Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:
Előrejelzése évekig szigorúan titkos volt,
már 2012-ben, 2015-ben és 2016-ben látta mi jön most!




Videó: Titkosítatlan előrejelzések 2030-ig Világszenzáció - Jobb látnok, mint Vanga!

Az ország legfelsőbb politikai vezetésének dolgozott. De ma megtudhatja mire figyelmeztetett az egész világot a szerb tisztánlátó.

2012
- Oroszország a világ legerősebb országa. Vannak olyan fegyverei, amelyekkel még az amerikaiak sem rendelkeznek. Félelmet okoz bennük. A Krím békésen elszakad Ukrajnától és orosz ellenőrzés alatt lesz. Ukrajna és Oroszország kérdéseit úgy látom, hogy katonai akció fog következni, amire Oroszországnak fel kell készülnie. Ukrajna Oroszország részévé válik. Látom, hogy az emberek lelkesen üdvözlik őket, orosz és ukrán zászlókat lengetnek.

R: Szóval orosz ellenőrzés alatt lesz.

- Ugy van, orosz irányítás alatt. Fehéroroszország fokozatosan közelebb kerül. Az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus elkerülhetetlen, az ukránok elveszítik a háborút, és sokan Oroszországba vagy Nyugatra indulnak, hogy elkerüljék az Oroszországgal való összecsapásokat, amelyek bekövetkeznek.

Oroszország győztes lesz a háborúból, mert senkinek sincs a világon, még a kínaiaknak sem olyan fegyverei, amelyekkel Oroszország rendelkezik. Nincsenek hasonlók, Oroszország lesz az egyetlen hatalom a világon. Minden ország meghajol előtte.

2016
Kaliforniában tüzek lesznek. Amerika első partján van. A másikon árvizek lesznek, hullámok, szél - különböző erők (HAARP?) a hurrikánok előtt. Nagy hullámokat látok. Pálmafák lengenek, házak tönkremennek.

R: Mi lesz az Egyesült Államokban és Kanadában, lesz árvíz? Elpusztul Amerika és Kanada egy része?

- Igen, soha nem látott árvíz lesz, földrengés. Egész Amerikában lesznek. Minden egyes államnak ez lesz. Robbanások és tüzek lesznek, sokan megsérülnek. Néhány város el fog törlődni a föld színéről, sőt az államok is.

2015
A világ központja Kína, India és Oroszország lesz. Fontos döntéseket fognak hozni a világ számára.

R: Hol van Amerika ezen a listán?

- Amerikában a gazdaság rossz lesz.

R: Legutóbb az olaj áráról beszéltünk. Most látjuk, hogy egy hordó ára meghaladta a 80 dollárt. Ugorhat a politika miatt?

- Az olajárak csökkenni fognak, a dollár elveszíti világvaluta státuszát. Kína és Oroszország politikájának köszönhetően elveszíti értékét. a rubel pedig egy hideg tél, áradások és egy vulkán mozgása után erősödni fog.

Saját bajaikkal lesznek elfoglalva, segíteni fogják az embereket, így kevesebb lesz a beavatkozás más országok életébe és politikájába.

Amerikától megszűnik a béke fenyegetése, megszűnnek a háborúk, megszűnik a domináns erő.

2016
R: Mi lesz az Európai Unióval?

- Új Európai Unió jön létre. Szerbia csatlakozik az új Európai Unióhoz, de nem sok korábbi tagállam. Lemarad például Horvátország, ami lelassít minket, valamint Szlovénia. Ezekben az országokban komoly gazdasági válság lesz. Ételt vesznek hitelben.

R: Mi lesz a NATO szövetségével?

A NATO-tagok többsége kilép a szövetségből. A NATO csak Amerikában lesz. Egyes országok maguk is felkérik Oroszországot, hogy hozzon létre katonai bázisokat a területükön. Például Csehország és Lengyelország, valamint Szlovákia orosz bázisokat akar majd országukban.

2015
R: Milyen események fognak történni a világban 2016 és 2030 között?

- Irán belép a furcsa Brixbe, amely Oroszországból, Kínából és Indiából áll.

R: Mi lesz Izraellel? Irán megtámadja Izraelt vagy Izrael megtámadja Iránt?

- Irán megtámadja Izraelt, hogy megvédje a palesztinokat.

R: Hogyan ér véget az összecsapás? Ki fog nyerni?

- Nem lesznek nyertesek.

R: Oroszország és a Brix-csoport felváltja Amerikát egy globális reneszánszra?

- Igen, megteszik. Terrortámadások lesznek Nagy-Britanniában, Franciaországban. Közlekedési baleseteket is látok. Nagy-Britannia felszlik Angliára és Skóciára. Spanyolország megoszlik. Olaszországot déli és északi részre is felosztják. Franciaországban számos tüntetés, utcai összecsapás, tűzvész és terrortámadás lesz.

Svédország víz alatt lesz. Áradásokat látok a skandináv országokban. A gleccserek olvadása miatt víz alá kerülnek.

R: Ez Hollandiára is vonatkozik?

- Igen, Hollandia is.

R: Ez vonatkozik Norvégiára, Finnországra, Svédországra és Dániára. Áradásoktól fognak szenvedni?

- Igen, víz alatt lesznek. Azt mondhatjuk, hogy megszűnnek.

R: Mi lesz Észtországgal, Lettországgal vagy a tiéddel?

- Oroszországhoz is csatlakoznak.

R: Önkéntes?

- Önként. Amint Oroszország kiterjeszti határait Európába, beleegyeznek abba, hogy csatlakoznak és együtt élnek.

R: Mi a helyzet India sorsával? Szövetséget kötnek Kínával?

- Igen. Kínával és Oroszországgal. A világ központja Kína,Oroszország és India lesz. Fontos döntéseket fognak hozni a világ számára. A mieinknek pedig meg kell erősíteniük a kapcsolatokat Kínával, Oroszországgal és Indiával. És az összecsapás folytatódik az ázsiai régióban. De Amerika kivonja a NATO csapatait Dél-Koreából, ami csökkenti a helyzet eszkalációját.

Látok két rakétát is összeütközni a levegőben Amerika és Észak-Korea között. Mind Kína, mind Oroszország fel kell készülnie a konfliktusra e két ország között.

Olaszországban feléled az Etna vulkán. Látom, hogy a láva kitör és szikla hull. A kitörés következményei olyan erősek lesznek, hogy ismét földrengés indul Olaszországban, és az emberek pánikban menekülnek a faluból, ahol élnek az Etna vulkán alatt.

Kiszivárgott dokumentumok szerint az erikai orvosokat anyagilag jutalmazták a Covid beadásáért
Kiszivárgott dokumentumok szerint az amerikai orvosokat anyagilag jutalmazták a Covid beadásáért

Kiszivárgott dokumentumok szerint az amerikai orvosokat anyagilag jutalmazták a Covid beadásáért
(Megj: világszerte a protokoll része!)
Patricia Harrity augusztus 21, 2023 forrás

Amerikaiak millióinak tanácsolták az orvosai, hogy "oltassák be" magukat a wuhani koronavírus (COVID-19) ellen - nem azért, mert valójában törődtek a betegeikkel, ne feledjük, hanem mert az egészségbiztosítók lefizették őket, hogy minél több oltást házaljanak pénzért cserébe. Az Anthem Blue Cross and Blue Shield (BCBS) Medicaid-tól kiszivárgott dokumentumból kiderül, hogy az egészségügyi szolgáltató hogyan hozta létre a "COVID-19 Vaccine Provider Incentive program"-ot, hogy jutalmazza az orvosokat azért, hogy a covid-oltásokat tolják a betegeiknek (forrás). Ez ellenkezik a hippokratészi esküjükkel?

Kiszivárgott dokumentumok szerint az amerikai orvosokat anyagilag jutalmazták a Covid beadásáért

"A COVID-19 elleni védőoltás az egyik legjobb és legbiztonságosabb módja annak, hogy az emberek megvédjék magukat és családjukat a vírus ellen" - állítja az Anthem Medicaid a dokumentum bevezetőjében.

"A COVID-19 Provider Vaccine Incentive programban részt vevő praxisként elismerjük az Ön kemény munkáját azzal, hogy ösztönzőket kínálunk azért, hogy segítsen a pácienseknek a védőoltás mellett dönteni".

Rossz dolgok történnek, ha a kísérleti gyógyszerek kiadását ösztönzik.

Ahhoz, hogy egy orvos jogosult legyen az Anthem Medicaid által nyújtott készpénzes kenőpénzre, ebben a konkrét esetben az Anthem BCBS Medicaiddel szövetséges, részt vevő kentucky-i alapellátónak kell lennie, és legalább 25 tagú panellel kell rendelkeznie.

"Minden olyan Anthem-tag, akit COVID-19 oltási szolgáltatásban részesülőként azonosítottak, szerepel a módszertanban" - áll a dokumentumban. "Az oltási eredményeket a COVID-19 oltási kérelem vagy a Kentucky Vaccine Registryből származó megerősítés alapján határozzák meg".

Az Anthem a kifizetéseket két külön időszakban számolta ki: az elsőt 2021. szeptember 1-jén, a másodikat 2021. december 31-én. A tervezet szerint minél nagyobb az Anthem tagjainak a covid elleni védőoltás aránya, annál magasabbak a kifizetések.

Minden egyes Anthem-tag után, akit a taglétszám 30 százalékáig beoltottak, az orvos 20 dolláros "bónusz" kifizetésre jogosult. Ha egy orvos az Anthem-tagok több mint 30 százalékát tudja beoltatni, akkor 40 százalékig minden egyes tag után 45 dollárt, 50 százalékig 70 dollárt, 60 százalékig 100 dollárt, 75 százalékig és azon túl pedig 125 dollárt kap.

A második és utolsó kenőpénz kifizetésének struktúrája hasonló volt, kivéve, hogy a fizetési szintek sokkal magasabbak. Ha az Anthem-tagok 30 százalékát szúrták be, a jogosult orvos 100 dollárt kapott minden újonnan beoltott tag után. A többi a következőképpen alakult:

Az Anthem-tagok 40 százaléka beoltott, ami 150 dollár bónuszt jelent újonnan beoltott tagonként.

Az Anthem beoltott tagjainak 50 százaléka 175 dollár bónuszt jelent újonnan beoltott tagonként.

Az Anthem beoltott tagjainak 60 százaléka újonnan beoltott tagonként 200 USD bónuszt jelent.

Az Anthem beoltott tagjainak 75 százaléka újonnan beoltott tagonként 250 USD bónuszt jelent.

A praxis méretétől és attól függően, hogy hány jogosult pácienst oltottak be, ez sok pénzt jelent a legjobb meggyőzők számára. És mivel ösztönzésként állandóan pénzzel kecsegtetnek, nem valószínű, hogy a jogosult orvosok valaha is figyelmeztették volna betegeiket a kockázatokra - mivel ez visszatarthatta volna őket az oltástól, ami kevesebb kenőpénzt eredményezett volna.

"A gyermekem gyermekorvosa több mint 750 000 dollárt kapott a Pfizertől a covid alatt" - állította egy hozzászóló egy másik egészségügyi szolgáltató hasonló megvesztegetési programjáról. "Ez dokumentálva van az országos nyilvános, nyílt forráskódú weboldalon."
(...)

Nézem a forrást
A mentőhívások száma ellentmond a COVID-19 narratívájának
A mentőhívások száma ellentmond a COVID-19 narratívájának
A sürgősségi orvosi szolgálat tevékenysége 2020-ban csökkent, 2021-2022-ben nőtt.

Idén márciusban írtam egy cikket az aggodalmaimról, hogy a mentőhívások száma a régiómban 2020-ban csökken, majd 2021-ben és 2022-ben emelkedik. Az egyik ok, amiért érdekeltek ezek a regionális adatok, azok az e-mailek voltak, amelyeket a Centre Wellington Minor Hockey Association igazgatótanácsának tagjaitól kaptam. Oltási szakértőként vettem fel a kapcsolatot az elnökséggel olyan szülők kérésére, akik aggódtak, hogy a drákói COVID-19 "oltási" mandátum a gyermekeik hokis álmaiba kerülne. Tudományos bizonyítékokat mutattam be az elnökségnek, felajánlottam, hogy további elsődleges tudományos adatokat mutatok be, és találkozom velük, hogy megvitassuk az aggodalmakat és megválaszoljuk az esetleges kérdéseiket. A bizottság egyetlen tagja sem folytatott produktív vitát velem vagy bármelyik szülővel. Az igazgatótanács legitim nyilvános konzultáció nélkül hajtotta végre a megbízást. Az egyik igazgatótanácsi tag a következő megjegyzéseket tette e-mailben...

"Én magam, a családom és nagyon közeli barátaim a frontvonalon dolgoztunk a világjárvány idején, és nagyon kevés időm vagy türelmem van erre. Egy teljes körutat kellene tennie egy EMS / tűzoltósággal együtt a térségében, vagy talán egy teljes rotációs műszakot kellene tennie egy intenzív osztályos nővérrel. Ez jó perspektívát adna neked".

Tiszteletben tartom, hogy a frontvonalbeli sürgősségi dolgozók rossz dolgokat látnak, de ez a legjobb napokon bármikor előfordul. Attól tartok, hogy az ilyen szerepkörben dolgozó emberek közül néhányan elvesztették az átfogó képet a 2020-as évben, amikor a világra szabadult egy valószínűleg mesterséges SARS-CoV-2. Én ezt a "ha egy fürdőszobában élsz, az egész világ szarszagú lesz" szavakhoz hasonlítom.

Minden egyes frontvonalbeli dolgozóra, aki azt mondta nekem, hogy 2020-ban a dolgok szörnyűbbek lesznek, mint valaha, jutott legalább egy, aki az ellenkezőjét mondta nekem. Az előbbi csoportba tartozók vajon hogyan reagálnának olyan objektív adatokra, amelyek azt mutatják, hogy a mentőszolgálatban dolgozóknak kevesebb hívásuk volt 2020-ban, amikor szerintük a dolgok rosszabbak voltak, mint valaha, és több hívásuk volt 2021-ben és azután, amikor úgy vélték, hogy a borzalmak megszűntek, mivel mindenkire rákényszerítették a kísérleti orvosi előírásokat.

Ha a COVID-19 olyan szörnyű volt, és a "vakcinák" olyan hatékonyak voltak, akkor ennek meg kellene jelennie a sürgősségi orvosi szolgálatok adataiban, nem igaz?

Nézem a forrást
A Covid
A Covid "vakcina" orvosi gyógymódnak álcázott biofegyver?
Olyan időket élünk, amikor egy állítólagos Covid-19 "vakcina" van folyamatban, amely a Föld lakosságának jelentős részét megsebesíti, megnyomorítja és megöli. Ezt az emberi faj elleni invazív globális támadást továbbra is veszélyes megtévesztések leple alatt folytatják. Előre megtervezett dezinformációt terjesztenek, hogy hamis riadalmat keltsenek, összekapcsolva a terrorizmus, az orvosi döntések és a környezeti állapotok képeit.

Már több mint két éve egy példátlan tömeges befecskendezési tervnek vagyunk kitéve. Az injekciók tartalma úgy tesz, mintha gyógymódot nyújtana a fertőzésre, amelyet állítólag egy állítólag "új" koronavírus okoz.

Ezt az állítólagos új organizmust, amely ugyanabból a kórokozó családból származik, amely az influenzát és a közönséges megfázást okozza (koronavírusok), még soha nem izolálták igazolhatóan. Egyetlen példát sem mutattak ki a "SARS-CoV-2" koronavírusok egyértelműen azonosítható egyedi csoportjára egy "beteg betegtől vett hamisítatlan mintában". Lásd ezt.

A Covid-19 "vakcina" 2020 novemberében kerül bevezetésre. A gyilkos biofegyverek ebben a történetben az injekciós üvegekben vannak, nem pedig az influenzaszerű vírusban, amely ürügyet szolgáltatott a vakcina (a cikk írásakor) 13,5 milliárd adagjának válogatás nélküli kilövésére.

Az egész műveletet 2019 októberében mutatták be a nyilvánosságnak a 201-es eseménnyel.
Ez a "magas szintű világjárványgyakorlat" 2020 elején kezdett élesben működni.
A Covid-19 "vakcinát" 2020 novemberében indították el.

Nézem a forrást
Kingston él, de elhagyta az USÁ-t
Kingston él, de elhagyta az USÁ-t
Üzent a napok óta eltűntnek hitt, világhíres oknyomozó, Karen Kingston, aki bebizonyította, hogy a COVID19-p(l)andémia valóban a Pentagon biofegyveres hadművelete: Kingston él, de elhagyta az USÁ-t.

Mint megírtuk az elmúlt napokban nemcsak az igazságot kutató, a mainstream Média hazugságaival szembeszállt oknyomók csapata, de világszerte emberek milliói aggódtak amiatt , hogy a híres amerikai oknyomozó, Karen Kingston eltűnt. Kingston az az oknyomozó, aki az elmúlt hónapokban tényekkel és dokumentumokkal alátámasztva leleplezte a COVID-csalást, bizonyítékokat tárva fel arról, hogy szó sem volt semmilyen természetes, véletlen járványról, az egész hamis pandémia és az ezt követő vakcina terror egy , a Pentagon által kitervelt globális hadművelet része.

A KINGSTON JELENTÉS, jelenleg a legjobban alátámasztott, dokumentált és bizonyított jelentés arról, hogy az egész COVID19 hamis "pandémia", a világ eddigi legnagyobb hazugsága.

Karen Kingston, egy amerikai biotechnológiai elemző, aki korábban szerződéses munkákat végzett a Pfizer, a J&J, a Thermo Fisher és más vállalatok számára. Milliós támogató táborával ő, mint akinek rálátása volt és van a szabadalmakra, dokumentációkra sorra leplezi le a COVID-hazugságokat és oly módon, hogy az bizonyítéknak számít, nem lehet a "konteós" jelzőt erre a jelentésre rányomni.

A Kingston jelentés mottója: "AZ IGAZSÁG GYŐZ"

Nézem a forrást
Dr. McCullough találkozik Dr. Geert Vanden Bossche-val a Highwire-on
Dr. McCullough találkozik Dr. Geert Vanden Bossche-val a Highwire-on
Del Bigtree összehozza a vakcinológust és az orvosszakértőt a SARS-CoV-2 pandémiás reagálási katasztrófa áttekintésére. Igazi szakmai csúcspont történt számomra a héten a Del Bigtree által vezetett The Highwire című műsorban való szerepléssel. Csatlakoztam Dr. Geert Vanden Bossche-hoz, aki lenyűgöző szakértelemmel rendelkezik a vakcinológia terén a globális színtéren.

Geert Vanden Bossche a genti állatorvosi karon szerzett DVM fokozatot, és a stuttgarti Hohenheimi Egyetemen doktorált virológiából.

Beszámoltunk arról, hogy az elavult mRNS-vakcinákkal történő meggondolatlan tömeges vakcinázás hogyan gyakorol továbbra is nem sterilizáló ökológiai nyomást a SARS-CoV-2-re, amely a következőkre hat: 1) meghosszabbítja a világjárványt 2) további mutációkat idéz elő 3) növeli az átvihetőséget. Megjegyeztem, hogy bár a légúti betegség virulenciája kisebbnek tűnik, a SARS-CoV-2 fertőzés utókövetkezményei, beleértve a trombózist és a neurológiai problémákat, változatlanul fennállnak.

Elmélyedtünk az mRNS-vakcinákban és a COVID-19 vakcinával kiváltott myocarditis jellegzetes halálos szindrómájában. Meg kell hallgatni az egész műsort, hogy képet kapjunk arról, hogyan és miért halnak meg fiatalok még két évvel vagy még több évvel az oltás után is.

Nézem a forrást
A Covid
A Covid "vakcina" orvosi gyógymódnak álcázott biofegyver?
Olyan időket élünk, amikor egy állítólagos Covid-19 "vakcina" van folyamatban, amely a Föld lakosságának jelentős részét megsebesíti, megnyomorítja és megöli. Ezt az emberi faj elleni invazív globális támadást továbbra is veszélyes megtévesztések leple alatt folytatják. Előre megtervezett dezinformációt terjesztenek, hogy hamis riadalmat keltsenek, összekapcsolva a terrorizmus, az orvosi döntések és a környezeti állapotok képeit.

Már több mint két éve egy példátlan tömeges befecskendezési tervnek vagyunk kitéve. Az injekciók tartalma úgy tesz, mintha gyógymódot nyújtana a fertőzésre, amelyet állítólag egy állítólag "új" koronavírus okoz.

Ezt az állítólagos új organizmust, amely ugyanabból a kórokozó családból származik, amely az influenzát és a közönséges megfázást okozza (koronavírusok), még soha nem izolálták igazolhatóan. Egyetlen példát sem mutattak ki a "SARS-CoV-2" koronavírusok egyértelműen azonosítható egyedi csoportjára egy "beteg betegtől vett hamisítatlan mintában".

A Covid-19 "vakcina" 2020 novemberében kerül bevezetésre. A gyilkos biofegyverek ebben a történetben az injekciós üvegekben vannak, nem pedig az influenzaszerű vírusban, amely ürügyet szolgáltatott a vakcina (a cikk írásakor) 13,5 milliárd adagjának válogatás nélküli kilövésére.

Az egész műveletet 2019 októberében mutatták be a nyilvánosságnak a 201-es eseménnyel. Ez a "magas szintű világjárványgyakorlat" 2020 elején kezdett élesben működni. A Covid-19 "vakcinát" 2020 novemberében indították el.

Nézem a forrást
Hirtelen halál álmában vagy futás közben
Hirtelen halál álmában vagy futás közben
A mellékvesékkel, az adrenalinnal és (esetleg) a dysautonomiával való kapcsolat. Az adrenalin nagyon erős érösszehúzó. Stresszhelyzetben az adrenalin perceken belül elárasztja a szervezetet. A légutak kitágulnak, több oxigént irányítva át az izmokhoz, hogy segítsen harcolni vagy menekülni - az erek összehúzódnak, hogy vért küldjenek a szívhez, a tüdőhöz és más nagy izomcsoportokhoz.

Az adrenalin miatt képesek az anyukák autókat felemelni és épületeket lerombolni, amikor a gyerekeik védelmére van szükség - egyesek szerint ez a "hisztérikus erőfitogtatás".

A COVID-19 injekció által kiváltott hirtelen halál alvás közben az éjszakai adrenalinlökések miatt következik be, és talán az adrenalin-dysautonómia (AD) súlyosbítja. Az adrenalinlökés (vagy rohanás) az alapjául szolgáló szívkárosodás miatt szívmegálláshoz vezet. Ez a szívkárosodás a szívizomban (és a szívburokban) kialakult hegszövetnek köszönhető, amelyet a lövések következtében oda került idegen fehérjékre adott immunválaszok idéznek elő. Szörnyű körforgás.

Azt is gondolom, hogy a hirtelen halálozás összefügghet az adrenalin-dysautonómiával, amely a mellékvesékbe beszivárgó nagy mennyiségű LNP (és az azt követő idegen fehérje termelés) miatt alakul ki, ami talán túlműködő mellékvesékhez vezet.

Két ütéses kiütés: a lövés okozta szívhegesedés és az adrenalin. Peter McCullough belgyógyász és kardiológus, aki nemrégiben a Highwire-on adott interjúban beszélt erről a témáról, valamint arról, hogy a kardiológusok miért nem javasolják a testmozgás mellőzését a szívizomgyulladás diagnózisát követően. Azért, mert az adrenalinlöketek olyan szintre nyomják a keringési rendszert, ahol a szív alapvetően károsodott részei megakadályozzák a normális működést, így potenciálisan szívmegálláshoz vezethetnek. Ezt pedig senki sem akarja. Tehát egy darabig ne fusson.

Ezért van az, hogy egyesek, akik megkapták az injekciókat, futás közben szívmegállást tapasztalnak. Az injekciók immunológiai károsodáson és javító/sebgyógyító mechanizmusokon keresztül közvetítik a szív hegesedését. A heges szív (a hegek a sebgyógyulás eredményei) nem tudja "megfelelően" elviselni az adrenalin lökések által az érrendszerre gyakorolt nyomást, azaz: szisztémás érszűkületet. A szív leállítja a hatékony pumpálást. A szív leáll.

Ezek az adrenalinlökések normálisak például a testmozgás hatásai miatt, de a szív hegesedése nem normális, különösen nem gyermekeknél, bármit is mond a CDC.

Nézem a forrást
Dr. Peter McCullough: A
Dr. Peter McCullough: A "hirtelen elhunyt" boncolási esetek 100%-a a COVID vakcinával hozható összefüggésbe
"Most már bizonyítottan kimutatható a boncolásokban az ilyen eseteknél: Az esetek 100%-ában fatális, vakcina által kiváltott szívizomgyulladásról van szó". A világ nagy figyelemmel követte a COVID-19 oltási kampány utóhatásait, különösen a vakcina által kiváltott szívizomgyulladással kapcsolatos aggasztó aggodalmak fényében. Az alábbi videó csak az elmúlt nyolc hónapban összeesett és váratlanul elhunyt fiatalokról szóló szalagcímeket mutatja be.

"Az egész világ ideges" - panaszolta Dr. Peter McCullough, világhírű kardiológus - "ezt a "hirtelen meghaltak" jelenséget figyeli". Csütörtökön csatlakozott Del Bigtree-hez a The Highwire című műsorban, és részletezte, hogy az FDA már előre tudta, hogy a vakcinák okozta szívizomgyulladás problémát fog okozni.

- 2020 októberében, a VRBPAC ülésén az FDA kijelentette, hogy a szívizomgyulladás a COVID vakcinák lehetséges következménye lehet.

- 2021 júniusára az amerikai FDA nyilvánosan elismerte, hogy a vakcinák szívizomgyulladást vagy myocarditist okozhatnak.

- Történelmileg a szívizomgyulladás ismert betegség volt, amelyet alkalmanként olyan vírusok, mint a parvovírus és a coxsackievirus okoztak. A szívizomgyulladással diagnosztizált betegeknek hagyományosan azt tanácsolták, hogy ne sportoljanak, mivel az adrenalinszint emelkedése miatt fennállt a szívmegállás veszélye, különösen a kora reggeli órákban.

Ezzel elérkeztünk a COVID-19 oltásból eredő mai aggályokhoz. Amint Dr. McCullough kiemelte, ma már jelentős mennyiségű munka - egészen pontosan 800 lektorált tanulmány - foglalkozik a vakcinák által kiváltott szívizomgyulladással. Különösen két kohorszvizsgálat, Mansuguan és Beurgin & Mueller által végzett, aggasztó statisztikát mutatott ki: az oltás után, különösen a második és harmadik dózis után, a résztvevők 2,5%-ánál mutatkoztak szívkárosodásra utaló jelek. Tekintettel a világszerte oltást kapók nagy számára, ez jelentős számú személyt jelent. Ennek a károsodásnak a mértéke jelentős.

Nézem a forrást
Hazudtak a COVID-oltások összetételéről, nem hírvivő mRNS-t, hanem laboratóriumban előállított, hibrid modRNS-t tartalmaznak, amely igenis megváltoztathatja az emberi DNS-t!
Hazudtak a COVID-oltások összetételéről, nem hírvivő mRNS-t, hanem laboratóriumban előállított, hibrid modRNS-t tartalmaznak, amely igenis megváltoztathatja az emberi DNS-t!
Emlékszünk ugye a hivatalosan közölt, állami COVID-vakcina propagandára, amikor a kísérleti COVID-szerről azt adták elő, hogy azok úgynevezett hírvivő mRNS-t tartalmaznak, melyek nem befolyásolják, nem módosítják az emberi DNS-t. Nos, úgy tűnik, mint a legtöbb idevágó hazugság, úgy ez is lelepleződik. A COVID vakcinákban ugyanis a bizonyítékok szerint nem mRNS van, hanem laboratóriumban előállított géntechnológiai úton nyert hibrid, a modRNS, amely sokkal nehezebben ürül ki az ezzel beoltott szervezetéből és igenis képes arra, hogy megváltoztassa az emberi DNS-t. A módosított RNS közvetlen hatással van a DNS-re.

Ennek a laboratóriumi hibrid modRNS-nek az előállítási kísérleteiben vett részt Karikó Katalin és kutatócsoportja. Karikó több alkalommal nyilatkozta a magyar nyelvű médiában is, hogy a COVID vakcina nem tartalmaz semmi olyan genetikai részt, amely képes lenne az emberi DNS megváltoztatására, és a jelek szerint erről is végig hazudott. Végülis a transzhumanista projektben ez a lényeg, minél több embert beoltani, elpusztítani és a megmaradott példányokat megváltoztatni. Transz Humanizmus, azaz a földi ember megváltoztatása. Magyarán Istent játszó pszichopaták globális kísérlete emberek millióival, azok tudta nélkül!

Fotó: Drew Weismann és Karikó Katalin, akik együtt dolgoztak a COVID vakcinák géntechnológiai kutatásain és végig hazudtak erről a nyilvánosságnak, tagadva, hogy a kísérleti szérumba olyan genetikai rész lenne,amely képes az emberi DNS-t megváltoxztatni.

Tom Renz amerikai ügyvéd felfedte, hogy a COVID-19 vakcinák, amelyeket széles körben mRNS (hírvivő RNS) vakcinaként hirdetnek, valójában laboratóriumban létrehozott hibridek, amelyeket modRNS néven ismernek.

Tom Renz azzal vádolta meg az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságot (FDA), a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központot (CDC), a Pfizert és másokat, hogy félrevezetik a világot a COVID-19 vakcinák valódi természetével kapcsolatban.

A közösségi médiában közzétett nyilatkozatában Renz azt állítja, hogy a széles körben elismert mRNS technológia, amelyet állítólag a vakcinákban használnak, nem az, aminek mondják.

Nézem a forrást
Hogyan lehet túlélni a COVID lockdowns 2.0-t
Hogyan lehet túlélni a COVID lockdowns 2.0-t
Ma egy erőteljes adást tartogatunk számotokra, kezdve azzal, hogy részletesen bemutatjuk, hogyan éljétek túl a mindannyiunkra elszabaduló covid pánikot 2.0.

Egyértelmű, hogy tömeges pánikot próbálnak kelteni az elnéptelenedés újabb köréhez, amit kényszerszigeteléssel és levélben leadott szavazatokkal kombinálnak. Ma fontos bölcsességeket osztok meg arról, hogyan készüljünk fel erre, hogyan navigáljunk és hogyan vészeljük át.

Szintén ma egy különleges videoriportot mutatunk be Steve Quayle-lel, amely arra a szörnyű igazságra összpontosít, hogy a kormány most befelé fordította a háborús fegyvereit, az amerikai nép ellen. Most "Minket, a népet" lemészárolnak, kiégetnek, bebörtönöznek, éheztetnek, és elvágnak az élethez szükséges erőforrásoktól.

Nézem a forrást
Biztonságos az Ön MRI-je? Az igazság a gadolíniumról
Biztonságos az Ön MRI-je? Az igazság a gadolíniumról
A gadolínium, az MRI-kontrasztanyag gyakori, de vitatott összetevőjének rejtett kockázatainak feltárása. Amikor Darla Torno belépett a radiológiai osztályra egy rutinszerű kontrasztanyagos MRI vizsgálatra, tisztaságra számított. Elvégre megelőzés céljából készült átesni egy vizsgálaton, nem pedig valamilyen betegség miatt. Az eljáráshoz gadoliniumra, egy standard képalkotó anyagra volt szükség.

Az eljárást követő hetekben azonban Torno asszony energiaszintje lecsökkent, izmaiba rejtélyes gyengeség kúszott, és kognitív köd telepedett rá. Hónapokon belül a normális állapot távoli emlékké vált.

A kezdetben elhanyagolt tüneteket végül egy váratlan forrásra vezették vissza: a vizsgálat során használt kontrasztanyagra.

A gadolínium, egy nehézfémként besorolt sűrű ritkaföldfém elem, amely megkülönbözteti magát az olyan esszenciális fémektől, mint a vas és a cink. Ezekkel a tápanyagokkal ellentétben az emberi szervezetből hiányzik, csak a diagnosztikai célokra szabott orvosi injekciók révén jut be. Szerepe? Tisztaságot teremt az MRI-folyamatban.

Amikor az MRI-készülékek erős mágneses mezőt vetnek a testszöveteinkre, a gadolínium saját mágneses tulajdonságaira támaszkodnak. A gadolínium alapú kontrasztanyagok javítják az egészséges és a beteg szövetek közötti különbséget. Az eredmény? Éles, nagy kontrasztú képek, amelyek sok orvos szerint fontosak a pontos diagnózisok felállításához.

Nézem a forrást
Kemoterápia: Csalárd és halálos?
Kemoterápia: Csalárd és halálos?
Az évek során többször megállapítottam, hogy minden orvosi ajánlást a legjobb nagy adag szkepticizmussal kezelni. Ez sehol sem igazabb, mint a rák kezelésénél. Azok a betegek, akiknél rákot diagnosztizálnak, sokkos állapotban találják magukat. És mégis, miközben sokkos állapotban vannak, azon kapják magukat, hogy nagyon gyorsan számos létfontosságú döntést kell meghozniuk.

Az egyik nagy kérdés gyakran ez: "Kell-e kemoterápiát kapnom?" A kemoterápia három-öt százalékkal javíthatja a beteg túlélési esélyeit, bár ez a szerény szám általában túlságosan nagyvonalú. A bizonyítékok szerint például a kemoterápia az emlőrákos betegek túlélési esélyeit alig több mint 2,5%-kal növeli.

Ha figyelembe vesszük, hogy a kemoterápia megölheti az egészséges sejteket és az immunrendszert, és szörnyű károkat okozhat bennük, nehéz belátni a kemoterápia szedésének értékét.

Nem hiszem, hogy túlzás lenne azt állítani, hogy a kemoterápia körüli hype nagy része a csalás területére vitte a kezelést - sokkal inkább csalás, mint azok a kezelések, amelyeket a szervezet irrelevánsnak vagy károsnak minősít.

A kemoterápia egy kivágás, amelyet az összeesküvők és az orvosi intézményrendszer azért terveztek, hogy csökkentsék a rákos betegek ellátásának költségeit.

Nagy az esélye annak, hogy az Önt gondozó orvosok - különösen a kórházi onkológus szakorvosok - kemoterápiát fognak javasolni. Lehet, hogy keményen nyomást gyakorolnak arra, hogy fogadják el az ajánlásukat. Még az is lehet, hogy haragudnak vagy elutasítóak lesznek, vagy azt feltételezik, hogy Ön tudatlan vagy fél, ha úgy dönt, hogy nem akarja. A rákellenes jótékonysági szervezetek gyakran izgatottan kiabálnak a kemoterápiáról. De gyakran szorosan kapcsolódnak a gyógyszergyártó cégekhez is, amelyek pénzt keresnek a kemoterápiával - ami véleményem szerint a nagy és virágzó "rákipar" részévé teszi őket. Fontos megjegyezni, hogy a gyógyszergyártó cégek azért léteznek, hogy pénzt keressenek, és mindent megtesznek, ami szükséges ennek érdekében. Ijesztő rendszerességgel hazudnak és csalnak, és nem érdekük a betegek segítése vagy az életek megmentése. Ne feledjük: a gyógyszergyártó cégek egyetlen célja a pénzkeresés, bármi legyen is az emberi áldozat. Boldogan elhallgatják a potenciálisan életmentő információkat, ha ezzel növelik a profitjukat. Meggyőződésem, hogy a gyógyszergyártókkal való szövetkezésükkel a rákellenes jótékonysági szervezetek korruptakká váltak.

Mr. Blue és a CIA
Mr. Blue és a CIA

Mr. Blue és a CIA
Edward Curtin 2023. augusztus 21. forrás

"Ez a rabszolgaság, nem kimondani a gondolatokat." - Euripidész, A föníciai nők

Nemrég egy vasárnap este, amikor a feleségemmel éppen vacsorázni ültünk, megcsörrent a telefonunk. Mivel nem ismertem fel a telefonszámot, és vacsoraidő volt, haboztam felvenni, de valami véletlen folytán mégis felvettem. A hang a másik végén izgatott volt, heves, és engem keresett.

Nem tudna azonnal meglátogatni, mert sürgős híre van számomra? kérdezte. Megmondta a nevét, amit nem ismertem, és azt mondta, hogy nagy rajongója a könyvemnek, a Seeking Truth in A Country of Lies (Az igazság keresése a hazugság országában) címűnek - hogy már számtalanszor elolvasta. Kíváncsi volt, honnan tudok ennyi mindent annak működéséről, amit úgy nevezhetnénk, hogy a mély állam, a hatalmi elit, a hírszerzés/pénzosztály kapcsolatai, JFK, RFK és mások meggyilkolása, és így tovább. Azt mondta, hogy egy nagyon fontos történetet szeretne elmesélni nekem. A hangjában érezhető volt a sürgetés.

Természetesen óvatos voltam, ezért néhány napig halogattam. De Új-Anglia viszonylag kis terület, az ország nagyon sok ultragazdag családjának és a hagyományos kékvérű uralkodó hatalmi struktúrának az otthona, és az a kevéske, amit magáról mesélt, lenyűgözött. Így néhány nappal később elutaztam, hogy találkozzam vele ott, ahol lakik, mivel nem akartam megnyílni egy ismeretlen látogató előtt az otthonomban. Útközben rájöttem, hogy a vezetékneve valóban ismerősen cseng, méghozzá az 1960-as évek fontos amerikai történelméhez kapcsolódóan. A magánélet védelmében nem fogom nyilvánosságra hozni a nevét.

Hívják csak Mr. Blue-nak.

Ez a kékből jött,
egy szempillantás alatt.
Nem tudok semmiféle összeesküvésről,
bár valami ilyesmi...
nem lehetetlen. Köztem...
És közted, azt mondanám, hogy folyik.
Nincs értelme elmondani nekik
hogy mire készülünk, vagy miért.
Mi magunk sem tudjuk, ugye?
Kit érdekel, a tudás túlértékelt.
Mi ez az iskola, amiben még mindig vagyunk,
Vagy még nem végeztünk a világban?
Az élet világába? A semmiből,
egy szempillantás alatt,
Mielőtt még észrevennénk,
De nem utána, soha.


Megbeszéltük, hogy egy kávézóban találkozunk, de amikor ez megtörtént, azt kérte, hogy inkább a kávézótól távol, egy padon beszélgessünk a szabadban. Az első dolog, amit mondott nekem, az volt, hogy ő nem CIA-s. Én ezt kétféleképpen értelmeztem: volt és nem volt. De keveset mondtam, és végighallgattam a történetét, még akkor is, amikor megkérdőjeleztem magam, hogy egy ilyen bizarr telefonhívás után beleegyeztem, hogy találkozzak egy idegennel. Örültem, hogy nem egy csésze kávé fölött ültem.

Azzal kezdte, hogy mesélt nekem a kékvérű családi örökségéről, arról, hogy a családja milyen kapcsolatban állt az összes olyan kiemelkedő gazdag családdal, amelyek neve sokaknak nagyon is ismerős: a Forbesok, a Morganok, a Choate-ek, a Rockefellerek és mások, a régi pénz és a politikai és gazdasági hatalom minden karján jó kapcsolatban álló előkelő társaságok The Social Register című indexe. Elsősorban az Egyesült Államok északkeleti részén élnek, de csápjaik hatalmuk és befolyásuk miatt az egész világra kiterjednek. A Yale-re, a Harvardra, a Princetonra és az elit New England-i előkészítő iskolákba járnak. Régóta fontos pozíciókat töltenek be a médiában, a kormányban és a Wall Streeten. Röviden, a családja része volt annak, amit C. Wright Mills "a hatalmi elitnek" nevezett, és mint világossá tette, őt és e családok gyermekeit úgy nevelték, hogy azt feltételezzék, arra születtek, hogy meghozzák az országot érintő fontos döntéseket. Hogy uralkodjanak.

De Blue úr azt mondta, hogy mindig kívülállónak érezte magát, még akkor is, amikor bennfentes volt ebben a családi hálózatban. Úgy tűnt, hogy valamiért bűntudat terheli, és miközben egy hosszú történetet mesélt, kissé türelmetlenül vártam a sürgető hírek lényegét, amelyeket közölni akart velem. De csendben hallgattam.

Mesélt nekem néhány dologról, amit az évtizedek során tett, ami jó munka volt, és megpróbálta helyrehozni a nagyvállalatok által okozott károkat. Úgy tűnt nekem, hogy ezt a családja bűneiért való vezeklésként tette. Időről időre félbeszakítottam, hogy tisztázzak valamit az általa említett emberek és az amerikai kormányzati ügynökségekhez vagy a családjához kapcsolódó ismert médiaszemélyiségekhez fűződő kapcsolataik közötti kapcsolatról. Nagyon őszinte válaszokat adott. Minél többet beszélt, annál jobban bíztam benne.

Körülbelül egy óra elteltével megkértem, hogy mondja el nekem a sürgős híreket, amelyek miatt telefonált. Robert F. Kennedy 1968-as meggyilkolásáról volt szó. Azt mondta, évtizedekkel ezelőtt elmondta ifjabb RFK-nak, hogy a CIA ölte meg az apját. Ezt, mint mondta, két nappal a merénylet után tudta meg egy rokonától, aki CIA-tiszt volt. Ez a rokon személyesen mondta neki: "Mi tudtuk". Amikor megkérdeztem tőle, hogy ez mit jelent, azt mondta, hogy a CIA ölte meg Kennedy szenátort. Aztán végigkövette ennek a rokonnak a kapcsolatait a katonai-hírszerzési-ipari-politikai-gazdagsági komplexumon keresztül, és azt, hogy mindez hogyan tekeredett át a családja történetén és a prominens családokon, amelyekkel kapcsolatban állt. Sok nevet megnevezett, köztük a CIA-s rokont is. Nem lepett meg az összes kapcsolat, mert megerősítették azt, amit már tudtam a hatalom és a pénz felsőbb rétegeiről. De ez volt az első alkalom, hogy egy bennfentes személyesen mondta el nekem, és folyamatosan csodálkoztam a kiterjedésükön, és azon, hogy a nevek hogyan kapcsolódtak az amerikai történelem kulcsfontosságú eseményeihez, különösen azokhoz, amelyek a hírszerző ügynökségeket érintették.

Egy olyan városban ültünk, amelyet mélyen átitattak a régi pénzvilág elitjének híres nevei és történelmi kúriái, és miközben ő beszélt, én folyamatosan támaszkodtam az ezekről az emberekről szerzett ismereteimre, amelyek nem csupán akadémiai, hanem személyes tapasztalaton alapultak. Annak a helynek a szívében ültünk, ahol ezek a hagyományos uralkodó elitek összegyűltek és szocializálódtak.

Egy másik hasonló New England-i városban évekkel korábban végtelen történeteket hallottam, amelyeket a híres teológus, Reinhold Niebuhr özvegye, Ursula Niebuhr mesélt nekem, aki nagy névrokon volt, és szerette kiemelni Niebuhrék összes elitkapcsolatát. (Niebuhr volt a 20. század leghíresebb amerikai teológusa; fotója a Time magazin címlapján szerepelt; sokféle politikusra volt hatással; Barack Obama és még John McCain is elismerően és gyakran idézte; egyszóval ő volt az establishment istenembere a hidegháború alatt, és a neoliberális hadviselő állam teológiai alátámasztása). Rendszeresen megjegyezte, hogy így és így, a barátja és helyi lakos (általában ezeknek az embereknek a városi lakások mellett hatalmas nyaralójuk is volt) - pl. Adolph Berle, hírszerző tiszt az első világháborúban, Roosevelt eredeti Brain Trustjának tagja, nagykövet, Columbia jogi professzor, hatalmi bróker, aki részt vett a külföldi intrikákban, a hidegháború alatt és felett, ezt és ezt csinálta, stb.

Valamilyen oknál fogva úgy osztotta meg velem elit "barátairól" szerzett belső tudásának nagy részét, mintha osztanám az ő értékrendjét, pedig nem így volt. Biztosan a teológiai hátterem miatt. És azt hiszem, a hülyének tettetés is segített. De figyeltem - és közben megtanultam -, hogy az emberek sok mindent elmondanak neked, amit hallani akarsz vagy nem akarsz hallani, ha úgy gondolják, hogy fogékony vagy rá. A 20. század leghíresebb embereiről - Einstein, T. S. Eliot, a princetoni társai és mások, akiket mindig a keresztnevükön említett - szóló történetei sokat elárultak nekem a hatalmi elitek működéséről. Néha a történetek furcsán viccesek voltak, ha másról nem is árulkodtak.

Egy nap a fiával, Christopherrel ebédelve mesélt nekem a "barátjáról" (minden híres ember "barátja" volt), a híres német-amerikai pszichoanalitikusról, Erik Eriksonról. Azt mondta, ő bátorította a férjét, Reinholdot, hogy hagyjon fel a cigarettázással, és térjen át a dán szivarra. Idézte őt, amint azt mondta: "Ne feledd, mit mondott Freud, Reinhold: 'Régen volt már, hogy valami forró és nedves dolog volt az ajkaim között'"." Megdöbbentett, hogy ez a hetvenöt éves nő ezt mondta, miközben tudtam, hogy Freud egész életében szivarozott.

De ez tipikus volt egy olyan típusú kettős célzás, amelyet gyakran mondott elit társairól, és amely felnyitotta a szememet egy olyan társadalmi osztály belső működésére, amelyet nem ismertem. Mindezt tudomásul vettem, és összefüggéseket vontam le különböző szervezetek között, amelyekben ezek az elitek részt vettek, és amelyek közül sokról első pillantásra nem is gondolnánk, hogy a hatalmi műveleteikhez kapcsolódnak, mint például természetvédelmi és természetvédelmi csoportok, szervezetek, amelyek állítólag a vállalati visszaélések elleni harcra alakultak stb. Az évtizedek során azután több kapcsolatot láttam, mint amennyire lehetségesnek tűnt, és sokan egy kis földrajzi területen, de mind kapcsolatban álltak a felső osztálybeli elitekkel és a föld, az erőforrások és a média feletti ellenőrzésükkel.

Mr. Blue megerősítette mindezt, és még többet is. Mesélt nekem az ő és más gazdag családok kúriái alatti hidegháborús bombabunkerekről, a CIA és a vállalatok közötti kapcsolatokról, arról, hogy a "jófiúknak" tartott emberek valójában a rosszfiúknak dolgoztak, hogy a CIA és a Moszad ügynökei kapcsolatba léptek vele abban a feltételezésben, hogy az ő oldalukon áll, hogy az elit családok közötti zökkenőmentes kapcsolatfelvételről, ahol oly sok név és hely kapcsolódik a "mély állam" szereplőinek műveleteihez - ezek azok a dolgok, amelyeket évek óta kutatok, és amelyekről nemrég megjelent könyvem nagy része szól. Blue úr megerősítette számomra annak a lényegét, amit a saját munkám során felfedeztem. És ahogy mondtam neki, ezt tanulmányozással, kutatással és hallgatással tettem, amit bárki megtehet, ha hajlandó rá.

Hetekkel az első találkozásunk után Blue úr beleegyezett, hogy ismét találkozzunk, ezúttal velem és egy dokumentumfilmessel együtt. Ugyanazokat a történeteket mesélte el, sokukat kibővítve, másokat kiegészítve. Laza és könnyed volt, és közel öt órán át beszélgettünk. Egy ponton, amikor megkértem, hogy ismételje el, amit hetekkel korábban mondott nekem a CIA-s rokonáról, és hogy mit értett ez a rokon a "Tudtunk" kifejezés alatt az RFK-gyilkosságról, és Mr. Blue akkor azt mondta, hogy ő arra gondolt, hogy a CIA ölte meg Kennedyt, ugrott, hogy azt mondja: "Ezt soha nem mondtam". Ez a tagadás megdöbbentett engem. De ő mondta. Az első beszélgetésünk után, hazafelé menet pontosan leírtam a szavait a jegyzeteimbe. És azt is mondta, hogy azt mondta ifjabb RFK-nak, hogy a CIA ölte meg az apját. Ez volt az egyetlen alkalom hosszú beszélgetésünk során, amikor nagyon izgatott lett.

Nyilvánvalóan ez volt az a felfedezés, amely megrémítette a többi történet közül, amit megosztott. Megértem a félelmét. De az idő könyörtelen; kifutunk belőle. Eljön az a nap, amikor már túl késő megtalálni a nyilvános nyelvünket. Ezért maradt ő Mr. Blue, egy névtelen jó ember, aki belekerült egy családi történetbe, amiért megpróbált vezekelni. Kívülálló belülről még mindig, aki azért kiált, hogy egy másik ember meghallgassa, egy szempillantás alatt, a kékből.

Talán egyszer majd elmondja a világnak.

Nézem a forrást
A BRICS alapító tagjai történelmi döntés előtt állnak, amikor megpróbálják átalakítani a világrendet
A BRICS alapító tagjai történelmi döntés előtt állnak, amikor megpróbálják átalakítani a világrendet
A tagság bővítése és a Nyugattól való pénzügyi függetlenségre való törekvés a johannesburgi csúcstalálkozón megvitatandó két fontos kihívás.

A BRICS-csoport még soha nem keltett akkora érdeklődést világszerte, mint az e héten Johannesburgban megrendezésre kerülő 15. vezetői csúcstalálkozót megelőzően.

Ez önmagában is mutatja a csoport jelentőségének növekedését a 2006-os szentpétervári gazdasági fórum margóján tartott első - gazdasági miniszteri szintű - találkozó, valamint a 2009-es jekatyerinburgi csúcstalálkozó óta.

A jelentések szerint jelenleg mintegy 20 ország kéri felvételt az öttagú szervezetbe és a dél-afrikai találkozón képviselettel rendelkező országok listája pedig háromszorosára nőtt.

Ez az idők jele és két dologra utal: sok nem nyugati nemzet vágya arra, hogy a világ irányításában nagyobb szerepet kapjon, valamint a világpolitika, a gazdaság, a pénzügyek és a média öncélú nyugati dominanciájával szembeni növekvő ellenállás.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a BRICS-országoknak (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika rövidítése) könnyű dolguk lesz a világrend átalakításában.

A johannesburgi csúcstalálkozót megelőzően két kérdés merült fel a csoport további fejlődésének fő kihívásaként.
Az egyik a tagság bővítése. A világ minden tájáról számos ország sorakozott fel a BRICS ajtaja előtt, készen arra, hogy belépjen. Ezek közé tartozik Algéria, Argentína, Banglades, Fehéroroszország, a Kongói Demokratikus Köztársaság, Kuba, Egyiptom, Etiópia, Indonézia, Irán, Kazahsztán, Mexikó, Nigéria, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek.

Egy nagyszabású bővítés hangos nyilatkozat lenne, amely azt fejezné ki, hogy az USA által vezetett szövetségi és partnerségi rendszerrel szemben alternatívát építenek ki.

Nézem a forrást
A vallási közösségem körében végzett felmérés azt kérdezte, hogy a kormányzathoz való hozzáállásunk vagy a kormányról alkotott nézeteink megváltoztak-e a covid miatt. Ezt írtam.
A vallási közösségem körében végzett felmérés azt kérdezte, hogy a kormányzathoz való hozzáállásunk vagy a kormányról alkotott nézeteink megváltoztak-e a covid miatt. Ezt írtam.
Régebben a kormányt rendkívül alkalmatlannak / alkalmatlannak, meglehetősen korruptnak tartottam, és olyan ösztönzőkkel szembesültem, amelyek arra ösztönözték az ügynökségeket / hivatalnokokat, hogy általában alkalmatlanok és korruptak legyenek.

Most a kormányt alapvetően gonosznak tartom, bármely más klasszikus gyilkos szociopata rendszerrel egyenrangúnak - amit a világjárvány leleplezett. (Hogy teljesen világos legyek, ez nem a nácikhoz való hasonlítás, ők messze túlmutattak egy "klasszikus" gonosz gyilkos rendszeren.)

1. Az USA kormánya mindent elkövetett, hogy elnyomjon, szabotáljon és megsemmisítsen minden hatékony covid kezelést, ami önmagában több százezer, ha nem millió halálesetet okozott világszerte (az amerikai ügynökségek rendkívül nagy befolyással vannak a világ többi részére). Sajnos volt néhány prominens orvos, aki aktívan részt vett ebben, köztük egy, aki eskü alatt hazudott egy eskü alatt tett nyilatkozatban, amelyet a kórháza nevében nyújtott be egy covidos beteg családja által indított perben, hogy engedélyezzék az Ivermectin beadását a betegnek. Többek között ez az orvos azt állította, hogy a betegnek beadott első Ivermectin adagolás után NEM volt klinikailag érzékelhető javulás, ami nyilvánvalóan hamis volt, amint azt egy külső orvos eskü alatt tett nyilatkozatában leírták, aki * részletezte a beteg kórházi nyilvántartásában dokumentált konkrét klinikai javulást*. Személyesen ismerem az orvost, aki ezt a nyilatkozatot írta, és tanúsíthatom, hogy nem hazudik. A beteg végül a bírósági huzavona közepette meghalt.

2. Továbbá, a többi covidellenes politika - elzárás, arcmaszk, stb. - a leggonoszabb és legártalmasabb politikák közé tartozott, amelyeket egy magát etikusnak tartó társadalom valaha is bevezetett - a bezárások halálozási száma önmagában meghaladja a covidos betegség okozta valódi halálozási számot (amely önmagában csak a fent említett elfojtás és a kezelés megtagadása miatt volt jelentős). Ezek a társadalmat romboló politikák nem rendelkeztek semmilyen alátámasztó bizonyítékkal a bevezetésük előtt. Ma már jól dokumentált tény, hogy a szövet/sebészeti arcmaszkok egyáltalán nem csökkentik a covid terjedését, és még a különböző típusú N-95-ös maszkok is teljesen haszontalanok a lakosság kezében.

Fontos kormányzati tisztviselők, köztük Fauci is, beismerték, hogy soha nem vették figyelembe azt a számtalan kárt, amelyet az ilyen politikák a társadalomra nézve okoznak, ami nem "mulasztás" - a legkevésbé sem borzalmas lehetőség az, hogy nem voltak tekintettel a politikájuk által okozott vérontásra, ami valóban gonoszság.

Nézem a forrást
A YouTube cenzúrázza a WHO-irányelvekkel ellentétes tartalmakat
A YouTube cenzúrázza a WHO-irányelvekkel ellentétes tartalmakat
A YouTube új "orvosi félretájékoztatási irányelvet" vezetett be, amely cenzúrázni fog minden olyan orvosi vagy egészségügyi vonatkozású tartalmat, amely nem igazodik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állításaihoz.

A YouTube korábban rendelkezett egy "COVID-19 félretájékoztatási politika" weboldallal, amely szerint a platform nem engedélyez semmilyen olyan tartalmat, amely "súlyos, kirívó károkozás kockázatát hordozza magában", és olyan "orvosi félretájékoztatást" terjeszt, amely ellentmond annak, amit a WHO vagy a helyi egészségügyi hatóságok (LHA) a COVID-19 világjárványról mondanak. A weboldal most egy "orvosi félretájékoztatási politika" oldalra irányít át, amely a cenzúrázási szabályt nem csak a COVID-19-re, hanem "bizonyos egészségügyi állapotokra és anyagokra" is kiterjeszti.

A YouTube kijelentette, hogy az irányelv önkényesen érvényesíthető, mivel "nem feltétlenül terjed ki" a WHO vagy az LHA-k "konkrét egészségügyi állapotokkal és anyagokkal" kapcsolatos összes iránymutatására.

Egy augusztus 15-i blogbejegyzésben a YouTube azt írta, hogy "biztosítani szeretné, hogy legyen egy szilárd keret, amelyre építhetünk, ha új orvosi félretájékoztatási irányelvek szükségessége merül fel".

"Továbbra is figyelemmel kísérjük a helyi és globális egészségügyi hatósági útmutatásokat, hogy politikáink alkalmazkodni tudjanak" - olvasható a bejegyzésben. "Szeretnénk, ha a megközelítésünk világos és átlátható lenne, hogy a tartalomkészítők megértsék, hol húzódnak az irányelvek határai, a nézők pedig tudják, hogy megbízhatnak a YouTube-on található egészségügyi információkban"."

A YouTube arra kérte az alkotókat, hogy ne tegyenek közzé olyan tartalmakat a platformon, amelyek ellentmondanak az egészségügyi hatóságok bizonyos egészségügyi állapotok megelőzésére vagy átvitelére vonatkozó iránymutatásainak "vagy a jelenleg jóváhagyott és beadott vakcinák biztonságosságára, hatékonyságára vagy összetevőire vonatkozóan".

A kezelésekre vonatkozó iránymutatásoknak ellentmondó tartalmak, beleértve a hatóságok vagy a WHO által biztonságosnak és hatékonynak nem minősített "bizonyos káros anyagok vagy gyakorlatok" népszerűsítését", szintén nem lesznek megengedettek a platformon.

Tilos lenne továbbá minden olyan tartalom, amely "tagadja" bizonyos egészségügyi állapotok létezését.

Az új politikát kritikák érik az információ szabad áramlásának elnyomása miatt. Michael Shellenberger író rámutatott, hogy a YouTube új politikája "cenzúrázni fog, ha nem értesz egyet" a WHO-val.

"A YouTube elismeri, hogy a WHO "útmutatása" változhat. De ha így lesz, az nem a YouTube-on folyó vita miatt lesz. A YouTube nem egy közösségi médiaplatform, hanem egy propagandaplatform" - írta augusztus 16-i bejegyzésében a korábban Twitter néven ismert X-en.

"Képzeljük el, ha a YouTube az elmúlt 200 évben létezett volna. Akkor betiltotta volna a vérhígítás, a thalidomid, a lobotómia és a mentális betegek sterilizálásának kritikáját, amelyeket a hivatalos egészségügyi hatóságok mind ajánlottak."

Nézem a forrást
Hogyan zárják be az intelligens városok az emberiséget a szabadtéri koncentrációs táborokba?
Hogyan zárják be az intelligens városok az emberiséget a szabadtéri koncentrációs táborokba?
A Stop World Control figyelmezteti az emberiséget a világuralomra irányuló napirendre. "Mi vagyunk a 99%, a zsarnokok csak az 1%. De a probléma az, hogy a legtöbben nem teszünk semmit." Azt állítják: "A többség még azt sem hajlandó látni, ami az orra előtt van".

Az alábbiakban a Stop World Control kiadványa olvasható, amelyben kiemelik az intelligens városok valós és közvetlen veszélyét, és figyelmeztetnek, hogy ha nem teszünk ellenük semmit, és "maradunk az ostobaságnak ebben a kirívó állapotában, akkor a legszörnyűbb rémálomba fogunk belemenni, amit ez a világ valaha látott".

Az okos város olyan városi környezet, amelyben mindenütt jelenlévő megfigyelési és adatgyűjtési technológiák vannak, amelyek mindenki legintimebb, személyes adatait is figyelik és rögzítik.

A cél az, hogy mindenkiről mindent tudjanak: mit eszik és iszik, hova megy, mit vásárol, kivel találkozik, mit gondol, hogyan érez, milyen a véleménye, a szokásai, az egészségügyi és oltási állapota stb.

Minden. Apró. Részlet. Ezt a mindenre kiterjedő megfigyelést azzal indokolják, hogy állítólag elengedhetetlenül szükséges a "bolygó megmentéséhez" az éghajlatváltozással szemben. Garantálják azt is, hogy az életünk összekapcsoltabbá, biztonságosabbá és egészségesebbé válik.

Egy intelligens városban az élet minden aspektusát az adatgyűjtő technológiák széles skálája fogja figyelni: SMART Lights, SMART Poles, SMART Cars, SMART Neighbourhoods, SMART Homes, SMART Appliances, SMART Energy, SMART Transportation és sok más SMART technológia. Ezek együtt egy mindenütt jelenlévő megfigyelőhálózatot alkotnak majd, amely folyamatosan minden információt összegyűjt az emberek életének minden apró részletéről.

Az intelligens városok létrehozzák a testek internetét.

Orosz szállító repülőgép érkezett Maliba
Orosz szállító repülőgép érkezett Maliba

Orosz szállító repülőgép érkezett Maliba
A Wagner zsoldoscsapatok Nigerbe vonulnak, előtte megüzenték a nigeri lázadóknak, ne aggódjanak a fenyegetőző Nyugat miatt
Szőke Mária Magdolna 2023. aug. 21. forrás

Egy orosz szállító repülőgép szállt le a mali Bamako repülőtéren, a Wagner Private Military Company (PMC) több száz vadászgépével, amelyeket állítólag Szíriából vett fel. A Wagner úton van Nigerbe, hogy megvédje azt az országot a "külső erőktől".

A Wagner zsoldos-sereg több ezer veteránt toborzott a szíriai polgárháborúba, főleg olyan férfiakat, akik a szíriai kormány nevében harcoltak, és legyőzték az ISIS-t, az Al-Kaidát és az FSA-t. Ezek a férfiak hihetetlen harci tapasztalattal rendelkeznek a terroristák ellen.

Szíria az egyik első hely, ahol a Wagner sereg az egész világ előtt bebizonyította harci fölényét. Erőfeszítéseik nélkül a szíriai elnök már rég Kadhafi sorsára jutott volna De ő győzött, hála Oroszországnak és elit harci erejének, a Wagner zsoldos seregnek

Amikor megérkezett Nigerbe, a Wagner vezetője a sajtó szerint állítólag azt mondta az új nigeri kormánynak, hogy soha ne aggódjon semmilyen idegen hadsereg miatt Niger földjén, és kifejezetten biztosította a vezetést, hogy Wagner szembeszáll az amerikaiakkal is, ha azok valaha is belekeverednek az ECOWAS-szal való konfliktusba, vagy megpróbálják bevetni a drónjaikat.

Jelenleg mintegy 5000 orosz finanszírozású önkéntes harcos van Afrikában, főként Maliban, Líbiában, Szudánban, a Közép-afrikai Köztársaságban, Mozambikban és a Kongói Demokratikus Köztársaságban.

A Wagner zsoldosok vállalják Niger elnöki palotájának védelmét a fővárosban, Niameyben, és az ország fő infrastruktúráinak védelmét a szabotázs támadások ellen.

A mintegy 230 000 fős személyi kapacitással a szomszédos Nigéria várhatóan sokkal több katonával járul hozzá a Niger elleni hadművelethez, mint a blokk bármely más országa. A két legerősebb hadsereggel rendelkező ország, Egyiptom és Algéria azonban óva intett minden katonai beavatkozástól Nigerben, és megfogadták, hogy nem állnak tétlenül, és nem hagyják, hogy ez megtörténjen.

A nigeri katonaságot, mely eltávolította a vezetésből a nyugat-szolga elnököt, Niger szinte teljes lakossága támogatja, és több ezren jelentkeztek, hogy harcba szálljanak szülőföldjük védelméért a Nyugattal.

Nézem a forrást
Szaúd-Arábia célba veszi Nagy-Britannia katonai ékszerét, hogy megmozgassa gyártási erejét
Szaúd-Arábia célba veszi Nagy-Britannia katonai ékszerét, hogy megmozgassa gyártási erejét
Mohammed bin Szalman koronaherceg az országot az Öböl menti országok gyártóipari erőközpontjává akarja tenni, miközben eltávolodik az olajtól és a gáztól.

A 2 trillió dolláros szaúdi trónörökös 2030-ra 148 milliárd dollárra (116 milliárd font) akarja növelni az ipari exportot, és 2035-re megháromszorozza a gyárak számát 36 ezerre, amelyek a hadihajóktól az autókig mindent gyártanak majd.

Eddig a Lucid amerikai elektromos autógyártó cégbe fektetett be, amely gyárat tervez építeni az országban, és egy tervezett közös vállalatot is létrehozott a Navantia spanyol állami tulajdonú hadihajó-építő céggel.

Most egy másik jövedelmező, bár drága és közismerten bonyolult piacot, a vadászrepülőgépeket vette célba.

A múlt héten jelentették be, hogy az ellentmondásos uralkodó ősszel látogatást tesz az Egyesült Királyságban, ami azután történt, hogy Szaúd-Arábia az egyik legnagyobb brit katonai projektbe való bekapcsolódásával kapcsolatos spekulációkra került sor.

A Downing Street a hírek szerint a királyságot a 72 milliárd fontos Tempest program részévé kívánja tenni, amely kezdetben egy angol-olasz erőfeszítés, amelyhez tavaly Japán is csatlakozott.

Szaúd-Arábia mély zsebét szívesen látnák, de az ipari bennfentesek aggódnak a nemzet technológiai kínálata, valamint politikai terhei miatt.

A Tempest projekt célja, hogy a következő évtized közepére egy hatodik generációs vadászrepülőgépet állítson szolgálatba, amely az Eurofighter Typhoon-t váltaná fel.

A jelentések szerint Szaúd-Arábia hivatalos partnerként kíván részt venni a programban, és nem egyszerűen megrendelőként kívánja megvásárolni a kész terméket, ahogyan azt a Typhoon esetében tette.

Nézem a forrást
Nyugati fegyvergyártók gyűléseztek egy ukrajnai színházban, az oroszok meg rájuk dobtak egy rakétát
Nyugati fegyvergyártók gyűléseztek egy ukrajnai színházban, az oroszok meg rájuk dobtak egy rakétát
nyilván szemléltető-eszközként hadd érezzék saját bőrükön miket is gyártanak.

Úgy tűnik, hogy az orosz hírszerző szolgálat valahogy egy lépéssel mindig az ukrán fenyegetési kísérletek előtt jár, ezt igazolja egy szombati orosz légicsapás is, amiről senki sem tudja, mennyire befolyásolta az egész nyugati blokkot.

Orosz rakéta csapódott be szombaton az észak-ukrajnai Csernyihiv városának gő terén , jobban mondva a városi színházba, ahol éppen fegyvergyártók tanácskoztak. Orosz morbid-humornak is lehet értékelni azt, hogy az orosz légierők pont oda küldött be rájuk egy rakétát, nyilván, hogy a halálfaló fegyvergyártók is egyenesbe, saját bőrükön is megtapasztalják azt miket is gyártanak.

Az ukrán sajtó ugyanis arról számolt be, hogy a támadás idején a Városi Színházban pilóta nélküli légi-járművek, harci bombázól gyártóinak részvételével zajlott egy konferencia. Részleteket az ukrán média nem közlt6, arról sem számoltak be, hogy vannak e áldozatai az orosz légitámadásnak. Annyit közöltek, hogy vizsgálják az esetet.

Nézem a forrást
Kudarcba fulladt a Nyugat kísérlete, hogy ukrán forgatókönyvet hozzon létre Nigerben
Kudarcba fulladt a Nyugat kísérlete, hogy ukrán forgatókönyvet hozzon létre Nigerben
Az afrikai vezetők kijevi kollégáikkal ellentétben nem öngyilkosok és így kevésbé hajlandóak a NATO parancsát teljesíteni! A Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közössége (ECOWAS) egyes országainak csapatai által Niger esetleges inváziója körül kialakult helyzet alakulása figyelemre méltóan emlékeztet azokra a megbeszélésekre, amelyek az idei nyári ukrán "ellentámadás" előestéjén zajlottak.

A nyugat-afrikai államok nem sietnek egy kockázatos kalandba bocsátkozni, miközben az Egyesült Államok és nyugat-európai szövetségesei erre buzdítják őket. Mint ahogyan 2023 tavaszán egész tavaszán arra ösztökélték az ukrán hadsereget, hogy támadja meg a megerősített orosz állásokat.

De van egy jelentős különbség Ukrajna és Niger között. Ukrajna esetében egy olyan rezsimmel állunk szemben, amely gyilkos politikát folytat az ellenőrzése alatt álló területekkel szemben. Az afrikai vezetők viszont egyáltalán nem hajlandók kockázatot vállalni Franciaország és az Egyesült Államok érdekeiért.

Ezért ami Ukrajnában tragédia volt, az Nyugat-Afrikában bohózattá válhat és a végeredmény egy békés megállapodás lesz minden érintett fél között. A fő ok azonban mindkét esetben ugyanaz: a Nyugat azon törekvése, hogy ne keveredjen közvetlenül katonai kalandokba, hanem másokat használjon fel céljai eléréséhez.

Nézem a forrást
Itt a drámai amerikai bejelentés, nagy bajba kerülhet Ukrajna
Itt a drámai amerikai bejelentés, nagy bajba kerülhet Ukrajna
Washington is már kihátrálna lassan a háborúból, ráadásul nem képesek megfelelő mennyiségben leszállítani ballisztikus rakétákat a kijevi rezsim számára, erről ír a Financial Times. Az Egyesült Államok nincs abban a helyzetben, hogy olyan mennyiségű taktikai ballisztikus rakétát szállítson Ukrajnának, amely segíthetne megfordítani a helyzetet az ellentámadásban - írja a Financial Times. A brit lap több szakértőt is idézett, akik megkérdőjelezik, hogy az ilyen típusú fegyverek egyáltalán segíthetnének Kijevnek egy nagyobb áttörés megvalósításában.

Egyre kevésbé hisznek az amerikaiak a hasonló fegyverek hatékonyságában. Nem hiszem, hogy bárkitől is hallani olyan érvet arra vonatkozóan, hogy jól halad az ellentámadás, azonban nincs B-tervünk - nyilatkozta Samuel Charap, a Rand Corporation vezető kutatója.

Ráadásul a Financial Times szerint már Washingtonban is kezdik úgy látni, hogy a nagy teljesítményű fegyverek átadása Ukrajnának nem jelente mást, csak a háború eszkalálódását.

Eközben az ARD-DeutschlandTrend pénteken közzétett felmérése szerint Németországban mára a megkérdezettek többsége, 52%-a határozottan ellenzi a fegyverszállításokat.

Továbbá a Financial Times amerikai tisztviselők nyomán írta még meg a cikkben, miszerint a 2024-es elnökválasztás közeledtével csökkenhet az amerikai katonai támogatás mértéke Ukrajnában. Donald Trump esetleges újraválasztásának lehetőségéről is írnak, aki ismételten ígéretet tett arra, hogy hivatalba lépése után egy nappal véget vet a konfliktusnak.

Nézem a forrást
Háború: Washington már a béketárgyalásokban gondolkodik?
Háború: Washington már a béketárgyalásokban gondolkodik?
Ukrajna erős katonai helyzete és a beköszöntő tél együttvéve jó feltételeket teremtenek, hogy megfontoljuk a béketárgyalásokat - Mark Milley, az amerikai haderő vezérkari főnökeinek egyesített bizottságát vezető tábornok tavaly novemberi kijelentése újra napirendre került Washingtonban.

Lehet, hogy valahol Milleynek igaza volt? - kérdi a Politico hírszerzési értesülésekben igen gazdag nemzetbiztonsági napi hírlevele. "Az ukrán ellentámadásról folytatott beszélgetések az izgalmasságtól eltolódtak a csalódottság felé, ahogy Kijev lassú előrenyomulásának hatására néhány hivatalos amerikai személyiség és bennfentes suttogni kezdett: oda kellett volna figyelnünk arra, amit Mark Milley tábornok mondott?" A cikk szerzői: Alexander Ward befolyásos nemzetbiztonsági szakértő, korábban az Atlanti Tanács Brent Scrowcroft Központjának vezetőhelyettese, Lara Seligman, a Politico kitüntetett Pentagon-riporterte, korábban a Defense News, a The Washington Post szerzője, Eric Bazail Eimil, a "büszke kubai", aki azelőtt a The Wall Street Journalben is publikált.

Még tavaly novemberben az amerikai haderő vezérkari főnökeinek egyesített bizottságát vezető Mark Milley tábornok (a legmagasabb beosztású hivatásos katona az USA-ban) azt mondta, hogy Ukrajna erős katonai helyzete és a beköszöntő tél együttvéve jó feltételeket teremtenek, hogy megfontoljuk a béketárgyalásokat.

A Biden-adminisztráció megszeppent vezető tisztviselői akkor egymás lábára taposva rohantak ukrán partnerükhöz, és biztosították mindegyiket, hogy Milley bizonyára vicces kedvében volt, és hogy megnyilvánulása nem fejez ki semmilyen titkos fehér házi véleményt - jelzi a szóban forgó cikk.



A nyilvános öngyilkosjelöltek és a kussolók

Egy régi ismerősöm nemrég azt írta ki az fb-re, megkéri a többieket, hogy az ő oldalán még kommentben se politizáljanak, mert aki megteszi, azt letiltja. Egy ideig szó nélkül hagytam a dolgot, de egyre forrt bennem a méreg. Aztán nem éppen irodalmi stílusban elküldtem a francba és magam javasoltam, hogy tiltson le.

Tudom róla, hogy utálja a rendszert, de félti az állását, mint ahogyan azt megírta nekem korábban privátban. De ez nem mentség. Ez az ország pontosan ezért jutott ide. Az agresszort a legelején orrba kell vágni, hogy észrevegye magát:
"Ennyi, ne tovább!" Orbánék maguk is elcsodálkoztak azon, mit meg nem lehet tenni ezzel a néppel. Folyamatosan tolták ki az ingerküszöböt. A saját hívektől ellophatnak már mindent, kórházat, termőföldet, egyetemet, szállodát, Balatont, szabadság jogokat stb. és egy morgás se hallatszik.

Az fbn is sokat olvasom, hogy hörög a magát ellenzékinek mondó ember, és felháborodva kéri számon a magyar ellenzéket, meg az EU-t, hogy miért nem tesznek már valamit Orbán ellen, nem érnek semmit! Szólok, hogy nem ők nem érnek semmit, hanem az, aki így gondolkodik. Mindig áttolni másra a felelősséget, a cselekvés kötelességét, aztán jól számonkérjük őket, mint hős magyar állampolgárok, hogy miért szarakodnak ennyit?!

A helyzet az, hogy ez a mentalitás tette tönkre az országot, aminek létét Orbánék tudatosan erősítettek a társadalmi csoportok egymásnak ugrasztásával. "Mindenki más felelős, csak én nem!"- gondolja a magyar.

Vannak persze nyughatatlan emberek. Ilyenek pl. azok a pécs-baranyai ügyvédek, akik még a Fidesz helyi uralma alatt, az "illegalitásban" megkeresték egymást, szövetségre léptek, és megfogadták, hogy megbuktatják ezt a szemét rendszert. Mindenki azzal segíthet, amivel tud. Ők a jogi szaktudásukkal. Jórészt ebből a társaságból nőtt ki a Pécset és a városi cégeket Péterffy ellenzéki polgármester megbízásából átvilágító jogászi team. Már jónéhány feljelentést kidolgoztak a fideszes mutyik, lopások miatt, de sok munka van még hátra, nyomoz a csapat több irányba...

Ennek az országnak az abszurditását mi sem mutatja jobban, mint az, hogy nem rendőrök, hanem ügyvédek alapították meg Pécsett az államot megszálló Fidesz maffiával szemben a "Cattani-kommandót." A választáson egy ország irányítása és sok ezer milliárd feletti rendelkezési jog a tét. Erre tekintettel nem túl jó előjel, hogy Cattani is 70 golyóval a testében végezte. De mi, ügyvédek, a csapat tagjai hiszünk abban, hogy ebben az országban vannak még tisztességes rendőrök, ügyészek. Aki tudják, hogy hozzánk hasonlóan nekik a jófiúk csapatában kell focizni, nem a mentelmi jogos, nyakkendős bűnözőkében!

Jómagam is tagja vagyok a stábnak. Ezért idegesít az előbb említett ismerős hozzáállása. Elvárják, hogy legyünk forradalmárok, döntsük meg a rendszert, ők pedig ezt kényelmesen végignézik fotelból, a kocsmából, mert féltik az állásukat! Közlöm, hogy amikor belevágtunk ebbe a feladatba, akkor nekünk is végig kellett gondolni, hogy van családunk, vannak gyerekeink, van szakmai karrierünk stb. Tudtuk, hogy nem lehet a személyünket titokban tartani. Ha kimegyek egy céghez átvilágítás tartani, nyilván tudni fogják, ki vagyok! Nagyon nagy hatalmú emberek ügyeit piszkáljuk mi mostanság. Orbánék pedig nem a keresztényi megbocsátásról híresek.

Úgyhogy pontosan fel kellett mérnünk, ha nem bukik meg a Fidesz, akkor nekünk nagy valószínűség szerint végünk lesz, akár a munkát, akár a biológiai létet nézzük. Igen sok embert elüldöztek már ebből az országból. Az még jól járt, aki el tudott menni, és nem került börtönbe mondvacsinált okokkal vagy nem lett nagyobb baja... Mégis elvállaltuk a harcot, a "nyilvános öngyilkos jelöltséget", ahogyan egy orvos barátom minősített engem is.
Mert nem akarunk és nem tudunk rabszolgaként élni. Nem hagyunk ilyen mocskos országot a gyermekeinkre, unokáinkra, mert ezt nem viseli el a gyomrunk! Szóval mi mindent kockára teszünk, beleértve a gyerekeink jövőjét is, erre jön valaki, szövegel a fotelből, de tőlünk elvárja, hogy megbuktassuk a rendszert. Még nyilvánosan kritizálnak is, hogy így, meg úgy kellene csinálni a dolgunkat. De ők maguk a munkahelyükön se mernek szembeszállni a zsarnok főnökkel egy beszólás erejéig sem!

Szóval ebből lett elegem! Tessék tudomásul venni, hogy az utolsó pillanatokban vagyunk, hogy az országot kiverjük a maffia kezéből és normális életet teremtsünk a jövő gyermekeinek, ha már a miénk tönkre lett téve. Nincs helye suttogásnak, kussolásnak! Tessék fellázadni! Ne mástól várd mindig a világ megváltását! Az ellenzék te vagy!

Ha pedig ezt nem teszed meg, akkor nincs jogod bárkinek is pofázni, aki a saját bőrét vásárra vitte az országért, a jövőért!
DR. MARTIN ZOLTÁN, ÜGYVÉD

Nézem a forrást
Figyelmeztetést kaptak a Revolut felhasználói: a NAV pontosan tudja, mennyit tartanak a számlájukon
Figyelmeztetést kaptak a Revolut felhasználói: a NAV pontosan tudja, mennyit tartanak a számlájukon
Tévhit, hogy Revolutról nem lehet pénzt behajtani. A NAV automatikusan kap információkat a külföldön vezetett számlákról. A Revolut-számlákra is rálát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - ezzel a címmel adott ki közleményt az adóhatóság. Ebben figyelmeztettek, hogy aki önként és felszólítás után sem fizeti meg köztartozását, az számíthat arra, hogy a bankszámlájára inkasszó kerül.

A NAV megjegyezte, hogy az adózók nagy többségét mindez nem fenyegeti, hiszen "Magyarországon fölényben vannak a tisztességes, jogkövető állampolgárok". Mások viszont abban bíznak, hogy külföldön vezetett számláik mentesek a hatósági eljárás alól, ami egy tévhit - fogalmazott a NAV. Ennek kapcsán hangsúlyozták: a Magyarországon egyre népszerűbb, virtuális pénztárcát kínáló Revolut bankszámlára elhelyezett vagyonról is van információjuk. Felidéztek egy esetet, amikor a NAV inkasszót kért egy magyar állampolgár Revolut bankszámlájára a litván adóhatóságnál jelentős köztartozása miatt. A magyar költségvetést megillető összeg szinte teljes egészében meg is térült. Ennek az az oka, hogy adóvégrehajtási szempontból átjárhatók az országhatárok.

Nemzetközi egyezmények és uniós direktíva keretében a magyar illetőségű adózók pénzügyi számláiról automatikusan érkezik információ a NAV-hoz, amit az adóhatóság végrehajtási célokra is felhasználhat. Ennek olajozott működését jól mutatja, hogy tavaly 87 joghatóságtól érkezett adat csaknem 870 ezer külföldön vezetett számláról, valamint az államok közötti behajtási együttműködéssel eddig csaknem 300 behajtás iránti megkeresés indult a kapott számlainformációk alapján, amely több mint 63 millió forint költségvetési bevételt eredményezett. "A Revolut is szolgáltat adatokat a litván adóhatóságon keresztül, így a behajtási jogsegély alól a Revolut-számlákra elhelyezett jövedelem vagy vagyon sem kivétel" - húzta alá a NAV.

Nézem a forrást
Nincs vége: Hatalmas pofont kevert le az autósoknak a Fidesz-kormány - jön az újabb adóemelés
Nincs vége: Hatalmas pofont kevert le az autósoknak a Fidesz-kormány - jön az újabb adóemelés
Nem elég, hogy a régión belül is az egyik legmagasabb áron juthatnak üzemanyaghoz a magyarok, januártól a helyzet még inkább romlani fog, ugyanis a kormányzat újabb adóemeléssel fogja sújtani az autósokat. A Pénzügyminisztérium szerint az EU által előírt jövedéki adóra vonatkozó szabályozás miatt kell emelni az árakat.

Ugyanakkor kiderült, ez tévedés, mert csupán a rendeleti kormányzás egyik szabályozása emelkedik törvényi erőre. A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint az áremelkedés csak az üzemanyagokat érinti.

A G7 cikkében hangsúlyozta: a magyarországi jövedéki adó szintje annyira alacsony, hogy ha nem emelnek rajta, csak a mostaninál is sokkal gyengébb forint mellett felelhetne meg az ország a minimális adóelvárásoknak. Vagyis - jelezték - a magyar kormány uniós jogot sért azzal, hogy a minimálisnál alacsonyabb jövedékiadó-szintet határozott meg.

A Népszava arról írt, hogy a benzin- és gázolajárak év eleji tetőzéséhez képest ugyan valamelyest csökkentek a kutak árai, az óvatos javulás ívét azonban valószínűleg teljesen megtöri majd a januári, bruttó 41 forintos jövedékiadó-emelés.

Így pedig majd várhatóan az egész régión belül. Magyarországon lehet majd a legdrágábban tankolni. Ám ezen a listán jelenleg is "előkelő" helyen áll Magyarország: a cargopedia.hu összeállítása alapján a térség nyolc országa közül a harmadik legdrágább Magyarország: a múlt heti, 624 forintos benzin- és 633 forintos gázolaj árát csak Ausztria és Szlovákia előzi. Viszont - hívták fel a figyelmet - olcsóbban lehet üzemanyaghoz jutni.

Transznemű edző átöltözik az öltözőben a sokkolt pennsylvaniai középiskolás diákokkal
Transznemű edző átöltözik az öltözőben a sokkolt pennsylvaniai középiskolás diákokkal

EXKLUZÍV: Transznemű edző átöltözik az öltözőben a sokkolt pennsylvaniai középiskolás diákokkal
Az iskolatanács nem tudja, hogyan reagáljon
Beth Brelje 8/20/2023 forrás

Több incidens, amely egy transznemű, részmunkaidős középiskolai teniszedzőt érint Pennsylvaniában, kellemetlen helyzetbe hozott néhány diákot és szülőt. Most pedig az iskolatanács megosztott abban, hogy meghosszabbítsák-e az edző szerződését.

A Gettysburg Area School Districtnél alkalmazott edzőt David Yates néven vették fel. Yates úr most Sasha Yates néven fut, és nyilvánosan transznemű nőként azonosítja magát - írja a Gettysburg Times.

Yates úr 2018 óta volt szezonális fiú és lány teniszedző. A Gettysburg teniszcsapatáról szóló sporthírek 2021-ben még a David Yates nevet használták, de 2022-ben már Sasha Yatesnek hívták az edzőt. Az iskolakörzet honlapján szerepel egy e-mail cím, amelyen a Sasha nevet használják, de az e-mail címre kattintva a David név jelenik meg. Yates úr nem válaszolt a cikkhez fűzött kommentárkérésre.

Több, diákokat érintő incidens után - egy 2022 őszén és egy másik 2023 tavaszán - az iskolaszék úgy döntött, hogy nem veszi vissza Yates urat egy újabb szezonra. Azonban nem vettek fel helyettest, és néhány tanácstag meglepetésére júliusban David Yates neve ismét felbukkant a felvételi listán egy újabb teniszedzői szezonra.

Az augusztus 7-i szavazáson, amely arról szólt, hogy visszavegyék-e vagy sem, 3-3 arányban holtverseny alakult ki, egy személy tartózkodott. Augusztus 21-én, hétfőn ismét szavazni fognak, az iskolatanács teltházasnak ígérkező ülésén.

A közösségi médiában vihar tört ki azzal a feltételezéssel, hogy azok, akik az újrafelvétel elutasítására szavaztak, egyszerűen Yates úr transznemű identitása miatt cselekedtek. De a történet ennél többről szól.

Nézem a forrást
Genderőrület: férfi nyerte a nők erőemelő versenyét
Genderőrület: férfi nyerte a nők erőemelő versenyét
Nem az első eset, hogy olyan sportoló győzőtt, vagy ért el el kiemelkedő eredményt a nők mezőnyében, aki férfinek született. Alaposan felborzolta a kedélyeket Anne Andres, aki durván maga mögött hagyta a mezőnyt a kanadai erőemelő bajnokságon. Naná, hogy férfi izomzattal!

Botrányt okozott egy transznemű versenyző szereplése a sport világában egy nők számára megrendezett versenyen. Ezúttal az erőemelőknél keltett éles vitát, sportszerű-e, hogy a férfiből nővé lett Anne Andres elképesztő főlénnyel megnyerte a kanadai női erőemelő bajnokságot, sőt rekordot állított be - írja a Daily Mail. A sportoló 597,5 kilogrammos összteljesítménnyel nyert, ami 200 kilogrammal több, mint a második helyezett SuJan Gill eredménye, aki 387,5 kilogrammig jutott. Persze, ő született nő.

Többen a transzneműek miatt adják fel a sportolást. Már a verseny előtt többen tiltakoztak Andres indulása ellen, például April Hutchinson, a Kanadai Erőemelők Szakszervezetének tagja. "Teljesen igazságtalannak" nevezte azt a döntést, amely lehetővé tette a transznemű sportoló indulását.

A testek sportolnak, nem az identitások. Ne feledje, a test biológia, nem pedig sportoló identitás - fogalmazott Hutchinson, aki arról is beszélt, hogy nagyon elkeserítő volt azt látnia, ahogy Andres megdöntötte a rekordot.

"A női sporttársaim évek óta ezért küzdöttek és most élsportolókról beszélek, akik edzettek, edzettek és edzettek." - fogalmazott a sportolónő, aki azt is elárulta, hogy néhány nő azért nem indult a versenyen, mert tudta, hogy Andres is nevezett, így már nem látták értelmét.

Lényegében a pasim holnap úgy dönt, hogy nőként azonosítja magát és versenyezhet köztünk, majd másnap újra férfivá válhat - mondta Hutchinson, aki szomorúnak és igazságtalannak tartja, hogy semmilyen bizonyítvány, hivatalos irat, de még egy személyi igazolvány sem szükséges ahhoz, hogy egy férfi a női mezőnyben indulhasson: "Az egész attól függ, hogy mit érzel aznap, vagy éppen milyen nemet akarsz magadnak"

Nézem a forrást
A transzneműség
A transzneműség "parazitává tette az emberek érzelmeit", mondja a szakértő
Alasdair Gunn, a Genspect nevű érdekvédelmi szervezet igazgatóhelyettese arra figyelmeztet, hogy a genderipar "parazitázik" az emberek érzelmein a transzneműek napirendjének erőltetésével, beleértve az öngyilkossági kockázatról szóló állítások felnagyítását azok körében, akik másnak érzik magukat a nemük miatt.

Az "American Thought Leaders" című műsor augusztus 17-i epizódjában Jan Jekielekkel készített interjújában Gunn úr azt sugallta, hogy bár a gender-ipar valamiféle szociális jóléti csoportként tünteti fel magát, valójában pusztán az emberek érzéseit kihasználó üzletről van szó. "Elmondják a kis üzeneteiket arról, hogy megmentik a transzneműek életét, és kis szívecskéket, egyszarvúakat és szivárványokat tesznek bele. A sebészek nem jótékonykodnak, hanem fizetnek nekik. Az emberek, akik a részvényeket és a részvényeket tartják... ők nem [a szívük] jóságából teszik ezt. Ez egy iparág. És úgy gondolom, hogy ez egy abnormális iparág" - mondta.

"Ez egy olyan iparág, amelynek sikerült mindenféle, meglehetősen mély érzelmeket kiváltó dolgot manipulálnia annak érdekében, hogy saját magát szolgálja azzal, hogy az elévülési határidőket abszurdan rövidre csökkentette, így ha három év után megbánod a műtétedet, az Egyesült Államok egyes államaiban már túl késő. Három év. Tehát az életed hátralévő részében egy olyan testrészed van, amit nem akarsz."

"Szóval, ez parazita az emberek érzelmeiben."

Gunn úr Genspect nevű szervezete a nemüket megkérdőjelező emberek számára elérhető kezelési lehetőségek kiszélesítésére törekszik a "nemi megerősítő ellátáson" túl.

Felhívta a figyelmet az átmenet napirendjének öngyilkossági szempontjaira. Egyesek azt állítják, hogy azok a gyerekek, akik úgy érzik, hogy más nemhez tartoznak, de nem mennek át, nagyobb öngyilkossági kockázatnak lehetnek kitéve.

Gunn úr rámutatott, hogy létezik egy "forgatókönyv", amelyet arra használnak, hogy a fiatalokat a nemi átalakulás útjára tereljék. A fiatalok a barátaiktól kapják a "forgatókönyvet" - állította.

"Azt hiszem, a legjobb módja, hogy úgy gondoljunk erre a forgatókönyvre, hogy olyan, mintha a gyermeked találna egy verset, ami rezonál rá. Az érzés valószínűleg valós. De a benne lévő információ nem valós. Tehát amikor azt mondják, hogy "fennáll az öngyilkosság veszélye", akkor ezt a barátaiktól tanulták".

"Nos, erre valójában nincs bizonyítékunk. Ez egy nagyon bonyolult és kényes kérdés, de erre nincs bizonyíték. Azt mondják egymásnak, és ezt el is hiszik, hogy nagy az öngyilkosság kockázata, ha nem mennek át."

Gunn úr rámutatott, hogy bár bizonyos tanulmányok valóban azt mutatják, hogy az öngyilkossági hajlam magasabb egyes, a nemüket megkérdőjelező fiatalok körében, vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint a biszexuálisok körében még magasabb az öngyilkossági hajlam.

Nézem a forrást
A Pedagógusok Szakszervezetének nyári képzései továbbra is a káros ideológiákra összpontosítanak
A Pedagógusok Szakszervezetének nyári képzései továbbra is a káros ideológiákra összpontosítanak
Az ország két legnagyobb tanári szakszervezete továbbra is olyan képzéseket helyez előtérbe, amelyek a transznemű ideológiával és a faji egyenlőséggel indoktrinálják a diákokat - derül ki a Defense of Freedom Institute (DFI) friss jelentéséből.

"Ez a szégyenteljes elkötelezettség a titkolózás mellett azt mutatja, hogy a NEA nincs összhangban a nyilvánossággal a politikai céljait illetően, valamint azt, hogy a szervezet túlérzékeny az álláspontjait ért kritikákkal szemben" - áll a jelentésben, különösen azért, mert a szakszervezetek "juttatásokat" kapnak, például bizonyos adómentességeket a kormánytól.

"Ahogy az amerikaiaknak joguk van átláthatóságot követelni a kongresszustól és az elnöktől, úgy minden jogunk megvan ahhoz, hogy megtudjuk, miről dönt a NEA az éves ülésein és más alkalmakkor" - áll a jelentésben.

A DFI-jelentés három fő képzési típust jelölt meg, amelyeket az AFT júliusi Together Educating America's Children (TEACH) konferenciáján tartottak, és amelyek az iskolai nemi ideológiát, a faji alapú tanórákat és a diákok fegyelmezési eljárásainak megváltoztatását népszerűsítették.

A TEACH konferencián tartott nyári foglalkozások között volt egy "Az LMBTQIA+ identitások megerősítése az osztályteremben és azon kívül" című képzés, amely az olyan állami és helyi kormányzati politikák eligazodására összpontosított, amelyek "megakadályozzák minden egyén, különösen az LMBTQIA+ közösséghez tartozók szélesebb körű elfogadását és ünneplését".

Becky Pringle, a NEA elnöke a NEA júliusi, Floridában tartott képviselői közgyűlésén felszólalt, és bírálta Ron DeSantis floridai kormányzót és az állami törvényhozás republikánus többségét a 2022-es szülői jogok az oktatásban törvényjavaslat miatt, a törvényt és Floridát összességében "a szégyenletes, rasszista, homofób, nőgyűlölő, idegengyűlölő retorika és veszélyes cselekedetek nullpontjaként" jellemezve.

A Szülői jogok az oktatásban törvényjavaslat célja, hogy megakadályozza a transzneműekkel folytatott beszélgetéseket, illetve a legfiatalabb és legbefolyásolhatóbb diákok nemi és szexuális irányultsággal kapcsolatos indoktrinálását.
© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás