Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:
A pilóta katasztrófára figyelmeztet a légiközlekedési ágazat számára a Covid-injekciók miatt
A pilóta katasztrófára figyelmeztet a légiközlekedési ágazat számára a Covid-injekciók miatt

A pilóta katasztrófára figyelmeztet a légiközlekedési ágazat számára a Covid-injekciók miatt
november 17, 2023 forrás

Shane Murdock kapitány úgy látja, hogy a légiközlekedési ipar "a katasztrófa szélén áll." Több mint 40 éve pilóta és képzett légiközlekedési balesetvizsgáló, és hivatalos adatokat talált, amelyek alátámasztják állítását a közelgő globális katasztrófáról. Hozzáteszi: "Ha az adatokat összefüggésbe helyezzük, akkor az azt jelzi, hogy hatalmas probléma van, amely jelentős hatással van és lesz a globális repülésbiztonságra. Elég bizonyíték van arra, hogy megkongassuk a vészharangokat.

Sok tragédia történt idén. Phil Thomas, a spanyolországi Cadizban (Cadiz) működő repülőiskola fiatal diplomás pilótája áprilisban hirtelen megbetegedett és meghalt. Márciusban öt pilóta vált munkaképtelenné, köztük a British Airways egyik pilótája, aki nem sokkal a felszállás előtt összeesett és meghalt Kairóban (Egyiptom).

A pilóták szuper fittek, akkor miért halnak meg vagy esnek össze hirtelen ennyien? Murdock kapitány arra a következtetésre jutott, hogy a Covid-19 oltás súlyos mellékhatásai miatt szenvednek, ami szívizomgyulladáshoz (szívgyulladás), agyi ködhöz, álmatlansághoz, vérrögökhöz és anafilaxiához vezet.

Úgy véli, hogy egyes pilóták időzített bombák, és azt állítja, hogy sokan közülük nem jelentik betegségüket. Azért nem jelentik az agyködöt, a szívdobogást és a szédülést, mert nem akarják elveszíteni az állásukat.

A pilótáknak évente egyszer, illetve betegség esetén hathavonta átfogó egészségügyi vizsgálaton kell részt venniük. Az előírások szerint csak akkor mehetnek át ezen, ha 1%-nál kisebb a valószínűsége annak, hogy olyan betegségben szenvednek, amely alkalmatlanná teheti őket a munkavégzésre.

Hogyan mehetnek át az orvosi vizsgálaton, ha súlyos mellékhatásoktól szenvednek? Tavaly az Egyesült Államok Szövetségi Légügyi Hatósága (FAA) megváltoztatta a "PR-intervallumot" mérő elektrokardiogram-markereket. Ez az az idő, amely alatt egy elektromos impulzus a szív egyik részéből a másikba jut, és a szív egészségének egyik mutatója. Az új határérték 50 százalékkal hosszabb, mint a régi, és azt jelenti, hogy egy szívbetegségben szenvedő pilóta túllépheti ezt a határértéket.

2020. november 15-én az ausztrál légitársaságok kötelezővé tették a Covid-19 elleni védőoltást 900 pilóta, valamint a teljes repülő- és földi személyzet számára. Ausztráliában a Pfizer, az AstraZeneca és a Moderna állt rendelkezésre.

Ma van a rendelet harmadik évfordulója, és Murdock kapitány egyike annak a 12 pilótának, aki megtagadta az oltást. Természetesen elbocsátották, mivel súlyos kötelességszegéssel vádolták, ami általában a nem megfelelő szexuális viselkedés vagy a meggondolatlan és veszélyes viselkedés vádja.

A 60 éves Murdock, aki az ausztráliai Sydney közelében él, 20 évig volt a Virgin Australia kapitánya, és 1984 óta rendelkezik szakszolgálati engedéllyel. Emellett MSc diplomát szerzett a repülés emberi tényezőinek vizsgálatából, amely tudomány az ember és a gép közötti kapcsolódási pontokkal foglalkozik. Azt mondja: "Minden nap egy repülőgépnek a nemzetközi útvonalhálózaton vissza kell fordulnia orvosi vészhelyzet miatt. Ez vagy az utasok vagy a személyzet egészségügyi vészhelyzete".

Amikor a pilóták mayday rádióhívást intéznek a légiforgalmi irányításhoz, ezt "squawk"-nak nevezik. A 7700-as kódot használják minden mayday-hívásnál, amelyet olyan súlyos eseményekre tartanak fenn, mint a pilóta meghibásodása vagy a fedélzeten keletkezett, nem ellenőrzött tűz. Csak néhány olyan eset van, amely indokolja a mayday hívást; az utasoknak és a személyzetnek valós veszélyben kell lenniük.

Az X account @GCFlightAlerts által létrehozott bot szerint a mayday hívások száma soha nem látott szintre emelkedett. Ez posztolja, ha egy pilóta a világon a 7700-as segélyhívást tette le.

2018 és 2019 között a mayday hívások az összes segélyhívás 29,1 százalékát tették ki. A 2022-es évben a mayday hívások száma 272 százalékkal nőtt. A 2023-as év első három hónapjában a növekedés 386 százalékos volt. A grafikonon látható, hogy azonnali és erőteljes növekedés következett be, amikor a pilóták számára kötelezővé vált a védőoltás.

A pilóta katasztrófára figyelmeztet a légiközlekedési ágazat számára a Covid-injekciók miatt

A világjárvány során Ausztráliában elhunytak átlagéletkora 85,3 év volt. Ezek a számok nem indokolják, hogy az egészséges és jó egészségi állapotban lévő pilótákat oltásra kényszerítsék, és hogy a "nincs oltás, nincs munka" politikát vezessék be. Ez még az FAA saját iránymutatásainak is ellentmond: Az FAA előírásai szerint a pilóták nem szedhetnek olyan gyógyszert, amelyet az elmúlt 12 hónapban nem hagytak jóvá és nem alkalmaztak az általános lakosság körében. A pilóták nem vehetnek részt gyógyszerkísérletekben, és minden Covid-19 vakcinát sürgősségi felhasználási engedély alapján hagytak jóvá. A vizsgálat utolsó szakasza idén fejeződik be.

Murdock kapitány az ausztrál szabályozó hatóság, a CASA (Civil Aviation Safety Authority) által kiadott többszemélyes engedélyek számát is vizsgálta. A CASA hatáskörrel rendelkezik arra, hogy korlátozásokat vezessen be a légiforgalmi pilótaengedélyekre (APTL). A többfős személyzetre vonatkozó engedély korlátozza a pilótákat arra, hogy egynél több személyzettel működjenek együtt, és akkor adják ki, ha az orvosi státusz esetlegesen alkalmatlanságot jelez a repülésre. A CASA felügyeli és irányítja az összes ausztrál pilóta orvosi minősítését és engedélyezését. Az információszabadságra vonatkozó adatok azt mutatják, hogy a korlátozások száma 126 százalékkal nőtt, ami példátlan.

Azt gondolnánk, hogy ez arra készteti a CASA-t, hogy teljes körű felülvizsgálatot végezzen, de nem tesz semmit, miközben az Ausztrál Gyógyszerügynökség, a Therapeutic Goods Administration (TGA) továbbra is mindenkinek ajánlja a Covid-19 oltást. Ez egy forgóajtó, amely kibújik a felelősség alól, ahogyan azt mi, akik oltási kérdésekkel foglalkozunk, szoktuk tenni.

Murdock kapitány meg van győződve arról, hogy a tétlenségnek csak egy kimenetele lehet, és nem szabad elfelejtenünk, hogy sok repülőgép kényszerleszállást hajtott végre a pilóták hozzá nem értése miatt. Egyértelműen kijelenti: "Lesznek katasztrófák, és mind a személyzet, mind az utasok feleslegesen fognak meghalni".


Tudta, hogy a WHO büntetőjogi mentességet biztosított magának? Tudta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) büntetőjogi mentességet biztosított magának az alapszabályában?
Russell Brand megkérdezte Dr. David Martint a műsorában, hogy szerinte a WHO miért egy "bűnözői kartell." "Miért biztosítana magának egy szervezet büntetőjogi mentességet? "Itt nem polgári jogi, hanem büntetőjogi felelősségre vonásról van szó" - válaszolta. Ebbe beletartozna a visszaélések kivizsgálása is.

"Bűnözői kartell": Az Egészségügyi Világszervezet

"Mi a fenéért olyan fontos, hogy az alapszabályba belefoglalják, hogy bárki, aki a WHO égisze alatt dolgozik, mentesül a büntetőeljárás alól?" - kérdezte Dr. Martin.

Szerinte azért kellett ezt belefoglalni az alapszabályba, mert az emberek tudták, hogy már megszegték a törvényt.

A tagok képviselői a külön szervezet által összehívott üléseken a következő kiváltságokat és mentességeket élvezik feladataik ellátása során, valamint az ülés helyszínére és az onnan való utazás során:
- Kiváltságok és mentességek a) mentesség a személyes letartóztatás vagy őrizetbe vétel, valamint a személyes poggyászuk lefoglalása alól
- Valamint a szóbeli vagy írásbeli nyilatkozataik és minden cselekményük tekintetében
- Hivatali minőségükben végzett cselekményeik
- Mentesség a bírósági eljárás alól
- Mentesség az alábbiakkal szemben: mindenfajta jogorvoslat alól.
A Moderna leállítja az új mRNS-vakcinával végzett kísérletet fiatalok számára miután felmerült a szívizomgyulladás gyanúja. A Moderna Epstein-Barr-vírus elleni vakcinájának első fázisú vizsgálatában előkerült eset tovább növeli az mRNS-biotechnológiával és a szívproblémákkal, különösen a szívizomgyulladással kapcsolatos aggodalmakat.
A Moderna kutatói ma leállították az Epstein-Barr-vírus elleni mRNS-vakcina serdülőkön végzett korai klinikai vizsgálatát, miután a vizsgálat egyik résztvevőjénél szívizomgyulladás gyanúja merült fel.

Az eset "az összes adagolás azonnali felfüggesztését teszi szükségessé MINDEN serdülő esetében" - írta a Moderna számára a kísérletet felügyelő cég egyik vizsgálója, hozzátéve: "Kérjük, erősítse meg, hogy megértette és megkapta ezt a sürgős közleményt.

A vizsgálatban résztvevőket továbbra is figyelemmel kell kísérni a biztonság érdekében - írta a vizsgáló. A vizsgálatban mintegy 150 serdülő és 272, 18 és 30 év közötti személy vesz részt.

Egy olyan személy, aki nem a Moderna, a Spikevax Covid vakcina gyártója alkalmazásában áll, továbbította az e-mailt az Unreported Truthsnak.

A Moderna elmulasztotta értesíteni a befektetőket a kísérlet megszakításáról, amelyre a csütörtöki tőzsdei nyitás előtt került sor. A Moderna részvényei a Spikevax eladásainak csökkenésével mintegy 85 százalékkal estek a 2021-es csúcspontjuk óta, de a vállalat még mindig az egyik legértékesebb biotechnológiai vállalat 30 milliárd dolláros piaci értékével.

(Minden adagolást azonnal le kell állítani! A kísérlet leállítására használt e-mail tárgysorának egy része. Figyeljék meg az e-mail időbélyegzőjét - mielőtt a Moderna részvényei csütörtökön megjelentek volna a kereskedésben).

A mirigylázat okozó Epstein-Barr-vírus a Moderna egyik vezető vakcinajelöltje. A vállalat azt mondta a befektetőknek, hogy több milliárd dolláros éves forgalmat érhet el.

A kísérlet lemondása azonban az Epstein-Barr-vakcinán - hivatalos nevén az mRNS-1189-en - messze túlmutató kérdéseket vet fel a Moderna és az mRNS-vakcinák számára.

Ez a vakcina lényegében ugyanazon a felépítésen alapul, mint a Moderna Covid oltása. Mindkét vakcina egy módosított mRNS-szálat tartalmaz, amelyet egy apró zsírgömböcske, úgynevezett lipid nanorészecske (LNP) vesz körül.

A Covid mRNS-injekciót a szívizomgyulladás - a szívizom gyulladása, amely szívmegálláshoz és halálhoz vezethet - fokozott kockázatával hozták összefüggésbe. A kockázat serdülőknél és fiataloknál a legnagyobb.

Amióta 2021-ben ismertté vált a Covid mRNS-vakcina okozta szívizomgyulladás kockázata, a tudósok fejtörést okoznak az okok miatt. Egyesek szerint ez a koronavírus spike fehérjével függ össze, amelyet a szervezet a Covid mRNS vakcinázás után termel.

Más kutatók azonban úgy vélik, hogy az mRNS-biotechnológiával kapcsolatos alapvetőbb problémáról van szó, valószínűleg a lipid nanorészecskékkel kapcsolatban, amelyekről ismert, hogy gyulladásos választ váltanak ki.

Az a tény, hogy egy második, nem Covid mRNS vakcinát most egy serdülőkorban jelentkező szívizomgyulladás gyanús esetével hoztak összefüggésbe, tovább növeli az aggodalmakat, hogy az mRNS biotechnológia - legalábbis a jelenleg rendelkezésre álló lipid nanorészecskékkel - nem alkalmas fiatalok számára.

(A teljes e-mail. Felhívjuk a figyelmet, hogy a "protokoll B része" 12-17 éves résztvevőkre vonatkozik, tehát az esetnek valamelyiküknél kellett bekövetkeznie).

Az Epstein-Barr-vírus, amelyet a Moderna mRNS-1189 vakcina célzottan megcéloz, világszerte elterjedt, és a serdülőknél a mononukleózis egyik fő oka. Bár a mononukleózis általában enyhe és átmeneti, az Epstein-Barr vírus felnőtteknél, különösen immunhiányos egyéneknél, limfómával is összefüggésbe hozható.

A Moderna egyike annak a több vállalatnak, amely az EBV elleni vakcina kifejlesztésén dolgozik, az előrelépés azonban a vírus összetettsége miatt lassú. Az mRNS-1189 hatására a szervezet a vírus több részét termeli, nem pedig csak egyet, mint a Moderna Covid vakcinája esetében.

A ma leállított, Eclipse nevű kísérlet az 1-es fázisú vizsgálat volt - az embereken történő tesztelés legegyszerűbb szakasza. Az 1. fázisú vizsgálatok során a vakcinákat és a gyógyszereket elsősorban a biztonságosságuk, nem pedig a hatékonyságuk szempontjából tesztelik.

A Moderna 2022 januárjában kezdte meg a vizsgálatot 272, 18 és 30 év közötti résztvevővel, majd később kibővítette azt a serdülőkorúakra vonatkozó "B résszel." A szívizomgyulladással küzdőket kifejezetten kizárták a részvételből.
Egy tanulmány feltárja a COVID-19 oltás utáni leggyakoribb krónikus tüneteket Egy új tanulmány bemutatja a leggyakoribb krónikus tüneteket azok körében, akiknél a COVID-19 vakcina beadása után jelentkeztek a problémák.
A leggyakoribb tünetek a mozgásintolerancia, a túlzott fáradtság, a zsibbadás, az agyi köd és a neuropátia voltak, számoltak be a kutatók a közleményben.
Álmatlanság, szívdobogás, szívfájdalom, fülzúgás, fejfájás, égő érzés és szédülés is előfordult a vizsgálatban résztvevők legalább felénél, amelyet részben az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) finanszírozott.

A résztvevők átlagosan 22 tünetről számoltak be, a felső határ 35 volt.

A vizsgálat olyan emberekre összpontosított, "akik a COVID-19 oltást követően súlyos, legyengítő krónikus állapotról számoltak be", amely "nem sokkal a COVID-19 oltás után kezdődött, és sok embernél egy évig vagy tovább fennállt" - mondták a kutatók.

A tanulmányt Dr. Harlan Krumholz, a Yale School of Medicine belgyógyászati tanszékének munkatársa és Yilun Wu, a Yale School of Public Health biostatisztikai tanszékének munkatársa vezette.

Módszerek

A tanulmány a Yale Listen to Immune, Symptom and Treatment Experiences Now (LISTEN) kutatásából származik, amely az úgynevezett hosszú COVID és az oltás utáni mellékhatásokat egyaránt vizsgálja.
A kutatók 2022 májusában kezdték meg a résztvevők toborzását. A résztvevők kitöltöttek egy kérdőívet, és a kutatók hozzáférhettek az egészségügyi dokumentációjukhoz.

A vizsgálatban azok a felnőttek vettek részt, akik 2022 májusától 2023 júliusáig oltás utáni problémákról számoltak be. Kizárták azt a 388 embert, akik úgynevezett hosszú COVID-ről, vagyis a COVID-19 fertőzést követően elhúzódó tünetekről is beszámoltak. További 146 embert, akik nem töltötték ki teljesen a kérdőívet, végül szintén kihagytak.

Videó: 2023 Floridai csúcstalálkozó a COVID-ről: "Élelmiszer, család és orvosi szabadság!

A résztvevők átlagéletkora 46 év volt, és 80 százalékuk nő volt. Körülbelül 88 százalékuk az Egyesült Államokban él.

A vizsgálat felépítése azt jelenti, hogy az ok-okozati összefüggést nem lehetett megerősíteni, mondták a kutatók. Bár elismerték, hogy a krónikus tüneteket okozhatták a vakcinák, azt állították, hogy azok függetlenek is lehetnek, és változással is jelentkezhettek, de azt is mondták, hogy a tünetek csoportosodása nem sokkal a védőoltás után "lehetséges összefüggésre utal".

A vakcinák ismert mellékhatásai közé tartozik a szívgyulladás, a súlyos allergiás sokk és a Guillain-Barré-szindróma.

Egyesek más problémákat is összefüggésbe hoztak a vakcinákkal, de ezeket nem ismerik el olyan széles körben, mint a megerősített mellékhatásokat.

A tünetek igen fájdalmasak lehetnek. A résztvevők egy 100-as skálán átlagosan 80-as értékről számoltak be, amikor arról kérdezték őket, hogy a tünetek mennyire voltak súlyosak a legrosszabb napjaikon.

Hosszan tartó tünetek

A felmérés kitöltését megelőző héten a résztvevők 93 százaléka mondta, hogy legalább egyszer kellemetlen érzést érzett.

Tízből több mint nyolcan számoltak be arról, hogy félelmet éreztek, 81 százalékuk pedig arról számolt be, hogy elárasztották őket az aggodalmak.

A tehetetlenség, a depresszió, a reménytelenség és az értéktelenség érzését is gyakran jelentették.

Majdnem az egész csoport azt mondta, hogy levertnek érzi magát, és 91 százalék mondta, hogy alvászavaroktól szenved.

Másrészt a résztvevők fele arról számolt be, hogy jó, nagyon jó vagy kiváló állapotban van. A többiek mégis közepes, rossz vagy ismeretlen állapotról számoltak be.

A tünetek sokaknál nem sokkal az oltás után kezdődtek. A tünetek megjelenésének medián ideje három nap volt. Az emberek hetvenhét százaléka az első vagy második oltás után tapasztalta a tüneteket.

A tanulmány egy NIH által írt tanulmányt követett, amely 23 olyan személyt részletezett, akiknél a COVID-19 oltást követően tartós tüneteket tapasztaltak.
Az új tanulmányban részt vevők közül többen új diagnózist kaptak az oltás beadását követően, többek között szorongást, neurológiai állapotokat, gyomor-bélrendszeri problémákat és poszturális ortosztatikus tachikardia szindrómát.

A pandémia előtti problémák

A tanulmány szerint a résztvevők közel felének már a világjárvány előtt is volt allergiája.
A résztvevők mintegy háromnegyedének összesen legalább egy társbetegsége volt, például allergia.

Az allergiák mögött a leggyakoribb társbetegségek a gyomor-bélrendszeri problémák, például a savas reflux, a szorongásos zavarok, a depressziós zavarok és az asztma voltak.

Artritiszről, autoimmun betegségről, magas koleszterinszintről, magas vérnyomásról és migrénről szintén egyenként több mint két tucat ember számolt be.

Kipróbált kezelések

Sok résztvevő többféle kezelést is kipróbált a tüneteire.

Majdnem mindenki próbálkozott probiotikumokkal, amelyek segítenek a szervezetben lévő jó baktériumok növelésében.

Vitaminokhoz és étrend-kiegészítőkhöz is gyakran folyamodtak, a b12-, c- és d-vitaminok és az ibuprofen voltak a legnépszerűbbek.

A gyulladáscsökkentő gyógyszereket, köztük az ibuprofent a résztvevők többsége használta.

Szájon át szedhető szteroidokat, például dexametazont a csoport mintegy fele használt.

Az életmódváltás is gyakori volt: 51 százalékuk korlátozta a testmozgást vagy a megerőltetést, 44 százalékuk csökkentette az alkohol vagy a koffein fogyasztását, és 44 százalékuk növelte vagy csökkentette a sófogyasztás mértékét. Tízből további körülbelül négyen változtattak az étrendjükön.
A hatalommal való visszaélés nem változtathatja meg a valóságot Nem biztonságos; nem hatékony; nem vakcina. Itt van Dr. Trozzi és Michael Alexander első, Wayne Peters büntetőjogi meghallgatás utáni interjúja: Mi a helyzet Kanadában?
Ígérem, hogy nem fogtok unatkozni ezzel a cenzúrázatlan szólásszabadsággal és igazságkereséssel. Ez az első videofelvételen rögzített interjúm azóta, hogy november 10-én a CPSO büntető tárgyaláson elhangzott ellenem, amiért azt mondtam, hogy a kényszerített covid-19 injekciók "nem biztonságosak, nem hatékonyak és nem vakcinák." Michael Alexander alkotmányjogász és én csatlakoztunk Wayne Petershez a What's Up Canada-tól.

A hatalom nem tudja megváltoztatni a valóságot. Az ápolók és orvosok megkorbácsolása nem változtatja a történelem leghalálosabb orvosi beavatkozását "biztonságos és hatékony vakcinává." A jó ápolókkal és orvosokkal való visszaélés bűncselekmény, de nem mi vagyunk a legrosszabb áldozatai ezeknek a bűncselekményeknek. Hanem a halottak, a gyászolók és a sérültek.
Ügyvéd azzal vádolja a CIA-t és a Védelmi Minisztériumot, hogy mélyen benne van a COVID-19-ben Egy informátor megosztotta Tom Renz ügyvéddel a katonai feljegyzéseket, amelyeken egy katona látható, aki még 2014-ben COVID-19 oltást kapott! és Renz súlyos vádakat fogalmazott meg az amerikai védelmi minisztérium (DoD) és a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) ellen egy tüzes vallomásban hétfőn a "COVID-19 oltóanyagok által okozott sérülések" meghallgatáson, azt állítva, hogy mélyen benne voltak a COVID-19 világjárványban.

Először is, Renz ügyvéd rávilágított a COVID-19 vakcina terjesztési folyamatának egy figyelmen kívül hagyott aspektusára:

Azt mondta: "Amikor valaki megkapta ezt a [COVID] oltást. Nem a Pfizertől vagy a Modernától kapta. Hanem a Védelmi Minisztériumtól. A Védelmi Minisztérium osztotta ki. A szövetségi kormányunkkal kötött szerződés megköveteli, hogy ezt terjessze; a DoD-nek biztosítania kellett az abszolút mentességet. Ha most be akarnak perelni valakit, akkor a Védelmi Minisztériumot kell beperelniük. Sok szerencsét!"

Ezután Renz ügyvéd kérdéseket vetett fel az EcoHealth Alliance szerepével kapcsolatban a SARS-CoV-2 létrehozásában, amelyben jogi ügyet dolgozott ki a szervezet ellen:

"Ez az ügy azt állítja, hogy az EcoHealth Alliance együttműködött a CCP-vel és a Wuhan laboratóriummal, és létrehozták, nos, ezt a rémálmot, amiben volt részünk. Hadd kérdezzek valamit. Hinné bárki ebben a teremben, hogy át tudnánk adni a technológiát, ami szükséges egy ilyen géntechnológiához, egy ilyen biofegyver-fejlesztéshez... a DoD vagy a CIA jóváhagyása nélkül? Híreim vannak számotokra. Pontosan tudták, hogy mi folyik itt. Erre rengeteg bizonyítékunk van."

Renz ügyvéd ezután bizonyítékokat mutatott be arra vonatkozóan, hogy a SARS-CoV-2-t a 2010-es évek közepén fejlesztették ki, nem pedig 2020-ban, ahogy azt általában gondolják:

"Volt egy tanulmány. Dr. Malone valószínűleg jobban tudna erről nyilatkozni, mint én. De az a tanulmány kimutatta, hogy volt egy 12 nukleotidból álló szekvencia, amelyet egy Moderna szabadalomban találtak, és amely tökéletes fordított egyezést mutatott (egy a milliárdhoz az esélye) azzal, ami a SARS-CoV-2-ben van. Ezt a szabadalmat 2016-ban nyújtották be. Köszönöm, David Martin, a sok szabadalmi kutatását. De amiről szeretnék beszélni, az ügyünk, az általunk benyújtott adatok és bizonyítékok alapján úgy gondoljuk, hogy ezt a betegséget valójában a 2010-es évek közepén fejlesztették ki."

A legriasztóbb, hogy egy bejelentő megosztotta Renz ügyvéddel a katonai feljegyzéseket, amelyeken egy katona látható, aki még 2014-ben kapott COVID-19 immunizálást:
"Ez az elsötétített oldal, amelyet azért kellett elsötétítenünk, mert személyazonosításra alkalmas orvosi információkról volt szó, és az illető személyt is veszélynek tette volna ki... és ezt az oldalt követően öt különböző esetet láthatnak, ahol ennek a személynek az orvosi kartonja, a legfelül látható, 2014, az Irwin ACH (Army Community Hospital), Fort Riley, Kansas. COVID-19 immunizáció a Moderna által. Most nem arra célzok - nos, azt hiszem, arra célzok, hogy talán meg kellene kérdeznünk, miért van az, hogy ezt a katonát 2014-ben nyilvánvalóan ötször látták COVID-19 immunizálás miatt. Most nem fogok kimenni és azt mondani, hogy ez azt bizonyítja, hogy ez 5 [- 10] évvel ezelőtt készült, vagy hogy az idővonal teljes mértékben csalás volt. Azt fogom mondani, hogy ezt meg kellene vizsgálnunk".

"A Védelmi Minisztériumunk és a CIA is részt vett ebben" - zárta Renz ügyvéd.

"Ezt az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb ellenségének laboratóriumában hozták létre. Hagyom, hogy önök kitöltsenek néhány üres részt az itteni jogi vonatkozásokkal kapcsolatban. A Védelmi Minisztériumnak nem adhatom ki a FOIA-t. A CIA-t nem tudom megkérdezni. Ezzel nem jutok semmire. Igazán érdekes dolog, hogy ugyanaz a Védelmi Minisztérium, amelytől ezeket a feljegyzéseket kaptam, és amelyik úgy tűnt, hogy számos más aspektusban is érintett - és amelyik hajlandó vállalni a felelősséget és aláírni a szerződéseket, annak kellett volna jóváhagynia a kommunista Kínával való technológiai transzfereket, amelyek ehhez szükségesek voltak. Szeretném feltenni a kérdést, hogy mi a COVID valódi története?".

Következtetés
Renz állításai a DoD-nek a vakcinák terjesztésében játszott szerepéről, az EcoHealth Alliance részvétele a SARS-CoV-2 létrehozásában, valamint a katonai dokumentumokban rögzített 2014-es COVID-19 immunizálás megdöbbentő felfedezése mind egy összetett és potenciálisan nyugtalanító narratíva felé mutatnak. Ezek az állítások, bár bíróság előtt még nem bizonyítottak, szigorú vizsgálatot és átlátható ellenőrzést igényelnek. Miközben a világ továbbra is küzd a világjárvánnyal és annak következményeivel, Renz állításai, ha bebizonyosodnak, jelentősen megváltoztathatják a COVID-19 eredetéről és a globális hatalmak felelősségéről a terjedésében és kezelésében.

A "COVID-19 vakcinák által okozott sérülések" című meghallgatás teljes terjedelmében megtekinthető az alábbi videón
A nátha elleni antitestek védelmet nyújtanak a COVID-19 ellen A kutatók 94 nem oltott, kórházba került, különböző súlyosságú légzési elégtelenségben szenvedő beteg vérmintáit elemezték; 74 betegnél a COVID-19 pozitív volt. A megfázás megelőzheti a COVID-19 súlyos esetét.
A tudósok eddig is értetlenkedtek azon, hogy egyes emberek miért tűnnek immunisnak a COVID-19-re, még az expozíció után is. Most a felmerülő bizonyítékok egy érdekes magyarázatra utalnak: korábbi megfázásos megbetegedések.
A nátha elleni antitestek védelmet nyújtanak a COVID-19 ellen.
Egy új tanulmány azt vizsgálta, hogy a náthavírusokból származó, már meglévő antitestek védelmet nyújtanak-e a COVID-19 ellen. A kutatók 94 nem oltott, kórházba került, különböző súlyosságú légzési elégtelenségben szenvedő beteg vérmintáit elemezték; 74-en pozitív volt a COVID-19 tesztje, míg 20-an nem voltak fertőzöttek.
Megmérték a korábbi közönséges nátha koronavírus-fertőzésekből származó antitestek szintjét. Ugyanezt az elemzést végezték el a nem COVVID betegek mint kontrollok esetében is.

Pozitív korrelációt találtak a közönséges nátha elleni antitestek szintje és a COVID-specifikus antitestek között. A kontrollbetegek magasabb közönséges megfázás elleni antitest-szintje a COVID súlyosságával szembeni potenciális védőhatásra utalt.
"Eredeti antigénes bűn
Az "eredeti antigénes bűn" (OAS) fogalmát először az 1960-as években alkották meg. Arra utal, hogy a kezdeti influenzaexpozíció hogyan alakítja a későbbi, rokon törzsekkel szembeni immunitást.
Hirdetés - A történet alább folytatódik
Azóta a kutatások kimutatták, hogy ezek az eredeti lenyomatok befolyásolhatják a más fertőzésekkel szembeni fogékonyságot.

Ez a jelenség a COVID-19-re és a közönséges megfázásra is vonatkozhat, mondta Dr. Thomas Gut, a Staten Island Egyetemi Kórház Post-COVID Recovery Centerének belgyógyásza a The Epoch Timesnak.

"Már jó ideje vita tárgyát képezi, hogy a már meglévő megfázás... védőhatást nyújt-e a COVID-nek való kitettséggel szemben, vagy valahogy nagyobb kockázatot jelent, amikor a COVID-nek vannak kitéve" - mondta.

A gyermekkori megfázás segített Afrikának elkerülni a COVID legrosszabbját?

A tanulmány áttekintése szerint heves vita folyik arról, hogy az endémiás megfázás befolyásolja-e a súlyos COVID-kimenetelű betegségekre való fogékonyságot. Egyes feltételezések szerint azonban a gyermekkori megfázásnak való kitettség részben a keresztavédelem révén magyarázza Afrika enyhébb pandémiás hatását.
A Journal of Clinical Virology Plus című folyóiratban 2023-ban megjelent tanulmány a nigériai Lagosban a COVID-19-re adott "robusztus" immunválaszt elemezte. A kutatók két csoportot vizsgáltak: az egészségügyi dolgozókat és az általános lakosságot öt területen.
A 250 résztvevő több mint 83 százalékának volt korábbi kitettsége a közönséges megfázásos koronavírusoknak. A vizsgálat megállapította, hogy a fertőzések ellen küzdő fehérvérsejtjeik keresztreagáltak a COVID-19 vírusra.

Ez arra utal, hogy azok az emberek, akik korábban ki voltak téve ezeknek a genetikailag rokon koronavírusoknak, olyan immunválaszokkal rendelkeznek, amelyek védelmet nyújtanak a jövőbeli SARS-CoV-2 fertőzésekkel szemben - mondta Bobby Brooke Herrera, a Rutgers Global Health Institute globális egészségügyi tanszékének adjunktusa és a tanulmány vezető szerzője a sajtóközleményben. Megjegyezte, hogy a tanulmány egyedülálló alapadatokat tartalmaz a világjárvány korai szakaszából, a vakcinázás megkezdése előttről.

Most, hogy a legtöbb embernek már vannak COVID-antitestjei, akár oltásból, akár fertőzésből, nehéz összehasonlítási alapot találni a nem kitett populáció számára, ami aláhúzza a korai világjárvány adatainak értékét.
A korai expozíciók alakítják a gyermekek vírusvédelmét: Study
A Proceedings of the National Academy of Sciences című folyóiratban 2023-ban megjelent tanulmányban gyermekek és felnőttek pandémiát megelőző vérmintáit elemezték, valamint a COVID-19 újratermelőitől származó mintákat.
A kutatás megállapította, hogy már a 2 éves gyermekeknél is kialakult az immunitás több vírussal szemben, köztük a COVID-19-et okozó SARS-CoV-2 vírussal szemben. Ezek a védősejtek azonban az életkor előrehaladtával csökkentek.

"Ezek a reakciók különösen erősek az élet korai szakaszában, és az életkor előrehaladtával sokkal gyengülnek" - mondta Annika Karlsson, a tanulmány levelező szerzője és a Karolinska Institutet laboratóriumi orvostudományi tanszékének kutatócsoport-vezetője sajtóközleményében.

Ez magyarázatot adhat arra, hogy a gyermekeknél a COVID-19-es esetek általában enyhébbek, mint a felnőtteknél.
Az oltástanulmány, amelynek már meg kellett volna buktatnia a birodalmat A Big Pharma megpróbált eltemetni egy sokkoló tanulmányt, amely veszélyes nehézfémeket talált az összes vizsgált vakcinában. Jon Rappaport szerint ez a 2017-es Dr. Gaiti egy teljesen új területet nyit meg: a nanorészecskék vizsgálatát az oltóanyagokban, ahol nem várták. "Az ilyen részecskék a szó semmilyen értelmében nem gyógyszerek" - mondja Jon Rappaport, aki hozzáteszi, hogy ez "derült égből villámcsapás, teljes sokkoló" volt, és azt kérdezi. "Hány gyermekkori agykárosodás és autizmus esete róható fel a nanorészecskékkel való szennyezésnek?".

Jon Rappaport "terjedelmes cikket" írt a tanulmányról, és a héten frissítette azt. Azt hiszem, ez az információ rengeteg olyan embert fog feldühíteni és felzaklatni, mint amilyen én is vagyok, akiknek a gyermekei SIDS-ben haltak meg, agykárosodást szenvedtek vagy autizmust kaptak, és minden bizonnyal a birodalmat is le kellett volna buktatniuk.

Az oltástanulmány, amelynek meg kellett volna buktatnia a birodalmat.
írta Jon Rappaport

Amikor néhány évvel ezelőtt felfedeztem ezt a tanulmányt, és megírtam róla az alábbi terjedelmes cikket, a tanulmány derült égből villámcsapásként ért, egy teljesen megsemmisítő sokkoló volt.

Még mindig az.
Több mint elég ahhoz, hogy az egész vakcinabirodalmat megdöntse.

A tanulmány társszerzőjének, Dr. Antonietta Gattinak a munkáját méltatva Catherine Austin Fitts ezt írta: "Nem sokkal e forradalmi tanulmány közzététele után az adóhatóságok rajtaütöttek és nyomozást folytattak Dr. Gatti és [férje] Dr. Montanari laboratóriumában és magánlakásában - ez a megfélemlítés túlságosan is szokásos módszere."

Ez volt a "tudományos nyomon követés".

Dióhéjban, Dr. Gatti 2017-es tanulmánya hihetetlen mennyiségű szennyeződést mutatott ki, egy egész sor hagyományos vakcinában. A szennyeződés apró nanorészecskék formájában volt, többnyire fémes, és nyilvánvalóan rendkívül káros és veszélyes.

Mielőtt elolvasnám az összefoglalómat és elemzésemet erről a tanulmányról - itt van egy frissített közlemény Dr. Gattitól, amit néhány napja kaptam. Ebben le van írva, hogy mi történt vele, a munkájával és a laboratóriumával. Ez borzongató:

"A tavalyi év végén laboratóriumunknak már nem volt meg a pénzügyi kapacitása a kutatás folytatására. A magánszemélyek által kért néhány elemzésből származó bevétel jóval kevesebbet hozott, mint amennyibe a kutatás került. Ekkor két lehetőségünk volt: mindent bezárni, vagy alapítványt létrehozni úgy, hogy mindent elajándékozunk, ami a miénk, abban a reményben, hogy találunk szponzorokat. Végül is minden kezdeményezés, még a legbizarrabb is, talál valakit, aki hajlandó anyagilag hozzájárulni. Miért ne lehetne egy olyan alapítvány, amely alapvető egészségügyi kutatásokat végez? Így hát az utóbbi választás mellett döntöttünk, és megszületett a Nanodiagnosztika Alapítvány."

"De közel egy év elteltével sem érkezett egy fillér sem. Egyszóval, egyetlen cég, egyetlen magánszemély, egyetlen intézmény sem hajlandó hozzájárulni".

"Sokan továbbra is eredményeket követelnek, és olyan kérdéseket tesznek fel, amelyekre nem kapnak választ az intézményektől vagy az orvosaiktól, de ha arról van szó, hogy némi pénztől kellene megválniuk, akkor teljes a hallgatás."

"Egyértelmű, hogy a munkánk veszélyt jelent a milliárdos üzletekre, amelyek nem éppen egyértelműek, legalábbis a legtöbb ember számára. Emiatt a legabszurdabb és leghihetetlenebb rágalmakat találják ki a kárunkra.

Mivel nem tudják vitatni tudományos eredményeinket, vannak, akik - általában névtelenül - közzéteszik, hogy óriási összegeket keresünk, sőt azt a látszatot keltik, hogy az alapítvány a miénk, holott tudnunk kellene, hogy az alapítványok nem tartoznak senkihez, és senki sem profitálhat belőlük. És ez akkor van így, amikor mi mindent, ami a miénk volt, felajánlottunk, és ingyen dolgozunk".

"Egy másik taktika az, hogy hazugságokkal próbálnak elszigetelni és lejáratni minket. Amit a bolognai egyetem tett néhány nappal ezelőtt, az egyetem, ahol végeztem, majd szakosodtam és tanítottam, csak egy kis példa erre."

"Néhány hónappal ezelőtt ez az egyetem megkérdezte tőlünk, hogy hajlandóak vagyunk-e fogadni [egy] diákot... aki nálunk készítené el a diplomamunkáját. Beleegyeztünk, és egyeztettünk a hallgatóval a további teendőkről. Eltelt néhány hónap, majd néhány héttel ezelőtt, amikor az egyetem vezetése rájött, hogy a diák nálunk fog dolgozni, küldtek egy pár soros üzenetet, amelyben közölték velünk, hogy amit mi csinálunk (és amit én tanítottam azon az egyetemen), az őket nem érdekli (ami bizonyos értelemben igaz, bár nagyon távol áll az egyetem küldetésétől). Mondanom sem kell, hogy a rektornak írt, magyarázatot kérő levelem válasz nélkül maradt".

"És azt is fölösleges mondani, hogy milyen nehéz közzétenni azokat az eredményeket, amelyeket továbbra is kapunk, és amelyek nem tetszenek azoknak, akik anyagilag fenntartják az orvosi folyóiratokat, amelyek tudományos jellegét inkább nem kommentálom. Ugyanis kétszer is a szerkesztő egy-egy cikk (a vakcinákról és a SIDS-ről) megjelenése után kérte, hogy vonják vissza [sic] őket. Csak az ifjabb Robert Kennedy ügyvédek munkája akadályozta meg a kérést".

"[cikk:] Újszerű kémiai-fizikai boncolásos vizsgálat a hirtelen csecsemőhalál és a hirtelen méhen belüli megmagyarázhatatlan halál szindrómákban" (ide kattintva)

"Csak tájékoztatásul: minden nehézség ellenére most nagyon kritikus témákkal foglalkozunk: spontán abortált csecsemők, kiságyban meghalt csecsemők agyának elemzése (hirtelen csecsemőhalál szindróma, más néven SIDS), annak elemzése, hogy mi esik az égből (pl. újabban soha nem látott jégeső), ételek stb. Mindezek ellen csak személyes lejáratással lehet küzdeni."

"Már régóta nem volt látogatásunk a rezsim részéről. Nekik elég, ha a számítógépeinket és a telefonjainkat figyelik. A többit az 'önkéntesek' végzik. Ami a többi tudóst illeti, senki sem foglalkozik a témáinkkal teljes egészében. Be kell látni, hogy ez olyan kockázatot jelent, amit nyilvánvalóan jobb, ha nem vállalunk".

"Amíg csak bírjuk, addig folytatjuk a munkát. Ha azonban nem jön létre szponzor (az üres fecsegés és az üres ígéretek nemcsak haszontalanok: időpocsékolás), akkor nem marad más lehetőségünk, mint hogy vereséget jelentünk be, olyan vereséget, amely az egész világé, és mindenekelőtt a gyerekeké, akik nem érdemlik meg azt a sorsot, amit elszenvednek.""

"...Alapítványunk nanodiagnosztikájáról adok néhány részletet (ide kattintva)..."

HA LEHET, KÉRLEK ADOMÁNYOZZON Dr. Gatti létfontosságú munkájára a fenti honlapon.

Itt az eredeti cikkem Dr. Gatti oltásszennyezéssel kapcsolatos tanulmányáról:

Veszélyes nanorészecskék szennyeznek számos vakcinát: úttörő tanulmány

"A tüdő", második kiadás: "A nanorészecskék [mérete] a szubcelluláris struktúrákhoz hasonlítható... lehetővé téve a biológiai rendszerekbe való könnyű beépülésüket."

Egy 2017-es tanulmány, amely 15 hagyományos vakcina 44 típusát vizsgálta, amelyeket vezető világcégek gyártanak, egy nagyon aggasztó és korábban nem közölt tényt tárt fel:

A vakcinák erősen szennyezettek különféle nanorészecskékkel.
A részecskék közül sok fém.

Olyan hagyományos vakcinákról beszélünk, mint a HPV, influenza, sertésinfluenza, hepatitis B, MMR, DPT, tetanusz stb.

Hogy kezdjük megérteni az oltóanyagokban lévő szennyező nanorészecskék néhány romboló hatását, itt van az úttörő 2017-es tanulmány:

International Journal of Vaccines & Vaccination Volume 4 Issue 1 January 23 2017 New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination Antonietta M Gatti and Stefano Montanari (Paper archiválva itt és itt)

"Az elvégzett elemzések azt mutatják, hogy az összes ellenőrzött mintában a vakcinák nem biokompatibilis és bioperszisztens, a gyártók által nem deklarált idegen testeket tartalmaznak, amelyek ellen a szervezet mindenképpen reagál. Ez az új vizsgálat egy új minőségellenőrzést jelent, amelyet a vakcina biztonságosságának értékelésére lehet alkalmazni. Hipotézisünk szerint ez a szennyeződés nem szándékos, mivel valószínűleg az oltóanyagok előállításához használt ipari folyamatok (pl. szűrések) szennyezett összetevői vagy eljárásai (pl. szűrések) miatt keletkezik..."

A tanulmány szerzői nyitva hagyják a lehetőséget, hogy a szennyezés szándékos?

"A kimutatott idegen testek mennyisége és egyes esetekben szokatlan kémiai összetételük zavarba ejtett bennünket. Az azonosított szervetlen részecskék sem biokompatibilisek, sem biológiailag lebomlóak, vagyis bioperszisztensek, és olyan hatásokat idézhetnek elő, amelyek vagy közvetlenül az injekció beadásának időpontjához közel, vagy a beadástól számított bizonyos idő elteltével válnak nyilvánvalóvá. Fontos megjegyezni, hogy a részecskék (kristályok és nem molekulák) a szervezet számára idegen testek, és úgy is viselkednek. Még pontosabban, toxicitásuk bizonyos tekintetben különbözik az őket alkotó kémiai elemek toxicitásától, amihez hozzáadódik, hogy a toxicitásuk... gyulladásos reakciót váltanak ki."

"A befecskendezés után ezek a mikro- és nanorészecskék, valamint aggregátumok az injekció beadásának helye körül maradhatnak, duzzanatokat és granulómákat képezve... De a vérkeringés is elszállíthatja őket, elkerülve minden kísérletet arra, hogy kitaláljuk, mi lesz a végső céljuk... Mint minden idegen test, különösen ilyen kicsi, gyulladásos reakciót vált ki, amely krónikus, mert a részecskék nagy része nem bomlik le. Továbbá a fehérje-korona hatás... a nano-bio kölcsönhatás következtében... szerves/szervetlen összetett részecskéket hozhat létre, amelyek képesek nemkívánatos módon stimulálni az immunrendszert... Lehetetlen nem hozzátenni, hogy a vakcinákban gyakran megfigyelhető méretű részecskék képesek bejutni a sejtmagokba és kölcsönhatásba lépni a DNS-sel..."

"Bizonyos esetekben, mint pl. a vas és egyes vasötvözetek esetében előfordul, korrodálódhatnak, és a korróziós termékek a szövetekre ható toxicitást fejtenek ki..."

"Tekintettel az emberi felhasználásra szánt vakcinák összes mintájában megfigyelt szennyeződésekre, az ilyen vakcinák beadása utáni káros hatások lehetségesek és hihetőek, és a véletlenszerűség jellegét hordozzák, mivel attól függnek, hogy a szennyeződéseket hová szállítja a vérkeringés. Csak nyilvánvaló, hogy az ilyen idegen testek hasonló mennyiségei komolyabb hatást gyakorolhatnak a nagyon kis szervezetekre, mint amilyenek a gyermekekéi. Jelenlétük az izmokban... erősen károsíthatja az izmok működését..."

"Az általunk elemzett vakcinákban találhatóakhoz hasonló kémiai összetételű részecskékkel találkozunk, amikor a különböző szennyezőforrások által okozott környezetszennyezési eseteket tanulmányozzuk. A legtöbb esetben az észlelt kombinációk nagyon furcsák, mivel nincs műszaki felhasználásuk, semmilyen anyagkézikönyvben nem találhatók meg, és úgy néznek ki, mintha a véletlenszerű képződés eredménye lennének, amely például a hulladék elégetésekor keletkezik. Mindenesetre, bármilyen eredetűek is legyenek, nem lehetnek jelen semmilyen injekciós gyógyszerben, nemhogy oltóanyagokban, még inkább a csecsemőknek szántakban."

Ez a 2017-es tanulmány egy teljesen új területet nyit meg: a nanorészecskék vizsgálatát olyan oltóanyagokban, amelyekben nem várták őket.

Az ilyen részecskék a szó semmilyen értelmében nem gyógyszerek.

Sok jogi és tudományos "szakértő" állítja, hogy az államnak joga van a vakcinák kötelezővé tételéhez és a lakosságra kényszerítéséhez. De ezek a szennyező nanorészecskék nem vakcinák vagy gyógyszerek. Csak egy elmebeteg védi az állam jogát, hogy beadhassa őket.

Íme egy másik rész a 2017-es tanulmányból. Az oltóanyagok kereskedelmi neve és a nanorészecskék szennyezőanyagainak összetétele fel van tüntetve. Vegyen egy mély lélegzetet és csatolja be magát:

"...további mikro-, szubmikro- és nano-méretű, szervetlen, idegen testek (100 nm-től körülbelül tíz mikronig terjedő) jelenlétét azonosították minden esetben [mind a 44 oltóanyagban], amelyek jelenlétét a termék csomagolásában szállított betegtájékoztatóban nem tüntették fel..."

"...egyes részecskék, mikro- és nanorészecskék (100 nm-nél kisebb) csoportjai és aggregátumok... alumínium-, szilícium-, magnézium- és titán-törmelék; vas-, króm-, szilícium- és kalcium-részecskék... csoportba rendeződve, valamint alumínium-réz-törmelék... aggregátumban.""

"...a részecskék biológiai szubsztrátumba ágyazva és körülvéve. Az összes elemzett mintában olyan részecskéket azonosítottunk, amelyek tartalmaznak: Ólom (Typhym, Cervarix, Agrippal S1, Meningitec, Gardasil) vagy rozsdamentes acél (Mencevax, Infarix Hexa, Cervarix. Anatetall, Focetria, Agrippal S1, Menveo, Prevenar 13, Meningitec, Vaxigrip, Stamaril Pasteur, Repevax és MMRvaxPro)".

"...a Prevenar és Infarix cseppekben azonosított volfrám részecskéket (alumínium, volfrám, kalcium-klorid)."

"...a Repevaxban (szilícium, arany, ezüst) és a Gardasilban (cirkónium) egyedülálló törmeléket találtak."

"Néhány volfrámból vagy rozsdamentes acélból készült fémrészecskét is azonosítottak. Más cirkóniumot, hafniumot, stronciumot és alumíniumot (Vivotif, Meningetec); volfrámot, nikkelt, vasat (Priorix, Meningetec); antimont (Menjugate kit); krómot (Meningetec); aranyat vagy aranyat, cinket (Infarix Hexa, Repevax), vagy platinát, ezüstöt, bizmutot, vasat, krómot (MMRvaxPro) vagy ólmot,bizmutot (Gardasil) vagy cériumot (Agrippal S1) tartalmazó részecskéket is találtak. A volfrám egyedül 8/44 vakcinában, míg a króm (önmagában vagy vas és nikkel ötvözetként) 25/44 vakcinában fordul elő. A vizsgálatok kimutatták, hogy egyes részecskék biológiai szubsztrátumba ágyazódnak, valószínűleg fehérjék, endotoxinok és baktériummaradványok. Amint egy részecske fehérjefolyadékkal érintkezik, nano-bio-kölcsönhatás... jön létre, és egy 'fehérje-korona' keletkezik... A nano-bio-kölcsönhatás egy nagyobb méretű vegyületet hoz létre, amely nem biológiailag lebomló, és káros hatásokat idézhet elő, mivel a szervezet nem ismeri fel sajátjaként."

"...példák ezekre a nano-bio-kölcsönhatásokra. Aggregátumok láthatók (stabil összetett egységek), amelyek ólom részecskéket tartalmaznak a Meningitecben... rozsdamentes acélból (vas, króm és nikkel...) és rézből, cinkből és ólomból a Cervarixban... Hasonló aggregátumokat, bár más helyzetekben (leukémiában vagy krioglobulinémiában szenvedő betegeknél), már leírtak az irodalomban."

Biztos vagyok benne, hogy olvasta a hivatalos biztosítékokat, miszerint a vakcinagyártási problémák "ritkák." Ezeket a kijelentéseket a többi orvosi hazugsággal együtt iktathatja.

"A nehézfém szendvicset kérem rozskenyérrel. És ahelyett, hogy tányéron tálalná, be tudná injekciózni?"

A 2017-es tanulmány eredményeiből több fontos kérdésre is választ kell találni:

A nanorészecskék egy része szándékosan került a vakcinákba?

A hagyományos vakcinák szabványos gyártási folyamata KELLetlenül veszélyes és pusztító nanoszennyezéshez vezet?

Az új nanotechnológiát már számos vakcina előállításához alkalmazzák - állítólag "javítva a hatékonyságot." Valójában az RNS COVID-19 vakcina egy nanotípus. Vajon ez a gyártási folyamat magában hordozza-e azt az elkerülhetetlen hatást, hogy a nanorészecskékből származó szennyeződések hurrikánját szabadítja el?

Hány gyermekkori agykárosodás és autizmus esete tehető a nanorészecskeszennyezés számlájára?

És végül, hol gyártják ezeket a szennyezett vakcinákat? A fenti tanulmány ezt nem próbálta kideríteni. Ez kívül esett a kutatás keretein. Köztudott, hogy például az USA esetében az oltóanyagokat vagy azok összetevőit sok esetben nem hazai gyártásúak. Hová vezet ez a biztonság ellenőrzését? Mondjuk Kínában, ahol számos gyógyszeripari botrány volt a termékek szennyezésével kapcsolatban?

Az oltóanyag-gyártó szervezet a legkevésbé sem mutat érdeklődést e kérdések megválaszolása iránt. Inkább azzal vannak elfoglalva, hogy úgy tegyenek, mintha a kérdések nem is léteznének.

Öngyilkosság lenne bízni az intézményben.
Karen Kingston: A testünkbe juttatott nanotechnológia károsítja agyunkat, elménket és lelkünket Karen Kingston biotechnológiai elemző és orvos-jogi tanácsadó Dr. Peter Breggin és felesége, Ginger interjújában feltárta, hogy az mRNS technológia a kapu ahhoz, hogy a nanotechnológiát aljas módon használják az emberekben.
Kifejtette, hogy a nanotechnológia különösen az idegrendszerben, és így az agyban, az elmében és a lélekben okoz károkat. Az ipar ezt mindig is tudta, magyarázta Kingston, megjegyezve, hogy még a biomarkerek nélküli arany nanorészecskék is csak úgy szeretnek az agyba jutni.

Videó: Amerika hangosan: mRNS - kapu az emberek nanotechnológiai irányításához, 2023. november 3. (60 perc)

Kingston szerint "nagyon nagy kockázatot jelentenek ezek az új biotechnológiai termékek, amelyek valóban szívesen jutnak el a központi idegrendszerbe", áttörve a vér-agy gátat, amely védi neuronjainkat és hihetetlenül összetett és sérülékeny jelzőrendszerüket.

A Pfizer saját belső jelentése több mint 1,5 millió, a genetikai "vakcináikkal" beadott emberről készített felmérés szerint átlagosan legalább három nemkívánatos esemény történt. Adataikból kiderült, hogy 700 000 beteg - a beadottak közel fele - szenvedett az idegrendszerrel kapcsolatos rendellenességektől, és ez volt a jelentett mellékhatások legnagyobb kategóriája.

Az emberbe a covid injekciókon keresztül bejuttatott nanotechnológiának számos célja van, és ezek egyike az emberek ellenőrzésére irányuló hivatalos kísérletek előmozdítása. A hatóságok már régóta próbálkoznak az emberi viselkedés ellenőrzésének megszerzésével, és a legújabb kísérletek az emberekben alkalmazott nanotechnológia fejlesztéséhez kapcsolódnak.

Dr. Breggin nemrégiben részletesen megvizsgálta ezeket a kísérleteket "Az elit stratégiája agyunk, elménk és akaraterőnk fizikai tönkretételére" című rovatában. Úgy véli, hogy az elit azzal a lehetőséggel akar terrorizálni minket, hogy karnyújtásnyira van tőlük az elménk, sőt konkrét érzéseink és gondolataink irányítása, de azt sugallja, hogy az igazi céljuk az, hogy elegendő agykárosodást és működési zavart okozzanak, hogy kevésbé spontán és engedelmesek legyünk, megfelelően lealacsonyodva, hogy alávessük magunkat az Új Világrendben felettünk gyakorolt irányításuknak.

Kingston több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeriparban biotechnológiai elemzőként és orvosi-jogi tanácsadóként. Nem sokkal azután, hogy pályafutása elején a Pfizernél kezdett dolgozni, átkerült a marketing oldalra. "Összetett információkat veszünk, és lefordítjuk olyan táblázatokra és leírásokra, amelyek az orvosok és az egészségügyi tanácsadók számára könnyen érthetőek" - magyarázta. Végül "a Fixer" néven szerzett magának nevet, mert szakértelmet szerzett a Big Pharma orvosi jogi arénájában. Őt hívták konzultációra, amikor egy termékkel kapcsolatban problémák vagy problémák merültek fel, gyakran az FDA-előírások megsértése miatt.

A nanorészecskékkel és más mechanizmusokkal kapcsolatos vitákat, amelyekkel a genetikai "vakcinák" ártanak nekünk, elfojtották a kívülállók, akik úgy tettek, mintha az egészségszabadság mozgalomhoz tartoznának. A hármak a szólásszabadságnak mint a szabadságmozgalomban védendő alapelvnek a létfontosságú jelentőségéről is beszéltek, és felhívták a hallgatók figyelmét a nemrégiben megjelent "Itt az ideje a szólásszabadságnak a szabadságmozgalomban" című rovatunkra.

Bregginsék megosztották Kingstonnal a véleményüket arról is, hogy kit kellene felelősségre vonni, a Pfizert vagy a Védelmi Minisztériumot ("DoD"), amiért ténylegesen kifejlesztették és az amerikai népre erőltették ezeket a genetikai biofegyvereket.

Kingston, aki sokunk életében fényes fényt jelentett az egészségszabadság mozgalomban, nemrégiben lábadozás után visszatért, készen arra, hogy újra felvegye a harcot a világgal. Beszélgettek arról is, hogy min ment keresztül, és hogyan birkózott meg a megpróbáltatásokkal, a gyógyszeriparban töltött életéről és az egészségszabadság mozgalomhoz való elhívásáról.
Egész Amerika a hadsereg új toborzó plakátjain röhög! Már plakátokon hirdetik ugyanis, hogy "NEM KELL COVID OLTÁS" azoknak, akik beállnak katonának.
Az Egyesült Államok hadserege kiadott és közzétett Amerika szerte egy új toborzó plakátot, amelyen kétségbeesetten próbálnak újoncokat becsábítani a hadseregbe, nyilván belátták, hogy nincs elég katonája az USÁ-nak egy esetleges Harmadik Világháborúhoz, amit a Biden-rezsim tűzzel-vassal megpróbál kirobbantani, kiprovokálni, lehetőleg még a bekövetkezendő elnökválasztás előtt.
Az sem titok, hogy a COVID-mizéria során, amikor kötelezték a hivatásos katonákat és a hadseregben dolgozó összes embert, hogy adassa be magának a védőoltásnak hazudott, ám veszélyes biofegyvernek minősülő COVID-injekciókat, nagyon sokan inkább kiléptek a hadseregből, semmint kockára tegyék életüket., Hogy ez volt a jó döntés, az sajnos mára már egyértelműen beigazolódott, ugyanis a kamu COLVID-oltás az amerikai hadseregben is szedi áldozatait.

Az is köztudott, hogy a vakcina-terror kezdetén a COVID-oltások elutasítása miatt katonákat, tengerészeket, harci pilótákat és tengerészgyalogosokat rúgtak ki a hadseregből, azzal a felkiáltással, hogy nekik csakis engedelmes és többszörösen beoltott katonák kellenek az USA védelmére.

Nos, azóta ez a véleményük megváltozott. A megcsappant létszámú hadseregbe ugyanis egyre kevesebben akarnak beállni az Egyesült Államokban. 'Így a jelenlegi kormány eljutott addig a pontig, hogy a toborzó plakátokon első sorban hirdetik, hogy NEM KELL COVID OLTÁS AZOKKNAK, AKIK BEÁLLNAK KATONÁNAK. Ahogy nem is kellett volna soha, senkire ráerőltetni ezt a gyilkos méreginjekciót.

Egy dolog az, hogy most az amerikai közvélemény keserűen nevet ezen a lebuktató plakáton is, azonban ezek a COVID-nácik lezüllesztették az amerikai hadsereget is, katonák haltak meg a COVID-oltások okozta Hirtelen Halálban, katonák maradtak állás, kenyér nélkül, mikor a vakcina megtagadás miatt kirúgták őket.

És most mintha mi sem történt volna, a tömeggyilkosok már plakáton hirdetik, hogy nem is ell a fránya COVID-oltás.

Azonban úgy tűnik, a katonának való férfiak okultak a közelmúlt COVID-mandátumaiból és nem igazán tolonganak oltatlanként se vissza a vesztésre álló Bidenék hadseregébe.

Egy nagyon fontos és sürgős 8 oldalas levelet küldtek III. Károly királynak
Egy nagyon fontos és sürgős 8 oldalas levelet küldtek III. Károly királynak

Egy nagyon fontos és sürgős 8 oldalas levelet küldtek III. Károly királynak
Patricia Harrity november 17, 2023 forrás

Mark Sexton volt rendőrtiszt "egy nagyon fontos és sürgős 8 oldalas levelet küldött III Károly királynak, amelyben kéri a nemzeti választ. "Rengeteg idő és kemény munka ment bele, hogy ez elkészüljön" - mondja Mark, aki hozzáteszi: "Ha megérti, hogy miért kell ezt a levelet minél több embernek elküldeni, és hogy ez milyen hatással van az uralkodóra, az országra és az alkotmányra, akkor kérem, küldje el".

Mark Sexton, aki az elmúlt években fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy megpróbáljon igazságot szolgáltatni mindazoknak, akik részt vettek az emberiség elleni bűncselekmények megrendezésében, azt mondja: "Minden lehetőséget ki kell meríteni a rendszerükben!!!." A Károly királynak írt levélre utalva kijelenti:

"Igen, tudom, hogy ő a WEF.
Igen, tudom, hogy mennyire korrupt az egész rendszer.
Igen, tudom, hogy szüksége van az embereknek arra, hogy visszavegyék az irányítást.
Igen, tudom, hogy sokan azt fogják mondani, hogy "nem az én királyom".
Igen, tudom, hogy mindannyian egymást védik.
Igen, tudom, hogy sokan monarchiaellenesek.
Igen, tudom, tudom....."

Mark Sexton
Petition of Right, jogorvoslati igény és jogorvoslat a sérelmek orvoslására

Ő királyi felsége, III. Károly király
Felség,

Mi, az alulírottak, akik az adott esetben az alábbi földekre születtünk. Anglia, Skócia, Wales, Észak-Írország és az Egyesült Királyságban. Nemzetközösség sürgős beavatkozást kérünk Őfelségétől. Hogy megszólítsuk a súlyos aggodalmak miatt, amelyeket az ellenünk elkövetett bűncselekmények miatt az Egyesült Királyság kormánya és parlamentje.

2023 júliusa óta sok ezer férfi és nő szerte Nagy-Britanniában írt és küldött e-mailt a miniszterelnöknek, Rishi Sunaknak és az összes hivatalban lévő képviselőnek, a parlamentnek, hogy megvonjuk a beleegyezésünket, hogy bármilyen korrupt kormányozza őket, kompromittálódott, harcias és bűnöző kormány vagy parlament irányítása alatt áll, és hogy mi nem engedelmeskedünk. Követeltük, hogy mondjanak le, és ne kapjanak többé több közpénzt.

A kormány és a parlament többé nem képviseli az emberek érdekeit, hanem korrupt és megválasztatlan vállalatokat és alapítványokat képviselnek. Ugyanezek a nem kormányzati szervezetek, a Világgazdasági Fórum, az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ és mások arra törekszenek, hogy beavatkozni és megváltoztatni a törvényeinket, felforgatni a szuverenitásunkat és a alkotmányunkat. Ezt nem szabad megengedni.

Az állandó félelem, aggodalom, stressz, bizonytalanság és eladósodás, amit ránk kényszerítenek, a kormány és a Parlament minden egyes lépését meg kell állítani. Hatalmas aggodalomra ad okot az a tény, hogy nincs életképes vagy hiteles ellenzék. Ezt szem előtt tartva a nép sürgős orvoslást kér Őfelségétől, és kéri a Parlamentet, hogy felfüggesztését, a miniszterek elbocsátását és egy ideiglenes ideiglenes kormány felállítását, a nép ideiglenes kormányát, hogy a szükséges megnyugvást hozza el, hogy megszüntesse a félelmek, a stressz, az aggodalom és a példátlan és növekvő adósságot.

Legfőbb védelmünk Őfelsége kötelessége a koronázási eskü értelmében. Ez az eskü egy aláírt szerződés Őfelsége és a nép között. A kötelezettségek amelyek az uralkodó és az alattvaló kapcsolatából fakadnak, kölcsönösek. A védelem, azaz az ő uradalmának biztonsága és kormányzása a következők szerint
törvények szerint.

Meg kell jegyezni, hogy az előjogok őfelségét a következőkre ruházzák fel az alattvalói javára, és hogy őfelsége a törvények alatt és nem felett áll. Hivatkozunk a nép korábbi beavatkozásaira, amikor a Parlamentünk hatáskörén kívül cselekedett és árulást követett el őfelsége ellen, II. Erzsébet királynő és a nép ellen.

1972-ben Ted Heath akkori miniszterelnök aláírta az európai gazdasági bizottságokról szóló törvényt, amely átadta szuverén jogainkat egy külföldi szervezetnek, ezzel hazaárulást és lázadást követett el. A hivatalos titoktartási törvény védte ezeket dokumentumokat harminc évig védték, de most már nyilvánosak, és bizonyítják, hogy ezt a törvényjavaslatot a mindenkori kormány írta alá rosszindulatúan és előre megfontoltan. A teljes dokumentum itt érhető el és érhető el az archívumban.

Uram, felhívjuk a figyelmét a 2001. március 23-i dátumra is. A 61. cikk a Magna Carta, a szabadságjogok nagyszerű chartája, a Magna Carta, örökre lepecsételt és soha nem és soha nem helyezték hatályon kívül, hatályba lépett. Ekkor nyilvánvalóan hazaárulást követtek el. Anthony Charles Lyndon Blair miniszterelnök, aki aláírta a hazaáruló EU-t, Nizzai Szerződést 2001. január 26-án.

A bárók petíciót nyújtottak be Őfelségének, II. Erzsébet királynőnek a Nizzai Szerződéssel és azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy ez a cselekedet ellentétes volt és nem volt összhangban a akarata és engedélye nélkül. Őfelségének kötelessége volt megvédeni a birodalmat, és így megszegte a törvényt.
a koronázási esküjét, egy aláírt és kötelező érvényű szerződést, hogy megvédi és szolgálja a királyságot, az Isten alatt álló népet.

Sir Robin Janvrin, Őfelsége, a királynő magántitkára válaszolt a Báróknak, és idézi:

"Alkotmányos uralkodóként Őfelségét a kormánya tanácsokkal látja el, akik támogatja ezt a szerződést."

Ha ez így van, akkor 2001 óta Őfelsége, II. Erzsébet királynő egyértelműen a koronázási esküt, és ennek nagyon komoly és messzemenő következményei vannak, következményekkel jár. Ennek óriási jelentősége és jelentősége azt diktálja, hogy a 61. cikkely a Magna Carta cikkelyére hivatkozhatunk, és hogy a kielégítő jogorvoslatot a az uralkodó, a nép számára, a mai napig nem történt meg.
Tehát egyértelmű, hogy senki, sem az uralkodó, sem a parlament, sem a kormány sem a nép, nem bolygathatja, nem bonthatja fel, nem pusztíthatja el, és nem adhatja fel alkotmányunkat. Mindannyian bérlői és vagyonkezelői vagyunk.
Örököltük ezeket a jogokat, és legfőbb felelősségünk, hogy továbbadjuk őket, a jövő nemzedékek számára. Nem a miénk, hogy elvetjük vagy csorbítsuk őket. Ezért van az, hogy a hűségeskü lényeges korlátot szab a parlament és az uralkodó hatalmát, és épp ezért a Koronázási eskü létfontosságú.

Uram, a koronázási eskü erkölcsi kötelesség, vallási kötelesség, eskütétel kötelezettség, szerződéses kötelezettség, törvényi kötelezettség, szokásjogi kötelezettség, kötelezettség, szokásjog szerinti kötelezettség és mindazok kötelessége, akik esküt tesznek, hűséget esküszik. Ez a kormány kötelessége, és a nemzetre esküszik, a nemzetnek, a Nemzetközösségre és minden uradalomra.

Ezért a koronázási eskü a piramis csúcsa, és minden alárendelt esküt a korlátai kötik.

Példátlan időket élünk, és Nagy-Britannia népe sok minden áldozatává vált, súlyos bűnök áldozatai ennek a gazember és harcias kormánynak a Parlament kezében.

Az uralkodó legfontosabb kötelessége a nép védelme és földünk és alkotmányunk biztonságos védelme. Az Ön hűséges alattvalói üldözik a hivatalban lévő kormány és parlament. A sok segítségért és támogatásért kiáltott a rendőrség, az igazságszolgáltatás és a civil szféra felé. Szándékosan és szándékosan figyelmen kívül hagyják. Miért?

Tisztelettel felhívjuk a figyelmüket a következő, a következőkre vonatkozó hatáskörökre a monarchiának.

Alkotmányos döntőbíráskodás - Válságos időkben, mint például a parlament meghiúsulása esetén, a miniszterelnök automatikus megválasztásának hiánya, vagy egy indokolatlan és a parlament feloszlatására irányuló szükségtelen kérés, a Monarchia egy olyan pártatlan és politikamentes döntőbírót, mint egy játékvezető, akit akkor hívnak, amikor a játékosok nem tudnak megegyezni. Akkor is képes lenne közbelépni, ha a kormány nem megfelelő módon cselekedne alkotmányellenesen járna el, például börtönbe zárná az ellenzéket, eltörölné a választásokat, vagy utasítaná a rendőrséget, hogy ne emeljen vádat a kormány tagjai ellen bűncselekmények miatt.

Uram, jelenleg számos nyilvánvaló bűncselekményt követnek el ellenünk és 2020 márciusa óta így van ez. A rendőrség szándékosan figyelmen kívül hagyta számos segítségkéréseinket, és szemérmetlenül elutasította a rengeteg cáfolhatatlan és bizonyítékot a kormány miniszterei által elkövetett bűncselekményekről. Mi ezért úgy véljük, hogy ez válságos időszak, és kérjük az önök beavatkozását, hogy utasítsák a rendőrséget, hogy a legjobb érdekünkben cselekedjen, félelem és szívesség nélkül, és tartsa fenn a az ország törvényeit.

A királyi előjog egyéb jogosítványai többek között a következőkre terjednek ki:
- A miniszterelnök kinevezésére és felmentésére vonatkozó hatáskör.
- Más miniszterek kinevezésére és elbocsátására vonatkozó hatáskör.
- A parlament összehívásának, feloszlatásának és feloszlatásának joga.
- A háború és a béke megkötésének hatalma.
- Az Egyesült Királyság fegyveres erőinek parancsnoki joga.
- A közszolgálat szabályozására vonatkozó hatáskör.

A határaink nem biztonságosak, és több százan támadnak meg minket, több százezer harcképes férfi idegen partokról. Ez fenyegetést jelent a mi biztonságunkat, és a nők és gyerekek veszélyben vannak. Ez nekünk, a adófizetőknek, naponta több mint nyolcmillió fontot fizetünk, hogy elszállásoljuk ezeket az illegális bevándorlók elhelyezése három, négy, sőt ötcsillagos szállodákban. Mindez azért történik, mert
miközben a hajléktalanság járványszerűen terjed a saját férjeink és nőink körében, beleértve sok saját hős veteránunkat is. Hogyan folytatódhat ez?

Uram, ezért úgy véljük, hogy ez válságos időszak, és az Ön beavatkozását kérjük, hogy utasítsa a Királyi Haditengerészetünket, hogy járőrözzön és védje meg vizeinket és határainkat a bűnözői inváziótól.

Egy gazember és bűnöző kormány és parlament áldozatai vagyunk. Mi vagyunk arra kérjük Önt, hogy gyakorolja szuverén hatalmát, és védje meg az embereket, a mi országunkat. határainkat, a földünket, az alkotmányunkat, az országunkat és a jövőnket. Gyermekek szexuális visszaélések és az emberkereskedelem változatlanul folytatódik, mentális problémákkal nézünk szembe, egészségügyi válsággal állunk szemben, a fiatal férfiakat és nőket sújtja a legnagyobb szenvedés. Gyermekeinket szexualizálja, indoktrinálja és összezavarja a gonosz és nemi átalakulásra és átváltoztatásra vonatkozó gonosz tervvel, ennek véget kell vetni. Élelmiszereinket és vizünket szándékosan szennyezik, amit az égbolt folyamatos permetezése Chemtrails-el.

Minden jogi lehetőséget kimerítettünk, hogy követeljük a bűnöket, ellenünk elkövetett bűntettek leállítását. Katasztrofális mennyiségű többlet halálesetet látunk, amióta a nagyon veszélyes, nem biztonságos és hatástalan Covid-19 injekciók óta. Annak ellenére, hogy a rengeteg bizonyíték egyértelműen arra utal, hogy a hogy az injekciók tömeges halált és károkat okoznak, továbbra is alkalmazzák őket. A gyötrelmes kezelés és az idősek tömeges elpusztítása az élet végét jelentő gyógyszerekkel a kórházakban és idősotthonokban, kitörölhetetlen folt nemzetünkön, erkölcsünkön és erkölcsünkön, lelkünkre. A Mindenható Isten bocsásson meg mindannyiunknak, amiért megengedtük, hogy ezek a gonosz és gonosz hogy ezek a gonosz tettek megtörténhessenek.

A következő miniszterek, rendőri erők, katonaság, szervezetek, irányító testületek és a szabályozó hatóságokhoz több ezer ember fordult már többször, több ezer ember a következőktől telefonon, e-mailben, levélben, személyesen, személyesen interakciók és számos találkozó során. Mégis mindegyiket vagy figyelmen kívül hagyják, vagy elutasítják, és a bűncselekmények és károkozások folytatódnak.

1, Jelentős büntetőjogi panaszok a Metropolitan, West Midlands, Warwickshire-i és Thames Valley-i rendőrséghez. Plusz több ezer további panasz az összes többi rendőrségen az egész Egyesült Királyságban, de mindegyiket elutasították vagy figyelmen kívül hagyták.
2, Az IOPC (független rendőrségi magatartási hivatal).
3, Sok rendőrségi bűnügyi biztosnak.
4, Sadiq Khan londoni polgármester hivatalához.
5, Az angliai és walesi rendőrségi szövetséghez.
6, A fővárosi rendőrségi szövetséghez.
7, Közvetlenül Sir Graham Brady parlamenti képviselőnek, a konzervatív 1922-es párt vezetőjének.
8, Közvetlenül Nadhim Zahawi MP vakcinaminiszterhez.
9, Közvetlenül Theresa Coffey MP egészségügyi miniszterhez.
10, Közvetlenül Chris Philp MP rendészeti miniszterhez.
11, UKHSA központi irodájához.
12, NICE központi irodája
13, NHS központi irodája
14, Közvetlenül Cressida Dick volt metrópolitikai biztoshoz.
15, Közvetlenül Stephen House-hoz, a metróhivatal korábbi megbízott főbiztosához.
16, Közvetlenül Sir Mark Rowley-nak, a metróhivatal jelenlegi biztosának.
17, Közvetlenül Hallett bárónőhöz, a független vizsgálat elnökéhez.
18, Közvetlenül Hugo Keith-nek, a független vizsgálat vezető ügyvédjének.
19, Közvetlenül Andy Cooke-hoz, Őfelsége rendőrfelügyelőségének vezetőjéhez.
20, Közvetlenül a bűnügyi biztosok és főtisztek szövetségéhez.
21, Közvetlenül Sir Mark Carlton Smith tábornoknak, a brit hadsereg vezetőjének.
22, Közvetlenül a londoni legfelsőbb bírósághoz.
23, Közvetlenül a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz 2021 decemberében.
24, Többszörös beadvány az MHRA-hoz.
25, Többszörös beadvány a GMC-hez.
26, Közvetlenül Robert Buckland lordkancellárhoz.
27, Közvetlenül a Lord Chief Justice Burnetthez.

Érthetetlen, hogy a Parlamentben csak egyetlen parlamenti képviselő riaszt, képviseli az embereket és próbálja megvédeni az országunkat, és ez a képviselő Andrew Bridgen. Mégis nevetségessé teszik, vizsgálódnak utána, leépítik és nyíltan gúnyolják a közösségi médiában, de ami még ennél is aggasztóbb, hogy a kollégái is gyalázzák őt, miközben a parlamenti munkáját végzi. Ez a legrosszabb nyílt zaklatás a nép demokratikusan megválasztott képviselőjével szemben, a nép ellen, és hazánkat, amelyet oly becsülettel szolgál.

Az emberek jogait és védelmét a nagyszerű charta, a The Magna Carta 1215-ben, különösen a 61. cikkelyre utalunk. A Magna Carta és a Jogok Nyilatkozata a nép közötti szerződés, az uralkodó és a nép között. Ezek nem törvények, ezért nem lehet őket hatályon kívül helyezhetők. Mindkettő magától értetődő szabadságjog, amely jogilag létezik, és mindkettő az állandóság koncepcióján alapult.

Uram, ha úgy dönt, hogy nem avatkozik be, ahogyan az esküdt kötelessége és királyi előjoga, az embereknek nem lesz más választásuk, mint megvédeni a családjukat, a tulajdonukat és az országukat ettől a harcias kormánytól és parlamenttől. A szándékos és folyamatos mulasztásai a közpénzből fizetett alkalmazottainknak, a rendőrségnek, a bíróságnak és a kormánynak, a közszolgálat, magunkra hagynak minket. Hogyan lehetséges ez?

A 61. cikkely kimondja:
Amíg a birodalom közössége által megfelelőnek ítélt jogorvoslatot nem kapunk, minden lehetséges módon, a kastélyok lefoglalásával, elkobzásra és szorongatásra kerül sor, a földeket és birtokokat, és minden más lehetséges módon. Semmilyen kár nem fog érni senkit sem érhet, és ha a jogorvoslat megtörtént, a kapcsolataink úgy folytatódnak, mint korábban. (A 61. cikk szó szerinti idézete az utolsó oldalon található).

Felség, kegyelmednek vagyunk kiszolgáltatva, és azonnali beavatkozásodat kérjük, életek megmentése, országunk megmentése, valamint alkotmányunk megmentése és védelme érdekében. A gyermekek valóban a jövőnk. Mindannyiunknak folyamatos kötelessége, hogy gondoskodjunk róla. hogy biztonságban, biztonságban, teljes és boldog legyen, hogy élvezhessük az Istentől kapott összes gyermekünket, szabadságjogainkkal teljes mértékben érintetlenül. Ezekkel a szabadságjogokkal tartozunk gyermekeinknek, és garantálnunk és biztosítanunk kell őket.

Ahhoz, hogy közösségeink sikeresek legyenek, olyan demokráciára van szükségünk, amely a következőkre épül igazságosságra, átláthatóságra és jogegyenlőségre épül. Jelenleg egy olyan országban élünk, ahol autokratikus diktatúrában élünk. A szólásszabadságunk, a mozgásszabadságunk és a
veleszületett és elidegeníthetetlen jogainkat és szabadságainkat Isten alatt megfosztják egy gazember kormány és a Parlament, amelyet indokolatlanul befolyásolnak a nem megválasztott, nem kormányzati szervezetek és alapítványok által befolyásolt.

Mi azt mondjuk: "NEM".
Elég volt, elég volt.

Nem fogadjuk el őket, és nem rájuk szavaztunk. Ez egy olyan cselekedet, amely Őfelsége és minden szuverén férfi és nő ellen, a birodalom ellen, egy olyan birodalom ellen, amit mi otthonunknak hívunk. Meg fogjuk védeni azt és a népét.

A nép várja a mielőbbi válaszát országos adásban, hogy megnézhessük hogy újra teljes mértékben helyreálljon a megfelelő és törvényes kapcsolat köztünk, a királyság és az ország között, és az alkotmányos kormányunk között. Ez minden egyes ember döntése, ha úgy dönt, hogy elvonul és orvoslást keres, legyen az középületek lefoglalásával, adók visszatartásával, vagy bármilyen más törvényes korlátozással, amit megfelelőnek éreznek. Anélkül, hogy kárt okoznának másnak vagy károsítanák vagyontárgyakat, és a saját szuverén igazságukban állva.

Felség,
Kérem, tartsa tiszteletben az esküt, amelyet a népnek, az alkotmányunknak és Isten tanúja előtt.

Békében, igazságban és hálában, mindannyian emberek vagyunk, akiket az Isten képmására teremtettünk, teremtő képmása.

Hűséges alattvalója

Érvénytelen, ahol törvényesen tilos
A SZABADSÁGOK NAGY CHARTÁJA A MAGNA CHARTA 1215


1. cikk: idézet részlete
Mindenekelőtt Istennek adtunk, és ezzel a mi jelen oklevelünk adományozza a következőknek
magunknak és örököseinknek örök időkre (örökkévalóságig, örökké), hogy az angolok egyháznak teljes jogai és szabadságai sértetlenül megmaradnak és meg is maradnak, és ezt kívánjuk, hogy ezt ennek megfelelően tartsuk be.

13. cikkely:
London városának pedig minden ősi szabadsága és szabad szokása megmaradjon, mindkettő
mind a szárazföldön, mind a vízen. Továbbá kívánjuk és megadjuk, hogy minden más város,
kerületeknek, városoknak és kikötőknek is megmaradjon minden szabadságuk és szabad szokásuk.

39. cikk:
Egyetlen szabad embert sem szabad elvenni, bebörtönözni, jogaitól vagy vagyonától megfosztani,
törvényen kívül helyezik, száműzik, vagy bármilyen módon tönkreteszik, és nem fogunk eljárni üldözni őt, kivéve, ha a törvényes bírói ítélet és a törvények alapján az ország törvényei alapján.

40. cikk:
Senkit sem adunk el, vagy tagadunk meg, vagy késleltetünk jog vagy igazságosságot.

61. cikk: részleges idézet
A következő biztosítékot adtuk, ha mi, a főbírónk, a tisztviselőink vagy bármelyik vagy szolgáink bármely tekintetben vétkeznek bárki ellen, vagy megszegik a törvények bármelyikét, a béke vagy e biztosíték cikkelyeit, és a bűncselekményről tudomást szereznek, az említettek huszonöt báró minden lehetséges módon lefoglalhat és megtámadhat bennünket, az ország egész közösségének támogatásával, kastélyaink elfoglalásával, földjeinket, birtokainkat, vagy bármi mást, kivéve a saját személyünket és a mi és a barátainkét, a királynő/király és a gyermekeink, amíg nem biztosítanak olyan jogorvoslatot, amilyet csak akarnak és ezután visszatérhetnek a normális engedelmességükhöz velünk szemben.

A Magna Carta öt alkalommal lépett életbe (hivatkoztak rá) történelmünk során
1216, 1258, 1500, 1688/89 és 2001 A Nizzai Szerződés.

A nép kívánságait meg kell hallgatni. Tényleg elég volt.

Ha ez a levél az önök számára is szimpatikus, akkor nyomtassa ki és küldje el ajánlott küldeményként.
A cím és a levél is megtalálható a linkre kattintva, és csak görgessen le az oldal aljára.

Az 1991-es dokumentum leírja, hogy mi alkotja az Új Világrendet Minden nemzetnek "kvótákat adnak a népesség csökkentésére éves alapon." 1991. szeptember 22-én, kilenc hónappal a Rio de Janeiróban tartott Föld-csúcstalálkozó előtt, az iowai Des Moines-ban tartották az Egyesült Nemzetek Középnyugati Közmeghallgatását a környezetről és a fejlődésről.

A meghallgatásról készült dokumentumban megállapították, hogy sürgősen csökkenteni kell a világ népességét. "A világ népességének azonnali csökkentését, a Draper Alap 1970-es évek közepén megfogalmazott ajánlása szerint, azonnal érinteni kell" - állt a dokumentumban.

A dokumentum szerint az egyik végrehajtandó politika az volt, hogy "minden nemzetnek éves kvótái lesznek a népességcsökkentésre, amelyeket az [ENSZ] Biztonsági Tanácsa a hitelek, a kereskedelmi cikkek, beleértve az élelmiszereket és a gyógyszereket is, szelektív vagy teljes embargóval, vagy szükség esetén katonai erővel fog érvényesíteni".

A középnyugati nyilvános meghallgatást az Egyesült Államok, Kanada és Iowa Egyesült Nemzetek Szervezeteinek Szövetségei ("UNA") szponzorálták az ENSZ 1992-es Környezetvédelmi és Fejlesztési Konferenciájával ("UNCED") együttműködve.

A meghallgatás célja az volt, hogy meghallgassák az alulról jövő tanúvallomásokat az energiával, a fenntartható mezőgazdasággal és az intézményekkel kapcsolatos kérdésekről. A meghallgatáson elhangzott tanúvallomásokat azután továbbítani kellett a "megfelelő nemzeti vezetőknek, akik elkészítik az USA nemzeti jelentését, amely meghatározza az USA politikáját az 1992-es UNCED "Föld-csúcstalálkozó" konferencián".

Az évtizedek során számos környezetvédelmi konferenciára került sor. Az 1992-es Föld-csúcstalálkozó, más néven ECO-92 vagy Rio-92 volt a második az 1972-es stockholmi konferencia után. A Föld-csúcstalálkozó egyik dokumentuma az Agenda 21 volt. A különböző konferenciák tömör áttekintéséhez hasznos cikk a "Környezetvédelmi konferenciák: ECO-92, Kiotói Jegyzőkönyv és még sok más!".

A Tiltott Tudás honlapja szerint az alábbi dokumentumot a Föld-csúcson osztották ki, és elegendő információt nyújt az Új Világrend tervéről, amely a világ népességének csökkentésére irányul. Az alábbiakban a Tiltott Tudás honlapját reprodukáltuk.

BIZALMAS COBDEN KLUBOK

A Világrend Titkársága
814-631-9959
1991. szeptember 20.

KEZDEMÉNYEZÉS AZ ÖKO-92-ES FÖLDI CHARTÁÉRT

1. A SÜRGETŐ SZÜKSÉGLET

a. Az idő sürget. A Római Klubot 1968-ban alapították, a Korlátok a növekedéshez című dokumentumot 1971-ben, a Globális 2000 című dokumentumot 1979-ben írták meg, de a népességcsökkentés terén nem történt elegendő előrelépés.

b. Tekintettel a globális instabilitásra, beleértve a volt szovjet blokkot is, a világ technológiája, fegyverzete és természeti erőforrásai feletti szilárd ellenőrzés szükségessége ma már feltétlenül szükséges. A világ népességének azonnali csökkentését, az 1970-es évek közepén a Draper Alap ajánlása szerint, azonnal érinteni kell.

c. A jelenlegi hatalmas túlnépesedésre, amely már messze meghaladja a világ teherbíró képességét, nem lehet a születési ráta jövőbeni csökkentésével válaszolni a fogamzásgátlás, sterilizáció és abortusz révén, hanem a jelenben a jelenleg meglévő számok csökkentésével kell válaszolni. Ezt minden szükséges eszközzel meg kell tenni.

d. A kérdést tévesen a népesség és az erőforrások politikai és kulturális megközelítése között vitatják, holott valójában a makacs obstrukcióval és a napi politikai célszerűséggel szemben, amelyek a legnépesebb szegény országok legtöbb vezetőjét megbízhatatlanná teszik, a kérdés a kötelező együttműködés.

e. A kötelező együttműködés nem vitatható 166 nemzettel, amelyek vezetőinek többsége határozatlan, a lokalista "kultúrák" által kondicionált, és az Új Világrendről megfelelő elképzelésekkel nem rendelkezik. A vita késedelmet és céljaink és céljaink elvesztését jelenti.

BIZALMAS

f. Az Irak elleni ENSZ-akció meggyőzően bizonyítja, hogy a mi részünkről történő határozott fellépés képes más vezetőket is befolyásolni, hogy a szükséges programmal együtt haladjanak. Az iraki akció bizonyítja, hogy a hatalom aurája kivetíthető és fenntartható, és hogy a történelem hulláma előre söpör.

2. VESZÉLYEK, AMELYEKRE ODA KELL FIGYELNI

Kettős ellenállás van, amelyet gyors cselekvéssel kell felszámolni. A "déli" régiók némelyikében, nevezetesen Brazíliában és Malajziában, felröppentek olyan törekvések, hogy meghiúsítsák az UNCED Föld Charta céljait, és meghiúsítsák az 1992 júniusában Brazíliában megrendezésre kerülő nemzetközi találkozót. Sajnálatos módon a saját sorainkban is tapasztalható a bizonytalanság, az az érv, hogy az UNCED vezetői "túlságosan politikussá" tették a napirendet, és hogy az utat először egy kevésbé durva kulturális alapon kell előkészíteni. Mi csak a legfrissebb bizonyítékokat mutatjuk be:

* Gilberto Melio Mourao brazil író a Folha de Sao Paulo augusztus 4-i számában arra figyelmeztetett, hogy 1938-ban Münchenben "nem fog az országunk ellen elszabadult, jelenlegi típusú ökológiai járvány ellen, amely kulturális, szellemi és politikai értékeink struktúráját és magát a nemzeti szuverenitásunkat fenyegeti... Chamberlain és Daladier urak, Anglia és Franciaország kormányfői nyugodtan felajánlották a brazil Amazonast a Führernek." Hitler állítólag megjegyezte, hogy mivel az Amazonas Dél-Amerikában van, az Egyesült Államok a Monroe-doktrínára hivatkozna, és elutasítaná Brazília területének német megszállását. Chamberlain és Daladier azt válaszolta, hogy az ajánlatot Washington támogatja.

* Az ENSZ Kereskedelmi és Fejlesztési Konferenciája (UNCTAD) szeptember 16-án kiadta éves jelentését, amelyben a BBC szerint kijelentette, hogy a liberális szabadpiac nem megfelelő modell a fejlődő országok számára. A pénzügyeknek az ipart kell szolgálniuk, nem pedig fordítva, és a kormánynak kulcsszerepet kell játszania a gazdaság bizonyos ágazataiban.

3. MIT MOND A TERMÉSZETVÉDELMI VILÁGALAP

* A Természetvédelmi Világalap (WWF) egyik tisztviselője szeptember 10-én azt mondta, hogy a genfi UNCED-eredmények "abszolút komoly visszaesést jelentenek." Brazília számára 1992 júniusáig nem lesz egyezmény az erdőkről. A helyzet zsákutcába jutott. Ez az UNCED-folyamat első áldozata.

* Fülöp brit herceg ökológiai ügyekkel foglalkozó főtanácsadója szeptember 15-én azt mondta, hogy az Eco-92 szervezője, Maurice Strong "túlpolitizálta" a környezetvédelem kérdését, és "nevetségesen messianisztikus elvárásokat" támasztott.

BIZALMAS

EZÉRT A KÖVETKEZŐ POLITIKÁT KELL MEGVALÓSÍTANI:

A. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa az angolszász nagyhatalmak vezetésével elrendeli, hogy ezentúl a Biztonsági Tanács minden nemzetet tájékoztatni fog arról, hogy a népességgel kapcsolatos tűréshatár megszűnt, hogy minden nemzetnek éves szinten kvótái vannak a népességcsökkentésre, amelyeket a Biztonsági Tanács a hitelek, a kereskedelmi cikkek - beleértve az élelmiszert és a gyógyszereket - szelektív vagy teljes embargóval, vagy szükség esetén katonai erővel fog kikényszeríteni.

B. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa tájékoztatni fog minden nemzetet, hogy a nemzeti szuverenitás elavult fogalmait elvetik, és hogy a Biztonsági Tanács teljes jogi, katonai és gazdasági joghatósággal rendelkezik a világ bármely régiójában, és hogy ezt a Biztonsági Tanács fő nemzetei fogják érvényesíteni.

C. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa birtokba veszi az összes természeti erőforrást, beleértve a vízgyűjtőket és a nagy erdőket, hogy azokat a Biztonsági Tanács Nagyobb Nemzeteinek javára használják és őrizzék meg.

D. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa meg fogja magyarázni, hogy nem minden faj és nép egyenlő, és nem is szabad, hogy az legyen. Azoknak a fajoknak, amelyek felsőbbrendűnek bizonyultak a magasabb rendű teljesítményükkel, uralkodniuk kell az alacsonyabb rendű fajokon, és gondoskodniuk kell róluk, azzal a feltétellel, hogy együttműködnek a Biztonsági Tanáccsal. A döntéshozatalt, beleértve a banki, kereskedelmi, valutaárfolyamokat és a gazdasági fejlesztési terveket is, a Nagyobb Nemzetek irányításával fogják meghozni.

E. Mindezek alkotják az Új Világrendet, mely Rendben minden nemzet, régió és faj együtt fog működni a Biztonsági Tanács Nagyobb Nemzeteinek döntéseivel.

E dokumentum célja annak bemutatása, hogy a késedelmes cselekvés végzetes lehet. Minden elveszhet, ha a kisebb fajok puszta ellenállását eltűrjük, és legközelebbi bajtársaink szerencsétlen ingadozása okot ad a habozásra. A szándék nyílt kinyilvánítása, amelyet határozott erő követ, a végső megoldás. Ezt még azelőtt meg kell tennünk, mielőtt bármilyen sokk érné a pénzügyi piacainkat, ami rontaná a hitelességünket és talán csökkentené az erőnket.

A DOKUMENTUM VÉGE

A fenti dokumentumot az ECO ülésén osztották ki, és végül csaknem két év elteltével kaptunk egy példányt. Úgy érezzük, hogy a fenti dokumentum elegendő információt nyújt az NWO tervéről a világ népességéhez viszonyítva. A [814-631-9959] telefonszámot megpróbáltuk megkeresni, és kiderült, hogy Gephardt szenátorhoz kapcsolódik.

A Tiltott Tudás a Wayback Machine-en
A fenti szöveg úgy tűnik, hogy egy olyan dokumentumból származik, amely az ENSZ középnyugati nyilvános meghallgatásának eredménye volt, és amelyet az Internet Archive archivált ITT. Ez ugyanaz a dokumentum, amelyet a Freedoms Phoenix tett közzé, és amelyhez egy további oldalt csatoltak; egy 1991. október 2-án kelt levelet George W. Hunt-tól Richard A. Gephardt kongresszusi képviselőnek.

Egyiket sem tudjuk hitelesíteni, de arra biztatjuk Önöket, hogy olvassák el a teljes dokumentumot és levelet ITT. Az alábbiakban csatoltunk egy másolatot is, hogy megőrizzük a dokumentumot arra az esetre, ha azt áthelyeznék vagy eltávolítanák, és a hiperlink már nem lenne elérhető.

UNCED_1992_Dokumentum_Scan_from_George_W._Hunt_Letöltés

Hunt azzal kezdte levelét, hogy rámutatott, hogy a dokumentumon Gephardt telefonszáma szerepel, de nem hiszi, hogy a dokumentum tartalma Gephardt "politikai gondolkodását" tükrözi. Hunt úgy vélte, hogy Maurice Strong volt az, aki Gephardtra célzott, mint "ennek az illékony irodalomnak az alkotójára".

Bár a dokumentum Maurice Strong ellen szól, okunk van feltételezni, hogy az ő táborában lévő emberek terjesztették ezt a rasszista irodalmat. Hogy miért "lőtte magát lábon", azt nem értem. És hogy miért célozgatott Önre, mint ennek az illékony irodalomnak az alkotójára, az még egy másik rejtély, amiről talán már Ön is tud.

Strong vitát gerjeszt a riói találkozóval kapcsolatban. Ő lesz a konferencia főtitkára. Egy cikk, amelyet nem mellékeltek ezekhez az iratokhoz, idézi a spekulációit, miszerint a riói találkozó egy világméretű pénzügyi összeomlást fog előidézni. Sokan figyelik és hallgatják a riói konferencia alakulását.

Hazánkat ugyanazok a személyek ássák alá, akik a Des Moines-i UNCED ("kimondatlan") konferenciát összehívták. Úgy tűnik, tehetetlenek vagyunk, hogy megállítsuk őket... Amikor az olyan külföldiek, mint Maurice Strong, az orrunk előtt meghiúsíthatják törvényeinket és kedvükre szétverhetik az amerikai rendszereket (bizonyítékom van ezekre a kijelentésekre), és megússzák, akkor minden éleslátó amerikai láthatja, hogy "a kövér hölgy felemelkedik, hogy énekeljen".

Úgy tűnik, Ön és kollégái túlságosan elfoglaltak más napirendekkel, minthogy figyelemmel kísérjék M. Strong és európai kincsvadászai mesterkedéseit, de ha valóban Strong a felelős azért, hogy az Ön telefonszáma felkerült erre az irodalomra, akkor lehet, hogy valódi problémákkal kell szembenéznie.
A "Net Zero" elérése olyan drága lesz, hogy a kormány még csak meg sem próbálja megbecsülni a teljes költséget "A Net Zero egy ködös kifejezés; nem jelent semmit" - mondta Dan McTeague szeptemberben. "Ez egy marketing kifejezés. Nincs tudományos definíciója a 'Net Zero'-nak. Ez egy átverés, egy marketing átverés. A 'Net Zero' azt jelenti, amit az azt használó emberek jelenteni akarnak, bármit, ami segít nekik az új elképzelésüket erőltetni, hogy frusztrálják a fogyasztókat."

Csütörtökön a Western Standardban írt cikkében kifejtette, hogy szerinte a Net Zero miért fog megbukni - részben azért, mert megvalósítása elképzelhetetlenül drága lenne.

"De az a tény, hogy a Net Zero végül kudarcot fog vallani, nem jelenti azt, hogy a megkísérlése nem fogja negatívan befolyásolni a mindennapi életünket" - figyelmeztetett. "A Net Zero következményei széleskörűek és túlmutatóak. És olyan hatással lesznek, amely alapvetően befolyásolja majd az életminőségünket"."

A "Net Zero" az, ami valójában, egy átverés.
Dan McTeague írása a Western Standard által megjelentetett formában.

Net Zero kibocsátás 2050-re. Hallottad már ezt a szöveget? Egyre nehezebb nem észrevenni. Minden divatos üzlet, bank, vállalat és kormányzat azzal büszkélkedik, hogy elkötelezte magát mellette. De mit is értenek ez alatt pontosan?

Röviden: a 2050-ig megvalósítandó nettó zéró kibocsátás azt jelenti, hogy országunk vagy nem bocsát ki üvegházhatású gázokat, vagy kompenzálja a kibocsátott gázok mennyiségét olyan intézkedésekkel, mint a szén-dioxid-kibocsátási egységek vásárlása vagy a szén-dioxid-leválasztási technológiába való befektetés.

A Net Zero olyan csoportok központi projektje, mint a Világgazdasági Fórum, az ENSZ és más globalista intézmények. Az elmúlt éveket azzal töltötték, hogy világszerte nyomást gyakoroltak a kormányokra, hogy kötelezzék el magukat a Net Zero mellett, és hogy ezeket a kötelezettségvállalásokat jogilag kötelezővé tegyék, így a választott tisztségviselőknek nehéz lesz visszavonni őket a jövőben.

Ez történik itt Kanadában is. Ez Justin Trudeau egyik fő prioritása volt. A liberálisok évek óta támogatják a Net Zero felé való elmozdulást, és 2021-ben törvényben írják elő.

De törvény ide vagy oda, a Net Zero nem fog megvalósulni.

Ez egy nevetséges cél, részben azért, mert megvalósítása elképzelhetetlenül drága lenne. Annyira drága, hogy a kormányok világszerte meg sem próbálják megbecsülni a teljes költséget. Amikor megkérdezik őket, csak annyit mondanak: "A semmittevés költségei magasabbak lennének." De ha nem tudják, hogy a saját tervük mennyire drága, honnan a fenéből tudnák, hogy olcsóbb lenne, mintha nem tennék meg?

Külső becslések szerint a költségek csak Kanadára nézve valahol 2 billió dollár környékén mozognak. Ez a szám annyira megdöbbentő, hogy lehetetlen teljesen felfogni. Ez több, mint nemzetünk teljes bruttó hazai terméke! Nézzük csak meg - ez 63 417 éven keresztül másodpercenként 1 dollárral egyenértékű.

De az a tény, hogy a Net Zero végül kudarcot vall, nem jelenti azt, hogy a kísérlet ne lenne negatív hatással a mindennapi életedre. Így lesz.

A Net Zero fogalma alatt a következőket találod:

Szén-dioxid adók
Tiszta üzemanyag szabványok
Igazságos átmenet
Kibocsátási határértékek
Megszüntetett csővezetékek
Villamosítási stratégiák
Gáz- és dízelüzemű autók betiltása
Elektromos járművek támogatása
Költséges építési szabályok
Csökkentett élelmiszertermelés
A lista még hosszan folytatható.

De a gazdasági hatásokon és a személyes nehézségeken túlmenően nem szabad elfelejtenünk, hogy a zöld menetrend végcélja valójában nem a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről szól. Nem, ennél sokkal alattomosabb.

A Net Zero mozgalom középpontjában az a vágy áll, hogy alapvetően megváltoztassuk gazdaságunkat és életmódunkat. Teljes átállást akarnak elérni attól a gazdaságtól, amely Kanadát azzá a nagyszerű nemzetté tette, ami.

"Semmit sem fogsz birtokolni és boldog leszel." Emlékszik ezekre a Klaus Schwabnak, a Világgazdasági Fórum ("WEF") vezetőjének tulajdonított szavakra? Nos, vegyék a szívükre ezeket a szavakat, mert ő komolyan gondolja.

A Net Zero következményei széleskörűek és messzemenőek. És alapvetően befolyásolják majd az életminőségünket.

Az energia drágulni fog. Mindennek az árát megnöveli. Kevésbé leszünk versenyképesek a világgazdaságban, különösen az olyan országokkal szemben, mint Kína, mert - nem fog meglepődni, ha megtudja - Kína nem írta alá ezt az öngyilkos paktumot. (De nagyon is szeretnék, ha más országok megfojtanák a gazdaságukat ennek az abszurd célnak a megvalósítása érdekében, nem utolsósorban azért, mert a világ napelemtermelésének 70%-át ők állítják elő).

A Net Zero szabályozások, politikák és megbízások közvetlen támadást jelentenek a megfizethető energia és a megfizethető életmód ellen. Ez a zöldek napirendjének célja, és ha az ő akaratuk érvényesül, Kanada, az életszínvonala és az életmódja szenvedni fog.

A Net Zero egy átverés.
10 lecke a manipulációról Miért támogatja a hírszerző közösség a középszerűséget, a tudatlanságot és az érzelmeket, és miért bánik úgy veled, mintha egy 12 éves gyerek lennél.
A CIA Különleges Tevékenységek Központja alkalmazottja voltam. Ez a központ a titkos és félkatonai műveletekre összpontosít. A 2015-ig Special Activities Division (SAD) néven ismert SAC két fő részlegből áll: a SAC/SOG (Special Operations Group) a taktikai félkatonai feladatokra, és a SAC/PAG (Political Action Group), amely a rejtett politikai manőverekre specializálódott. Az én feladatom a két csoport keveréke volt, és inkább a gyakorlati operatív munka felé hajlottam, mint a PAG-ra jellemző széles körű politikai cselszövés felé. Mindazonáltal a velük szerzett tapasztalataim értékes betekintést nyújtottak a nyilvános megtévesztés művészetébe.

Az alábbiakban felsorolom a tíz legfontosabb stratégiát, amelyeket a fedett ügynökök a közvélemény médián keresztül történő manipulálására gyakran alkalmaznak. Történelmileg a média rendkívül hatékony a közvélemény alakításában. A média eszközei és a propaganda kulcsszerepet játszottak a társadalmi mozgalmak létrehozásában vagy felszámolásában, a háborúk igazolásában, a pénzügyi válságok befolyásolásában, a különböző ideológiai irányzatok népszerűsítésében, sőt még a média mint valóságteremtő jelenségének a kollektív pszichében való meghonosításában is.

A médiamanipuláció mindennapi életünk szerves részét képezi. A média minden egyes eseményt úgy mutat be, ahogy az a napirendjének megfelel, ami a valóság torz érzékeléséhez vezet a közönség körében. Ez a téves felfogás helytelen értékítéleteket és viselkedést eredményezhet az egyénekben. A média nemcsak társadalmi szerepet játszik, hanem a közhangulat irányításának eszköze is. A hírek bemutatásának módja befolyásolja az emberek megértését az eseményekről és az azokra adott reakcióikat. A média szerepe változó: bizonyos kérdéseket kiemelhet, míg másokról hallgathat, így a hatalom új formájává válhat.

A média célja, hogy meggyőzze a közönséget a kormány minden politikai és társadalmi intézkedésének feltétel nélküli elfogadásáról, így az állami hatalmi apparátus részévé válik.

De hogyan ismerhetjük fel a leggyakrabban használt stratégiákat ezekben a pszichoszociális eszközökben, amelyekkel mindannyian foglalkozunk? Szerencsére ez a cikk azért létezik, hogy leleplezze ezeket a gyakorlatokat. Egyesek nyilvánvalóbbak, mások kifinomultabbak, de mindegyik egyformán hatékony és bizonyos szempontból megalázó. A butaságra való buzdítás, a bűntudat elősegítése, a figyelemelterelés, vagy a mesterséges problémák konstruálása, majd varázslatos megoldása csak néhány ilyen taktika.

Ezek a stratégiák talán azokkal találnak visszhangra, akik nem kizárólag a mainstream médiától függenek, amely gyakran töredékes témaválasztékot és sűrített információbombázást kínál.

Azok, akik elfogadják ezt a megközelítést, és a világot a liberális pluralizmus szemüvegén keresztül szemlélik - amely szerint a társadalomban nincs központi hatalom, elit vagy uralkodó osztály, hanem a szereplők különböző csoportjai gyakorolnak némileg kiegyensúlyozott módon befolyást, biztosítva, hogy a többség alapvető érdekeinek megfelelő eszmék érvényesüljenek -, valószínűleg elutasítják ezt a listát.

Irányított figyelem

A társadalmi kontroll egyik lényeges aspektusa a figyelemelterelés stratégiája, amelynek célja, hogy a közvélemény figyelmét elterelje a politikai és gazdasági elitek által hozott jelentős kérdésekről és döntésekről. Azzal, hogy a nyilvánosságot állandó figyelemeltereléssel és triviális információkkal árasztják el, az emberek elméje engedelmesebbé és kevésbé megkérdőjelezhetővé válik. A figyelemelterelés stratégiája kulcsszerepet játszik abban is, hogy a széles körű érdeklődés elmaradjon olyan területek iránt, mint a tudomány, a közgazdaságtan, a pszichológia, a neurobiológia és a kibernetika.

A központi fogalom itt a "trivialitás." A figyelem szűkös erőforrás. Egy demokratikus társadalomban, amely úgy épül fel, hogy kevesek profitálnak, míg a többség figyel, elengedhetetlen, hogy a többség figyelmét triviális dolgokkal tartsuk le, hogy megakadályozzuk a sajátos érdekek zavarását. A figyelemelterelésnek ez az állapota visszhangozza a római köztársasági megközelítést, amelyet Juvenal "kenyér és cirkusz" néven írt le.

Bárki, aki megfigyeli a tévében, rádióban, újságokban és a mindennapi beszélgetésekben megjelenő témaválasztást, meg kell kérdőjeleznie, hogy ezek a témák mennyire relevánsak a saját vagy mások élete szempontjából. Ha a hosszú távú boldogsághoz hozzájáruló tényezőkre összpontosítunk, és megvizsgáljuk az ezekre a témákra fordított idő vagy figyelem és az élet szempontjából való tényleges jelentőségük közötti kapcsolatot, felfedezhetjük a prioritások egyfajta "megfordítását".

Bizonyos témák szenzációhajhászása érdekében olyan triviális dolgok kerülnek előtérbe, mint a szupermarketek különleges ajánlatai, a sportcsapatok rangsorolása, a hírességek szerelmi ügyei, a szomszéd gyermekének különös neve vagy a közepes zsírtartalmú margarin előnyei a normál margarinnal szemben. Ezeket szembeállítják az olyan súlyos kérdések lekicsinyítésével, mint a polgári szabadságjogok csorbítása, a kínzás, a fenyegető tömeggyilkosságok, a nyugati "modellek" titkos háborúi, a háború normalizálása, a bizonytalanság, valamint a háborús okok eltorzítása és a válságok háborús ideológiák általi elősegítése.
Videó: New York mostantól figyeli a közösségi médiát a "gyűlöletbeszéd" miatt New York állam fokozza az online felügyeletet a "gyűlöletbeszéd" miatt, és szembesíti az embereket a kommentjeikkel. New York kormányzója, Kathy Hochul jelentette be ezt egy nemrégiben tartott beszédében, ami aggodalmakat kelt, hogy a város elkezdheti büntetni az embereket az egyébként jogszerű beszédért.
További hírek: a Kínai Kommunista Párt (KKP) vezetőjének, Hszi Csin-pingnek az Egyesült Államokban tett látogatása során Joe Biden elnök úr Hszi Csin-pinget diktátornak nevezte, aki kommunista rendszert vezet. Bár a Fehér Ház a jelek szerint kárelhárítást végez, Biden elnök úr úgy tűnik, kitart kijelentései mellett. És a KKP reakciója minderre sokatmondó a jelenlegi kínai helyzetről.
A Crossroads műsorvezetőjével, Joshua Philipp-pel élőben beszélgetünk ezekről és más történetekről, és válaszolunk a közönség kérdéseire.
Karen Kingston: A testünkbe juttatott nanotechnológia károsítja agyunkat, elménket és lelkünket Karen Kingston biotechnológiai elemző és orvos-jogi tanácsadó Dr. Peter Breggin és felesége, Ginger interjújában feltárta, hogy az mRNS technológia a kapu ahhoz, hogy a nanotechnológiát aljas módon használják az emberekben.

Kifejtette, hogy a nanotechnológia különösen az idegrendszerben, és így az agyban, az elmében és a lélekben okoz károkat. Az ipar ezt mindig is tudta, magyarázta Kingston, megjegyezve, hogy még a biomarkerek nélküli arany nanorészecskék is csak úgy szeretnek az agyba jutni.

Kingston szerint "nagyon nagy kockázatot jelentenek ezek az új biotechnológiai termékek, amelyek valóban szívesen jutnak el a központi idegrendszerbe", áttörve a vér-agy gátat, amely védi neuronjainkat és hihetetlenül összetett és sérülékeny jelzőrendszerüket.

A Pfizer saját belső jelentése több mint 1,5 millió, a genetikai "vakcináikkal" beadott emberről készített felmérés szerint átlagosan legalább három nemkívánatos esemény történt. Adataikból kiderült, hogy 700 000 beteg - a beadottak közel fele - szenvedett az idegrendszerrel kapcsolatos rendellenességektől, és ez volt a jelentett mellékhatások legnagyobb kategóriája.

Az emberbe a covid injekciókon keresztül bejuttatott nanotechnológiának számos célja van, és ezek egyike az emberek ellenőrzésére irányuló hivatalos kísérletek előmozdítása. A hatóságok már régóta próbálkoznak az emberi viselkedés ellenőrzésének megszerzésével, és a legújabb kísérletek az emberekben alkalmazott nanotechnológia fejlesztéséhez kapcsolódnak.

Dr. Breggin nemrégiben részletesen megvizsgálta ezeket a kísérleteket "Az elit stratégiája agyunk, elménk és akaraterőnk fizikai tönkretételére" című rovatában. Úgy véli, hogy az elit azzal a lehetőséggel akar terrorizálni minket, hogy karnyújtásnyira van tőlük az elménk, sőt konkrét érzéseink és gondolataink irányítása, de azt sugallja, hogy az igazi céljuk az, hogy elegendő agykárosodást és működési zavart okozzanak, hogy kevésbé spontán és engedelmesek legyünk, megfelelően lealacsonyodva, hogy alávessük magunkat az Új Világrendben felettünk gyakorolt irányításuknak.

Kingston több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a gyógyszeriparban biotechnológiai elemzőként és orvosi-jogi tanácsadóként. Nem sokkal azután, hogy pályafutása elején a Pfizernél kezdett dolgozni, átkerült a marketing oldalra. "Összetett információkat veszünk, és lefordítjuk olyan táblázatokra és leírásokra, amelyek az orvosok és az egészségügyi tanácsadók számára könnyen érthetőek" - magyarázta. Végül "a Fixer" néven szerzett magának nevet, mert szakértelmet szerzett a Big Pharma orvosi jogi arénájában. Őt hívták konzultációra, amikor egy termékkel kapcsolatban problémák vagy problémák merültek fel, gyakran az FDA-előírások megsértése miatt.

A nanorészecskékkel és más mechanizmusokkal kapcsolatos vitákat, amelyekkel a genetikai "vakcinák" ártanak nekünk, elnyomták a kívülállók, akik úgy tettek, mintha az egészségszabadság mozgalomhoz tartoznának. A hármak a szólásszabadságnak mint a szabadságmozgalomban védendő alapelvnek a létfontosságú jelentőségéről is beszéltek, és felhívták a hallgatók figyelmét a nemrégiben megjelent "Itt az ideje a szólásszabadságnak a szabadságmozgalomban" című rovatunkra.

Bregginsék megosztották Kingstonnal a véleményüket arról is, hogy kit kellene felelősségre vonni, a Pfizert vagy a Védelmi Minisztériumot ("DoD"), amiért ténylegesen kifejlesztették és az amerikai népre erőltették ezeket a genetikai biofegyvereket.

Kingston, aki sokunk életében fényes fényt jelentett az egészségszabadság mozgalomban, nemrégiben lábadozás után visszatért, készen arra, hogy újra felvegye a harcot a világgal. Beszélgettek arról is, hogy min ment keresztül, és hogyan birkózott meg a megpróbáltatásokkal, a gyógyszeriparban töltött életéről és az egészségszabadság mozgalomhoz való elhívásáról.
Őrületes üzletre készül egy titokzatos magyar vállalkozói csoport
Őrületes üzletre készül egy titokzatos magyar vállalkozói csoport

Őrületes üzletre készül egy titokzatos magyar vállalkozói csoport: sejteni lehet, ki vásárolhatja meg a spanyol vasúti óriást
Megerősített hírek szerint a spanyol Talgo tárgyalásokat folytat egy magyar befektetői körrel a többségi tulajdon eladásáról. Világszinten is meghatározó vasúti járműgyártóról van szó, és talán már az is látszik, melyik hazai cég lehet a vevő.
2023. november 17. forrás

Rendkívüli horderejű hír jelent meg a nemzetközi sajtóban. Spanyol lapok és külföldi hírügynökségek is beszámoltak a La Información című újság alapján a hírről, hogy egy magyar befektetési csoport tárgyalásokat folytat a spanyol vasútijármű-gyártó, a Talgo megvásárlásáról.

Rögtön az elején érdemes tisztázni, hogy a pillanatnyi állás szerint mit jelentene a felvásárlás. A La Información szerint a titokzatos magyar befektetői csoport a Trilantic Europe 40 százalékos részét (amelyet a Pegaso Transportation International társaságon keresztül birtokol) szerezné meg. Ez tűnik a reálisabb forgatókönyvnek, noha olyan értelmezések is napvilágot láttak, hogy a teljes, százszázalékos részvényállományra érkezhet ajánlat magyar oldalról.

Mindenesetre a Trilantic egy közepes méretű magántőketársaság, amely 2,3 milliárd eurót kezel. Még 2006-ban tett szert tulajdonrészre a Talgóban, azonban az elmúlt időszakban többször is nyilvánvalóvá vált, hogy kiszállna a társaságból. A Trilantic csomagja már csak azért is értékes, mert az irányítási jogok is nála vannak.

A spanyol média nem nevezte meg, melyik magyar cég vagy cégek lehetnek az érdeklődők. Ugyanakkor azt állítja, hogy "egy magyar családi holding" van a háttérben, amely már be is mutatta az első vételi opcióját a Talgo alapítójának az unokája által elnökölt igazgatótanácsnak.

A vállalat megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat a lehetséges befektetővel, de hangsúlyozta, hogy még korai lenne további nyilatkozatokat tenni. A kialakult helyzet viszont bejelentési kötelezettséget eredményezett, így a spanyol tőzsdei felügyelet ideiglenesen felfüggesztette a Talgo-részvények kereskedését. Amikor ezt feloldották, a papírok kilőttek, és rövid időn belül 15 százalékos pluszt értek el.

Melyik magyar cég vásárolhatja be magát a Talgóba?

Ha helytálló, hogy a magyar csoport a Trilantic 40 százalékos részesedést kívánja megvásárolni, az becslések szerint mintegy 200 millió eurós vételárat jelentene. Már csak az a kérdés, hogy ki vagy kik tudnák ezt az átszámítva nagyjából 76 milliárd forintos összeget előteremteni. A Világgazdaság beszélt vasúti piaci szereplővel és elemzővel is, és egy hazai vállalat neve került elő: a Magyar Vagon Zrt. Lapunk csütörtök délelőtt írásban kereste a céget, hogy kommentálja a fejleményeket, de cikkünk megjelenéséig nem érkezett reakció. A spanyolok pedig világossá tették, hogy nem hozzák nyilvánosságra, kivel vagy kikkel tárgyalnak.

Vagyis egyelőre nem vehető készpénznek, hogy a Magyar Vagon érintett az esetleges tranzakcióban, de mindenesetre nem tűnik életszerűtlennek. Ahogy az sem, hogy nem önállóan szerezne részesedést a Talgóban, hanem másokkal konzorciumban. A teljes egészében hazai tulajdonú Magyar Vagon Zrt. áll a Dunakeszi Járműjavító Kft. (DJJ) mögött, amely a magyar vasúti járműgyártás történetének eddigi legnagyobb projektjét viszi: 700 vasúti személykocsit gyárt az Egyiptomi Nemzeti Vasúttársaság részére.

De a Magyar Vagon más szálon is kötődik a magyar vasútijármű-gyártáshoz. Október elején derült ki, hogy a MÁV Vagon Kft. mintegy 75 százaléka magánkézbe kerül. A kormányzat azt reméli, hogy a magántőke bevonásával jobbá és egyszerűbbé válhat az állami vasúti járműflotta karbantartása és gyártása. A MÁV Vagon Kft. új, többségi tulajdonosa ugyancsak a Magyar Vagon Zrt. lett, amely tehát a DJJ tulajdonosaként a magyar vasútijármű-gyártó és -karbantartó piac meghatározó szereplője.

Érdemes a Magyar Vagon tulajdonosi szerkezetét is megnézni. A céginformációs nyilvántartások szerint a Solva II Magántőkealap érdekeltsége. A legutóbbi, 2022-es pénzügyi év lezárásakor a Magyar Vagon Zrt. tulajdonosi határozatában az olvasható, hogy a Solva II Magántőkealap nevében a Gran Private Equity Zrt. járt el mint a Magyar Vagon Zrt. taggyűlési jogait gyakorló egyszemélyi tulajdonosa. A Gran Private Equlity Zrt. az Opten cégregiszter szerint Hernádi Zsolt tulajdona. Vagyis elmondható, hogy a Magyar Vagon Zrt. a Mol elnök-vezérigazgatójához, a 100 leggazdagabb magyar 2023-as kiadása szerint Magyarország hetedik legbefolyásosabb emberéhez köthető.

Tehát ezek alapján összességében van rá esély, hogy a spanyol vasúti óriásgyártó mögött a Magyar Vagon jelenhet meg, de még egyszer ki kell hangsúlyozni, hogy erről eddig semmilyen hivatalos információ nem jelent meg. (...)





Százmilliókat költ amerikai lobbizásra a magyar kormány Twitter-vitákra és Tucker Carlson-riportra is jutott pénz.
Októberben részletes beszámolót tett közzé a magyar kormány egyik amerikai lobbistája, David Reaboi arról, milyen tevékenységekért kapott havi 3 millió forintnak megfelelő fizetést a magyar külügytől 2020 és 2021 között. A korábban Donald Trump csapatát erősítő Reaboi feladata többek között az volt, hogy amerikai riportműsorokba juttasson be magyar politikusokat, ám ez ritkán sikerült, emellett még azért kapott pénzt, hogy a Twitteren védje az Orbán-kormányt. Reaboi nem az egyetlen amerikai lobbistája a magyar kormánynak, és sajtóhírek szerint a Biden-adminisztrációt is egyre jobban zavarja Orbánék washingtoni hálózatépítése, amit az amerikai belpolitikába való beavatkozásnak látnak.

"A gonosz Soros György azt követeli, hogy Biden és az EU semmisítse meg Magyarországot és Lengyelországot. Ez ellen fel kell lépnünk" - többek között ez a Twitter- (mostanra X) poszt is az amerikai magyar nagykövetség számláján született, derült ki azokból a dokumentumokból, amit a magyar kormány washingtoni lobbistája, David Reaboi tett közzé. Reaboi-nak 2020 és 2021 között összesen 35 ezer dollárt (12,4 millió forintot) fizettek különböző szolgáltatásokért, többek között azért is, hogy a közösségi médiában védelmezze a magyar kormányt.

Reaboi leszerződtetése már korábban nyilvánosságra került, most azonban a lobbista - aki az amerikai jobboldal trumpista széléhez kötődik, bár utóbb eltávolodott a volt elnöktől - váratlanul új dokumentumokat tett közzé az amerikai igazságügy-minisztérium adatbázisában. Amerikai forrásaink szerint a lépésnek köze lehet ahhoz, hogy az utóbbi időben a Biden-adminisztráció szigorította a külföldi lobbisták számon kérését, különös figyelmet fordítva a magyar kormány lobbistáira, akik nemcsak Magyarország érdekében lépnek fel, hanem az amerikai belpolitikát is megpróbálják befolyásolni, hálózatot építve az ottani jobboldali politikusokkal és közszereplőkkel.

Orbán, Trump és Szaúd-Arábia barátja

2020-ban a Szabad Európa számolt be Reaboi leszerződtetéséről. Reaboi saját elmondása szerint magyar zsidó származású, ma is beszél magyarul, és a rendszerváltás után élt is egy ideig Magyarországon. A 2000-es évektől kezdve több nemzetbiztonsággal foglalkozó, jobboldali irányultású agytrösztnek dolgozott, köztük a Center for Security Policy nevű szervezetnek. Szintén ekkoriban dolgozott együtt Andrew Breitbarttal, a szélsőjobboldali Breitbart News alapítójával. Breibart halála után a médiacég vezérigazgatója Steve Bannon lett, az angolszász szélsőjobb egyik kulcsfigurája, aki 2016-ban Donald Trump kampányának vezetője volt.

Reaboi saját állítása szerint szintén dolgozott Trumpnak, a volt elnök megválasztása után, 2017-ben nemzetbiztonsági tanácsadó volt (Bannon ekkoriban szintén Trump mellett dolgozott, feltehetően az ő révén került be a Fehér Házba).

Reaboi mostanra ugyanakkor eltávolodott Trumptól, a mostani előválasztási kampányban a volt elnök ellenfelét, Ron DeSantist támogatja, Trumpot pedig a közelmúltban "az amerikai jobboldal gyilkosának" nevezte.

Később megalapította a Security Studies Group (SSG) nevű think-tanket, illetve Strategic Improvisation nevű kommunikációs cégét, ezzel kötött utóbb szerződést a washingtoni magyar külképviselet. Ebben az időszakban Reaboi többször tett közzé a szaúd-arábiai rezsimet védő és Katart támadó nyilatkozatokat, cikkeket, többször relativizálta a szaúd-arábiai ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi meggyilkolását. Négyéves működése során az SSG-nek ismeretlen forrásból több mint egymillió dollár bevétele lett, Reaboi kritikusai azt gyanítják, hogy a pénz Szaúd-Arábiából származott, és Reaboi nem bejelentett lobbitevékenységet folytatott - ezt Reaboi tagadja.

"Nem a pénz miatt vagyok itt"

Reaboi 2020-ban kezdődő, a magyar kormány megbízásából folytatott lobbitevékenységéről az amerikai lobbistatörvény (Foreign Agent Registration Act - FARA) alapján tett közzé nyilatkozatot. A FARA lényege, hogy azoknak a személyeknek és cégeknek, amelyek külföldi államtól kaptak fizetést amerikai tevékenységükhöz, közzé kell tenniük a szerződéseiket, és nyilatkozniuk kell arról, milyen munkát végeztek. Októberben az Intelligence Online nevű, hírszerzéssel kapcsolatos témákkal foglalkozó lap figyelt fel rá, hogy Reaboi jelentősen kibővítette korábbi nyilatkozatát, így további részletek derültek ki arról, milyen együttműködés folyt közte és a magyar külügy között.

Reaboi először még 2020-ban regisztrált a FARA-adatbázisban, ekkor azt tüntette fel, hogy feladata "pozitív amerikai médiavisszhangot generálni Magyarországról", többek között újságírók tájékoztatásával és a közösségi médiában folyó vitákban való részvétellel. Tevékenysége eredményeit csak három év elteltével hozta nyilvánosságra, ezek közé tartozik az a 60 Twitter-poszt is, amelyek másolata most szintén szerepel az amerikai igazságügy-minisztérium adatbázisában.

A magyar külügy által fizetett Tweetek között szerepel például az a poszt, amelyben az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséghez (EMIH) köthető Neokohn portálon adott interjút promotálta. Reaboi lobbitevékenysége alatt többször tett közzé olyan nyilatkozatokat, amelyben a magyar kormányt a Soros György elleni kampány miatt érő antiszemitizmus-vádakat igyekezett elhárítani. A Neokohn-interjúban is előkerült a téma, Reaboi azt mondta,

"Magyarország problémája Sorossal az ideológiája - és azok a milliók, amelyeket ennek előmozdítására költ. Az, hogy bírálni lehet Soros (vagy bárki más) emberbaráti tevékenységének hatásait, alapvető emberi jog: a szólásszabadság. Az antiszemitizmus vádja Soros ellen a kritika elfojtását célozza."

Egy másik helyen a magyarországi pártpolitikáról posztolt:
"Szégyen: A média támadja az antiszemita Jobbik pártot, hogy rossz színben tüntesse fel Magyarországot - de amikor a Jobbik összefog a baloldallal Orbán és a jobbközép Fidesz ellen, a sértegetés hirtelen abbamarad."

Reaboi több Tweetben saját kritikusainak válaszolt, egyik posztjában - amit később ironikus módon megosztott a FARA-adatbázisban mint fizetett Tweetet - azt írja, nem pénzért, hanem meggyőződésből támogatja Orbánékat.

"Bárki, aki egy ideje követ engem, tudja, magyar zsidó származású konzervatív amerikaiként támogatom Magyarországot - különösen akkor, amikor a média és a kemény baloldali civil szervezetek támadják őket. Nem a pénz miatt vagyok itt."

Reaboi egy helyen pedig együtt emlegette Magyarországot, Szaúd-Arábiát, Izraelt és Brazíliát - szerinte ugyanis erre a négy országra pikkel a média. Egy Tweetben pedig az akkor megnyitott budapesti Scruton kávézót reklámozta - a kávézóláncot a több milliárd forintnyi közpénzzel támogatott Mathias Corvinus Collegium (MCC) főigazgatója, Szalai Zoltán alapította, kávézói rendszeresen szolgáltak Fidesz-közeli figurák fellépőhelyeként. Szeptemberben a kávézólánc 50 millió forintos támogatást nyert az állami Batthyány Lajos Alapítványtól, hogy Lengyelországban próbáljon terjeszkedni.

Ellentmond a magyar külügy adatközlésének...

Hiába az ADL cionista lobbicsoport lejárató kampánya Irán, a Press TV ellen
Hiába az ADL cionista lobbicsoport lejárató kampánya Irán, a Press TV ellen

Hiába az ADL cionista lobbicsoport lejárató kampánya Irán, a Press TV ellen
Ivan Kesic 2023. szeptember 11. forrás

Ezekben a napokban világszerte címlapokra kerül a hír, hogy az amerikai techmogul Elon Musk leleplezte azt a lejárató kampányt, amelyet a New York-i központú cionista lobbicsoport, az Anti-Defamation League (ADL) indított az X nevű közösségi médiahálózata (korábban Twitter) ellen.

Érdemes megjegyezni, hogy az Iráni Iszlám Köztársaság és annak nemzetközi médiahálózata, a Press TV évek óta a Tel-Avivból finanszírozott csoport rosszindulatú tevékenységének legfőbb áldozata.

Az ADL egy szélsőséges cionista lobbizó és nyomásgyakorló csoport, amelynek székhelye az Egyesült Államokban van, és amely a zsidóellenes gyűlölet elleni küzdelem álcája alatt működik. Éves költségvetése mintegy 100 millió dollár, és szorosan együttműködik más, nyugati országokban működő cionista csoportokkal.

A csoport arról ismert, hogy erőteljesen lobbizik az izraeli rezsim mellett, igazolja az izraeli terjeszkedési politikát Jeruzsálem al-Kudszban és Ciszjordániában, ellenzi az etnikailag megtisztított palesztin menekültek visszatérését, és támogatja az USA katonai intervencióját Nyugat-Ázsiában.

Az ADL tevékenysége a cionizmus és az izraeli rezsim kritikusai ellen irányul, leggyakrabban olyan módszerekkel, amelyekkel a kritikát a nácizmussal és a terrorizmussal teszik egyenlővé.

A legtöbb esetben a rendelkezésre álló pénzeszközöket és befolyást rágalomhadjáratok és perek lefolytatására használják fel.

Az ADL iránofóbiája

1979 óta, amikor az Amerika-barát diktatúrát megdöntötték, és népszavazáson létrehozták az Iszlám Köztársaságot, az ADL az iránofóbia egyik leghevesebb támogatója maradt, rágalmazva az iráni személyeket, társadalmat, kultúrát és politikai rendszert.

Idén áprilisban az ADL washingtoni irodája vendégül látta Reza Pahlavit, a megbuktatott iráni diktátor fiát, aki szabadon él az Egyesült Államokban, és különböző hírhedt Irán-ellenes lobbikkal keveredik.

Az ADL "tiszteletreméltó politikusnak" nevezte őt, üdvözölte a megszállt palesztin területeken tett látogatását, és kritikátlanul közvetítette beszédét, amelyben megsértette az iszlám forradalom vezető személyiségeit, és az iszlám köztársaság megdöntésére szólított fel.

Iránt hamisan vádolja "terrorizmus támogatásával" az ADL, amely az összes palesztin ellenállási csoportot ugyanezzel a rágalmazó kifejezéssel bélyegzi meg, valamint a jemeni Ansarallah ellenállási mozgalmat is.

Másrészt az olyan cionista terrorista csoportokat, mint az Irgun, a Lehi és a Haganah, amelyeken a mai izraeli fegyveres erők alapulnak, az ADL jelentéseiben szabadságharcosokként dicsőítik.

Sárga jelvények átverés

Az ADL irángyűlölet terjesztésének egyik leghírhedtebb példája az volt, hogy 2006-ban részt vett egy rágalomhadjáratban, amikor azt a hoaxot terjesztette, hogy Irán sárga jelvényeket vezet be a zsidó állampolgárok számára.

Ezt a hoaxot a száműzetésben élő monarchista és csaló Amir Taheri terjesztette, az Irán elleni legaktívabb cionista és neokon háborús uszítás idején, és célja az volt, hogy Iránt a náci Németországgal tegye egyenlővé.

Más cionista szervezetek, mint a Simon Wiesenthal Központ, az Amerikai Zsidó Kongresszus, a B'nai B'rith és a Reformjudaizmus Vallási Akcióközpontja is részt vett ebben az iszlám köztársaság elleni lejárató kampányban.

Az ADL ugyan cikkében "meg nem erősítettnek" minősítette a hoaxot, de egy sor tipikus rágalmat dobott be az állítólagos iráni antiszemitizmusról, azt a benyomást keltve, hogy a pletyka teljesen valós, és így közvetve Iránt vádolta.

Miután a sárga jelvényes állításokat megcáfolták, az ADL nem határolódott el a cikktől, és nem bírálta testvérszervezeteit Irán rágalmazásáért.

Az ADL akkori igazgatója, Abraham Foxman nyilvánosan azt állította, hogy Irán "rosszabb, mint a náci Németország", drákói szankciókat szorgalmazott Irán ellen, és ellenezte az amerikai-iráni tárgyalások minden lehetőségét.

A Press TV elleni kampány

Az ADL volt az egyik fő támogatója a Press TV, Irán vezető nemzetközi hírcsatornája elleni hosszú ideje tartó lejárató kampánynak is, más cionista szervezetekkel együtt lobbizott a hálózat cenzúrázása érdekében a globális műholdas csatornákon és a közösségi médiában.

A Press TV kiemelt heti műsora, a Palestine Declassified (Palesztina titkosítása) az elmúlt években ennek az Izrael-barát lobbicsoportnak a fő célpontja volt, mivel a műsor sikeresen leplezte le az izraeli apartheid gyakorlatát.

Áprilisban az ADL és a Center for Countering Digital Hate (CCHD) azt követelte, hogy a Press TV-t tiltsák le a tartalmak közzétételéről Nagy-Britanniában, az ADL főnöke, Jonathan Greenblatt pedig "megbocsáthatatlannak" nevezte ezt.

"Felszólítjuk a Metát [a Facebook tulajdonosa] és a Twittert, hogy azonnal indítsanak vizsgálatot, és tegyenek lépéseket annak megakadályozására, hogy a Press TV és az iráni más médiumok visszaéljenek ezekkel a közösségi platformokkal".

A jelentés szerint a Palestine Declassified című műsor, amelynek házigazdái Chris Williamson volt munkáspárti képviselő és David Miller professzor, a közösségi médiát antiszemita trópusok terjesztésére használja, különösen a brit zsidók ellen.

Két hónappal korábban Williamsont egy törvényhozókból álló bizottság megfosztotta parlamenti útlevelétől, amit "koholt vitának" nevezett.

A Press TV honlapnak nyilatkozva Williamson akkor azt mondta, hogy "nem lepte meg" az önkényes döntés, megjegyezve, hogy az Egyesült Királyság politikai osztályát "egyfajta képmutató hisztéria fogta el".

Williamson megjegyezte, hogy a cionista lobbi és a NATO katonai szövetség hívei a brit parlamentben "teljesen aránytalan befolyást" gyakorolnak.

"A brit politikai osztály csak a nagyhatalmú lobbik érdekeit képviseli, nem pedig azoknak a közösségeknek a jólétét, amelyek szolgálatára megválasztották őket, és amelyek szavazataira támaszkodnak kiváltságos pozícióikért".

ADL' koronavírus retorika

A Press TV-ben idén megjelent ADL-jelentés "Összefoglaló" része manipulációk egész sorát tartalmazta, leginkább azt a klasszikus rágalmat, hogy a palesztin jogok védelme egyenlő a "zsidóellenes gyűlölet terjesztésével", de más, rendkívül félrevezető pontokat is.

Szintén szerepelt benne az az állítás, hogy a Press TV "zsidó felelősséget propagált a koronavírus-járványért", ami egy égbekiáltó hazugság, és nincs bizonyítékkal alátámasztva.

Az ADL nem szolgáltatott bizonyítékokat a Press TV linkjeivel, hanem az izraeli médiára hivatkozott, amelyben azt állították, hogy "Irán elveszíti a koronavírussal vívott csatát, és ezért kétségbeesetten keresi a külföldi bűnösöket".

Az a cikk, amelyben hazugságokkal próbálták lejáratni és nevetségessé tenni Iránt, 2020 március elején jelent meg, a járvány kitörésének idején, amikor Irán volt a leginkább érintett ország, és amikor a koronavírus még nem kopogtatott a nyugati országok ajtaján.

Az Iránt inkompetensnek és paranoiásnak feltüntető embertelen kampány csúfos kudarcot vallott, mert végül - bár szankciókkal sújtották és kevesebb erőforrással rendelkezett - sikeresebbnek bizonyult a járvány elleni küzdelemben, kevesebb halálesettel, mint az USA és a nagyobb európai országok.

A Press TV mint "KKK-csatorna"?

Az ADL-jelentés másik rágalma abban a pontban összegződött, hogy a Press TV "antiszemita interjúkat készít a Ku Klux Klan vezetőjével, David Duke-kal", így próbálva az iráni médiahálózatot a rasszizmus és a fehér felsőbbrendűség szócsövének beállítani.

Nehéz felsorolni az összes manipulatív módszert, amelyet ilyen kevés szövegben összefoglaltak, beleértve a kettős anakronizmust, a szelektív bizonyítékokat, az örökös bűnösséget, az asszociációs bűnösséget, a kontextusból való kiragadást, a tények kiforgatását, a kettős mércét és így tovább.

Duke valóban szerepelt a Press TV vendégeként, de csak egyszer, és az is 11 évvel ezelőtt volt. Emellett számos alkalommal vendégszerepelt a CNN-en, az MSNBC-n és más nyugati médiumokban, amelyeket az ADL nem rágalmaz.

Mindezen médiumoknak adott nyilatkozataiban Duke mindig elhatárolódott a rasszizmustól és a zsidóellenes gyűlölettől, és ragaszkodott ahhoz, hogy KKK-tagsága az 1970-es évek végére nyúlik vissza, és ezért igazságtalan, hogy még ma is ilyennek állítják be.

A rasszizmus és az antiszemitizmus nyilvános elítélése a KKK egykori vezetője részéről minden bizonnyal nagyobb hatással volt a rasszizmusellenes küzdelemre, mint az ADL összes röpirata együttvéve, de cionistaellenes nézetei miatt az ADL és a tömegmédia "kitartó rasszistának" állítja be őt.

A Press TV maga is egyértelműen a rasszizmus minden formája ellen lép fel, és rendszeresen beszámol az ilyen esetekről világszerte, beleértve a palesztinok, arabok és muszlimok ellen irányuló cionista gyűlöletet is.

Duke-nak a Press TV-vel folytatott beszélgetésében a téma nem a KKK-s múltja vagy bármi, ami a rasszizmushoz kapcsolódik, hanem a cionista lobbi befolyása az amerikai mainstream politikára.

Az a tény, hogy a cionisták felelősek az iraki háborúért, amit Duke a Press TV-nek említett, az ADL számára látszólag "antiszemita állítás", holott még a nyugati tudományos kiadványok is világossá teszik, hogy a vezető háborút szítók a cionista és neokonzervatív miliőből kerültek ki.

Az ADL próbálkozásai a Press TV cenzúrázására

Az ADL jelentésében részletesen kidolgozza a Press TV tevékenységét a közösségi médiában, főként a Facebookon és a Twitteren, és végül ajánlásokat fogalmaz meg arra vonatkozóan, hogy a legnagyobb közösségi hálózatoknak hogyan kellene cenzúrázniuk és szankcionálniuk a Press TV-t és annak Palesztinával kapcsolatos programjait.

Az ADL jelentése dicséri testvér cionista szervezetét, a Community Security Trustot (CST) is, amiért sikeresen lobbizott a YouTube-nál a Press TV közösségi médiacsatornáinak bezárása érdekében.

Idén áprilisban, azzal egy időben, hogy az ADL nyilvánosan bejelentette, hogy több tucat más, vele kapcsolatban álló szervezettel együtt a Twitter ellen kampányol, Jonathan Greenblatt, az ADL vezérigazgatója felszólította a Facebookot és a Twittert, hogy szüntessék meg a Press TV-t.

A cenzúrakampány más, leglátogatottabb weboldalakat is célba vett. Az ADL dicséri a Google keresőt, amiért eltávolította a Press TV-t a videohoszting szolgáltatásából, de azt kifogásolja, hogy ugyanakkor a Press TV magasan felbukkan a keresési találatok között.

Egy másik példa az angol Wikipédia, ahol a Press TV-t és a Hispan TV-t "megbízhatatlan forrásként" blokkolják, és még a linkjeik közzétételét is automatikusan letiltják.

Ez a döntés az ADL jelentései alapján született, és az iráni média cenzúrázására szavazók a zsidó és izraeli témákban aktív felhasználók voltak, a legaktívabb MKO-párti felhasználókkal együtt.

Ironikus, hogy az ADL nyíltan henceg ezzel a masszív, összehangolt cenzúra-kampánnyal, miközben az iráni kritikát "összeesküvés-elméleteknek" nevezi.

A bizonyítékok alapján azonban az Irán és a Press TV elleni masszív lejárató kampány hiábavaló volt, és nem hozta meg a kívánt eredményt. Irán továbbra is támogatja a palesztin nemzetet és a világ összes elnyomottját, a Press TV pedig továbbra is a hangtalanok hangja.

Narancs az új fekete: Hogyan lett Trumpból egy körözési fotó miatt testvér A mainstream médiában 3 fajta újságíró létezik. Van a nagyszájú, térdre rogyó, forró gombokat nyomkodó bulvárújságíró, aki az MI5 által jóváhagyott szörfdeszkájával és a tényeknek ellenálló vizes ruhájával, amely megóvja őt az igazság minden cseppjétől korrumpált és érzéketlen elméjének virtuális valóságában, a közvélemény minden hullámán, amely az álhírek partjára tör.

Minden olyan cikk első sorában, amely ilyen lehetőséget kínál neki, kijelenti, hogy Trump egy szemétláda.

Ott van a halk szavú broadsheet rovatvezető, a nemzet erkölcsének vak intézője, a 21. századi média papságának diakónusa, aki az MI6 által jóváhagyott szószékéről tartja prédikációját, és hiába próbálja a titkosszolgálati propaganda sötétségét és homályát fénnyé változtatni, eloszlatva azt a sötétséget, amelyhez ő maga is hozzátartozik.

Egyik lábával a GCHQ-ban, a másikkal a meztelen karrierizmusban, úgy ír, mintha bilincsbe vert ujjainak hatalmában állna mindannyiunkat megszabadítani azoktól az uraktól, akiknek eladta a lelkét. Következtet. Nem nyilatkozik. Következtet - hogy Trump egy szemétláda az első bekezdése végén. Mert megfelelően nevelték. A szülei nem pazarolták rá a nehezen megkeresett középosztálybeli jövedelmüket.

Aztán ott van az újságírók közül a legakadémikusabb, a heti, időszaki vagy vasárnapi broadsheet cikkíró. Ó, milyen tanulságosak a szavai! Ó, milyen artikuláltan fogalmaz! Szóbeli ügyessége egy koncertzongoristát is megszégyenítene. Logikai felépítése egy cambridge-i matematikust is elragadtatna.

Egy aggódó olvasótól

Elbeszélésének érzelmes hangszíne Whitney Houston hangjával vetekszik a szívedért (Isten nyugosztalja megkínzott lelkét). Az Oxbridge-i filozófiai diplomával járó gondolatszabadsággal rendelkezik, és a cikke legvégén erőteljesen, logikusan és érzelmileg úgy vezeti le, hogy Trump egy BASTARD, méghozzá úgy, hogy szavai hetekig visszhangoznak az ember fejében, ahogyan egy Kylie Minogue popdal is képes évekig.

Akkor miért tolják mind ugyanazt a narratívát? És miért hiszi ezt el bármely gondolkodó ember az ilyen nyilvánvaló egyezés ellenére?

Andrew Bridgen nemrég a Twitteren tette fel a kérdést. Ön szerint a brit politikusok a legjobbak, akiket pénzért meg lehet venni? Egy nagyon jól megfogalmazott kérdés. Eredetileg én válaszoltam. Nem, szarok. Aztán megkaptam a kérdést. Mindannyiukat megvásárolták. Mindegyiket. Akiket nem vesznek meg, mint Andrew-t, azokat kirúgják, vagy akiket nem vesznek meg teljesen, mint Boris és Liz, azokat kirúgják vagy eltávolítják a hivatalukból.

Itt vagyunk, a nemzet, amely 1807-ben eltörölte a rabszolga-kereskedelmet, és 2023-ban minden egyes politikus egy mainstream politikai pártban a vásárlója rabszolgája. A mainstream média szinte minden egyes újságírója a mély állam és a karrierje rabszolgája.

Majdnem minden egyes orvos a nagy gyógyszergyárak rabszolgája, a praktizálási engedélye és a karrierje. Majdnem minden egyes hivatásos személy nem a szakmájának, hanem az említett szakmából származó fizetésének rabszolgája. Igen, mindannyian eladtuk magunkat. Nem csak a politikusok. Mindannyian a vásárlóink rabszolgái vagyunk, akiknek eladtuk magunkat a fizetésért, a karrierért, a választott státuszunk által dominált szexuális partnerünk tiszteletéért és a nyugdíj plasztikus biztonságáért cserébe, amelyet egyre kevésbé valószínű, hogy valaha is kifizetnek.

Mielőtt rabszolgasorba taszítanák a testet, az elmét kell rabszolgasorba taszítaniuk. Ezt nem tehetik meg olyan emberekkel, akiknek az a bosszantó szokásuk, hogy a narratíva helyett az igazságot mondják (a vakcinák biztonságosak és hatékonyak, a férfiak mérgezőek, de a nők nem, a fehérek egy faj, a feketék egy faj, a fehérek az új zsidók, akiket azzal vádolnak, hogy minden problémát okoznak és okoztak a világon, a kultúrákat a bevándorlással kell elpusztítani, a családokat a szociális szolgáltatásokkal kell tönkretenni, a nemeket minden lehetséges eszközzel el kell pusztítani, a heteroszexualitás perverz, az ábécés szexualitás természetes és normális stb. stb. stb.) Különösen frusztrálják őket azok, akik veleszületetten kinyitják a szájukat, mielőtt az eszüket is bevetnék, mint Donald.

Most persze igaz, hogy Trump nem QC vagy KC. A nyelve nem selyemből van. Alkalmanként meglehetősen durva csiszolópapírból készül. Kevéssé vagy egyáltalán nem ügyel arra, hogy mérsékelje a szavait, hogy ne sértsen meg egész demográfiai csoportokat. Valójában élvezi, hogy ilyen sértést okozhat, akárcsak a korábban Kanye West néven ismert opportunista. Trump nem Martin Luther King és nem William Shakespeare. Nem beszél bibliai metaforákban. Inkább céltáblává teszi magát a nem túl megfontolt és nem túl diplomatikus angol nyelvhasználatával.

De van egy jellemvonása, amely minden mást felülmúl, ha megbocsátják a metaforát. A szívét az ingujja külső oldalán hordja. És bármilyen bűnei is vannak ennek az embernek, bár sok van belőlük, mindenki számára nyilvánvalóak. Ez teszi őt nem politikussá. És ez az, ami megválasztja őt.

Egyetlen politikus sem szent. Ezt mindannyian tudjuk. De a politika művészete az, hogy álnokul úgy teszünk, mintha szentek lennénk, sőt, az egyetlenek. Trump nem ezt teszi. Én egy kapzsi ingatlanfejlesztő vagyok, aki néhány szerencsejáték-létesítményt, néhány szállodát és néhány golfpályát üzemeltet, ez az ő platformja. Minden tárgyaláson saját magát helyezi előtérbe. Mindig is ezt tette.

És ki az épeszű ember, aki nem így tesz? Az ő jegye: Tegyen engem hivatalba, és én is első helyre teszem magát, ahogy én is első helyre teszem magam. Minket teszek az első helyre, Amerikát teszem az első helyre. Nem számít, hogy a programja durva és nyilvánvalóan öncélú. ami számít, az az, hogy nyilvánvalóan nem hazudik.

A tény az, hogy nem önmagát helyezi előtérbe. Pénzügyileg legalábbis nem. Amióta hivatalba lépett, pénzt veszített. Azon kevés politikusok egyike, akiknek a nettó vagyona a politikai hatalom miatt csökkent. Hány politikus (Jézus Krisztuson kívül) hagyja el a hivatalát szegényebben, mint amikor átvette azt? Hányan?

A jelleme és az élettapasztalata megadta neki az önbizalmat és az anyagi biztonságot ahhoz, hogy mindannyiunk nevében ellen tudjon állni a legtöbb hamis narratívának, miközben az őszinteségéért érzett szeretetünk hajtja őt az USA legmagasabb hivatalába.

Már Trump első elnökségének elején észrevettem, hogy a DOJ és az FBI nem csak őt támadta. Hanem mindenkit és mindenkit, aki segített neki megválasztani. Most már tudjuk, hogy kitaláltak egy vádat Trump ellen (nem számít, hogy mi volt ez a vád - itt most figyelmen kívül hagyom a zajt, és a mögötte lévő igazságot keresem). A vád célja az volt, hogy Trumpot vizsgálat alá vonják - bármilyen vizsgálat alá -, hogy ha kirúgja Obama bármelyik maradványát, azt az igazságszolgáltatás akadályozásának lehessen festeni. Ez egy önfenntartó mechanizmus volt az antidemokratikus Obama-örökösök részéről, akik azt hitték, hogy isteni joguk van a hivatalban lenni, és tudták, hogy az egyetlen dolog, amiről Trump híres volt: Ki vagy rúgva!

Teljesen kijátszották Trumpot. Már az elnöksége első napján ki kellett volna rúgnia minden Obama-utánpótlást, még mielőtt bármilyen vizsgálatot indítottak volna. De a mély állam már a megválasztása előtt is kémkedett utána. Így képesek voltak egy kamu nyomozást indítani, mielőtt elkezdte volna kirúgni őket.

A DOJ és az FBI, akiket 2017-ben is Obama maradványai vezettek, elkezdtek olyan környezetet teremteni, amelyben bárki, aki bármilyen jelentős szerepet játszott abban, hogy egy nem demokrata jelöltet segítsen megválasztani, büntetőjogi és pénzügyi szempontból tönkreteszik az életét.(...)
Az amerikai katonák "készek meghalni" Izraelért Clark altábornagy megerősíti az amerikai-izraeli "partnerséget", "egy aláírt megállapodást." Az amerikai csapatok "készek meghalni a zsidó államért".
Amit ezen a kijelentésen érteni kell, az az, hogy az USA és Izrael között hosszú ideje fennálló katonai "partnerség" van, valamint egy "aláírt" katonai megállapodás" (titkos) Izrael Gáza elleni támadásáról. Elemzésünk megerősíti, hogy az USA mozgatja a szálakat.

Richard Clark altábornagy az amerikai harmadik légierő parancsnoka, az amerikai fegyveres erők legmagasabb rangú katonatisztjei közé tartozik.

Miközben a Juniper Cobra-ra hivatkozik, "egy közös katonai gyakorlatra, amelyet már majdnem egy évtizede tartanak", nyilatkozata egy sokkal szélesebb körű katonai-hírszerzési megállapodásra utal (titkos), amely kétségtelenül a Gáza elleni izraeli népirtó támadás feltétel nélküli jóváhagyásából áll Joe Biden elnök által, ami az összes palesztin terület Izrael államhoz csatolásához vezet.

Bár ez az úgynevezett "aláírt megállapodás" továbbra is titkos (nem nyilvános), úgy tűnik, hogy Biden engedelmeskedik az ördögi katonai terv végrehajtóinak utasításainak.

Van-e Biden elnöknek felhatalmazása (az "aláírt megállapodás" értelmében) arra, hogy megmentse az ártatlan civilek, köztük a palesztinai gyermekek életét:

Q (nem hallható) Gázai tűzszünet, elnök úr?

ELNÖK: Tessék?

K Milyen esélyei vannak a gázai tűzszünetnek?

ELNÖK: Semmi. Nincs rá lehetőség.

Fehér Házi sajtókonferencia, 2023. november 9.

Clark altábornagy megerősíti ezt:

"Az amerikai csapatokat izraeli parancsnokok alá lehetne helyezni a harctéren", ami arra utal, hogy a népirtást Netanjahu hajtja végre az Egyesült Államok nevében.

Minden arra utal, hogy az amerikai katonai és hírszerző apparátus áll Izrael bűnös bombázása és Gáza inváziója mögött.
Érdemes megjegyezni, hogy november 13-án szövetségi feljelentést (PDF) nyújtottak be Joe Biden elnök, Antony Blinken külügyminiszter és Lloyd Austin védelmi miniszter ellen, amelyben azzal vádolják őket, hogy:

"az izraeli kormány által elkövetett népirtás megakadályozásának elmulasztásával és az abban való bűnrészességgel".

Ezt az ügyet a palesztin emberi jogi szervezetek és magánszemélyek nevében indították, hogy érvényt szerezzenek annak, ami talán a legalapvetőbb és legfontosabb jogi és erkölcsi kötelezettség a világon - a népirtás, egy nép elpusztításának megakadályozására vonatkozó kötelezettségnek.

Ezt a kötelezettséget az 1948-as népirtási egyezmény rögzíti, amelyhez az Egyesült Államok, Izrael és Palesztina is csatlakozott, és amely a nemzetközi szokásjog kényszerítő normájaként bírósági úton érvényesíthető. A felperesek azt kérik, hogy a Bíróság kötelezze az Egyesült Államok elnökét, a külügyminisztert és a védelmi minisztert arra, hogy tartsák magukat ahhoz a kötelezettségükhöz, hogy megakadályozzák, és ne támogassák a palesztin népirtást a Gázai övezetben.

Michel Chossudovsky, 2023. november 16.

A multinacionális vállalati állam nyilvánvaló célja itt az - a kulcsfontosságú, magas szintű állami szereplők viselkedése alapján csak következtetni lehet -, hogy tesztelje, mennyire tudnak a kormányzó hatóságok "Izrael Első" napirendjükkel szembe menni anélkül, hogy komoly politikai károkat okoznának maguknak.

Eddig, ha nem is megmagyarázhatatlan, de zavarba ejtő okokból, a Make America Great Again mozgalom - néhány figyelemre méltó kivételtől eltekintve, mint például Candace Owens, aki azt javasolta, hogy Nikki Haley induljon Izrael elnöki posztjáért - úgy tűnik, jól és keményen veszi a dolgot. A gerinctelen talpnyalóknak a MAGA-sapkákat "Cucks For Israel" feliratúakra kellene cserélniük.

A Jerusalem Poston keresztül:

"'Ami a döntéshozatalt illeti, ez egy partnerség' - folytatta [Richard Clark altábornagy], hangsúlyozva mindazonáltal, hogy 'végső soron Izrael védelméről van szó - és ha kérdés van azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogunk működni, az utolsó szavazat valószínűleg Zvika [Haimovics] mellett fog szólni'.

Washington és Izrael aláírt egy megállapodást, amelynek értelmében az USA háborús időkben rakétavédelemmel segítené Izraelt, és Haimovitch szerint "biztos vagyok benne, hogy amint eljön a parancs, itt találjuk majd az amerikai csapatokat a helyszínen, hogy részesei legyenek a bevetésünknek és csapatunknak Izrael állam védelmében".

És azok az amerikai katonák, akiket Izraelbe telepítenének, készek meghalni a zsidó államért, mondta Clark. 'Készek vagyunk elkötelezni magunkat Izrael védelme mellett, és bármikor, amikor kinetikus harcba keveredünk, mindig fennáll annak a kockázata, hogy lesznek áldozatok. De elfogadjuk ezt - mint minden konfliktusban, amelyre kiképezzük magunkat, és amelybe belépünk, mindig fennáll ennek a lehetősége' - mondta."

Vegyük észre, hogy Clark altábornagy retorikájában feltűnően - és a maga pimaszságában igencsak figyelemre méltó módon - hiányzik minden olyan ürügy, hogy a közel-keleti amerikai csapatok az amerikai nemzetbiztonsági érdekeket szolgálják (bevallottan vad elképzelés).

Ez egyenesen Izrael kiszolgálására irányul.

A kérdés az, hogy miért vesződik egyáltalán azzal, hogy amerikai zászlót viseljen az egyenruháján?

Még jobb lenne, miért nem cseréli le az egészet egy IDF egyenruhára, mint amilyet Brian Mast képviselő viselt a múlt hónapban az amerikai kongresszusban, aki valahogyan megúszta republikánus elvtársai kritikáját, még kevésbé a bizalmatlansági indítványt és a hivatalából való eltávolítást?
Izrael háborúban áll Kirúgták a brit belügyminisztert, miután az Izrael-ellenes "gyűlöletfelvonulásokat" szidta
"Sunak kapitulált" - mondta David Campbell Bannerman tory párti politikus. "A brit zsidó embereket cserbenhagyták ezzel a döntéssel." Rishi Sunak brit miniszterelnök hétfőn elbocsátotta Suella Braverman belügyminisztert, miután egy általa írt cikkben Izrael-ellenes "gyűlöletfelvonulásokra" utalt, és azzal vádolta a londoni Metropolitan rendőrséget, hogy előnyben részesíti a palesztinbarát tüntetőket.

Sunak hivatala állítólag nem hagyta jóvá Braverman cikkét, a miniszterelnök szóvivője pedig azt mondta, hogy a kettőjük közötti "stílusbeli különbség" és a politikai nézeteinek leírásakor használt nyelvezetével kapcsolatos nehézségek miatt bocsátotta el Bravermant.

Kedd este Braverman nyilvános levélben ostorozta Sunakot, amelyben bejelentette távozását kormányzati szerepköréből. A brit miniszterelnök "nem tudott felnőni a kihíváshoz, amelyet az utcáinkon megjelenő, egyre gonoszabb antiszemitizmus és szélsőségesség jelentett" - írta.

"Harsányan sürgetem, hogy fontolja meg a gyűlöletfelvonulások betiltását célzó törvényhozást, és segítsen megállítani a rasszizmus, a megfélemlítés és a terrorista dicsőítés növekvő áradatát, amely a közösségi kohéziót fenyegeti" - tette hozzá, azt állítva, hogy Sunak azért halogatta a "kemény döntések meghozatalát, hogy minimalizálja a saját maga számára jelentkező politikai kockázatot".

David Campbell Bannerman, a brit Konzervatív Párt politikusa, aki 2009 és 2019 között Kelet-Anglia európai parlamenti képviselője volt, a JNS-nek azt mondta, hogy Braverman "határozott és bátor álláspontja" a törvény és a rend ügyében "lehozta őt".
Az orosz Avangard rakétarendszer 30 perc alatt képes bármilyen távolságból több célpontot lecsapni "A Putyin "meteoritnak" nevezett rakéta a Föld légkörén túlról is kilőhető, és kevesebb mint 30 perc alatt több célpontot is elérhet bárhol a világon" - áll a jelentésben.
Az újságírók rámutattak, hogy több tízezer kilométeres óránkénti sebességet is elérhet, és egyedülállónak számít.

Az Avangard komplexum alapja egy hiperszonikus irányított robbanófej volt, amelyet interkontinentális ballisztikus rakéta (ICBM) UR-100N UTTH/RS-28 segítségével indítottak célpontra, és a nyilatkozatok szerint akár M = 28 (körülbelül 9,5 kilométeres) sebességet is elért. másodpercenként), ami robbanófej nélkül is 18 tonna TNT-nek megfelelő mozgási energiát ad neki. Az ellenséges rakétavédelem leküzdésére tervezték. 2019. december 27-én került harci szolgálatba.
Lesz 3. világháború vagy nem lesz 3. világháború? Ez a kérdés... Íme egy fogalom, amiről a politikában senki sem beszél - az erkölcsi tőke. Nincs olyan ember, aki ma vagy valaha született, akinek ne lenne érzéke a jó és a rossz iránt. Szeretjük azt, amit igazságnak érzünk, és gyűlöljük azt, amit igazságtalanságnak érzünk. Ez az emberi szív ereje. Ez mozgatja minden cselekedetünket.

Egy aggódó olvasótól

911 után Teherán utcái az Isten áldja Amerikát kiáltásoktól visszhangoztak. Ez az erkölcsi tőke ereje. Még az irániak is elismerték, hogy 911 súlyos igazságtalanság volt, amit az USA nem érdemelt meg. Úgy ítélték meg, hogy ez helytelen. És az utcán tiltakoztak, nem azért, mert nagy rajongói az USA-nak. Hanem azért, mert nagy rajongói, nagy barátai annak, amit igazságosságnak tartanak, és nagy ellenségei annak, amit igazságtalanságnak tartanak.

Ma már természetesen tudjuk a 7-es épület és sok bontási szakértő stb. révén, hogy 911 hamis zászló volt. Önmagának okozott seb volt, hogy igazolja az afganisztáni háborút, és hogy a hazafias törvényen keresztül felhatalmazást adjon egy megfigyelő rendőrállamnak, amelynek gyümölcsét most láthatjuk a 6. januári szavazási csalás ellen tiltakozók túlzott büntetőeljárásában és bebörtönzésében, akik közül négyen (Ashli Babbit, Roseanne Boyland, Kevin Greeson Benjamin Phillips), megölték egy szándékosan alulszemélyzetezett és elkerülhetetlenül túlterhelt és az FBI által kompromittált fővárosi rendőrség által, olyan körülmények között, amikor a bűncselekmény helyszínéről készült több ezer órányi, potenciálisan felmentő videofelvételt szándékosan visszatartotta az igazságosságot gyűlölő és igazságtalanságot fenntartó és korrupt amerikai kongresszus, amely a teljesen korrupt igazságügyi minisztériumot, az FBI-t és az amerikai igazságszolgáltatási rendszert fedezi.

Igen, az emberek szeretik az igazságot, de a posztdemokratikus kormányok nem.

További eredményt látunk a vád alá helyezésben és az áldozat nélküli eljárási bűncselekményekkel kapcsolatos vádemelésben és büntetőeljárásban, nem csupán Trump, hanem sok olyan ember ellen is, akik részt vettek abban, hogy 2016-ban hatalomra juttassák, vagy 2024-ben második esélyt adjanak neki a hatalomra. Ez egyébként elárulja nekünk, hogy valójában ki irányítja az Egyesült Államokat. A Trump-ellenes mély állam, a mocsár, a globalista kettős ügynökök a hírszerző szolgálatokban, akiket a hazafias törvény és a 911 lehetővé tett és felhatalmazott.

Igen, tudták, hogyan kell a MORÁL TŐKE-t a saját előnyükre használni. A kérdés az, hogy Izraelnek van-e?

Hogyan kellene Izraelnek elköltenie az október 7-i terrortámadásból kapott erkölcsi tőkét?
Az izraeli helyzet kezd olyan lenni, mint egy James Bond film cselekménye. Nyilvánvalóan van egy rosszindulatú elem, amely beszivárgott a konfliktus mindkét oldalára, és megpróbálja az emberiséget a 3. világháborúba kényszeríteni. A szaúd-izraeli béketárgyalásokat meghiúsította az október 7-i Hamász terrortámadás, amelyet valószínűleg Izrael illegális Al Aksza (Templom-hegy) betörése váltott ki a zsidó fák ünnepe alatt (Ariel Sharon ilyen betörése közismerten kiváltotta a 2. intifádát), és amelyet elősegített Izrael védelmi rendszerének több órás leállása vagy kudarca, amely nyilvánvalóan vak volt a támadásra való 2 éves felkészülés során, de akik azonnal tudták, hogy egy rakétát lőttek ki a gázai Al Ahli Anglikán Kórházra, a Hamász terroristák lehallgatott mobiltelefonjairól, hogy a Hamász a felelős.

Az amerikai hírszerzés szintén vak volt egy olyan műveletre, amelyben több mint 1500 Hamász-terroristát öltek meg Izraelben, nem számítva azt a több száz vagy ezer terroristát, akik a túszokkal együtt visszaszöktek Gázába. A művelet tervezése 2 évig tartott, és több ezer terroristát érintett. Tényleg azt hisszük, hogy a Moszadnak nincsenek ügynökei a Hamászon belül? Ha igen, akkor most azonnal ki kellene rúgni őket. Valójában most azonnal ki kellene rúgni őket, még inkább, ha vannak is ügynökeik a Hamaszban. Mert teljesen kudarcot vallottak elsődleges küldetésükben.

Ez egy szörnyű és aljas terrortámadás volt, csecsemők, gyermekek, nagymamák, egész családok megölésével és zenei fesztiválozók elrablásával. De ugyanúgy, ahogy az amerikai hadseregben senki sem veszítette el az állását, senki sem kapott szankciókat, lefokozást vagy megrovást az USA történetének legkatasztrofálisabb katonai kivonulása miatt, amely az amerikai katonai magatartás minden alapelvét megszegte. Ehud Barak, a volt miniszterelnök, aki Benjamin Netanjahu mellett harcolt az IDF-ben kommandósként, még nem látott egyetlen izraeli tisztet sem büntetést Izrael történetének legnagyobb kudarca miatt.

"A legújabb közvélemény-kutatások szerint az izraeliek jelentős többsége Netanjahu urat nemcsak a katonai és hírszerzési mulasztásokért hibáztatja, amelyek lehetővé tették a támadást, hanem azért is, hogy eleve "támogatta" a terrorista csoportot."" - Daily Telegraph

Ez azt jelenti, hogy az afgán kivonulás nem volt hiba, mert nem vezetett büntetéshez. Ez egy szándékos szabotázs volt a korrupt Pentagon részéről. És az izraeli vakság és válaszlépés hiánya a Hamász október7-i támadásának első óráiban szintén nem biztos, hogy hiba volt.

Bocsánatot kérek, amiért az izraeli hírszerző szolgálatok ellen használtam fel hírszerzési információimat. De mivel anyai ágon zsidó vagyok, megkövetelem tőlük, hogy valóban végezzék a munkájukat. És ha valóban leálltak, vagy szemet hunytak a Hamász 2 éves terror előkészítése felett, vagy ha az elmúlt 2 évben nem volt egyetlen hasznos ügynökük sem a Hamászon belül, vagy ha nem voltak hajlandók meghallgatni azokat az ügynököket, akiket a Hamászon belül foglalkoztattak ebben az időszakban, akkor ugyanolyan felelősek a terrortámadásért, mint azok, akik elkövették azt. Hol vannak a lemondások? Hol vannak a kirúgások? Ne tartsa vissza a lélegzetét. Azért fizetik őket, hogy megvédjék azokat az embereket, akiket megtámadtak, terrorizáltak, megöltek és elraboltak. És ezt nem tették meg.

"A 2014-es gázai háború alatt a [Izraeli Védelmi Erők] gázai hadosztályán szolgáltam... Hallgassanak meg, és jól figyeljenek rám: Nincs az az isten, hogy bárki megközelíthesse a határt anélkül, hogy mi tudnánk róla." - Széles látókörű média

De akárhogy is legyen. Izrael még mindig egy hegynyi erkölcsi tőkén ül, amely abból az embertelen terrorból származik, amit a Hamász által elszenvedett. Hogyan fogják felhasználni ezt az erkölcsi tőkét? George Bush, aki annyira sekélyes és érzéketlen volt, hogy talán észre sem vette, hogy van erkölcsi tőkéje, és aki a mély állam meglehetősen nyilvánvaló bábja volt, a 911-es erkölcsi tőkéjének minden centjét elszórta, abban a pillanatban, amikor elkezdte Afganisztán bombázását.

Izrael is el fogja követni ugyanazt a hibát?

Az Al Ahli anglikán kórház Gázában

Íme egy történet, amely az erkölcsi tőkéről szól. Volt egy jelentés a Hamászból és a kórházból, amely állítólag a Hamász bázisa, amelyet az összes nagy hírcsatorna és sok internetes híradós felkapott. A jelentés szerint a kórházat az éjszaka közepén izraeli légicsapás érte, és 500 ember halt meg.

Ha ez a történet igaz lett volna, akkor Izrael egy éjszaka alatt az egész erkölcsi tőkéjét elszórta volna a háború kaszinójában. A jelentés és annak médiaszereplése, amelyben bevallom, részt vettem (látniuk kellene a cikk néhány korábbi változatát - hoppá). A legtöbb közel-keleti vezető lemondta a Biden elnökkel való találkozóra szóló meghívását. Ha Izrael lebombázott volna egy kórházat és megölt volna 500 embert, akkor a nemzetközi támogatás a további gázai hadműveletekhez jelentősen csökkent volna, különösen az iszlám világban. És egy lépéssel közelebb kerültünk volna a harmadik világháborúhoz.

A bejelentés után Izrael kezdetben Hananya Naftali, Benjamin Netanjahu digitális segítője révén vállalta a felelősséget. Aztán a tweetjét törölték, az IDF pedig tagadta a felelősséget, és egy videót készített, amely szerintük bizonyítja, hogy egy Hamász-rakétát lőttek félre. Az első videójukkal az volt a baj, hogy a detonáció előtt egyértelműen hallani lehetett egy amerikai vagy izraeli JDAM rakéta jellegzetes fütyülését, ami nagyon különbözik egy Hamász-rakéta hangjától.

Ezért néhány amerikai tengerészgyalogos arról tájékoztatta a twittert, hogy szakmai véleményük szerint (amit még nem erősítettek meg) a bomba egy JDAM volt, és ezért a kórházra biztosan izraeli légicsapás történt. Az én álláspontom kezdetben ugyanez volt, mert Izrael október 14-én, szombaton légicsapással találta el a kórházat, és egy másik légicsapással elpusztította az orvosigazgatók otthonát, a BBC Radio5 élő adásában október 17-én 22:11-22:15 között a norwichi püspök (Reverend Graham Usher) vallomása szerint.

Továbbá a Hamasz nem rendelkezik olyan rakétával, amely 500 ember megölésére képes, míg az IDF-nek egyértelműen van. Így aztán az volt az érv, hogy a kórház a Hamasz bázisa. Tehát talán tele volt robbanóanyaggal, ami a rakétacsapás miatt lépett működésbe? De nem volt másodlagos robbanás. Tehát a legjobb, amit ki tudtam találni, hogy Izrael volt az, aki eltalálta a kórházat. És néhány órára Izrael elvesztette erkölcsi tőkéjét a szememben. Alex Jones is egyetértett ezzel. Aztán az IDF törölte az első videót, amit nagyon gyanúsnak találtam. Feltehetően azért törölték, mert a fütyülő hang legyőzte az érvelésüket.

Aztán reggel hihetetlen látványban volt részünk. a kórház még mindig állt. Még a tetőn lévő gyenge napelemes szerkezet is sértetlenül állt, amelyet az Egyesült Királyságban bármelyik tanácsi tervezési osztály elítélne. El voltam ámulva! A rakéta teljesen elkerülte a kórházat, és a parkolóba csapódott. Egyetlen kórházi dolgozó sem halt meg. Néhány ember a parkolóban meghalt és feldarabolódott az NPR riportja szerint. A Gázai Egészségügyi Minisztérium (amelyet a Hamász vezet) az 500 halottról szóló hazugság forrása. Míg a gázai polgári védelem 300-ra tette a számot a Guardian jelentése szerint. Tehát a Hamász PR-gépezete eltúlozta a halálos áldozatok számát a kórház parkolójában lévő néhány emberről és a kórházi személyzetről 500 halottra, hogy kisiklassa Biden békekezdeményezését.

Tehát a nagyszerű hír az, hogy a Medecins San Frontiers több száz halottról szóló jelentései tévesek voltak. A Hamasz hazudott, amikor azt mondta, hogy egy kórházat ért támadás és 500 ember halt meg. Benjamin Netanjahu hivatala hazudott, amikor a felelősséget vállalta. Az IDF hazudott, amikor elkészítette az első füttyös videót. A háborúpárti lobbi hazugságot ismételt, amikor azt mondta, hogy a Hamász 500 embert ölt meg a saját emberei közül. A háborúellenes vagy Izrael-ellenes háborús lobbi hazugságot ismételt, amikor azt mondták, hogy Izrael 500 beteget ölt meg. A kritikus gondolkodású lobbi azt állította, hogy a Hamásznak nincsenek ilyen fegyverei, tehát Izraelnek kellett ezt tennie. És alapvetően mindenki hazudott, vagy elhitte a hazugságokat, vagy retweetelte őket, beleértve engem is. Én retweeteltem a Medecins Sans Frontiers tweetjét, ami nem volt hazugság, de hitelessé tette a hamis jelentéseket. Még az is lehetséges, hogy a norwichi püspököt is megtévesztették a kórház elleni október14-i támadással kapcsolatban. Azt hiszem, ez a háború ködössége.

Nincs nagyobb jutalom, amit a Hamász kívánhatna, mint hogy Izrael megöljön 500 embert egy gázai kórházban (a harmadik világháborún kívül). És Izraelnek soha nem szabadna nekik adni ebből a díjból.

A jó hír az, hogy úgy tűnik, hogy csak néhány ember halt meg. De ahogy Jonathan Swift eredetileg 1710-ben megjegyezte: A hazugság repül, az igazság pedig utána sántikál. Vagy ahogy ma mondjuk: A hazugság előbb járja be a fél világot, minthogy az igazság felhúzza a nadrágját. Gondolom, az internet és a Twitter miatt a mondást aktualizálni kellene, hogy így szóljon: A hazugság kétszer körbejárja a világot, mielőtt az igazság felhúzza a nadrágját. Ez történt október 17-én, kedden este.

Amit hihetetlennek tartok, az az, hogy a Hamásznak tudnia kellett, hogy reggelre kiderül a hazugságuk. Talán azt is tudták, hogy a Közel-Kelet annyira forrófejű, hogy a kár már azelőtt megtörténik, hogy az igazság kiderülne? Miért nem hívták meg újra a közel-keleti vezetők Bident, miután kiderült, hogy az IDF-nek egyáltalán semmi köze a kórház parkolójára zuhant rakétához?

Azt hiszem, ezek az erkölcsi tőke szeszélyei. Ez is a média fontossága. Naponta meg tudják és meg is teszik az erkölcsi tőkét.

De az egész epizód azt mutatja Izraelnek, hogy nem fog győzni Gáza ellen, hacsak nem őrzi meg erkölcsi tőkéjét a harc során.

Hogyan lehet hatástalanítani a Közel-Keletet

A következőt kellett volna tennie Bushnak 2001. szeptember 12-én. El kellett volna mennie Amerika összes akkori ellenségéhez Irántól Észak-Koreáig, és a 911-es erkölcsi tőkét arra kellett volna felhasználnia, hogy békemegállapodásokat kössön, jobb diplomáciát hozzon létre, és rendes üzletet kössön, és foglalkozzon a panaszokkal, és megszüntesse a haragot. Meg kellett volna velük vitatnia, hogy hogyan kell eljárni a terroristák ellen, és magával kellett volna vinnie az ellenségeit. Ez inspirált vezetés lett volna, amire Bush közel sem volt képes. Tulajdonképpen még csak nem is ő volt az elnök. Ő volt Joe Biden és Kamala Harris republikánus megfelelője. Cheney bábja, aki maga is a CIA kettős ügynökeinek bábja volt, akik maguk is a globalisták bábjai, akik maguk is a pénzemberek bábjai, akik nem elégedtek meg azzal, hogy a világ legtöbb pénzét birtokolják, most már a világ földjének nagy részét is birtokolni akarják. Tehát 90%-unkat el kell távolítani, hogy több hely legyen számukra.

"Azt akarják, hogy a világ szén-dioxid-semleges legyen abban az értelemben, hogy a rajta lévő szén-dioxid-egységek nagy részét semlegesítsék."

Tehát hasonlóképpen itt van az én ajánlásom Izrael számára: Először erkölcsileg kell legyőzni a Hamászt (ami nem nehéz), mielőtt fizikailag legyőzhetnéd őket, mert ha nem, akkor visszanőnek. Állítsatok le minden katonai műveletet. Zárják be a Hamászt a nyitott börtönébe, és állítsák vissza az élelmet, a vizet és a gázt. De kapcsoljátok ki az áramot néhány órára minden alkalommal, amikor egy rakétát lőnek ki Izraelre, amely valóban eltalálja Izraelt. De biztosítsanak napenergiát vagy generátorokat minden kórháznak. Ne kapcsolják ki a kórházak áramellátását. Kötelezzék el magukat nyilvánosan, hogy soha semmilyen módon nem veszik célba a gázai kórházakat. Ezek teljes öngólt jelentenek az erkölcsi tőkét illetően, ami talán a legerősebb fegyver ebben a konfliktusban.

Aztán menjenek Jordániába. Menjenek Egyiptomba. Menjenek Iránba. Menjetek Szíriába. Menjetek Szaúd-Arábiába az október 7-i támadások erkölcsi tőkéjével ÉS az önök visszafogott és humanitárius válaszának erkölcsi tőkéjével. És szerezze meg a beleegyezésüket a további lépésekhez. Vigye őket magával, és szerezzen még több erkölcsi tőkét. Használja fel a Hamasz által az Al Ahli kórház parkolójában elkövetett támadás erkölcsi tőkéjét is, hogy garantálja, hogy a harcok során nem támadnak kórházakat.

A Hamasz ketrecbe van zárva. Az egyetlen ok, amiért október 7-én sikerrel jártak, az az, hogy a ketrecük nem sikerült. Tehát javítsa meg a ketrecet, és javítsa meg most, különben ismét "meg fog bukni." Vigye magával az iszlám világot, mert ők nem akarják, hogy a Hamász eljöjjön hozzájuk. Azt akarják, hogy önök foglalkozzanak a Hamásszal. Azt akarják, hogy Izrael foglalkozzon a Hamasszal. Találjon egy olyan utat, amelyben minden fél egyetért, és aztán a szomszédokkal együtt szüntesse meg a Hamászt.

Izrael csak annyira biztonságos, amennyire a szomszédai akarják, hogy az legyen. És a palesztinok is az önök szomszédjai. Izraelnek tehát olyan megoldást kell találnia, amelyet a palesztin nép igazságosnak tart. Ha Izrael ezt nem teszi meg, akkor könnyen lehet, hogy kiiktatják a Hamász 1.0-t. De a helyére a Hamász 2.0 fog lépni, amely ugyanolyan rossz vagy még rosszabb lesz.

E folyamat során rá fogtok jönni, hogy néhányan a kormányotokban, a katonaságotokban és a titkosszolgálatokban megpróbálnak majd megállítani benneteket. Ezek a globalista kettős ügynökök, akik a 3. világháborúba taszítanak benneteket és az egész világot. Ők nagyobb ellenségei Izraelnek és mindannyiunknak, mint a Hamasz.

Hogyan lehet megállítani a 3. világháborút

A mi ellenségünk a pénzemberek, akik a hírszerző szolgálatok globalista kettős ügynökei mögött állnak, akik korrumpálják és irányítják a kormányokat, hogy figyelmen kívül hagyják az emberek akaratát, és helyette az ő akaratukat valósítsák meg. A pénzt nem arra használják, hogy kifizessék a számláikat, hanem arra, hogy magukat királyokká tegyék. Csak a pénzben gondolkodnak, ami az ő Istenük. Mindannyiunkat királyokként akarnak uralkodni a pénzen keresztül, valójában a saját pénzünkön keresztül, amelyet el akarnak lopni.

El akarnak bitorolni minden demokráciát, és a digitális technológiát, a katonai megfigyelési technológiát és a CBDC-ket akarják használni, hogy az egész bolygót egy Digitális Börtönné, valójában egy Digitális Koncentrációs Táborrá változtassák. Az egész világot a jelenleg 1,4 milliárd kínai felett ellenőrzést gyakorló szociális hitelpontokkal kívánják irányítani.

Minden Istenbe vetett hitet, legyen az zsidó, iszlám, keresztény vagy bármilyen más vallás, egészen az egyszemélyes egyházig minden hívőben össze akarnak zúzni. Ki akarják zárni azokat, akik nem lesznek a rabszolgáik, az élelmiszerből, a vízből, az áramból és a gázból, pontosan úgy, ahogy az izraeliek Gázára kényszerítették, a tesztüzem, hogy lássák, hogyan működik ez náluk.

A koncentrációs táborokban elkövetett visszaélések csak egy világháború leple alatt történhetnek, ahogy azt a 2. világháborúban láttuk. Amikor a háború véget ért, a koncentrációs táborok is véget értek. Tehát ahhoz, hogy a globalisták az egész világot digitális koncentrációs táborrá változtassák, világháborúra van szükségük.

Valójában a 3. világháborúra van szükségük. Ha önöknek az lenne a feladatuk, hogy kirobbantják a 3. világháborút (és elég szívtelenek lennének ahhoz, hogy vállalják ezt a feladatot), hogyan tennék? Képzeld magad a globalisták helyébe. Nem túl kényelmes az emberi lábaknak, de betekintést nyújtanak abba, hogy mi folyik itt. Nyilvánvaló, hogy az izraeli-palesztin probléma potenciálisan egy zsidó-keresztény-iszlám konfliktussá válhat, ami potenciálisan egy NATO vs BRICS és az iszlám világ konfliktussá válhat. Ez az, amit ma a Közel-Keleten látunk.

Eddig a globalistáknak van....

1. Olyannyira átvették az amerikai hadsereg irányítását, hogy az afganisztáni kivonulás során megszegik az amerikai katonai doktrína minden alapelvét, több milliárd dollárnyi legújabb csúcstechnológiai felszerelést hagynak hátra, hogy a NATO ellenségei elemezhessék azokat, és különféle terrorista csoportosulásoknak adják, és olyannyira, hogy kivonják csapataikat, mielőtt biztosítanák állampolgáraik (férfiak, nők és gyermekek), tolmácsaik és más emberi erőforrásaik evakuálását Afganisztánban.

És miután minden lehetséges katonai szempontból kudarcot vallottak (úgy értem, az amerikaiak nem lassan robbantanak fel dolgokat - könnyen felrobbanthatták volna a hátrahagyott hardvert), egyáltalán nem büntettek meg senkit az USA történetének legnagyobb katonai kudarcáért. Tehát nem volt hiba. Szándékos szabotázs volt egy olyan hadsereg részéről, amelyet már meghódítottak a globalista ügynökök.

2. Olyannyira lefogyott az Egyesült Királyság hadserege, hogy nem rendelkezünk elegendő számú emberrel vagy hatékony géppel ahhoz, hogy kisebb csetepatékon kívül bármi mással is megbirkózzunk.

3. Megkezdték Amerika erkölcsi és fizikai pusztítását városról városra, törvényről törvényre és erkölcsről erkölcsre.

4. Megszervezte az illegális bevándorlók tömeges beáramlását mind az Egyesült Királyságba, mind az USA-ba és az EU-ba, sőt az összes NATO-országba, akik között könnyű lenne terrorista alvó sejteket telepíteni. Az USA finanszírozza a terrorizmust. Az Egyesült Királyság 4 csillagos szállodákban szállásolja el a potenciális terroristákat!

Ezek a globalisták azt akarják, hogy a NATO elveszítse a harmadik világháborút. Valójában ez is a céljai közé tartozik. A kirakós utolsó darabja annak biztosításához, hogy a NATO veszítsen, az USA és az Egyesült Királyság katonai képességeinek megsemmisítésén kívül az, hogy az egész iszlám világot a BRICS-ek oldalára állítsák. Ezért azt mondom minden muszlim testvéremnek Ábrahám hitében, ne álljanak a másik oldalra. Ne polarizálódjatok. Az ellenségetek nem Izrael. az ellenségetek nem a NATO, hanem a globalisták mögött álló démonok.

És azt mondom minden zsidónak, kereszténynek és az isteni teremtőben hívő embernek, hogy az ellenségetek nem az iszlám, mert mindannyiunknak egy atyja van, Ábrahám, akár genetikai úton, akár a Genezis 12. fejezetének hitbeli szövetsége alapján. A ti ellenségetek a 3. világháború és azok, akik ebbe belevezetnének minket.

A globalistáknak szükségük van a 3. világháborúra, hogy felállíthassák a digitális koncentrációs tábort, és szükségük van arra, hogy a NATO veszítsen és Kína nyerjen, hogy képviselni tudják, hogy sajnálatos módon a megadásunk feltétele az, hogy el kell fogadnunk egy kínai típusú társadalmi hitelrendszert. Természetesen megértitek, hogy mi magunk soha nem kényszerítenénk titeket az emberi jogaitok ilyen mértékű megsemmisítésére.

Ó nem, mi hiszünk az emberi jogokban. Mi vagyunk az önök emberi jogainak bajnokai. De annak érdekében, hogy megakadályozzuk a további szükségtelen életveszteségeket a 3. világháborúban, humanitárius okokból azt javasoljuk, hogy fogadjátok el ezt a kis kellemetlenséget egy nagyon korlátozott ideig, talán 3 hétig, hogy ellaposodjon a szívetek?

És azt gondolhatnánk, hogy eddig tart a nyúl ürege. De tévednénk. Ugyanis a digitális koncentrációs táborok álarca mögött még egy további napirend is van, és ez természetesen a végső megoldás. Nem Hitlertől a zsidók ellen. Nem az iráni ajatollahoktól Izrael ellen. Nem a cionistáké a palesztinok ellen. Nem a Hamászé az izraeliek ellen. Hanem a démonoktól és globalista milliárdos barátaiktól az emberiség ellen. Igen, e cikk minden egyes olvasója ellen (kivéve a démonokat, akik olvassák)...

Nem akarják megosztani velünk az univerzumot. Mert mi szívtelen neandervölgyieknek mutatjuk ki őket. Minden alkalommal, amikor együttérzést, emberi együttérzést mutatunk testvéreink, különösen ellenségeink iránt, legyőzzük őket. Minden alkalommal, amikor az emberségünket a vallásunk, az országunk és minden más, ember alkotta státusz elé helyezzük, akkor az egyetlen mérőszám, ami számít, a szívünk nagysága alapján alsóbbrendűnek mutatjuk őket.

Oltásokkal akarnak megölni minket. Meg akarnak ölni minket az erkölcstelenséggel. Meg akarnak akadályozni minket abban, hogy heteroszexuálisan nemzőképesek legyünk azokkal a nemi szervekkel, amelyekkel születtünk. Meg akarják ölni a férfiak nők iránti szeretetét. Meg akarják ölni a nők szeretetét a férfiak iránt. Mindent, aminek a legkisebb esélye is van arra, hogy egy másik emberi lényt hozzon létre, meg akarnak szüntetni. Háborúval akarnak megölni minket.

Éhínséggel akarnak megölni minket. Meg akarnak ölni minket tömegpusztító fegyverekkel. Meg akarnak ölni minket a János apokalipszisének 2., 3. és 4. lovával és lovasával a Jelenések 6. fejezetében.

Miért? Mert mi szívtelen, embertelen, gyilkos disznóknak mutatjuk be őket, akiket jobban érdekel a társadalmi státuszuk démoni társaik között, mint az ártatlan emberi élet. Mert megbántjuk az érzéseiket, és zavarba hozzuk őket. Mert mi a teremtés csatornájában születtünk Ádám halálos ítélete alatt, de mi az ég tetejére emelkedtünk örök angyali élettel, magasan föléjük, hála egy bizonyos zsidónak, aki Júda törzséből származott, Dávid fiának, akit megtagadott és feláldozott a saját népe, akik a véréért kiáltoztak Poncius Pilátus előtt, mert félrevezette őket a státusz, igen, a farizeusok státusza. Ez a veszélye a státuszimádatnak, ami a Baál-imádat.

A 3. világháború egy szellemi háború, az Armageddon (mögötte) egy szellemi háború. Szóval bocsássátok meg, hogy egy kicsit bibliai leszek itt. És nem kérek senkitől, hogy fogadja el a judaizmust, az iszlámot, a kereszténységet vagy bármely más vallást. Valójában a Jelenések17:16-17 értelmezésem szerint Isten akarata az, hogy a vallások viselik a felelősséget a 3. világháborúért, majd a kormányok elpusztítják őket, miután a hívők elhagyták őket, mert eladták magukat e világ kormányainak, és úgy vannak ábrázolva, mint egy parázna (Isten számára), aki a kormány fenevadján lovagol a Jelenések17-ben. Ahogyan e világ kormányait is paráznának (a demokrácia számára) ábrázolja ugyanez a parázna, aki a központi banki fenevadon lovagol ugyanezen fejezet 2. értelmezésében. És a bankok maguk is a kormányok ellen fordulnak majd, majd Isten fordul a bankok ellen. Mert a pénz az egyik legnagyobb Egyiptom hamis istenei közül. A pénz és a státusz, a két oszlop e világ templomában. Fogjátok meg őket, és tegyétek azt, amit Sámson tett a szívetekben - amikor eljön az idő.

Ezért arra kérek mindenkit, aki hisz, hogy legyen egyszemélyes templom, egyszemélyes mecset vagy egyszemélyes templom, és arra kérek mindenkit, aki szeret, hogy legyen egyszemélyes jótékonysági szervezet, és álljon ellen a démoni főáramú médiának és a démoni internetes befolyásolóknak, akik az egyik vagy a másik oldalra állást támogatják egy potenciálisan nukleáris harmadik világháborúban.

Ők mindannyian Blofeldek, akik az emberiség önmaga kiirtását akarják elérni. Ehelyett váljunk mindannyian James Bonddá. Ez nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek Sean Connery, Roger Moore, Piers Brosnan és Daniel Craig a filmekben láttatta. És nem biztos, hogy olyan sikeresek leszünk a nők (vagy férfiak) körében, mint ők voltak. Egy dolog egy atombombát hatástalanítani. Egészen más dolog hatástalanítani a Közel-Keletet vagy az ember embertelenségét az emberrel szemben. Ha a média jövő héten izraeli-palesztin békekonferenciát rendezne, garantálom, hogy az egyik vagy a másik fél még azelőtt elrontaná, hogy az egyáltalán megtörténne. Hatalmas démoni energia lök mindannyiunkat egy végzetes konfliktusba.

Az orosz-ukrán konfliktusnak két oldala van, és az izraeli-palesztin konfliktusnak is két oldala van. A 3. világháború mellett és a 3. világháború ellen. Pro élet és pro kihalás. Emberpárti és démonpárti. Igazságosságpárti és igazságellenes. Pro arányosság és anti arányosság. Pro eszkaláció és anti eszkaláció. Pro földrablás és anti földrablás.

Bárki, aki úgy tesz, mintha nem tudná, mi az arányosság, az egy csaló, aki tökéletesen tudja, mi az, de igazolni akarja az aránytalanságot, ami igazságtalanság, azzal a céllal, hogy az emberiséget egy kihalási szintű háborúba taszítsa. Azt tanácsolom mindenkinek mindkét oldalon, hogy keressék az életet, keressék az igazságosságot, ami az arányosság, mert a mérlege mind méretben, mind súlyban egyenlő. Kérdezzétek meg magatoktól, melyik oldalon szeretnétek állni egy nukleáris háborúban? Mintha ez számítana valamit. Tehát ne álljatok most más oldalra, mint a jogos, arányos önvédelemre - amely önvédelem nem sodorja az emberiséget a 3. világháború felé.

Mindannyian csak annyira vagyunk biztonságban, amennyire a szomszédaink akarják, hogy biztonságban legyünk. Ez ilyen egyszerű. A brit birodalom nem pusztán a katonai erejének köszönhetően maradt fenn olyan sokáig, ameddig fennmaradt, és lett olyan nagy, amekkorává vált. Volt egyfajta jóindulat iránta, amelyet az okos diplomácia hozott létre, kihasználva a britek "fair play" érzéséből és az esélytelenek támogatásából származó erkölcsi tőkét. A rabszolgaság eltörlése ebben a tekintetben mesteri húzás volt. Végül is, ha az ember évszázadokon keresztül meg akar maradni, akkor magával kell vinnie a népét és a szomszédait is.

A háború már elavult

1979-ben Cambridge-ben feltaláltam az elektromos quadcoptert. Nem szabadalmaztattam, mivel a Benson skymat egy benzinmotoros, fix állású, többrotoros helikopter volt, és úgy gondoltam, hogy az elektromos hajtás nem elég feltalálói lépés a szabadalomhoz. Nagyon örülök, hogy nem szabadalmaztattam, mert ez azt jelentette, hogy soha nem publikáltam az ötletet. Az Imperial College-ban aerodinamikai doktori tanulmányokat kezdtem, hogy megvizsgáljam ezt a kérdést.

De 6 hónap után megtagadták a finanszírozást. 11 évvel később (miközben még mindig részmunkaidőben dolgoztam rajta) látomásom volt arról, hogy egy géppuskát szerelnek a quadcopterre, és azzal lövöldöznek. Rájöttem, hogy a quadcopter nem fogja jobbá tenni a világot. Ezért abbahagytam a munkát rajta, mivel az ötletet soha nem publikáltam. Végül az emberiség utolérte a találmányt, és különböző autonóm drónok készültek, amelyek közül egyiket sem használták tömegközlekedési eszközként (ami az én célom volt), de sokukat most is arra használják, hogy embereket öljenek.

A támadó fegyverek manapság egyszerűen túl erősek. Az emberiség elérte azt a pontot, amikor mindannyiunknak gyakorlatilag egy kézigránát van a hátsónkra erősítve, és a politikusok kezében van egy távirányító a csapszeghez. Ebből a kényszerhelyzetből csak egy kimenetel lehet, és minél hamarabb belátjuk, annál jobb.

Azt mondom mindenkinek, aki a technológia bármely formájával foglalkozik: STOP, vegyenek ki egy év szabadságot. Nehogy belerángassanak a digitális börtön rácsainak, a genetikai Armageddon génszerkesztő eszközeinek és a fajunkat megsemmisítő kardnak a megalkotásába. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól meg vannak fizetve. Biztos vagyok benne, hogy azt hiszitek, hogy a kreatív technológia nagyszerű karriert fog nektek biztosítani (ahogy én is). De sajnálattal közlöm veletek, hogy ez egy nagyon-nagyon rövid karrier lesz, hacsak az emberiség nem teszi először rendbe az erkölcseit.

"Minden faj, amelynek a technológiája nagyobb, mint az erkölcse, elpusztítja magát."

Itt van, hogyan lehet megmondani, hogy az emberiségnek van-e helyes erkölcse. Eltöröltük az atomfegyvereket igen vagy nem? Amíg a válasz nem, addig az erkölcsünk nem megfelelő. Bárki, akinek van némi érzéke az arányossághoz, soha nem használna nukleáris fegyvert, amely a legostobább minden bomba közül, 99,9% járulékos kárt okoz, és valójában egy öngyilkos bomba.

Minden állam, amely ilyet használ, potenciális öngyilkos merénylő. Bármely állam, amely a használatukkal fenyeget, terrorista állam, a fenntartható erkölcs megsértője, az apokalipszis 4. lovának leendő lovasa és fajpusztító kihalófélben lévő fajpusztító. Nem alkalmaznám ezt a jellemzést az USA-ra a második világháborúban, mert akkoriban még nem volt annyira ismert, hogy ezek a bombák mire képesek, és a bombák sokkal kisebb erejűek voltak, és nem állt fenn a nukleáris megtorlás veszélye, amelyet nukleáris eszkaláció követett, mint manapság.

De itt a kérdésem minden emberhez. Szükségünk van-e arra, hogy mi magunk is átéljünk egy nukleáris csapást ahhoz, hogy a japánok bölcsességét fejlesszük, és betiltsuk a használatukat? Nem tanulhatunk az ő tapasztalatukból? Hány gyakorlati demonstrációra van szükségünk? Hadd biztosítsam Önöket. Be fogjuk tiltani őket. Mert nyilvánvalóan fenntarthatatlanok. Csak az a kérdés, hogy hányat indítunk el, mielőtt az elkerülhetetlen betiltás bekövetkezik. Miért nem tud ez a generáció tanulni az előzőből?

Következtetés

Az író ezt inkább úgy látja, mint az Uniparty az USA-ban vagy az Egyesült Királyságban. Vannak emberek (izraeli és palesztin és amerikai és brit és európai és iráni és orosz és ukrán és kínai stb.), akiket globalisták irányítanak, akik a harmadik világháborút akarják előidézni. A siker érdekében meg kell osztaniuk és polarizálniuk az emberiséget, és rávenniük minket, hogy álljunk valamelyik oldalra, és egy egész népet dehumanizáljanak ennek vagy annak a borzalomnak az eredményeként.

Félreértés ne essék, ezek a borzalmak valósak és valóban borzalmasak. De a valódi céljuk még maguknál az eseményeknél is borzalmasabb. Egyikük sem egy egész faj hibája. Mindegyik a szívtelen politikusok hibája, akik általában valamilyen módon csaltak, hogy hatalomra jussanak, és nem képviselik a népet, amely felett uralkodnak. Ezek a politikusok elég gyakran maguk a borzalmak valódi elkövetői, finanszírozói vagy elősegítői. De ritkán ők azok, akiket a média hibáztat.

A politikusok régen olyan emberek voltak, akik a katasztrófákat fejik. Soha ne pazarolj el egy jó válságot, mondta Sir Winston.
Ma már egy lépéssel tovább mentek, és ténylegesen okozzák, finanszírozzák vagy elősegítik a válságokat, amelyeket aztán meg akarnak fejni...

Valójában a tökéletes politikus maga az oka annak a problémának, amelynek megmentőjeként tetszeleg. Erre remek példa Sadiq Khan, akinek útlezáró és sebességkorlátozó tevékenységei okozzák a torlódásokat, ami az ő üzleti modellje, amiből ő profitál.

Az emberiség nem fajspecifikus. Ez az EMBERSÉG. Nem izraeliség és nem palesztinság. Ne hagyja magát rábeszélni arra, hogy egy egész fajt vagy a vakcinák, a zárlatok, a háború, az atomfegyverek vagy a digitális személyazonosító igazolványok ellen lelkiismeretesen tiltakozók egy egész csoportját tegye az új Untermensché. Csak egy oldalon állhatunk, az egész emberiség oldalán.

Mózes és Jézus is azt parancsolta népének, hogy szeresse felebarátját. Végső soron a harmadik világháború elkerüléséhez szükséges erkölcsöt adták meg nekik.

Íme tehát a kormányok terve.

1. Őrizzék meg és építsenek erkölcsi tőkét minden szomszédos állammal.
2. Azonosítsák mindazokat, akik ellenzik ezt a törekvést, és távolítsák el őket a hatalomból.

Ha egy államnak elfogy az erkölcsi tőkéje a szomszédjaival szemben, erkölcsileg csődbe megy, és mivel ezen a világon nincs hivatalos államcsődgondnokunk, erkölcsi hitelezői háborút üzenhetnek neki.
Scholz török gyönyöre A PÖRGÉS SZULTÁNJAI Találd ki, ki jön vacsorára? Recep Tayyip Erdogan, természetesen. Ki lenne alkalmasabb a közel-keleti katasztrófa kibontakozásának megvitatására, mint a török elnök, aki nemrég azt mondta Izraelnek, hogy "közel a végetek", és a térség egyetlen liberális demokráciáját "terrorállamnak" nevezte. A Hamasz, mondta, "felszabadító erő."

Tekintettel a török vezető legutóbbi megjegyzéseire, a hónapokkal ezelőtt tervezett látogatás nem is lehetne kínosabb a németek számára - írja itt James Angelos németországi szerkesztő.

Péntek estére tartogatva: Erdogan, aki legutóbb 2020-ban járt Berlinben, eredetileg azt fontolgatta, hogy marad a szombati, a berlini Olimpiai Stadionban megrendezésre kerülő török-német válogatott összecsapásra, de végül a repülőút mellett döntött, amelynek során találkozik Franz-Walter Steinmeier köztársasági elnökkel, mielőtt Olaf Scholz kancellárral vacsorázik.

Szorongató helyzet Berlinben: A német szövetségi rendőrség magas riadókészültséget rendelt el a fővárosban, közel 3000 rendőrt küldött ki, lezárta a csatornákat és lezárta a kormányzati negyed nagy részét - ezek az intézkedések általában az amerikai elnökök számára vannak fenntartva.

És Recep nem bánja: Ha van valami, amit Erdogan az évek során bebizonyított, az az, hogy ő a világpolitika mézesmadara. Nem kételkedik abban, hogy barátokat és ellenségeket egyaránt sértegessen, hogy aztán megforduljon, és alkut kössön velük.

Jó éjt, most már ideje hazamenni: Péntek este a kancellárián tartott sajtótájékoztatóján Erdogan ragaszkodott az Izraelt ért megszokott támadásokhoz, miközben kerülte a legaggasztóbb retorikáját. Scholz megvédte az országot, és hangsúlyozta, hogy szerinte Németországnak kötelessége a biztonsága iránt, miközben igyekezett fenntartani a diplomáciai finomságokat. "Elnök úr, nem titok, hogy a konfliktusról nagyon különböző nézeteink vannak" - mondta Scholz. "Ezért fontosak a beszélgetéseink, különösen a nehéz pillanatokban, közvetlenül kell beszélnünk egymással".

KREATÍV KÖNYVELÉS
A nyílt tengeren és a bíróságon Isten kezében vagyunk: Scholz kancellár és koalíciós partnerei jól tették volna, ha emlékeznek a teutonikus volksbölcsesség eme gyöngyszemére, mielőtt alapvető jogalkotási programjukat egy kétes könyvelési trükkre alapozzák.

Sajnos nem tették, és a héten a német alkotmánybíróság lecsapott rájuk, és kimondta, hogy a kormány nem használhatja fel a COVID vészhelyzeti alapból megmaradt pénzt a koalíció éghajlatvédelmi programjának finanszírozására.

Szemérmetlen javaslat: Utólag visszatekintve a Scholz által kitalált terv kissé vakmerőnek tűnik. Ennek ellenére, ki az, akit ne csábítana egy 60 milliárd eurós aranyfazék?

Adósságfék blues: A legtöbb normális országban a kormány egyszerűen adósságeladással szerezné meg a pénzt, ami Németországban nem jelentene gondot, tekintve, hogy az ország AAA minősítésű adósságprofilja.

De Németországot soha senki nem vádolta azzal, hogy normális lenne, ezért egy ilyen lépés az úgynevezett "adósságfék", azaz a költségvetési egyensúlyra vonatkozó szabály értelmében, amely szigorú korlátokat szab a hiánykiadásoknak, tilos.

Miért fontos ez: a 60 milliárd eurós, éghajlatváltozási alapként ismert pénztárca a koalíció mindenre alkalmas pénzautomatájaként szolgált a zöld kezdeményezésektől kezdve a Deutsche Bahn elöregedő vasúthálózatának korszerűsítésén át az amerikai és tajvani chipgyártók nagyvonalú támogatásokkal való elcsábításáig.

És most? Senki sem tudja. A koalíciónak nincsenek meg a szavazatai az adósságfék lazításához. A másik nyilvánvaló lehetőség - az adóemelés - a szabad demokraták számára kizárt.

Végzet és borúlátás: Robert Habeck júniusban azt mondta, hogy egy ilyen bírósági ítélet a koalíció ellen "nagyon keményen érintené Németország gazdaságpolitikáját - valószínűleg annyira, hogy nem élnénk túl."

A ménage a trois-tól a clusterfuckig: A hárompárti koalíció törvényhozási programja mostanra szétesett, és komoly kétségek merültek fel a túlélési esélyeit illetően. Itt bontottam ki a különböző forgatókönyveket.

TOVÁBBI BAJOK FENYEGETNEK?
Merz a könyvvizsgáló: Friedrich Merz, a kereszténydemokraták (CDU) jobbközép ellenzéki vezetője, aki a koalíció számviteli bűvészmutatványai miatt beadvánnyal fordult a bírósághoz, csütörtökön késő este közölte, hogy fontolgatja egy újabb per indítását a kormány számviteli módszereivel kapcsolatban. Ezúttal a Merz vezette CDU azt a 200 milliárd eurós "gazdasági stabilizációs" alapot veszi célba, amelyet a koalíció azért hozott létre, hogy tavaly csökkentse a fogyasztók és a kisvállalkozások energiaszámláit, miután Oroszország leállította a gázszállításokat Németországba. Ezt a programot uniós szinten is jelentős kritikák érték.

Jogi elemzés: "Megbíztam egy jogi szakvéleményt annak megállapítására, hogy az alkotmánybíróság határozata... a gazdasági stabilizációs alapra is vonatkozik-e" - mondta Merz a ZDF közszolgálati televíziónak. "Arra számítok, hogy a jövő hét végére vagy legkésőbb a következő hét elejére lesz egy első eredmény" - mondta Merz, hozzátéve, hogy ennek alapján dönt arról, hogy indít-e újabb pert.

Ez még drága lehet: Merz bejelentésére éppen akkor került sor, amikor a kormány csütörtök este kihasználta parlamenti többségét, és március végéig meghosszabbította az energiaár-féket. Az alkotmánybíróság legutóbbi döntése - valamint az esetlegesen újabb perrel való fenyegetés - azonban felveti a kérdést, hogy az energiatámogatás továbbra is finanszírozható-e a különalapból, vagy a pénzt a rendes költségvetésből kell majd előteremteni, ami tovább súlyosbítja a kormány pénzügyi gondjait.

A különleges alapot felfüggesztették: Otto Fricke, a konzervatív Szabad Demokraták (FDP) költségvetési szóvivője pénteken közölte, hogy a gazdasági stabilizációs alapot egyelőre felfüggesztették. "Most vizsgáljuk, hogy a döntés után mennyit lehet még lehívni az alapból" - tette hozzá.

RUSSLANDVERSTEHER LEBUKIK
Oroszországból készpénzzel: Az a rendkívüli naivitás és tévedés (és sok esetben önámítás is), amely egészen az ukrajnai invázió előestéjéig uralta a német politikai és közbeszédet Oroszországról, nagyban köszönhető az ország közszolgálati műsorszolgáltatóinak, amelyek sokáig kiemelt szerepet adtak a Putyin-barát hangoknak a főműsoridőben. Ezért lehetett sokkoló, de közelebbről nézve már nem is annyira meglepő, amikor a héten kiderült, hogy a Kreml-barát narratívákat terjesztő egyik fő "újságíró" Moszkva által fizetett.

Ismerjék meg Hubert Seipelt: A "Putyin hatalma - Miért van szüksége Európának Oroszországra" című könyvek szerzőjét a közszolgálati televízió (ARD) Németország "végső Putyin-szakértőjeként" reklámozta, és gyakran hívták meg talkshow-kba, ahol megvédte az orosz elnököt és érveit, például azt, hogy a NATO keleti terjeszkedése állítólag fenyegetést jelent Moszkvára nézve. Seipel közismert volt Putyinhoz fűződő szoros kapcsolatairól, akivel több exkluzív interjút készített, amelyekért különböző újságírói díjakat kapott.

Készpénz Cipruson: Mint most kiderült, ezek a szoros kapcsolatok többről szóltak, mint hogy Putyinnal Szibériában vadászott, vagy az elnök magánrezidenciáján éjszakázott (olyan eseményekről, amelyekről Seipel korábban már beszélt): Egy ciprusi pénzügyi szolgálattól kiszivárgott dokumentumok - amelyeket a héten hozott nyilvánosságra az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciuma (ICIJ) és médiapartnerei - azt mutatják, hogy Seipel 600 000 eurót kapott Oroszországból pénzügyi "támogatásként" legújabb Putyin-könyvéhez (amelyért német kiadója is rendszeresen fizetett neki).

Még több pénz? A dokumentumokból kiderül, hogy Seipel beleegyezett, hogy a titkos kifizetéseket egy Alekszej Mordasovhoz, egy Kreml-közeli orosz oligarchához köthető fedőcégtől kapja. Az oknyomozó újságírók megállapították, hogy az orosz szponzoráció a jelek szerint 2013-ig nyúlik vissza (míg a 600 000 eurós kifizetésről csak 2018-ban állapodtak meg), ami azt jelenti, hogy Seipel még több pénzt kaphatott Moszkvától. Seipel azt állítja, hogy a kifizetések nem befolyásolták a munkája tartalmát.

Pedig a valódi probléma ennél nagyobb: A tudományos élet Oroszország-szakértői - mint Franziska Davies a müncheni Ludwig-Maximilians-Universität Münchenből és Jan Claas Behrends a Viadrinai Europa-Universitätból - már régóta bírálták Seipelt, hogy nincs tényleges szakértelme Oroszországgal kapcsolatban, és azt állították, hogy elsősorban Kreml-propagandát terjeszt (amire a német nyilvánosságban nyitott fülekre és az ARD-nél nyitott ajtókra talált). A Welt című német napilap 2014-ben hasonló következtetésre jutott, amikor bírálta az ARD-t, amiért az puha hangvételű, kritikus kérdéseket nélkülöző interjút készített Seipel Putyinnal: "Az ARD Putyin Kreml-tévéjévé válik" - írta a Welt.

Ez egy másik kérdést is felvet: "Az igazi botrány nem ezek a kifizetések - ez az orosz modus operandi" - érvel Behrends. "A botrány az, hogy ezt a propagandát a közszolgálati műsorszolgáltatók újságírásnak tekintették. Mikor fognak ezzel foglalkozni?"

MÉG NÉHÁNY APRÓSÁG
Anschluss sarok: Ha Ön is olyan kíváncsi, mint mi, hogy hogyan lett Hitler hazája Izrael BFF-je az EU-ban, akkor itt megtalálhatja!
Vesztét érzi Zelenszkij! A sajtó előtt bejelentette, tudja, hogy puccsot terveznek ellene, az új "Maidant." Puccs szag terjeng Kijev felett. Zelenszkij bejelentette egy új "Maidan" előkészítésének lehetőségét Ukrajnában.
Vlagyimir Zelenszkij attól tart, hogy puccs készül ellene, egy új "Maidan" Ukrajnában - írja a Bloomberg.
"Hírszerzésünknek vannak ilyen információi, erre partnereink is figyelmeztettek minket" - idézi az ukrán elnököt az ügynökség.

Állítólag Zelenszkij a média képviselőivel folytatott megbeszélésen jelentette be egy újabb ukrajnai puccs előkészítését. Zelenszkij azzal vádolta Oroszországot, hogy megpróbál "káoszt szítani", "Maidan-3" dezinformációs kampányt szervezni és eltávolítani őt tisztségéből.

A dologban az a vicces, ha egyáltalán lehet bármit "viccesnek" minősíteni az egész "Slava Ucraina" -féle hazug hadműveletben, hogy nem Oroszország, hanem pont a Zelenszkijt megkreáló és eddig működtető Nyugat nagymesterei tervezik egy ideje, hogyan is tudjanak megszabadulni a már nekik is kényelmetlen és kellemetlen Zelenszkijtől.

© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás