunacy arra is szolgál, hogy elterelje az emberek figyelmét a koronaválság által kiváltott növekvő szegénységről és társadalmi egyenlőtlenségről, nem is beszélve a Covid-19 vakcina pusztító hatásáról a túlhalálozásra.

A következőkben felsorolt tételek közül nem egy a "kollektív Nyugat", azaz a világnak az önmagát "nemzetközi közösségként" stilizáló 14 százalékának tipikus lakóját eleve valószínűtlennek, sőt sok esetben furcsának fogja tartani. Hozzászoktak; ez a mindennapi tájképük része.

Íme, szemléltetésképpen, egy kiválasztott, de reprezentatív minta a politikákból és az előírt viselkedésformákból, amelyek a világnak ebben a bizarr, de szerencsére egyre zsugorodó részében az új normát jelentik.

Öt kiválasztott "Woke" politika

1. Annak érdekében, hogy fenntartsák azt a fikciót, hogy a férfiak és a nők tulajdonságaikban fiziológiailag megkülönböztethetetlenek, a kanadai kormány előírta, hogy a férfi mosdókban tamponadagolót kell elhelyezni. Azt az empirikus tényt, hogy a férfiaknak nincs szükségük tamponra, felülírja az ideológia, amely kategorikusan azt diktálja, hogy igen, mert dogmatikusan előírták, hogy a férfiaknak van menstruációjuk, és ráadásul képesek gyermeket szülni. Azok az emberek, akik olyannak hiszik magukat, amik nem azok, és azt állítják, hogy szubjektív önképük felülírja a valóságot, politikai felhatalmazással rendelkeznek arra, hogy semmissé tegyék az empirikus megfigyelést és a pontos, ellenőrizhető kutatásokat végző tudósok következtetéseit.

2. Szintén az ideológiai valóság vágóhídon van az a terminológia, amely az emberek közötti természetes kapcsolatokról alkotott, ébredés előtti, józan ész szerinti elképzelésekre utal. Az "anya" és az "apa" kifejezéseket, amelyek a szülők nyilvánvalóan eltérő szerepére utalnak az utódok fogantatásának és nevelésének folyamatában, az éberek által irányított univerzumban erőszakkal felváltották az "1. számú szülő" és a "2. számú szülő" megnevezések, amelyeket azért találtak ki, hogy elrejtsék ezeket a tényeket. Most a Nagy-Britanniai Metodista Egyház egy lépéssel tovább ment, és a "férj" és "feleség" kifejezéseket sértőnek bélyegezte. Az inkluzivitás által inspirált technikai indoklás szerint a normálistól való eltérés célja, hogy "elkerüljük olyan feltételezések felállítását", amelyek "sok ember számára nem a valóságot jelentik".

3. Az avantgárd Kalifornia államban idén hatályba lépő törvényt fogadtak el, az AB 1084-et, amely előírja a nagy kiskereskedelmi üzleteknek, hogy nemileg semleges játékrészlegeket alakítsanak ki, különben pénzbírsággal és egyéb büntetésekkel kell számolniuk. Az új törvény további indokolatlan terhet ró a kiskereskedőkre, és előrelátható gazdasági hatása az lesz, hogy a normális családok és gyermekeik számára általában megemeli a játékok árát. Egyébként csak találgatni lehet, hogy mi a nemsemleges játékok fogalma, és hogy van-e piac az ilyen termékeknek. De egy ideológiai téveszmék által irányított párhuzamos univerzumban ezek lényegtelen részletek.

4. Nagy-Britanniában, abban az országban, ahol a gondolatbűnözés fogalmát bevezető 1984 című regényt írták, nemrégiben indult meg az első szó szerinti gondolatbűnözés elleni büntetőeljárás. Isabel Vaughan Spruce-t, a brit March for Life (Menet az életért) igazgatóját eddig háromszor idézte be a rendőrség és vitte bíróság elé, amiért csendben imádkozott az abortuszklinikák előtt. Az olvasóknak meg kell jegyezniük, hogy letartóztatásait nem beszéd vagy magatartás, hanem egy tisztán szellemi jellegű, "kifogásolható" tevékenység miatt váltották ki. A brit hatóságok nem vitatták állampolgári (vagy ha úgy tetszik, királyi alattvalói) jogát ahhoz, hogy a közterületen tartózkodjon, ahol őrizetbe vették. Az őrizetbe vétel és a büntetőeljárás kizárólag azon a felfogásukon alapult, hogy állítólag mi zajlott le a fejében egy abortuszklinika közelében, ami a hatóságok szerint provokatív és zavaró lehet a klinika szolgáltatásait igénybe vevők számára. Az olvasóknak tudniuk kell, hogy a szokásjogban nem létezik a gondolati vétség fogalma, és hogy a brit parlament eddig nem adott törvényi kifejezést egy ilyen bűncselekménynek. Ennek ellenére egy feltehetően emberi jogokkal felruházott személyt objektíven nem bizonyítható gondolatok miatt üldözésnek vetettek alá egy jogilag nem létező norma érvényesítése érdekében. De ez az új normális helyzet, az éber joggyakorlat szabályokon alapuló rendje, amely most formálódik abban az országban, amely egykor büszke volt az "angolok jogainak" védelmére, függetlenül attól, hogy mennyire különcök. Ezt még a KGB sem találhatta volna ki a régi időkben.

5. Visszatérve az avantgárd Kaliforniába, a díjnyertes Glendale-i ötödik osztályos tanárt, Ray Sheltont felfüggesztették, mert nem volt hajlandó belenyugodni abba, hogy a lányoknak "azonosított" fiú tanulók meztelenre vetkőztek a lányoknak fenntartott öltözőben. Azért, mert ellenezte a transzneműek ügyét az iskolájában, Shelton elvesztette az állását. Nem számított, hogy a női diákok és szüleik teljes mértékben támogatták őt, és szintén hevesen tiltakoztak az ellenkező nemű meztelenség ilyen agresszív megnyilvánulásai ellen. Glendale történetesen Los Angeles erősen örmény külvárosa, és túlnyomórészt normális lakosai nincsenek hozzászokva a progresszív nyugati értékekhez. Megdöbbenéssel reagáltak gyermekeik államilag megrendezett szexualizálására. Tiltakozásuk azonban hiábavaló volt. Shelton most kártérítésért perli az államot. Sok szerencsét a zavart Kalifornia állam igazságszolgáltatási rendszerében.

Az őrület ezen falatjait egy öngyilkos civilizáció összeomlásának tragikomikus utolsó állomásának is tekinthetnénk, hacsak az nem lenne, hogy a nagykezű politikai manipuláció és az arrogáns napirendek erőltetése révén még a józanság maradékát még megőrző nemzeteket és kultúrákat is megfélemlítik, és a szakadékba húzzák. Szerbia szolgáljon tanulságos esettanulmányként, amely előrevetíti az eljövendő disztópia körvonalait.

Szerbia. Beadvány a Világgazdasági Fórumnak

[Ana Brnabić szerb miniszterelnök 1916-1917-ben Klaus Schwab Fiatal Vezetők Fórumának tagja volt. Szerbia miniszterelnökévé 2017 júniusában nevezték ki. G.R. szerkesztő]

Ana BrnabićA szerb kormány már évek óta - polgárai teljes undorára - a nyugati értékeknek való behódolását jelzi azzal, hogy engedélyezi a felvonulást, amelyet az orosz kormánynak volt annyi esze, hogy megtiltotta. De ez a legkevesebb. A radar alatt a szerb gyarmati kormányzat nemrégiben megerősítette hűségét a külföldi urakhoz azzal, hogy elfogadott egy nemek közötti egyenlőségről szóló törvényt, amely súlyosan korlátozó rendelkezéseket tartalmaz, másolva/pasztázva a fent említett 14 százalékos és egyre zsugorodó világrészben már érvényben lévő hasonló jogszabályokból.

Ez év áprilisától kezdve a szerbeknek súlyos büntetés terhe mellett minden, a nemekkel kapcsolatos kérdésben utánozniuk kell a nyugati kollektív mintákat. Az oktatási rendszert, beleértve a tankönyveket, és a közszféra minden kommunikációját úgy alakítják át, hogy az tükrözze az újonnan előírt irányelveket. A nemek szempontjából érzékeny nyelvezet bevezetése, beleértve a névmásokat is, kiemelt helyen szerepel a napirenden. A szerbiai szülőket arra kötelezik, hogy önként alkalmazkodjanak a hamarosan agymosásra kerülő gyermekeik szeszélyeihez, hogy beleegyezzenek csemetéik nemi átalakító hormonkezelésébe, és hogy szigorúan betartsák a tőlük megkövetelt névmási rendszert. Az ellenállásért súlyos pénzbírságok és börtönbüntetések járnak majd, és az utódokat erőszakkal kiveszik a szülői felügyelet alól, hogy a kormány által jóváhagyott nevelőszülőknél helyezzék el őket.

Hogy mennyire "modern" a szerbiai jogszabály e tekintetben, azt abból lehet megítélni, hogy Skóciában már benyújtották a majdnem azonos törvényt, amely akár hét évig terjedő börtönbüntetést ír elő a hajthatatlan szülők számára, akik nem hajlandók elfogadni a transzneműként azonosított gyermekeiket, de még mindig a törvényhozás előtt áll. Biztos, hogy a közeljövőben elfogadják, de a gyarmati Szerbia most azzal büszkélkedhet, hogy megelőzte Skóciát.

A figyelmes olvasó megkérdezheti, hogy mi készteti Szerbiát arra, hogy olyan törvényeket fogadjon el, amelyeket polgárainak túlnyomó többsége - talán még azok számát is meghaladva, akik támogatják Oroszország különleges katonai műveletét - teljesen visszataszítónak talál. Szerbia nem tagja az Európai Uniónak, és semmilyen szerződés nem kötelezi arra, hogy ilyen kulturálisan idegen normákat fogadjon el.

Úgy tűnik, hogy Szerbiában senki sem képes koherens választ adni erre a nagyon is lényeges kérdésre, bár joggal következtethetünk arra, hogy a politikai elit külföldi kurátorokkal szembeni alárendelt pozíciójának valószínűleg köze van ehhez. De ahogyan azt Dr. Misa Djurković szerb akadémikus és a szerbiai Családvédelmi Koalíció szóvivője, Dr. Misa Djurković felfedezte, hazájában még az ilyen kérdések feltevése sem tanácsos. Őt és kollégáit, akik szintén neves akadémikusok és közértelmiségiek, olyannyira rosszindulatú zaklatási perekkel vették célba "diszkrimináció" miatt (a nyugati országok olvasói pontosan tudják, hogyan működik ez), hogy türelmük és anyagi forrásaik mára kimerültek.

Ennek eredményeképpen Dr. Djurković sajnálatos módon úgy döntött, hogy befejezi családpárti tevékenységét. Nemrégiben közzétett egy szájbarágós "bocsánatkérést" az ébredező ellenfeleinek, a hatalmas, külföldről támogatott és bőségesen finanszírozott lobbinak, amely pusztítást végez országa erkölcsén és kultúráján, miközben felforgatja a lepusztult jogrendszer maradványait. (A szerb nyelvet ismerő olvasók itt olvashatják el a lehangoló írást.) Mondanom sem kell, hogy Dr. Djurković "kapitulációjának" bejelentésére választott műfaji finomsága biztosítja, hogy a mondanivalója teljesen elveszik azoktól az ébredező gorilláktól, akiknek a terrorja előtt, reméljük, csak átmenetileg, úgy tűnik, megadta magát.

Az aljas terv, amellyel Dr. Djurković hazájában hősiesen próbált szembeszállni, Szerbiában és másutt is győzedelmeskedhet, ha Bertrand Russell rémálomszerű poszt-emberi víziója valaha is valóra válik, és a Nyugat kollektív luciferiánus emberi lélekmérnökeinek sikerül tömegesen beültetni az emberi tudatba "azt a rendíthetetlen meggyőződést, hogy a hó fekete".

Archbishop ViganoEz az a cél, amelyet Russell őszintén javasolt, hogy kövessenek. De ezek nem Lord Russell magánjellegű elmélkedései voltak. Ez annak az ideológiának a hiteles megfogalmazása volt, amely élteti az elkövetőit annak, amit Vigano érsek "globális államcsínynek, az emberiség elleni totális háborúnak nevezett, amelyet nem csupán a gazdagság és a hatalomvágy, hanem főként vallási indíték motivál..." Russell a maga idejében éppen ezeknek az elkövetőknek volt az egyik vezető szellemi orákulum.

Pszeudo-vallásos indítékuk - magyarázza Vigano - "a Sátán gyűlölete: gyűlölet Isten iránt, gyűlölet Isten teremtése iránt és gyűlölet az ember iránt, aki Isten képére és hasonlatosságára teremtetett." Az érsek telitalálat.

Az érzékek bizonyítékainak kötelező megtagadása és a visszataszító ostobaságoknak való kötelező behódolás jelenti az első lépést ebbe az irányba. Ez egészen biztosan nem a társadalom jobbítását szolgáló terv. Ez az emberi szellem eltiprásának terve, amely végső soron annak teljes leigázásához vezet.

Ifjabb Trump: Tucker Carlson biztosan alelnökjelölt lesz
Ifjabb Trump: Tucker Carlson biztosan alelnökjelölt lesz

Ifjabb Trump: Tucker Carlson "biztosan" alelnökjelölt lesz
David Lindfield Január 19, 2024 forrás

Donald Trump Jr. elárulta, hogy a független hírműsorvezető, Tucker Carlson "biztosan" versenyben van apja alelnöki posztjáért a 2024-es választásokon.

Don Jr. csütörtökön a Newsmax műsorában jelent meg, és reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint Carlsont választják Donald Trump elnök jelöltjének.

"Don, apád komolyan gondolja Tucker Carlsont?" - kérdezte a Newsmax műsorvezetője, Rob Finnerty.

"Komolyak ezek a pletykák?"

A fiatalabb Trump válaszában azt sugallta, hogy van némi alapja a pletykáknak.

"Ez nyilvánvalóan szóba kerülne, nem igaz?" mondta Don Jr.

"Úgy értem, nagyon barátságosak, szerintem gyakorlatilag mindenben egyetértenek.

"Minden bizonnyal egyetértenek a véget nem érő háborúk leállításában.

"Szóval, nagyon szeretném, ha ez megtörténne.

"Ez mindenképpen esélyes lenne."

A többi felmerült név között szerepel Ron DeSantis floridai kormányzó, Vivek Ramaswamy, J.D. Vance szenátor (R-OH) és Ben Carson.

"Szükség van valakire, aki összhangban van, és egyben agresszív is" - mondta Junior.
"Valójában egy harcosra van szükséged."
"A washingtoni republikánusok gyengék."
"Megkaphatod a képviselőházat, a szenátust, és ők akkor is beadják a derekukat."

Egy személy, akit Junior nem szívesen látna az apja jelöltjeként?

"Mindent megtennék, hogy ne Nikki Haley legyen az!" - mondta.

"Ez az én véleményem, nem én hozom ezeket a döntéseket."

"De az apád hallgat rád, talán jobban, mint bárki másra" - mondta Finnerty.

"Elég régóta eléggé benne vagyok a politikai játékban, és azt hiszem, tudod, ami még fontosabb, együtt élek a bázissal" - mondta Don Jr.

"Együtt lógok a bázissal, ők az én embereim, ők a barátaim."

NÉZZE MEG!

Trump elnök történelmi elsöprő győzelmet aratott az iowai választási kampányban.

Trump reméli, hogy New Hampshire-ben is megismétli hatalmas győzelmét.

A Harvard professzora felszólítja a WEF elitjét, hogy állítsák meg Trumpot, aki dezinformációt terjeszt a közösségi médiában A Harvard Egyetem professzora felszólította a Világgazdasági Fórum (WEF) csúcstalálkozóján részt vevő globalista hatalmi eliteket, hogy tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy Donald Trump elnök ne terjesszen úgynevezett "dezinformációt" a közösségi médiában.
Naomi Oreskes, a Harvard Egyetem tudománytörténeti professzora a héten a svájci Davosban megrendezett WEF éves csúcstalálkozóján tartott panelbeszélgetésen tette ezt a felhívást.

Oreskes panaszkodott a szerinte a közösségi médiában terjedő "dezinformáció" miatt, amelyet szerinte csak azok terjesztenek, akikkel politikailag nem ért egyet.

Nevezetesen ennek az állítólagos problémának jelentős részét Trump elnöknek és bizonyos közösségi médiavállalatoknak, konkrétan Elon Musknak és az ő X platformjának tulajdonítja.

Az általa javasolt megoldások riasztó következményekkel járnak a szólásszabadságra nézve, és rávilágítanak a cenzúra veszélyeire.

Oreskes szerint Trumpot online cenzúrázni kell, a nagy technológiai vállalatokat pedig meg kell büntetni, ha megkönnyítik a szólásszabadsághoz való jogát.

"Trump elnök; jól megírták már, hogy több mint 30 000 hamis vagy félrevezető állítása volt a négy év alatt, amíg elnök volt" - kérdezte a moderátor, Urs Gredig.

"Ha ez felülről jön, akkor ez is része a kérdésnek és a problémának?"

Oreskes válaszolt:

"Igen, abszolút."

"Úgy értem, és ez az egyik oka annak, hogy ez a kérdés annyira bosszantóvá vált az Egyesült Államokban, mert most az átlagemberek rengeteg dezinformációt kapnak a közösségi médiában, amelyeknek majdnem nagy része a magánszektor érdekeitől származik, de aztán felerősödnek, amikor újra posztolják és visszaszólnak az átlagemberek, akik azt gondolják, hogy "ó, ez érdekes, ezt továbbadom".""

Oreskes arra panaszkodott, hogy az általa "dezinformációnak" nevezett információkat a közösségi médiavállalatok "felülről erősítik".

Azzal folytatta, hogy az "üzleti közösségnek nagy szerepe van" abban, hogy ez ellen fellépjen.

Annak ellenére, hogy Trump elnök és támogatói az elmúlt évek során az online cenzúra súlyával szembesültek, Oreskes azt állította, hogy ennek éppen az ellenkezője igaz.

Ehelyett azt állítja, hogy a közösségi médiaplatformok nem cenzúrázzák eléggé Trumpot.

Azzal vádolta a közösségi média cégeket, hogy "harapdálják a nyelvüket", mert szerintük Trump "csökkenteni fogja a vállalati adókat".

Oreskes felszólította a WEF elitjeit, hogy szálljanak szembe ezzel.

Azt javasolta, hogy a vállalati elitnek a magánszektorban többet kellene cenzúráznia.

"Nagyon remélem, hogy a Világgazdasági Fórum felvállalja ezt a kérdést, és jobban elgondolkodik azon, hogy a magánszektor milyen szerepet játszhat a dezinformációval szembeni fellépésben, még akkor is, ha esetleg tetszene nekik, hogy az a politikus csökkentené az adójukat" - mondta.
Szó szerint rémálom anyag pénteken: Génszerkesztési kísérletek és Gyerekek a szigeteken, és ne látogass meg, Látványtündér, ez már túl sok! 1. szakasz - Az álom: Épp most álmodtam egy álmot. Ebben az álomban egy loft-étterem-lakásba ejtőernyőztek, ahol egy gyönyörű nő állt a bárpult mögött. Tudtam, hogy ez a nő halott. De az álom kedvéért életben volt. Elfoglalt volt, távoli, és ritkán mutatkozott.

Volt egy kis csapata a fiatalokból.

Egy nagyon érdekes, rendkívül egyedi arcvonásokkal rendelkező fiatalember magyarázott nekem.

A nő a tisztánlátó álmomban kicsit olyan volt, mint egy fiatalabb Mae Brussels, és egészen biztosan halott volt. Mint Lawrence Dunegan, egy szellem, aki a Day Tapesben magyarázza az életét.

A fiatalember génszerkesztésről, pedofíliáról és gyerekekről mesélt nekem.

Hawaiira gondoltam, amikor felébredtem.

Az a sok gyerek eltűnt.

Élve elégették? Elhurcolták őket emberkereskedelemre?

Eszembe jutott.

Az emberkereskedelem többről szól, mint pedofíliáról, bár gyanítom, hogy az is része az ügynek.

Szerintem van néhány szegény gyerek odakint, akiken orvosi kísérleteket végeznek néhány sátánista hooooman gyík teremtmény.

Buckminister: Ez nem olyan, mint valami Harag szőlője kaliforniai nyomornegyed, ami porig égett a 30-as években, ahol senkinek sem volt fogalma arról, hogy ki volt ott. Maui minden egyes emberét nyomon követték, lenyomozták, geolokalizálták, és állandó 24-7 órás megfigyelés alatt állt számos forrásból, ahogyan mi mindannyian.

Az oltási státusz, a jogosítvány, az autó regisztrációja, a foglalkoztatási státusz, a választói regisztráció, a gyermekek iskolai körzetbe való beiratkozása, vagy az otthoni tanulás státusza, a katonai státusz, a társadalombiztosítási juttatások, a szociális háló (Facebook, stb.), a közösségi média (böngészési előzmények / vásárlási előzmények Amazon stb.), a letartóztatási nyilvántartás, a bírósági nyilvántartás, az orvosi nyilvántartás, az adóügyi nyilvántartás (szövetségi és állami) - minden és még több volt ismert minden egyes Lahainában élő egyénről.

Meggyilkolták őket, szándékosan, az elképzelhető legembertelenebb, legszörnyűbb módon. Nem voltak "ismeretlenek", nem "eltűntek." Élő férfiak, nők és gyermekek voltak, akiket feláldozhatónak ítéltek. Az a kirívó és felháborítóan abszurd hazugság, hogy egyáltalán vannak "eltűnt személyek", egy halott árulkodó jel, hogy egy kegyetlen szadista átverés csövébe nézünk - saját kollektív tudatosságunk masszív rituális megcsúfolása.

Amy Sukwan itt visszhangzik: A kormánytisztviselők egyszerre állítják magukat inkompetenciának és mindenhatóságnak, de úgy tűnik, hogy ez az, amit itt látok. Valahogy a FEMA képes volt felmérni az összes ilyen építményt, de nem képes előállni egy eltűnt személyek listájával. Az volt a benyomásom, hogy Hawaii egy amerikai állam. Nem lett volna sok háznak utcai címe, postaládája és postai dolgozói, akik a postát kézbesítik nekik? A USPS-nek nincsenek postai kézbesítői, akiknek jó elképzelésük van arról, hogy ki lakik ott? Lefogadom, hogy néhányuknak még jogosítványuk és személyi igazolványuk is volt a Hawaii DMV-től, és persze az említett iskolai beiratkozások a gyerekek számára. Úgy értem, néhányan közülük talán elmenekültek az államból, vagy bármi más, de általában, ha leég az otthonod, nos, nincs hova menned az államon kívülre. Azok, akik a barátaiknál és a családjuknál maradnak, mindenképpen katasztrófa segélyt kérnének, ha még élnek és képesek erre. Még ha minden személyazonosító okmányuk elveszett is a tűzben, feltételezem, hogy emlékeznek a nevükre, címükre és más fontos és könnyen ellenőrizhető adatokra.

Azt hiszem, az elit talán túl messzire ment ezzel. Pontosan ebben a szállodában szálltam meg 2009-ben. Ugh.

Buckminister folytatja: Ahogy már korábban is mondtam, ezt a támadást a nyilvánosság előtt hajtották végre, hogy megrémítsenek minket - az üzenet az, hogy tehetünk valami felfoghatatlanul szörnyű dolgot - és mindenkinek a szeme láttára - és senki nem szól egy kurva szót sem. Mindenkit, aki beszél, birtokolnak, azt akarják, hogy ezt mi is lássuk.

Gyanítom, hogy a bűncselekményben olyan kompromittált személyek is benne vannak, akik túlélőként mutatják be magukat, akiket vagy megvettek a védelembe, hogy a történet egy bizonyos verzióját reklámozzák, vagy szó szerint szélhámosok, akik soha nem tették be a lábukat Lahainába, akik a történet elfedésére és félrevezetésére irányuló művelet részei. Erősen gyanítom, hogy a bárki számára elérhető alapvető információk alapján a halálos áldozatok száma sokkal magasabb, nem okoz nekik gondot, hogy élve elégessenek gyerekeket egyedül az otthonaikban, miért ne vennénk észre, hogy természetesen nulla gondjuk lenne teljesen eltörölni a bizonyítékot, hogy az emberek egyáltalán léteztek. (...)
Mi az a harmadik fél beavatkozása a Nemzetközi Bíróságon? Németország közölte, hogy beavatkozik Izrael nevében a Dél-Afrika által a hágai Nemzetközi Bíróságon indított népirtási perben. A DW elmagyarázza, mi motiválja a beavatkozást, és hogyan működik.
Dél-Afrika a Nemzetközi Bírósághoz (ICJ) fordult Izrael ellen, azzal vádolva azt, hogy Izrael a Hamász elleni jelenlegi gázai Hamász elleni háborújában megsértette az ENSZ 1948-as népirtási egyezményét.

A hágai Nemzetközi Bíróság
A hágai Nemzetközi Bíróságot 1945-ben hozta létre az ENSZ Alapokmánya

Az izraeli hadsereg nagyszabású hadműveletet indított a Hamász ellen, miután a militáns iszlamista csoport október 7-én terrortámadás-sorozatot hajtott végre Izrael ellen, amelynek során 1200 ember vesztette életét, és 240-et túszul ejtettek.

A Hamászt többek között az Európai Unió, Németország és az Egyesült Államok is terrorszervezetnek minősíti.

A következő hetekben a bíróságnak döntenie kell arról, hogy meghozza-e a Dél-Afrika által kért ideiglenes intézkedéseket, amelyek között szerepel Izrael "a Gázai övezetben és ellene folytatott katonai műveleteinek" azonnali felfüggesztése. A kérdés, hogy megsértették-e a népirtási egyezményt, évekig is eltarthat.

Múlt pénteken Németország bejelentette, hogy harmadik félként beavatkozik Izrael nevében az ügyben.

Hogyan avatkozhat be egy harmadik fél?

Stefan Talmon, a Bonni Egyetem nemzetközi jogi szakértője kifejtette, hogy egy harmadik fél azért avatkozhat be, mert a népirtási egyezmény nemzetközi szerződés - mintegy 150 állam írta alá, köztük Dél-Afrika, Izrael és Németország.

"A Nemzetközi Bíróság alapokmányának 63. cikke szerint egy többoldalú szerződés bármelyik fele beavatkozhat a szerződés értelmezésével kapcsolatos vitába" - mondta Talmon a DW-nek. Hozzátette, hogy egy állam ezt azért tenné meg, mert a szerződésnek az ICJ általi értelmezése minden felet érintene.

Mi az a harmadik fél beavatkozása a Nemzetközi Bíróságon?
Népirtási per kezdődik Izrael ellen Hágában

Egy harmadik fél állást foglal?

Elméletileg - folytatta Talman - egy szervezet semleges félként lép be az eljárásba, segítve például a bíróságot a szerződés értelmezésében. A gyakorlatban azonban egy entitás mindig az egyik felet akarja támogatni az értelmezésével.

Elmondta, hogy az eljárás jellegéből adódóan ennek van értelme: "Ha antagonisztikus vitáról van szó - azaz két fél közötti vitáról -, és arról van szó, hogy hogyan kell értelmezni egy szerződést, akkor elkerülhetetlenül az egyik felet fogja támogatni, attól függően, hogy hogyan értelmezi a szerződést".

A német kormány nyilatkozatában azt mondta, hogy "határozottan" ellenzi a népirtási egyezmény "politikai instrumentalizálását", és elutasítja az Izraellel szemben megfogalmazott népirtási vádat. "Ennek a vádnak semmiféle alapja nincs" - fogalmazott Berlin.

Miközben Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök köszönetet mondott a német kancellárnak a kormány álláspontjáért, Namíbia elítélte Németország Izraelnek nyújtott támogatását.

Milyen szerepet játszik egy beavatkozó állam?

"A beavatkozó állam a szerződés egyes rendelkezéseinek értelmezését terjeszti az ICJ elé" - magyarázta Talmon, és elmondta, hogy ez írásban és szóban is megtörténik a tárgyaláson. Hozzátette, hogy egy ilyen állam csak a szerződés rendelkezéseiről nyilatkozhat, magáról az ügy tartalmáról nem.

Talmon elmondta, hogy az elmúlt három évben egyre gyakoribbá vált, hogy harmadik felek beavatkoznak az ICJ-eljárásokba. Németország más államok mellett két másik, a népirtási egyezményhez kapcsolódó ügyben - Ukrajna kontra Oroszországi Föderáció és Gambia kontra Mianmar - lépett be harmadik félként.

Dél-Afrika Izrael elleni perében Banglades és Jordánia két olyan állam, amely bejelentette, hogy kész beavatkozni és bizonyítékokat bemutatni Dél-Afrika ügyének alátámasztására.

Talmon elmondta, hogy több mint 30 beavatkozási nyilatkozatra számít az üggyel kapcsolatban, főként Dél-Afrika nevében.
A Nyugat polgárai fel kell készüljenek az Oroszországgal vívott totális háborúra Háborúra figyelmezteti a Nyugat társadalmainak polgárait a NATO, mint előadják, a NATO csakis a béke megteremtése miatt háborúzik. Erről a klasszikus Graffiti juthat eszünkbe, miszerint "Háborúzni a békéért, olyan, mint szexelni a szüzességért!"

Rob Bauer admirális, a NATO katonai bizottságának vezetője arra kérte a nyugati társadalmak polgárait, hogy a következő 20 éven belül készüljenek fel egy totális háborúra Oroszországgal!

Ezeket a kijelentéseket támogatta Boris Pistorius német védelmi miniszter is, aki elemzői jelentésekre hivatkozva azzal érvelt, hogy a következő 5-8 évben bármikor kitörhet háború Oroszországgal, és Németországnak fel kell készülnie valami ilyesmire.

Oroszország mindezeket az emberiségre veszélyes elméleteket tagadja, de kijelenti, hogy kész válaszolni és reagálni a Nyugat bármely agresszív lépésére.

Ha valami ilyesmi történik, akkor a konfliktus nem konvencionális lesz, lehet, hogy így kezdődik, de termonukleárissá fejlődik. Egy ilyen konfliktusból akár a világ népességének 90%-a is kiirtható, a túlélők pedig könyörögnek, hogy a halottak között legyenek.

Az, hogy Nyugaton ilyen forgatókönyveket dolgoznak ki, azt mutatja, hogy valami nem stimmel a hatalom vezető központjaiban.

Sőt az is adott, hogy az Oroszország és a NATO közötti totális háborúban Kína az oroszok mellé áll, azon egyszerű oknál fogva, hogy ha Moszkva vereséget szenved (hiszen nem csak az USA-val, hanem az összes többi országgal is szembe kell néznie. Nyugat azonnal Pekingre támadna

"Bár a fegyveres erők felkészültek egy ilyen háború kirobbanására, az állampolgároknak fel kell készülniük egy olyan konfliktusra is, amely gyökeres változást igényelne az életükben.

Háború esetén nagyszámú civilt kell mozgósítani, a kormányoknak pedig rendszereket kell bevezetniük a folyamat irányítására" - mondta Bauer a NATO védelmi vezetőinek brüsszeli találkozója után, amint arról a The Telegraph című brit lap számolt be.

"Tudnunk kell, hogy a béke nem magától értetődő.

És ezért mi, NATO-erők konfliktusra készülünk Oroszországgal. De ez a vita sokkal összetettebb.."

Valójában Bauer megdicsérte Svédországot, amely arra kérte minden állampolgárát, hogy készüljenek fel a háborúra, mielőtt az ország hivatalosan is csatlakozna a NATO-hoz.
Háborúra készülnek a globális pénzhatalmat kiszolgáló politikusok akik jó szolgaként, az európai emberek megnyomorításán és kiirtásán fáradoznak. A napbál világosabb, hogy amennyiben az európai nemzetállamok nem tudják lerázni a nyakukról, a globalista, hazaáruló politikusokat, akik minden országban a saját népük érdekei ellen dolgoznak, akkor hamarosan célpontok és áldozatok leszünk mindannyian.
A globalista, hazaáruló bűnszervezet, jelen van minden országban, és soha nem a nemzeti érdekeket és nem az európai emberek érdekeit szolgálták, hanem a soha senki által megnem választott globális pénzhatalmi elitet!

Az, hogy ma a harmadik világháború küszöbén állunk, ez elsősorban a totálisan lebutított, érdektelen, a hazugságokat zabáló, állati szinten, ösztönlényként működő embertársainknak köszönhető. Ők azok, akik a tudatlanságukkal, vagy a nemzetgyűlölettől vezérelve, rendszeresen hatalomra segítik a hazaáruló és nemzetgyűlölő politikusokat a saját vesztükre.

Jó ha tudjuk, hogy minket SOHA nem fog megvédeni, sem a NATO, sem az EU, sem az USA, sem a globalista hazaáruló politikusok, annál az egyszerű oknál fogva, hogy ezeknek a szervezeteknek az irányítása, a globális pénzhatalmi elit kezében van, akiknek nincs szükségük 8 milliárd emberre. Ez azt jelenti, hogy egy jól felépített, ember, élet és Isten ellenes népírtás zajlik az egész emberiség ellen, ezt szolgálta a vírus és oltás őrület, a korlátozások, a háborúk, és a migrációs pusztítás. Az, hogy ez az ember, élet, és Isten ellenes bűnszervezet tovább működhessen felelősségre vonás nélkül, és amivel menthetik a bőrüket, az a harmadik világháború kirobbantása, amit nem is titkolnak.
Arnold Schwarzeneggert több órán át tartóztatta fel a német rendőrség a luxusóra miatt Arnold Schwarzeneggert szerdán a rendőrség őrizetbe vette és több órán át fogva tartotta a németországi München egyik repülőterén.

A hollywoodi sztárt a vámosok állították meg, és kiderült, hogy egy több tízezer dollárt érő, be nem jelentett Audemars Piguet luxusórát vitt magával.

Schwarzenegger később "inkompetens zsarolásnak" nevezte a megpróbáltatást egy svájci karóra miatt.

A Terminátor sztárja egy jótékonysági árverésen akarta eladni az egyedi készítésű órát hazájában, Ausztriában.

A vámosok azonban félreállították, mert nem jelentette be a drága tárgyat.

A németországi rendőrség közölte, hogy adóügyi büntetőeljárást indítottak a színész ellen.

"Adóügyi büntetőeljárást kezdeményeztünk" - mondta Thomas Meister, a vámhivatal szóvivője a Bild című német hírportálnak.

"Az órát be kellett volna jelenteni, mert importárukról van szó".

A színész azt állítja, hogy soha nem kérték tőle, hogy töltsön ki semmilyen űrlapot az egyedi Audemars Piguet óra bejelentéséhez, amelynek alapmodelljei 30 ezer dollár körül kezdődnek.

Együttműködő volt az egész folyamat során, amelyet egy vígjátéki jelenetként jellemzett.

A 76 éves Schwarzenegger beleegyezett, hogy kifizesse a tárgy után fizetendő vámot.

A vámosok azonban egy órán keresztül küzdöttek egy hitelkártya-automatával, mielőtt egy bankba vitték, hogy készpénzt vegyen fel egy ATM-ből.

Az ATM limitje azonban túl alacsony volt, a bank pedig zárva volt, ezért visszavitték a vámhivatalba, ahol végül találtak egy működő hitelkártya-gépet.

Az egész sorozat körülbelül három órán át tartott.

"Soha nem kérték tőle, hogy kitöltsön egy nyilatkozatot, és a vámosok minden kérdésére őszintén válaszolt" - mondta egy forrás a The New York Postnak.

"Minden lépésnél együttműködött, annak ellenére, hogy ez egy inkompetens zsarolás volt, a hibák teljes komédiája, amiből egy nagyon vicces zsarufilmet lehetne csinálni" - folytatta a forrás.

Később a Predator sztárja viccelődött a megpróbáltatással a Schwarzenegger Climate Initiative aukcióján az ausztriai Kitzbühelben, ahol az óra közel 300 000 dollárért kelt el.

"El tudod egyáltalán hinni, hogy hirtelen bilincsben voltam? Bilincsben voltam!" - viccelődött.

"Nem az óra vagy a vámhivatal miatt, hanem mert tegnap este forró éjszakám volt a barátnőmmel, Heatherrel".

Schwarzenegger 2003 és 2011 között volt Kalifornia republikánus kormányzója.

Később Donald Trump elnök hangos bírálója lett.

A színész klímavédelmi csoportja arra törekszik, hogy "minden nap felhívja a figyelmet a klímaválságra és a cselekvés sürgős szükségességére".

© Nemzeti Hírháló 2003 - 2024 Map Leiratkozás Leiratkozás