Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:
A magyarországi ügyészség elismerte: a COVID-rendelkezések alatt nem éleszthették újra a halálkórházakba került betegeket!
A magyarországi ügyészség elismerte: a COVID-rendelkezések alatt nem éleszthették újra a halálkórházakba került betegeket!


VIDEÓ-interjú - COVID GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN
Elsővonalas kivégzőosztag! A magyarországi ügyészség elismerte: a COVID-rendelkezések alatt nem éleszthették újra a halálkórházakba került betegeket!
Szőke Mária Magdolna 2023. augusztus 19. forrás

VIGYÁZAT A GLOBALISTA KORMÁNYOK ÚJRA AKARJÁK TÖLTENI A COVID-HAZUGSÁGOKHOZ KAPCSOLÓDÓ MEGSZORÍTÁSOKAT! AZ ERIS-MUTÁCIÓ SZEMENSZEDETT HAZUGSÁGA MÁR A MAINSTREAM MÉDIA HAZUGSÁGGYÁRAIBAN VAN!

Magyarországon egyetlen lehetősége van annak, hogy a COVID-terror alatt elkövetett bűncselekményeket kivizsgálják, ha az emberek, mint más országokban pertársaságokat alakítanak és több száz panaszos közös, kollektív pert kezdeményez az illetékesek ellen.

A fenti VIDEÓ-interjú egy olyan bátor ember harcát mutatja be, aki nem hajlandó belenyugodni, hogy a feleségét a COVID-protokollal meggyilkolták. Ő egy ilyen magyar ember...És a többiek???

"COVID-protokoll"... a modern emberi civilizáció, az egész orvostudomány de elsősorban az orvostársadalom szégyenfoltja. A megvezetett,megfélemlített, becsapott emberiség kálváriája, mely során a legszebb, legszentebb szakmát, az orvosi küldetést bemocskolva, világszerte bevezettek egy olyan szanitéc-diktatúrát, mely egyértelműen felrúgta az orvosi esküben foglaltakat és 2022-ben koncentrációs táborokká változtatta a kórházak hírhedt covid-oszátlyait.

A lenti linkre kattintva meghallgattatja az interjú első résézt is.

COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN - SOROZAT - 3.rész

Interjú Kálmán Ferenc-el - Betekintés a magyarországi "covid-protokoll" folyamatába- Telefon"diagnózis", kamu PCR teszt, karantén, kísérleti REMDESIVIR, kórház, majd a több mint gyanús HALÁLESET

Fotó: Reméljük, egyszer, talán nem is olyan sokára eljön az az idő, amikor újravizsgálják a hasonló kórházi gyilkosságokat és azokat a jogi hatóságokat, akik számára elfogadható, hogy egy le nem ellenőrzött kórházi protokoll álcája alatt embereket ölnek!


Monterosso al Mare


MAGYARORSZÁG ÜGYÉSZSÉGE

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

NYOMOZÁS FELÜGYELETI ÉS VÁDELŐKÉSZÍTÉSI FŐOSZTÁLY


1055 Budapest, Markó utca 16. | 1372 Budapest, Pf.: 438 Telefon: (1) 354-5511, (1) 354-5512 | Fax: (1) 354-5631 E-mail: nyfel@mku.hu

NF. 2361/2023/3-11. szám

KÁLMÁN FERENC részére

fublati vabibeix A


A halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányságon 116/2021. bü. szám alatt folyamatban volt büntetőügyben a legfőbb ügyész úrhoz intézett, főosztályunknak továbbított, az eljárás megszüntetésének felülvizsgálatát kérő beadványával kapcsolatban az iratok felülvizsgálata után a következőkről tájékoztatom.

A boncolási jegyzőkönyv megállapítása szerint a sértett halála a Covid-19 fertőzés okozta tüdőgyulladás folytán állt be. Ezt az igazságügyi orvosszakértői vélemény alátámasztotta, és egyértelmű magyarázatot adott arra is, hogy miért nem volt indokolt gépi lélegeztetés alkalmazása. A szakértői véleményből az is kitűnik, hogy a sértett kórházon kívüli kezelését végző orvosok eljárása is megfelelt a szakmai szabályoknak és a járványhelyzet alatt a Covid-19 vírussal fertőzött betegek kezelésével kapcsolatos szakmai protokollnak. Ezzel az újraélesztés elmaradásával kapcsolatos megállapítás is összhangban van. Meg kell azonban jegyezni, hogy a reanimációt önmagában nem zárja ki a beteg Covid-19 fertőzöttsége. Abban az esteben, ha a fertőzött beteg állapota folytán a sikeres újraélesztésnek reális esélye van, azt szigorú biztonsági intézkedések betartásával megkísérelik. Ám a járvány idején érvényes előírások szerint az újraélesztést nem volt szabad elkezdeni vagy folytatni olyan esetekben, amikor az ellátó biztonsága nem megfelelően biztosított. A kifejezetten a Covid-19 fertőzésből eredő tüdőgyulladás esetében - a halálhoz vezető történéseket elindító betegség jellege folytán - az újraélesztés sikerének nem volt reális esélye, ezért az egészségügyi dolgozók alappal mérlegelhettek úgy, hogy egy vagy több további személy megfertőződésének kockázata meghaladja a várható eredményt.

A sértett kezelését végző egészségügyi dolgozók kihallgatására egyrészt azért nem került sor, mert a büntetőügy megítéléséhez az igazságügyi orvosszakértői vélemények elegendők voltak, másrészt mert a feljelentéssel érintett személyek tanúkénti kihallgatása az önvádra kötelezés tilalmának alapelvébe ütközik.

Az iratok alapján megállapítottam, hogy a nyomozó hatóság az eljárás során minden szükséges és lehetséges bizonyítási eszközt beszerzett, amelyek alapján helyes következtetést vont le arra vonatkozóan, hogy a feljelentett cselekmény nem bűncselekmény. Az eljárás megszüntetése miatti panaszát a Marcali Járási Ügyészség teljes körűen elbírálta. Mivel a nyomozó hatóság és az ügyészség határozatai egyaránt törvényesek és megalapozottak, beadványa pedig a bűncselekmény megítélése szempontjából jelentőséggel bíró új, eddig nem értékelt adatot, körülményt nem tartalmaz, az eljárás folytatására hivatalból sem látok lehetőséget.

A fentiekre, valamint jogorvoslati jogának kimerülésére figyelemmel az ügyészség az ügy kivizsgálását befejezettnek tekinti, ezért esetleges további, változatlan tartalommal megismételt beadványát a Be. 80. §-ának (3) bekezdése alapján válaszadás nélkül irattárba fogjuk helyezni.

Kérem ennek tudomásul vételét.

Budapest, 2023. augusztus 16. napján


"A COVID-19 pandémia a kórházi újraélesztések algoritmusát a segélynyújtók védelmét előtérbe helyezve minimálisan módosította [8, 9]. Az újraélesztést "aeroszolképző tevékenységként" kell kezelni, így a teljes egyéni védőfelszerelés felvétele a resuscitatio megkezdé se előtti kötelező lépésként az alapszintű újraélesztés részévé vált."

Mit mond erről az orvosetika?

Kérdés, a magyarországi ügyészség vajon ismeri a lenti és hasonló orvosetikai álláspontot? Egyáltalán érdekli őket?
LINK Az újraélesztés újraértelmezése - autonómia és betegbiztonság (ÁJT, 2016/4., 91-104. o.)

"Az emberi jogok között az élethez és az emberi méltósághoz való jog kiemelt szerephez jut. A nemzetközi alapjogi bíráskodásban uralkodó dualista felfogás szerint az élethez való jog az ember biológiai-fizikai létezését biztosítja, gyakran kapcsolódik hozzá a testi épséghez és egészséghez való jog. Ezek a "testi jogok" a legtöbb alkotmányban nem élveznek abszolút védelmet, vagyis korlátozhatóak. A dualista nézőpont szerint ezektől elválik az emberi nem különlegességét kifejező emberi méltóság joga, amely sérthetetlen.[5] A modern bioetika és a szekularizált államok betegjogi szabályozása általában a kompetens személy önrendelkezésének alapján áll. Az Emberi Jogok Európai Egyezménye szerint az önrendelkezés rendes körülmények között megelőzi az állam általános életvédelmi kötelezettségét.[6] Hazánkban az Alkotmánybíróság a halálbüntetés alkotmányellenességéről szóló határozatában értelmezte az élethez és emberi méltósághoz való jog tartalmát (23/1990. (X. 31.) AB határozat, ABH 1990, 88.). Az Alkotmány 54. § (1) bekezdése szerint senkit sem lehet életétől és emberi méltóságától önkényesen megfosztani. Ez a norma még nem biztosítja az emberi élet abszolút védelmét, hiszen a törvényes keretek között lezajló élettől való megfosztás a dualista értelmezés szerint nem feltétlenül önkényes. Az AB döntését az Alkotmány 8. § (2) bekezdése alapján hozta meg, mely szerint törvény rendelkezése sem korlátozhatja alapvető jog lényeges tartalmát (Magyarország Alaptörvénye [2011. április 25.] Szabadság és Felelősség I. cikk (3) bekezdése szintén hasonlóan fogalmaz). (...) Ez az alapjog monista felfogása, mely egységesen és oszthatatlanul kezeli az élethez és az emberi méltósághoz való jogot. Ezek alapján az emberi méltóság korlátozhatatlan voltából következik az emberi élet feltétlen védelmének követelménye. Hazánkban így az emberi élet feletti idegen rendelkezés tilos, ugyanakkor a jogos védelem és a szükséghelyzet (végszükség) mint büntethetőséget korlátozó vagy kizáró okok felmentést adhatnak a büntetés alól."


Magyarországon, (egyedül a világon) a jelenlegi Orbán-kormány kezdeményezésére tíz évre titkosítottak valamennyi orvosi-gazdasági-szociális dokumentációt, adatot, mely a COVID-pandémia alatti intézkedésekhez kapcsolódik. Kérdés, hogy az ügyészség ennek vetületében vajon hogy vizsgálódhatott egyáltalán, már amennyiben egyáltalán vizsgálódtak?

HA ÖN IS MEG AKARJA OSZTANI A KÖZVÉLEMÉNNYEL HASONLÓ ESETÉT, VÁLLALJA EZT A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT, JELEZZE ÉS MI TERET ADUNK ENNEK.

Nézem a forrást
Az uralkodó osztályban az amnézia járványszerűségét tapasztaljuk
Az uralkodó osztályban az amnézia járványszerűségét tapasztaljuk
Minden érintett - mindkét nagy politikai párt, a mély állam, a média, a technológia és a gyógyszeripar - azt akarja, hogy mindenki elfelejtse a bezárásokat, az iskolák bezárását, az utazási korlátozásokat, a templomok bezárását, a kihagyott rákszűréseket, a tönkretett kisvállalkozásokat, a bérleti moratóriumokat, a brutális időseket, törölt esküvők, zoomolt temetések, lélegeztetőgépes halálesetek, cenzúra és kirúgások, gyermekek elmaszkírozása, elsietett oltások és sérülés/halál, szegregáció az injekciók betartása alapján, tönkretett háztartási pénzügyek, drogfogyasztás és öngyilkosság, csökkent várható élettartam, és a Bill of Rights tömeges megsértése.

Mindez nagy tabu lett, pedig tönkretette az országot és a világot, és a károk mindenütt ott vannak körülöttünk. Ha elég sok ember vesz részt egy bűncselekményben, akkor azt az összes parancsnoki magasságok eltüntetik. Így soha nem kell beismerniük vagy bocsánatot kérniük, és újra megtehetik, ha eljön az ideje.

A Brownstone Intézet naponta keményen dolgozik azon, hogy ezt lehetetlenné tegye, de ez küzdelem. Az önök támogatása elengedhetetlen ehhez a feladathoz.

A kiadás mellett az egyik fő programunk az, hogy ösztöndíjakat kínálunk olyan lemondott hangoknak, akiknek kétségbeesetten szükségük van támogatásra és közösségre. Ennek része az is, hogy zártkörű elvonulásokat tartunk jogászok, tudósok, újságírók, kutatók és mások számára, hogy megosszák egymással az információkat és a kutatásokat, és feltérképezzék a legjobb utakat. Ezt egyáltalán nem reklámozzuk, de ez az egyik módja annak a sok közül, ahogyan a Brownstone azon dolgozik, hogy a szabadságnak a lehető legjobb reményt adjuk a jövőben.

Nézem a forrást
Ez sem attól van: Négy éves kislánya holtan talált rá az olimpikon úszónőre
Ez sem attól van: Négy éves kislánya holtan talált rá az olimpikon úszónőre
Megrázó információk derültek ki a mindössze 43 éves korában elhunyt olimpikon, Helen Smart haláláról, ugyanis a korábbi úszó holttestére a négy éves kislánya talált rá. Helen Smart 19 évesen debütált a 2000-es sydneyi olimpián, ahol Nagy-Britanniát képviselte 200 méteres hátúszásban és a 15. helyen zárt. Ugyanebben a versenyszámban bronzérmet nyert az 1998-as kuala lumpur-i Nemzetközösségi Játékokon. Az olimpia után Smart visszavonult, és a wigani Worsley Mesnes Általános Iskola igazgatója lett.

A hétvégi tragédiával kapcsolatban az úszónő édesanyja, Linda is megszólalt, és a Daily Mailnek elárulta, hogy először a 4 éves unokája talált rá lánya holttestére szombaton hajnali 4 órakor.

Heidi felébredt az éjszaka közepén, és megpróbálta felkelteni. Majd azt mondta az apjának, hogy "anya nem ébred fel". Erre az volt az apja válasza, hogy csak nagyon fáradt, menjen vissza az ágyba aludni
- mesélte a gyászoló édesanya, hozzátéve, hogy Helen nem volt beteg, sőt pár órával a halála előtt még evezni ment férjével, Craiggel és két gyermekével.

Smart halála az egész úszósportot megrázta, a brit úszószövetség közleményben búcsúzott az olimpikontól. "Gondolatunk és részvétünk Helen családjával, barátaival, valamint az úszóközösség tagjaival van, akik vele edzettek, versenyeztek és dolgoztak" - áll a közleményben.

"Helen vibráló személyiség volt, mindig vidám, nagyszerű barát és szobatárs. Elkötelezett sportoló volt, és elképesztő munkamorállal rendelkezett, amit a sporton kívüli életében is kamatoztatott. Nagyon fog hiányozni, és őszinte részvétem a családjának" - emlékezett meg róla a hátúszás világ- és nemzetközösségi bajnoka, Katy Sexton.

Nézem a forrást
Bombahír: Pfizer az ausztrál alkalmazottai COVID injekciókat kaptak egy
Bombahír: Pfizer az ausztrál alkalmazottai COVID injekciókat kaptak egy "külön tételből", amely különbözik az általános lakosság számára használttól
A 2019-es koronavírus-betegség (Covid-19) enyhítésére széles körben bevezették az oltást, és 2022. november 11-ig 701 millió adag BNT162b2 mRNS vakcinát (Pfizer-BioNTech) adtak be, amelyhez 971 021 feltételezett mellékhatásról (SAE) szóló jelentés kapcsolódott az Európai Unióban/Európai Gazdasági Térségben (EU/EGT).1 Az egyedi adagokat tartalmazó vakcina injekciós üvegeket tételekben szállítják, szigorú minőségellenőrzéssel, a tételek és dózisok egységességének biztosítása céljából.2 Az egyes vakcinatételekre vonatkozó klinikai adatokról nem számoltak be, és az engedélyezett vakcinák klinikai hatékonyságának és biztonságosságának tételfüggő eltérése igen valószínűtlennek tűnik. Nem utolsósorban azonban a sürgősségi felhasználásra vonatkozó piaci engedélyezés és a nagyszabású vakcinázási programok gyors végrehajtása miatt a tételfüggő eltérés lehetőségét érdemesnek tűnik megvizsgálni. Ezért megvizsgáltuk a 2020. december 27. és 2022. január 11. között Dániában (5,8 millió lakos) beadott különböző BNT162b2 vakcinatételek között az SAE-k arányát...

A BTN162b2 vakcinatételek között megfigyelt SAE [súlyos nemkívánatos esemény] arány és súlyossága közötti eltérés ebben az országos vizsgálatban ellentétes volt a várt homogén SAE arányokkal és a SAE-k tételek közötti eloszlásával.

Összefoglalva, az eredmények a BNT162b2 vakcinával kapcsolatban tételfüggő biztonsági jel meglétére utalnak, és további vizsgálatok indokoltak ezen előzetes megfigyelés és következményeinek feltárására."

Laikusan fogalmazva, hogy ezek az oltások átlagosan mennyire betegítették meg a befogadókat, attól függött, hogy melyik tételből vették őket.

Most az ausztrál szenátusban tett tanúvallomásában egy Krishan Thiru nevű Pfizer-főnök - akiről korábban már beszámoltam, mivel makacsul nem volt hajlandó válaszolni alapvető kérdésekre arról, hogy munkáltatója tesztelte-e a transzmissziót a silány COVID-19 kísérletek során (nem tette) - elismerte, hogy a vállalat, azaz a Pfizer egy elkülönített tétel COVID-oltást tartott fenn az ausztrál alkalmazottak számára, ami megkerülte a szokásos hatósági felügyeletet, miközben az általános lakosságnak külön tételeket adott.

Nézem a forrást
Az FDA ledobja az Ivermectin igazságát (amit mindvégig tudtunk)
Az FDA ledobja az Ivermectin igazságát (amit mindvégig tudtunk)
Miután az FDA kiküldött egy nyilvános üzenetet, amelyben felszólította az embereket, hogy ne szedjenek ivermektint, 3 orvos, akiket fegyelmileg megbüntettek, mert ivermektint írtak fel betegeiknek, pert indítottak az ügynökség ellen.
A fő kérdés itt az, hogy az FDA által kiadott közlemény átlépte-e a határt. Mert a szövetségi törvények szerint az FDA-nak joga van tájékoztatást adni, de orvosi tanácsot nem adhat.
Az orvosok szerint pontosan ez történt.
A per során azonban az FDA-t képviselő ügyvédnek több olyan nyilvános beismerést kellett tennie, amelyek, ha néhány évvel ezelőtt hallottuk volna őket, megdöbbentették volna a nemzetet.

Nézem a forrást
X. betegség: Egy új betegségre váró oltóanyagprogram
X. betegség: Egy új betegségre váró oltóanyagprogram
Dr. McCullough Frank Gaffney-val az X betegségről, a vakcinaideológiáról és a WHO-ról. Sokan szerte a világon soha többé nem szeretnék hallani a "vakcina" szót a COVID-19 vakcinabotrány után. A legtöbb felnőtt számára ez a szó 2020 előtt soha nem került szóba a beszélgetésekben. Most félelmetes hírekkel és egy új vakcinában rejlő gyors válasszal ostromolnak bennünket.

Volt alkalmam leülni Frank Gaffney vezető újságíróval a Securing America című műsorba, és áttekintettük az X-betegségen dolgozó laboratóriumokról szóló híreket. Az X-betegség egy helyőrző név, amelyet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2018 februárjában fogadott el a kiemelt betegségek tervezetének rövid listáján, hogy egy hipotetikus, ismeretlen kórokozót jelképezzen, amely egy jövőbeli járványt okozhat.

Tahir és társai 2021-ben publikálták az X betegségről: "Richard Hatchett, a Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) vezérigazgatója (CEO) a következőket mondta az X betegségről: "Lehet, hogy sci-finek hangzik, de az X betegségre fel kell készülnünk. "A WHO által a kutatás és fejlesztés szempontjából kiemelt fontosságúnak tartott betegségek listáján az X-betegség olyan betegségek között foglal helyet, mint az Ebola, a Zika és a 2019-es koronavírusos betegség (COVID-19). A fertőző betegségek (X-betegség) váratlan kitörései többször megingatták az orvosi bizalmat, és meglepték az orvosi világot.

Egyes szakértők még azt is megjegyezték, hogy a COVID-19, amelyet a súlyos akut légúti koronavírus 2 (SARS-CoV-2) okozott, megfelelt az első X-betegségnek tekintendő előírásoknak, míg egyes szerzők a Zikát nevezték X-betegségnek. Az egyik sajnálatos lehetőség azonban az, hogy a COVID-19 és más közelmúltbeli járványok talán enyhébb változatai voltak annak, ami végül a legjelentősebb X-betegség lesz.

Az X betegséget állítólag egy "X kórokozó" okozza. Egy ilyen kórokozó várhatóan egy zoonózis lesz, valószínűleg egy RNS-vírus, amely olyan területről tör elő, ahol a kockázati tényezők megfelelő keveréke nagymértékben elősegíti a tartós terjedés kockázatát."

Az új mRNS biotechnológia készen áll a számítógép képernyőjén a következő genetikai kódra, így érthető, hogy a vakcinaideológusok nem várhatnak egy újabb világjárványra, hogy kipróbálhassák a gyors fejlesztést, a bevetést és a vakcinatételek bőséges eladását a kormányoknak.

Nézem a forrást
Új tanulmány: A legintenzívebb Ivermectin-használat 74 százalékkal csökkentette a túlzott halálozást Peruban
Új tanulmány: A legintenzívebb Ivermectin-használat 74 százalékkal csökkentette a túlzott halálozást Peruban
Egy új, lektorált ökológiai tanulmány szerint természetes kísérlet történt, amikor a perui kormány engedélyezte az ivermektin használatát a COVID-19 világjárvány idején, aminek eredményeképpen bebizonyosodott a gyógyszer hatékonysága és a többlethalálozás csökkentésének képessége.

A Cureus című szaklapban augusztus 8-án közzétett tanulmány eredményei szerint a pandémia során a halálozási csúcsot követő 30 napos időszak alatt 74 százalékkal csökkent a többlethalálozás a legintenzívebben ivermektint használó 10 államban. Peru 25 államának adatait elemezve a kutatók megállapították, hogy a többlethalálozás csökkenése szoros korrelációt mutat a 2020-ban négy hónapig tartó ivermektinhasználattal.

Amikor az ivermektin korlátozás nélkül rendelkezésre állt, az országos többlethalálozás tizennégyszeresére csökkent. Miután a kormány korlátozta az ivermektinhez való hozzáférést, a többlethalálozás tizenháromszoros növekedését figyelték meg a használat korlátozását követő két hónapban. Az eredmények összhangban vannak az Egészségügyi Világszervezet ugyanerre az időszakra vonatkozó perui összefoglaló adataival.

Az ivermektin széles körben ismert és olcsó parazitás betegségek elleni kezelés. A tudósok úgy vélik, hogy a gyógyszer a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérjéhez is képes kötődni, korlátozva annak megbetegedését és fertőzőképességét.

Peru támogatta, majd korlátozta az Ivermectinhez való hozzáférést - Mielőtt Peru bevezette volna a COVID-19 vakcinára vonatkozó előírásokat, az ország a COVID-19-et okozó SARS-CoV-2 vírus megfékezésére olyan enyhítő stratégiákra támaszkodott, mint a zárlatok és a terápiás szerek, ahogyan sok más nemzet is.

Nézem a forrást
Ezért nincs ivermectin a magyar piacon - a
Ezért nincs ivermectin a magyar piacon - a "Covid-csodaszer" mellőzésének valódi okai
A magyar az egyik legoltásszkeptikusabb nemzet Európában, miközben óriási tábora van egy szernek, amelynek a koronavírus elleni hatásosságára még semmilyen bizonyíték nincs. Az egyik oldalon az emberek úgy vélik, túl kevés a bizonyíték, túl gyors az engedélyezés. A másikon viszont a hatóságok túl sok bizonyítékot követelnek, és túl lassúak. Mi történik itt? Honnan jön a rengeteg új összeesküvéselmélet, amelyekben csereszabatossá válik egymással Bill Gates és Vlagyimir Putyin? A megfejtés az ivermectin-sztorin keresztül érkezik.

Amikor a japán Ómura Szatosi 2015-ben az amerikai William Campbell-lel átvette az orvosi Nobel-díjat az ivermectin nevű hatóanyag kifejlesztéséért, és az egész világ ünnepelte őket. Több száz meghívott ült az orchideakülönlegességek százaival díszített asztalok mellett a gálavacsorán, és egyiküknek sem jutott eszükbe, hogy nemsokára a díjazottak lesznek a világ legelnyomottabb, legkevesebb befolyással rendelkező tudósai, akiknek a találmányáért orvosoknak, gyógyszerészeknek és laikusoknak kell majd küzdeniük, és még Magyarországon is többezres Facebook-csoport jön létre, hogy kiálljon mellettük. Hátha így az ivermectin végre a koronavírus ellen is alkalmazhatóvá válik.

Legalábbis ez a benyomása lehet azoknak, akik az ivermectin-sztorinak nem a tudományos részét szemlélik.

Történetünk úgy kezdődik, hogy a japán tudós nagyjából három dologért rajongott megszállottan: a kalligráfiáért, a sífutásért és a talajmintákért - számunkra ez utóbbi a fontos. Az az ötlete támadt, hogy nem pusztán az esőerdőkben, tőzeglápok növényeiben lehet új hatóanyagokat találni, hanem a világ legközönségesebb dolgában, a talajban is. Ómura Szatosi ezért gyakran tűnt fel kis zacskókkal a kezében, ezekbe földet rakott, majd a talajbaktériumok hatását vizsgálta mindenféle parazitára. Így talált amerikai kutatótársával egy olyan új hatóanyagot, amely a hetvenes években a világ legnagyobb forgalmú állati gyógyszerkészítménye lett, milliárd dolláros éves forgalmat biztosítva a gyártónak. Ómura Szatosi pedig a férgektől szenvedő birkák, disznók és lovak megmentőjévé vált.

Nézem a forrást
Szokásos: Hirtelen meghalt az ivermektin legnagyobb influenszere
Szokásos: Hirtelen meghalt az ivermektin legnagyobb influenszere
Lapuk is számtalanszor (például itt, itt, itt és itt) írt már az ivermektin nevű lóféreghajtó szerről, amiről egyesek azt állították, hogy megvéd a covid ellen, és hiszékeny emberekből álló szekta épült ki köré, akik minden észérv és kérlelés dacára is marékszám szedték-szedik a szert. Holott az ivermektin egyértelműen hatástalan a covid ellen (sem megelőzésre, sem gyógyításra nem jó), ellenben teljesen bizonytalan, hogy milyen mellékhatásokat okoz az emberi szervezetben.

Most hirtelen meghalt az ivermektin egyik legtöbb követővel rendelkező és legártalmasabb prófétája, Danny Lemoi, a hívei pedig elkezdtek rettegni, hogy talán maga az ivermektin végzett vele, és mivel ők is kilószámra falták a lóféreghajtót, talán ők is veszélyben vannak. Ez egyelőre nem egyértelmű, ugyanakkor talán ideje lenne abbahagyni ezt az őrültséget.

Az ivermektinhívők majdnem olyan elvakult közösséget alkottak a covid idején, mint a járvány- és oltástagadók, bár szerencsére kevesebben voltak náluk. Ennek ellenére Magyarországon is feltűnést keltettek, amikor egy jelentős követettségű Facebook-csoportban, majd a már lecserélődött emberek által készített Indexen is olyan minden alapot nélkülöző híresztelések jelentek meg, miszerint a lóféreghajtó szer megelőzi/gyógyítja (mikor melyik) a koronavírusbetegséget.

Nézem a forrást
Az ivermektin csak placeboként működik a COVID-19 kezelésében???
Az ivermektin csak placeboként működik a COVID-19 kezelésében???
Ez az utolsó szög az ivermektin koporsójában. Az ivermektin nem használ a COVID-19 betegség kezelésében - derült ki egy nagy tanulmányból, amelynek eredményéről a szlovák egészségügyi minisztérium számolt be közösségi oldalán.

Ez egy randomizált kontrolltanulmány volt, amelyet a tudósok a közelmúltban publikáltak a tekintélyes JAMA folyóiratban.

A tudományos vizsgálatot az Egyesült Államokban végezték 1 591, enyhe vagy közepesen lefolyású COVID-19 betegből álló mintán. A kutatók rájöttek, hogy az ivermektint kapó betegek csoportja nem tapasztalt jelentős javulást a placebót kapott csoporthoz képest.

Ezért a tanulmány szerzői nem javasolják az ivermektin alkalmazását azoknál a betegeknél, akiknek enyhe vagy közepesesen nehéz lefolyású a betegségük. Perry Wilson, a Yale School of Medicine professzora a tanulmányt az utolsó szögnek nevezte az ivermektin koporsójában - a koronavírus kezelésében való felhasználása kapcsán.

2021 februárjában a Merck gyógyszergyár, az ivermektin gyártója nyilatkozatot adott ki, amely szerint nincs elegendő bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az ivermektin hatékony a COVID-19 ellen.

Még az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) sem javasolja az ivermektin alkalmazását e betegség ellen. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága szintén nem hagyta jóvá az ivermektint semmilyen vírusos betegség kezelésére.

A COVID-19-cel foglalkozó nemzeti tanácsadó testület Nagy-Britanniában úgy értékelte, hogy nincs elegendő tudományos bizonyíték arra, hogy az ivermektint a COVID-19 kezelésére ajánlják, és az Egészségügyi Világszervezet 2021 végén közleményt adott ki, amelyben kifejezetten nem javasolta az ivermektint a COVID-19 kezelésére, kivéve a klinikai vizsgálatokat.

Nézem a forrást
Ivermectin: a gyógyszermaffia összeesküvése vagy veszélyes lóféreghajtó?
Ivermectin: a gyógyszermaffia összeesküvése vagy veszélyes lóféreghajtó?
A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban akad néhány igazán megosztó téma: az oltásokon és a lezárásokon túl ott van az ivermectin, aminek hatékonyságáról szakmai és kevésbé szakmai vita is folyik. Mi pontosan az ivermectin, mi a tudomány álláspontja, és miért a témából kisajtolható legrosszabb lehetőséget éljük most át?

A koronavírussal kapcsolatban az interneten a hangos és erőszakos oltásellenesek és/vagy vírustagadók mellett az elmúlt egy-másfél évben megjelent egy harmadik csoport is, amit gyakran ivermectin-szektaként szoktak emlegetni:

ezek az emberek gyakorlatilag tényleg már-már vallásszerűen hisznek az ivermectin nevű, eredetileg parazitafertőzés ellen kifejlesztett féreghajtó hatóanyagának koronavírus elleni hatásában.

Az indulatok hamar elképesztő mértéket öltöttek, és nehéz úgy megszólalni a témáról, hogy valaki ne akarjon az egyik oldalra állni, ezért megpróbáltam a nulláról indítani, és mindenféle indulat és prekoncepció nélkül kideríteni: mi a helyzet valójában az ivermectinnel? A tisztánlátás érdekében pró, kontra és független oldalról is szerettünk volna megszólaltatni szakértőket - ez több-kevesebb sikerrel meg is történt.

Nézem a forrást
A Biden-rezsim vissza akarja állítani a COVID-szükségállapotot, hogy elcsalhassák a következő elnökválasztást is!
A Biden-rezsim vissza akarja állítani a COVID-szükségállapotot, hogy elcsalhassák a következő elnökválasztást is!
Polgárháború szélén az Egyesült Államok? A Deep State magára gyújtja a házat?
Az Egyesült Államok lassan de biztosan odateheti a Kommunista jelzőt a nevébe, ugyanis a valaha a "szabadság és demokrácia" földjének titulált USA ma már a legelképesztőbb, antidemokratikus, kommunista terror példáit tárja a világ szeme elé.

Most például mikor a kongresszusi vizsgálatok egyértelműen igazolták, hogy az egész COVID-terror, a megszorítások, maszkhordatás, majd a védőoltásnak hazudott COVID-injekciók, egytől egyig hazugságok voltak, egy tömeggyilkos projekt kivitelezésének első szakasza, ezzel párhuzamosan, ahogy fogy a levegő a Biden-kormányzatnak nevezett sátánista maffia körül, úgy vesztik el a fejüket és próbálnak bármi áron hatalmon maradni.

Most például kitalálták, hogy visszaállítják szeptembertől a COVID-megszorí1téásokat az Egyesült Államokban , így elrendetlenkedik a szükségállapotot, betilthatják a kampány gyűléseket és a tüntetéseket. S ehhez persze az Eris elnevezésű, állítólagos COVID-vírusmutációjuk is megvan. Ami természetesen újabb hazugság! Az egész nemcsak meghökkentő, de elképesztően nevetséges.

Ez az egész amit látunk, józan, emberi logikával nézve teljesen hihetetlen! És mégis létezik, és egy világ-nagyhatalom kormánya játssza ezt a leleplezett hazug forgatókönyvet, mintha mi sem történt volna.

Az Infowars elemzése egyértelmű: az új szükségállapot tervbe vett bevezetésének időzítése tökéletes ahhoz, hogy a bajba jutott Biden-kormányzat visszaállítsa az országot a polgári szükségállapotba, sőt hadiállapotba, hogy tovább megoszthassa és megzavarja a közvéleményt, és újra összehozza a történelem legnagyobb választási csalását.

Sokan jelezték, hogy egyéb eszköz híján a Biden-rezsim visszahozza majd az orvosbiológiai zsarnokságot. Ennek az új válságnak a szeptemberi elindítása pedig lehetővé tenné a teljes kontroll felépítését, amely lehetővé teszi a postai úton leadott szavazatok bevezetését a következő elnökválasztáson.

Ne feledjük, a levélben leadott szavazatok meghatározóak voltak Biden legutóbbi választási győzelme, azaz választási csalása szempontjából.

Ma már tudjuk, hogy a Covid-zárlatok egy nemzetközi pszichológiai hadviselési művelet volt , amelyet a Védelmi Minisztérium és a Pentagon irányított.

Nézem a forrást
A be nem oltottakat fogják igazolni
A be nem oltottakat fogják igazolni
A be nem oltottakat igazolni fogják: A Tribute to the Citizen Heroes of Our Time (Tisztelgés korunk polgári hősei előtt) A kötelező védőoltások mára már a múlté, hála a bátor szabadságharcosoknak, akiknek volt bátorságuk NEM-et mondani.

Amióta az Egészségügyi Világszervezet 2020 márciusában kihirdette a COVID-19 világjárványt, a világ az emberiség történetének egyik legintenzívebb pszichológiai félelemkampányának van kitéve. A többség kénytelen volt beoltatni magát a COVID-tól vagy a munkahelye elvesztésétől való félelem miatt, mégis jelentős részük ellenállt, és a diszkrimináció, az üldöztetés és a megélhetés elvesztése miatt úgy döntött, hogy nem tesz eleget a követelményeknek.

Ellenálló képességük sok tekintetben talán még súlyosabb zsarnokságot akadályozott meg. Mert amikor elgondolkodunk azon, hogy hol voltunk akkor, és hol vagyunk most, nem tudunk nem arra gondolni, hogy "Hűha, annyira hálás vagyok a fejlődésért, amit elértünk". Mert a be nem oltottakat a "másság" szélén álltak, és egyenesen a gulágra küldték őket...

Utazzunk vissza 2021. szeptember 9-ére, amikor joe biden bejelentette, hogy átfogó oltási kötelezettséget ír elő.

"Több mint 200 millió amerikai kapott legalább egy oltást. Türelmesek voltunk, és a türelmünk fogytán van, és az önök elutasítása mindannyiunknak sokba került."

Ez volt az a pillanat, amely mélyen végigfutott a hátamon, és minden vészharangot megkongatott, hogy "nagyon veszélyes úton járunk", és ott és akkor eldöntöttem: "Nem lehetek tovább szemlélődő".

Az Egyesült Államok elnöke közvetlenül a saját polgárait fenyegette, és az emberek egy részhalmazát hibáztatta a folyamatban lévő COVID-válságért. Arra gondoltam: "Nem tanultunk még a múlt hibáiból, hogy nem szabad az emberek egy csoportját kiemelni és őket hibáztatni az ország bajaiért?". De ez globális méretű volt...

A 6. és 7. szakasz között voltunk. A kormány szándékosan propagálta a beoltottakat, hogy a be nem oltottak ellen forduljanak. És megvárták, amíg elérik a lakosság többségét, mielőtt ezt megteszik...

És akkor jött a kétszintű társadalom... (2021. október)

Nézem a forrást
Tüntetés Bukarestben a WHO elrendelte oltási stratégia ellen
Tüntetés Bukarestben a WHO elrendelte oltási stratégia ellen
"Ki a WHO- val az országból!" - skandálják a tüntetők, akik az egészségügyi miniszter azonnali távozását követelik. Fotó: " Mondj NEM-et az oltáskötelezettségre!"- hirdetik a plakátok Bukarest szerte. Romániai orvosok és jogászok vezetésével egyre erősbödő polgári tiltakozás fejlődik a WHO vezette "nemzeti" vakcina-stratégia" ellen, mely segítségével folytatnák az emberek beinjekciózását az ismeretlen eredetű, mRNS -oltásoknak nevezett szerekkel. A románok nem kérnek ebből.

Úgy tűnik, a globalisták által a vakcinák elutasítása miatt "Európa idiótáinak" nevezett románokat ezután sem sikerül rávenni semmilyen WHO-kotyvasztotta oltási stratégiára. Jelenleg is zajlik az a nagyszabású tüntetés, melyet Bukarestben szervezetek meg ismert orvosok és civilek vezetésével a román állampolgárok, így tiltakozva az úgynevezett "nemzeti oltási stratégia" ellen, melyet a WHO nyomására minden országba be akarnak vezetni.

A román emberek okultak a COVID-terror alatti vakcina-diktatúrából és soha többet nem akarnak ilyesmit, ahogy tiltakoznak az ellen is, hogy a gyerekeknek úgymond "kötelező oltásokat" szabhassanak meg.

A románok a bukaresti egészségügyi minisztérium előtt, a Cristian Popi?teanu utcában gyülekeztek.

Fotó: A WHO-s vakcina-stratégia ellen tiltakozók körbevették a bukaresti Egészségügyi Minisztérium épületét.

Majd onnan átvonultak az 1. szektorba, ahol Belügyminisztérium és az Egészségügyi Minisztérium székháza van, hogy tiltakozzanak a 2023-2030 közötti időszakra szóló romániai nemzeti oltási stratégia jóváhagyásáról szóló kormányhatározat ellen.

Nézem a forrást
EXKLUZÍV: A CDC konferenciáján a bejelentettnél nagyobb volt az oltási járvány kitörése
EXKLUZÍV: A CDC konferenciáján a bejelentettnél nagyobb volt az oltási járvány kitörése
Az amerikai járványügyi és járványügyi központ (CDC) által áprilisban tartott konferencián kirobbant COVID-19 járvány az oltott emberek körében nagyobb volt, mint azt nyilvánosságra hozták - derül ki a The Epoch Times által megszerzett aktákból.

A járvány kitörése után a CDC a résztvevőknek küldött felmérések eredményeiről számolt be.

Míg a CDC azt mondta, hogy 181 válaszadó jelentette a COVID-19 pozitív tesztelését, a most megszerzett akták szerint ez a szám valójában 183 volt.

A közegészségügyi hivatal azt sem közölte, hogy a résztvevők százai nem vizsgálták meg magukat; a felmérésre válaszoló 601 résztvevő azt mondta, hogy nem vizsgálták meg magukat COVID-19-re - derül ki az aktákból -, köztük 34-en, akik COVID-szerű tünetekről, betegségről vagy mindkettőről számoltak be.

A CDC nem válaszolt a megkeresésre.

A beoltott személy a sürgősségi osztályra ment.

A CDC a járvány kitöréséről szóló közleményében, amely csak a beoltott személyeket érintette, hangsúlyozta, hogy egyetlen résztvevő sem jelentette, hogy kórházba került volna.

"A 181 ember közül, akik pozitív tesztről számoltak be, egyikük sem került kórházba" - közölte az ügynökség.

Az ügynökség nem említette, hogy az oltott emberek közül egy olyan súlyos tüneteket szenvedett, hogy a most megszerzett akták szerint a sürgősségi osztályra ment.

Az ügynökség azt állította, hogy a járvány kitörése ellenére a felmérés eredményei hangsúlyozzák "a védőoltás fontosságát az egyének COVID-19-hez kapcsolódó súlyos megbetegedések és halálesetek elleni védelmében".

A CDC 2020 vége óta, amikor a vakcinákat először engedélyezték, gyakorlatilag minden ember számára ajánlja a COVID-19 elleni védőoltást. Egyes szakértők szerint a kockázatok bizonyos vagy minden népességcsoport esetében úgy tűnik, hogy meghaladják az előnyöket, számos orvos azt mondta, hogy ők maguk nem fogják beadatni az emlékeztető oltást, mert nem állnak rendelkezésre klinikai vizsgálati bizonyítékok, és a legújabb adatok azt mutatják, hogy a vakcinák nem védenek nagyon sokáig a súlyos betegségekkel szemben.

Nézem a forrást
A Covid eredete körüli korai mesterséges konszenzus ébresztőnek számít
A Covid eredete körüli korai mesterséges konszenzus ébresztőnek számít
Úgy tűnik, két világban élünk. Szintén ezen a héten a USA Today egy fanyar fanyalgást közölt a világjárvány korabeli covid és a közösségi médiában terjedő szurkálói félretájékoztatás ellen, "Azok között, akik orvosi félretájékoztatást terjesztettek a világjárvány idején: 52 orvos" címmel.

Szóval melyik az? Most nagyobb szükségünk van tudományos disszidensekre, mint valaha? Vagy sapkát kell tennünk arra az 52 heterodox orvosra?

A USA Today cikke egy új "tanulmányról" számolt be, amelyet a JAMA Open Networkön tettek közzé, és amelynek címe "A COVID-19 félretájékoztatás kommunikációja az amerikai orvosok által a közösségi médiában". A félretájékoztatást úgy definiálták, mint bármi, ami eltér a CDC pandémiás korszakának útmutatásaitól.

Mert az ingadozó, politikailag irányított kormányzati propagandához való szolgai, gondolkodás nélküli ragaszkodás pont az, amit az egészségügyi rendszerben akarunk.

A kutatók - ha lehet őket annak nevezni - "megállapították", hogy egy 52 orvosból álló magcsoport volt felelős a nem a CDC által jóváhagyott félretájékoztatás "nagy részéért". Az általuk azonosított főbb témák a következők voltak: (1) az oltóanyag biztonságosságának és hatékonyságának vitatása, (2) "tudományos bizonyíték" vagy FDA jóváhagyás nélküli "orvosi kezelések" népszerűsítése (pl. ivermektin), (3) annak vitatása, hogy a maszkokkal meg lehet előzni a kovidózis elkapását, és (4) egy "gyűjtőkategória", amely olyan dolgokat tartalmazott, mint "megalapozatlan állítások vírus eredet, kormányzati hazugságok és egyéb összeesküvés-elméletek".

A tanulmány szerzői következtetésükben azt javasolták, hogy fontolják meg a jogi és szakmai lépések megtételét ezekkel az ördögi félretájékoztatási szuperközvetítőkkel szemben, hogy megleckéztessék őket, és biztosítsák, hogy csak a kormány által jóváhagyott tudományos információk jussanak el a nyilvánossághoz. Az orvosok elleni jogi és szakmai fellépés természetesen már javában zajlik, ami megkérdőjelezi a nagy érvüket.

Lehet, hogy egyszer majd a cenzúra mikroszkópjának másik oldalán találják magukat. Remélhetőleg inkább előbb, mint utóbb.

Nézem a forrást
Nem csináljuk ezt újra
Nem csináljuk ezt újra
A maszkok értéktelenek. Ne próbáljátok meg kötelezővé tenni őket. A maszkok, és a maszkokra vonatkozó előírások soha senki biztonságáról nem szóltak. Majdnem négy évvel a világjárvány kezdete után még mindig nagyon kevés bizonyíték van arra, hogy a legcsekélyebb védelmet is nyújtanák a kórokozófertőzés ellen. Egy ideig az "én maszkom megvéd téged, a te maszkod megvéd engem" mantra győzött; mivel nem tudtak jobbat, és hittel hittek az észbontóan korrupt és becstelen közegészségügyi tisztviselőink útmutatásában, a maszkok viselése egyszerű jó modor gesztusává vált.

Idővel sokkal világosabbá vált, hogy mit is jelentenek valójában: a megfelelés. Tudnod kell, hogy valójában nem védenek meg téged. Fauci "nemes hazugságaitól" kezdve az értelmetlen éttermi követelményekig és a velük kapcsolatban végül kialakult politikai polarizációig, már a kezdetektől fogva szándékosan szítottak vitát. A világjárvány minden más orvostudományi aspektusát illetően - a vakcináktól kezdve a Remdesiviren és a Paxlovidon át a ténylegesen hasznos kezelésekig, mint az ivermektin és a hidroxiklorokvin - a tudományos csalógépezet túlórában dolgozott, hogy hamis, meghamisított, de felszínesen meggyőző tanulmányok sokaságát állítsa elő, amelyeket a média, a befolyásos szereplők, a tisztviselők és a politikusok felhasználhattak az Ön meggyőzésére; amikor a maszkokról van szó, a "tudomány" még mindig borzasztóan kevés, és a megjelent tanulmányok vagy egyértelműen azt mutatják, hogy nincs hatásuk, vagy pedig nem meggyőző statisztikai félrevezetések. Most, hogy az előválasztási szezon felforrósodik, és a Trump-vádak úgy hullanak, mint az eső, egy új Covid-változatról beszélnek, és a maszkokra vonatkozó "felhívások" ismét felerősödnek. Miért pont most? Mi a cél?

Nézem a forrást
A nyilvános vitám Mark Cubannal a fiatal, egészséges emberek beoltásáról
A nyilvános vitám Mark Cubannal a fiatal, egészséges emberek beoltásáról
Nem hiszem, hogy tudja, miről beszél. Nem hiszem, hogy tudja, mit beszél a mellékhatásokról. Nem hiszem, hogy tudja, miről beszél a szívizomgyulladás veszélyeivel kapcsolatban; azt az elképzelést, hogy ez semmiség, és gyorsan elmúlik. Ez nem igaz. Nem hiszem, hogy pontos, és nem hiszem, hogy igaza van, és szerintem érdeke fűződik az álláspontjához. Hosszú ideig volt ez a pozíciója - az a pozíciója, hogy a játékosai számára vakcinákat ír elő.

Miután az alábbi klipet feltettem a Twitterre, Markot gyorsan eléggé felbosszantotta az említés, és válaszolt néhány légből kapott, elvonatkoztató kérdéssel - és néhány valóban elgondolkodtatóval is. Nagyra értékelem, hogy arra kényszerített, hogy nyilvánosan válaszoljak, és megválaszoljam a többrétegű, intézményes kérdéseit, amelyek látszólag aláássák a nézeteimet. Végső soron azonban nem hiszem, hogy Mark tudja, miről beszél.

Nyilvános vitánk leleplező gyakorlata egy gazdag, intézményesült hívő teljes képtelenségének, hogy elengedje vallásos meggyőződését a "mainstream, tudományos nézet" - amelyet politikai érdekek és perverz ösztönzők egyáltalán nem rontottak meg - és a gusztustalan bizonyítékokat a maguk vakító teljességében lássa.

Nézem a forrást
Dr. McCullough: mRNS, tüskefehérje
Dr. McCullough: mRNS, tüskefehérje "leválását" jelezheti az új COVID jab antitest-vizsgálat
'Az ezt bizonyító vagy cáfoló tanulmányok nagyon egyszerűen elvégezhetők' - mondta Dr. Byram Bridle a LifeSiteNews-nak -, de 'senki sem engedi, hogy a tanulmányokat elvégezzék'.

Egy nemrégiben készült, lektorált tanulmány bizonyítékot szolgáltat arra, hogy azok, akik mRNS COVID-19 "oltást" kaptak, képesek a keletkezett antitesteket aeroszolokon keresztül, azaz a rendszeres légzés során átadni a nem beoltottaknak.

Dr. Peter McCullough azonban a LifeSiteNews-nak elmondta, hogy egy másik lehetőséget is "sürgősen" meg kell vizsgálni, azt javasolva, hogy az adatok valójában az oltások veszélyes lipid nanorészecskéinek (LNP-k) és "patogén" tüskefehérjéknek a "gazdatestről a befogadóra" történő "átterjedését" jelzik.

A SARS-CoV-2-specifikus humorális immunitás aeroszolos átvitelének bizonyítéka című tanulmányt az ImmunoHorizons májusban publikálta, és leírta azt a folyamatot, amelynek során a kutatócsoport először azonosította ezeket a specifikus antitesteket a beoltott laboratóriumi dolgozók által egy napig használt sebészeti maszkokban.

E megfigyelések után a kutatók azt feltételezték, hogy talán ezek az antitestek is átvihetők egyik egyénről a másikra aeroszolokon és cseppeken keresztül, ahogyan a vírusok is.

A hipotézis teszteléséhez orrtamponmintákat gyűjtöttek olyan oltatlan gyerekektől, akik olyan otthonokban éltek, ahol a szülők vagy családtagok vagy be voltak oltva, vagy nem voltak beoltva, vagy már kaptak pozitív COVID-19 diagnózist.

Nézem a forrást
Egy Hpv-vakcina megölte a fiamat
Egy Hpv-vakcina megölte a fiamat
Christopher 14 évesen elment az orvoshoz egy sportorvosi vizsgálatra, ahol megkapta a Gardasil HPV elleni védőoltást, miután azt mondták neki, hogy ez megakadályozza, hogy leendő felesége rákos legyen.

Hamarosan Christopher fejfájásra és kimerültségre panaszkodott. Néhány nappal később már kórházban volt, alig tudott kommunikálni. Az agya és a gerincvelője megduzzadt, és akut disszeminált agyvelőgyulladást diagnosztizáltak nála. A neurológusok azt mondták, hogy a HPV-vakcina miatt van.

Kevesebb mint két hónappal az oltás beadása után Christopher életét vesztette.

"Nem csak ezt kell kutatnunk" - mondja az anya, Destiny Maynard - "hanem minden egyes dolgot, ami a testünkön keresztül megy".

Christopher fényképét emlékül a CHD-busz elején helyezték el.

Nézem a forrást
Megjelent egy véleménycikk az USA Today-ben a fiatalok túlhalálozásáról a világban
Megjelent egy véleménycikk az USA Today-ben a fiatalok túlhalálozásáról a világban
Bár a "vakcinát" nem említik, csak egyetlen magyarázat van a halálesetek időzítésére, nagyságrendjére és demográfiai jellemzőire. Az a tény, hogy a főáramú médiában megjelent, megváltoztathatja a helyzetet. Nos, a nyilvánvaló reakció, ami bárkinek is felmerülhet, miután elolvasta a közzétett változatunkat, az, hogy "Miért nem említették a cikkben a vakcinákat mint lehetséges okot?". Ha meg kell magyaráznom, hogy miért, akkor rövid és nyers leszek: A véleménycikk egyébként SOHA nem látott volna napvilágot. Egymillió év alatt sem.

Azonban, bár az oltóanyagokat nem említi okként, szó szerint felhívjuk a figyelmet az életbiztosítási igények hirtelen, példátlan emelkedésére 2021 harmadik negyedévében a társadalom legegészségesebb szektorában - a csoportos életbiztosítással rendelkező, munkaképes korú, fehérgalléros amerikaiak körében (azaz nagyrészt a Fortune 500 vállalat alkalmazottai körében). Mi történt ekkor a fehérgalléros munkahelyeken? Megadom az egyetlen lehetőséget, ami megmagyarázhatja ezt a hirtelen emelkedést: terrortámadások sorozata, háborús mozgósítás vagy a vállalati oltási megbízások elterjedése. Amennyire emlékszem, ezek közül az események közül csak egy történt meg.

Miután tweeteltem az Op-Edről, megnéztem néhány kommentet a tweet alatt, és számos embert találtam, akik határozottan "kizárják" az oltásokat, mint a többlethalálozás okát. A kommentelők véleményem szerint két következetes hibát követnek el; 1) teljesen figyelmen kívül hagyják (mintha nem olvasták volna a cikket) a szoros időbeli összefüggéseket és a hirtelen, példátlan mértékű emelkedést az amerikai társadalom legegészségesebb szektoraiban 2021-ben (kizárja a bezárásokat és a túladagolásokat), és 2) Svédország adataira támaszkodnak, mint valamiféle "negligáló kivételre", miközben Svédország egy összetett kiugró eset, és közel sem járt olyan jól, mint ahogy azt az emberek állítják, ahogy azt a Swiss Policy Research Group ebben a cikkben kifejtette. Valójában itt van egy módja annak, hogy megnézzük Svédország többlethalálozását, amely összehasonlítja a számokat a közelmúltbeli halálozási trendek alapján "előre jelzett" számokkal.

Nézem a forrást
Hősies orvosok a COVID orvosi műhibáinak minden részletét elmondták a LifeSiteNews újságíróinak
Hősies orvosok a COVID orvosi műhibáinak minden részletét elmondták a LifeSiteNews újságíróinak
A LifeSiteNews örömmel teszi közzé a teljes, másfél órás vágatlan felvételt arról a prezentációról, amelyet a COVID orvos hősei és az igazságról beszélő Dr. Mark Trozzi, Dr. Mary O'Connor, Dr. Byram Bridle és Dr. Chris Shoemaker tartottak újságíróinknak az év elején. Jó szórakozást!
Helló, Steve Jalsevac vagyok, a LifeSiteNews társalapítója. Amit most látni fognak, az egy egyedülálló, izgalmas előadás négy kanadai orvosi szabadsághőstől. Nem hiszem, hogy láttak volna még ehhez hasonlót. Erőteljes, megható és személyes.

E szakemberek közül hárman orvosok, a negyedik, Dr. Byram Bridle pedig egy kivételes képességű virológus, oltásszakértő és immunológus. Tűzben áll az igazságért. Mindannyian az igazságért égnek. Három orvosszabadság-orvos osztja meg COVID-történetét a LifeSiteNews gáláján.

Mind a négyen üldöztetést szenvedtek el a hippokratészi eskü betartása miatt. Mindegyik orvosnak elvették az orvosi engedélyét, és óriási anyagi és egyéb nehézségeket kellett elviselniük, mert egyszerűen elmondták az igazságot a COVID-ről és a COVID-oltásokról, és mert nem voltak hajlandók eleget tenni az igazságtalan követeléseknek, hogy támogassák a káros kormányzati megbízásokat és a hozzájuk kapcsolódó számos hazugságot.

Győzni fogunk: A populista lázadás a globális elit elnéptelenedési programja ellen
Győzni fogunk: A populista lázadás a globális elit elnéptelenedési programja ellen


"Győzni fogunk": A populista lázadás a globális elit elnéptelenedési programja ellen
Aug 17, 2023 forrás

Az élelmezésbiztonság elleni támadásokat, a nemzetek tömeges bevándorlással történő destabilizálását és az emberi népesség csökkentésére irányuló szándékos program szörnyű hatásait figyelembe véve Larry Alex Taunton amerikai kommentátor hangsúlyozza az embertelen program közvetítésére használt ártatlanul hangzó kifejezések dekódolásának fontosságát.

Larry Alex Taunton amerikai kommentátor egy nemrégiben sugárzott adásában leírja, hogyan fedezte fel a globális, emberellenes program forgalmazására használt szép szavak valódi jelentését.

Az élelmiszerbiztonság elleni támadásokat, a nemzetek tömeges bevándorlás általi destabilizálását és az emberi népesség csökkentésére irányuló szándékos program szörnyű hatásait figyelembe véve Staunton hangsúlyozza az ártatlanul hangzó kifejezések dekódolásának fontosságát, amelyeket ennek az embertelen napirendnek a közvetítésére használnak.


Jim Ferguson antiglobalista skót politikai kommentátornak elmeséli tapasztalatait, amelyeket "a Világgazdasági Fórumon kémként" szerzett, és mindketten egyetértenek abban, hogy "maga az emberiség forog kockán" egy olyan istentelen világrendszer létrehozásáért folytatott küzdelemben, amely nem lát alapvető értéket az emberi életben.

Taunton megdöbbentőnek találta, hogy a svájci Davosban tartott WEF-csúcstalálkozón, amelyen részt vett, milyen lazán cseréltek ki ártatlanul hangzó kódszavakat egy félelmetes globális menetrendre.

"Az emberek kevésbé számítanak, mint a politika"

Az augusztus 8-i interjúban mindkét férfi arról beszél, hogy milyen eszközökkel mozdítják elő ezt a napirendet, és milyen kellemes eufemizmusokat használ ez a vezetői réteg olyan dolgok leírására, amelyek valóban szörnyűek.

"Amikor a "fenntarthatóságról" beszélnek, akkor "elnéptelenedést" jelentenek" - mondja Taunton bevezetőjében, mielőtt elmagyarázná, hogy pontosan miért is van ez így. Megjegyzései George Orwell megfigyelését idézik, aki a Politika és az angol nyelv című könyvében azt mondta:

Korunkban a politikai beszéd és írás nagyrészt a védhetetlen védelmét jelenti... Így a politikai nyelvnek nagyrészt eufemizmusból kell állnia.

Ilyen frazeológiára akkor van szükség, ha az ember úgy akarja megnevezni a dolgokat, hogy közben nem hívja elő róluk a mentális képeket.

A "fenntarthatóság" és a "nagyobb jó" által keltett mentális képek kellemesek, és kifogás nélkül átmennek. A valódi jelentés kimondhatatlan, és ezért soha nem mondják ki egyértelműen.

Fenntartható elnéptelenedés

Mindkét férfi nyugodtan és türelmesen elmondja, miért mondják, hogy ezek a szép szavak egy kimondhatatlan rossz elrejtésére vannak kitalálva.

Először is, mind Billates, mind a Világgazdasági Fórum élen jár az oltási és "fenntarthatósági" programokban, amelyek veszélyei nyilvánvalóvá válnak, ha ezeket a kifejezéseket bizonyítékokkal vetjük össze.

Dr. Robert Malone: COVID oltások egy CIA-akció voltak a világ elnéptelenedésére

A WEF az ENSZ-szel közösen az emberi népesség fenntarthatóbb, kétmilliárd körüli számra való csökkentését tűzte ki célul. Ha ez riasztónak tűnik, fontos emlékeztetni arra, hogy az 1974-es Nemzetbiztonsági tanulmány 200-as jegyzete - a "Kissinger-jelentés" - azt javasolta az amerikai kormánynak, hogy fogadjon el egy globális népességcsökkentési programot.

Ez a következő évben valósággá vált, amikor Gerald Ford elnök aláírta a 314. számú nemzetbiztonsági határozatot.

Amint arról ez év januárjában beszámoltam, Kissinger a későbbiekben megszervezte a Világgazdasági Fórum létrehozását - éppen azt a fajta "nemzetközi szervezetet", amelyet a Kissinger-jelentés megkövetelt.

Egy olyan ember által létrehozott szervezet, akinek a neve egyet jelent milliók halálával, meghívja a Larry Taunton által oly finoman megfogalmazott gyanakvásra.

Nem tűnik egy kicsit furcsának, hogy azok az emberek, akikben azt mondták, hogy bízzunk az oltóanyagokkal kapcsolatban, éppen azok, akik a leginkább emberellenesek?

A COVID "vakcinák" esetében Ferguson Dr. Chris Shoemaker munkájára hivatkozik, aki feltárta a szívizomgyulladás riasztó mértékű növekedését és az új mRNS-injekciókhoz kapcsolódó megdöbbentő halálozási valószínűséget.

"A szívizomgyulladás korábban minden egymillió emberből egynél fordult elő" - mondta Ferguson, Shoemakert idézve - "most azonban minden ötödiknél fordul elő" - az "oltottak" közül.

Ezek közül, ahogy Shoemaker érvelt, a fele az oltás beadását követő öt éven belül meghal. Idézte a Pfizer saját dokumentációját a kezelések bevezetéséről, amely szerint három hónapon keresztül hetente 100 ember halt meg. Ez a bevezetés csaknem három évvel ezelőtt, 2020 decemberében kezdődött.

Ferguson dermesztő módon arra a következtetésre jutott, hogy ennek eredményeként "a következő két évben 24 millió ember halhat meg" csak Nagy-Britanniában.

Taunton és Ferguson emlékeztette a nézőket, hogy ez nem az ő megállapításuk - hanem Shoemakeré, akinek állításai a Pfizer által közzétett adatokra támaszkodnak, valamint egy svájci tanulmányra, amely a "vakcinát" kapók körében a korábban elképzeltnél "sokkal nagyobb" szívizomgyulladás előfordulását állapította meg.

Dr. Chris Shoemaker elmagyarázza a Pfizer, Moderna vakcinákban talált DNS-szálak sokkoló veszélyeit

Egy bűnszövetkezet

Ferguson rátér a politikai rendszerre, mondván, hogy kevés bizalma van a brit politikusokban. A korrupció a csúcsra jár - állítja, utalva a nem megválasztott brit miniszterelnök, Rishi Sunak rendkívüli esetére.

"Olyan, mintha egy bűnszövetkezet irányítana minket" - mondta Ferguson, emlékeztetve arra, hogy a brit miniszterelnök "500 millió fontot" fektetett be saját pénzéből a Modernába, amelynek egyetlen jelenlegi terméke egy mRNS COVID "vakcina".

Eközben Sunak megnyugtatta a briteket, hogy az injekciók "biztonságosak és hatékonyak", miközben szinte biztosan tisztában volt azzal, hogy sok halálesethez és sérüléshez vezetnek.

Furcsa módon Sunak offshore járművének neve "Theleme Partners" - egy olyan név, amelynek keresése a hírhedt sátánista Aleister Crowley által alapított okkultista "vallásra", a Thelema-ra ad eredményt.

"Maga az emberiség forog kockán"

Ferguson úgy véli, hogy a tét nem is lehetne nagyobb, és bár az emberiség ellenségei félelmetesek - ő is meg van győződve arról, hogy amikor az emberek ráébrednek erre a napirendre, akkor harcolni fognak ellene, és győzni fognak.

Ferguson egyfajta "populista felkelésnek" nevezett jelenségre mutat rá, és a Dél-Amerikától Kanadáig és Európáig tartó eseményekre hivatkozva azt állítja, hogy ez a pillanat talán már nem várat magára sokáig.

A Nürnbergi Kódex által inspirált németországi tüntetéseket és az olyan kampányokat, mint a kanadai Szabadságkonvoj, példaként említi az emberellenes globalista napirenddel szembeni tájékozott és szervezett ellenállás növekvő tendenciájára.

Úgy gondolom, hogy az emberek világszerte érzik, hogy valami nagyon baljóslatú dolog történik a világban, és hogy mindezt egy olyan központi szerv, mint a Világgazdasági Fórum szervezi.

Ha mozgósítani, tájékoztatni, felszerelni [és] bátorítani tudjuk a saját oldalunkat, akkor le tudjuk őket állítani.

Úgy gondolom, hogy ez óriási változást jelentene a szabadság szempontjából, nem csak az én országomban vagy az önök országában, hanem az egész világon.

Győzni fogunk

Ferguson mosolyogva mondja, hogy "megnyerjük a narratív háborút". Az interjút azzal az ígérettel zárja, hogy lefényképezi magát William Wallace szobra előtt, akinek híres "szabadság" kiáltását Mel Gibson a Braveheart című filmben tette halhatatlanná.

Ők ketten ismerik az esélyeket, és a harc iránti elkötelezettségük inspiráló. Ahogy ők mondják, információs háború közepén vagyunk egy olyan politikai eszmével, amely a saját népét békítendő, sőt likvidálandó ellenségnek tekinti.

Kiáltsátok a szabadságot, és soha ne adjátok fel a harcot. Ahogy Ferguson és Taunton hiszi, együtt győzhetünk.

Vegyen részt a LifeSite Ligában, hogy egyesítsük erőinket Isten és az emberiség ellenségei ellen.

Nézem a forrást
Kanadai erdőtűz: mind a 20 000 Yellowknife lakost evakuálják
Kanadai erdőtűz: mind a 20 000 Yellowknife lakost evakuálják
Ez Kanada valaha volt legrosszabb erdőtüzes szezonja. A kanadai tűzoltók csütörtökön küzdöttek, hogy megakadályozzák az erdőtüzek elérését az északi Yellowknife városában, ahol mind a 20 000 lakos autóval és repülővel távozik, miután kihirdették az evakuálási parancsot.

Vízbombázók repültek alacsonyan Yellowknife felett, miközben sűrű füst borította be a hatalmas és ritkán lakott északnyugati területek fővárosát. A tisztviselők szerint a tűz, amely lassan terjed, jelenleg 15 km-re (10 mérföldre) északnyugatra van a várostól, és szombatra elérheti a külvárosokat, ha nem lesz eső.

"Nagyon nehéz napok állnak előttünk - pénteken és szombaton két napig tartó északnyugati-nyugati-északnyugati széllel, amely a tüzet Yellowknife felé tolja" - közölte a területi tűzoltóság a Facebookon.

A csendes-óceáni Brit Columbia tartományban, amely idén szokatlanul erős lángokat szenvedett, a tisztviselők figyelmeztették a lakosokat, hogy készüljenek fel a szélsőséges tűzkörülményekre.

"Ez az időjárási esemény tűz szempontjából a nyár legnagyobb kihívást jelentő 24-48 órája lehet" - mondta Cliff Chapman, a tűzoltóság igazgatója újságíróknak. "Jelentős növekedésre számítunk, és arra számítunk, hogy erőforrásainkat északról délre kihívások érik."

Yellowknife-ban több száz ember állt sorban egy helyi középiskola előtt, arra várva, hogy a repülőtérre vigyék őket a csütörtökön a szomszédos Alberta tartományba tervezett öt evakuációs járat egyikére.

Justin Trudeau miniszterelnök csütörtökre összehívta az incidenskezelő csoport ülését, hogy megvitassák a tüzeket. A csoport magas rangú tisztviselőkből és miniszterekből áll, és válság esetén ülésezik.

Bill Blair védelmi miniszter a találkozó után a Canadian Broadcasting Corp-nak (CBC) nyilatkozva elmondta, hogy a szövetségi kormány szorosan figyelemmel kíséri az evakuálásokat, és készen áll arra, hogy gyorsan légi úton elszállítsa a lakosokat, ha a szárazföldi útvonalakat elvágják.

Ez Kanada valaha volt legrosszabb erdőtüzes szezonja, több mint 1 aktív tűz égett országszerte, köztük 000 az északnyugati területeken. A szakértők szerint az éghajlatváltozás súlyosbította az erdőtüzek problémáját.

Nézem a forrást
Prof. Norman Fenton: A globalisták elfoglalták az összes intézményt, mindent ők irányítanak
Prof. Norman Fenton: A globalisták elfoglalták az összes intézményt, mindent ők irányítanak
Norman Fenton professzor egy nemrégiben adott interjúban leírta, hogyan törölték, mert rámutatott a covid narratíva ténybeli hibáira. A klímaváltozási mozgalmat övező képmutatásról is beszélt.

2020 óta elemzi a covid-járvánnyal kapcsolatos adatokat. Kollégájával, Martin Neil professzorral és másokkal együtt számos, a világjárvánnyal kapcsolatos témát kutatott és írt róluk - például a vakcinák biztonságáról, a többlethalálozásról, a kovidózis halálozásáról és a kormányok által bemutatott adatok hibáiról. Prof. Fenton és Neil Substack oldalának címe: "Hol vannak a számok?".

A hivatalos covid narratíva leleplezése az egyik oka annak, hogy a mai világban törölték, magyarázta Fenton professzor a Freedom Research Podcast házigazdájával, Hannes Sarvval folytatott beszélgetésében. Prof. Fenton a BBC 4 2015-ös "Éghajlatváltozás számokkal" című klímadokumentumfilmjének egyik műsorvezetője is volt, így ő alkalmas arra, hogy a "globális forrongás" úgynevezett klímakatasztrófájáról nyilatkozzon.

Az alábbiakban kiemeltünk néhányat a beszélgetésből.

Prof. Fenton a "globális forrongásról" tweetelt, ami nem "globális forrongás". A Global Boiling még nem érkezett meg az Egyesült Királyságba. "Hosszú idő óta az egyik leghidegebb és legcsapadékosabb júliusunk volt... Július elején az egész Egyesült Királyságra forróságot jósoltak júliusra. Tehát még a rövid távú előrejelzéseket sem tudták eltalálni... Ez a szinte fanatikus pszichológiai hadművelet, ami jelenleg folyik, hogy meggyőzzék a világot, hogy mindenki forr, és mindannyian meg fogunk halni ebben a hőhullámban, ez elég nevetséges" - mondta a Sarvnak. Hozzátéve, hogy ez megkérdőjelezi, hogy mennyire pontosak az előrejelzéseik. De nem az éghajlatváltozással kapcsolatos hoax ellen való felszólalása az oka annak, hogy Fenton professzort szó szerint lemondták.

Nézem a forrást
A brit népesség összeomlása
A brit népesség összeomlása "jót tesz a bolygónak", magyarázza Sarah Harper, a WEF tanácsadója
Emlékszel, hogy az elnéptelenedést jobboldali összeesküvés-elméletnek nevezték? A dolgok megváltoztak, és a "népességösszeomlás", amit már nem lehet letagadni, most már jó nekünk!

A Telegraph a tökéletes hírvivőt választotta, hogy közölje, milyen új módon kell gondolkodnunk a népességfogyásról. A WEF egyik magas rangú tanácsadója mondja el nekünk.

Sarah Harper oxfordi professzor nagyon fontos személy. A Telegraph cikke, amely felsorolja a referenciáit, elfelejtette megemlíteni, hogy a Világgazdasági Fórum öregedő társadalmakkal foglalkozó globális napirendi tanácsának tagja.

Harper professzor nagyon izgatott a termékenység közelmúltbeli csökkenése miatt.

Harper professzor a Telegraphnak nyilatkozott: "Szerintem jó dolog, hogy a világ magas jövedelmű, nagy fogyasztású országai csökkentik a gyermekvállalás számát. Elég pozitívan állok ehhez."

Az akadémikus szerint a gazdag országok csökkenő termékenysége segítene kezelni a "jelenlegi általános túlfogyasztást", amely negatív hatással van a bolygóra.

A legfontosabb, hogy a születések számának csökkenése a gazdag országok CO2-kibocsátásának csökkenését eredményezi - mutat rá Sarah.

A kutatások szerint a gazdag nemzetek szén-dioxid-kibocsátása sokkal nagyobb, mint a szegényebb országoké, mivel a gazdagok megengedhetik maguknak, hogy több árut vásároljanak, többet utazzanak és más, kibocsátást okozó tevékenységeket végezzenek.

A Világbank adatai szerint 2020-ban a magas jövedelmű országok szén-dioxid-kibocsátása egy főre vetítve 29-szer nagyobb volt, mint az alacsony jövedelmű országoké.

Népességcsökkenés vagy népességpótlás?

Itt jön a furcsa rész: ha a Világgazdasági Fórum vezetése csökkenteni akarja a gazdag országok kibocsátását, akkor megértem, hogy azt remélik, hogy a népességcsökkenés a gazdasági teljesítmény csökkenéséhez vezet. Az erkölcsi következményektől eltekintve, egyszerű matematika, hogy kevesebb ember kevesebb autót jelent az utakon, kevesebb élelmiszert fogyasztanak, és így tovább.

Valami egészen másról van azonban szó! Miközben a helyben született őslakosok népessége már nem szaporodik a népesség fenntartásához szükséges mértékben, az új bevándorlás felgyorsul. A születések egyre nagyobb hányadát teszi ki!

Miközben a születések száma Nagy-Britanniában csökken, a Nagy-Britannián kívülről bevándorolt szülők által született gyermekek aránya rekordot döntött.

Nézem a forrást
Az éhség, a hegemónia és a vállalati dominancia geopolitikai tánca
Az éhség, a hegemónia és a vállalati dominancia geopolitikai tánca
2022 márciusában Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára az ukrajnai események nyomán figyelmeztetést adott ki az éhezéssel és a globális élelmezési rendszerrel kapcsolatos közelgő válságra.

Guterres kiemelte az élelmiszerek, üzemanyagok és műtrágyák árának riasztó mértékű emelkedését, valamint az ellátási láncok megszakadását. Hangsúlyozta, hogy ez a helyzet aránytalanul súlyosan érinti a legkiszolgáltatottabb lakosságot, ami viszont globális szinten a politikai instabilitás és a nyugtalanság magvait vetette el.

E borús kilátásokkal ellentétben a fenntartható élelmezési rendszerekkel foglalkozó nemzetközi szakértői testület úgy értékelte, hogy jelenleg bőséges az élelmiszerellátás, és a globális élelmiszerellátás terén nincs közvetlen aggodalom a hiány miatt.

Bár nyilvánvalóan bőséges az élelmiszerellátás, az árak az egekbe szöknek. A fő probléma nem az élelmiszerhiányban rejlik, hanem inkább az élelmiszer-alapanyagokkal folytatott spekulatív kereskedelemben és az alapvetően hibás globális élelmiszerrendszer manipulálásában. Úgy tűnik, hogy ez a rendszer az agrárgazdasági nagyvállalati kereskedők és a nyersanyag-beszállítók érdekeit helyezi előtérbe a lakosság valódi szükségleteivel és élelmezésbiztonságával szemben.

Nézem a forrást
A WHO javasolt szerződése növelni fogja az ember által okozott járványokat
A WHO javasolt szerződése növelni fogja az ember által okozott járványokat
Számíthatunk-e egészségügyi tisztviselőinkre és a WHO-ra a közegészségügyi politika irányításában? Egy jelentés célja, hogy segítsen az olvasóknak elgondolkodni néhány nagy témán: hogyan lehet valóban megelőzni a világjárványokat és a biológiai hadviselést, hogyan értékeljük a WHO és tagjai által a világjárványokra való reagálásra tett javaslatokat, és hogy számíthatunk-e egészségügyi tisztviselőinkre, hogy úgy navigálnak ezeken a területeken, hogy az értelmes legyen és segítse a lakosságot.

A biológiai fegyverzetellenőrzés történetével kezdjük, majd gyorsan áttérünk a COVID "pandémiára", és végül a jövő védelmére vonatkozó tervekhez jutunk el. A tömegpusztító fegyvereket (WMD) hagyományosan vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris (CBRN) fegyverekkel jelölték.

A világ népei nem akarják, hogy ezeket ellenünk használják - mivel olcsó módszerek nagyszámú ember gyors megölésére és megcsonkítására. Ezért születtek nemzetközi szerződések, hogy megpróbálják megakadályozni a kifejlesztésüket (csak a későbbi szerződésekben) és a felhasználásukat (az összes biológiai fegyverzetellenőrzési szerződésben). Az első az 1925-ös genfi jegyzőkönyv volt, amely a mérges gázok és korlátozott biológiai fegyverek első világháborús alkalmazását követően tiltotta be a biológiai és vegyi fegyverek háborús alkalmazását. Az USA és számos nemzet aláírta, de 50 évbe telt, amíg az USA ratifikálta, és ezalatt az 50 év alatt az USA azt állította, hogy nem kötelezi a szerződés.

Az USA ez alatt az 50 év alatt biológiai és vegyi fegyvereket is használt. Az USA szinte biztosan használt biológiai fegyvereket a koreai háborúban (lásd ezt, ezt, ezt, ezt és ezt), és talán mindkettőt bevetette Vietnamban, ahol a háború alatt furcsa pestisjárvány tört ki. A napalm, a fehér foszfor, a narancssárga ügynök (amelynek dioxin segédanyaga tömeges születési rendellenességeket és egyéb tragédiákat okozott) és valószínűleg más vegyi fegyverek, mint például a BZ (hallucinogén/inkapacitív) használata nagy visszhangot váltott ki, különösen mivel aláírtuk a Genfi Jegyzőkönyvet, és civilizált nemzetnek kellett volna lennünk.

Nézem a forrást
Tish Conlinnal nincs akadály
Tish Conlinnal nincs akadály
Visszaélő orvosi szabályozók. Korrupt kormányok. Bűnözői mérgező covid injekciók és hogyan kell méregteleníteni. Szervátültetések megtagadva a "nem oltottaktól". 2020 szekta pszichológiai inváziója az orvostudományban. Kihívások, fenyegetések, megoldások és igazságosság előttünk.
Itt egy nagyszerű interjú egy elkötelezett kanadai szabadságharcossal. Sok fontos témát érintettünk.

A TishTalk ezen epizódjában Dr. Mark Trozzi-val (drmarktrozzi.org) beszélgetek, aki a Kanadában és világszerte zajló orvosi őrület megszüntetéséért folytatott harc frontvonalában áll. Beszélgetünk a Covid bevezetése során szerzett tapasztalatairól, a CPSO üldözéséről, amiért ismert terápiás szerekkel kezeli a betegeket, és a sok kormányzati egészségügyi politikai tragédiáról, amelyek az igazság cenzúrázása miatt történtek. Áttekintjük az előírt injekciókkal kapcsolatos kemény adatokat, és átbeszéljük a méregtelenítés és a tüskés fehérjék eltávolításának stratégiáit a szervezetből, valamint megvitatjuk, hogyan küzdhetünk a WHO hatalomátvétele ellen, és hogyan segíthetünk visszaszerezni a globális egészségügyi szuverenitást.

Nézem a forrást
Hírek szerint eltűnt Karen Kingston, a zseniális oknyomozó, aki bizonyítékokat talált a COVID19-terror hazugságainak leleplezésére!
Hírek szerint eltűnt Karen Kingston, a zseniális oknyomozó, aki bizonyítékokat talált a COVID19-terror hazugságainak leleplezésére!
Napok óta nem látta senki! Világszerte ismertté vált az úgynevezett Kingston jelentés, melynek több részét a Modern Apokriffek is leközölte magyar nyelven.

A KINGSTON JELENTÉS, jelenleg a legjobban alátámasztott, dokumentált és bizonyított jelentés arról, hogy az egész COVID19 hamis "pandémia", a világ eddigi legnagyobb hazugsága.
Karen Kingston, egy amerikai biotechnológiai elemző, aki korábban szerződéses munkákat végzett a Pfizer, a J&J, a Thermo Fisher és más vállalatok számára. Milliós támogató táborával ő, mint akinek rálátása volt és van a szabadalmakra, dokumentációkra sorra leplezi le a COVID-hazugságokat és oly módon, hogy az bizonyítéknak számít, nem lehet a "konteós" jelzőt erre a jelentésre rányomni.
A hírek szerint miután Karen közölte, hogy figyelmeztették, hogy rákerült az FBI és a Pentagon feketelistájára, leírta, hogy több ízben megpróbálták megmérgezni, fenyegették családtagjait, szóval ezek után az oknyomozó, aki bizonyítékokat szerzett a Pentagon megtervezte COVID-hadműveletről, ELTŰNT.

Több oknyomozói oldalon jelent meg Karen eltűnéséról hír, melyet személyes ismerősei, barátai írtak. Ezekből idézünk.

Nézem a forrást
A javasolt új irányelvek arra kényszeríthetik a kanadai egészségügyi személyzetet, hogy eutanáziát kínáljon a betegeknek
A javasolt új irányelvek arra kényszeríthetik a kanadai egészségügyi személyzetet, hogy eutanáziát kínáljon a betegeknek
"Úgy tűnik, hogy az irányelv arra irányul, hogy az orvosok és ápolók elkezdjék azt tanácsolni a betegeiknek, hogy célszerűbb lenne egyszerűen megölni magukat". Angelina Ireland, a Delta Hospice Society életpárti elnöke szerint a Health Canada által javasolt új irányelvek, amelyek azt javasolják, hogy az orvosok és ápolók említsék meg a kéretlen eutanáziát, mint lehetőséget a betegeik számára, egy elromlott egészségügyi rendszernek köszönhető, amely a halált az élettel szemben támogatja.

Mit akar valójában mondani a Health Canada ezzel az új "gyakorlati szabvány elfogadásával"?

Úgy tűnik, hogy az irányelv azt jelenti, hogy az orvosok és ápolók elkezdhetik tanácsolni a betegeiknek, hogy célszerűbb, ha egyszerűen megölik magukat.

Az új irányelveket, amelyek a "Model Practice Standard for Medical Assistance in Dying to Ensure Consistent and Safe Practice in Canada" (A haldoklásban nyújtott orvosi segítségnyújtás gyakorlati modellje a következetes és biztonságos kanadai gyakorlat biztosítása érdekében) címet viselik, az Egészségügyi Kanada márciusban adta ki. Az iránymutatásokat a Health Canada által összeállított, független Medical Assistance in Dying (MAiD) Practice Standards Task Group dolgozta ki.

A dokumentum 6. szakasza, amelynek címe "Kötelezettségek a MAID-ra potenciálisan jogosult személyekkel szemben", úgy szól, hogy az orvosoknak és az ápolóknak gyakorlatilag el kell mondaniuk a betegnek a számára rendelkezésre álló szanálási lehetőségeket.

Nézem a forrást
A bukaresti WHO és oltásellenes tüntetésen megvertek egy COVID-propagandista újságírót
A bukaresti WHO és oltásellenes tüntetésen megvertek egy COVID-propagandista újságírót
Az emberek átnevezték az egészségügyi minisztériumot Halálügyi Minisztériumnak. Pofán vertek egy hazug, COVID-propagandista újságírót a csütörtöki bukaresti tüntetésen, ahol a polgárok százai megostromolták az egészségügyi minisztériumot. Rég érett ez a pofon, és remélhetőleg, nem ez volt az utolsó! Hatalmas a közfelháborodás Romániában, miután a csütörtöki bukaresti tüntetésen, melyen egész-napos tiltakozó demonstrációt tartottak orvosok, jogászok, ortodox papok, polgárok, a WHO, úgynevezett "nemzeti oltási stratégiája" ellen, mely lehetővé tenné, hogy a védőoltásnak hazudott mRNS-szérumokat ilyen-olyan megnevezéssel beadják az embereknek. A románok nagy része már a COVID-propagandának a hazug és aljas vakcinakampánynak sem ült fel, nem is lehetett az ország 85 százalékát beoltani a kísérleti biofegyverrel. Azonban tisztában vannak a romániai emberek, hogy a veszély nem múlt el, és a tömeggyilkosok, akiket a WHO dirigál nem tettek le szándékukról, ezért is akarják elejét venni az újabb vakcina-terrornak!

A csütörtök tüntetés azért robban ki, mert a WHO-báb Alexandru Rafila egészségügyi miniszter közvitát hirdetett meg a téma kapcsán, azonban ezt virtuálisan szervezték meg, mert féltek attól, hogy ha személyes megjelenéssel tartják a fórumot az emberek fizikailag is ellátják a bajukat.

A virtuális közvita nem egészen úgy sült el, ahogy tervezték, ugyanis több olyan tisztességes, igazi orvosi szaktekintély, aki a COVID-kamu elejétől szembefordult a halálprojekttel, most bejelentkezett a virtuális fórumra s szakmailag szembesítette a minisztérium embereit az orvosinak álcázott hazugságokkal, miközben tüntetők százai vették körbe (nem virtuálisan) a bukaresti egészségügyi minisztérium épületét.

Az emberek azt skandálták, hogy a WHO azonnal takarodjon ki az országból, elkövetették, hogy a kormány ne írja alá a WHO "nemzeti oltási stratégiáját", fejezzék be a gyerekek periodikus oltását.

A tüntetésen megjelent a sajtó is, a COVID-protokollt kiszolgáló Mainstream Média és a független sajtó képviselői is. Az emberek azonban szemmel láthatóan nagyon megunták már, hogy a kormányok fizette fősodratú sajtó folyamatosan hazudik, így megtörtént az, ami rég lógott a levegőben, megverték a Mainstream Média pár jelenlevő, vakcina-reklám Pinokióját, akik közvetítéseikben tiszteletlenül besézéltek a tüntetőkről.

Nézem a forrást
Deagel 2025-ös elnéptelenedési adatai célértékek, nem becslések
Deagel 2025-ös elnéptelenedési adatai célértékek, nem becslések
Mert a Mesterséges Intelligencia születése miatt már nincs rátok szükség & az Elit tervének következő lépése az, hogy a Globális "Forrás" Propaganda segítségével meggyőzzön benneteket arról, hogy ti vagytok a Szénlábnyom, amit meg kell szüntetni. Egy dermesztő tervet lepleztek le, amely a legmélyéig meg kell, hogy sokkolja Önt.

A globális hatalmak évtizedek óta egy elnéptelenedési stratégiát hangszerelnek, amelyet a közegészségügyi válságok, a gazdasági instabilitás és a környezetvédelmi aggályok álcája mögé rejtettek.

Most, a mesterséges intelligencia forradalmának hajnalán, amelyet Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója előszeretettel nevez negyedik ipari forradalomnak, a világ nyugtalanító jövő elé néz.

Mivel a mesterséges intelligencia az alacsony bérű munkaerő helyébe léphet, az egykor nélkülözhetetlen emberi munkaerőt hirtelen gonosztevőnek állítják be az úgynevezett környezeti saga gonosztevőjeként, amelyet már sokféle névvel illettek:

"Globális felmelegedés", "Éghajlatváltozás", sőt most már "Globális forrongás", ahogyan azt az ENSZ főtitkára 2023. július 27-én felháborítóan bejelentette a világnak, amikor hamisan kijelentette...

"Az éghajlatváltozás itt van. Rémisztő. És ez még csak a kezdet.
"A globális felmelegedés korszaka véget ért; a globális forrongás korszaka elérkezett.
"A levegő belélegezhetetlen"

António Guterres ENSZ-főtitkár nyitóbeszéde a klímáról tartott sajtótájékoztatón. Az igazság azonban az, hogy az állítólagos klímaválság csak egy újabb fogaskerék a hatalmon lévők által ügyesen kidolgozott, rejtett elnéptelenedési tervben.

És az egyetlen szénlábnyom, amit el akarnak tüntetni, az te vagy.

Készüljetek fel, miközben e hátborzongató narratíva szívébe merészkedünk, és eligazodunk a baljós előrejelzések, szigorúan titkos dokumentumok, stratégiai politikák és az éghajlatváltozásról szóló narratíva labirintusában, amely egy nyugtalanító nagy terv része."

Nézem a forrást
Az ENSZ klímafőnöke
Az ENSZ klímafőnöke "végítélet" interjút ad, amelyben feltárja, hogy a globalista vezetőknek "gyűrűmesterekké" kell válniuk a zöld menetrend előmozdításában
Az ENSZ vezető klímakutatója meg van győződve arról, hogy az egyetlen módja annak, hogy a világgazdaságot erőszakosan átállítsák a földalapú fosszilis tüzelőanyagokról egyenesen a "zöld" szakadékba, ha a világ vezetői "ringmesterként vagy ringmesternőként" lépnek fel, hogy az embereket formába korbácsolják! A félelem taktikája

Eleget hallottunk már ezekből a taktikákból, különösen 2020 márciusa óta, amikor a Vészhelyzeti Tudományos Tanácsadó Csoportnak (SAGE) tanácsot adó egyik albizottság, a Veszélyhelyzeti Tudományos Tanácsadó Csoport (SPI-B) "fokozta a félelmet", hogy megpróbálja ránk kényszeríteni a szükségtelen beavatkozások iránti engedelmességet.

Gavin Morgan, a csoport egyik pszichológusa elmondta: "Nyilvánvalóan nem etikus a félelem irányítási eszközként való felhasználása. A félelem használata totalitarizmusra emlékeztet, egy másik pedig elismerte, hogy az agykontroll, a félelem taktikájának alkalmazása disztópikus és etikátlan. "A pszichológiát nevezhetnénk "agykontrollnak" - mondták - "Ezt tesszük... nyilvánvaló, hogy megpróbáljuk pozitív módon csinálni, de a múltban aljas módon használták."

Minden bizonnyal így volt, mégis, annak ellenére, hogy tudták, hogy az agykontroll módszer totalitárius, a kormány tanácsadói nem tanultak a történelemből. Ahogyan az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület új elnöke sem, ahogyan arról Ethan Huff az Overlord News-tól az alábbi cikkben beszámolt.

Az ENSZ klímafőnöke "világvége" interjút ad, melyben feltárja, hogy a globalista vezetőknek "gyűrűmesterekké" kell válniuk a zöld menetrend előmozdításában.
Prof. Jim Skea, akit nemrég iktattak be az ENSZ legfőbb globális felmelegedéssel foglalkozó testületének, az Éghajlat-változási Kormányközi Testületnek (IPCC) az elnöki posztjára, azt állítja, hogy a politikai vezetőknek úgy kell kezelniük az embereket, akiket állítólag képviselnek, mint egy szó szerinti cirkuszi mutatványt, amit a cirkuszmesterek és cirkuszvezetőnők tesznek...

Skea úgy véli, hogy az éghajlat valódi rendbetételéhez az "egész társadalomra kiterjedő" erőfeszítésekre van szükség, de "a politikai vezetők különösen nagy felelősséggel tartoznak, mert ők adják meg az alaphangot az egészhez" - mondja.

Ők azok a ringmesterek vagy ringmesternők, akik megpróbálják összehangolni a különböző intézkedéseket.

Nézem a forrást
Oroszország elkezdte a hivatalos eljárást, hogy kilépjenek a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO)
Oroszország elkezdte a hivatalos eljárást, hogy kilépjenek a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO)
Az orosz kormány megkezdi az egyoldalú kilépés folyamatát számos nemzetközi szervezetből, köztük a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO) - közölte Pjotr Tolsztoj, az Orosz Duma alelnöke kedden.
"Dolgozunk azon, hogy felülvizsgáljuk nemzetközi kötelezettségeinket, olyan szerződéseket, amelyek ma nem hoznak hasznot, hanem közvetlenül ártanak országunknak. A Külügyminisztérium elküldte az ilyen megállapodások listáját az Állami Dumának" - mondta Tolsztoj. "A Szövetségi Tanáccsal együtt azt tervezi, hogy elemezni fogja őket, és javaslatot tesz a tagsági visszavonásra" - tette hozzá.

Tolsztoj külön kiemelte a nemzetközi kereskedelmi és egészségügyi szervezeteket, mondván, hogy "a következő lépés a WTO-ból és a WHO-ból való kilépés, amelyek elhanyagoltak minden országunkkal szembeni kötelezettséget".

Nézem a forrást
Eltávolítja a YouTube a kuruzsló videókat
Eltávolítja a YouTube a kuruzsló videókat
Folytatják a világjárvány idején elkezdett utat, és a hivatalos ajánlásokat betartatva küzdenek a közveszélyes dezinformációk terjesztése ellen.
A YouTube videómegosztó kedden közölte, hogy frissíti egészségügyi félretájékoztatással kapcsolatos szabályait, és ennek keretében eltávolítja például a hatástalannak vagy károsnak bizonyult állítólagos rákgyógyszereket népszerűsítő videókat és azokat a tartalmakat, amik megpróbálják lebeszélni a nézőt arról, hogy orvoshoz forduljanak a problémájukkal.

A cég közleménye szerint a lépés a Covid-19 járvány nyomán a vakcinákkal és gyógyszerekkel összefüggő rémhírekkel és félretájékoztatással szerzett tapasztalatok közvetlen következménye.

Mint ismert a nagyobb internetes platformok, köztük a Google, mint a YouTube anyacége, a Facebook, Twitter, Reddit és Microsoft három évvel ezelőtt kezdett együttműködésbe koronavírussal kapcsolatos álhírek terjedése ellen. A vakcinákkal kapcsolatos rémhírterjesztést tiltó szabályokon azóta lazított az Elon Musk által felvásárolt Twitter és a Facebook is.

A hivatalos blogbejegyzés szerint a jövőben különös figyelmet fordítanak azokra a területekre, amiket a legtöbb tévhit és félrevezetés övez, és a helyi egészségügyi szervek, illetve a Egészségügyi Világszervezet irányelveit követve fogják moderálni ezeket a témaköröket.

Az új szigorúbb tartalmi szabályok vonatkoznak a betegségek megelőzésével és biztonsággal kapcsolatos félretájékoztatásra, mint a maszkviselés de kiterjednek az abortuszra vonatkozó veszélyes és félrevezető információk terjesztésére is. Ettől a héttől olyan videókat is eltávolítanak, amik azt állítják hogy a fokhagyma gyógyítja a rákot, vagy hogy a C-vitamin hatásosabb, mint a sugárkezelés, írja a Youtube Blog.

Nézem a forrást
A Greenpeace társalapítója: A
A Greenpeace társalapítója: A "nettó nulla" kibocsátás elérése azt jelenti, hogy "a lakosság legalább 50%-a meghalna"
Patrick Moore 1971-ben részt vett a Greenpeace társalapításában. Most arra figyelmeztet, hogy a "nettó nulla" valóban "álruhás halálvágy".
A Greenpeace társalapítója, Patrick Moore azt mondta, hogy a "nettó nulla" szén-dioxid-kibocsátás globális elérése a lakosság "legalább 50 százalékának" halálát jelentené.

"Ha valóban megvalósítanánk, akkor az lenne a véleményem, hogy ha valóban elérnénk a nettó nullát, akkor a lakosság legalább 50 százaléka éhen és betegségben halna meg" - mondta Moore a BizNewsTv-nek adott nemrégiben adott interjújában.

"És ehhez kétség sem férhet, egyetlen dolog miatt, ami a nitrogénalapú műtrágya, amely két Nobel-díjat is nyert" - folytatta. "Az egyiket a földgáz és a légkörben lévő nitrogén ammóniává történő egyesítésének folyamatáért. A másik, a másik Nobel-díjat pedig az kapta, aki ezt ipari szintre emelte".

Moore kijelentette, hogy "ma a lakosság legalább 50 százaléka a nitrogénműtrágyától függ a megélhetése". "És vannak emberek, akik megpróbálják betiltani. Hollandia és Srí Lanka pedig már tett ilyen lépéseket".

A holland gazdák Net Zero politika elleni harci stratégiája a tiltakozásokon túlmutatóvá válhatott. "Tehát ez valóban egy álruhás halálvágy" - folytatta. "Az álca pedig a Föld megmentése. Amit nem kell megmenteni, különösen nem".

Moore megemlítette a Világgazdasági Fórumot (WEF) és annak alapítóját, Klaus Schwabot, mint a "Net Zero" menetrendet erőltető személyeket, mondván, hogy "szerintem ők az ellenségeink". "Nem csak a mi ellenségeink, hanem a Föld ellenségei".

Az anyatermészet teljes felfegyverzése már a nyakunkon van
Az anyatermészet teljes felfegyverzése már a nyakunkon van

Az anyatermészet teljes felfegyverzése már a nyakunkon van
USA nyugati része készüljön fel. Az árvizek, sárlavinák, jégeső és áradások komoly veszélyt jelentenek, de a Hilary hurrikánnal járó természetellenes villámlás a legaggasztóbb a "tűzveszélyes" Nyugat-USA-ban.
Reinette Senum 2023. aug. 19. forrás

Kedves Substack olvasók!

Bár ma egy másik Substack-posztra készültem, nagyon aggódom a Hilary hurrikán miatt...., és ne is beszéljünk erről a névről.... Szeretném figyelmeztetni a tűzveszélyes területeken élőket (az USA nyugati részének nagy részét), hogy komolyan gondolják meg, hogy a Hilary miatt számtalan tűzveszélyes területre készüljenek.

Ahogy már többször említettem, tanúi vagyunk az Anyatermészet fegyverré válásának. Csak el kell olvasni a fent említett, Az erdőtűz mint katonai fegyver című könyvet, hogy jobban megértsük, mi van a kezünkben.

Az időjárásunkat fegyverré tették, és nyilvánvalóvá vált, hogy az időjárási háborús játék új szinteket ér el.

HURRIKÁNVILLÁMOK?

Szóval, ami számomra a legzavaróbb, hogy a hurrikánokban általában nincs sok villámlás. És a Hilary hurrikán több ezer villámcsapásáról szóló jelentések ma reggel elárasztják a közösségi média csatornámat.

Egy barátom küldte nekem az alábbi videót a kaliforniai La Mesa-tól keletre tegnap este.


Ismétlem, ebben semmi természetes nincs.

A hurrikánokban vannak mennydörgések és villámok? Általában nem. Azonban az erősebb, 4. és 5. kategóriájú trópusi rendszereknél, amelyekben forró tornyok vannak jelen, gyakran megfigyelhető, hogy a szem és a keringés központja közelében, ahol erős zivatartevékenység van, dörgés és villámlás van.

A dokumentált villámok sehol sincsenek a hurrikán szemének közelében.

Ráadásul a vihar gyorsan 4-es kategóriába emelkedett, ami szintén vörös jelzés.

Míg a média jogosan összpontosít a súlyos áradások, sárcsuszamlások stb. lehetőségére, addig a tűzveszélyre minimális figyelmeztetés érkezett a ropogós környezetben, amikor az elsősegélynyújtóink már így is nagyon szét vannak szórva.

Lahainát elhamvasztották. Kanada teljesen lángokban áll. És most egy példátlan hurrikán, amelyet Amerika illusztris bűnözőjéről, Hillary (Clintonról) neveztek el, nem sok jót ígér számunkra. (Nem tudom, hogy róla nevezték-e el, de kellene).


Ezért szeretnék az alábbiakban egy egyszerű és könnyen hozzáférhető ellenőrző listát nyújtani, hogy segítsek Önnek abban, hogy prioritásként kezelje otthonát a következő egy-két napra való felkészülésben. Kérem, osszák meg a hozzászólásokban, ha bármit kihagytam ezen a listán.

Ismétlem, ez az egész nekem kivételesen mérnökinek tűnik, és remélem, tévedek, de nem tudtam ma a házamon dolgozni anélkül, hogy másokat ne figyelmeztettem volna.

AZTÁN JÖN A JÉGESŐ

Néhány kedves barátom a dombon felfelé egész nap nézte ezeket a repülőgépeket, ahogy a fejük felett repültek, és permeteztek tegnap.


Ez lett az eredménye a nap végére. Pusztító, gonosz jégeső.
A kertek a tanyájukon tönkrementek.

Ha valaki még mindig azon tűnődik, hogy élősködő "globális kezelőink" hová akarják ezt vinni.... emlékszik azokra a hátborzongató falfestményekre a coloradói repülőtéren néhány évvel ezelőtt?


Most már van értelme?

Nem tehetek róla, de ez a kép villan be, amikor az utóbbi időben látott tüzek pusztító természetét nézem.

Ezzel együtt... vissza kell térnem a munkámhoz. Kérem, készüljenek fel. Ha végül nem lesz rá szükség, tekintsék ezt tűzgyakorlatnak - sok szerencsét mindenkinek.

Nézem a forrást
Időjárás-manipuláció: Globalisták erőfeszítése, hogy segítsék veszélyes éghajlatvédelmi programjukat?
Időjárás-manipuláció: Globalisták erőfeszítése, hogy segítsék veszélyes éghajlatvédelmi programjukat?
Kétségtelen, hogy az időjárás-manipuláció technológiája évtizedek óta érlelődik, és a jelenlegi képességeket nem ismerik el. Ki manipulálja az időjárást, és mi motiválja őket?
Bár nem mindenben értünk egyet ezzel a cikkel, amit először a Children's Health Defense-en vettem észre, például a fajok gyors eltűnésének eltúlzott állításával, mégis fontos információkat mutat be, amelyeket érdemes megfontolni. Egy hatalmas témát mutat be, amelyet évtizedek óta elhallgatnak - a katonai eredetű időjárás-módosítási vagy geomérnökségi kísérleteket. Még a WEF is beszélt erről.

Ez egy újabb óriási globalista projekt volt, amelyről először az 1980-as években szereztem tudomást egy tanult brit Campaign Life Coalition munkatársamtól, aki évek óta vizsgálta a témát.

Ez nagyon is valós, de a klíma geomérnökség jelenlegi tevékenységének és eredményeinek teljes mértékét nehéz meghatározni a köré épített titoktartási és tagadási fal miatt. Még a legjobb embereket is meggyőzték, hogy tagadják meg a józan eszüket a természetellenesen rendezett chemtrailekkel kapcsolatban, amelyek egy idő után az égen vannak felettük, mert tudományos cikkek és diplomás szóvivők állítólag hiteles indoklást mutatnak be ezekre a chemtrailekre.

Az elmúlt 3 évnek meg kellett volna tanítania minket arra, hogy jobban bízzunk a szemünkben és a józan eszünkben, és hogy szinte teljesen bizalmatlanok legyünk a jelenlegi kormányzati, intézményi és főáramú média kijelentéseivel szemben a vitás témákban. Mostanra rá kellett volna jönnünk, hogy sok magasan hitelesített személy hajlandó eladni a lelkét pénzért és státuszért.

Figyelembe véve a klímaváltozási propaganda áradatát, amellyel az ember- és vallásellenes globalisták elárasztottak bennünket, hogy előmozdítsák az élet Nagy Újrarendezését, joggal feltételezhetjük, hogy az éghajlat manipulálásán dolgoznának, ha ez lehetséges lenne. Ez határozottan lehetséges. Arra kérem önöket, hogy olvassák, nézzék és fontolják meg.

Vége annak az időnek, hogy nevetségessé tegyük azokat, akik ezt leleplezik. Amire most szükségünk van, az a sok feljelentő ebből az óriási iparágból, akik hajlandóak elviselni a jellem aláásását és még többet, ami abból származik, ha elmondják az igazságot arról, hogy miben vettek részt. Sok témában nagy ébredés zajlik most. A bejelentők nagy szerepet játszanak ebben. A nyilvánosságnak tudnia kell. A szabadságunk és a civilizációnk nagy veszélyben van a titoktartás miatt, ami ezeket a gonosz, veszélyes projekteket övezi, amelyeket olyan emberek irányítanak, akik úgy viselkednek, mintha istenek lennének.

Nézem a forrást
Szükségállapotot rendeltek el, mivel a gyorsan terjedő erdőtűz otthonokat pusztít el West Kelowna közelében
Szükségállapotot rendeltek el, mivel a gyorsan terjedő erdőtűz otthonokat pusztít el West Kelowna közelében
David Eby miniszterelnök felszólította a brit kolumbiaiakat, hogy kerüljék a nem létfontosságú utazásokat az érintett területekre. Házak egy erdőtűz közelében, ahogy az ég a West Kelowna, B.C., kora reggeli órákban. David Eby brit miniszterelnök tartományi szintű szükségállapotot hirdetett, miután a gyorsan égő erdőtűz jelentős számú házat pusztított el.

A brit kormány péntek este tartományi szintű szükségállapotot hirdetett.
A tartomány szerint kerülni kell a nem létfontosságú utazásokat B.C. középső és délkeleti részére, hogy a tűzoltóknak legyen helyük a tüzek leküzdésére.
A McDougall Creek erdőtűz jelentős számú ingatlant pusztított el Trader Cove környékén és a Bear Lake Road mentén, West Kelownától északra - közölték a hatóságok.
A Lake Okanagan Resort egyike volt a tűzben felemésztett ingatlanoknak.
A Kelownában található UBC Okanagan campusát evakuálásra szólították fel.
A Kelowna nemzetközi repülőtéren törölték a járatokat és lezárták a légteret, hogy a légi tűzoltás elsőbbséget élvezzen.
Tudjon meg többet arról, hogyan találja meg az erdőtüzek, az autópálya-lezárások, valamint az evakuálási utasítások és riasztások teljes listáját.
David Eby miniszterelnök pénteken sajtótájékoztatón jelentette be a tartományi szükségállapotot, és felszólította a brit kolumbiaiakat, hogy maradjanak éberek, hallgassanak a helyi tisztviselőkre és kövessék az evakuálási utasításokat.

"Ha evakuálási parancsot kapnak, kérjük, hagyják el a várost" - mondta Eby. Arra is kérte az embereket, hogy kerüljék a nem létfontosságú utazásokat az érintett területekre.

Bowinn Ma katasztrófavédelmi miniszter szerint a kitelepítési parancs alatt állók száma egy óra alatt 4500-ról 15 ezerre emelkedett Britanniában, és további 20 ezer ember van kitelepítési készültségben.

Életveszélyes elsősegély, avagy jaj az ukrajnai háború sebesült katonáinak
Életveszélyes elsősegély, avagy jaj az ukrajnai háború sebesült katonáinak

Életveszélyes elsősegély, avagy jaj az ukrajnai háború sebesült katonáinak
2023. augusztus 18. forrás

Az ukrajnai harcokban mindkét fél iszonyatos emberveszteségeket szenved. Pedig sok katonát meg lehetne menteni.

Az érkező videók alapján az oroszoknál meglehetősen alacsony szinten áll a harctéri sebesültek ellátása. Mivel az ukrán hadsereg is hasonló adottságokkal rendelkezik, a háború közben kellett átalakítaniuk a saját ellátórendszerüket. Ehhez komoly segítséget kapnak a NATO-tól. Az Euronews beszámolója szerint rengeteg nyugati orvos, tanácsadó és önkéntes van jelen Ukrajnában, és sok izraeli is, akiknek közvetlen fronttapasztalataik vannak, de a strukturális bajokon ők sem tudnak segíteni.

A RUSI-kutatóintézet tanulmánya szerint az ukrán sebesültek közel fele maradandó sérüléseket szenved, jórészt végtagvesztést és pszichés traumákat.

Miközben az ukrán hadi orvoslás egyre inkább átalakul, az oroszoknál alig változik valami. A közösségi médiában több olyan videót is feltöltöttek, amelyeken sebesült orosz katonák panaszkodnak arra, hogy társaik magukra hagyták. Egy járásképtelen orosz katona például elmondta az őt fogságba ejtő ukránoknak, hogy több mint 24 órája nem kapott segítséget. De számtalan olyan értesülés is kering az interneten, hogy az orosz felcserek nem elég képzettek, illetve a felszerelésük is sok kívánnivalót hagy maga után. Persze azok sem sokkal szerencsésebbek, akikhez időben odaérnek az egészségügyisek.

Ezen a videón egy sebesült orosz katona kimentését örökítették meg

Az is kiderült, hogy aránytalanul sok orosz sebesült veszti el a végtagját. A firstpost.com idézi Artyom Katulint, a Kalasnyikov vállalat harctéri orvosképző központjának vezetőjét, aki közölte, hogy az amputációk harmadát nem a harc közben szerzett sérülések okozzák, hanem a rossz minőségű vagy nem megfelelően használt érszorítók. Katulin ehhez még hozzátette, hogy a halálesetek legalább fele nem az életveszélyes sérülések, hanem a szakszerűtlen ellátás miatt következik be.

A portál szerint akit nem ölnek meg az ukránok lövedékei, azokkal a rossz elsősegély végez.
Az ukránok ennél valamivel jobb helyzetben vannak, bár az Euronewsnak nyilatkozó Jevgen Vorobjov önkéntes egészségügyi katona azon kesergett, hogy az orvosok idejének jelentős részét a papíralapú kérelmek kitöltése rabolja el, mert csak így tudnak igényelni a rendszertelenül érkező orvosi eszközökből.

Életveszélyes elsősegély, avagy jaj az ukrajnai háború sebesült katonáinak
Ukrán katona orvosok egy hadikórház pincéjében operálnak, mert az épületet orosz légitámadás érte. Forrás: X / Dasha


Viszont az ukránok legalább komoly erőfeszítéseket tesznek a sebesült katonáik kimentésére. Az X-en (Twitter) megjelent videó egy olyan elosztóhelyen készült, ahová közvetlenül a tűzvonalból kihozott sérülteket gyűjtik össze. Ők már részesültek valamilyen elsősegélyben, így az elosztóhelyen a szakképzett személyzet azt dönti el, hogy kit milyen további ellátásra és hova kell szállítani. Videó

Az orosz hadseregben azonban elsőként mindig a tiszteket mentik, a legénységi állomány tagjaival csak utánuk foglalkoznak a felcserek. A katonai kórházakban amúgy sincs elég hely, ezért oda kizárólag tiszteket visznek. A közkatonákat az elfoglalt területek egészségügyi intézményeiben próbálják ellátni - közölte a pravda.com.ua. A megszállt Melitopol polgármestere azt mondta a portálnak, hogy pár napja tucatnyi orosz katonát szállítottak a városi kórházába. A sebesültek az épület hátsó bejáratán keresztül érkeztek, mert az oroszok titkolni akarták a veszteségeiket.

Ivan Fedorov szerint Zaporizzsja megye egészségügyi létesítményeinek legalább 85 százalékát lefoglalták az oroszok a saját sebesültjeiknek.

A katonai áldozatok számáról máig nincsenek pontos értesülések.
Mindkét oldal igyekszik kisebbíteni a saját veszteségeit és felnagyítani az ellenségét. A Reuters legutóbbi összesítését az Egyesült Államok Védelmi Hírszerző Ügynökségének becslései alapján állította össze.

A teljes orosz veszteség 189 500 és 223 000 ezer között lehet. Ebből 35 500 és 43 000 közé esik a halottak száma. Az ukrán hadsereg 124 500 és 131 000 közötti katonát veszíthetett, akik közül 15 500 és 17 500 közötti lehet az elesett. A hírügynökség megjegyzi, hogy ezek a számok tízszer akkorák, mint amit Moszkvában vagy Kijevben eddig hivatalosan közöltek.

Annyi azonban ebből a becslésből is látszik, hogy mindkét oldalon százezernyi sebesült lehet, akinek ápolása egyre nagyobb gondot jelent. Bár ennél is drámaibb, hogy már egy generációnyi orosz és ukrán fiatal nyomorodott meg.

Videó: Nem a haditechnika, hanem az élőerő utánpótlása a szűk keresztmetszet

Nézem a forrást
A háború valódi hátteréről, a Biden-család korrupciós ügyeiről
A háború valódi hátteréről, a Biden-család korrupciós ügyeiről
és az amerikai baloldal (Clinton, Biden, Soros) háborús üzleteiről, amiről eddig senki nem beszélt.

Kevesen tudják, hogy Ukrajnában a Biden család már évek óta üzletel. Joe Biden fia, Hunter Biden több ukrán vállalatban is érdekelt volt. Többek között ilyen a Burisma nevű cég. Joe Biden pedig literálisan megzsarolta Ukrajnát, ha annak elnöke nem váltja le a főügyészt.

Az USA védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby nyíltan kijelenti, hogy a jelenlegi ukrán hadsereg ereje "az Egyesült Államok és szövetségesei munkája". Az USA ezennel nyíltan elismeri, hogy náci zászlóaljakat is magában foglaló hadsereget képez ki!

"Nem csak azért vagyunk háborúban, hogy az ukránokat támogassuk. Alapvetően Oroszországgal állunk háborúban, bár némileg közvetítőn keresztül, és fontos, hogy győzzünk." - mondta. - Seth Moulton kongresszusi képviselő.

Nem érdekel, hány játékos (ukrán) hal meg. Hány nő, gyerek, civil, katona hal meg.

Lindsey Graham és McKain 2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak."A ti háborútok a mi háborunk, 2017-ben kezdjük a támadást."

George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).
UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE! Csak 18 éven felülieknek!
AKKOR MOST KIK IS TÁMADTAK MEG KIT?
Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be az Ukrán náci rezsimről!

Nézem a forrást
Nézzünk utána a kibontakozó Biden megvesztegetési történetnek, ami a héten is lassan tovább csordogált
Nézzünk utána a kibontakozó Biden megvesztegetési történetnek, ami a héten is lassan tovább csordogált
Már 2021-ben felbukkantak a Hunter laptop e-mailjei alapján készült jelentések arról, hogy Joe Biden különféle furcsa álneveket használt az e-mailjeiben és talán máshol is. De a laptop lejáratására irányuló összehangolt média-mélységi állami erőfeszítésnek köszönhetően, amelyhez világméretű zűrzavar társult, a történet soha nem jutott sehova. A sztori talán elveszett, de úgy tűnik, nem merült feledésbe.

Csütörtökön James Comer, a Képviselőház Felügyeleti Bizottságának elnöke hivatalosan követelte, hogy a Nemzeti Levéltár köhögjön ki minden olyan dokumentumot vagy közleményt, amely Joe Biden több álnevének bármelyikét tartalmazza, beleértve a "Robert L. Peters, Robin Ware és JRB Ware" neveket.

A Ware-csoport egy hírhedt kommunista kémkör volt, amely az 1930-as években egy csomó amerikai intézménybe szivárgott be, például szakszervezetekbe, egyetemekre, kutatóintézetekbe, művészeti és irodalmi körökbe, médiaszervezetekbe, politikai csoportokba és kormányzati szervekbe. Biztos vagyok benne, hogy ez csak véletlen egybeesés.

Comer nemrég felfedte, hogy Biden egyik másik álnevét, a Robert L. Peters-t egy olyan e-mailben használta, amely egy hivatalos kormányzati hívásra utalt az ukrán elnökkel - de Hunter Bidenről valamiért lemásolták. Biden álnéven használt e-mail címe a Robert.L.Peters@pci.gov (vagy volt).
© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás