Hirhalo olvasok
Kapcsolódó cikkek listája:

Orvosok új könyve a COVID Ethics számára részletezi az mRNS vakcinák veszélyeit
Biden Admin elismeri, hogy nincs bizonyíték az évi 6 COVID emlékeztető oltás ajánlása mögött
A tavalyi fizikai Nobel-díjas fizikus aláírja a világ éghajlatvédelmi nyilatkozatát, amely szerint: Nincs éghajlati vészhelyzet
A Vörös Fal parlamenti képviselői nyilvános népszavazás kiírását szorgalmazzák
A saját pénzéhez való hozzáférés megtagadása, egy banki ügyfél helyzete mutatja a dolgok jövőjét
A tudósok már évekkel ezelőtt megvitatták az emberi genom szerkesztését, mint az "éghajlatváltozás" megoldásának módját
Bill Gates a "Net Zero"-t népszerűsíti a klíma javításaként - a kritikusok "pénzügyi átverésnek" hívják
Az ENSZ klímafőnöke "végítélet" interjút ad, amelyben feltárja, hogy a globalista vezetőknek "gyűrűmesterekké" kell válniuk a zöld menetrend előmozdításában
A hatóságok már évekkel ezelőtt figyelmeztettek Lahaina erdőtűzveszélyére
Maui Times szerkesztője: "A kormány hazudik a hawaii erdőtüzekről
Geotechnikai tűzbombák = irányított energiafegyverek, nem klímaváltozás
Az EU támogatja Bill Gates tervét a globális felmelegedés elleni küzdelemre a napfény blokkolásával
Egy Fauci-klón: a gyilkos Remdesivir kísérleteket felügyelt, kapcsolatban áll a biológiai biztonságú laboratóriumi kutatással
A közszereplők "attól tartanak, hogy többet veszítenek", ha figyelmeztetnek a COVID-19 vakcina okozta sérülésre
RFK Jr. figyelmeztet a HALÁLTUDOMÁNYRA
A COVID áldozatainak családjai beperelték a New York-i székhelyű EcoHealth-t a vírus finanszírozásáért, felszabadításáért
A CDC-nél a bejelentettnél nagyobb oltási járvány kitörése
A Biden-rezsim új "pandémiát" akar, a biztos választási kudarc ellen!
Ron Johnson az amerikai Szenátus Nemzetbiztonsági Bizottságának tagja jelentette ki, hogy a COVID-járvány egy rég megtervezett globális terror-támadás volt
Moszkva: az Egyesült Államok megkezdte a felkészülést a következő világjárványra
Rendkívül gyorsan terjed egy új koronavírus-variáns, már készítik az oltást
Arat a vakcina-halál, miközben a Mainstream Médiában megint"új COVID-oltásokról" hazudoznak!
Harold Pinternek igaza volt. A nyugati önszabotázs tanulságai az ukrajnai háborúból
Új adót vetnek ki Magyarországon: hamarosan ezért is fizetni kell vidéken
Zuhanórepülésben a magyar ipar: lehangoló, amit frissen közöltek a kilátásokról
IV. BUDAPESTI NEMZETKÖZI COVID KONFERENCIA
IV. BUDAPESTI NEMZETKÖZI COVID KONFERENCIA


IV. BUDAPESTI NEMZETKÖZI COVID KONFERENCIA
Időpont: 2023. 08. 19.
Helyszín: MVSZ Székház, Turul Ház (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.)
Augusztus 15, 2023 napitema

Téma:

1. A COVID-oltások következményeinek gyógyítása
2. A WHO megbuktatásának terve
A konferenciára belépni minimum 6000.-Ft alapítványi támogatás befizetésével lehet (a megjegyzés mezőbe kérjük a "konferencia" szót beírni), melyet követően kérjük, regisztráljon az alábbi linken, ahol az átutalásról szóló igazolást is fel tudja tölteni:

REGISZTRÁCIÓ vagy hívja a 0630-967-0375 telefonszámot és küldje el az átutalásról szóló igazolást e-mailben az info@szkitaegyesulet.hu e-mail címre.

Regisztrálni addig lehetséges, amíg a létszám el nem éri a terem befogadó képességét.

Program:
09.00 - 09.15 Megnyitó

09.15 - 10.00 Dr. Heiko Schöning (D) - A WHO és a maffia a bélflóra átalakításában érdekelt. Miért?

10.00 - 10.45 Dr. Maria Hubmer-Mogg (AT) - Bizalom és szabadság - az EURÓPAI PÁRTOK kezdeményezése / Sokkal többen vagyunk, mint azt ellenfeleink feltételezik, avagy a polgárok átlátnak már a WHO napirendjén

10.45 - 11.05 Szünet

11.05 - 11.30 Dr. Biserka Ilin Gyöngyi (SI) - Mit tervez a közeljövőben számunkra a WHO?

11.30 - 12.00 Győrffy Orsolya (CH) - A WHO lépései a Világkormány felé, a lakosság lépései a WHO megbuktatására

12.00 - 12.25 Dr. Pócs Alfréd (H) - A lélek Istentől való, a vakcina a sátántól, gyógyíts lélekkel

12.25 - 14.00 Ebédszünet

14.00 - 14.30 Lőcse István pszichológus (RO) - Erősítsd meg Immunrendszered Érzelmi Intelligenciával

14.30 - 14.55 Dr. Ormay Péter (H) - Egy kis oltástörténet, és benne a WHO világuralmi törekvése

14.55 - 15.25 Dr. Tuzson Rita (CH) - Az utolsó bástya

15.25 - 15.55 Dr. Christian Schubert (A) - A helytelen orvoslás paradox következményei: A COVID-19 katasztrófa

15.55 - 16.15 Szünet

16.15 - 16.45 Dr. Kovács Mónika (H) - Covid járványlavina - Mi történt a kulisszák mögött?

16.45 - 17.15 Dr. Tamasi József (H) - Oltás mellékhatások és gyógyításuk, ahogy tehetjük

17.15 - 17.45 Dr. Horkovics-Kováts János - Tapasztalatok az mRNS oltásokkal

17.45 - 18.10 Dr. Grabner István (ARG) - NAC be, tüskefehérje ki! (Avagy, hogyan segitsünk az oltáskárosultakon)

18.10 Zárszó

Nézem a forrást
Orvosok új könyve a COVID Ethics számára részletezi az mRNS vakcinák veszélyeit
Orvosok új könyve a COVID Ethics számára részletezi az mRNS vakcinák veszélyeit
Felismerve, hogy számtalan mRNS vakcina van előkészítés alatt vagy már forgalomban - influenza, RSV, HIV, malária, rák, allergia, szívbetegség, hogy csak néhányat említsünk - az "mRNS vakcinák toxicitása" című könyv által közölt információk "éppoly dermesztőek, mint amennyire kritikusak", a Children's Health Defense elnöke, Mary Holland szerint.

A Doctors for COVID Ethics (D4CE), egy orvosokból és tudósokból álló nemzetközi csoport a múlt hónapban adta ki új könyvét, az "mRNA Vaccine Toxicity" címűt, amely az mRNA vakcinatechnológiai ártalmak mechanizmusainak és megnyilvánulásainak átfogó értékelése az immunológia, patológia, farmakokinetika, epidemiológia és orvostörténet szempontjain keresztül.

A könyv ingyenesen letölthető vagy nyomtatott formában megrendelhető.

A Dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus és immunológus által vezetett D4CE 30 ország több mint 100 gyakorló orvosából és kutatójából áll, akik "ellenzik a tudomány és az orvostudomány folyamatos visszaélését az emberek egészségének, megélhetésének, sőt életének tönkretételére", és úgy vélik, hogy "ez a visszaélés magában foglalja, de nem korlátozódik a kitalált COVID "világjárvány" során hozott "közegészségügyi" intézkedésekre".

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által a COVID-19 vakcinák sürgősségi jóváhagyásának kiadását követő hónapokban a D4CE nyílt levelek sorát írta az EMA-nak, amelyekben figyelmeztetett a kísérleti termékek rövid és hosszú távú egészségügyi veszélyeire, és azonnali visszavonásukat követelte.

Az elmúlt két év során a csoport öt online szimpóziumot tartott, és számos cikket, levelet, videoelőadást és egyéb forrást tett közzé a COVID-19 közegészségügyi megbízások által az egészségre és a szabadságra jelentett jelenlegi veszélyekről.

A D4CE alapító aláírója és Dr. Michael Palmer biokémikus által írt és szerkesztett "mRNS Vaccine Toxicity " című könyvben Bhakdi; Brian Hooker, Ph.D., a Children's Health Defense (CHD) tudományos és kutatási vezető igazgatója; Margot DesBois, a CHD tudományos munkatársa; és David Rasnick, Ph.D. biokémikus.

A könyv utószavában Catherine Austin Fitts, a Solari Reportot kiadó Solari, Inc. elnöke betekintést nyújt e tudományos információk szélesebb körű következményeibe, és arra ösztönzi az olvasókat, hogy adják tovább ezt a tudást, és álljanak ellen a káros orvosi technológiák jövőbeni bevezetésének.

A Google bemutatja új globális cenzúra eszközét
Rhoda Wilson augusztus 13, 2023 Forrás

A Google az ENSZ-szel, az Egészségügyi Világszervezettel és másokkal együttműködve egy új globális cenzúraeszközzel, amelyet múlt hétfőn mutattak be - közölte LaToya Drake, a Google News Lab vezetője.

A Google News Lab "egy csapat a Google News Initiative keretében, amelynek feladata, hogy újságírókkal együttműködve küzdjön többek között a félretájékoztatás ellen". A Google News Initiative ("GNI") pedig "kiadókkal és újságírókkal dolgozik együtt a félretájékoztatás elleni küzdelemben". Úgy tűnik, hogy a GNI és a laboratórium egy és ugyanaz a dolog, a laboratórium egyszerűen csak egy oldal a GNI weboldalán.

Az alábbiakban a GNI "Rólunk" oldalának rövid leírása olvasható. A címek félrevezetőek. Például a "Partnereink" hiperlinket követve, amely a "Tudjon meg többet" szavakat tartalmazza, nem jut el a partnerek listájához vagy áttekintéséhez. Az "Esettanulmányok"-hoz vezet: Néhány "történet" arról, hogy "a hírszervezetek világszerte hogyan növelik hírszolgáltatásukat és digitális üzletágukat". Ezt követően a Google néhány más termékét reklámozza, és arra kéri az olvasót, hogy "iratkozzon fel hírlevelünkre".

Valóban George Orwell Doublethink és Doublespeak című művének korszakába léptünk.

A Google globális cenzúra eszköze

Múlt héten Dejan Georgiev svájci szoftverfejlesztő tweetelt: "A Google új globális cenzúraeszközét ma [augusztus 7-én] 9:10-kor mutatták be egy e-mailes sajtóközleményen keresztül".

Az alábbiakban a Geogiev által a GNI új cenzúraeszközével kapcsolatban kiemelt pontokat használjuk gerincként, amelyekhez a kontextus kedvéért információkat adtunk hozzá. A fenti Twitter-szál másolata, néhány további megjegyzéssel együtt, szintén olvasható a Naked Truth News-on.

A GNI nem írja le magát annak, ami - a globális internetes cenzúra -, ehelyett a Google "Fact Check Tools" néven írja le.

Ma kezdődött az új globális internetes cenzúra, Naked Truth News, 2023. augusztus 7.

Mi a GNI valódi célja? A célja az, hogy a Google által kiválasztott bármely témában megszüntesse az eltérő véleményt. "Az algoritmusok a Google utolsó próbálkozása az internet ellenőrzésére, mielőtt az emberek világszerte nem férnek hozzá többé. A cél az, hogy egyetlen nézőpont legyen. A Google ezt 'Data Commons'-nak nevezi" - írta a Naked Truth News.

A Google által üzemeltetett Data Commons a legkülönbözőbb forrásokból származó adatokat egy egységes adatbázisba gyűjti össze. Ez egy olyan adat- és eszközgyűjtemény, amely nagyjából egy "tudásgráfból" áll, amely számos nyílt forrásból származó adatokat kapcsol össze, támogató sémákból, a gráfban lévő adatok eléréséhez szükséges API-ból, egy gráfböngészőből és egy tényellenőrző adatkészletből.

A gráf összekapcsolja az azonos entitásokra - például városokra, megyékre, szervezetekre stb. - a különböző adatkészletekben a gráf csomópontjaihoz, így a felhasználók hozzáférhetnek egy adott entitással kapcsolatos, különböző forrásokból összesített adatokhoz. Más szóval lehetővé teszi, hogy valaki lekérdezzen egy személyt vagy entitást, és a Google adatbázisában az adott személyre vagy entitásra vonatkozó összes információ megjelenik.

A Data Commons oldal 2018 májusában indult egy kezdeti adatkészlettel, amely a Poynter's International Fact-Checking Network és a Duke Reporters' Lab több "tényellenőrzője" által ClaimReview formátumban közzétett tényellenőrzési adatokból állt.

Nézem a forrást
Biden Admin elismeri, hogy nincs bizonyíték az évi 6 COVID emlékeztető oltás ajánlása mögött
Biden Admin elismeri, hogy nincs bizonyíték az évi 6 COVID emlékeztető oltás ajánlása mögött
Joe Biden elnök kormánya elismeri, hogy nincs tudományos bizonyíték arra a nyilvánvaló ajánlásra, hogy egy év alatt akár hat COVID-19 emlékeztető oltást is be kellene adni.

Miután Xavier Becerra egészségügyi miniszter, Biden kinevezettje 2022. november 29-én egy közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt írta, hogy az embereknek be kellene oltatniuk magukat, "ha több mint 2 hónap telt el az utolsó oltás óta", a Functional Government Initiative (FGI) az információszabadságról szóló törvény alapján kérvényt nyújtott be a kijelentéseket alátámasztó dokumentumokért.

A megfigyelő szervezet ezután perelt, miután a közigazgatás nem tartotta be a törvényben meghatározott határidőket.

Az FGI többek között a következő dokumentumokat kérte: "Bármilyen tudományos alátámasztást, amelyre Becerra miniszter úr támaszkodott, amikor jóváhagyta vagy kiadta a tweetet, amely azt ajánlja, hogy minden amerikai kéthavonta kapjon emlékeztető oltást" és "bármilyen tanulmányt, összefoglalót vagy hasonló nyilatkozatot vagy dokumentumot tudományos, akadémiai vagy kormányzati kutatásról, amely arra vonatkozik, hogy a kéthavonta adott emlékeztető oltás 2022 novemberétől hatékonyan megakadályozza-e a COVID-19 és az ismert aktív változatok átvitelét vagy fogékonyságát".

A jelentés kérte továbbá a Becerra úr kijelentéseivel kapcsolatos belső közléseket is.

Újabb válaszában a kormány azt állította, hogy nincs bizonyítékuk Becerra úr ajánlását alátámasztani.

Nézem a forrást
A tavalyi fizikai Nobel-díjas fizikus aláírja a világ éghajlatvédelmi nyilatkozatát, amely szerint: Nincs éghajlati vészhelyzet
A tavalyi fizikai Nobel-díjas fizikus aláírja a világ éghajlatvédelmi nyilatkozatát, amely szerint: Nincs éghajlati vészhelyzet
A modern tudomány egyik óriása, Dr. John Clauser aláírta a Klíma Világnyilatkozatot (WCD), amely szerint nincs éghajlati vészhelyzet. Dr. Clauser a tavalyi fizikai Nobel-díj közös nyertese, és nemrég sokkoló hullámokat küldött a klímaiparban, amikor kijelentette, hogy a népszerű klímanarratíva "a tudomány veszélyes korrupcióját tükrözi, amely a világ gazdaságát és emberek milliárdjainak jólétét fenyegeti". A WCD szerint az éghajlattudomány nem a megalapozott kritikai tudományon, hanem a hiedelmeken alapuló vitává fajult.

Tavaly augusztusban a Daily Sceptic kiemelte a WCD-t egy cikkben, amely vírusként terjedt a közösségi médiában. A WCD-t a Great Barrington Declaration (GBD) nevű nyilatkozathoz hasonlították, amely a katasztrofális Covid lockdown epizóddal szemben ellenvéleményt megfogalmazó neves orvostudósok véleményét tette közzé. A GBD-hez hasonlóan a WCD-t is figyelmen kívül hagyták a mainstream politikusok és a média. Tavaly augusztus óta azonban újabb 500 aláíró csatlakozott hozzá, és a jelenlegi lista 1609 tudóst és szakembert számlál. Több mint 300 professzori szintű akadémikus írta alá a listát, Clauser pedig a második Nobel-díjas fizikus, aki támogatja.

A WCD szerint az éghajlatkutatásnak lényegesen nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az empirikus tudományra. Clauser a maga részéről a közelmúltban fiatal koreai tudósok egy csoportjának azt mondta, hogy a jó megfigyeléseken és kísérleteken alapuló tudományos módszert kell követniük. A jó megfigyelések mindig felülírják a pusztán spekulatív elméleteket. Az éghajlati tudományra utalva megjegyezte, hogy a világot "szó szerint elárasztották, elárasztották az áltudományok, a rossz tudományok, a tudományos félretájékoztatás és dezinformáció". Egy olyan időszakban, amikor Antonio Guterres, az Egyesült Nemzetek Szervezetének zavart vezetője azt állította, hogy a világ a "globális forrongás" korszakába lépett, kifejtette véleményét, miszerint az ENSZ által finanszírozott IPCC "a veszélyes félretájékoztatás egyik legrosszabb forrása".

A WCD széleskörű kritikát fogalmaz meg a jelenlegi "megállapodott" éghajlati narratívával szemben, amelyet évtizedeken keresztül kíméletlenül összeállítottak a szélsőséges Net Zero menetrend előmozdítása érdekében. Megjegyzi, hogy az éghajlati modellek "távolról sem hihetőek globális politikai eszközként". A modellek állítólag "felnagyítják" az üvegházhatású gázok, például a szén-dioxid hatását, és "figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a légkör CO2-vel való feldúsulása előnyös". Nincs statisztikai bizonyíték arra, hogy a globális felmelegedés fokozza a természeti katasztrófákat, és nincs éghajlati vészhelyzet. Nincs szükség pánikra és riadalomra - tanácsolja a közlemény.

De természetesen a pánik és a riadalom létfontosságú szerepet játszik a kollektivista Net Zero menetrend előmozdításában. Ahogy Clauser megjegyzi: "A félrevezetett klímatudomány tömeges sokkoló-újságírói áltudománnyá metasztatizálódott".

A WCD legutóbbi aláírói között számos kiváló tudós van. Íme néhány a közelmúltban csatlakozottak közül.

Nézem a forrást
A Vörös Fal parlamenti képviselői nyilvános népszavazás kiírását szorgalmazzák
A Vörös Fal parlamenti képviselői nyilvános népszavazás kiírását szorgalmazzák
hogy felmérjék, mennyire támogatják az Egyesült Királyság 2050-re kitűzött Net Zero kibocsátási célját, és tisztázzák annak részleteit a nyilvánosság számára. A Telegraph írta meg a történetet.

Nagy-Britanniának törvényileg kötelessége, hogy a következő 27 évben 100%-kal csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását, ezt a célt Theresa May írta alá törvénybe.

Sunak úr elkötelezte magát amellett, hogy ezt "arányos és pragmatikus" módon fogja elérni, de a konzervatívok által a legutóbbi választásokon megnyert, hagyományosan munkáspárti szavazóhelyeken a konzervatívok által megszavazott hátsó padsorok képviselői sürgették, hogy a nyilvánosságnak is legyen beleszólása a 2050-es dátumba.

A Net Zeróról szóló szélesebb körű vita a múlt hónapban Uxbridge és South Ruislip időközi választásokon elért meglepő tory győzelmet követően alakult ki, amelyet mindkét nagy párt a londoni ultraalacsony kibocsátású zóna (Ulez) kiterjesztése ellen irányuló Sadiq Khan-féle visszahatásnak tulajdonított.

Marco Longhi, Dudley North képviselője így nyilatkozott: "Tekintettel a kérdés összetettségére és messzemenő következményeire, úgy vélem, hogy a nyilvánosság népszavazás útján történő bevonása helyes.

"Még soha nem volt megfelelő vita, pedig meg kellene tartanunk. A népszavazás megkövetelné a kormánytól, hogy a nyilvánossággal megismertesse a 2050-re kitűzött Net Zero cél bonyolult részleteit, elősegítve a kihívások és az előnyök jobb megértését." - mondta.

Karl McCartney, a lincolni képviselő egyetértett azzal, hogy Sunak úrnak "újra kellene gondolnia a Net Zero-ra való kapkodást", mondván: "Az intézmény kizárólag arra összpontosított, hogy a londoni öko-zélóta tömeg jóváhagyását hajszolja, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mi történik a való világban.

"A Brexithez hasonlóan a kormánynak is meg kell győződnie arról, hogy a lakosság egyetért az ilyen radikális változásokkal, és hogy meghallgatja az érveket, és megalapozott döntést tud hozni."

Nézem a forrást
A saját pénzéhez való hozzáférés megtagadása, egy banki ügyfél helyzete mutatja a dolgok jövőjét
A saját pénzéhez való hozzáférés megtagadása, egy banki ügyfél helyzete mutatja a dolgok jövőjét
Persze, a CBDC-k rontani fognak a helyzeten, de már most is elég rossz a helyzet ahhoz, hogy komoly beszélgetéseket folytassunk a jelenlegi helyzetről.

A régóta olvasók ismerik az aggodalmaimat a központi banki digitális valuták, vagyis a CBDC-k közelgő bevezetésével kapcsolatban. Hivatkozom az alábbi bejegyzésre:

Ma további betekintést nyújtok a dolgok közmondásos alakulásába, a Bergens Tidende jóvoltából, amely egy olyan személy sorsát dokumentálja, aki 80 000 norvég koronát (kb. 8 000 USD) próbált készpénzben felvenni - a saját bankszámlájáról. A 28 éves vízvezeték-szerelő Adrian Ben Zaiter Osmundsen "adócsalásra, táviratcsalásra és terrorizmusellenes előírásokra" hivatkozva nem férhetett hozzá a saját pénzéhez.

Ami az alábbi cikkben említett pénzösszegeket illeti, a pénznem norvég korona, azaz NOK, és a jelenlegi árfolyamot figyelembe véve az összes említett összeget osszuk el 10-zel, hogy megkapjuk a hozzávetőleges értéküket dollárban vagy euróban kifejezve.

Nézem a forrást
A tudósok már évekkel ezelőtt megvitatták az emberi genom szerkesztését, mint az
A tudósok már évekkel ezelőtt megvitatták az emberi genom szerkesztését, mint az "éghajlatváltozás" megoldásának módját
A 2016-os Tudományos Világfesztiválon egy pódiumbeszélgetésen nyíltan megvitatták, hogy az emberek géntechnológiájának felhasználásával "az éghajlatváltozást kezeljék". A továbbiakban két példát hozott fel arra, hogy az emberi genom szerkesztésével hogyan lehetne enyhíteni az "éghajlatváltozást".

"Az éghajlatváltozás egy igazán nagy probléma - nem igazán tudjuk, hogyan oldjuk meg. De kiderült, hogy az emberi géntechnológiát felhasználhatjuk az éghajlatváltozás kezelésére" - mondta Dr. Matthew Liao.

Dr. Liao filozófus és bioetikus a 2016-os Tudományos Világfesztivál "Élet a mi képünkre - Az emberi genom megváltoztatásának etikája" című vitáján tette a megjegyzéseket, amelyet a következőként jellemeztek:

Az erőteljes új genetikai eszközök lehetővé teszik a tudósok számára, hogy bármilyen szervezet DNS-ét megváltoztassák - az emberi embriókon végzett kísérletek már folyamatban vannak. Még ennél is ambiciózusabbak a szintetikus biológusok, akik a küszöbén állnak annak, hogy egy élő szervezet genetikai anyagát a semmiből hozzák létre, és hosszú távú céljuk egy teljesen szintetikus emberi genom megalkotása. A betegségekkel szembeni ellenállóképesség és az emberi evolúció irányításának merész ígéreteivel ez a robbanásszerű fejlődés etikai vitákat váltott ki. Miközben újraírjuk életünk kódját, hogyan fogjuk felülvizsgálni azt a kódot, amely szerint élünk?

Nézem a forrást
Bill Gates a
Bill Gates a "Net Zero"-t népszerűsíti a klíma javításaként - a kritikusok "pénzügyi átverésnek" hívják
A The Defender című lapnak adott interjújában Vandana Shiva, PhD környezetvédelmi aktivista és az élelmiszer-szuverenitás szószólója szerint a Bill Gates és más globalisták által támogatott, egyre növekvő "nettó zéró" mozgalom átverés, amely lehetővé teszi a szennyezők számára, hogy a kibocsátás csökkentése helyett krediteket vásároljanak, lehetővé téve a földek elrablását és a vállalatok ellenőrzését.

Bill Gates a "nettó nulla" egyik vezető szószólójaként ismert a világon. A technológiai milliárdos szerint az üvegházhatású gázok "nettó nulla" kibocsátásának elérése 2050-re "a legnehezebb kihívás lesz, amit az emberiség valaha is vállalt", és "a legcsodálatosabb dolog, amit az emberiség valaha is tett".

Gates szerint a világ üvegházhatású gázkibocsátásának a jelenlegi 52 milliárd tonnáról a következő három évtizedben a nettó nullára való csökkentése azt jelenti, hogy "jobb módszereket kell találnunk szinte mindenre", az "ételtől, amit megeszünk" az "épületekig, amelyekben élünk", mivel "[v]églegesen minden emberi tevékenység üvegházhatású gázkibocsátást okoz".

Amikor azonban Gates a "nettó nulla" kifejezésre hivatkozik, nem a tényleges nullára, azaz a kibocsátás hiányára gondol.

A "nettó" szó hozzáadása a "gyakorlatilag minden emberi tevékenység" újbóli elvégzésének egyenletéhez lényegesen megváltoztatja a "nulla" jelentését.

És Gates segített meggyőzni a világ legtöbb országát, hogy ezt az apró, kevéssé értett, látszólag ártalmatlan "nettó" szót vegyék bele az éghajlatváltozással kapcsolatos ígéreteikbe.

Nézem a forrást
Az ENSZ klímafőnöke
Az ENSZ klímafőnöke "végítélet" interjút ad, amelyben feltárja, hogy a globalista vezetőknek "gyűrűmesterekké" kell válniuk a zöld menetrend előmozdításában
Az ENSZ vezető klímakutatója meg van győződve arról, hogy az egyetlen módja annak, hogy a világgazdaságot erőszakosan átállítsák a földalapú fosszilis tüzelőanyagokról egyenesen a "zöld" szakadékba, ha a világ vezetői "ringmesterként vagy ringmesternőként" lépnek fel, hogy az embereket formába korbácsolják!

A félelem taktikája - Eleget hallottunk már ezekből a taktikákból, különösen 2020 márciusa óta, amikor a Vészhelyzeti Tudományos Tanácsadó Csoportnak (SAGE) tanácsot adó egyik albizottság, a Veszélyhelyzeti Tudományos Tanácsadó Csoport (SPI-B) "fokozta a félelmet", hogy megpróbálja ránk kényszeríteni a szükségtelen beavatkozások iránti engedelmességet.

Gavin Morgan, a csoport egyik pszichológusa elmondta: "Nyilvánvalóan nem etikus a félelem irányítási eszközként való felhasználása. A félelem használata totalitarizmusra emlékeztet, egy másik pedig elismerte, hogy az agykontroll, a félelem taktikájának alkalmazása disztópikus és etikátlan. "A pszichológiát nevezhetnénk "agykontrollnak" - mondták - "Ezt tesszük... nyilvánvaló, hogy megpróbáljuk pozitív módon csinálni, de a múltban aljas módon használták."

Minden bizonnyal így volt, mégis, annak ellenére, hogy tudták, hogy az agykontroll módszer totalitárius, a kormány tanácsadói nem tanultak a történelemből. Ahogyan a Kormányközi Éghajlatváltozási Testület új elnöke sem, ahogyan arról Ethan Huff az Overlord News-tól az alábbi cikkben beszámolt.

Az ENSZ klímafőnöke "világvége" interjút készít, amelyben feltárja, hogy a globalista vezetőknek "gyűrűsmesternek" kell lenniük a zöld menetrendet erőltetve.
Prof. Jim Skea, akit nemrég iktattak be az ENSZ legfőbb globális felmelegedéssel foglalkozó testületének, az Éghajlat-változási Kormányközi Testületnek (IPCC) az elnöki posztjára, azt állítja, hogy a politikai vezetőknek úgy kell kezelniük az embereket, akiket állítólag képviselnek, mint egy szó szerinti cirkuszi mutatványt, amit a cirkuszmesterek és cirkuszvezetőnők tesznek...

Amit a média elhallgat a Maui tűzről
Amit a média elhallgat a Maui tűzről

Amit a média elhallgat a Maui tűzről
2023. augusztus 16. uncut-news.ch

A maui erdőtüzek áldozatai után kutató mentőcsapatok naponta "10-20 megégett embert találnak" - mondta Josh Green hawaii kormányzó. "A tűz olyan forró volt, hogy alig lehetett látni valakit".

A múlt héten legalább három nagyobb tűz ütött ki a szigeten, amelyet az erős szél táplált. Lahaina tengerparti üdülőhelye szinte teljesen elpusztult.

Maui szirénái, a világ legnagyobb integrált szirénás figyelmeztető rendszere nem jajveszékelt, miközben emberek haltak meg.


Sok minden kilóg a sorból. Grace, a népszerű YouTube-csatorna reallygraceful nevű munkatársa felsorolta ezeket neked.

John Pelletier maui rendőrfőnököt a 2017. október 1-jén Las Vegasban történt lövöldözés után nevezték ki vészhelyzeti koordinátornak, ami az USA történetének egyik legnagyobb eltussolása volt. Többek között azt mondta, hogy a tűz "megolvasztotta a fémet".

Green kormányzó szerint úgy nézett ki, mintha "bomba robbant volna". Azt állította, hogy a tüzeket az "éghajlatváltozás" okozta.

A tüzek ugyanazon a napon törtek ki a sziget több pontján. "Furcsának találom" - mondta Grace.

Néhány lakos beperelte a helyi áramszolgáltatót a rossz elektromos infrastruktúra miatt, amely szerintük a tüzek oka lehetett.

A Világgazdasági Fórum 2018-ban közzétett egy cikket, amelyben azt írta, hogy Hawaii az első olyan amerikai állam akar lenni, amely teljes egészében megújuló energiára áll át.

Amit mindenki hiányol, az az AFRL Directed Energy Directorate Mauin található. "Mi szállítottuk az USAF első működőképes irányított energiafegyvereit". Ezt a mai műsorban épp most néztem át:


Maui ad otthont az AFRL (Air Force Research Laboratory) Irányított Energia Igazgatóságának is. Itt szállították le az első működőképes irányított energiafegyvereket (DEW) az amerikai légierőnek.

Lahainában a házak átlagosan több mint egymillió dollárba kerülnek. Hawaii kormányzója már ki is jelentette, hogy az állam kifosztja a lángok által elpusztított földeket.



Nézem a forrást
A hatóságok már évekkel ezelőtt figyelmeztettek Lahaina erdőtűzveszélyére
A hatóságok már évekkel ezelőtt figyelmeztettek Lahaina erdőtűzveszélyére
Most derül ki, hogy nem én voltam az egyetlen, aki sokáig úgy vélte, hogy Lahaina komoly tűzveszélyben van (ahogy azt az eredeti, Viszlát, Lahaina című bejegyzésemben írtam). Kiderült, hogy egy Hawaii Wildfire Management Organization nevű kutatócsoport 2014-ben jelentést nyújtott be, amelyben katalogizálta a veszélyeket, és intézkedéseket javasolt a kockázat csökkentésére. Mint Elizabeth Pickett, a nonprofit szervezet társügyvezető igazgatója a Wall Street Journalnak a közzétett jelentésben elmondta: Ezt a témát végiggondoltuk, és nagyon frusztráló és szívszorító látni, hogy néhány dolgot meg lehetett volna tenni, de nem találtunk rá pénzt.

A Wall Street Journal beszámolója a következőkre is rámutat: 2020-ban a Hawaii Egyetem és az East West Center kutatói egy másik jelentést tettek közzé, amely részletesen bemutatta az áthaladó hurrikánok által okozott tűzveszélyt, és amely a Lane hurrikán szeleivel hozta összefüggésbe a Mauin és Oahun kitört 20 tűzesetet.

2022-ben a Hawaiian Electric, az állam fő közműszolgáltatója finanszírozási kérelmet nyújtott be a közüzemi bizottsághoz, hogy kompenzálja azt a 189,7 millió dollárt, amelyre állítása szerint az elektromos hálózat megerősítéséhez, többek között az erdőtüzeket megelőző intézkedésekhez volt szüksége. A kérelem feldolgozása még folyamatban van.

Ami számomra különösen szégyenletesnek tűnik, az az, hogy miközben az állami és szövetségi ügynökségek NEM foglalkoztak azzal a súlyos veszéllyel, amelyet a tűz Lahainára jelentett, a COVID-19 járvány idején milliárdokat költöttek értelmetlen lezárási intézkedésekre, strandok lezárására és arra, hogy mindenki, beleértve a fiatal sportolókat is, azt mondja, hogy maradjanak otthon.

Nézem a forrást
Maui Times szerkesztője:
Maui Times szerkesztője: "A kormány hazudik a hawaii erdőtüzekről
A Maui szigetén pusztító erdőtüzek halálos áldozatainak száma 93-ra emelkedett, ezzel a tüzek több mint 100 éve a leghalálosabbak az Egyesült Államokban. A halálos áldozatok száma várhatóan tovább emelkedik. A tűz még mindig nem aludt ki, és nagyrészt elpusztította többek között Lahaina történelmi tengerparti üdülőhelyet. Több mint 2200 épület semmisült meg vagy rongálódott meg.

Ashley Probst a Maui Times szerkesztőjeként dolgozik. Lahainai családja mindent elvesztett az erdőtüzekben. "A szülővárosomnak annyi. Teljesen le vagyunk sújtva" - mondja a TikTok-on közzétett videóban.

Probst arra reagál, hogy valaki azt állítja, a média hazudik az erdőtüzekről. Az elmúlt napokban megpróbált információkat szerezni Maui megyétől és a maui rendőrségtől. Azt mondja, nem válaszoltak a hívásaira és az e-mailjeire.

Beszélt a lahainai rendőrökkel is, akik nem voltak hajlandóak bejutni a helyszínre. Ők sem voltak hajlandóak semmilyen információt adni neki. Ennyit a sajtószabadságról.

A rendőrök még félre is vezették őt. Azt mondták neki, hogy keresse meg a média koordinátort. Kiderült, hogy "véletlenül" nem volt ott aznap.

"Nem a média hazudik neked, hanem a kormányhatóságok" - ragaszkodik Probst, hozzátéve, hogy megpróbálták eltitkolni.

Nézem a forrást
Geotechnikai tűzbombák = irányított energiafegyverek, nem klímaváltozás
Geotechnikai tűzbombák = irányított energiafegyverek, nem klímaváltozás
Miközben Afrikában háborús dobok dobbannak, miközben Kína a pusztító árvizek után takarít, miközben Maui maradványokat keres, Japánra kedden cunami csap le, és az előrejelzések szerint 24 óra alatt 20 centiméternyi eső fog esni. A klímaváltozás természetes úton és a geomérnöki beavatkozások révén is változik, ami bombaszerű következményekkel jár. A nigériai katonai puccs pedig nyugati reakciót váltott ki - HÁBORÚ!

Ez úgy zajlik, mint egy július 4-i tűzijáték, amelynek fináléja a levegőben felrobbanó bombák felhőszakadása lesz! A hétköznapi emberek idegesek, nyelvük gyorsan kirohan a haragtól, sőt a dühtől.

Egy geotechnikai háború közepén vagyunk?

A média túlnyomórészt azt állítja, hogy a Maui-tüzet az éghajlatváltozás okozta. Miért? Mert a felborult világ azt állítja, hogy minden rosszat az éghajlatváltozás okoz. A vírushalálozás az éghajlatváltozás miatt van. A repülőgép-szerencsétlenségek az éghajlatváltozás miatt. Az egész városra kiterjedő káoszt a - klímaváltozás okozza. Mindez azért, mert a média ezt mondja.

Az az elképzelés, hogy egy Hawaiitól délre lévő hurrikán okozta a "klímaváltozás" okozta tüzeket Mauin, képtelenség! Egy korábbi időjárási grafikon szerint a hőmérséklet Mauin normális volt, a csúcsérték 88' volt, a szélsebesség ÉK-i volt, a csúcsérték 25 mérföld/óra délben. Ez normális. A Dora hurrikán soha nem ért partot, és Hawaiitól 500 mérföldre "délre", északkeleti, délnyugati irányú szelek közepette követte. Maui Hawaiitól északra fekszik.

Egy normális "gyors tűz" akár 14 mérföld/órás sebességgel is terjedhet. A Maui tűz 60 mérföld/órás sebességgel terjedt.

Nézem a forrást
Az EU támogatja Bill Gates tervét a globális felmelegedés elleni küzdelemre a napfény blokkolásával
Az EU támogatja Bill Gates tervét a globális felmelegedés elleni küzdelemre a napfény blokkolásával
Az Európai Unió (EU) támogatja a Microsoft társalapítójának, Bill Gatesnek azt a radikális tervét, hogy a Föld hőmérsékletének csökkentése érdekében a napfény blokkolásával küzdjön a globális felmelegedés ellen.

Az EU csatlakozik egy nemzetközi globalista kezdeményezéshez, amelynek célja a terv hatékonyságának vizsgálata.

Több ország kormánya nem választott bürokratikus ügynökségekkel fog össze, hogy kiderítsék, vajon az olyan nagyszabású beavatkozások, mint a napsugarak eltérítése vagy a Föld időjárási mintáinak megváltoztatása, életképes lehetőségek-e az "éghajlatváltozás elleni küzdelemre".

Amint arról a Slay News korábban már beszámolt, Bill Gates régóta támogatja azt a tervet, hogy a "globális felmelegedés" ellen a Nap eltérítését célzó kísérleti geomérnökséggel küzdjenek.

A Gates és a baloldali milliárdos, Soros György által támogatott elképzelés lényege, hogy mesterséges fehér felhőket pumpálnak a légkörbe, hogy azok visszaverjék a napfényt a Föld felszínéről.

Ez a radikális terv csökkentené a bolygó hőmérsékletét, és állítólag "harcolna a globális felmelegedés ellen".

Soros azt állítja, hogy a technológia segítene megakadályozni a sarki jégsapkák olvadását.

Covid eltussolása: hogyan hallgatták el a tudományt
Covid eltussolása: hogyan hallgatták el a tudományt

Covid eltussolása: hogyan hallgatták el a tudományt
Írta: Sharri Markson, The Weekend Australian

"Anthony Fauci, Amerika vezető fertőző betegségekkel foglalkozó tanácsadója szándékosan döntött úgy, hogy elhallgatja a tudósok gyanúját, miszerint a Covid-19 egy laboratóriumból származik, hogy megvédje jó hírnevét, és elterelje a figyelmet az általa finanszírozott kockázatos koronavírus-kutatásról - állítja főnöke, a világjárvány idején az USA egyik legmagasabb rangú egészségügyi tisztviselője. Egy exkluzív interjúban Robert Kadlec - az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériumának korábbi felkészültségért és reagálásért felelős helyettes államtitkára - a The Weekend Australian című lapnak elmondta, hogy ő, Dr. Fauci és Francis Collins, a National Institutes of Health igazgatója négyszemközt megvitatták, hogyan lehetne a világjárvány első napjaiban "lejjebb venni a hőmérsékletet" a Kínával szembeni vádakkal kapcsolatban, miközben Pekinget együttműködésre és a vírus egy mintájának megosztására próbálták ösztönözni. Az Egyesült Államok vezető egészségügyi tisztviselője - aki George W. Bushnak és Donald Trumpnak dolgozott, és később a Covid-19 vakcina kifejlesztésére irányuló amerikai erőfeszítéseket vezette - azonban azt mondta, hogy Dr. Fauci többnyire megtartotta magának a virológusok aggályairól szóló tudását a Wuhanból származó laboratóriumi szivárgással kapcsolatban. A The Weekend Australian 2021-ben fedte fel, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek és más amerikai ügynökségek 65 tudományos - projektet finanszíroztak a Wuhan-i Virológiai Intézetben az elmúlt évtizedben, amelyek közül sok a denevérkoronavírusokkal kapcsolatos kockázatos kutatásokat tartalmazta.

Dr. Kadlec, élete első médiainterjújában hozzátette: "Úgy gondoljuk, hogy a vakcinakutatás vezetett a világjárványhoz - a vakcinakutatás volt a közvetlen ok". T Egy rendkívüli beismerésben Dr. Kadlec elmondta, hogy úgy döntöttek, megpróbálják arra ösztönözni a vezető nemzetközi tudósok egy csoportját, hogy csillapítsák a vírus eredetével kapcsolatos spekulációkat. A tudósok 2020. február 1-jén telefonbeszélgetést tartottak, amelyen megvitatták azokat az aggodalmakat, amelyek szerint a SARS-CoV-2 úgy nézett ki, mintha genetikailag módosították volna. "Amikor erről beszéltünk a hívás előtt, ő (Fauci) csak próbálta, hogy a tudósok leviszik a hőmérsékletet, leviszik a retorikát. hogy legalább azt találják, hogy megvizsgáljuk, de nem tudjuk" - mondta Dr. Kadlec. Dr. Kadlec Bush úr biológiai védelmi tanácsadójaként és Trump úr felkészültségért felelős egészségügyi miniszterhelyetteseként is több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a közegészségügyi válságok leküzdésében. Ő hozta létre az Operation Warp Speedet, a Covid-19 - vakcina kifejlesztésének felgyorsítására irányuló tervet, és az amerikaiak beoltására irányuló erőfeszítések vezetőjeként tartják számon. 2018-ban figyelmeztette a kongresszust, hogy az USA rosszul felkészült egy világjárványra.

Dr. Kadlec személyes megközelítése az volt, hogy 2020. január végén felkérte a Nemzeti Tudományos Akadémiát, hogy hivatalosan vizsgálja meg a SARS-CoV-2 szekvenciáját, hogy megértse eredetét. Nyilvánosan azonban fontosnak tartotta, hogy közegészségügyi szempontból együttműködést érjen el Kínával. Peking még nem osztotta meg a vírus egy mintáját, ami kritikus fontosságú a hatékony vakcina kifejlesztéséhez. "Úgy döntöttünk, hogy bevonjuk nemzeti szakértőinket, a Nemzeti Tudományos Akadémiát, hogy megvizsgálják ezt a kérdést" - mondta. "Időbe telik, amíg kiderül, mi folyik itt. Megpróbáltuk megakadályozni, hogy az emberek azt mondják, hogy ez egy biofegyver, miközben nem igazán tudtuk. Ez volt a szándékom. Dr. Fauci ötlete volt, hogy lássuk, sikerül-e nemzetközi tudósokat is rávenni, hogy hasonló módon vizsgálják meg az eredetet. A cél az volt, hogy megakadályozzuk a spekulációkat, és hogy a hőmérsékletet lejjebb vigyük. Volt valami, amivel le lehetett volna fordítani a retorika hőmérsékletét, és el lehetett volna kerülni a vad spekulációkat, egy biofegyverről, ami már akkoriban elkezdődött." Ez a telefonhívás Dr. Fauci kezdeményezésére történt, miután beszélt Kristian Andersen tudóssal, aki aggodalmát fejezte ki, hogy a SARS- Cov-2 szokatlan tulajdonságai miatt genetikailag manipulált lehetett. Egy e-mailben Dr. Andersen azt mondta, hogy "néhány jellemzője (potenciálisan) mesterségesnek tűnik", és több vezető virológus "mindannyian úgy találják, hogy a genom nincs összhangban az evolúciós elmélet elvárásaival".

Dr. Kadlec elmondta, hogy Dr. Fauci ezeket a gyanúkat, amelyeket vezető virológusok bizalmasan fogalmaztak meg, miszerint a vírust laboratóriumban fejlesztették ki, többnyire megtartotta magának. Az amerikai kongresszus által beidézett és az elmúlt hetekben közzétett e-mailekből most kiderül, hogy a gyanú teljes mértékben fennállt. Ezekben az e-mailekben egyes tudósok arról beszéltek, hogy milyen "szar show" lenne, ha bárki komolyan megvádolná Kínát a világjárvány akár véletlenszerű elindításával. Arról is beszéltek, hogy egy ilyen vádaskodás milyen hatással lenne a tudományos kutatásra és a nemzetközi kapcsolatokra. De nyilvánosan ragaszkodtak ahhoz, hogy a véletlen laboratóriumi szivárgás lehetősége összeesküvés, és a natural virusban megjelent tanulmányt írtak. Dr. Kadlec elismeri, hogy ennek a cikknek, amelynek címe: The Proximal Origins of SARS-CoV-2, az lett a hivatalos szava annak, hogy a laboratóriumi szivárgás összeesküvés-elmélet. Nature Medicine, amely azt állította, hogy a SARS-Cov-2 szinte biztosan egy "Az ő cikkük valóban azt eredményezte, hogy eldöntötte a kockát, ami aztán a nemzetközi tudományos válasz lesz a továbbiakban" - mondta. "Igazán furcsának találtam, hogy a most kiderült, hogy néhány tudós magánjellegű elmélkedései alapján, amelyek szerint a szekvencia szokatlannak tűnt, a szerzők úgy döntöttek, hogy véleménycikként fogalmaznak meg egy levelet. "Sokan összezavarodtak, vagy tévesen úgy fogalmaztak, hogy amit írtak, az inkább egy szakmailag lektorált cikk."

Wuhan "ujjlenyomatok" Dr. Kadlec azzal vádolta a tudósokat, hogy személyes érdekeik voltak, amelyek befolyásolhatták döntésüket egy olyan tanulmány megírására, amely szerint a laboratóriumi szivárgás összeesküvés-elmélet volt. "A kezdeti véleményüket valószínűleg árnyalta személyes szakmai érdekeik, vagy az a meggyőződésük, hogy ami az Egyesült Államokban történik - politikai vezetők nyilatkozatai -, az Kína számára problémás lehet a világkapcsolatok szempontjából, de a tudományban való szakmai érdekeik is" - mondta. Dr. Kadlec utalt arra, hogy az Egyesült Államokban Trump úr alatt lázongó politikai légkör valószínűleg befolyásolta a tudósokat, bár a tudósok tanácskozásai január végén kezdődtek, és a volt elnök csak áprilisban tett nyilvános megjegyzést a Covid-19 lehetséges laboratóriumi eredetéről. A P4 laboratórium a wuhani Virológiai Intézet kampuszán A Proximal Origins című tanulmány szerzői a médiában és a kongresszusi meghallgatásokon azzal érveltek, hogy a későbbi víruskutatások arra késztették őket, hogy eloszlassák a laboratóriumi szivárgással kapcsolatos első félelmeiket - és ehelyett arra a következtetésre jutottak, hogy a Covid-19 eredete zoonózisos: azaz a vírus állatról emberre került, valószínűleg egy wuhani vizespiacon keresztül.

A Slack üzenetküldő platformon az elmúlt hetekben felbukkant új e-mailek és bejegyzések azonban pontosan meghatározzák azt a pillanatot, amikor ez a csoport elkezdte elterelni a világ figyelmét a wuhani laboratóriumról. Nem hónapok, sőt nem is hetek, hanem napokon és órákon belül rájöttek, hogy a vírus "ujjlenyomatokat" tartalmazhat, amelyek a Wuhan-i Virológiai Intézethez kötik. A tudósok azzal a váddal néznek szembe, hogy olyan megtévesztő kampányba kezdtek, amely megrázta Washingtont. A "Covid-19 tervezete" Dr. Kadlec másfél évet töltött a világjárvány eredetének hivatalos vizsgálatával, és egy A és egy B csoportot állított össze, hogy bizonyítékokat gyűjtsön a természetes, illetve a laboratóriumi eredetre. A Gain-of-function kutatást az Obama-kormányzat betiltotta, de a Trump-korszakban feloldották. Dr. Kadlec szerint ez a NIH legjobb döntése volt. "Francis Collinsnak és Faucinak is hasonló világnézete volt, amely szerint a tudósok tudják a legjobban, és kevés korlátozásnak kell lennie a kutatásban" - mondta. A Wuhan Institute of Virology és az EcoHealth Alliance kidolgozott egy javaslatot a koronavírus-kutatás támogatására, amely a nemzetközi tudósok szerint most a Covid-19 "tervrajza" lehet. Dr. Kadlec elnökölt egy bizottságban, amely engedélyezte, hogy a gain- of-function folytatódhat-e. A wuhani intézet javaslata az amerikai kormányhivatalok között pattogott a finanszírozást keresve, de az ő bizottságán soha nem ment át. "Ez mutatja a felügyeleti rendszer hibásságát vagy sebezhetőségét" - mondta. Dr. Fauci tagadta, hogy az általa vezetett ügynökség finanszírozta volna a funkcióbővítő kutatást, de Dr. Kadlec szerint ez nem igaz. "Nyilvánvaló, hogy az NIH olyan kutatásokat támogatott, amelyekben megvan a lehetőség, és legalább egy esetben funkciógyarapodáshoz vezetett" - mondta.

Olvassa el Sharri Markson teljes oknyomozó riportját a The Weekend Australian Magazine-ban.
Pharmacoidea HU - Facebook

Nézem a forrást
Egy Fauci-klón: a gyilkos Remdesivir kísérleteket felügyelt, kapcsolatban áll a biológiai biztonságú laboratóriumi kutatással
Egy Fauci-klón: a gyilkos Remdesivir kísérleteket felügyelt, kapcsolatban áll a biológiai biztonságú laboratóriumi kutatással
Dr. Jeanne M. Marrazzo - aki hamarosan Dr. Anthony Fauci-t váltja majd a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének élén - szoros kapcsolatokkal rendelkezik a nagy gyógyszergyártókhoz, köztük a remdesivir gyártójához, és tapasztalattal rendelkezik egy olyan biológiai biztonsági laboratórium felügyeletében, amely a funkciógyarapodási kutatást végezte.

Amikor 2022 decemberében nyugdíjba vonult, Dr. Anthony Fauci, a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) akkori igazgatója volt a legjobban fizetett szövetségi alkalmazott, és a történelem legnagyobb szövetségi nyugdíjcsomagjának kedvezményezettje.

Fauci utódja, Dr. Jeanne M. Marrazzo hamarosan átveszi az ügynökség vezetését - és annak 6,3 milliárd dolláros költségvetését.

Fauci dicsérte Marrazzót, a CNN-nek nyilatkozva: "Nagyon kedvelt. Nagyon jó ember. Szerintem nagyon jó munkát fog végezni".

Néhány kritikusa azonban, köztük a The Defender által megkérdezett orvosi és közegészségügyi szakértők, megkérdőjelezték Marrazzo alkalmasságát az NIAID vezetésére, hivatkozva arra, hogy kevés tapasztalata van orvosként, és hogy szerepet játszott a remdesivir klinikai vizsgálatainak felügyeletében, amely egy vitatott gyógyszer, amelyet a kórházi COVID-19 betegek kezelésére használtak.

A kritikusok arra is felhívták a figyelmet, hogy a világjárvány idején rendületlenül támogatta a szigorú korlátozásokat és ellenintézkedéseket, valamint hogy 1997 óta több mint 20 millió dolláros támogatást kapott a National Institutes of Health-től (NIH) és kifizetéseket a Big Pharma cégektől - többek között a Gileadtól, a remdesivir gyártójától.

Nézem a forrást
A közszereplők
A közszereplők "attól tartanak, hogy többet veszítenek", ha figyelmeztetnek a COVID-19 vakcina okozta sérülésre
Szinte minden nap akad egy újabb sportoló, színész, zenész, politikus - minden közszereplő, aki nyilvánvaló COVID-19 oltás okozta sérülési szindrómát szenvedett el, mint például szívizomgyulladás, vérrögök, autoimmun betegség és így tovább. Ahelyett, hogy dühösek lennének, amiért egy vagy több oltás miatt elszenvedték ezt az új orvosi problémát, a leggyakoribb reakció a hallgatás, ami a vakcinák támogatásának megvonása.

A Bátor Beszélgetésen számos olyan példát rögzítettünk, amikor egy közszereplő addig erőlteti az oltást és bátorít másokat, amíg le nem esik a kalapács egy katasztrofális mellékhatással; transzállapotba esnek, bűntudatuk van, de hallgatnak, és már nem beszélnek lelkesen a genetikai injekciókról az előkészített nyilatkozatokban vagy interjúkban.

Emlékezzünk Deion Sandersre, Demar Hamlinre, Bruce Ariansra, Kirk Herbstreitre, Al Rokerre, Justin Bieberre, Jaime Foxxra, és a listát még hosszan lehetne folytatni. Ezért vettem egy Twittert, hogy közvélemény-kutatást végezzek, hogy megtudjam a véleményeteket. Amint láthatjátok, 46,7% úgy véli, hogy az illető azért marad csendben, mert attól fél, hogy még többet veszít abból, amije van - hírnév, szerződések, jövőbeli munkák stb. Körülbelül 33,8% úgy véli, hogy van egy "kifizetődő", azaz pénz cserél gazdát, hogy megvásárolja a hallgatást. Ha ez a helyzet, akkor ez egy bonyolult, légmentes terv kell, hogy legyen, valamilyen eszközzel, hogy az év végén megkerüljék az adóhivatalt. Együttesen 80,5%-uk úgy véli, hogy a közszereplők rájöttek, hogy az oltás megcsípte őket, és most belsőleg kell foglalkozniuk vele. Ez megmagyarázná, hogy miért mondanak le hallgatólagosan az oltás támogatásáról.

Nézem a forrást
RFK Jr. figyelmeztet a HALÁLTUDOMÁNYRA
RFK Jr. figyelmeztet a HALÁLTUDOMÁNYRA
"Biológiai fegyvereket fejlesztünk ki". Robert F. Kennedy Jr. elnökjelölt egy Tucker Carlsonnal folytatott beszélgetés során aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az Egyesült Államokban jelentős számú úgynevezett "tudós" dolgozik ellenőrizetlenül veszélyes biológiai fegyvereken.

A beszélgetés az ukrajnai biolaborokra terelődött, Kennedy hangsúlyozta, hogy maga az Egyesült Államok "biológiai fegyverek előállítására szolgáló biolaborokat működtet Ukrajnában".

A továbbiakban azt mondta, hogy "Anthony Fauci teljes felelősséggel tartozik a biológiai fegyverek kifejlesztéséért". 2014-ben, miután három kórokozó szökött meg különböző amerikai laboratóriumokból, "állítólag 300 tudós írt Obamának, és kérte, hogy állítsa le Anthony Fauci tevékenységét, mert olyan mikrobát fejleszthet ki, amely globális világjárványt okozhat".

"Válaszul Obama moratóriumot léptetett életbe, és leállította Anthony Fauci 18 legmegkérdőjelezhetőbb kísérletét, amelyek nagy részét egy Ralph Baric nevű tudós végezte Észak-Karolinában" - tette hozzá Kennedy. Ezután kifejtette, hogy Fauci számos programot offshore-ba helyezett át, hogy elkerülje a felügyeletet.

Nézem a forrást
A COVID áldozatainak családjai beperelték a New York-i székhelyű EcoHealth-t a vírus finanszírozásáért, felszabadításáért
A COVID áldozatainak családjai beperelték a New York-i székhelyű EcoHealth-t a vírus finanszírozásáért, felszabadításáért
A COVID-19-ben elhunyt emberek családtagjai bepereltek egy New York-i székhelyű nonprofit szervezetet, amely együttműködött és segített finanszírozni azt a kínai laboratóriumot, amely azt kutatta, hogyan lehet a koronavírusokat átvihetőbbé és fertőzőbbé tenni.

A perben az EcoHealth Alliance-t és Peter Daszakot, annak elnökét nevezik meg alperesként, azt állítva, hogy ők kutatták, finanszírozták és hozták létre a COVID-19 vírust, majd szándékosan vagy véletlenül szabadon bocsátották azt.

Jenny Golden és más amerikai lakosok New Yorkban indították a pert szeretteik halála miatt, amelyet szerintük meg lehetett volna előzni.

Az alperesek olyan magatartást tanúsítottak, amely előre láthatóan veszélyt jelentett másokra nézve, többek között "szándékosan részt vettek veszélyes koronavírusok, köztük a SARS-CoV-2 létrehozásában és genetikai módosításában azzal a céllal, hogy fokozzák virulenciájukat, átvihetőségüket és halálos kimenetelűségüket az emberek számára, tudva, hogy a módosított koronavírusok még károsabbak lesznek az emberekre és képesek lesznek világjárványt okozni" - áll a keresetben.

Az EcoHealth az amerikai adófizetők pénzét a Wuhan Institute of Virology (WIV) számára folyósította, amely ugyanabban a kínai városban található, ahol 2019-ben megjelentek az első COVID-19-es esetek.

A kutatás egy része a koronavírusok egy vagy több jellemzőjét növelte. Több amerikai hírszerző ügynökség úgy véli, hogy a COVID-19 a wuhani laboratóriumból származik.

Nézem a forrást
A CDC-nél a bejelentettnél nagyobb oltási járvány kitörése
A CDC-nél a bejelentettnél nagyobb oltási járvány kitörése
Kiderült, hogy a COVID szuper-szóró esemény a CDC központjában valójában jóval nagyobb volt, mint ahogyan arról korábban beszámoltak. Annak ellenére, hogy a CDC non-stop üzeneteket küldött, időnként akad egy-egy esemény, amely lyukat üt a jól felépített narratívájukon.

Az egyik legutóbbi a CDC központjában tartott CDC-rendezvény volt, ahol hatalmas COVID-járvány tört ki annak ellenére, hogy az eseményen szinte mindenki be volt oltva.

A dolog azonban még ennél is vadabb: mi itt, az Epoch Times-nál sikeresen be tudtunk nyújtani egy információszabadságról szóló törvényt, amelynek révén a CDC-n belülről származó belső dokumentumokhoz jutottunk hozzá, amelyekből kiderül, hogy a járvány nagyobb volt, mint amiről a CDC korábban beszámolt, és annak ellenére, amit a CDC tévesen állított, az emberek valóban kórházba kerültek.

Nézem a forrást
A Biden-rezsim új
A Biden-rezsim új "pandémiát" akar, a biztos választási kudarc ellen!
Az Egyesült Államok megkezdte a felkészülést/kivitelezést egy új "járványra"- közölte az orosz védelmi minisztérium.

Szinte teljes nyilvánosság előtt, teljesen átlátszó propaganda narratívával készítik elő az új biológiai hadviselés forgatókönyvét az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi kormányát, a Biden-rezsimet működtető globalista/sátánista maffia vezetői. Ahogy történt ez a 2019-es elnökválasztási kampány, majd a 2020-as , elcsalt elnökráválasztás mentén, amikor bedobták a COVID19 kamu világjárványt, az emberiség elleni első hivatalosan jegyzett, globális bioterrorista merényletet. Ezt annyira primitív módon kezdik szotyogtatni a hazugsággyárakban, azaz Mainstream Médiában, hogy tényleg tökéletesen tájékozatlannak vagy idiótának kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre a kilógó lólábakat.

A jelenségről Oroszország katonai vezetősége is nyilatkozott. Az Orosz Fegyveres Erők sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erőinek vezetősége rámutatott az EVENT201 szimulációs gyakorlatra, mellyel elindították az egész COVID mizériát. Aki eddig ezt a nyilvánvaló tényt felvetette, azt a Mainstream Média narratívájában azonnal konteósnak mondták. Kérdés, vajon az Orosz Fegyveres Erők sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erői is konteósok ezek szerint?
Az Egyesült Államok megkezdte a felkészülést a következő világjárványra, és a vírusok új mutációit vizsgálja - mondta Igor Kirillov altábornagy, az Orosz Fegyveres Erők sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erőinek vezetője.

"Az Egyesült Államok, akárcsak 2019-ben, megkezdte a felkészülést egy új világjárványra a vírusmutációk keresésével. Nem zárjuk ki, hogy az Egyesült Államok az úgynevezett védekező technológiákat támadó célokra, valamint globális irányítási célokra használja fel. biológiai természetű válsághelyzeteket teremtve" - mondta Kirillov egy sajtótájékoztatón.

Nézem a forrást
Ron Johnson az amerikai Szenátus Nemzetbiztonsági Bizottságának tagja jelentette ki, hogy a COVID-járvány egy rég megtervezett globális terror-támadás volt
Ron Johnson az amerikai Szenátus Nemzetbiztonsági Bizottságának tagja jelentette ki, hogy a COVID-járvány egy rég megtervezett globális terror-támadás volt
Ron Johnson amerikai szenátor azt állítja, hogy a COVID-ot "előre megtervezte az "Elite Group", az a világgazdasági elit csoport, akik a politikusokon keresztül valójában vezénylik, azaz manipulálják a Földön a társadalmat. Aki ilyesmiről csak beszélni mert eddig, azt a covid-terror cenzorai azonnal konteósnak nevezték. Most kiderül, korántsem konteó, hanem a meghökkentő valóság az egész előre megtervezett globális terrortámadás, amit COVID-pandémiának hazudtak az elkövetők.
A szenátor a tévé nyilvánossága előtt az Event 201-es akcióra utalt, a több mint furcsa világjárvány szimulációra, amit a Johns Hopkins Center, a WEF és a Gates Alapítvány vezényelt le közvetlenül a COVID-pandémia bejelentése előtt.
Az Amerikai Egyesült Államokbeli Ron Johnson (R-WI) a Szenátus Nemzetbiztonsági Bizottságának és a Szenátus Állandó Nyomozói Albizottságának rangos tagja pénteken a Fox News "Reggelek Mariával" című műsorában egy úgynevezett igazságbombát robbantott a COVID19-járvány valódi eredetével és kezelésével kapcsolatban.
A műsorvezető Maria Bartiromoval beszélgetve Johnson kijelntette, hogy a járványt előre megtervezte a gazdasági-elit egy csoportja, és bizonyítékként az Event 201 akciót, a 2019 végén végrehajtott járványszimulálási gyakorlatot hozta fel.
"Ezt az egészet egy elit embercsoport tervezte meg előre" - mondta Johnson. "Erről beszélek. Az Event 201-es pandémia szimulációs kísérlet 2019 végén történt, mielőtt a világ tudomást szerezett volna a járványról. A folyamat lezajlása, a megnevezések, minden egy az egyben az volt a szimulációban, ahogy ezt a valóságba aztán átültették. Ez ismét nagyon aggasztó abból a szempontból, hogy mi történt, mi történik, mit terveznek továbbra is, hogy elvegyék a szabadságunk."

Nézem a forrást
Moszkva: az Egyesült Államok megkezdte a felkészülést a következő világjárványra
Moszkva: az Egyesült Államok megkezdte a felkészülést a következő világjárványra
Az Egyesült Államok megkezdte a felkészülést a következő világjárványra, és új vírusmutációkat tanulmányoz - mondta Igor Kirillov altábornagy, az orosz fegyveres erők sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi csapatainak vezetője.
"Az Egyesült Államok, akárcsak 2019-ben, megkezdte a felkészülést egy új világjárványra, vírusmutációk kutatásával. Nem zárjuk ki, hogy az Egyesült Államok az úgynevezett védelmi technológiákat támadó célokra, valamint a globális kormányzás érdekében biológiai jellegű válsághelyzetek létrehozásával használja fel" - mondta a tájékoztatón.

2023 júliusában vált ismertté, hogy létrehozzák az Egyesült Államok Pandémiakészültségi és Reagálási Politikai Hivatalát, amelyet a nyugalmazott légierő vezérőrnagy, az elnök különleges asszisztense és a Nemzetbiztonsági Tanács globális egészségügyi biztonságért és biológiai védekezésért felelős vezetője, Paul Friedrichs vezet.

Kirillov hangsúlyozta, hogy e struktúra prioritásai között szerepel a vírusok és genetikailag módosított változataik megállítására szolgáló vakcinák és gyógyszerek létrehozása, valamint a biogyártás fejlett technológiáinak bevezetése.

Szerinte ez Washington következő lépése a biológiai helyzet feletti globális ellenőrzés megteremtésében.

A PENTAGON PROJEKTJEI A BIOLÓGIAI FEGYVEREK POTENCIÁLIS KÓROKOZÓINAK - LÉPFENE, TULARÉMIA, KORONAVÍRUSOK - TANULMÁNYOZÁSÁRA IRÁNYULNAK - HANGSÚLYOZTA KIRILLOV.

Ugyanakkor a betegségek kórokozói, amelyek az amerikai hadsereg érdekeltségi övezetébe esnek, később világjárvány szintű terjedést kapnak.

Így az EcoHealth Alliance szakemberei 2015 óta tanulmányozzák a denevérpopuláció sokféleségét, új koronavírustörzseket és az állatokról emberre történő átvitelük mechanizmusait keresve. 2019. október 18-án, két hónappal az új koronavírus-fertőzés megjelenéséről szóló első hivatalos jelentések előtt a Johns Hopkins Egyetem "Event-201" gyakorlatot tartott New Yorkban. Egy korábban ismeretlen koronavírus járványának körülményei között gyakorolták az akciókat, amely a hiedelmek szerint denevérekről került át az emberre egy köztes gazdaszervezeten - egy sertés szervezetén - keresztül.

A járvány kialakulása e forgatókönyv szerint, valamint az EcoHealth Alliance projektjei kérdéseket vetnek fel a COVID-19 esetleges szándékos jellegével és az Egyesült Államok érintettségével kapcsolatban - mondta Kirillov.

Nézem a forrást
Rendkívül gyorsan terjed egy új koronavírus-variáns, már készítik az oltást
Rendkívül gyorsan terjed egy új koronavírus-variáns, már készítik az oltást
Már a jövő hónaptól elérhetővé válhat az új típusú koronavírus elleni védőoltás az Egyesült Államokban. Az Eris, vagy más néven EG.5-variáns szokatlanul gyorsan terjed, ezért a szakemberek azt remélik, a védőoltással jelentősen csökkenthető a fertőzöttek száma.
Mint írtuk, rendkívül gyorsan terjed a koronavírus legújabb variánsa, az Eris vagy más néven EG.5. A vírus jelenleg főként az Egyesült Államokban tombol, azonban világszinten is egyre több fertőzöttet regisztrálnak. Szakértők szerint habár az Eris feltűnően gyorsan terjed, azonban viszonylag ártalmatlan, nem veszélyesebb, mint a többi jelen lévő variáns.

Elképesztő ütemben terjed a koronavírus új variánsa, az Eris. Az egészségügyi szakértők ősztől arra számítanak, hogy a hűvös idő beköszöntével a fertőzöttek száma nagymértékben emelkedni fog. Ebből kifolyólag már a jövő hónapban kikerülhet a gyógyszergyárakba az új típusú covid-vakcina, amelyet kifejezetten az eris ellen fejlesztettek ki.

A vakcinát a vírus gócpontjában, az Egyesült Államokban dobják piacra. Az egészségügyi szakértők azonban attól tartanak, hogy az oltás eleinte nem lesz túl népszerű a lakosság körében.

Mint hangsúlyozták, az új típusú koronavírus-oltás nagyon hasonlít a már jól ismert influenza elleni védőoltáshoz. A szakemberek azt remélik, az emberek belátják, hogy a vírus terjedése csak a védőoltással fékezhető meg.

A Reuters adati alapján a koronavírus-vakcinák iránti kereslet nagymértékben csökkent megjelenésük óta. Míg 2021-ben több mint 240 millió amerikai, vagyis a lakosság 73 százaléka kapott legalább egy oltást, addig 2022 őszén már csak 50 millió ember kérte azt.

Nézem a forrást
Arat a vakcina-halál, miközben a Mainstream Médiában megint
Arat a vakcina-halál, miközben a Mainstream Médiában megint"új COVID-oltásokról" hazudoznak!
Ezt a beszámolót is úgy kell kezdeni, hogy a már megszokott forgatókönyv szerint történt. Úgy, ahogy az elmúlt másfél-két év óta történik a COVID-vakcina okozta Hirtelen Halál sorozat világszerte.
A 42 éves, semmilyen ismert betegséggel nem rendelkező, azaz a COVID-oltás beadatásig makkegészséges, egykori olimpiai úszónő, Helen Smart egyszer csak meghalt.
Négy éves kislánya találta meg a holtestét, a gyermek szaladt szólni az apjának, hogy a mamája nem ébred fel. Sajnos, már soha többé.
Helen Smart a 2000-es olimpián Helen Don-Duncan néven úszott. Halálának okakánt mint általában a vakcina-haláloknál, azt írták be: "ismeretlen ok."

Az egykori élsportoló a Pfizer COVID-méreginjekcióját kapta meg "védőoltásként". Hirtelen halála érthető módon sokkolta nemcsak családját, de a közvéleményt is.

Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Hogy vajon hány ilyen eset történik most már nap mint világszerte, olyanokkal, akik nem ismert emberek, és ezért nem kerülnek a lapok címoldalára? Vagy, hogy a COVID-oltás , mint látjuk, valóban "MŰKÖDIK"!?

Az EU ismét hülyét csinált magából!
Az EU ismét hülyét csinált magából!

"Az EU ismét hülyét csinált magából!"
2023. augusztus 16. uncut-news.ch

Az ukrán ellentámadás elakadt. A kudarcok egyre csak gyűlnek. Az ukrán hadsereg képtelen áttörni az orosz védelmet, és nagyon nagy árat fizet.

Naponta több katona hal meg, és a sebesültek száma soha nem látott mértékben emelkedik. Ráadásul akut fegyverhiány van.

Ursula von der Leyen nemrégiben az Unió helyzetéről szóló beszédében azt állította, hogy az orosz hadsereg a mosogatógépekből és mosógépekből kiveszi a chipeket, hogy megjavítsa katonai felszereléseit, mert állítólag kifogyott a félvezetőkből.

Az ember tényleg elgondolkodik azon, hogy ki tapsolhat ennek?

Az orosz ipar teljesen összeomlott, az orosz gazdaságot mesterségesen tartják életben - mondta von der Leyen. "Ez az ára Putyin halál és pusztítás útjának".

"Ezt kapod, ha annyira önelégült vagy, hogy az arrogancia megzavarja a fejedet" - mondta. "Az EU ismét halhatatlanul megszégyenítette magát" - válaszolta Carine Knapen ügyvéd.

"Az a tény, hogy nem minden európai parlamenti képviselő, aki hallotta Ursula beszédét, nevetésben tört ki, azt mutatja, hogy ők sem jobbak" - folytatja.

Oroszország most küldött rakétát a Holdra, és nem a hűtőszekrényekből és mosógépekből származó félvezetőkkel. Oroszország teljesen önellátó, és ami nincs meg neki magának, azt egy másik BRICS-országtól meg tudja szerezni" - mondja Knapen. Például Kínából, a félvezetők, chipek és más elektronikai termékek világpiaci vezetőjétől.

Nézem a forrást
Harold Pinternek igaza volt. A nyugati önszabotázs tanulságai az ukrajnai háborúból
Harold Pinternek igaza volt. A nyugati önszabotázs tanulságai az ukrajnai háborúból
A brit drámaíró és Nobel-díjas Harold Pinter korán kritizálta a Bush-kormányzatnak azt a döntését, amelyet Tony Blair brit miniszterelnök is támogatott, hogy 9/11 után világméretű háborút hirdetett az iszlamista terrorizmus ellen. 2002 őszén Pintert meghívták, hogy az alsóház előtt ismertesse a háború elleni érveit. Beszédét egy kicsit megszépített brit történelemmel kezdte egy korábbi írországi terrorhullámról:

Van egy régi történet Oliver Cromwellről. Miután elfoglalta Drogheda városát, a polgárokat a főtérre vezették. Cromwell bejelentette hadnagyainak: "Rendben! Öljétek meg az összes nőt és erőszakoljátok meg az összes férfit!". Az egyik segédje így szólt: "Elnézést, tábornok úr. Nem fordítva van a dolog?' Egy hang a tömegből felkiáltott: "Cromwell úr tudja, mit csinál!

A hang a tömegből Pinter elbeszélésében Blairé volt, de ma Olaf Scholz német kancellár lehetne az, aki hallgat arról, hogy mikor és mit tudott Biden elnök tavaly szeptemberben hozott döntéséről, hogy az Északi Áramlat gázvezetékek tönkretételével megcsonkítja Németország gazdaságát.

Két vezetékről volt szó, mindkettőt részben Vlagyimir Putyin elnöknek elkötelezett orosz oligarchák finanszírozták. Az Északi Áramlat 1 2011-ben kezdte meg működését, és tíz éven belül Oroszország Németország teljes energiaszükségletének több mint felét biztosította, az olcsó gáz nagy részét ipari felhasználásra szánva. Az Északi Áramlat 2 2021 nyarára készült el, de soha nem vették használatba. Scholz 2022 februárjára, a háború kezdetére leállította a vezeték tanúsítási folyamatát. Az Északi Áramlat 2-t Németországba szánt gázzal töltötték fel, de a hatalmas rakományt Scholz - nyilvánvalóan a Biden-kormányzat kérésére - érkezéskor blokkolta.

Tavaly szeptember 26-án a két csővezetéket víz alatti bombák rombolták le. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ki a felelős a szabotázsért, a szokásos nyugati vádaskodások és orosz tagadások közepette Oroszországgal szemben. Februárban részletes beszámolót tettem közzé a Fehér Ház szerepéről a támadásban, beleértve azt az állítást is, hogy Biden egyik fő célja az volt, hogy megakadályozza Scholzot abban, hogy visszavonja döntését az orosz gáz Németországba történő áramlásának leállításáról. A Fehér Ház tagadta beszámolómat, és a mai napig egyetlen kormány sem vállalta a felelősséget.

Brutális spórolás: alig vásárolnak a magyarok
Brutális spórolás: alig vásárolnak a magyarok

Brutális spórolás: alig vásárolnak a magyarok
2023. augusztus 15. rtl.hu

A magyar ipar szinte már csak exportra dolgozik, a belföldi piac hatalmasat zuhant.

Annyira nincs pénzük a magyaroknak, hogy alig lehet mit eladni az országban - írta a hvg.hu, a KSH adataira hivatkozva. A statisztikai hivatal korábbi közlése szerint 6,1 százalékkal esett vissza a magyar ipari termelés júniusban az egy évvel korábbihoz képest, most részletesen is közzétették az adataikat.

A KSH adataiból kiderült, hogy külföldre még el lehet adni a Magyarországon gyártott vagy összeszerelt árukat, de belföldön óriási a visszaesés: a belföldi értékesítés pedig 20 százalékkal visszazuhant.

Felpörgött az akkugyártás

A magyar ipart csak az menti meg, hogy külföldön még el lehet adni az itt összeszerelt termékeket - írta a hvg.hu. KSH adatai szerint az autógyártásban 25 százalékos, az alkatrészek gyártásában pedig 14,4 százalékos volt a növekedés, míg a villamos berendezések gyártásában 16,9 százalékos. Ez utóbbin belül az akkumulátorgyártás 28 százalékkal pörgött fel.

Egyre kevesebbet ér a pénzünk, zuhan a boltok forgalma

Folytatják az irgalmatlan spórolást a magyarok - írta az rtl.hu áprilisban. A KSH akkori adatai szerint februárban 10,1 százalékos visszaesés volt a boltok forgalmában, ami szakértők elmondása szerint "nagyon jelentősnek mondható", és ritkán szokott előfordulni a gazdaságtörténetben.

A legnagyobb visszaesést a bútorboltok és a műszaki áruházak könyvelhették el: 19-19 százalékot. Közben a használt cikkeket árusító üzletek és a turkálók forgalma szárnyalt.


Nézem a forrást
Új adót vetnek ki Magyarországon: hamarosan ezért is fizetni kell vidéken
Új adót vetnek ki Magyarországon: hamarosan ezért is fizetni kell vidéken
Nem elég, hogy a fuvarozási, logisztikai szektor komoly munkaerőhiánnyal küzd, októbertől az útdíjak is 17 százalékkal emelkednek, emellett januártól egy környezetvédelmi díjat is fizetniük kell. A gázolaj árának emelkedésével ez már egy olyan jelentős költségnövekedést jelent, amit a cégek nem vehetnek félvállról, hanem be kell építeniük az áraikba: vagyis az várható, hogy ezt mi, a hétköznapi vásárlók is megérezzük. Körbejártuk az útdíjemelés és a gázolajár-robbanás kérdését a fuvarcégek szempontjából, és nincsenek biztató híreink.

Nem csak a benzin és a gázolaj, hanem az útdíjak is emelkedni fognak hamarosan, ennek pedig az az oka, hogy az útdíjakat októbertől akkora mértékben emelik, amennyi az adott évben a júliusi infláció volt - vagyis októbertől 17,6 százalékkal kerül majd többe a fuvarozóknak, hogy árut szállítsanak szerte az országban. A megkérdezett szakértő szerint azonban nem csak ez, hanem a környezetvédelmi díj januári életbe lépése, valamint a fuvarosokat érintő gázolaj jövedéki adójának emelkedése is arra kényszeríti majd a szektorban tevékenykedő cégeket, hogy árat emeljenek - ezt pedig a végpontban mi, a hétköznapi vásárlók is megérezzük majd a boltokban. Mi következik most, és milyen bajok vannak még a szállítmányozásban?

Jöhet a 700 forintos benzin

Nézem a forrást
Zuhanórepülésben a magyar ipar: lehangoló, amit frissen közöltek a kilátásokról
Zuhanórepülésben a magyar ipar: lehangoló, amit frissen közöltek a kilátásokról
2023 júniusában az ipari termelés volumene 3,8%-kal elmaradt az egy évvel korábbitól. Munkanaphatástól megtisztítva a termelés 6,1%-kal mérséklődött. A feldolgozóipari alágak többségében csökkenést mértünk, ugyanakkor a legnagyobb súlyú járműgyártásban, valamint a villamos berendezés gyártásában nőtt a termelés volumene. A szezonálisan és munkanappal kiigazított adatok alapján az ipari kibocsátás a 2023. májusinál 0,9%-kal kisebb volt.

2023. júniusban az ipari termelés volumene 3,8%-kal csökkent az előző év azonos időszakához mérten. (Az első becslésben közölt júniusi adathoz viszonyítva a második becslés adata nem változott.) A szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás júniusban az előző hónaphoz képest 0,9%-kal mérséklődött. Az ipari export volumene 4,0%-kal nagyobb volt az egy évvel korábbinál. A feldolgozóipari exportértékesítés 33%-át képviselő járműgyártás kivitele 23, a 15%-os súlyú villamos berendezés gyártásáé 24%-kal bővült. Az ipar belföldi értékesítése 20,0, a feldolgozóiparé 8,7%-kal esett vissza az előző év azonos hónapjához képest.
© Nemzeti Hírháló 2003 - 2023 Map Leiratkozás Leiratkozás