Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:

A Professzorok a Hazáért Civil Társaság rendezte Sarokpontok c. konferencia
(2018. október 13., Új Városháza Díszterme)
Dr. Tanka Endre professzor emeritusz - Földrablások a világban és magyar földvédelem
Fővédnök: Tarlós István főpolgármester


Gondolkodtál valaha azon, hogy őseink miért használták az "Áldás, békesség" vagy az "Isten Áldjon" köszöntéseket? Nem? Akkor most megteheted
"Csúnyábban még soha meg nem csalták hazug vezérei a magyar népet, mint most. De ilyen könnyű dolguk se lehetett volna máskor." (Ady Endre 1907)

Mért van sötét energiája az "ámen" szónak?

Sokan kérdeztétek tőlem, úgyhogy egy pár szóban most leírnám.

A köztudatban ez a szó úgy van jelen, hogy a jelentése az, hogy úgy legyen! Ezért senki sem gondolja, hogy ez bármit árthatna, és ráadásul a vallásvezetők gondoskodtak arról, hogy az emberek ezt valahogy Istennel kapcsolják össze. Ezért sokakban hatalmas ellenérzést vált ki amikor valaki megpróbálja felvilágosítani arról, hogy ez egy sötét energiájú szó valójában.

Már sokszor írtam arról, hogy az Univerzumban minden rezgésből és energiából áll. Mindennek van rezgése, ami rá jellemző. Minden kézzel fogható dolognak, minden élőlénynek, minden érzelemnek és minden leírt, kigondolt vagy kimondott szónak is!

Minden kimondott szónak akkora ereje van, mint egy varázslatnak, ezért is nagyon fontos mindig megválogatni a szavainkat! Minden szó, amit kigondolok és leírok, vagy ha még ki is mondom, még inkább hatással van rám és az életemre! pl. ha valaki azt mondogatja állandóan, hogy "de hülye vagyok!" akkor azt fogja tapasztalni, hogy elfelejt, és sokszor nehezen fogja fel a dolgokat, ami amúgy azelőtt nem okozott problémát neki!

Ugyanez a helyzet azzal, hogy "milyen szerencsétlen vagyok!" vagy "nem én lennék, ha nem bénáztam volna el ezt is..." El sem tudjátok képzelni, milyen ártalmasak is ezek a kijelentések, és mekkora minőségi változást jelent az, amikor valakiben ezek tudatosulnak, és elkezd változtatni ezen!

Az "ámen" szónak is van egy rezgése ugyanúgy. Mivel ez egy Ammon nevű Istenségnek a neve többek között, és még más a Sötét oldalhoz kapcsolódó entitásnak is van kapcsolata ezzel a névvel, ezért alapból nem lehet pozitív töltése a szónak!

Másrészről, ahogy már többször írtam, a földi vallások - akik rászoktatták az embereket ennek a szónak a használatára - alighanem mindegyikét a Sötét oldal hozta létre annak érdekében, hogy az emberiséget eltávolítsa a Fénytől úgy, hogy ne vegyék ezt észre! Persze rengeteg ember ismerte fel az élete során, hogy valami nagyon nem stimmel azzal a képpel, amit a vallások mutatnak Istenről, és kezdett el keresgélni más irányokban, hiszen az ember génjeibe bele van kódolva, hogy keresi a kapcsolatot a Forrással, vagyis az Elsődleges Teremtővel!

Na, most amennyiben a vallásokat a Sötét oldal hozta létre, és nem kell messzire menni, csak gondoljunk bele, hogy egyik vallás tagjai gyűlölik a másik vallás tagjait és évtizedeken keresztül háborúztak egymással, miközben emberek millióinak a halálát okozták ezzel! Vagy míg pl. a Pápa a díszes palotájában pöffeszkedett, addig emberek milliói haltak éhen, akik akár minden egyes nap imádkoztak, csakhogy az imájuk végére oda tették azt is, hogy "ámen". Ez azt jelentette, hogy azzal a lendülettel át is adták a kérésüket a Sötét oldalnak, akik pedig a szenvedésből nyernek energiát! Evidens, hogy míg az emberiség Istent szidta, amiért hagyja, hogy éhezzenek az emberek, és betegség legyen, stb., addig a Sötét oldal meg jól profitált a haragjukból, a fájdalmukból, és a szenvedésükből!

Persze mondhatjuk, hogy mindenkinek meg van a saját sorsfeladata, és akiknek át kell élniük a szenvedést, azok szenvedni is fognak, ez igaz! De ugyanakkor az is igaz, hogy ez nem mentesíti azt az állítólagos Isten szolgáját, aki a mások szenvedése felett szemet hunyva ücsörög a trónján és nem tesz semmit! Vagy akik egymás ellen uszítják az emberiséget, és ahelyett, hogy a békére törekednének, még szítják is a tüzet!

Ha belegondolunk alaposan mi a jellemző a magas tudatszintű emberre? Az, hogy elkezdi egy teljesen más perspektívából látni a dolgokat, nem fél, nem ítélkezik és a szívében a szeretet lesz túlsúlyban, a gyűlölet, a harag és az ártó szándék és az önzés pedig számára teljesen idegen fogalmakká válik! Na, most ha egy emberben ez ekkora változást idéz elő, akkor el tudjuk-e képzelni, hogy azok a vallásvezetők, akik állítólag Istennel közvetlen kapcsolatban állnak, az ő energiájához kapcsolódnak, hogy képesek így viselkedni az emberiséggel? Mert mindent a pénz és a hatalom határoz meg, és a politika mindig is szorosan összefüggésben volt a vallással, nem igaz?! És ha így van, akkor ez hova is tartozik valójában? A Fényhez, vagy a Sötétséghez?

Még sokáig ragozhatnám, de igazából, aki akarja már ebből is bőven meg fogja érteni, hogy miért állítom, hogy ha ezt a szót használja valaki, az valójában felér egy átokkal, hiszen abból nem öröm és boldogság fog következni, hanem a leginkább kilátástalanság, reménytelenség és bánat.

Tehát ha veled rezonál az írásom, akkor kérlek használd inkább azt, hogy "Úgy legyen!" vagy hogy "Áldás!" vagy "Köszönöm most, és hálás vagyok!", mert ezeknek hatalmas pozitív erejük van, és akár hegyeket is mozgathatsz velük! A Teremtő mindenkit egyformán szeret, és sosem fordul el tőled, még akkor sem, ha az "ámen-t" használod, és nagyon jól tudja, hogy mi van a te szívedben, de a rezgést és az energiát nem fogja módosítani senki kedvéért, ellenben segít abban, hogy az információ mindenkihez eljusson! Az már csak rajtad múlik, hogy be tudod-e fogadni az információt, vagy elutasítod!
Varázs Angyal - Facebook


A ZÁSZLÓTARTÓ

Az ellenség nyomasztó túlereje miatt, a megmaradt maroknyi harcos egy dombtetőre húzódott vissza. Vállt vállnak vetve fogadták a fekete áradat szűnni nem akaró rohamát, ami az elesett testvéreik testén átgázolva zúdult rájuk. A király nem volt sehol. A zászlót védték, és egymást. Kegyelmet nem kértek, de nem is adtak. Eltökélték, hogy kitartanak az utolsó emberig, bár érezték, hogy minden bizonnyal mind itt fognak meghalni, együtt. A feketefejűek által teremtett világban úgysem akartak és nem is tudtak volna létezni.

Felkészültek az útra, ami a Ménúrságba, istenükhöz vezeti őket, mint olyan harcosokat, akik már az életükben szembenéztek a halállal. Középen, méltóságteljes rendíthetetlenséggel állt egy harcos, aki egy aranyszarvast ábrázoló ősi, szent zászlót tartott a kezében. Fekete bivalybőr páncéljában farkasszemet nézett a rájuk törő ellenséggel, miközben istenéhez imádkozott. Tudta, hogy amíg a zászló a magasban lobog, addig ki fognak tartani.

Több halálos sebet kapott, de csak tartotta erősen a zászlót. Az utolsó pillantásával még látta a király aranypáncélját megcsillanni a napsütésben, ahogyan hófehér lován, turulos sisakban, az utolsó szálig legázolja daliás harcosaival az ellenséget. Mosolyogva, állva halt meg, mindvégig tartva a zászlót.

A király a dombon temette el a zászlótartót és hű társait.

Idővel, egy vadkörtefa nőtt azon a helyen, melynek lombjai közül néha letekintenek a Ménúrságból őseink, várva azt a harcost, aki méltó arra, hogy a sötétség gyűrűjében felemelje és tartsa a zászlót, amíg a király újra visszatér.
Facebook

Nézem a forrást
Gulyás Gergely a Tranziton: Az Európai Parlament a legkorruptabb intézmény
Gulyás Gergely a Tranziton: Az Európai Parlament a legkorruptabb intézmény
Nem lehet tudni, hogy meddig fog tartani a háború, ezért van esély arra, hogy az uniós kampány egyik központi témája lesz - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Márki-Zay Péterrel való vitában a tihanyi Tranzit fesztiválon. Gulyás beszámolt arról is, hogy a magyar kormány továbbra is a béke oldalán áll, és a jövőben is humanitárius segítséget nyújt a bajban lévőknek. Márki-Zay Péter szerint Nyugaton mindenki szabadon döntheti el, milyen nemű, és ez jó dolog.

Szeretnénk megnyerni a 2024-es európai parlamenti választást - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője a Márki-Zay Péterrel vezette vitában. Magyarországon már egy ideje kormányon van a Fidesz, de az Unión belül ellenzékben, hol több, hol kevesebb szövetségesünk volt és van - tette hozzá.
Az Európai Parlament a legkorruptabb brüsszeli intézmény, és a csekély jogkörét is arra használja, hogy megsértse az uniós szerződést és alapértékeket.
No gender, no war és no migration - ezek a Fidesz legfőbb üzenetei a választáson - mondta Gulyás. Gulyás Gergely kifejtette, hogy az utóbbi gondolatnak csupán egynegyedes képviselete van az Európai Parlamentben, és ezen változtatni kell. Magyarország azért nem jut forrásokhoz Brüsszelben, mert hazánk elfogadta a gyermekvédelmi törvényt - hívta fel a figyelmet a miniszter.
Mindezek ellenére a kormány nem fog változtatni a szabályokon.

Márki-Zay szerint Nyugaton mindenki szabadon döntheti el, milyen nemű, és ez nagyon jó dolog.

34 gondolkodó vezető lerombolja a COVID propaganda eseményt
34 gondolkodó vezető lerombolja a COVID propaganda eseményt

34 gondolkodó vezető lerombolja a COVID propaganda eseményt
Elizabeth Woodworth 2023. augusztus 24. Global Research

Ennek a lenyűgöző gyűjteménynek az ihletett szerkesztőinek sikerült elnyerniük 34 gondolatvezető bizalmát és együttműködését, akik leleplezték a szisztematikus globális egészségügyi propaganda minden elemét, amely a dobogó üzenetet közvetítette:

1. A világjárvány az egész emberiség túlélését fenyegeti.
2. Nincs terápia a betegek gyógyítására
3. Az egész lakosságot be kell zárni, és
4. A gyógyulást csak egy vakcina hozhatja meg

Ez a propaganda és a hozzá kapcsolódó cenzúra egy olyan koronás megfázási vírus kapcsán történt, amely az Egészségügyi Világszervezet szerint a fertőzöttek mindössze 0,23%-át öli meg (azaz 400-ból 1 főt, többnyire időseket. Bull. WHO, 2020. október 14.).

Az alábbi listán szereplő vezető közegészségügyi tudósok, akiknek esszéi megjelennek ebben a kötetben, 2020-2023 között cenzúrázva voltak a médiában és a közösségi médiában. Ez a könyv (az egyik legjobb, amit olvastam) az ő Covd-19 történetük:

• Dr. Harvey A. Risch, epidemiológus, Yale School of Public Health (több mint 500 nyomtatásban megjelent cikk).
• Dr. Jay Bhattacharya, epidemiológus, Stanford Egyetem (300+ cikk), a veszélyeztetettek "koncentrált védelmére" vonatkozó ortodox közegészségügyi ajánlásaival szembeni visszahatásról és halálos fenyegetésekről.
• Dr. Robert W. Malone, vakcinológus, az mRNS technológiai platform feltalálója (155 cikk)
• Dr. Peter A. McCullough, kardiológus, a Baylor Egyetem belgyógyászati tanszékének korábbi alelnöke (több mint 600 cikk) az előírt mRNS-injekciók "szörnyű biztonsági eredményeiről és a sérülések, fogyatékosságok és halálesetek nyomairól".
• Dr. Paul Marik, tüdőgyógyász és intenzív terápiás szakember (500 cikk, 80 könyvfejezet, 4 tankönyv).
• Dr. Joseph Ladapo, floridai sebész főorvos (165 cikk)
• Dr. Norman Fenton, Prof. of Risk, St. Mary's University, London (343 cikk) gondos értelmezést ad a Covid-19 injekciók miatt bejelentett halálesetek számáról.

A következő kiváló orvosokat és szakembereket szintén elhallgattatta a cenzúra, amikor tiltakozni próbáltak a példátlan, unortodox és kontraproduktív globális Covid-járványpolitika ellen, amelynek végső eredetét még nem sikerült felderíteni:

• Dr. Pierre Kory, intenzív osztályos szakorvos és az FLCCC (Frontline COVID-19 Critical Care Alliance) társalapítója.
• Dr. Ryan Cole, patológus és laboratórium-tulajdonos, aki a vakcina bevezetése után szólalt fel a rákos megbetegedések nyugtalanító tendenciáiról - majd a szakmája és a biztosítótársasága megbüntette.
• Dr. Aseem Malhotra, az NHS-ben képzett kardiológus tanácsadó, "Hogyan a gyógyszeripari túlkapások, a korrupció és az egészségügyi rendszer hibái hozták világra a COVID-ot" címmel. Dr. Malhotra és Dr. Harvey Risch is azt állítja, hogy a bizonyítékokon alapuló orvoslást a hatalmas érdekek eltérítették.
• Dr. James Thorp szülész-nőgyógyász "Az orvosi etika legfelháborítóbb megsértése az orvostudomány történetében" címmel.
• Dr. George Fareed, egy dél-kaliforniai családorvos 7000 beteget kezelt korán, közös, újrahasznosított gyógyszerekkel, anélkül, hogy egyetlen veszteséget is elszenvedett volna, és ragaszkodik ahhoz, hogy "a kovid egy kezelhető betegség. Ha korán kezeljük a Covidot, senki sem hal meg. Minden beteg, akit korán kezeltünk, és aki betartotta a kezelésünket, életben maradt".
• Őt és kollégáját, Dr. Brian Tysont erősen cenzúrázták. "Miért - kérdezi -, miért akarná bárki is megakadályozni, hogy elterjedjen a hír, amikor egy világot megrázó járvány hatékonyan kezelhető?".
• Ron Johnson szenátor arról számol be, hogy bár az amerikai kormánynak volt egy készlete hidroxiklorokinból, mielőtt a vakcinák megérkeztek volna, még Trump elnöknek sem volt hatalmában kiadni azt, mert "a média annyira Fauci mellett állt ki, hogy Trump nem tudott ellentmondani neki".

Johnson beszámol az oltott emberekről, akik "olyan erős belső rezgésekben szenvednek, hogy öngyilkosságot követnek el".

Végezetül megállapítja,

"Jelenleg mindannyian a média ellen vagyunk. Mindannyian a COVID kartell ellen vagyunk: a kormányzat, az egészségügyi ügynökségek, a nagy gyógyszergyártók, a mainstream média és a nagy technológiai közösségi médiaóriások. A holttestek száma olyan magas, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy beismerjék, tévedtek".

Az a bátorság, amelyet a veterán családorvos, Dr. Mary O'Connor tanúsított, amikor az Ontario College of Physicians and Surgeons (Ontarioi Orvosok és Sebészek Kollégiuma) előtt megvédte a védőoltások alóli mentességet kapott páciensei személyazonosságát és magánéletét, felér az egész könyv árával.

A bátorság ellentétét, a kritikus gondolkodás elvesztésével járó félelmet Colin McAdam író és John Leake történész vizsgálja.

Dr. Peter Breggin, pszichiáter, 20 orvosi könyv szerzője és több mint 100 orvosi műhiba miatt indított bírósági tárgyaláson szakértő tanú, arról számol be, hogy a SARS-CoV2 egy laboratóriumi vírus volt, amely a funkcióját növelte, és hogy a WHO világjárványokra vonatkozó főtervét a WHO szuperpénze, Bill Gates és oltóanyag-fejlesztési alapítványa, a CEPI készítette a 2017-es előzetes CEPI üzleti tervében. Gates régóta a Pfizert és a Modernát favorizálja.

Ezért nem meglepő Dr. Pierre Kory "Az Ivermectin elleni globális dezinformációs kampány - A WHO "bundázása"" című lenyűgöző leleplező írása, amely lélegzetelállító detektívmunkával mutatja be, hogyan korrumpálták alattomosan a WHO-t, hogy a szinte varázslatosan hatékony vírusellenes Ivermectin használatát ellene ajánlja - kivéve a klinikai kísérleteket.

Újságírók szólalnak meg:

Rodney Palmer, a kanadai CBC/CTV veterán újságírója "Az újságírás halálának napja" című cikkében leírja, hogy az egykor legendás CBC gyakran folyamodott "rágalmakhoz" azokkal a nyomozókkal szemben, akik a wuhani laboratóriumot jelölték meg a vírus forrásaként. A CBC-t az amerikai "First Draft" propaganda szervezet oktatta. A CBC "félretájékoztatást" terjesztő kanadai orvosokat, akik sikeresen kezelték a Covid-betegeket ivermektinnel és hidroxiklorokinnal, "félretájékoztatásnak" minősített. "Ez nem újságírás. Ez propaganda... ez nagyrészt újságírásnak álcázott gyógyszeripari marketing".

Dr. Michael Nevradakis újságíró, a "Fact-checking the 'fact-checkers': Standing up for Truth in the Age of COVID Censorship" című cikkében a Twitter Files és a FOIA-kérelmek segítségével bemutatja, hogy a Fehér Ház cenzúrázási utasításai a Twitter, a Facebook és a Google számára azt jelentették, hogy az adófizetők "fizetnek a saját cenzúrájukért". Nevradakis beszámol a Biden és a Trusted News Initiative (amelyről a 6. fejezetben olvashatunk) elleni jelenlegi perek előrehaladásáról is.

Trish Wood, aki tíz éven át vezette a kanadai CBC "The Fifth Estate" című kiemelt műsorát, a következőket írja: "A hírszerkesztőségeket elfoglaló homogén médiapacák mindezt azáltal tették lehetővé, hogy... kíméletlenül, egyhangúan ugyanazokat a politikai beszédtémákat ismételgetik, függetlenül attól, hogy mennyire kegyetlenek vagy abszurdak. Anti-vaxxer. Maradj otthon, maradj biztonságban. Biztonságos és hatékony. Mindannyian együtt vagyunk benne. Kövessük a tudományt. A média támogatta és elősegítette életünk legnagyobb közpolitikai kudarcát azzal, hogy mindenkit megtámadott, aki ezt szóvá tette, függetlenül attól, hogy mennyire hiteles."

Steve Kirsh vállalkozó beszámol a lankadatlan cenzúráról, amellyel a Mediumon, a LinkedInen, a Twitteren és a Wikipédián keresztül találkozott "a narratíva rossz oldalán" végzett eltökélt kutatásai miatt.

Dr. Joseph Fraiman sürgősségi orvos azt vizsgálja, hogy az öncenzúra milyen formákat öltött a világjárvány során, és ezzel elfojtotta a produktív vitát.

A YouTube cenzúrájáról és a kanadai szabadságkonvojról ("a kanadai hazafiság legnagyobb megnyilvánulása, amit valaha láttam") Dr. Sam Dubé ad jó áttekintést. Dr. Michael Rectenwald felteszi a kérdést, hogy vajon a Covid "világjárvány" elég disszidenseket hozott-e létre ahhoz, hogy megakadályozza a tervezett megismétlődését.

A maszkokkal és a zárlatokkal kapcsolatban Dr. Paul Marik, az FLCCC alapító tagja és elnöke:

"Tudjuk, hogy a vírus végtelenül kicsi, mint a maszk pórusai vagy lyukai. Tehát azt gyanítani, hogy ez megállítaná a vírus terjedését vagy megvédi az embereket, teljesen abszurd. Most már van egy Cochrane áttekintő tanulmányunk - az arany standard -, amely véglegesen és kategorikusan kimutatja, hogy a maszkok egyszerűen nem működnek...

Soha nem zártunk be embereket... A maszkok, a bezárások és a társadalmi elszigeteltség kombinációja pusztító hatással volt a gyerekekre. Most egy olyan gyerekgenerációnk van, amely kognitívan károsodott."

Lord Sumpton, az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságának korábbi vezető bírája a személyes szabadság kérdését tárgyalja a "látványos" elzárások bevezetésével kapcsolatban.

Bruce Hardy, a kanadai Queen's University jogászprofesszora szörnyű következményekre figyelmeztetett, amikor a zárlatokat 2020 tavaszán bevezették, és beszámolt az életeket tönkretevő rendeletekről.

Dr. Marik a vakcinák okozta sérülésekről:

"A Pfizer saját adataiból tudjuk, hogy a spontán vetélések aránya a beoltott nőknél 84% volt. Tehát a vakcina hatékonyabb volt a terhesség megszakításában, mint az abortusztabletta...

A vakcina tüskefehérje a szervezet minden szervébe eljut. A vakcinával fertőzötteknél átlagosan 23 tünet jelentkezik. Az FLCCC.net oldalon találhatók kezelési protokollok a károsultak számára."

Dr. Jessica Rose leíró elemzést ad arról, hogyan kell értelmezni az amerikai Vakcina Mellékhatások Jelentési Rendszer (VAERS) adatait, hogy a nyilvánosság számára hozzáférhetőbbé váljanak.

Brianne Dressen, aki egy mRNS klinikai vizsgálat során sérült meg, és akit az ösztönzött, hogy a Facebook eltávolította az összes vakcinasérülésekről szóló jelentést, megalapította a React19.org betegjogi csoportot, amelynek mára 30 000 tagja van.

Edward Dowd a Blackrock egykori menedzsere és számspecialista. Dowd arról számol be, hogy a biztosítótársaságok és a temetkezési vállalatok statisztikái szerint az oltóanyag bevezetését követő két évben a 25-44 évesek körében 47%-kal nőtt az összes halálozás az Egyesült Államokban. A 45-64 éveseknél a növekedés 28%-os volt. "Nem tudom, hogyan lehet ezt még sokáig eltitkolni. Végül is eljön a számadás".

Denis Rancourt kanadai természettudós professzor hangsúlyozza, hogy az összhalálozási statisztikák a legmegbízhatóbb, elfogultságtól mentes adatok a halálozási okok hozzárendelésére, és arra a következtetésre jut, hogy nem magától a vírustól volt többlethalálozás, hanem a bezárás és az oltási kényszer miatt volt többlethalálozás. A vakcinák bevezetése valóban szinkronban volt a halálozási csúcsokkal.

Sir Christopher Chope, parlamenti képviselő, a brit parlament COVID-19 oltáskárokkal foglalkozó parlamenti frakcióközi csoportjának elnöke fáradhatatlanul dolgozott a COVID-19 oltáskárok megfelelő felülvizsgálatának és kártérítésének ösztönzésén, valamint egy olyan javaslaton, amely "arra ösztönzi a gyártókat, hogy a közelmúltban elért túlzott profitjuk fényében fizessenek be egy kártérítési alapba a károsultaknak".

Az első sajnálatos igazság, amelyet a fenti tanúvallomásokból le kell vonni, az, hogy a COVID-19 művelet tekintetében a nyugati kormányok jobban odafigyeltek a Big Pharma jólétére, mint a szavazó lakosságuk jólétére.


A második igazságot Dr. Robert W. Malone magyarázza meg, aki egy definíciót mutat be nekünk:

"Az 5. generációs hadviselés alapgondolata az, hogy a modern korban a háborúkat nem hadseregek vagy gerillák vívják, hanem az egyszerű polgárok fejében."

"A hadviselés új fokozatai az internetet, a közösségi médiát és a 24 órás hírciklust használják fel az egyének és/vagy szervezetek kognitív előítéletének megváltoztatására... Az 5. generációs hadviselés egyik fő jellemzője, hogy a támadás jellege rejtve marad.".

Szerinte nemcsak hamis narratívákat és félretájékoztatást tolnak. "A leghatékonyabb stratégiák keverik az igazságot a fikcióval, és úgy hatnak, hogy növeljék a zavart és a zűrzavart a célpontok gondolataiban és elméjében, hogy ne tudják, mit és kinek higgyenek.

Dr. Malone például arról számol be, hogy a 5th-Gen cyberstalking technikát a CDC (a CDC Alapítványon keresztül) szerződtette, hogy "cyber- és bandaváddal kövessenek olyan orvosokat, akik a COVID narratívával ellentétesen nyilatkoztak az ál-MRNS vakcinákról, mandátumokról, zárlatokról és maszkokról".

Sőt, Dr. Naomi Wolf bestseller író arról számol be, hogy Yoel Roth, "a Twitter korábbi bizalmi és biztonsági vezetője" száműzte őt a Twitterről, mert "paradox módon a több beszéd több veszélyt jelent, nem pedig több biztonságot a társadalom számára".


Végül egy jó hír Dr. Mariktól:

"A céljuk most az, hogy a Covid oltást beillesszék az amerikai gyermekkori oltási programba, ami visszataszító... Svédország, Dánia, sőt az Egyesült Királyság most már az 50 év alattiak oltását is betiltotta, mert annyira költséghatékony, és annyi mellékhatással jár."

A hír terjedni fog.

"Az igazság az előre vezető út. Egyszerűen így van. Az igazságnak megvan a maga ereje." - Ron Johnson szenátor


Nézem a forrást
Dr. Kevin Stillwagon: Miért nem működnek a tesztek, az arcmaszkok és a
Dr. Kevin Stillwagon: Miért nem működnek a tesztek, az arcmaszkok és a "vakcinák" semmilyen vírus ellen
Dr. Kevin Stillwagon egy csütörtöki interjúban elmagyarázta, miért nem szabad soha teszteket végeztetni, és miért nem szabad maszkot viselni, hogy megpróbáljuk megelőzni vagy megállítani egy fertőző betegség terjedését. Elmagyarázta azt is, hogy mi az a csordaimmunitás. "Hadd mondjak valamit a tesztelésről. Ez teljesen nevetséges. A taknyodban és a köpetedben keresed a vírusos anyagot. Ez nem jelent semmit" - mondta Dr. Kevin Stillwagon Nick Caturanónak és Rebekah Ricksnek.

Ugyanilyen őszintén beszélt az arcmaszkok hatástalanságáról és a viselésük okozta károkról is: "Mindannyian körülbelül 100 millió különböző vírust lélegzünk be minden egyes nap, akár viselünk maszkot, akár nem... [Ez] teljesen igaz, [a maszk] valóban felfogja a cseppeket, és pontosan ez a probléma, mert lehetőséget adsz magadnak arra, hogy folyamatosan újra belélegezd azt a szart... Ha hosszabb ideig viseled a maszkot, akkor 13-szor nagyobb valószínűséggel alakul ki nálad bármilyen felső légúti fertőzés.

"Nem tudod elkerülni [a vírusrészecskék belélegzését], akár viselsz maszkot, akár nem, akár hat lábnyira állsz valakitől, akár bezárkózol a házadba, nem számít - akkor is belélegzed ezt az anyagot."

Nézem a forrást
Egyszerre landolt a kamu
Egyszerre landolt a kamu "Eris-vírus"a kelet-Európai sajtóba
Háború zajlik a Földön, az egész bolygón. Valóban invázió ez a javából és nem marslakók, hanem egy emberellenes , sátáni érdekcsoport, akiket akár WEF-nek is nevezhetünk gyűjtőfogalomként, inváziója. Irányított tűzvészek, geofizikai manőverekkel gerjesztett földrengések, vegyszercsíkok az égen, fura vegyszerek az élelmiszerekben. Az emberiség jelenleg az a fajta, mely ellen több fronton indult el a kiirtási projekt.

Ennek nyilvános eposza (hiszen megy ez már évek óta sunyiban) a COVID-pandémiának hazudott hadművelet volt, ami bár lelepleződött, a globalista szörnyek arcába robbant, mégsem múlt el. Nem adják fel olyan könnyen, elvégre évtizedek óta készülnek erre, nem kímélve pénzt, paripát, fegyvert!

Hihetetlen, ahogy ezek a tömeggyilkosok, az alájuk rendelt júdás-kormányok segítségével (bármennyi igazság is derül ki, hiába folynak a vizsgálatok a kártérítési perek világszerte, hiába jelent meg nyilvánosan több tudományos tanulmány mely igazolja, hogy hazugság az egész COVID-terv) de ezek a tömeggyilkosok tovább folytatják az előre megírt forgatókönyvet.

Az őszi szezon közeledtével már landolt is az új COVID-variáns, az Eris, a káosz istennőről elnevezett amúgy sosem létezett vírus.

Nézem a forrást
Johnson szenátor riadót fúj a COVID-19 maszkkal kapcsolatos mandátumok visszatérésével kapcsolatban
Johnson szenátor riadót fúj a COVID-19 maszkkal kapcsolatos mandátumok visszatérésével kapcsolatban
Ron Johnson szenátor (R-Wis.) megkongatta a vészharangot, miután az elmúlt napokban néhány hivatal, kórház és iskola visszaállította a maszkmandátumot. A mandátumokat "riasztónak" minősítve Johnson úr augusztus 23-án a Moms for Liberty csoportnak nyilatkozva elmondta, hogy azok hatástalanok, és azt mondta, hogy továbbra is harcolni fog ellenük.

"Aggasztó, hogy a mandátumok ismét életbe lépnek" - mondta a csoportnak. "Ez olyan, mintha, OK, észrevettük, hogy a maszkok nem működnek, különösen a gyerekek esetében. Mindig is tudtuk, hogy nem működnek a gyerekeknél."

A wisconsini republikánus azt mondta: "Az N-95-ös maszkoknak lehetnek marginális előnyei - de nem azért, hogy megtagadják az emberek szabadságát".

Johnson úr elmondta, hogy mindig is szkeptikus volt a szövetségi oltási kötelezettségekkel szemben, és szószólója volt azoknak az embereknek, akik azt állították, hogy a COVID-19 vakcinák miatt sérültek meg. Felszólította a Biden-kormányt is, hogy ismerje el, hogy a COVID-19-gyel kapcsolatos politikája nem működött.

"Soha nem fogják beismerni, hogy hibáztak a COVID kezelésében. Nem értem, hogy nézheti bárki is azt, hogy a szövetségi kormány - két kormányzat alatt - hogyan kezelte a COVID-ot, és mondhatja, hogy ez nem volt más, mint egy teljes és szánalmas kudarc" - mondta májusban a Washington Examiner című lapnak.

A Fehér Ház - tette hozzá a szenátor - nem ismeri el, amit ő "a felbecsülhetetlen emberi áldozatnak" és "a leállások okozta gazdasági pusztításnak" nevezett.

Johnson úr legutóbbi megjegyzései azt követően hangzottak el, hogy a Lionsgate hollywoodi stúdió a hét elején egy feljegyzésben közölte, hogy a kaliforniai Santa Monicában található irodájának több emeletére ismét maszkhatást rendel el.

"Az alkalmazottaknak orvosi minőségű arcvédő maszkot (sebészeti maszk, KN95 vagy N95) kell viselniük, amikor beltérben tartózkodnak, kivéve, ha egyedül vannak az irodában zárt ajtó mellett, aktívan esznek, aktívan isznak az asztaluknál vagy a munkahelyükön, vagy ha ők az egyetlen személy, aki egy nagy, nyitott munkaterületen tartózkodik" - áll a Lionsgate egyik vezetőjének feljegyzésében, amelyről a Deadline számolt be.

Nézem a forrást
Hirtelen és váratlanul
Hirtelen és váratlanul
Steve Connollyt sok barátja elvesztése bántja és dühíti, mióta a covid vakcinákat a lakosságra vetették ki a Warp Speed (OWS) művelet keretében, amely a Védelmi Minisztérium (DoD) és az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériuma (HHS) közös művelete.

Miután 2022 végén egy vidéki New Hampshire-i templomban tömeg előtt bemutattam a Halálhírelemzéseket, Steve bemutatkozott nekem. Dühös volt a covid vakcinahelyzet miatt, de szeretett volna valami pozitív dolgot tenni, hogy másoknak ne essen baja vagy ne haljanak meg.

Steve a telefonján az online gyászjelentésekben a "hirtelen" vagy "váratlanul" szavakra keresett rá. Aztán időnként lefényképezi őket, és elküldi nekem sms-ben. Megnézem a halotti bizonyítványokat, és elmondom neki a halál hivatalos okait.

Egy hete Steve egy remek ötlettel állt elő. Talált egy online adatgyűjtő eszközt, amely be van ágyazva egy országos gyászjelentő weboldalba, a https://www.legacy.com. Steve a honlap speciális keresőeszközét használta arra, hogy a "hirtelen" és "váratlanul" kulcsszavakra szűrje a gyászjelentéseket. Ezután dátumtartomány és amerikai állam szerint szűrte.

Létrehoztam egy többfelhasználós táblázatot, és hozzáférést adtam Steve-nek. Feltöltötte a táblázatot a "hirtelen" vagy "váratlanul" szó előfordulásának számával minden egyes amerikai államra és a 2015-től 2023. augusztus 21-ig tartó időszakra vonatkozóan.

Nézem a forrást
Ahogy a Covid
Ahogy a Covid "diagnosztikai cég" Ausztriában megszűnik, kérdések merülnek fel a kötődéseivel kapcsolatban
Covid Ausztriában - az őrület uralkodott, szinte mindenféle elszámolás nélkül
A fenti előzetes megjegyzés egyik oka az a tartós őrület volt, amely 2020 tavaszán elborította a politikai intézményeket, az örökölt médiát és az osztrák lakosság mintegy 2/3-át. Ebben az összefüggésben Ausztria nem volt egyedülálló, de a következményeiben Ausztria - az általam "Covidisztánnak" nevezett tudósításban - kiugróvá vált. Persze, az önkényesen elrendelt "zárlatok" (házi őrizet) vagy az óvodákban (!) és általános iskolákban (!) elrendelt, használhatatlan maszkok ugyanúgy jelezték ezt az őrültséget, mint az, hogy Bécs tartomány 2023 tavaszáig (!) fenntartotta a tömegközlekedési eszközökön az FFP2/N95 maszkokra vonatkozó előírásokat. Mindezek egyike sem volt "helyes", tudományos vagy egyéb adatokkal alátámasztott, kivéve a "Tudomány™" és a politika és az örökölt média hívei által propagált szarságokat. Ausztria Covidianizmusba és szektás pszeudo-ideológiába való süllyedésének legkirívóbb aspektusa kétségtelenül az volt, hogy 2021 végén/2022 elején szövetségi szinten megpróbált kötelező Covid-19 "oltási" kötelezettséget bevezetni.

Nézem a forrást
Milliók nem nyerik vissza a szaglás- és ízérzékelésüket a COVID után
Milliók nem nyerik vissza a szaglás- és ízérzékelésüket a COVID után
A 2021-ben a COVID-19 vírussal megfertőződött 36 millió amerikai közül becslések szerint 800 ezren nem nyerték vissza szaglásukat, 540 ezren pedig nem nyerték vissza ízérzékelésüket a fertőzésből való felépülés után. A tanulmány adatai továbbá arra utalnak, hogy sokkal több embernél csak részlegesen állt helyre az ízlelés vagy a szaglás a fertőzés után - 5,2 millió, illetve 4,2 millió embernél.

"A szaglás vagy az ízlelés elvesztése nem olyan jóindulatú, mint gondolnánk" - mondta Dr. Neil Bhattacharya, a Mass Eye and Ear fül-orr-gégész professzora, a tanulmány vezető szerzője egy nyilatkozatban. "Csökkentheti az élvezetből való evést, szélsőségesebb esetekben pedig depresszióhoz és fogyáshoz vezethet".

A szaglás érzelmekhez és emlékekhez szorosan kapcsolódik, és olyan biztonságérzetet nyújt az egyéneknek, amelyet gyakran természetesnek vesznek. Lehetővé teszi a romlott étel, a füst és más környezeti vegyi anyagok észlelését. Továbbá a szaglás és az ízérzékelés döntő szerepet játszik az ételek élvezetében.

Bár a COVID-19-ből való felépülést követően a legtöbb ember visszanyeri szaglóérzékelését, egyeseknél tartósan fennmaradhatnak a tünetek. Figyelemre méltó, hogy még a beoltott emberek is beszámoltak a COVID-19 oltást követő tartós tünetekről.

A COVID-19 vakcinázást követően anoszmiáról (szaglásvesztés) és ageusziáról (ízlelésvesztés) számoltak be. Az Oltási Mellékhatások Jelentési Rendszerébe több mint 5000 anoszmia és több mint 6000 ageusia eset érkezett. Számos jelentés érkezett továbbá parozmia (torzult szaglás) és ízlelési zavarokról a vakcinázást követően. A hosszú ideje COVID-os betegeknél a szaglás és az ízlelés zavara gyakran a COVID-19 akut szakaszában bekövetkező, a szagok érzékeléséért felelős sejtek károsodásával függ össze.

Nézem a forrást
Hatalom, paranoia és a kapitalizmus leplezett tekintélye
Hatalom, paranoia és a kapitalizmus leplezett tekintélye
Mostanra már nyilvánvalónak kellene lennie, hogy a COVID-19 alapvetően a pénzügyi tőke ellenőrizetlen befolyása miatt van. Tágabb értelemben egy olyan világot tükröz, amely nem képes többé fenntartani magát az emberi munkából származó haszonból, ehelyett a folyamatos monetáris ösztönzés kompenzációs stratégiájához folyamodik. Miközben a hagyományos munkaalapú gazdaság csökken, a pénzügyi szektor felduzzad, de instabilitása globális válságokat, kiterjedt propagandát és biológiai biztonsági intézkedések bevezetését teszi szükségessé. Hogyan tudunk ebből a romboló körből kitörni?

A harmadik ipari forradalom óta (amelyet az 1980-as években a mikroelektronika fémjelzett) az automatizált kapitalizmus fokozatosan eltörölte a bérmunka, mint lényegi lényegének jelentőségét. Mostanra átléptünk egy olyan pontot, ahonnan már nincs visszaút. A gyors technológiai fejlődés fokozatosan képtelenné tette a tőkét arra, hogy a munkaerőtől értéktöbbletet vonjon ki. A mesterséges intelligencia megjelenése még inkább kihangsúlyozza ezt a lehetetlenséget - lényegében vége a játéknak.

Nézem a forrást
A népirtás forgatókönyve feltárult, átnevelő táborok azoknak, akik nem engedelmeskednek
A népirtás forgatókönyve feltárult, átnevelő táborok azoknak, akik nem engedelmeskednek
Mike Adams: Ma megdöbbentő részletek derülnek ki a kormány FEMA által eltussolt, élve elégetett hawaii gyerekekről, valamint további részletek a jövő héten kezdődő "plandémia" átverés forgatókönyvéről. Megdöbbentő videoklipeket, hírelemzést és egy interjút tartogatunk Önöknek a Brighteon Broadcast News mai epizódjában.

Nézem a forrást
Miért változik meg hirtelen az emberek személyisége a COVID-oltást követően?
Miért változik meg hirtelen az emberek személyisége a COVID-oltást követően?
Ebben a videóban a szakértők elmagyarázzák, hogy az mRNS "transz "jekciók nem csak fizikai károkat okoznak a szervekben, hanem hogyan károsítják az agyban lévő kis kapillárisokat is, hogyan írják felül a vér-agy gátat, és végül hogyan vezetnek masszív személyiségváltozásokhoz. Arról is beszéltek, hogy az mRNS-injekciók szó szerint megtörik az akaratát azoknak, akik megkapták őket.

A megbeszélésre a múlt hónapban tartott Nemzetközi Bűnügyi Nyomozó Bizottság ("ICIC") ülésén került sor. Dr. Reiner Fuellmich ügyvéd interjút készített Dr. Sucharit Bhakdi professzorral, Dr. Karina Reiss professzorral, Dr. Naomi Wolf professzorral és Dr. Peter R. Bregginnel.

Prof. Bhakdi és felesége, Prof. Reiss az új mRNS "vakcina" technológia hatásairól beszélt, amely a támogatók - Mr. Global's tervei szerint - a jövőben az egyetlen elérhető "vakcina" lesz, és felváltja a hagyományos vakcinákat - mint például a kanyaró, az influenza stb. elleni vakcinákat.

Dr. Naomi Wolf író és újságíró elmagyarázza, hogyan néz ki a valóságban az emberek akaratának az oltás utáni megtörése. Dr. Peter Breggin pszichiáter pedig felnagyítja az mRNS emberi elmére gyakorolt hatásának a lobotómia hatásával való nyugtalanító párhuzamát, ami minden kétséget kizáróan az "oltási" kampányt az emberiség ellen valaha elkövetett egyik legbrutálisabb, sőt legvadabb bűntettnek tekinti.

A legtöbb ember a lobotómiát csak az "Egyszerre szálltunk a kakukk fészkére" című filmből ismeri, bár a Covid-krízis feltárta, hogy a Big Pharma számára semmi sem túl baljós vagy hátborzongató ahhoz, hogy olyan termékeket tervezzen és tegyen bele, amelyeket "vakcina" címke alatt tömegesen fecskendeznek a lakosságba.

Nézem a forrást
Erőszakkal diliházba vittek egy norvég férfit, aki nevén nevezte a dolgokat s posztjaiban népirtásnak nevezte az mRNS-injekciók okozta haláleseteket
Erőszakkal diliházba vittek egy norvég férfit, aki nevén nevezte a dolgokat s posztjaiban népirtásnak nevezte az mRNS-injekciók okozta haláleseteket
Ügyvédje hozta ki, most perelnek. Pszichiátriai kórházba kényszerítettek egy norvég férfit vakcinaellenes Facebook-bejegyzései miatt. Haaland és az ügyvédje, mikor együtt hagyták el a diliházat, ahova az amúgy egészséges, mentálisan ép, mitsem vétett férfit bedeportálták.

Nyugat Európa, lassan de biztosan lekörözi az orweli-i rémálmokat. Nincs jog, nincs logika, nincs tudomány. Diktatúra van, egy őrült csoport diktálta diktatúra, mely lenullázta a nemrég még olyan elegánsan hangzó "európaiságot". Lehet e még ja régi jelzős szerkezetben használni az "európai szót". Nem. A válasz egyértelműen NEM!
Hatalmas a felzúdulás jelenleg Norvégiában, egy olyan furcsa eset kapcsán, mellyel az emberek a COVID-terror óta kellett szembesüljenek. Július 21-én derült ki, azonban csak most kapott sajtónyilvánosságot, az, hogy egy norváég férfit Trond Harald Haalandot erőszakkal egy pszichiátriai kórházba deportálták, miután Facebook posztjaiban népirtásnak nevezte az mRNS-injekciók okozta haláleseteket. Azaz a népirtást nevén nevezte. Sőt kritizálni merte a norvég sajtóban (is) megjelent klíma-hisztériát is.
Állítólag a férfit "ismeretlen személyek" jelentették fel, minek következtében, minden létező jogot és regulát felrúgva a norvég hatóságok rátörtek és erőszakkal elcipelték a Stavangeri Egyetemi Kórház (SUS) pszichiátriai osztályára . Ilyen esetekkel a legdurvább "átkos kommunizmusba" találkoztunk, ott és akkor volt szokás, hogy a kommunista dogmával ellentmondó vélemények hangoztatóit erőszakkal bolondok házába zárták. A neo-marxista globalizmusnak volt tehát honnan tanulnia.

Nézem a forrást
Pszichiátriai osztályon tartják fogva a norvég férfit, mert összeesküvésekről írt igazságokat a Facebookon
Pszichiátriai osztályon tartják fogva a norvég férfit, mert összeesküvésekről írt igazságokat a Facebookon
Trond Harald Haland a közösségi médiában nyíltan beszélt a Világgazdasági Fórumról, az éghajlatváltozásról és az oltási útlevelekről. A norvég egészségügyi rendszerrel szemben is kritikusan nyilatkozott a világjárvány idején történtek miatt, és számos olyan bejegyzést is tett, amelyekben kiemelte Norvégia magas halálozási többletét a covid mRNS-injekciók bevezetése után. Egyik akciója az volt, hogy levelet írt a régiója egyik vezető orvosának, hogy hagyja abba az 5-11 éves gyermekek covid elleni oltását.

Facebook-bejegyzései miatt egy névtelen személy feljelentette Halandot a rendőrségen, azzal vádolva őt, hogy "mentálisan instabil". Ennek alapján két "egészségügyi dolgozó" két egyenruhás rendőrrel együtt megérkezett az ajtaján, erőszakkal kivezették otthonából, és bezárták egy pszichiátriai osztályra.

A Document norvég független média jelentette, hogy július 19-én Halandot erőszakkal elvitték otthonából, és kilenc napig őrizetben tartották az elmebetegség védelméről szóló törvény alapján. Szabadlábra helyezték, amikor július 28-án a Pszichiátriai Egészségügyi Ellenőrző Bizottság úgy döntött, hogy nem volt indokolt kényszerintézkedés alkalmazása Halanddal szemben.

Barbro Paulsen ügyvéd, aki Halandot képviselte, azt mondta, hogy ha valaki korábban nem tapasztalt mentális problémákat, akkor egy ilyen élmény után könnyen lehet, hogy mentális problémái lesznek. Egy ilyen drámai eltávolítás és fogva tartás sokkoló traumát válthat ki - mondta.

Nézem a forrást
Kötelező COVID maszk használat visszatérése
Kötelező COVID maszk használat visszatérése
Közel egy évvel azután, hogy Joe Biden elnök a világjárványt befejezettnek nyilvánította, egyes főiskolák és munkahelyek újra bevezették a maszkkötelezettséget, miközben a jelentések szerint a kormányzat már a jövő hónapban új COVID-szabályozást készül bevezetni.

A jelenleg Eris néven ismert COVID-alváltozat, amely több mint 50 országban, köztük Dániában és Izraelben is megjelent, egyre több egészségügyi szakembert és egészségügyi aktivistát késztetett arra, hogy a COVID-korabeli korlátozások, köztük a kötelező arctakarás visszaállítását követeljék.

A nyilvánosság azonban arra számíthat, hogy minden új szabályozás kongresszusi visszalökéssel fog találkozni. Kevin Kiley képviselő (R-Calif.) a The Epoch Timesnak azt mondta, hogy az új előírások "egyszerűen nem lennének helyénvalóak a kormányzat bármely szintjén".

"Az a gondolat, hogy bizonyos joghatóságok és intézmények újra mandátum üzemmódba kapcsolnának, senkinek sem fog tetszeni ebben az országban" - mondta Kiley úr. "Az elnök maga jelentette be a nemzeti vészhelyzet végét. A mandátumokkal kapcsolatos bizonyítékok felülvizsgálata nem mutatott pozitív egészségügyi hatást."

Az ország egyes részein azonban már megérkeztek a maszkmandátumok. A vírus enyhe fellángolása miatt a New York állambeli Syracuse két kórháza, a University és a Community General augusztus 17-én újra bevezette a kötelező arcmaszkot és COVID-tesztet a helyi hírügynökségek szerint.

Nézem a forrást
Az Egyesült Királyságban is elkezdődtek a vakcina-halálok miatti perek
Az Egyesült Királyságban is elkezdődtek a vakcina-halálok miatti perek
Az AstraZeneca a napokban két olyan londoni perrel néz szembe, melyet a COVID vakcina miatt elhunyt személyek hozzátatozói indítottak a gyógyszergyártó ( méreggyártó) cég ellen
Az egyik pert indító személy, egy olyan nő férje, aki az AstraZeneca COVID-19 vakcinájának beadása után halt meg, még a vakcina-kampány elején. Nagy-Britannia volt az első ország, amely 2021 elején bevezette a költségtérítéses AstraZeneca COVID-19 vakcinát, bár később a 40 év alattiak körében korlátozta annak használatát, mint mondták a szernek "kis mértékben" vérrög-képződési kockázata van.

Anish Tailor, felesége, Alpa, 2021 márciusában halt meg, közvetlenül miután megkapta az első adag oltást, a bírósági jegyzőkönyvek szerint augusztus 4-én termékfelelősségi keresetet nyújtott be az AstraZenecával szemben a londoni Legfelsőbb Bíróságon.

Ügyvédje, Peter Todd, a Scott-Moncrieff & Associates ügyvédi irodától azt nyilatkozta a Reutersnek, hogy közel 50 másik hasonló ügyfele van, akik a következő hónapokban hivatalosan beperlik az AstraZenecát.

Az AstraZeneca nem kívánta kommentálni az aktív jogi ügyeket. A cég sajtó-szóvivője egy cinikus de semmitmondó közleményében azt nyilatkozta: "A betegek biztonsága a legfontosabb prioritásunk, és a szabályozó hatóságok világos és szigorú szabványokkal biztosítják az összes gyógyszer, köztük a vakcinák biztonságos használatát.Részvétünk mindenkinek, aki elvesztette szeretteit, vagy egészségügyi problémáról számolt be."

Az AstraZenecát hasonló keresettel citálta víróság elé egy mséik brit polgár, Jamie Scott, akinél az AstraZeneca vakcina beadása után oltás által kiváltott thromboticus thrombocytopeniát diagnosztizáltak, amely halálos vérrögképződést okozhat.

Nézem a forrást
Egy hivatalos jelentés, amely lenullázta az egész hazug oltáspropagandát
Egy hivatalos jelentés, amely lenullázta az egész hazug oltáspropagandát
8766 "COVID-halálozás" volt Angliában 2023 januárja és májusa között de majd minden esetben a beoltottak hunytak el. Jelentés, amely megcáfolja az oltáspropagandát: 8766 COVID-halálozás Angliában 2023 januárja és májusa között.

Az Egyesült Királyságban a Nemzeti Statisztikai Hivatal nemrégiben tett közzé egy frissített " Elhalálozás a vakcinázási állapot szerint, Anglia" adatkészletét 2023-tól májusig.

Nevezetesen, az Ausztrál Statisztikai Hivatal is rendelkezik hasonló adatokkal, de nem hajlandó közzétenni azokat. Vajon miért? A most közzétett hivatalos adatok pedig azt mutatják, hogy 2023 januárja és májusa között 8766 Coviddal összekötött halálozás történt Angliában.

Nagy a valószínűsége, hogy a vakcina mellékhatásai miatt elhunyt személyekről van szó az esetek zömében.
- 8330 haláleset (azaz 95,03%) volt a teljesen beoltott személy.
- 436 haláleset (azaz 4,97%) volt csak a nem beoltott ember.
Ennyi. A vakcina-terroristáknak ezek után már nem lehet több érvük az mRNS-oltásuk hatékonysága és fontossága mellett és az az állítás miszerint ezek a védőoltásnak hazudott COVID-injekciók "megakadályozzák a Covid-okozta halálozásokat" vitathatatlanul megdőlt.

Nézem a forrást
Azoknak az orvosoknak, akik a Covid téves információk terjesztőinek megbüntetését követelik, vigyázniuk kell, hogy mit kívánnak
Azoknak az orvosoknak, akik a Covid téves információk terjesztőinek megbüntetését követelik, vigyázniuk kell, hogy mit kívánnak
Számos állításuk - például, hogy a beoltottak nem fertőzhetnek meg másokat - hamisnak bizonyult. A Journal of the American Medical Association nemrég közzétett egy áttekintést a COVID-19-ről szóló állítólagos "félretájékoztatásról", amelyért orvosok voltak felelősek, akár a közösségi médiában, akár más hírforrásokban.

A tanulmányban a levelező szerző, Dr. Sarah L. Goff, MD PhD definiálta a félretájékoztatást. Átvizsgálta a közösségi médiaplatformokat és a hírforrásokat minden olyan, más orvosok által írt írás után, amely megfelel az általa kiválasztott példáknak mindkettőből. Ezután azt javasolja, hogy az orvosokat, akik bűnösek az általa félretájékoztatásnak ítélt írásokban, "szabályozni és fegyelmezni" kellene.

Dr. Goff és szerzőtársai a félretájékoztatást úgy definiálják, mint "az adott időpontban rendelkezésre álló legjobb bizonyítékok alapján hamis, pontatlan vagy félrevezető információt", a dezinformációt pedig úgy, mint "szándékosan rosszindulatú céllal történő tájékoztatást".

Dr. Goff kijelenti: "A pontatlan információkat konzervatív módon inkább félretájékoztatásnak, mint dezinformációnak minősítettük, mivel a terjesztő szándékát nem lehet objektíven megítélni".

Dr. Goff az állítólagos félretájékoztatás négy fő témáját azonosította. Ezek a következők voltak: a vakcinák nem biztonságosak és/vagy hatástalanok; a maszkok és/vagy a társadalmi távolságtartás nem csökkenti a COVID-19 megbetegedésének kockázatát; más megelőzésre vagy kezelésre szolgáló gyógyszerek hatékonyak annak ellenére, hogy nem fejezték be a klinikai vizsgálatokat vagy nem kapták meg az FDA jóváhagyását, és egyéb félretájékoztatás.

Nézem a forrást
Vírusok: Big Pharma vakcinaprofitért?
Vírusok: Big Pharma vakcinaprofitért?
Miután elfogadtuk, hogy a CoVid egy mesterséges vírus, vajon hány más vírus is mesterséges? 1920-ban Karl Landsteimer zsidó orvos felfedezte a gyermekbénulás fertőző jellegét, és izolálta a vírust. Landsteiner 1923-ban Simon Flexner meghívására New Yorkba érkezett, hogy a Rockefeller Intézetben dolgozzon. Megállapították, hogy a Rockefeller Intézet olyan vakcinát hozott létre, amelynek hatására a spanyolnátha bakteriális tüdőgyulladássá alakult át, amely százezreket ölt meg.

1950-ben a gyermekbénulásos megbetegedések csúcsot döntöttek.

1940-ben Hilary Koprowski, egy zsidó tudós Franciaországból Rióba költözött, ahol a Rockefeller Alapítványnak dolgozott. 1950-ben kifejlesztett egy szájon át szedhető gyermekbénulás elleni vakcinát. Vakcináját patkányon tesztelték annak ellenére, hogy a gyermekbénulás soha nem fertőzött meg egyetlen állatot sem. Vakcináját az USA nem hagyta jóvá, de Afrikában 1957 és 1960 között használták. Az AIDS 1960-ban jelent meg Afrikában.

1984-ben Robert Gallo azt állította, hogy a HIV okozta az AIDS-et. 1986-ban, amikor Fauci az NIH igazgatója lett, Lasker-díjat kapott. Miután kiderült, hogy Gallo a franciaországi Pasteur Intézet engedély nélküli kutatásait használta fel a HIV-vel való összefüggés megteremtéséhez, 1987-ben az NIH és a Pasteur Intézet között pereskedés jött létre.

1992-ben a Rolling Stone magazin azt állította, hogy Koprowski gyermekbénulás elleni vakcinája okozta az AIDS-vírust Afrikában. Gerald Myers közvetlenül Faucival dolgozott együtt, és határozottan kijelentette, hogy a HIV okozza az AIDS-et. Kategorikusan kijelentette, hogy a gyermekbénulás elleni vakcina NEM okozta az AIDS-et - a HIV okozta. A CDC is belekeveredett ebbe az állításba, és kegyetlenül tagadta azt. Ezen kimondott ellentmondások miatt az orvosi közösség elfogadta, és ez lett a hivatalos kijelentés az NIH - alias Fauci - révén.

Nézem a forrást
A brit Covid-vizsgálatnak foglalkoznia kell a fiatalokat sújtó túlzott politikai válaszlépésekkel
A brit Covid-vizsgálatnak foglalkoznia kell a fiatalokat sújtó túlzott politikai válaszlépésekkel
A múlt héten több mint 40 az Egyesült Királyság vezető gyermekjogi jótékonysági szervezetek és szakértők kiadott egy csípős vádiratot a brit Covid vizsgálat langyos elismerése ellen a bezártság 14 millió fiatal britre gyakorolt hatásának.

Dan Paskins, a Save the Children brit hatásvizsgálati igazgatója elmondta: A gyermekek nem utólagos szempontok vagy kellemetlenségek ebben a vizsgálati folyamatban. A kormány döntései felforgatták az életüket, és azonnal meg kell szüntetni minden akadályt, amely a beleszólásuk útjában áll.

A brit Covid-vizsgálatnak foglalkoznia kell a gyermekeket ért károkkal. Az alábbi cikket eredetileg a Collateral Global tette közzé 2023. augusztus 19-én, szerzője Kevin Bardosh.

A nyílt levélben felszólította a vizsgálatot, hogy hallgassa meg a gyermekek tapasztalatait és hangját, különösen a hátrányos helyzetű gyermekekét. A fiatalok elhanyagolása azonban, amely feltűnően hiányzik a vizsgálat nyitó lapszámából, csupán egy nagyobb globális Covid-politikai betegség tünete: a fiatalok feláldozása az öregekért, vagy fordított ageizmus.

A gyermekek nem voltak a betegség hordozói, annak ellenére, hogy a média mindenütt azt hirdette, hogy a kisgyermekek megölik a nagymamát. Ők a súlyos kimenetelű betegségek szempontjából elenyésző kockázatnak voltak kitéve. Az iskolák soha nem voltak a nagyfokú fertőzés terjedésének helyszínei, amit már 2020 áprilisában is tudtak. A szakértői osztályok, a média és a politikusok mégis felnagyították a gyerekeket fenyegető kockázatot, a megkérdőjelezhetetlen moralizmus köntösébe öltöztetve azt, amely a legmélyebb félelmeinkből táplálkozott: a gyerekek bántalmazásából.

Nézem a forrást
A Pfizer dokumentumai szerint a COVID-19 vakcinák nem mRNS-t, hanem potenciálisan káros
A Pfizer dokumentumai szerint a COVID-19 vakcinák nem mRNS-t, hanem potenciálisan káros "módosított" RNS-t tartalmaznak
Bár azt mondták nekünk, hogy a Pfizer COVID-19 vakcinája ártalmatlan hírvivő RNS-ből (mRNS) készül, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) termékcímkéje szerint mesterségesen módosított RNS-t tartalmaz - egy olyan kulcsfontosságú összetevőt, amely a természetben nem fordul elő, és jelentős kockázatot jelent az emberi egészségre.

A Pfizer és a BioNTech COVID-19 vakcina címkéje szerint az FDA által az egészségügyi szolgáltatók számára kiadott Fact Sheet for Healthcare Providers (Tájékoztató az egészségügyi szolgáltatók számára) szerint az 5 és 11 év közötti gyermekek számára készült Pfizer vakcina minden egyes adagja 10 mikrogramm (mcg) modRNS-t tartalmaz, míg a 12 éves és idősebb egyéneknél történő alkalmazásra engedélyezett, teljes mértékben jóváhagyott Comirnaty 30 mcg modRNS-t tartalmaz.

A Pfizer a honlapján megerősíti, hogy a COVID-19 vakcina modRNS-t tartalmaz: "A modRNS a nukleozidokkal módosított hírvivő RNS-t jelenti, és az ebben a vakcinaplatformban használt RNS szintézise során néhány nukleozidot - amelyek fontos biológiai molekulák, amelyek a DNS-t és az RNS-t alkotják - módosított nukleozidokkal helyettesítenek, hogy elősegítsék az immunelkerülés és a fehérjetermelés fokozását". A vállalat szerint a modRNS utasítja a sejteket a kívánt fehérjék előállítására.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) azonban a honlapján azt állítja, hogy az mRNS COVID-19 vakcinák "mRNS-ből", azaz "hírvivő RNS-ből" készülnek.

Nézem a forrást
A
A "COVID-19 félretájékoztatásról" szóló tanulmány tele van félretájékoztatással
Egy új tanulmány, amely azt állítja, hogy egyes orvosok "COVID-19 félretájékoztatást" kínáltak, a kritikusok szerint tele van hamis és félrevezető információkkal. Dr. Sarah Goff és munkatársai tanulmányukban azt állították, hogy a COVID-19 vakcinák teljesen biztonságosak, hogy eddig mindössze kilenc halálesetről bizonyosodott be, hogy az oltóanyag okozta, és hogy a maszkok viselésének nincsenek negatív következményei.

Néhány esetben a szerzők a félretájékoztatás saját definíciójukkal ellentétesen jártak el. A félretájékoztatást olyan információként definiálták, amely ellentétes az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) által kiadott irányelvekkel, illetve "megalapozatlan állításokkal".

A tanulmányt a Journal of the American Medical Association (JAMA) Network Open című folyóiratban tették közzé, és 2021 januárjától 2022 decemberéig terjedt.

Dr. Goff, a Massachusetts Amherst Egyetem egészségfejlesztési és egészségpolitikai docense és az egyetem más kutatói is félretájékoztatásnak bélyegezték azt, hogy a fertőzés utáni immunitás, vagyis a természetes immunitás jobb, mint a vakcinával adományozott immunitás.

Nézem a forrást
A WHO járványügyi szerződését a biológiai fegyverek elterjedéséről szóló szerződésnek kellene nevezni
A WHO járványügyi szerződését a biológiai fegyverek elterjedéséről szóló szerződésnek kellene nevezni
Dr. Meryl Nass írt egy jelentést, amelynek célja, hogy segítsen elgondolkodni néhány nagy témáról: hogyan lehet valóban megelőzni a világjárványokat és a biológiai hadviselést, hogyan kell értékelni a WHO és tagjai által a világjárványokra való reagálásra tett javaslatokat, és hogy számíthatunk-e az egészségügyi tisztviselőinkre, hogy úgy navigáljanak ezeken a területeken, hogy értelmes és a lakosságuknak segítsenek.

"Ezek fontos kérdések az egész emberiség számára, és mindenkit arra biztatok, hogy figyeljen rájuk, gondolkodjon el rajtuk, és legyen részese ennek a nagyon fontos beszélgetésnek" - mondta.

Dr. Nass orvos és kutató, aki bebizonyította, hogy a világ legnagyobb lépfene-járványa biológiai hadviselésnek volt köszönhető. Feltárta a lépfene elleni vakcina veszélyeit. Engedélyét felfüggesztették a covid gyógyszerek felírása és "félretájékoztatás" miatt.

A covid dezinformációkat 2020 óta fejtegeti, és rendszeresen ír cikkeket a Substack oldalán "Meryl's COVID Newsletter" címmel. Dr. Nass a 'Door to Freedom' (Ajtó a szabadsághoz) weboldal alapítója is, amely azért jött létre, hogy segítsen visszaszerezni a jogainkat és szabadságunkat azáltal, hogy egy helyen összegyűjti a világunkban bekövetkező változásokról szóló sok releváns információt.

Nézem a forrást
Sokk: tudósok bizonyítják a Covid és az influenza közötti egyértelmű különbségeket
Sokk: tudósok bizonyítják a Covid és az influenza közötti egyértelmű különbségeket
Végre szilárd bizonyíték van arra, hogy a covid teljesen különbözik az influenzától.

Az alábbiakban, hogy bizonyítsam a lényeget, reprodukáltam az új, ijesztő covid variánshoz kapcsolódó gyakori tünetek hivatalos listáját. És hogy segítsek észrevenni a különbségeket, az influenzával kapcsolatos gyakori tüneteket is felsoroltam. Kérem, nagyon alaposan hasonlítsa össze ezeket a listákat, hogy a világ tudósaihoz hasonlóan Ön is képes legyen azonosítani a két teljesen különböző betegséget.

A Covid új változatával kapcsolatos tünetek
1. Torokfájás
2. Orrfolyás
3. Dugult orr
4. Tüsszögés
5. Száraz köhögés
6. Fejfájás
7. Nedves köhögés
8. Rekedt hang
9. Izomfájdalmak
10. Megváltozott szaglás
Tünetek influenza esetén
1. Torokfájás
2. Orrfolyás
3. Dugult orr
4. Tüsszögés
5. Száraz köhögés
6. Fejfájás
7. Nedves köhögés
8. Rekedt hang
9. Izomfájdalmak
10. Megváltozott szaglás


Szóval, itt vagyunk. Ez rendezve van. Ne hallgassunk több ostobaságot arról, hogy a covid valami teljesen más és sokkal veszélyesebb, mint az influenza.

Ezt az információt közérdekű bejelentésként közöljük. Kérem, nyomtassa ki ezt a két listát, és ragassza ki mindenhová a hirdetőtáblákra - különösen az orvosi rendelőben és a helyi kórházban. Az orvosi és ápolószemélyzet hálás lesz Önnek a segítségéért.

Megjegyzés: Az oltásokkal és az oltási programokkal kapcsolatos létfontosságú információkért olvassa el az Aki azt állítja, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak, az hazudik: Íme a bizonyíték Vernon Coleman tollából.

Klímaváltozás-tagadók a megkérdőjelezők?
Klímaváltozás-tagadók a megkérdőjelezők?

John Kerry, Biden klímacárja csütörtökön dühösen ostorozta az úgynevezett "klímaváltozás-tagadókat", akiket veszélyes szektához tartozóknak nevezett
Augusztus 26, 2023 napitema

John Kerry, Biden klímacárja csütörtökön dühösen ostorozta az úgynevezett "klímaváltozás-tagadókat", és azzal vádolta azokat, akik meg merték kérdőjelezni a "bevett tudományt", hogy veszélyes szektához tartoznak.

Ezt a fajta dehumanizáló nyelvezetet el kell ítélni.

Kerry csütörtökön tette a megjegyzéseket Edinburgh-ban, Skóciában, a The Signet Library-ben. Egészen az Egyesült Királyságig repült, ahol a parasztok előadást tartottak a klímaválságról.

"Tények vagy gazdasági háttér nélkül határozottan tagadják, hogy mi történik a bolygónkkal, és mit kell tennünk, hogy megmentsük!" - mondta John Kerry.

Kerry így folytatta: "Mozgalmat szítanak az ellen, amit hamisan "klímaváltozás-fanatizmusnak" neveznek, mivel kényelmesen elfelejtik, hogy a "szekta" szótári meghatározása "a tények elutasítása a hazugság iránti odaadásban".

"Ehelyett az igazmondókat ostorozzák, és hisztériának bélyegzik a vitathatatlan bizonyítékokat" - tette hozzá Kerry.

John Kerry szerint a klímaváltozás tagadói veszélyt jelentenek az emberiségre.


John Kerry magánrepülőgépekkel repül a világ minden tájára, miközben kioktatja az embereket az éghajlatváltozás megfékezésére hozott áldozatok erényeiről.

John Kerry korábban megvédte, hogy 2019-ben Izlandon egy gázzabáló magánrepülőgéppel vette át az Északi-sarkkör díjat.

"Ha ellensúlyozzuk a szén-dioxidot, ez az egyetlen választás egy olyan ember számára, mint én, aki a világot utazza, hogy megnyerje ezt a csatát" - mondta Kerry.

John Kerry "ellensúlyozza a szén-dioxidot" azzal, hogy több kastélyt és egy magánrepülőgépet birtokol.


Videó: Globális felmelegedés?!
Még nem jöttek rá, hogy a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy leleplezzük őket,
amikor az arcunkba hazudnak:



Nézem a forrást
Nem! A Simpson család nem jósolta meg a Hawaii tűzvészt, amit egy fantomenergiasugár generált...
Nem! A Simpson család nem jósolta meg a Hawaii tűzvészt, amit egy fantomenergiasugár generált...
A rajzfilmben látható tüzeket egy hatalmas fémszobor okozta: semmi köze az egyes felhasználók által megkérdőjelezett "irányított energiafegyverekhez.
Felejtsd el Nostradamust: több felhasználó szerint korunk igazi látnokai a Simpson család lenne. Már megszámolni sem tudjuk, hányszor kérdőjelezték meg a rajzfilmet azzal az állítással, hogy miként volt képes megjósolni a modern kor legmarkánsabb eseményeit, a Coronavírus-járványtól kezdve a Szilícium-völgyi bank összeomlásán át Kobe Bryant helikopterben bekövetkezett haláláig. A legutóbbi eset, amelyben érintettek, a Hawaii-szigeteken pusztító katasztrofális tüzekkel kapcsolatos: több felhasználó szerint a Simpson család megjósolt egy olyan energiasugarat, amely a tüzeket generálta. Nem ez az első alkalom, hogy ilyen elméletek keringenek (itt, itt és itt is beszéltünk róluk).

Ismét megvágták és megkérdőjelezték a Simpson család egyik epizódját, hogy azt állítsák, a rajzfilm hogyan jósolta meg a modernitás néhány fontos eseményét.
Ebben az esetben egyes felhasználók azt állítják, hogy a sorozat egy sor "irányított energiafegyverek" által okozott tüzet mutatott be, és hogy éppen ezek a fegyverek okozták volna a nemrég Hawaiin pusztító tűzvészeket.
A valóságban a rajzfilmben látható tüzeket egy hatalmas fémszobor okozta: a lángokat a nap visszaverődése okozta a felületén.
Az állítólagos sugárról készült videó, amelyet a "valódi létezés" alátámasztására használtak, több évre nyúlik vissza, és Chilében forgatták.

Nézem a forrást
A folyamatos cenzúra aláásta a demokráciát
A folyamatos cenzúra aláásta a demokráciát
Az internetes cenzúra, gondoltuk egykor, csak a tekintélyelvű vagy autokratikus rezsimekre korlátozódott. Most azonban, a legtöbb ember által még mindig demokratikus társadalomnak tekintett országban normalizáltuk az egyre inkább ránk kényszerített internetes cenzúrát.

Érzéketlenek vagyunk rá, sőt, még a múlt héten is szemet hunytunk felette, amikor a YouTube bevezette az újonnan frissített "orvosi félretájékoztatási irányelvet". Ez a politika cenzúrázni fog minden olyan orvosi vagy egészségügyi vonatkozású tartalmat, nem korlátozva a COVID-19-re, amely nem felel meg a meg nem választott Egészségügyi Világszervezet állításainak. Tényleg azt mondhatjuk, hogy demokráciában élünk?

Mi vagyunk a sokan. Az 1990-es évek eleje és a világháló megjelenése óta, a számítástechnikai eszközök csökkenő költségeivel együtt az internetes technológiák a világ egyes országaiban az átlagpolgárok számára is elérhetővé váltak.

Napjainkban az egykor a nyomtatott sajtóhoz, a televízióhoz és a rádióhoz tartozó médiahatásokat felülmúlta az internet, amely a 2000-es évek óta életünk legtöbbjének alapvető elemévé vált. Ennek eredményeképpen több ember tud világszerte szinte valós időben kommunikálni különböző médiumokon és protokollokon keresztül. Az internet lehetővé tette azt a változást, hogy most minden eddiginél jobban mi vagyunk a sokan.

Nézem a forrást
Trumpot letartóztatták a georgiai választási zsarolási ügyben
Trumpot letartóztatták a georgiai választási zsarolási ügyben
Letartóztatták Donald Trump volt amerikai elnököt csütörtökön egy georgiai börtönben zsarolás és összeesküvés vádjával, mert megpróbálta megdönteni a 2020-as választási eredményeket a déli államban.

A 77 éves Trumpot egy rövid, kevesebb mint 30 perces ülés során 13 vádpont miatt vették őrizetbe az atlantai Fulton megyei börtönben - derül ki a seriffhivatal által közzétett feljegyzésekből.

Trump magasságát a börtön 1,9 méteresnek, súlyát 215 fontnak (97 kilogramm), hajszínét pedig "szőkének vagy eperfaszínűnek" tüntette fel.

A zsarolási ügy más vádlottjairól, akik az elmúlt napokban adták fel magukat a georgiai hatóságoknak, is készült rendőrségi fotó.

Trump csütörtöki hivatalos letartóztatása után "az igazságszolgáltatás paródiáját" kárhoztatta, és "választási beavatkozásnak" nevezte az ellene folyó eljárást.

"Ami itt történt, az az igazságszolgáltatás paródiája. Semmi rosszat nem tettünk. Én nem tettem semmi rosszat" - mondta újságíróknak, miközben arra készült, hogy elrepüljön Atlantából, miután a Fulton megyei börtönben letartóztatták és lefényképezték. "Amit csinálnak, az választási beavatkozás" - mondta.

Trump nem pontosította, hogy kit vádolnak beavatkozással, de rendszeresen elítélte Joe Biden elnököt és más demokratákat, amiért állítólag akadályozzák újraválasztási kampányát.

A milliárdos ellen április óta négyszer emeltek büntetőjogi vádat, ami példátlan drámai évnek állította be a színpadra, amikor megpróbál zsonglőrködni a többszöri bírósági megjelenés és egy újabb fehér házi kampány között.

Az Igazság közösségi platformján közzétett bejegyzéseiben, nem sokkal azelőtt, hogy elhagyta New Jersey-i golfklubját, hogy Atlantába repüljön, Trump azt mondta, hogy letartóztatják, mert "volt képe megtámadni egy RIGGED & STOLLEN (sic) ELECTION-t". "Ez egy újabb SZOMORÚ NAP AMERIKÁBAN!" - tette hozzá.

Nézem a forrást
Ron Johnson amerikai szenátor riadót fújt a Biden-maffia elrendelte új maszkviselési mandátum ellen!
Ron Johnson amerikai szenátor riadót fújt a Biden-maffia elrendelte új maszkviselési mandátum ellen!
A közelgő választások előtt akarják megfosztani az embereket szabadságuktól és nemcsak az USÁ-ban! Ron Johnson az amerikai Szenátus Nemzetbiztonsági Bizottságának riadót fúj, miután az elmúlt napokban néhány hivatal, kórház és iskola, a Biden-kormány utasítására máris visszaállította a kötelező maszkviselési parancsot az Egyesült Államokban. Ezt egyelőre nem kötelezték, de máris több túlbuzgó és nyilván megvásárolt intézmény visszavette a maszkviselési mandátumot.
Az amúgy is pattanásig feszült közhangulat ettől az USÁ-ban ha lehet még puskaporosabbá vált. Félreértés ne essék most sincs semmilyen orvosilag, tudományosan elfogadható valós indok erre, csupán az történik, hogy a Biden-rezsim, azaz a Joe Biden bábelnököt irányító globalista-maffia úgy akarja megakadályozni a 2024-es amerikai elnökválasztást és az azt megelőző kampányt, hogy fel akarja izzítani a kamu COVID-projektet és ennek álcája alatt újabb megszorításokkal akadályozni az elnökválasztási kampányt és a szavazásokat.
Ron Johnson szenátor a maszk kötelezettségéről az amerikai intézményekben: "Riasztó, hogy a megbízások ismét érvényben vannak. Nem tagadhatod meg az emberektől a szabadságukat"
A dolog azért veszélyes világviszonylatban, mert ha az USA most lenyelné ezt a békát, úgy egy-kettő ott tartanánk ahonnan elindultunk, azaz ahonnan elindították globalista tervüket a HAZUG COVID-projekt tömeggyilkosai!
A maszk-megszorításokat "riasztónak" nevezve Johnson augusztus 23-án azt mondta a Moms for Liberty csoportnak, hogy köztudott, hogy a maszkhordatás egy hazugság, azok teljesen hatástalanok lennének bármilyen vírusvédelmi szempontból és azt kijelentette, hogy folytatja a harcot ellenük.

"Riasztó, hogy ezek a döbbenetes, hazug parancsok újra itt vannak " - mondta a csoportnak. "Oké, észrevettem, hogy a maszkok nem működnek, főleg gyerekeknél. Mindig is tudtam, hogy nem működnek."

Nézem a forrást
Niger külügyminisztériuma kiebrudalta a francia nagykövetet az országukból
Niger külügyminisztériuma kiebrudalta a francia nagykövetet az országukból
A nigeri külügyminisztérium úgy döntött, hogy megszakítják a diplomáciai viszonyt Franciaországgal, és felkérte a francia nagykövetet az ország elhagyására - derül ki a minisztérium közleményéből.

"Az illetékes nigériai hatóságok úgy döntöttek, hogy nem óhajtják a francia nagykövetet Sylvain Itte-t Nigerben, és felkérik, hogy 48 órán belül hagyja el Niger területét" - áll a közleményben.

Megjegyzik, hogy ezt a döntést többek között a francia hatóságok Niger érdekeivel ellentétes lépései miatt hozták meg.

Július végén a nigeri hadsereg a nemzeti televízióban bejelentette Mohamed Bazum elnök leváltását a hatalomból. A legtöbb nyugati ország, köztük Franciaország és a Nyugat-Afrikai Gazdasági Közösség vezetői elítélték a puccsot. Augusztus elején az ECOWAS jóváhagyott egy tervet a nigeri katonai beavatkozás esetére.

A francia külügyminisztérium viszont azt közölte, hogy tudomásul veszi ezt a követelményt, megjegyezve, hogy "a puccsistáknak nincs felhatalmazásuk ilyen kérésre, a törvényesen megválasztott hatóságok felelősek a nagykövet akkreditálásáért".

Nézem a forrást
Olaszország és Uruguay megkérdőjelezik a laboratóriumban termesztett hús forgalmazását
Olaszország és Uruguay megkérdőjelezik a laboratóriumban termesztett hús forgalmazását
Olaszországban a Giorgia Meloni miniszterelnök vezette kormány fenntartásait fejezte ki az ilyen mesterségesen előállított élelmiszerekkel kapcsolatban, mivel úgy véli, hogy azok fenyegetést jelentenek az ország agrár-élelmiszeripari örökségére.

Francesco Lollobrigida, Olaszország mezőgazdasági minisztere aggodalmára hívta fel a figyelmet a laboratóriumban előállított élelmiszerek minőségi, kulturális és hagyományos hatásai miatt.

Uruguay álláspontját Sebastián da Silva szenátor vezeti, aki júliusban terjesztett elő egy törvényjavaslatot. Az El Observador helyi hírügynökség szerint a törvényjavaslat meg akarja tiltani a mesterségesen tenyésztett állati sejteket tartalmazó élelmiszerek behozatalát, előállítását és értékesítését az országban. A jogszabály hangsúlyozza, hogy az állati eredetű termékekhez hagyományosan társított nevek és címkék kizárólagosak maradjanak, tiltva minden félrevezető reklámot vagy ábrázolást.

Brazíliában a laboratóriumban termesztett hús koncepcióját vizsgálják, az állam baromfi- és sertéshús-kutató egysége a laboratóriumi alapú baromfifehérjék állati sejtekből történő szövetek rekreációjával történő előállítását vizsgálja.

Az év elején a laboratóriumban termesztett húst a fenntartható élelmiszer-termelés jövőjeként emlegették, azt állítva, hogy segíthet a gazdálkodás csökkentésében és pozitívan járulhat hozzá a környezethez.

Nézem a forrást
A vészhelyzeti szirénákat nem kapcsolták be a halálos maui tűzvész előtt
A vészhelyzeti szirénákat nem kapcsolták be a halálos maui tűzvész előtt
Az NBC News helyszíni tudósítása a pusztításról. A maui erdőtüzek halálos áldozatainak száma pénteken 67-re emelkedett, miután néhány lakos visszatérhetett Nyugat-Mauira a katasztrófa után. A pénteki nyugat-maui tűzvész miatt azonban evakuálni kellett a mintegy 1100 lakosú Kaanapali lakosait - közölte péntek este a Maui megyei rendőrség.

Mauin három erdőtűz égett. A Lahaina-tűz megfékezése, amely az azonos nevű városba söpört be és nagy károkat okozott, kissé, 85 százalékra nőtt - közölte Maui megye. A Pulehu/Kihei tűz megfékezése 80 százalékos, az Upcountry Maui tűz pedig 50 százalékos.

Maui figyelmeztető szirénáit nem kapcsolták be, amikor a halálos erdőtüzek Lahaina városához közeledtek - közölték a katasztrófavédelmi tisztviselők. Három másik riasztórendszert vezettek be a Hawaii Emergency Services Administration szerint.

Egyes túlélők úgy vélik, hogy a válság mélyülésével nem figyelmeztették őket kellőképpen a vészjelzéseken keresztül, ami tovább növelte a zűrzavart Hawaii egyik leghalálosabb természeti katasztrófájában.

Nézem a forrást
Az ukránok bizalmatlanok a Nyugattal szemben. Az
Az ukránok bizalmatlanok a Nyugattal szemben. Az "ellentámadás" gyilkos csalása
Az evakuálásból mozgósítás lesz. Azov visszatért, és a náci ukránok megnyugodnak. Még a fanatikus neokon háborús uszító, a BBC is közöl egy cikket, amely szerint Ukrajnának "elfogytak az emberei". A fiatal és idős férfiakat már régóta sajtóval kényszerítik az utcáról a fegyveres erőkbe. A hadsereg toborzó személyzetének legutóbbi letartóztatása Zelenszkij által a sorozás fokozására és a sorkatonai szolgálat alóli felmentés megvásárlásának megakadályozására tett kísérlet (7500 dollár a jelek szerint a szokásos ár! - kb. 18 havi fizetés egy átlagkeresőnek).

Az ukránok most értették meg, ahogy a temetők bővülnek és újakat fektetnek le, amit az éleslátók már 20 éve tudnak - hogy Ukrajnát a Nyugat elfoglalta, a választásokat megdöntötte, vezetőit eltávolította és fegyveres erőit Európa legnagyobbjává bővítette - mindezt azért, hogy faltörő kosként használják az oroszok ellen (akik közül milliók élnek Kelet-Ukrajnában, és akik 9 éve haldokolnak Kijev bombázása alatt).

Az Európai Konzervatívok felmérése szerint az ukránok túlnyomó többsége mélyen bizalmatlan az EU-val és a NATO-val szemben, a megkérdezettek 71%-a szerint a NATO és az EU csak önös érdekeket követ, és egyszerűen csak saját céljaira használja Ukrajnát. Ukrajna valóban az amerikai neokonok és üzleti/művelődési/védelmi ipari érdekek faltörő kosa, valamint az ukránok harcba küldésének színtere, ahol a színész Zelenszkij a legkiemelkedőbb színpadi szereplő.

A legújabb előadás a katasztrofális "ellentámadás", amelyben mintegy 40 000 katona halt meg vagy sebesült meg, és amely fokozatosan orosz offenzívává alakul át, különösen Harkov térségében. Seymour Hersh amerikai oknyomozó újságírónak egy CIA-forrás azt mondta, hogy a rosszul előkészített ellentámadás "Zelenszkij által megrendezett show volt", és a CIA figyelmeztette Blinkent a kudarc lehetőségére.

Nézem a forrást
10 Ulez-kamerából majdnem kilencet megrongáltak Délkelet-Londonban
10 Ulez-kamerából majdnem kilencet megrongáltak Délkelet-Londonban
Az adatokból kiderül, hogy Sydenhamben a 185 kamerából mindössze 29 működik, Bromleyban mindössze négy sértetlen, és az A225-ös úton is csak egy működik. Közben képek jelentek meg a kamerákat ellopó és rongáló "pengefutókról".

Jövő héttől a vitatott rendszer minden londoni kerületre kiterjed, és a nem megfelelő járművek vezetőit napi 12,50 font fizetésre kötelezi. A drága tervek nagy ellenállásba ütköztek, és most páncéllemezzel védik a kamerákat.

A TfL egyelőre nem osztja meg a hiányzó kamerák helyét, de a londoniak létrehoztak egy Facebook-csoportot "Ulez Camera Locations" néven, azzal a céllal, hogy maguk "tömegesen" szerezzék meg az információkat.

A csoport által készített térkép szerint mintegy 500 kamera van megjelölve, amelyek nem működnek, eltűntek vagy megrongálódtak. Az adatok azt mutatják, hogy a hiányzó kamerák nagy számban a főváros délkeleti részén találhatók.

Nézem a forrást
Az amerikai terrorista megszállás Szíriában az
Az amerikai terrorista megszállás Szíriában az "ISIS fenyegetés" függvénye
Évekkel azután, hogy az ISIS-t iráni és orosz segítséggel legyőzték, Szíriában újjáéledt, és az elmúlt hónapokban több terrortámadást hajtott végre. Mark Milley tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke augusztus 24-én a jordániai televíziónak nyilatkozva kijelentette, hogy az északkelet-szíriai olajmezőket illegálisan megszálló amerikai erők belátható ideig ott maradnak, hogy "harcoljanak az ISIS ellen".

"Az ideológia még nem halt meg, és még mindig vannak ISIS-terroristák, akik Szíria és részben Irak sivatagjaiban kóborolnak és fenyegetést jelentenek" - mondta Milley a jordániai Al-Mamlaka TV-nek.

"Még mindig vannak harcosok kis csoportokban Szíriában és Irak környékén... és ha hirtelen visszavonulnánk, ezek az erők újracsoportosulhatnának. Tehát a helyzet sokkal, de sokkal jobb, mint volt. De még mindig szükség van némi szerepvállalásra. Tehát szerény számú csapatunk van Szíriában és csapataink vannak Irakban" - tette hozzá.

A Szíriából való távozásról szóló döntés Joe Biden elnökön múlik - mondta. "Nem tudom elképzelni, hogy az Egyesült Államok valaha is kivonulna [Nyugat-Ázsiából]. Szerintem még sok-sok évig, évtizedig elkötelezettek maradunk" - hangsúlyozta.

Megjegyzései egy nappal azután hangzottak el, hogy az Egyesült Államok iraki megbízottja megerősítette, hogy az iraki nagyszabású csapatmozgások "a meglévő erők cseréjének részét képezik". Iraki tisztviselők korábban azt mondták, hogy az Irakban mozgó több száz amerikai katona Szíria felé tart.

Nézem a forrást
Megváltoztatja-e a BRICS a világot?
Megváltoztatja-e a BRICS a világot?
Irán és Szaúd-Arábia csütörtökön hat országot hívtak meg, hogy csatlakozzon a fejlődő gazdaságok BRICS-blokkjához, egy olyan lépés, amely a kínai-orosz koalíció megerősítésének jeleit mutatta, mivel a Nyugattal szembeni feszültségek egyre magasabbak. Az Egyesült Arab Emírségek, Argentína, Egyiptom és Etiópia is csatlakozott a BRICS-hez 2024. január 1-jétől, és a jelenlegi tagokhoz, Brazíliához, Oroszországhoz, Indiához, Kínához és Dél-Afrikához csatlakozva 11 országot alkotnak. Vajon a megnövekedett hatalmuk lehetővé teszi számukra, hogy megváltoztassák az általunk ismert világot?

E hat olajtermelő országnak a BRICS-hez való csatlakozása azért jelentős, mert a blokknak jelentős hangot ad a globális energiapiacokon. A BRICS-országok a világ olajtermelésének több mint 40%-át és a világ olajfogyasztásának több mint 30%-át adják. Ez jelentős befolyást biztosít számukra az olajárak és a világgazdaság befolyásolásában.

A bejelentésre az augusztus 22-24-én Johannesburgban tartott kétnapos csúcstalálkozót követően került sor, amelyen Luiz Inácio Lula da Silva brazil elnök, Narendra Modi indiai miniszterelnök, Hszi Csin-ping kínai elnök és Cyril Ramaphosa dél-afrikai elnök vett részt. Vlagyimir Putyin orosz elnök virtuálisan vett részt a megbeszéléseken.

Luiz Inacio Lula da Silva brazil elnök a héten tartott BRICS-csúcstalálkozón megerősítette a fejleményeket. Emellett a blokk bejelentette, hogy megállapodott a bővítésről. A geopolitikai tájképet megváltoztatva a szövetség 2024-ig további hat országot fogadhat be.

Nézem a forrást
Az UnMasked 2030 dokumentumfilm megjósolja a jövőt
Az UnMasked 2030 dokumentumfilm megjósolja a jövőt
Sok felébredt ember kérdezi tőlem, hogy "ki áll mindezek mögött"? "mit akarnak?" "mi fog velünk történni?"

A névtelenül készített 2 órás dokumentumfilmet, a Leleplezetlenül 2030-at érdemes megnézni, ha feltette ezeket a kérdéseket, vagy azon tűnődik, hogyan illeszkedik össze minden a felgyorsuló gyermekkori oltásoktól kezdve a szándékos vakságon át a termékbiztonságig, a COVID-19 világjárványra adott válaszlépésig, és mi fog történni ezután. A film egy racionális elméletet állít elő, nem pedig összeesküvés-elméletet, amely a világméretű fejlemények óriási skáláját integrálja, amelyek közül sok az elmúlt évtizedben a személyes életünkben is megütközött.

A Bátorság szembenézni a COVID-19-cel című könyvünkben egy olyan biofarmáciai komplexumot definiálunk, amely szinte teljesen megegyezik a Leleplezetlen 2030 által leírtakkal. Úgy tűnik, hogy az elitek e hataloméhes csoportja irányítja a médiát, a kormányokat, és úgy tűnik, hogy a kezüket akarják az Ön és családja felett.

Kérjük, szánjon időt arra, hogy megnézze a mellékelt rövid klipet, majd a film hosszú változatát, beleértve Dr. McCullough 2021-es texasi szenátusi vallomásának néhány részletét is. Örülnénk a visszajelzéseinek.

2030 UnMasked - Azok számára, akik felkészülnek arra, ami a Covid-19 után következik.


2023. augusztus 24. PUTYIN AZ ALÁBBIAKAT KÖZLI

A BRICS-csoport nem igyekszik felvenni a versenyt semmilyen más nemzettel vagy csoporttal, de szembe kell néznie az úgynevezett „aranymilliárd” országainak ellenállásával, amelyek meg akarják őrizni globális dominanciájukat – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Az orosz vezető a dél-afrikai BRICS-csúcs záróünnepségén csütörtökön egy videós linken felszólaló előadásában rámutatott, hogy a csoport azon törekvéseinek, hogy egy új, többpólusú világrendet hozzanak létre, vannak „kibékíthetetlen ellenfelei”, akik lassítani és visszafogni kívánják a folyamatot. új és független fejlődési és befolyási központok kialakulása a világban.

Putyin kijelentette, hogy az „aranymilliárdos” államok mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék a számukra megfelelő és előnyös egypólusú világot. „Megpróbálják felváltani a nemzetközi jog rendszerét a saját, úgynevezett szabályalapú rendjükkel” – mondta az elnök, hozzátéve, hogy valójában senki sem látta a szabályokat, amelyeket folyamatosan változtatnak és igazítanak a nemzeti érdekek érdekében. egyes országokban.

Az orosz vezető kijelentette, hogy az országok működése a gyarmatosítással egyenlő, de „egy új csomagban, ami egyébként nem néz ki olyan jól”.

"A modern gyarmatosítók a demokrácia és az emberi jogok jó jelszavai mögé bújva, valaki más kárára próbálják megoldani problémáikat, és továbbra is szégyentelenül szivattyúzzák ki az erőforrásokat a fejlődő országokból" - szögezte le Putyin.

Ugyanakkor fenntartotta, hogy ezek a „modern gyarmatosítók” olyan pénzügyi kapcsolatokat is kialakítanak a fejlődő gazdaságokkal, amelyek szinte lehetetlenné teszik a hitelfelvevők adósságaik törlesztését.
„Ez már nem hitelkötelezettségnek tűnik, hanem kártalanításnak” – mondta Putyin.

A továbbiakban a „radikális neoliberalizmust” nevezte meg az új, többpólusú világrend újabb fenyegetéseként, amelyet szerinte olyan országok kényszerítenek rá, amelyek olyan alapvető hagyományos értékeket akarnak lerombolni, mint a család intézménye, a nemzeti és vallási hagyományok.

„Az opportunista feladatok érdekében egyes politikusok nem haboznak igazolni a neonácizmust, az idegengyűlöletet, a különféle szélsőségeket és elnézik a terroristákat” – jegyezte meg az elnök.
Putyin kijelentette, hogy „a világ többsége”, amelynek nagy része a BRICS-országokban képviselteti magát, belefáradt a nyomásba és a manipulációba, és őszinte, egyenlő és kölcsönösen tiszteletben tartó együttműködést kíván kialakítani.

Az idei BRICS-csúcsot augusztus 22. és augusztus 24. között tartják a dél-afrikai Johannesburgban, amely jelenleg a csoport elnöki tisztét tölti be. Oroszországot személyesen Szergej Lavrov külügyminiszter képviseli, Putyin elnök pedig videokapcsolaton keresztül vesz részt. Jövőre a szék Moszkvába kerül. Putyin már bejelentette, hogy a következő csúcstalálkozóra az oroszországi Kazany városában kerül sor, miközben több mint egy tucat városban tartanak majd gazdasági, politikai és társadalmi eseményeket országszerte.


Videó: Biden szereti a gyerekeket

© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás